”Midnatt, skottlossning, kidnapp” – Här rappar etiopiern i Skellefteå
”13-åringen”/Nioåriga flickan.

Samnytt har tagit del av videoklipp från den ”13-årige” pojkens konton i sociala medier. I en video filmar han sig själv när han rappar.

För snart två veckor sedan påträffades en nioårig flicka medvetslös efter att ha utsatts för grov våldtäkt och mordförsök i ett skogsparti vid Morö backe skola i Skellefteå.

Samnytt har tidigare berättat att den pojke som misstänks – kom med sin familj till Sverige sommaren 2017 och erhöll permanent uppehållstillstånd bara en vecka innan det brutala mordförsöket i skogen.

LÄS ÄVEN: ”13-årige” monstret växte upp i muslimsk familj – delar mord och islamism

Sedan dess har kammaråklagare Andreas Nyberg lyft att han misstänker att den etiopiske migranten kan vara äldre än de 13 år han uppgett sig vara och därför beslutat att en medicinsk åldersbedömning ska genomföras.

”13-åringen”. Faksimil Facebook

Migranten har varit engagerad i sociala medier där han har publicerat flera videoklipp på sitt konto. I ett videoklipp från förra sommaren filmar han sig själv när han rappar en gangsterlåt. Nedan följer en del av låttexten och ”13-åringens” video.

Yani, det Las Vegas, pengarna spelas, bettar i casino, förlust och vinst delas.
Benim är commando, benim är commando. I fältet jag är som Rambo.
För jag sitter i en jett-jett om du kommer, det blir hmm. Benim är commando.
Strax före midnatt, skottlossning, kidnapp, amına koydum, vi har ingen prislapp.

Den låt som ”13-åringen” rappar är från Sinan Yildiz – en artist med invandrarbakgrund från Turkiet och kopplas till den gängkriminella miljön på Malmvägen i Sollentuna.LÄS ÄVEN: SVT rycker ut för ’sluta hata’-läraren: ”Det är inte okej att hata”

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Simon Kristoffersson

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.