Nilsson kommer även inom Sverigedemokraterna att fortsätta arbeta för sina hjärtefrågor utveckling av föreningsliv och idrott, näringsliv och miljöfrågor.

Linda Nilsson är före detta ordförande för Miljöpartiet i Norrköping. På torsdagen meddelas att Nilsson lämnar Miljöpartiet och går med i Sverigedemokraterna.

Enligt pressmeddelandet från SD Norrköping känner sig Nilsson inte längre igen sig i Miljöpartiet då ”partiet genom åren drastiskt har ändrat sin politik från tiden hon kallade sig för miljöpartist, och hon ser numera MP bland annat som stödhjul till Socialdemokraterna, ett parti som förespråkar globalistisk politik genom att stödja EU-federalism, och tappat fokus från att värna om Sverige och svenska folket”.

Enligt Darko Mamkovic, ordförande och gruppledare för SD Norrköping, ser man mycket positivt på det nya tillskottet då Nilsson är en känd Norrköpingsprofil både inom politiken och näringslivet, en mycket omtyckt Norrköpingsbo samt en drivande och kompetent kvinna.

Nilsson driver även en sportbar i Norrköping som drabbats av två inbrott på kort tid, något som gjorde henne förbannad och på sociala medier kallade hon inbrottstjuvarna för ”pissluder”, ”parasitjävel” och ”samhällsbörda” och skrev att Sverige är ett ”pajasland”.

Detta fick övriga miljöpartister att uppmana henne till att fundera på sina politiska uppdrag, vilket hon nu alltså gjort.