Foto: Poltikerveckan Almedalen.

Minskad invandring SD:s krav för regeringsstöd

Delningar

Sedan tidigare har SD gjort klart att man avser fälla varje regering som inte ger partiet inflytande. Nu förtydligar Mattias Karlsson (SD) att en minskad asyl- och anhöriginvandring är ett ultimativt krav från SD:s sida som varken är förhandlingsbart eller utbytbart.

Nästa vecka kommer riksdagen att rösta om stödet till Ulf Kristersson (M) som statsminister. SD har hittills inte avslöjat vad som krävas för ett stöd för Kristersson eller en regerings budget.

”Den som vill försäkra sig om vårt stöd måste snarast möjligt avisera åtgärder för att minska tillströmningen av nya asyl- och anhöriginvandrare” säger Mattias Karlsson idag till Dagens nyheter.

Kristerssons uttalande om att han vill se en fortsättning av den tillfälliga asyllagen medan en mer långsiktig migrationspolitik utreds är enligt Karlsson inte tillräckligt.

”Det bästa vore om en överenskommelse kring dessa frågor fanns på plats redan innan en statsminister skall utses. Ingen statsministerkandidat som inte tydligt har aviserat att man är beredd att på något sätt gå oss till mötes i denna fråga kan vara säker på att få vårt stöd”, skriver Karlsson.

Samtidigt betonar Karlsson att frågan är ”mer tydligt knuten” till budgeten än statsministeromröstningen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

321 KOMMENTARER

 1. Man fåra solution inte släppa fram Kristersson som statsminister om han inte samarbetar med SD.

  OM man gör det kommer S bli mycket mer samarbetsvilliga över blockgränserna.
  När S inser att de inge får regera kommer de istället att hjälpa till för att få bort SD i flytande.

  Därför får inte SD vara det minsta naiva för att släppa fram Kristersson.

 2. Äntligen ett riksdagsparti som börjar likna ett konservativt parti. De övriga 7 partierna vet ju inte vilket block de – officiellt – ska tillhöra. läst senast idag att både C och L vill närma sig socialisterna. Vilket gör att det är väl snart läge för ett nytt parti med högerskor till Annie Lööf.

  Men det är som jag sagt tidigare. En röst på SD är en röst på SD. En röst på något av de övriga partierna, och man vet inte var den hamnar eller vilket block man stöttar. För de alla vill ju sitta i regeringen. Och de försöker på olika sätt hamna där. Sen om de måste byta block då gör de det. För det är ju ändå samma politik.

  Så nästa val, slå samman alla 7 partierna till ett, och behåll SD. Så får folk välja misär eller möjlighet till att resa upp Sverige och börja den långa vägen tillbaka till respekt och aktning.

  • Bra förslag alla yrmössorna i samma parti så de slipper vingla omkring som yra höns som inte vet
   varken ut eller in vad de vill för då ser folk att SD är de mest sansade när de jämför med de andra
   dagisungarna.

 3. “Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna har beslutat att kritik mot Muhammed, Islams grundare, utgör hets mot folkgrupp och hat, och därför skyddas det inte av yttrandefriheten”.
  Det skriver Soren Kern som konstaterar att EU därmed minskar yttrandefriheten och legitimerar islamistisk lag, i syfte att “bevara den religiösa freden” i Europa.

  Den galna ”islamfjäskar-dansen” har bara börjat…..

 4. Jag är för ett totalstopp av asyl och anhöriginvandring men jag kan gå med på att vi minskar denna invandring till 1 person per år.
  Samtidigt skall repatriering av alla som begått brott eller endast lever på skattebetalarna skickas åter till ursprungslandet.
  Har man ljugit sig in i landet så skall man också ut. Lagar skall rivas upp för att möjliggöra dessa för det svenska folket välbehövliga åtgärder.

  Allt annat är oacceptabelt !

  • Minskad invandring är en sakfråga, ökad återvandring är en annan, Båda måste genomföras och vilken man börjar med är oväsentligt. Troligen enklare att ställa ultimatum om minskad invandring och ta det andra i nästa skede.

   • Tycker att kopplingen mellan de två är väldigt stark och har man ambitionen att genomföra båda skall man nämna det. Går man ut starkt, har man även spelrum i förhandlingen.

    Återvandringen är mycket viktigare enligt mig. Och det är på flera plan

    1. Den skickar rätt signaler till nya, ännu icke anlända – att ”här kommer du inte att stanna länge”.

    2. Missanpassade åker ut – Inga fler IKEA mord och annan skit som förstör det svenska samhället.

    3. Vi slipper anhöriginvandring kopplat till dessa individer.

    osv..

    Det viktiga från SDs sida är att man är tydliga. Vill man ha massiv återvandring skall man nämna det. Nöjer man sig med minskad invandring från dagens nivåer ~130 000/år, till kanske 100 000/år, så skall man säga det.

 5. DÄRFÖR röstar jag SD. Dessa krav känns för mig som en självklarhet för Sveriges fortsatta existens. De som inte håller med kan dra åt helvete!

 6. Åtta partier. Sju styr mot folkets vilja. Ett lyssnar på väljarna och har en politik som utgår från väljarstödet med en politik för hela Sverige…

  • Detta måste vara ett uttryck för hur Svensk demokrati skall tillämpas. Vi måste fråga Jonas Sjöstedt till råds då han alltid pratar om demokrati.

   • Klart han pratar demonkrati. Han har ju fina demokratiska förebilder i Sovjet, DDR, Nordkorea och Kina. VPK fick ekonomiskt stöd från Sovjetunionen…

    • Och Josef Stalin var fram till sin död ordförande för det kommunistiska partiet i Sverige där Hilding Hagberg styrde och efterträddes av C.H. Hermansson som var helt i deras händer. Vilken fin historia V har och de har trots detta ansetts vara ett ” rentvått ” parti med anseende i vår riksdag till skillnad från SD som smutskastas av de andra ” renläriga ” partierna. Man bävar för utvecklingen i vårt land .

 7. Jag hoppas SD röstar rött på onsdag! Vi ska inte ha någon dj… allianspolitik i Sverige där centerns m fl åsikter ingår! Jimmie, du kan stänga dörren redan nu för dom kommer inte komma med några garantier!

   • Bättre låta rödgröna stå ut med skiten dom har hållit på med så borde väl folket vakna upp ordentligt. Kmr det en lågkonjuktur så står S där med skiten

   • Dom är som en riktigt kladdig dubbelhäftande tejp, dom är med och bestämmer oavsett vilken regering det blir fastän 96% inte vill ha med dom att göra!

   • Nej, det vore förödande att lägga sig platt för alliansen (som det nu är fråga om) eller för något annat parti/konstellation. mp kan dessutom bara regera i en c, (l), mp, s – regering med passivt stöd av v. och det är något som SD ändå inte kan påverka om dessa partier verkligen vill ha den (förödande) regeringskonstellationen. Det enda positiva med den regeringen skulle i så fall vara att alliansen spricker.

 8. Bara det faktum att man ska behöva ”kräva” en minskad import av bidragstagare visar ju på vilka dårar det är som nu vill bilda regering!!!

 9. Äntligen klara besked från SD.
  Vi kan ju inte fortsätta med denna massinvandring i all evighet, Bara till dags dato har vi i år tagit emot 107 000 invandrare. Det beräknas på detta helår 2018 bli ungefär 130 000 personer. Det är ju för tusan en hel stor stad som exempelvis Norrköping och Jönköping. Hur ska Sverige klara det kan man fråga sig.
  Borde debatteras i kvällens Opinion Live istället för feministiskt trams som ideligen kommer upp där.

 10. Bara det? Att de kräver minskad invandring är väl självklart. Det är orsaken att de existerar. lite mer kan man väl begära. Invandringstopp, återvandrig och utvisning av kriminella. Samt borttagande av skitlagen HMF.

  • Man måste ju börja någonstans. Om SD kommer med de klraven nu så kommer definitvt inte någon i 7 klövern att prata med SD.

   • Globaliseringspartierna i riksdagen har bestämt sig för att sätta låtsas-stämpeln rasister på SD en gång för alla, då hjälper det inte hur mycket man än försöker att fjäska med dessa låtsas-demokratiska partier.
    Glöm det och lägg istället målet på mer än 50% oavsett om tåget har redan gått eller inte.

    • Ja rasistkortet är en grej dom kör med för att svärta ner. Men där skon egentilgen klämmer är att SD är EU motståndare. Men med det kortet vet motståndarna att dom inte kan svärta SD med, vilket gör att det blir rasistkortet istället.

  • Bort med alla lagar som inkräktar på tanke- och åsiktsfriheten. Vi har ingen fungerande demokrati utan dessa friheter.
   Det ska inte vara straffbart, om man tänker och har åsikter inom det som i dagsläget, betraktas som Politiskt Korrekt tänkande.
   Befria oss från det odemokratiska PK-fängelset!

 11. Är det någon här som kan tala om för mig var den där korvkiosken finns där man kan beställa : En välfärd med utan stora skattesänkningar och en kuckmebrö?
  S kan inte besvara frågan jag ställt till dem och jag blir snart olycklig eftersom Löfven kunde göra det, men inte jag. Hjälp, hjälp, hjälp —!!

 12. Ett enda parti som vill stoppa ökningen av det som bokstavligt talat äter upp hela Sverige. Gräshoppssvärmen. För detta blir man skambelagd i Sverige och hatad av alla politiker- och mediafnask. Fastän denna självklarhet är alldeles för mjäkig.
  Det finns ingen utsikt till insikt. Det finns en enda avsikt. Att förstöra vårt land.

 13. Ett alldeles rimligt krav. Man måste börja någonstans. Sen stopp och minskade bidrag och stärkt polis med andra direktiv och satsning på militär.

 14. Den som är emot massinvandring o vill ha en balanserad invandring, anpassad till samhällets förutsättningar är idag
  rasist enligt det politiska o mediala etablissemanget.

  Samma epitet klistras även på den del av svenska folket, som är emot mängder av mord, på gator o torg runt om i landet.

  Det finns enbart ETT parti, som värnar om samhället o utvecklingen o det är SD, som inget parti vill samarbeta med i Sveriges Riksdag.

  Vilket vansinne som pågår, inför öppen ridå i landet.

 15. 1. Stäng gränserna för all invandring från s.k MENA länder.
  2. Utvisa omedelbart samtliga som upprätthåller sig i Sverige utan uppehållstillstånd.
  3. Ompröva och återkalla samtliga de senaste 5 åren lättvändigt utdelade medborgarskap.
  4. Ge polisen resurser att upprätthålla Svensk Lag och ordning.

 16. Stopp för invandring (utom dem som vi verkligen behöver).
  Bidragsstopp, ev kan lån ges om bankerna ställer upp.
  Effektiv utvisning av alla dem som befinner sig illegalt i landet (inklusive afghanerna).
  Effektiv gränskontroll av militär, polis och tullmyndigheter.
  Reformera rättsväsendet.
  Något att börja med för att få ekonomin i landet på fötter, som det nu är så räcker inte resurserna till på långa vägar.

 17. Om SD inte kräver återvandring av de som inte hör hemma här så kan man lugnt utgå från att han stöder utrotningen av det svenska folket.

 18. Minskad,???
  Det är återvandring som gäller i STOR SKALA .
  Minst 1 miljon som inte har i Europa att göra överhuvudtaget , SKALL UT UR SVERIGE.
  Annars så har vi Inbördeskriget över oss och de som föraspråkar det.!!!
  DET ÄR SVEA RIKE’S FIENDER.

 19. Bra SD att ni ställer detta krav innan hela karavanen 20000 pers med bankomatkunder anländer,de är på väg med dollartecknet i blicken mot Skandinavien med långa kliv.

 20. Invandringen ska inte minskas, den ska stoppas. Det behövs också en omfattande återvandring för att Sverige ska bevaras svenskt.

  • Totalstoppas? Det ska reverseras, allt bös som kommit hit för att leva lyxliv på våran bekostnad ska skickas tillbaka med sina avkommor och barnbarn!

 21. Jag ber samtliga läsare på att titta på fria tiders reportage om killen i Falun som riskerar åtal för att ha sagt att han tycker samtliga somalier skall utvisas efter den helt vidriga våldtäkt av en 13 årig tjej som blev grovt våldtagen av några somalier så illa att hon sprack dom fick 6 månaders ungdomsvård ingen utvisning jag har precis mailat Falu tingsrätt och berättat vad jag tycker om dom när i helvete skall denna jävla skit sluta jag själv håller på och bli galen på detta sjuka jävla samhälle vi lever i när fan är det nog jag är så satans förbannad att jag inte längre kan formulera mej någon vad tycker ni

 22. Ot. Dan Park har dömts till fängelse (HMF) för tredje gången i det här förstörda landet.
  Politiska fångar i värdegrundsdiktaturen.

 23. Får vi inte stopp på den sjuka invandring spelar allt det andra ingen roll allting hänger ihop med denna sjuka invandring jag tycker inte SD skall gå med på någonting om inte våran dörr stängs nu samt att alla som inte har uppehålls tillstånd skall omg hittas och utvisas sen samtliga med brottsregister minst 10 år bak i tiden skall ut NU vi börjar där

 24. Vi har faktiskt facit. Fakta ligger på bordet. Massinvandringen har gjort Sverige till ett mycket sämre land än det skulle varit annars. Förutom att vara en nettokostnad så kan ju nämligen också listan på negativa fenomen som Sverige inte skulle haft alls eller i samma omfattning utan massinvandring i princip göras hur lång som helst.

  Vem vid sina sinnens fulla bruk kan vilja ha mer kostsam och destruktiv massinvandring?

 25. Gött! SD är det det enda parti som innehar makten i en demokratisk anda. Nyval det enda rätta så länge inte något parti vill samarbeta med SD.

 26. Minst lika viktigt som repatriering är att de förbrytare som skapat denna situation ställs inför rätta och fälls i en folkdomstol. Folket får bestämma vilket straffet skall bli, dock räknar jag inte kommunister som röstberättigade så de är undantagna från att få göra sin röst hörd. Det var inte vi som avskaffade demokratin det gjorde 7K.

 27. Borde inte Annie Lööf ställas till ansvar för den lagvidriga och Sverigefientliga gymnasielagen. Fattar folk vad hennes vimsande kostar?

 28. Det blir motåtgärder från sjuklöverns sida. Nyval kommer aldrig att ske. Risken är för stor att sjuklövern blir ännu mer begränsad.

 29. Har inte SD fyra speciellt utvalda områden; Väfärd, Trygghet, Landet ska hålla ihop och Migrationspolitik – dvs kravlistan borde innehålla alla desa fyra områden.

  • Sjukvård fattigpension delade turer straff trygghet etc jo men där är det inte kontroversiellt att samarbeta med SD så helt rätt att ge noll avkall och att som Mattias säger det går inte att byta bort mot hur många andra företag man än får igenom
   Där sitter dom sjuklövern

  • Skulle det inte vara bättre:
   – En Land en Folk
   – Välfärd för alla
   – Trygghet
   – Rationell Migrationspolitik

 30. Härligt att höra, Mattias !
  Allt fjäskande o mjäkande får vara över nu !
  SD är tillräckligt starka att både budget och Regering måste sansa sig och visa sig vuxna. De övriga partierna beter sig som i en lekstuga där alla vill ha kakan utan att förtjäna den .
  Skönt att höra SD säga ifrån och var skåpet ska stå !
  Om sosse-moderaten Kristersson inte nappar, lär partiets undergång närma sig då medlemmar med väljare vill se SAMARBETE MED SD ! Låt K fortsätta mot sin egen undergång ! Om inte han som en av de få i makteliten vilken lyssnar på de sina.

  Men två saker står i vägen för den lilla; Prestige och ordet förlåt till alla svikna moderater.

 31. Sverige ska skriva på för fri invandring genom FN snart.
  Något att ta med i förhandlingarna eller?

 32. Smart konsekvent att skicka fram Mattias så visar vi till skillnad från de andra att det är noll tvekan vem som än uttalar sig enbart Kd och möjligtvis V kan visa samma orubblighet

 33. Tja, vem bryr dig längre. Tappat allt förtroende för detta infantila folk. Svensken är så sjukligt svag och vek. SD kommer aldrig få något inflytande, även om de fick det så hade det inte spelat någon roll. Minskad invandring? Typ maximal repatriering kanske… någon?

  Det där FN avtalet kommer skrivas under, sen öppnas flodvågorna medan Annie Lööf sitter och skrattar i TV som statsminister att ”Sverige minsann har avtal som vi måste följa…”.

  • Fel!
   Steg ett och totalt underskattat är att börja säga nej. Det är inte inför varandra det är viktigt utan inför migranterna också de redan här.
   Repatiering i all ära tanken är god men snacka problematiskt.
   Nej se till att det sker frivilligt om det inte passar.
   Slut på dalande helt enkelt sedan tar vi en fråga i taget.
   Hallå vi måste visa dom inte varandra vart skåpet står!
   Signalerna är grundbult!

  • Lugn, Annie Lööf som statsminister??? NJET. Vicestatsminister i Lövens regering ??? DA.
   Löven är uppbackad av Donald Trump
   Lööf är uppbakad av Bildergruppen
   YOU CAN TAKE IT TO THE BANK.

 34. Det räcker inte! Återvandring. Enligt friatider så har det hitills kommit 107 000 nya i år.
  Sen det nya kontraktet som ska skrivas under den 10 December med fri invandring som följd. Jimmie Åkesson vakna berätta vad som händer.

 35. Kanske kommer verkligheten att överträffa våra mardrömmar. Kan hända att globalisternas favorit ”30-miljoner-invandrare-Anni” kuppas till ny statsminister och Sveriges gränser och trygghetssystem öppnas helt för alla som vill.
  Jag hörde igår igen på SR att Lööf såldes som nästa regeringssonderare efter Kristersson har misslyckats (vad alla utgår ifrån). S var inte avvisande och MP yttrade sig positivt.

  Lööf handlades redan omedelbart efter valet som möjlig statsminister, det kändes väldigt skumt för ledaren av ett 8%-parti. Om konspirationsteoretikerna har rätt och det redan är avgjort sen länge, har hon absolut ingen anledning att ge efter en enda millimeter med sina obegripliga krav. I så fall är det vad vi ser nu sen 2 månader tillbaka ingenting annat än ynklig teater för det sovande folket.

 36. Vad spelar det för roll om SD går med på M 30000 nya varje år , Det räcker inte SD men det är inte upp till mig bestämma . Rösta ned den fjanten hans budget om de int e samarbetar men detta är inte tillräckligt fjutta på med minskad invandring ta med fri invandring som ska skrivas under 10 dec .

  • Inte ens Trump kan ta mer än ett trappsteg i taget till en början och det räcker inte att som du inte vara nöjd utan nu är det signal dags på riktigt vi får se men i min värld kommer även små steg / liten tuva välta hela lasset med ett behövligt snöskred som resultat

 37. Hörde på nyheterna igår att Lööf ska sondera åt Kristersson, ja men då får han ju som han vill, han har hela tiden upprepat att han vill ha breda uppgörelser med Löfven om migrationspolitiken, varför då gå denna omväg?

  • Ha! Ha! Ha! Då framkommer det att S kan acceptera M om Lööf blir statsminister. En svensk icke-S statsminister utan någon reell makt eftersom S redan tillsatt hela svenska ”Deep State” med befattningshavare som är trogna kommunister. S kommer via sin partiorganisation att fortsätta styra Sverige.

 38. När jag är ute bland folk brukar jag se om man ser
  någon som ser svensk ut, icke då, små korta tjocka tanter
  mörka med svartnande under ögonen.
  Muslimskor svartmuskiga män och ungar som kliver på säten med skor.
  I affären tränger sig hitkomna med vassa armbågar
  det är faktiskt olustigt, brukar tänka hur kunde bli såhär.
  Observera det är vad jag iakttar.

  • Det är faktiskt otäckt med så många rasfrämlingar i ett land där flertalet var blonda för några decennier sedan.

  • Du är förmodligen ute på dagtid. De du ser är sådana som är bidragstagare och har gott om tid. En del av dem skolkar sannolikt från sin svenskundervisning och det blir inga efterräkningar. Skall vi gissa att du själv är pensionär?

   Att du inte ser särskilt många yngre etniska svenskar beror på att majoritéten är på jobbet eller sover inför sitt kommande nattskift eller efter sitt skift.

   Detta framgår tydligt av en lokal statistikundersökning om Kalmar Kommun av Thoralf Alfsson http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/11/06/11572279-bemot-logner-med-fakta/

   Alla inser att det är lika inom ALLA kommuner. Allt görs för att dölja för skattebetalande svenska gräsrötter vart deras pengar går!

 39. Någon som minns 2010-11-25,
  då vår Grundlag fick två nya tillägg…?
  Mångkultur och EU-medlemskap skrevs då in,
  via Riksdagsbeslut….
  Innan dess var media väldigt tysta…?

  • svensk militär får åter sättas in mot folket,, en jävla massa ändringar har genomförts i smyg utan debatt eller media tagit upp detta,, ligger en hel del och väntar på andra röstningen nu efter valet,, det är så de genomför,, en motion som röstas igenom på en sida valet för att röstas om i sista omgången efter val..
   vi blir förda bakom ljuset gång efter gång..

 40. Som SD-väljare önskar jag att SD kräver att de som vill ha SD-stöd visar så mycket respekt att de kontaktar SD för samtal. Vill de inte diskutera med SD är det bara för SD att rösta ner varje förslag oavsett vilket parti det handlar om. SD skall inte vara dörrmatta åt partier som inte ens vill tala med dem.

  • Lite oroväckande att SD pratar om ”garantier” och ”försäkringar”. Som om det gick att lita på ett 7 klöver parti.

   • Exakt! Jag gillar inte SD retorik. De beter sig som personer utan självförtroende. Har man 18 % så måste man visa auktoritet. Man får absolut inte vika ned sig.

   • Skulle dom få garantier (SD) så tror jag dom vill ha det på papper! Det skulle jag vilja ha iallafall!
    Nu vet jag inte hur det går till i Löfvens råtthål (regeringen), men jag antar att man s a s skriver nån typ av ”kontrakt” för att det ska fullföljas!?
    Rätta mig gärna, är inte så insatt i just den här frågan om garanti i regeringen!

 41. Lite för mesigt SD! Så här istället: Vi väntar på att något parti förhandlar med oss. Under tiden röstar vi nej på allt!

 42. Det finns ett väldigt stort hot mot Sverige i och med FN:s idiotavtal med fri invandring i December . Alltför få av svenska medborgare känner till det då msm vägrar tala om det .

  SD bör ta alla chanser att tala om det offentligt och göra folket medvetna om det !

   • Budgeten är det klart viktigaste just nu. Speciellt med tanke på att vi ännu inte vet vilka som kommer att bilda regering. Det enda förnuftiga där är en neutral övergångsbudget som får korrigeras i efterhand när en regering finns på plats.

    • Röstar SD igenom Kristersson som statsminister utan inflytande så kommer Kristersson kunna göra vad han vill då S kommer att hjälpa till med blocköverskridande samarbeten. Lita INTE på Kristersson. Han är för fri invandring.

     • Ja, och Moderaterna har alltid infört generösare asylpolitik i regeringsställning. Trots detta har SD alltid troget stöttat dem sedan SD bildades 1988.

     • Dessvärre skulle de gå omkull tämligen fort om landet skulle regeras på SDs budget, och det skulle inte stanna där. Även Tino Sanadaji har dömt ut den rätt hårt.

     • våra problem löses inte av/med politik och den politiska budgeten.
      nuvarande konsensus tar hänsyn till en värdegrund som inte borde blandas in i politik.
      rädd att vi behöver genomgå ett stålbad där nationalistisk fascism är ett måste i en övergångsfas till motsatsen socialistisk fascism där det blir än värre kaos och lidande.
      vi kan inte undgå en form av kollaps längre, det har gått för långt med utdelning av vår välfärd till kreti och pleti, därför är det oerhört viktigt att motsatsen till socialism har kontroll under genomförandet av reform som tvingas fram av just resursbristen på alla plan och som kommer skapa systemkollapsen..

  • Ja. Och vad förväntar sig sjuklövern och deras beundrare? Att SD ska ge upp sin kärnfråga?

   Fast det gjorde ju iofs MP 2011 i samarbetet med Alliansen. Men de är ju som de är…

 43. I övrigt önskar jag att Sverige inte bara lämnar EU utan även FN då det har kuppats av en massa muslimer som vill använda FN som plattform för att tvinga hela världen under sig .

   • + att dom har ökat rejält i opinionsmätningar med 3,6% enligt demoskop, så nu ligger dom på 21,1%…de sänns tlyggt <— enligt den gamla reklamen med barnet som satte på sig en blöja, eller hur det nu va 😀

  • Det är min åsikt också ! Det skall kosta att frysa ut ett parti på det viset som de gjort och förhala en regeringsbildning , vilket kunde varit på plats för längesedan om de hade tagit med SD i samtalen

  • Japp. Ända in i kaklet! Och då slipper vi med största sannolikhet MP och L också. Men valfusket finns ju alltid förstås…

 44. Och som vanligt vänder sig SD till Sveriges genom tidernas generösaste asylpolitiska parti Moderaterna som vill vill bilda regering med Kd, som har ökat mottagande av asylrelaterade anhöriga på agendan.

  • Kan man tycka, och jag förstår dig!
   Men samtidigt…får (SD) man in en liten lilltå och får hand om asyl och invandringen, så skulle jag åtminstone känna mig lite glad iallafall 🙂

   • Kommer aldrig att hända med borgerligheten vid makten. Vilka rev upp Sossarnas luciabeslut? Vilka drev igenom migrationsöverenskommelsen 2011? Vilka införde retroaktiv föräldrapenning för nyanlända och subventionerad vård för illegala för blått femtio kronor? Vilka var rosenrasande på Sossarna för att de ”apatiska flyktingbarnen” med familjer inte fick amnesti? Jo, visst var det högern med Moderaterna i spetsen.

    • Förmodligen inte, men det sista man har kvar är hoppet!
     Därför skulle det kännas riktigt fint att SD fick åtminstone hand om asyl och anhöriginvandringen!
     Kommer förmodligen inte hända, men som sagt, det sista man har kvar är hoppet!

 45. Varför inte sätta ett Tak eller KRÄVA helt Stopp på Invandringen eftersom det inte finns Bostäder.,..

  100 000 Svenska Ungdomar Har fått gå åt Sidan i flera År för att Invällarna har prioriterats först..
  Nu Är det deras TUR..

  Skamligt och inte klokt att dom bara vågat prioriterat bort våra Barn så dom inte kan börja sitt vuxenliv…,,
  Och det har Vi deras föräldrar Jobbat och Betalt Skatt för att

  DET SKA FUNGERA

  Och VARFÖR gör det inte det, helt klart för att De FÖRTROENDEVALDA
  har INGEN koll på vad dom sysslar med…

  Men Garanerat på sina Löner o Garantipensioner som Vi också Betalar…!

  Fega inte UT nu SD ni har Sv Folket bakom Er även om dom alla inte röstade på Er…….

  • Har en god vän som står i bostadskön. Hon växte upp I Vasastan i Stockholm och vill flytta tillbaka dit. För två år sedan fick hon veta att hon hade 6 års kötid kvar till en bostad i Vasastan. För ett år sen fick hon höra att nu hade hon 8 års kötid kvar. Hur är detta möjligt? De river väl inte bostäder i Vasastan?

   • Hon måste väl även betala en avgift för att stå kvar i kön. Förmodligen till ingen nytta.

    I min kommun måste sökande uppdatera sin status hela tiden. Missar de att göra det i tid åker de ur kön, flyttas längst bak igen.

 46. Bra krav att kräva kraftigt minskad invällning till andra partierna, Sverige har alldeles för mycket kriminella invällare och bidragsturister!!
  Utvisa brottslingarna direkt efter avtjänat straff!!!

 47. Detta krav ska spetsas med att alla icke-svenskar som begår eller har begått ett brott..

  Ska utvisas omedelbums..

  Samt ska alla beviljade uppehållstillstånd granskas retroaktivt 30 år tillbaka i tiden..

  Vi kan börja så Uffe..

  • Intressant sak där- Vart fasen tog dom vägen? När de höll på som mest så varnade jag för splittring i SD leden vilket också skedde. Det kunde man begripa med arselet, det syntes även på den här sajten.

   Försökte få folk uppmärksamade på hur lite media gick åt Afs, vilket torde ge misstanken om att Pk falangen såg deras inslag som ett gyllene instrument att försvaga SD…..men likförbannat.

   • Har du aldrig hört talas om nedkopplade/kraschade datorer på valnatten? Valfusket var utbrett. MSB med Dan Eliasson låg bakom.

    • Tror du verkligen att det gick mig förbi? Är fullständigt medveten om detta lands totala skämt kallat demokrati. Och idioten på MSB är också intagen i medvetandet för all evighet som en totalt intelligensbefriad individ med armband.
     Sen gällande Afs så undrar man fortfarande – lever dom överhuvudtaget? Varför är de så in i helvete tysta, om de nu skulle vara det äktare delen jämfört med SD?

     SD-are

  • Det jag kommer ihåg, är att Afs röstarna skrev att Afs nog kommer in i riksdagen. Vi vet hur det gick. Hade de 20000 som röstade på Afs, röstat på SD, hade Centern haft ett mandat mindre och S+MP+C+L majoriteten inte varit möjlig.

 48. ”minskad invandring” krav förregeringsstöd ?
  Kravet borde naturligtvis va ”ett totalt stopp för invandring”.
  Sverige är fullt.

 49. Siffrorna i den här mätningen är de siffror SD skulle haft om valet gått rätt till.
  Vi lever i ett avskyvärt samhälle, fullproppat med korruption och oegentligheter. I skenet av en falsk demokrati gör man exakt det man vill och gör det också.
  Det är en demokrati som i humanismens namn försnillar miljard på miljard av skattebetalarnas pengar.
  Den måste vi med gemensamma ansträngningar hjälpas åt att rösta bort vi ett ev. nyval.

 50. Problemet med att rösta nej till Kristersson är att det då blir en fortsatt SVMP-budget och att kommunerna desperat behöver finansiering nu. Samtidigt så är det ju faktiskt riksdagens 7-parti som har skapat den den här bisarra situationen i sina försök att ignorera riksdagens tredje största parti. SD bör nog dra tillbaka sitt stöd för Kristersson tills de får igenom de mest elementära kraven om en kraftigt minskad massinvandring. Stödet för SD kommer bara att öka fram tills nästa extra val. Att ett extra val skulle innebära någon form av ”katastrof” är bara trams ifrån 7-partiet och deras politiska propagandister inom MSM. I dagsläget så skulle det tvärtom vara ett demokratiskt hälsotecken.

 51. Bra. Kräv kraftigt minskad invandring, egentligen stopp för all asylinvandring och efterföljande kedjeinvandring (anhöriginvandring) under en längre tid, plus ett program för återvandring för eventuellt fortsatt stöd för en regering med M. Gymnasielagen och bostadsanvisningslagen måste också rivas upp.

 52. När ”Global Compact for Migration” har undertecknats, så fråntas svenskarna ändå rätten att själva bestämma över invandringen, samtidigt blir det straffbart att kritisera invandring mm. Varför tas detta inte upp?

 53. Låt dom fortsätta ösa in folk till höga bidrag och sen tror att vi klarar oss ekonomiskt.Då kommer ekonomin spricka för hushållen,och då att hederligt folk som jobbat hårt och byggt upp sina hem får lämna allt är nog ingen bra ide att tackla för politiker.

 54. Den aktuella uppgiften borde vara hur många som ska ut.

  Inte hur många som ska in.

  Det är fullt för längesedan.

  Dags att bomma igen och skicka tillbaka.

 55. Media är den stora fiende som inte berättar sanningen för icke vetare med den riktiga bilden över all skit som händer hade dessa människor röstat annorlunda därför är dagen public service folkets fiende

  • Den största dumheten är har ändå folket stått för….utan dom hade
   vi inte haft politiker som lilla rödluvan mm…

  • Med nuvarande demografiska utveckling,kommer de etniska svenskarna att trängas undan och slutligen dö ut.

   Och in kommer mena-muslimen med Koranen under armen.

 56. AfS var Sveriges enda parti som ville bevara Sverige med allt vad det innebar. Världsregeringen flåsar oss alla i backen nu. Och det är utom allt tvivel att AfS blev eliminerade av valfusk.

  • Afs blev bortvalda av svenska folket därför att de inte var rumsrena.
   De visade dåligt omdöme i allt de gjorde, dåligt omdöme är tyvärr ett signum för Kassel och Afs.

   Det borde finnas plats för ett parti som Afs men det gäller att vara lite mer sofistikerad och intelligent när man är på den kanten.

   • Ja, Annie Lööf går starkt fram för hon är så satans rumsren. Det riktigt skiner om hennes godhet.

    Jag hatar snart Svenskarna mer än mena-folket helt seriöst…

   • Var rösterna på SD mellan 1988 och 2006 också bortkastade? Menar du att SD hoppade från noll röster till 4% på en gång?

   • Jag tror de inte fick större del av rösterna var att de inte kom igenom i vanlig media som Svensson har hemma dvs SR, SVT och de stora dagstidningarna.
    Nu var det några enskilda torgmöten framför en skylt med flygavgångar. Men det tar tid att bygga ett parti. Jag tror de ska satsa fullt ut på Stockholm, SD är svaga där och det som händer i Stockholm får spridning.

 57. Satan och ondskan styr världen, vilket folk inte fattar. Det är kört här i vårt land och i Usa och hela världen, för alla länders ledare tillhör satans beastsystem, Trump är vald av Gud att föra processen till the end.
  Islam, kommunismen styr över världen fn, och kolla ledarna bakom detta inser ni väl det är kört.

 58. SD är på tok för veka. Noll invandring och utvisning av samtliga ”barn”, kriminella, romer och flyktingbedragare borde vara ett minimikrav!

 59. Björklund lär väl rösta mot Kristensson för att garantera sig en ministerpost i en sosseregering . Annars har detta judasparti under de senaste Riksdagsvalen återkommande velar ha strängare regler för invandring, just för att komma över 4% spärren – därefter inte ett ord om detta .

 60. Äntligen är det någon som talar klarspråk. Ingen anhöriginvandring, anpassning till Sverige och självförsörjande. Endast arbetskraftsinvandring som är kvalificerade och inte finns i Sverige. Den arbetskraftsinvandring som migrationsverket godkänner är ju ett skämt idag. Migrationsverket bör läggas ned och grännsövergångarna behandlar de som söker för förföljelse från våra granländer släpps in övriga avvisas tillbaka till grannländerna.

 61. SD:s krav är rimliga men inte tuffa. Trots det tvivlar jag på att 7-klövern kommer ta skeden i vacker hand och inse faktum: ingen regering utan SD.

  Problemet är att hela 7-klövern har målat in sig i var sitt hörn så långt att de orimligtvis kan backa i förhållandet till SD utan att bli rivna i stycken av de 6 andra.

  Detta är nu en match om vem som blinkar först och om ingen blinkar blir det nyval.

 62. Jag såg i kväll ett intressant program på TV om gamla svenska statsministrar, inklusive riktiga socialdemokrater som Ingvar Karlsson och Göran Persson, folk som visste vad det riktiga folkhemmet innebar, nämligen att betala skatt efter förmåga, men att samtidigt få hjälp när man blev gammal eller sjuk. I dag har man övergivit detta, för att satsa skattepengar på att ta emot invandrare, som har kommit för att utnyttja vår välfärd. Är det inte detta som har gjort SD till ett stort parti, samtidigt som det politiska etablissemanget vägrar att, i antidemokratisk anda, ta hänsyn till partiet med över en million väljare som har lagt sin röst på ett parti som står upp för det svenska folkhemmet?

 63. Nu väntar vi bara på att få se musselmaner i den allra högsta politiska ledningen (inga Kaplans alltså), som generaldirektörer, myndighetschefer och i försvarsstaben. Ja kanske som försvarsgrenschefer och i ÖBs närmsta sfär. I civilförsvarets organisationer och som redaktionschefer på mediedrakarna.
  Sedan kommer det nya muslimpartiet snabbt bli Sveriges största i takt med att Socialdemokraterna och SSU töms på folk.
  Statsministern har tillfälligt sagt ”vi har varit naiva”. Den naiviteten är som bortblåst när Annie blir utsedd som den enande kraften i Sverige.
  Fortsatt asyl- och anhöriginvandring,
  fertilitetsdemonstration och barnbidrag kommer vidga Kalifatets yttre gränser till att omfatta även den nordeuropeiska EU-regionen Sverige.
  Vi är så illa ute inom låt säga 25 år att endast ett dessvärre blodigt inbördeskrig kan vända utvecklingen. I vart fall inte ett nyval i mars år 2019.

 64. Just nu är det bara spel för galleriet innan vi får se V+S+MP+C+L, det kommer dock dröja till efter en 10:e december, sedan kan det fritt bli nyval. Detta gör att man hoppas kunna klubba in FN’s agenda 2030 i grundlagen strax efter nyvalet.
  Detta då det klubbats 2ggr på varsin sida om ett val, då slipper man både jobbiga folkomröstningar och därmed tillbörlig skärskådning av agenda 2030.

  • Undrar om det ens går längre…det har gått för långt! Börjar bli riktigt läskigt! När folk kör in truckar in på ICA och lyfter ut bankomater utan att någon gör något…

 65. Minskad invandring i Sveriges fall innebär att bara individer med asylskäl eller individer som söker genom det normala invandringssystemet släppes in.

  Hela svenska folket ställer sig säkert bakom en sådan minskad invandring.

  För det är ju faktiskt iden bakom hela regelsystemet för invandring.

  Således är detta krav bara ett SD krav att upprätthålla det regelsystem som riksdagen beslutat om för länge sedan och inte ändrat.

  Men de senaste tolv åren har detta system satts på undantag och det har etablerats fritt blås in i landet för alla möjliga kategorier som inte är önskvärda här.

  Allt med statsledningens goda minne.

  Onda tungor säger att det handlar mer om ett storskaligt försök till ”röstimport” än att hjälpa människor i nöd.

  Så det är verkligen inget högt krav från SD för att ge regeringsstöd, att Sverige upprätthåller sin egen lagstiftning beslutad av riksdagen.

  Det är snarare så att det är partier som inte ställer sig bakom demokratiska beslut från riksdagen som 7-Klövern gör när det gäller invandring som borde kritiseras och SD istället berömmas.

 66. Jag tycker att SD ska försöka driva mot ett extra val.
  – Jag tror att SD kan vinna några procent, dessutom så var det något konstigt med valresultatet i September för SD.
  – Om vi har tur så åker L och Mp ur.
  – Om vi väntar med val 2018 så kommer vi även få se klanröstning till Riksdagen.

  • Säger SD att de tjänar påmextraval så blir det inget extraval. Allting manipuleras och fixas precis som Hitler gjorde när han kom till makten.

 67. när blir ett nytt muslimskt parti det största partiet i Sverige? Snart är de tillräckligt många för att bilda eget parti och regera och styra Sveriges politik. Så stoppa detta inflytande och flöde hit!

  • De är tillräckligt många men klarar inte av att fylla i ansökningshandlingarna rätt.

   Var är alla som ”pissar” på SD och arbetar så intensivt för att ”Integrera” världens befolkning i Sverige när muslimska partiet Jasin behöver hjälp att fylla i registreringspapperen?

   Invandrare duger alltså bara som stöd åt sjuklöverpartierna?

 68. Hur ska SD någonsin kunna komma till makten när valresultatet manipuleras och de köpta marionetterna i det sjuhövdade Globalistpartiet inte vill samarbeta med ett parti som inte vill krossa Sverige utan rädda Sverige?

 69. Sverige har tagit med emot 1 miljon invandrare de senaste 10 åren med en folkmängd på 9,22 miljoner.

  USA, världens rikaste land, har tagit emot 1 miljon invandrare se senaste 10 åren med en folkmängd på 327 miljoner.

  Alla med sunt förnuft inser att något har gått riktigt snett de senaste åren. Svaga ledare gör landet har inte kunnat stå emot EU- topparnas och globalisternas agenda. Mycket allvarligt. Kommer att leda till inbördeskrig så småningom. Thailand, Fillipinerna, Kina, Indien, Israel..alla dessa länder ligger i krig med muslimerna då muslimer är i minoritet. Kommer även att drabba Europas stater.

LÄMNA ETT SVAR