Dan Eliasson är generaldirektör för MSB

MSBs rapport föreslår ekonomiska sanktioner mot alternativmedier

Delningar

Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap betalar hela två miljoner kronor till en grupp internationella författare för en rapport som handlar om ”informationspåverkan av det svenska valet”, rapporterar Fria Tider.

Den skattefinansierade rapporten belägger dock inte några ryska eller utländska påverkanskampanjer i valrörelsen. Istället fokuserar den på hur man ska bekämpa svenska alternativmedier som Samhällsnytt och Fria Tider samt även invandringskritiska användare på sociala medier.

Författarna anser också att det nystartade partiet Alternativ för Sveriges konton på sociala medier används för att ”smutskasta Sverige” och förstöra landets rykte utomlands.

För att motverka alternativa medier menar rapporten att mediebolagen bör i samarbete med reklambranschen stoppa sajternas möjligheter att finansiera sig med annonser. Det skedde redan i våras med Samhällsnytt som fick se sin annonsförsäljning indragen av Google.

LÄS MER: Efter censurmötet med regeringen: Google stryper all reklam på Samhällsnytt

Ska ”störa ut information”
Det föreslås även att det startas en ”ny generation av grupper i civilsamhället” vars syfte ska vara att ”störa ut” information från etablissemangskritiker.

Fria Tider har tagit del av en mejlväxling mellan Mikael Tofvesson på MSB och rapportförfattarna. Enligt sajten poängterade Tofvesson att det är viktigt att rapporten utformas på ett sådant sätt att resultatet kan ”klassificeras som forskning”.

Måste rapportera ”positivt”
I en intervju till Nyheter Idag om rapporten säger Tofvesson att resultatet är ”intressant” samt att det är viktigt att nyheter om Sverige rapporteras ”på ett korrekt sätt”. När han ombeds att utveckla sitt resonemang förklarar tjänstemannen att nyhetsmedier ska rapportera även ”positiva nyheter” om Sverige.

Som ett exempel menar Tofvesson att nyheter om bilbränder i svenska förorter passar bra ihop med en nyhet om ”stark svensk industri” för att ”balansera”. Underförstått kommer nyhetsmedier som inte bevakar Sverige enligt önskemål från MSB att bli ett föremål för myndighetens intresse och – eventuellt – ekonomiska sanktioner som föreslås i rapporten.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1176 KOMMENTARER

 1. Då SKA de absolut börja med SVT/SR, TV4, Aftonblaskan, Expressen, DN och all annan JEFLA FULMEDIA !
  Som mörkar och ljuger på varende mening och förbannade rad de ger ut/säger.
  KOMMUNISTPACK så det osar om det !

  Snacka om dryg i kolan den där Spyan Eliasson !
  Utvisa honom till Nord Korea eller liknande, passar bättre där !

 2. Man har fullständigt kopierat de direktiv från KGB och Stasi som gick ut till makthavare i de forna kommunistiska samhällena. Ta bara direktivet att man skall berätta om ”stark svensk industri”. Sanningen är att den starka svenska industrin endast är en konsekvens av att den svenska staten kört den svenska valutan i botten för att den svenska ”starka industrin” skall kunna överleva. Hela ”den starka svenska industri” hade gått i konkurs tillsammans med Wallenbergfamiljen om inte den svenska staten hade gynnat dem och låtit det svenska folket betala notan. Alla skall ha klart för sig att den svenska valutan har tappat 60 – 70 procent sedan 1970-talet. Återställ valutan till 1970-talet och ”den starka svenska industrin” säljer för 0 kronor till utlandet med konkurs som följd!

  • MSB var ju en respektingivande myndighet ända tills Eliasson blev chef. Nu är det fanemej en svenskfientlig organisation.

 3. Tror ni att det här är en korrekt rapport`?
  Säger bara en sak DAn Eliasson….och det finns inget som är rättssäkert för oss svenskar längre!
  Bort med honom, jag och många med mig undrar vilka påtryckningsmedel han har mot svenksa politiker….speciellt sossarna. Något är det annars skulle en sån här katastrof ha kastas ut för längesedan.

 4. Han skulle kunna starta ett Sverigeförstörande företag tillsammans med Reinfeldt, Annie Lööf och Jonas Sjöstedt.
  Så våra barn har några att skylla på.

 5. Framhäv ”den starka industrin” istället för ”utmaningarna”. Precis samma tugg som i DDR-propagandan åren innan SED-diktaturen föll.

 6. He he, roligt det där med bilbränderna. Förslag: för att balansera nyheter om gruppvåldtäkter, varför inte ta upp det positiva med att ungdomar umgås i grupp.

 7. MSB o Eliasson……………..
  Stackars MSB:s lögnare och naiva medborgare i Sverige.
  Nu har MSB börjat kopiera Nord-Koreas metoder.
  När skall tjänstemannaansvaret återinföras i Sverige?
  Mer behöver inte sägas !!!!!

 8. Det här är givetvis grundlagsvidrigt och brottsligt.

  Så vitt jag vet kräver aktiv planering av ett brott som syftar till att systematiskt undertrycka yttrandefriheten, mötesfriheten och tankefriheten ett ganska omedelbart ingripande ifrån polis och åklagare. Att dådet misstänks ha planerats inifrån en myndighet är en gravt försvårande omständighet.

  Vad vet vi om de brottsmisstänkta? Är det redan frihetsberövade?

 9. En studie om informationspåverkan har ägt rum utmynnar alltså i rekommendationer om hur man ska kunna utöva informationspåverkan! Nu jädrar anamma håller de på att bli bindgalna i etablissemanget!

 10. Såja nu börjar Dan Eliassons gift verka i MSB också… Nu börjar förruttnelsen av myndigheten ……. När ska denna person AVSÄTTAS…

 11. Det kommer att falla på att det inte finns några positiva nyheter från Sverige att rapportera längre.
  Blir till att fabulera, då.

 12. Lägg ner MSB, det är en improduktiv kostnads-slukare! Spelar ingen roll vad ni säger om media eftersom även etablerad press börjat inse vart vindarna blåser!! Ekonomin är den starkaste drivkraften för media att överhuvudtaget finnas kvar så MSB:s uppdrag kan anses slutfört!

 13. Det är oroväckande mycket på gång, bla från Regeringen, för att begränsa yttrandefriheten. Granskning Sverige och nedstängda Facebook konton tex.
  Men, utan Internet hade det varit kört för det fria ordet.
  Det var lättare för regimen i DDR att jaga stencilapparater.

 14. Ytterligare en skandal. Ingen av av våra 349 riksdagsledamöter häver upp sin röst för yttrandefriheten. Eller kräver Eliassons avgång.

 15. Det är märkligt.
  Jag har gjort värnplikt.
  Jag har varit politiskt intresserad länge.
  Men jag har ALDRIG hört talas om denna myndighet, inte innan Eliasson klampade in.
  Helt jävla absurt!

 16. Vem i hela h-e ska sitta och avgöra vad folk anser vara en nyhet?? Positiv eller inte??? Kunde väl tänka mig att Sveriges genom tiderna mest misslyckade livsform Dan Eliasson var inblandad. Ber ödmjukt om att ni pixlar hans nylle fortsättningsvis detta för allas vårt välmående.

  • Dan Eliasson är tillsatt för att du och jag ska ha någon att ogilla och skylla alla skräpiga beslut på. Han är en syndabock som är tillsatt för att dölja vem som verkligen styr.

 17. Ingen krisberedskap för katastrofer, det såg vi senast när det brann i sommar.
  Men ett skrivet ord det har MSB råd att attackera. Vad är så farligt med det som SD la grunden till, det är frågan. Står verkligen allt rätt till i historriefrågan eller det kanske finns groteska lögner så stora att dom inte får avslöjas.

 18. OK.
  Då lägger vi in en positiv nyhet här för att balansera det negativa:

  Stefan Löfven har lärt sig att knyta slipsen själv.

 19. Nu ska jag vara lite elak, men varför var inte denna man på Drottninggatan den 7 April 2017 istället för stackars Ebba.?!!

 20. Vem har fått betalt 2 miljoner för rapporten, troligtvis en konsult som är släkting till någon i ledningen. Sosse standard

 21. Diktaturen i Sverige pekar med hela handen . Alla åtstramningar det sista året skvallrar om nervositeten hos makten . De söker med ljus och lykta att finna den minsta lilla anledning för att stänga ner information som inte tål dagens ljus !

 22. Detta är ju enkelt fixat! Rekommenderar Samhällsnytt följade upplägg som exempel:

  * Fyra våldtäkter i Malmö
  * Svenska industrin står stark!
  * Tre ihjälskjutna i gängbråk I Göteborg
  * Svenska industrin står stark!
  * Brutalt rån i Stockholm
  * Svenska industrin står stark!
  osv….

 23. Ingen påverkanskampanj inför valet??? Men Ryssen då…nä, just det, SD fick ett ”lågt” resultat. Allt i sin ordning.

  • Mjo .. Det hjälper nog för stunden 🙂 Till verkligheten kommer ikapp 🙂 O klappar dom i nacken med en kula… Flörtkula då .. naturligtvis …

 24. Idiotin vet inga gränser.. å istället för ryska påverknings kampanjer, ska jag bli påverkad av några öl. Skål.

 25. Sverige sönderfaller just nu i tre tydliga delar:
  1 PK-samhället
  2 20-procentsamhället med verklighetsuppfattning
  3 Islamsamhället som blir större och större

  Sveriges ekonomi körs i botten, inte gott att säga vart det här slutar!

  • Vi 20-procentare får väl dela upp landet mellan oss och muslimerna sen när de slagit ihjäl alla PK-lemmings.
   Sen får vi ta det därifrån..

 26. Testballonger.
  De smyger in diktatur i små doser. Blir det ingen reaktion..fler doser..etc
  I slutändan har vi stöveltramp i trapphuset 4 på morgonen och människor som förs bort för att aldrig höras av igen.
  Ni hörde det från mig först.

 27. Förr förundrades man över ”hur KUNDE så många av tyskarna?” om nazismen. Det säger man inte längre för nu vet vi hur människor kan normalisera vad som helst.
  Förresten det är väl fler än jag som har märkt hur den negativa rapporteringen om invandring upphört i SVT sedan ett par år?

    • Nja sossarna hämtade sin politik från NS Tyskland och bedrev den framgångsrikt till mitten av 60. Vad säger att vi inte skulle kunna blicka bakåt? Då fanns starka ledare som såg sin uppgift som ett privilegium och en ära att tjäna folket. Sen tjänstemanna ansvaret försvann kan dom göra nästan vad dom vill utan åtgärd. Läs ”nuonaffären”.

    • En stark och enad höger strävar åt samma mål, förutsatt att folk bildar sig och ser bortom SD 2022.
     Vi måste resa oss och det är bråttom. Tyvärr är folk indoktrinerade av tv etc och prioriterar sig själva o deras lån. Snart brakar det och när folk inte har mat för dagen DÅ kommer vi märka. vilka som vill överleva osv. Jag är beväpnad, mitt förslag är att du och anda gör det samma.

    • Vet inte om Sverige är ett exempel på ett enat folk. Om alla slängde ut tv apparaten vore en bra början.
     Men om högern skulle växa sig riktigt stark. Vad gör vi med alla ”vänster muppar”? Det finns ju ett antal och dom verkar inte vilja lyssna på fakta eller logik. Känslobaserade ”hens” !
     Eller som det numera heter ”NPC”.

    • Vi måste förstå att i vårt arv ligger ett högre iq och en vilja att få saker rätt.
     Folk går på 60procent kapacitet och det är det so gör mig orolig. Får vi 90 procent så ser vi igenom alla lögner och vi kan få ett samhälle som kastar ut inkräktarna och ger incitament för oss hög iq folk att föröka oss.
     Hög kultur i samhälle och politik är att föredra framför dekadens och massinvandring!
     Frågan är om det går att göra fredligt längre, och frågar du mig så är svaret NEJ!

     • Jag har gapat om det i 20 år nu och börjar lessna. Lackar ut ibland efter ”after-work ’s”.

     • Förstår dig och känner samma sak. Har själv inte varit politiskt intresserad i mer än några år men märker att rötan är påtagligt stor hos alla partier, särskilt i sosseriet. Och där finns dom ekonomiska medlen att påverka allt och alla i stort sett. Inom SD rörelsen finns dom flesta som ser problemet men kanske inte orsaken ännu.
      Här är bästa stället att försöka få folk att vidga synfältet. SD är ett mindre dåligt alternativ än resten men om man ska vara ärlig så har vi nog inte fått det bättre sen riksdagsinträdet. Eller vad säger du?
      Ser det ljusare ut nu? Nej!

     • Dom flesta unga människor har inte upplevt Sverige före invasionen, dom tror att vi drömmer förhhärligande om de svunna tider. Det är ett stort problem.

     • Det har du rätt i. Jag tillhör generation x och har heller inte riktigt upplevt ett etniskt homogent Sverige men det var inte på långa vägar som det är nu.

     • Flickor kunde röra sig tryggt i natten, våldtäkt var sällsynt (överfallsvåldtäkt nästan obefintlig!), män var män och kvinnor var kvinnor med respektive förväntningar och regulationer på dem. Man kunde leva gott på sin lön och flytta hemifrån utan att ruinera föräldrar. Man kunde gå till jobbet 5 på morgon utan att behöva slåss med menaiter för sitt liv och egendom…
      Vi hade det bättre än vi förståd. Idag känner sig många som debiler för att dom lät det gå.

  • Nej ISS… IslamsSicherheitsStab… fIslamsSäkerhetsstab med Himler som förebild och Goebbels aka D Eliassons som propagandaminister och Löfven som Ajatolla med Annie som Führer. Låter som vansinne… men jag är inte säker hur långt ifrån vi är att detta blir en verklighet.

 28. Vi går mot en fulländad Sovjetstat. Mycket anmärkningsvärt att den svenska statsapparaten rymma så många dårar.

  Hur man än vrider och vänder på saken, så växer Trumps åsikter och idéer ända till EU och lilla Sverige. Huvuden kommer att rulla!

 29. Är det ännu ingen som rullat Bangkok-Knullar-Danne i tjära och fjädrar till allmänt beskådande i någon pedofilpark i Sveriges avskrädeshög Stockholm ?

 30. Jag anser att Sverige aldrig haft en större idiot än Dan Eliasson på de positioner han haft. Han är inte klok.

  • Eliasson har säkert passerat 33:e graden i frimurarna och är globalisternas lakej. Något annat kan inte förklara att en totalt inkompetent idiot som Eliasson kan klamra sig fast vid makten

  • Ja inte är han någon intellektuell det har vi förstått. Han klöser sig fast likväl i svensk politik.

 31. Om man lägger 2 miljoner på att motarbeta yttrandefriheten och alternativ media så har man med största sannolikhet anlitat CIA för att rigga valet.
  Sverige hånglar numera så fullkomligt oanständigt med Nato och globalister att det nästan är en självklarhet att så har skett

 32. Anne Applebaum är en Polsk-judisk-amerikansk journalist som skriver för vänsterliberala ( kulturmarxistiska) New York Times.

 33. Nu tycker jag att framväxten och framgången för alternativa medier är en positiv nyhet för svenska folket.

  Diktaturfasoner ska avslöjas och motarbetas.

  Allt för demokratin och yttrandefrihetens fromma.

  Mer demokrati och fler alternativa medier.

  Det är enbart positivt.

  Leve yttrandefriheten!

 34. Sitter inte bakom taggtråd men en hög mur som omgärdar min trädgård, larm i hela huset och kameror inom och utomhus.
  Vår frihet som vi tog för givet är för alltid borta !

  • Ja och detta är nog bara början,vänta bara
   tils de skriver på FN-kontraktet så att
   dammluckan öppnas på allvar,då får du vara glad att du har hög mur,larm och kameror och det behövs nog en taggtråd
   också

   • Kerstin jag tror aldrig att svenskarna ville ha det så här, de flesta är bara okunniga och tror gott om alla(h).
    Varför ville de inte ta till sig all information som finns och har funnits sedan decennier tillbaka ?

    • Får hoppas att det är okunnighet och inte att folk verkligen vill ha
     denna gangsterimport och kaos för då är det verkligen kris och de röstar på den sittande katastrofen en gång till och det vore förödande
     med fyra år till.Usch hur det har blivit

 35. Farlig väg att gå för MSB! I ett land som påstår sig värna om demokratin går det inte att inskränka yttrandefriheten.
  Dessutom håller man på att förlora sin trovärdighet bland säkerligen en miljon svenskar.
  Eliasson är en vandrande katastrof, verkar vara skolad i gamla DDR alternativt Nord-Korea. Kommer det ett förslag på sikt att internera oliktänkande. Det är nog den våta drömmen. Och Sverige gjorde det bl.a under andra världskriget.

 36. Armbandet Eliasson håller samma status hela vägen nämligen helt totalt värdelös oavsett vad denne figur får för sysselsättning. Sysselsättning inte jobb. Sjukt o det visar vilken spetskompetens Ś sitter inne med.

 37. Det där ett jävla nordkorea tänk.. Låt marknaden vara fri för nyeter. Sverige har blivit ett ruttet land med Löfven som statsminister, det måste man få säga.

 38. Det finns en enda lämplig myndighetsplats för Dan Eliasson och det är bakom gallret på någon enhet under kriminalvårdsmyndigheten!

 39. Såsom av samtidens värsta skattesystem en extremt pungslagen medborgare så skriver jag att ”Jag föreslår att skarpaste möjliga sanktioner vad avser en HELT INDRAGEN lön jämte en förverkan av ALLA förmåner skall åläggas Eliasson!”

  • Han är ingen pajas. Han är extremt farlig.

   Idag framstår Hitler som en pajas när vi ser hans filmade tal. Det blev inget bra. Ungefär så betraktar jag Eliasson: inget att skratta åt.

 40. Förslagen påminner om totalitära diktaturer. Stasi i Östtyskland är en västanfläkt jämfört med de förslag som securrapporten kommer fram till. MSB borde granskas och dess versksamhet borde ha en ny oberoende ledning som inte har kopplingar till Socialdemokratin.

 41. Redan från bröstmjölken blir vi intalade att bli nyttiga idioter..

  Som ska lägga hjärnan på hatthyllan..

  Det är inte önskvärt att vi ska tänka eller ifrågasätta..

  Då bli vi obekväma för systemet..

  Då måste vi stoppas..

 42. Eliasson sitter på MSB och gråter över att hans vänner islamisterna har förlorat i Syrien och över att hans fiender i SD fick 18% trots hans valfusk.

  Fy [email protected] vilken äcklig människa – han är helt vedervärdig

 43. Den största smutskastning är mot Dan Eliasson. Hur kan denna människa få det ena toppjobbet efter det andra och misslyckas i alla? Jag kan förstå att han vill kväva alternativmedia, han vill inte ha granskning.

 44. ”Nyheter ska rapporteras på ”ett korrekt sätt”, anser MSBs tjänsteman” De flesta av oss andra anser även poster som generaldirektörer ska skötas på ett korrekt sätt.Här råder stor tveksamhet generellt.

  Vi ser fram mot att svenska händelser rapporteras på ett korrekt sätt, d v s verkligen återger vad som faktiskt förevarit, vilka förövarna är m m.

  En uppfattning eller tyckande kan aldrig bli forskning.

 45. Ditt jävla as, ska du bestämma vad som ska sägas i en demokrati? Skicka honom till Syrien så vi slipper skit som han.

 46. Hade MSM fullgjort sin uppgift som kritiskt granskande och objektiva hade inte alternativmedia behövts. Om debattklimatet varit öppnare, argumenten räknats och invektiven färre hade inte alternativmedia behövts. Alternativmedia ska uppfattas som ett symptom på en sjukdom snarare än sjukdomen självt. MSB is barking up the wrong tree. Som vanligt under Eliassons stadiga hand.

 47. Klart att ”Röde Dan” (S) klämmer ut något så jävla korkat.
  Helt enligt planen att tysta o censurera all opposition !
  Är svenska folket miljondumma eller är det någon mental kortslutning hos dessa idioter.
  Vi såg ju hur man där var som Goliat o jätten.
  Min röst lär vare sig Röde Dan det utblåsta ägget eller sossemaffian kunna tysta !
  Nu skickar jag nyheter till utländsk media. Sputnik skriver i princip minst 3 artiklar om vårt land. Och nyheterna man framför kommer i huvudsak från Samnytt o F T . RT har ju fast stationerade journalister här, då ryssarna ser Sverige som skräckexempel o varnagel såsom Trump mm gör .
  Varför denna pajas ens får sin röst hörd visar bara hur korrupt media är. Som billiga fnask slåss man om PK – belöningen, vilket tack o lov inte går observatörernas ögon förbi . Bilden av Sverige är absolut inte en framgångssaga och är nu ett varnande finger till alla ANSVARIGA politiker vilka bygger murar o laddar skarpt !
  Här fortsätter dårskapen o vi ser hur det ena avslöjandet efter det andra visa vidriga containers, garage, verkstäder mm, vilka ska vara ”bostäder” . Och med över 90 % skattefinansierade jobb (samma som socialbidrag i princip) samt en enorm arbetslöshet, planerar alltså dårarna i maktens korridorer att ytterligare många hundra tusen människor ska lockas hit.

  Hoppas att SD blir vågmästare då budgeten presenteras . Vi får hoppas de kan fälla o stöka till det. De behöver inte visa mer ansvar än den röra i sandlådan de övriga partierna befinner sig i .
  Vad vi måste ha är ett omval !

 48. Närmare diktatur kan man inte beskriva förslagen i rapporten.

  Ska det tillsättas personer som ska avgöra vad som får yttras i de fria medierna?

  Sverige har ju redan en grundlag som reglerar vad som får yttras och tryckas.

  Det är ju för fan grundlagsbrott som föreslås.

  Det borde rendera i stränga straff,om rapportens förslag realiseras.

  Eliasson ska avsättas och hålla sig borta från myndighetsutövning.

  Kriminella ska inte gå lösa.

  De ska dömas och buras in.

 49. Det finns väl inget som kan förstöra Sveriges rykte utomlands som dessa mentalsjuka politiker som försökt styra landet i 10-15 år nu.

 50. De tjänstemän, politiska kommissarier och politruker som framför dylika idéer skall ha sparken. De hör inte hemma i en demokrati!

  Skönt att Trump fått följare i Europa som värnar det fria ordet. De kommer att sätta tryck på den svenska diktaturen. Vi andra undersåtar dör inte utan motstånd!

 51. Det är tydligt att regimen börjar få panik.
  Frågan är hur långt de är beredda att gå för
  att tysta befolkningen. Detta är alla gånger orkestrerat av den socialdemokratiska ledningen Eliasson lyder bara order.

 52. Förvirrad hårlös man utan förstånd.
  Konstigt att man sätter honom på poster som det går att misslyckas med.
  Han skulle syssla med nåt bergsäkert, Gd för departementet för Silly Walk kanske vore något.

 53. Det visar att satan styr dem! med förnuftet i behåll skulle han ha åkt väck direkt och hela politikerkåren, så vedervärdiga människor som offra folket och landet för islam, muslimer och satan själv, de har sålt sin själ till satan.

 54. Jag har signerat ett kontrakt åt Jesus Christ av min själ, såg min hand skriva under, pga jag vill inte satan skall ha den.

  • Vänd du andra kinden till och tillämpa den yttersta egoismen som är sprungen ur den judiska mytologin. Kristendomen är blott ett bländverk ämnat att förblinda det ”utvalda” folkets fiender..

 55. TYVÄRR ÄR det som så, de flesta har sålt sina själar till satan, därför har vi det som vi har det! Det är väl bara se vad som händer med folk som tillhör islam och vilka dåd de gör och svenskar som kniper käft och lägger sig, för de är rädda för egna liv, obehag, så till den milda grad att man röstar fram politiker, partier som sänker oss och landet i hell.

 56. MSB är en misslyckad myndighet. Var i Södra Stockholm idag, allt gick ner elnätet och mobiltäckning. Inte ett ljud ifrån samhället. Elavbrottet rörde ca 20 000 människor ..

  Men vad fanns informationen någonstans? MSB gör inte sitt jobb. Nu var det brand ett i ställverk och nästa gång kan det vara Putin som luftlandsätter trupp.

    • Nej, precis allt MSB och regeringen Löfven gjorde var fel. De styrande arbetar på att Sverige ska gå i konkurs. Då applåderar de när stora delar av Sveriges skogar brinner ner.

     • Är det inte lite naivt att tro att för att det inrättas en myndighet kommer det att fungera? Klarar inte vi vanliga medborgare av saker och ting bättre? I alla all upplever jag det som att när byråkraterna lägger sig i då blir allt sämre.

 57. Frågan vi ska ställas oss är om Svenskarna är det korrekta folket för Sverige..

  Eftersom de byter ut oss med de nya svenskarna..

 58. ”Rykte utomlands”

  Skriiiiiiiik raaaaakt ut till omvärlden hur fan det står till i Sverige!
  Ett rop på hjälp till omvärlden. Håll inte tyst om vad förrädarna har gjort!
  Hela världen ska få veta!

  Omvärlden är ett av få hopp för Sverige!

 59. Jag blir illamående varje gång jag ser denne kräksjuke varelse på bild. Än värre är att han nu är chef för MSB. Vad kan gå fel?

  • Med denne imbecille sossekramare kan vad som helst gå fel, titta på hans historia, men är man kompis med Sveriges genom tiderna sämsta statsminister kan nog allt gå åt helvete

  • Tja, vad sägs om röstsammanräkning i ett ”demokratiskt” val? , men sådana ”konspirationsteorier” kan ju omöjligen vara sanna i hederlighetens Svea Rike, eller?

 60. Yttrandefrihetsgrundlagen:

  ”5 § Den som skall döma över missbruk av yttrandefriheten eller på annat sätt vaka över att denna grundlag efterlevs bör betänka att yttrandefriheten är en grundval för ett fritt samhällsskick. Han bör alltid uppmärksamma syftet mera än framställningssättet. Om han är tveksam, bör han hellre fria än fälla.”

 61. Vid en intervju idag i 24nyheter säger BERT KARLSSON att SD behandlas som Judarna
  under andra världskriget.
  BRAVO BERT!!👏👏

   • Du menar 6 miljoner som reviderades till 3 miljoner etc etc i all oändlighet, men som fortfarande utmålas vara en korrekt siffra, som folk uppenbarligen fortfarande tror på.. Under samma tid mördades tiotals miljoner under sovjetregimen, men de onämnbara är ju förstås ”utvalda” och mer värda än övriga..

 62. Apropå interna partistrider och politisk infiltration.

  Islamistisk infiltration av politiska partier kan inte jämställas med någonting annat.

  Det är fullständigt fruktansvärt !

  Det borde vara en varningsklocka till och med för idioter som de ”politiskt korrekta” politikerna och väljarna. Anders Lindberg på Aftonbladet, Lars Lindström på Expressen, Jan Guillou, onyttigheter som Magnus Betner, Henrik Shyffert och Malena Erntsson och många, många flera.

  Men sedan måste jag rätta Jonas Hinnfors, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet när han säger till SvD att ”detta kan inträffa i vilket parti som helst”. Det ”kan” inte inträffa, det INTRÄFFAR ! Hela tiden. Islamsk infiltration pågår inom Centern, Liberalerna, Moderaterna, KD, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och som i det aktuella fallet Socialdemokratin.

  Dock inte inom SD. Det kan vi vara trygga med. Möjligen att en och annan nazze-mupp eller moderatäckel försöker där.

 63. Om det man ska se något ljus i detta elände är att begränsning av transaktioner med statliga valutor kommer att skynda på och öka användandet av cryptovalutor. Det är bra så att vi kan gå över till att byta tjänster och varor med varandra utan att blanda in staten i det. Därmed kan vi begränsa pengarna till invandringsindustrin och till myndigheter i Sverige.

 64. Finns det nåt annat än inkompetenta clowner, folkförrädare och islamkramare i det hör landet?

  Sverige måste vara det allra lättaste landet i världen att erövra för
  de islamister och jihadister som har såna ambitioner. Ett sånt projekt skulle dessutom applåderas och aktivt stödjas av alla globalister.

  Hela det här landet är ett enda korrumperat träsk proppfullt med ynkryggar och falska lismare som har medverkat i ett av de största folkförräderierna i historien

  Eliasson är en symbol för de värsta bland dessa folkförrädare

  • Vilka tror du sitter bakom dessa marionetter?
   Vilka ser nyttan av detta?
   Vem/vilka styr 95% av all media och hela Hollywood?
   Varför tror du man kramar Islam?

   • Det spelar mindre roll vem som sitter bakom Sveriges politiker! Politikerna får för he….te ta ansvar för sina gärningar! Dom har väl en hjärna att tänka med? Dom svarar till oss, folket, inga andra.

 65. Vad är det som överträffar 1984?
  Ekliasson – ? Den fullbordade äkta fetarslade byråkraten som 100 % inkompetent i allt.?

  • Du har rätt Sverige blir alltmer likt DDR. Vinden blåser
   kallare och kallare runt vårt lilla fina land.
   Vi som har andra meningar än politikerna skall tiga.
   Fasar för hur den framtid kommer att bli för våra
   efterkommande.

 66. Snäälla red.: Tag bort det gräsliga nyllet härintill på ”Otryggt på Arlanda: egna personalen kallar kollegor ”svennehora””. Ni KAN väl hitta en annan bild.

   • Inte direkt så via vad som står ovan. Jag känner till att Samhällsnytt fick gå över till privat finansiering och det fungerar än så länge, men jag menar hade man strypt den möjligheten också så kan man kvittera ut en renodlad diktatur. Sedan att man försöker täcka ögonen på omvärlden och deras höjda ögonbryn på Sverige är åter en kvittens på en diktatur även om det redan är försent att dölja. Nu stirrar man, och blir det tyst så kommer dom även hit. Vi är inte längre IKEA, Volvo, Björn Borg och Stenmark. Idag är vi ett missfoster och detta faktum bör absolut spridas.

    Jag har lagt ned alla sociala forum själv förutom Youtube. Sist när jag skulle återstarta på Twitter så blockerade dom mig innan jag ens hann sätta en profilbild. Med andra ord sitter man aktivt i realtid och blockerar profiler från att starta upp, som verkar lukta icke-PK. Fast man måste förstå att dessa median minst halveras i användning om man gör så. När de inser att det inte är okej att låsa konton för att vänstergalningar skriker Varg hela tiden, då först kan de rädda sin egna affärside – det sociala media dom levererar.

    • Sverige är en demokratur, steget till diktatur har inte tagits (officiellt) ännu.

     Men ja, jag diskuterar Sverige (det verkliga Sverige) med alla icke-svenskar jag stöter på (jag jobbar som naturvetenskaplig forskare, nästan uteslutande med väldigt välutbildade individer från andra länder). Det brukar ta en stund för icke-svenskar att förstå hur fullständigt sjukt detta land är, även om de flesta verkar ha rätt bra koll på ”feminist”-delen.

     • Ja till det. Vi är inte vakna och nu sitter en 7 partis regering och funderar över hur nästa teater skall se ut. Denna teater som stjäl skattepengarna likt fästingar. Sedan utför det sina korrumptioner om de väl får makten. Ingen skillnad på Putin och dem, faktiskt. Samtliga vill tjäna tiofaldigt via korrumption, och de använder dessa pengar för dras framtida paradis. Putin har sitt slott vid Svarta Havets Turkiet, så den sprängs snabbt upp om det blir krig. Men vart har denna gången exempelvis sossarna placerat sina pengar? Latinamerika var det sist, men nu är det ett lika nytt ödesland. Dom har bränt sina broar även till tillflyktsplatsen mot socialistiska länder.

     • Putin är en betydligt bättre ledare än vad Sverige har sett sedan Tage Erlander. Visst, han stjäl från folket och säkrar sin egen makt etc, men det är där likheterna slutar. Ryssland har under Putin växt sig rätt så starkt, de har numera en militär som kan försvara landet och försvara sig mot en invasion. Även om Sverige hade haft en militär så hade den inte varit villig att försvara Sverige mot den pågående invasionen.

      Och min gissning är att förrädarna har placerat sina pengar inom EU, helt lagligt, genom några EU-lagar vi inte ens vet om existerar. Det samma lär gälla Juncker, Merkel, van Rompuy och övriga. Det finns inte en chans att de inte har sett till att de har sitt på det torra (även om jag är övertygad om att allt som krävs för att rädda Europa är villiga män, rep och lyktstolpar).

 67. Och på TV4 nyheters väder så är det varmare än normalt när det är +8-10 grader Celsius i början på november. Jag har levt länge och tycker inte att det onormalt varmt med 8-10 grader Celsius i början av november, vem har rätt ?

  • ”Experterna” på TV såklart, du är ju en rasist (vilket numera är en komplimang, som betyder att du kritiskt granskar saker och inte blint tror på vad kulturmarxister och dylikt påstår)!

  • Klimatalarmism är bara ett redskap de använder för att kontrollera oss och distrahera oss från det pågående folkmordet. Vädret har alltid skiftat från år till år.

  • Du har definitivt rätt, sommaren -85 var lång, varm och torr och februari mars -86 var det minus 28 grader i 6-7 veckor.
   2005- 06 var det inte +grader en enda dag från 1 november till slutet av mars, också efter en lång het sommar.
   Visst är klimathotet ett faktum och måste åtgärdas, men det måste ske globalt, inte bara Sverige och inte bara europadiktaturen.
   Farsan berättade hur sommrarna och vintrarna var på fyrtiotalet och femtiotalet, efter lång het sommar kom oftast en lång kall vinter med mycket snö här i skåne.
   Östlig vind ger het torr sommar och på vintern isande kallt.
   Vi får en lång kall vinter tror jag.

  • Värmerekordet i november är 18,4grader sattes 1968. Och på den tiden sas det om att en ny istid skulle dra in inom 50-100år. Att klimatet skulle bli kallare. Och rent statistisk stämmer ju det. Vi ligger på sista upploppet för en ny istid.

  • Hää .. more of the same.. När sjukvården har väntetider på flera månader och Kronan faller som en sten och handgranater säljs på rea i förortskalifaten. Så kan man bara ljuga till en viss gräns.

   …. more of the same..</em

 68. Vem hade kunnat förutse detta? Jag är chockad! Terrorregimen vill inte att medier skall kunna rapportera kritiskt om det pågående FOLKMORDET. Detta var en förvånande utveckling.

  • I kina med flera länder är det också förbjudet att vara öppet kritisk mot regimen och systemet, då kallar svenska regeringen dem för omänskliga diktaturer.
   Vad är då sverige på väg mot??

 69. Denna ”nya generation” kan ju få ett bra namn. Jag skulle föreslå något som inte är för stelt eller officiellt.
  Jag vet, vi kan kalla dem ”inofficiella medarbetare”!

 70. Stefan Löfven yttrade i valrörelsen att ”falska nyheter kan skaka demokratin i grundvalarna”.
  Det är ett signifikativt påstående från den veritabla sopa till statsminister vars regering under fyra år reflexmässigt undertryckt allt, som inte passar in i dess verklighetsbild.

  Fifflet med Schengenrapporten, att Sverige har en av Europas sämsta gränskontroller, är bara ett i den långa raden av hur oönskade underrättelser kontinuerligt och regelmässigt har hanterats av rikets styrande.
  Om protokollet hade varit känt den 9 september kunde det ha påverkat valresultatet.

  Nu har rikspolitruken, den figur som vägledde sopproten till regeringschef under massinvällningen 2015 och som medvetet fördröjde gränskontrollerna, beställt en utredning av ISD om media i Sverige.
  Ett engelskt institut, vilket rimligen inte kan ha minsta förtrogenhet med sakernas tillstånd i landet vid polcirkeln.
  Allt, självklart resulterande i rena gojan.
  Att Svea rike styrs av träskallar har varit känt länge.

 71. Snacka om totalitæra stater.
  Det viktigaste vi har i ett fritt samhælle ær det fria ordet.
  Fake news har alltid funnits och kommer så att gøra.

 72. Detta med att industrin går starkt: hahahahahhaahahahah

  Detta är vad jag skulle vilja kalla för smygande ”fake news”.

  Svensk industri har alltid gått starkt!

  Vilka är det som driver industrin i Sverige? Ja inte är det analfabeter som inte har utbildning eller kan svenska och som inte får jobb som fixar det. En retorisk fråga, vem fixar det?

 73. Men det är OK när publik service SVT ljuger i TV rutan att 44% av nyanlända har fått riktiga jobb (90 dagar efter det att de lämnat programmet och siffrorna förbättras varje år) trots att det bara är 6% som har fått riktiga jobb och resten är låtsas subventionerad jobb som kostar skattebetalare miljarder årligen. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/storre-andel-nyanlanda-i-sverige-far-jobb?sportmeny=1 https://tino.us/2015/09/endast-6-procent-av-nyanlanda-far-riktiga-jobb-efter-arbetsformedlingens-etableringsplan/ https://www.ekonomifakta.se/Artiklar/2018/feburari/extratjanster-en-dyr-affar/

 74. Va [email protected] tror dom att Vi likt Sossarna är Stöpta i en Gravljuslykta..med tanke på ansiktsuttryck som kavlas Ut..??

  Dom fibblar och förstör det mesta som ger Glädje för SKATTADE egna
  kronor…

  Skulle lämna in en V75 tills i Morgon
  Du MÅSTE reg dej..Va [email protected] nu då..?

  Här ska inte reg något har Sv Spel flyttat in på Skatteverket eller vad..
  frågade jag..!

  Den lilla Glädjen att spela några ggr om året SKALL reg och de några tusenlappar man Vinner Skall Skattas..

  Hallå era Stolpskott Hur skulle det va om Ni istället hade koll på alla BEDRÄGERIER i Staten , nu senast Elcyklar, Bankbedräg, FK bedrägeri och AF bedrägerier ISTÄLLET för att jaga Oss som betalar Er för ett jävligt dåligt Jobb…

  Sv SPEL ❤️Skatteverket=SANT💕💕

  Det ÄR det ENDA ni klarar av JAGA Sv Skattebetalare och Blunda för ALLA Bidragsbrott…!!

  Inte ett ÖRE till Invandringen som varje krona går till, och nu hos Sv Spel också, morsning o Godbye .,.!

  Flytta MSB till Thailand så vi får ett leende från Staten…!

  • Ang. V75 så skyller man på att vinsterna aldrig kan komma fel eller utebli. Frågan är bara för vem eller vilka. J-a överstaslighet.

   • Vilket jäkla skitsnack…

    T o m Ombudet sa att alla hade reagerar som jag och var övertygad om att detta skulle få Folk att Sluta spela..

    Bra, pengarna under madrassen tills man åker til Tyskland och köper Sprit.,.

    Systemet Sv Spel vem kommer härnäst att förlora Miljarder….?

 75. Rapporten har Elissons signatur. Antagligen är Tovesson en av hans pojkar.Ständigt denne Dan Eliasson. Han är verkligen en omvänd kung Midas. Allt han rör vid blir skit. Alla myndigheter som han varit vid har blivit dysfunktionella. Man undrar ju vad han har för hållhakar på sosseadeln eftersom han hela tiden landar nya uppdrag trots sin impopularitet som han alltid lyckats få där han är. Kommer vi någonsin få veta sanningen om varför han ens är kvar?

  • Bra där med ”omvänd Kung Midas”. Många apokalyptiska skräckfilmer verkar besannas, då vi ser det hända i Sverige. ”Ur kaos skall ordning födas” och det är precis det som händer här och nu. Krossa allt och alla och skapa en ny Socialistisk diktatur. Det är vad dom vill, samtidigt som naiva vänstern och mp hejar på.

 76. Förrädaren Dan Eliasson är en av de som ska sitta på första raden i den nya Nurnbergrättegången.
  ”Nurnberg del 2 – förintelsen av Europa”.
  Läge att starta upp ugnarna igen ?

 77. Smygande, steg för steg, förvandlas Sverige från demokrati till demokratur! Nej, dom ska inte få krossa oss!

 78. ”Ekonomiska sanktioner mot alternativmedier” Snacka om Feltänk.Det är ju MSM som ska befrias från ALLT presstöd t.e.x tv och radios jävla repriser som numera kallas återutsändningar.Det enda de anställda kan göra på de ”företagen” är att rota i sina gamla arkiv och sedan sända unken skåpmat dygnet runt och året runt. -Inget nytt under solen- Eller?

 79. Det måste vara unikt i västerländskt lad som kallar sig en demokratisk rättsstat att använda medborgarnas skattepengar för att motverka demokrati.

 80. Ibland läser man om eller ser på tv-nyheterna om journalister och medborgarrättskämpar som fängslas, mördas eller ”försvinner”.

  Regimen är nästan alltid skyldig. Att protestera mot detta hyllas, svenska politiker och kultureliten uttalar sig om hur vidrigt detta är. Samtidigt gör de sig själva skyldiga till exakt samma sak. I Sverige utförs det bara på ett annat sätt och med andra metoder. Tyvärr inser inte alla detta.

  • I Sverige är metoden att förtala och baktala till personen begriper sitt eget bästa och begår ”självmord”!

 81. Sverigebilden, bilden av Sverige, det är vad det handlar om.
  Den humanitära Stormakten måste hålla upp fasaden.
  Men den börjar krackelera…

 82. En egenskap som kännetecknar en psykopat;
  är att man gör vad som helst för att nå toppen
  – och ochså vadsomhelst för att hålla sig kvar där.

 83. Regimen Löfven gör som alla andra diktatorer brukar göra, hävda att man agerar för folkets bästa. Att strypa fria media är en självklarhet för en riktig diktator.

 84. Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap avser alltså skydda samhället genom att motarbeta de svenska grundlagarna?

  Det är väl MSB själva som utgör ett hot mot det svenska samhället?

 85. Men vakna nu pappskallar, vi bor i en diktatur. Finns det överhuvudtaget NÅGOT motstånd i Lets Dance-landet? Om inte, är det inte bara bättre att ge upp? Detta håller inte längre.

 86. Vendela är en väldigt känslig
  flicka som är för liten och
  outbildad i sin roll som
  moderator… Hon censurerar
  godtyckligt och såna som hon
  tillhör gruppen NPC och har
  ett bäst före datum..
  Med tiden försvinner dem,
  ja de bara tynar bort och
  faller i glömska..
  Helt betydelselös och utan att
  ha bidragit med ngt positivt
  till samhället..
  Vänsterradikal och censurkamrat
  Äcklig och stinkande av mens
  och nedkissade trosor…
  Därför kallas hon FittVendela
  internt…

 87. Dan Eliason brukar misslyckas, misslyckas, misslyckas, misslyckas, misslyckas på sitt nya jobb. Bara lugn, han kommer med ett floskel senast i Finspång!

  • Tyvärr har olyckan makt, makt att förstöra.
   Se på polisen, Eliasson placerade de dugliga polischeferna på en elefantkyrkogård,
   Och. ersatte dem med PK fjantar ofta kvinnliga sådana. Och vi har sett vad som hänt.
   En decimerad polsmakt som främst värnar asylanter. Och oftast inte har tid för någon utryckning. Om det inte gäller någon folklig demonstration mot rådande utveckling förstås,
   då mobiliseras det. Då är batongen i luften.

 88. I Sverige regerar ännu Bolsjevikerna under Löfvens röda fana.
  Undrar när utrensningarna av oliktänkande tar ordentlig fart ?

  • Vi har ”hällt ut mjölken och skjutit korna” – en vits man drog förr om hur kommunismen skötte nationens affärer. Vi har inte hällt ut mjölken men politikerna har sett till att få korna skjutna.

 89. Denna rapport säger ju mer än bara det som är skrivet. Underförstått innebär ju detta att mainstreammedia redan är kontrollerade och styrda av staten, eftersom det bara är alternativmedia som är problemet.
  Demokrati, det har nog inte funnits i Sverige på många år. Man kan knappast säga att valen är fria när all information är styrd av staten och även om folket röstar för förändring så får man samma sak i alla fall. Det var inte många som röstade på sossarna men sossarna blir det i alla fall, eftersom ”oppositionen” inte är något annat än en kuliss.

 90. Endast politiskt korrekt fake news ska tillåtas. Sanningen ska motarbetas. Demokratiska konungadömet Sverige visar sitt rätta tryne. Järnridån är inte borta – den har bara flyttats. Kommunismen och diktaturerna försvann inte med Sovjetunionen. De förvaltas och utvecklas på bästa sätt av sjupartiquislingarna.

 91. Det vi alla vet kommer hända, det kommer bli olagligt att rapportera om negativa saker så som invandring, man kommer kastas i fängelse, man kommer kalla det för något det inte är, det är ju så diktaturer drivs, på osanningar. Bara en tidsfråga nu.

 92. Norge den sista Sovjet staten sa Rosengren. Jo tjenare gubbe. Den röda stanken är allt för påtaglig på denna sida av kölen vill jag påstå.

 93. Detta är oroväckande. Om alternativmedia stryps så innebär det att all tillgänglig media ägs av samma folk som kontrollerar de internationella bankväsendena. Det är hög tid att vi revolterar mot dessa förbaskade eskimåer. Yttrandefrihet är en mänsklig rättighet!

 94. De svenska socialdemokraterna har utvecklat en mästerlig teknik för att hålla landet i ett järngrepp.
  Man har med massmedias hjälp lagt ett filter över hela landet så att nyheter tillrättaläggs enligt den socialdemokratiska verkligheten. Vi skall hållas lugna, bedövade och beläggas med munkavle. Därför är Alternativmedia ett stort hot,plötsligt kan folk vakna och börja ifrågasätta ,då minsann plockas ”städaren Eliasson”,regimens förlängda arm när det gäller att bringa ordning i leden. när det nalkas val så sätter man honom på MSB så han kan sköta valfusket ostört från den instans som ser till att det inte skall valfuskas. Genisliskt !
  när alternativmedia växer så det knakar så poppar ”städaren Eliasson” upp igen, den här gången shoppar han loss 2 milj av våra skattepengar för att få hjälp med att strypa nyhetsfödet från alternativmedia. Börjar att bli riktigt skrämmande.

 95. DDRl lever. Muren föll som en jävla kuliss. Odugliga f.d. poliser tar över. Jag trodde den oro dom skapat redan skulle räcka till att sparka ”le chef macabre ”. MSB?

 96. Den varelsen borde bindas vid en påle på torget och sen avkrävas svar VARFÖR han förstörde vårt land.
  Frankrike kunde sen bistå med gamnal beprövad teknik för straffutkrävande.
  Lyktstolparna borde inte behöva ta DET ansvaret.

 97. Lögnen på grund av sin lögn och som förlorat debatten sedan länge kan därför inte längre föreslå någon debatt-teknik. Ingen teknik fungerar ju mot sanningssägare.

  Visst är det för gött att veta att de förljugna för alltid är besegrade i debatt.

 98. Av kommentarerna här att dömma så inser 90% av Samnytts besökare att galjonsfigurerna i riksdagen håller på att utföra ett folkmord. Ett beställt folkmord på oss svenskar.
  Jag undrar; finns det NÅGON som har funderat på att göra motstånd? Då menar jag inte anonyma kommentarer på nätet samt gå med en SD-lapp till vallokalen vart fjärde år i RIGGADE val.

   • Alla kan göra något. Till att börja med kan man spotta på de lokala politikerna när man stöter på dem.

    • Det ger ju tyvärr inte så mycket, i sämsta fall en rättegång.
     Personligen så har allt ordnat om systemet faller.
     Kan hjälpa utöver familjen så en grupp på 10-15 människor med mat och vatten.
     Men uppror. För det behövs det dedikerade själar som är villiga att offra allt. Hur många är det egentligen?

 99. Mig-verket en katastrof,Försäkringskassan en katastrof,Polisen en katastrof,MSB en katastrof och allt detta har följt en person som är en Svensk katastrof.

  • Eller så fick han det, och blev smittad av någon svårartad könssjukdom som sedan har präglat honom för resten av livet, stackarn..

 100. Intressant. Hur genomför man ekonomiska sanktioner mot en alternativmedia som lever på donationer? Annonsförsäljningen har de ju redan förstört/förbjudit, så vad kan vara nästa steg? Stänga bankkonton och stänga ned betalningsvägar för donationer?

 101. Egor !!
  Nu anser jag att det är dags för ett av dina gräv…

  Denne eliasson har gått fram som en slåttermaskin hos snart alla Sveriges
  större myndigheter,illa omtyckt av alla…anställda vill säga.
  i dom flesta fall har han sett till att få varje myndighet att bli sämre än dom någonsin varit !!
  HUR kan det vara möjligt att den illamående illusionen av en man hela tiden får sparken..UPPÅT…??…

  tänkte så som så…”knulla i bangkok”…kanske kan grävas lite mer i…???…
  VILKA fler var med honom i bangkok vid den tiden…??…
  Kan det vara så att han har någon hållhake på en eller flera högt uppsatta
  personer inom speciellt sossarna…??…
  kanske thorwaldsson var där vid den tiden…frossande redan då…??..
  T.ex vilken ålderskull likt spyan var där vid den tiden…??…
  Vad gör samma ålderskull idag,var är dom anställda…??..

  • Nu spekulerar jag. Jag tror att det är ömsesidigt. Eliasson har hållhakar på många aktiva politiker efter hans tid på SÄPO och andra har säkert en hållhake på honom eftersom han ställer upp på att förstöra Sverige.

   • Och vilka idag högt uppsatta var där då…??…
    kan någon få fram vilka så kanske ett pussel kan läggas…

 102. När blev det ok att svenska myndigheter lägger sig i vad medierna får skriva och rapportera om? Är inte detta ett grundlagsbrott? Våra p-politiker använder nu även våra skattepengar för att aktivt motarbeta alla som inte delar den officiellt sanktionerade värdegrunden.

  Finns det ingen brottsrubricering för myndigheters och politikers maktmissbruk? Finns det några kvar i ansvarig ställning som gör något vettigt för folket?

  Håkan Juholt visste nog vad som var på gång när han sa att demokratin håller på att avvecklas, att Sverige går mot en teknokrati eller ren diktatur.

  • Problemet är snarare att de verkliga makthavarna, d.v.s. monopolkapitalister som kontrollerar fulmedierna, har fått konkurrens som de inte gillar. Monopolkapitalets lögner, lögner som de profiterar på, kan inte fortgå när alternativa medier hela tiden har bättre förklaringar på hur det ligger till, som folket dessutom har fri tillgång till.

  • Grundlagen har ingen effekt, men kanske brottsbalken 19 kap. Om brott mot Sveriges säkerhet 2 §, kan vara av intresse?

   Den som med … utländskt bistånd [Fulmedia ägs av utländska intressen. Bilderberggruppen är utländsk och bistår svenska politiker] framkallar fara för att riket [den mångkulturella splittringen av samhället skapar fara för individer och rike] skall invecklas i krig eller andra fientligheter [vilka ha börjat uppstå], dömes, om det ej är högförräderi, för krigsanstiftan till fängelse, lägst två och högst åtta år.

  • Han är definitivt inte någon katastrof. Han tar sitt jobb att utrota svenska folket på fullaste allvar. Katastrofen är vi, folket, som sitter likt fågelholkar och låter det ske.

   • Vi som skriver här sitter inte som fågelholkar. Eftersom politiker och myndigheter vill sabotera för sidor som Samnnytt betyder det att vi är Pain in the ass för eliten. Om alternativa medier inte lyckades påverka, varför skulle de bry sig?

    • Ja jeezus vad vi påverkar. Araber och afrikaner väller in i en strid ström alla dagar året om, gangsterkrigen sprider sig till allt mindre städer, poliser blir grovt misshandlade och utsätts för mordförsök.Tycker du det verkar som att folkförrädarna bryr sig vad vi skriver här? Uppenbarligen inte då läget blir värre för var dag som går.
     Att de nu ger sig på alternativmedia tyder enbart på att de trappar upp kriget mot folket, inte att de är rädda. Man vinner inte några krig genom att sitta inomhus och vara en pain in the ass.

     • Vi befinner oss i ett propagandakrig. Pennan är vassare än svärdet, brukar man säga. Frågan är vad mer som kan göras om man inte vill använda våld? Så fort vi försöka organisera oss, ordna en manifestation eller annan fredlig aktion så dyker de professionella sabotörerna upp.

      Enda sättet är att få fler att vakna. Ingen lätt uppgift.

 103. Enligt honom och 7-klövern så flyger det ju fjärilar ur munnarna på var nysvensk och invällare, så jag tar nog en ”raincheck” på ALLT denna bluff till man säger!!!!!

   • Som Buddhist så kan inte hålla med om våld. Men frågan är berättigad alla som hans handlingar raserade livet för på F-kassan med jakten på cancersjuka.
    Konstigt är det.

    • Enig. Våld är inte direkt jordgubbstårta, men det här rör sig om det s.k. spårvagnsproblemet för varje moralfilosofiskt bevandrad individ.

     Det finns konsekvenser för det spårval som man väljer. Vid varje scenario kommer många människor få lida, frågan är vilket spår som kommer skapa minst lidande totalt.

     Att någon då fimpar en individ som skapar ett enormt lidande för Sverige är då inget konstigt, snarare mer förvånande att det inte redan har skett.

     Själv är min modell Vetenskapliga partiet där meditation är ett krav för medverkan i centralkommittén. Så mediterar du likt Buddha så är du välkommen. Vi vill ge oss in på det spåret där människor kommunicerar mer korrekt med varandra och slutar använda argumentationsfel, floskler och självmotsägelser.

     • Jobbig väg du valt försöka få människor att börja tänka i ett land där tanken både är förbjuden och farlig, enligt dom styrande.

     • Den blir lättare ju fler vi blir. Det enda sanna misstaget vi kan göra är att inte göra vårt bästa. Effekten av goda tankar leder till goda intentioner som leder till goda handlingar. Dessa kan spridas med exponentialfunktionens massiva påverkansprincip om vi lär varandra positivitet. Du är varmt välkommen att medverka i smått och stort, litegrann eller mycket varje dag.

     • Det är möjligt. Så har ofta skett i mänsklighetens historia. Det kan hänga på dig om vi lyckas vända beteendet till mer intelligens i tid. Du är viktig och kan tala med tusentals människor varje år. Hur ser du på Vetenskapliga partiet och Valsamverkanspartiet? Har du ett bättre förslag på lösning eller kanske ett komplement?

     • Håller med dig om att prata och lösa det hela fredligt och med demokrati är önskvärt. Men och med ett stort men, svenskarna överlag är så hjärntvättade att bli gillade på fejjan eller har rätt telefon är högsta prio i dessa tider.
      Mer moral eller djupare tankar än så orkar dom flesta inte ens tänka.
      Och hur når man fram då?
      Har mejlat dom flesta på tidningarna och politiker. Ytterst få svarar, ännu färre vill diskutera.
      Tror tyvärr kollapsen är enda sättet att börja om, även om det inte önskas.

     • Kanske har du rätt, men personligen tycker jag att det är en negativ attityd, t.o.m. en tråkig attityd. Det är trevligare, mer känslomässigt tillfredsställande och mer utmanande att vara positiv och konstruktiv. Det är inte säkert att vi lyckas ens om vi försöker, men att försöka ger glädje och god sömn. Lycka. Välkommen! Jag menar det.

 104. Man stöttar gärna uppror i andra länder för då heter ”kamp för demokrati”, men när folket i Sverige börjar förstå vad som pågår så ska det tystas ner för det är ett hot mot demokratin.

 105. Jaha, nu är det visst vilda västern i Uppsala igen. Har ni inga skjutvapen än så skaffa omgående. Helst en hel arsenal, för det kommer att behövas.

 106. Kan inte denne Eliasson äntligen åtminstone pensioneras? Har han inte ställt till med elände så det räcker och blir över?

     • Ja det såg ut så efter valet. Dock så såg det helt annorlunda ut då jag pratade med, lyssnade på eller läste vad människor skrev innan valet. De absolut enda jag hör kommentera valutgången i någotdera positiva ordalag är media.
      Du vet vad jag menade med min fråga. Enligt mig så går valresultatet emot allt vad naturlagar heter. Varenda fiber i kroppen säger mig att något står fel till.

     • Gör en bred anonym opinionsundersökning om du tror att något är kapitalt fel! Jag tror INTE din undersökning kommer resultera i något som kommer förändra DÖ-tillståndet nämnvärt. Sverige kommer för en lång tid framöver ha tre marknadsliberala högerblock i monopolkapitalets tjänst som kommer göra 10% rikare och 90% fattigare OCH folket kommer fortsätta att rösta för det imperialistiska globalist-eländet.

      Intelligensen hos folket är ännu för låg i Sverige för att tänka nytt och rätt. De måste helt enkelt få det mycket sämre först, innan de fattar.

      Småpartierna förstår inte ens att de måste valsamverka för att komma över 4%-spärren, som de större partierna skapat för att kväva dem. Förstår man inte poängen med valsamverkan så är det mycket illa ställt med intelligensen.

     • Nej, jag är övertygad om att valen är riggade. Svenskarna har trots allt varit bland världens mest upplysta folk. Att på så kort tid gå från det till att bli helt efterblivna tror jag inte är möjligt. Världen driver med oss, och då pågår ändå samma sak i hela väst.
      När de ”riktiga” ledarna har kämpat i så många decennier för att komma så här långt, så låter de inte några fria val sätta käppar i hjulen då de nu närmar sig målsnöret.

     • Jag har talat med tusentals människor i valspurten och jag tror personligen att valresultatet är någorlunda korrekt. Fulmediernas agenda är inte demokratisk och de styr vårt folk in i idiotiskt tänkande, men det är en annan sak.

     • Det är för mig fullständigt ofattbart att ca: 80% av befolkningen vill ha det värre än det är idag. För några årtionden sedan höll sig patrasket i storstädernas förorter, och media kunde således lätt dölja problemen.

      Idag är ingen förskonad, oavsett om de bor i städerna eller i en håla ute i skogen. Att svenskar inte vågar/orkar öppna käften och protestera må vara hänt, men i riksdagsvalet protesterar man anonymt.

     • För att protestera måste man vara medveten om problemet, men eftersom de är totalt hjärntvättade av fulmedia så kan de inte se problemet.

      När de själva blir utsatta för brottslighet ser de givetvis inte heller sambandet med ökad ojämlikhet och ökad segregation, eftersom fulmedia inte rapporterar på det viset.

      Om någon lyfter problemet (utan att bli anmälda för HMF) så avfärdas de storvulet och dominant med kontrollordet ”rasister!”. Då vågar vanligt folk inte ens fundera kring problematiken.

      Om du upplyser dem så kommer kontrollordet upp och blockerar den tanken. Ibland får du ordet slängt på dig också.

     • Jag köper inte hjärntvättsteorin fullt ut. Ok att de i 20 års-åldern som har fått genomlida hjärntvätten i princip hela sina liv, med början redan i dagis, har svårt att se igenom lögnerna när de väl kommer ut i verkligheten.

      Dock så gick de flesta av landets invånare i skolan innan folkförrädarna helt infiltrerat den. Vi bor inte i ett U-land där vi måste lägga all vår tid på att överleva, där vi inte har tid att träffa och prata med folk, där det bara finns en TV-kanal och en tidning som står för nyhetsrapporteringen.

      Varför ser du och jag verkligheten när de flesta andra inte gör det? Är de svagsinta, extremt lättpåverkade eller rent av idioter?

     • Det är mängden dominant fulmedia, vilka alla repeterar samma sak, som utgör hjärntvätten. 95% av de medier som folk tar del av tillhör fulmedias ägare, alla med gemensam agenda. Agendan sätts i slutna rum utan insyn, ex. på Bilderberggruppens slutna möten. De andra 5%:en avfärdas dominant som konspirationsteoretiker, nazister, rasister eller ”ryska troll” eller ”Putinister” etc.

      Majoriteten av människor är inte skolade att se igenom detta. Filosofi och psykologi står inte på schemat.

      Med den kunskapen hade de inte kunnat luras lika lätt, men den kunskapen besitter de inte.

     • Jo jag vet allt det där. Och det är lika många politiker med på mötena som det är journalister. Det visar sig om inte annat i att de låter exakt lika dant. Ibland vet man inte om det är en politiker eller journalist som talar på TVn.

      Med den insikten angående den aggressiva hjärntvätt som journalister och politiker mot bra betalning utsätter befolkningen för, måste man ju fråga sig om allt verkligen går rätt till på valmyndigheten. Varför skulle inte valmyndigheten vara lika infiltrerad och förljugen som övriga myndigheter är? Den om någon gäller att ha full kontroll över om man ska vara säker på att få behålla makten.

     • Valresultatet motsäger inte graden av hjärntvätt som jag upplever hos vanligt folk. Dessutom skulle en sådan landsomfattande konspiration lätt kunna läckas ut, men det har inte skett, således tror jag inte på just den konspirationsteorin. Den är helt enkelt mycket osannolik.

      Valfusk kan ge flera års fängelse. Lögnmedia begår ingen förbrytelse mot brottsbalken. Lögn är inte olagligt. Folket går självmant till slaktbåset, helt utan valfusk.

  • Han bör kastas i fängelse – få myndighetschefer har varit mera olämpliga för sin ämbete än just han och ytterst få har ställt till så mycket oreda som han personligen gjort i svenska samhället.

   • Han är troligen född sån. Det är en märklig personlighet han har. I mitt tycke mycket underutvecklad och diffus. Dessutom tycker jag att han är en ond människotyp som saknar verklighetsförankring.

    • Helt rätt narcissist med psykopatdrag som gömmer sig i PK-dräkt.
     Och det saknas inte direkt den psykologiska profilen bland myndighetsfolk och poilitiker i Sverige idag.

  • Utmärkt ide
   Låt han samtidigt få en pension som den som Normalsvensken får .
   så ska ni se att han blir Alt-right över en natt

   • Förtjänat har han ingen pension alls, men han kan ju pröva leva på det många av oss får, och det är mindre än 8000 netto.

 107. Allt går att klä i positiva ord för Sverige. Kanske väl dold politisk satir blir enda utvägen till slut? Hur kommer rubrikerna bli?

  ”Flickor och kvinnor i Sverige får numera betydligt mer uppmärksamhet av manliga rollmodeller med ny kulturell bouquet”.

  ”MSB hjälper nya medier att rätta till mindre bra rapportering”.

  ”MSB hjälper Ryssland att erkänna påverkan, så att det blir rätt slags påverkan”.

  • ” det går bra för Sverige”
   ” det har aldrig varit så tryggt i Sverige ”
   är bara två som trummats in i huvudet på ”svensken”….
   att verkligheten ser annorlunda ut törs knappt någon ens säga…

   • Det gick bra för Löfven, han blev statsminister och han är väldigt trygg med sina livvakter alltså byt ut Sverige mot Löfven så bli påstående sanna.

 108. MSB står inte alls för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.
  Utan betyder Medlöpare för sabotage och lögner.

 109. Jag föreslår följande – för Sverige och Svenskarnas bästa.
  * MSB – läggs omedelbart ner
  * Eliasson och Tuvesson ställs omedelbart inför nån form av tribunal för högförräderi gentemot svenska folket och Svea rike.

  * Dom som tagit beslut att stjäla dessa 2 skattemiljoner för Globalismens räkning blir personligen återbetalningsskyldiga.
  * Vad jag anser om rapporten – behöver jag väl inte ens skriva.

 110. Ingen kan svenska och ingen har doktorerat. MSB beställde en forskningsrapport. Resultatet är som två examensarbeten av 22 åringar.

  Första författaren en kvinna som nyligen slutat vara tonåring.
  Andra författaren är en ryss vars pappa flytt Ryssland. Tredje författare en amerikansk neocon.

  Detta är så kallad uppdragsforskning. LSE lånar ut sitt namn till ett center och tar 50%. Skulle gissa att tredjeförfattaren får mest eftersom hon är känd. Mer lånade fjädrar. Sedan skriver två globalister rapporten. Skulle gissa att de får runt 200 000 vardera. Rapporten tog nog 2 månader att skriva.

  Ingen bryr sig mer än alternativmedia. Jag har viss sympati för Putin men efter det att han gav en osannolik förklaring på skripalfallet så är det ingen att tycka synd om. Med djävligt illa att Sverige anlitar människor som vill destabilisera relationen med Ryssland

 111. Tänk att ha en högförrädare som högsta chef för samhällskydd och beredskap.
  Lika bra att återuppliva Usama Bin Pedofilin och sätta in den varelsen istället.
  Shitholecountries skulle motsätta sig, Swerabia skulle jubla.

 112. Otroligt att Eliasson kan fortsätta på den ena höga posten efter den andra så kritiserad som han är. Skulle aldrig funka i ett privat företag.

 113. Helt idiotiskt, varför läggs inte energi o pengar på att lösa de verkliga problemen ?? I en demokrati har alla rätt att uttrycka sina åsikter. Även sådana som kan upplevas som kränkande.

 114. Hur kan Danne ens lyfta 10.000 kr brutto i månaden I lön ?

  Är det hans hycklande värdegrund som betalar lönen ?

  Är jag rasist nu ?

 115. Sverige behöver inte angripas militärt och brutalt tas över av någon totalitär diktaturstat.
  Sverige är redan en totalitär diktaturstat.

  Vi som tillhör demokratins vänner och älskar det fria Sverige borde sätta stopp för den där Dan Eliasson och hans diktatfasoner. Han utgör en fara för Sverige och försöker demoralisera hela samhället. Karl måste stoppas innan Sverige är förintat som demokratisk och fritt samhälle med fria och lyckliga medborgare.

  Vad den karln bygger är ett skräckens samhälle typ Nord Korea. Jag undra hur han hade det som liten? Vad är det för konstig uppfostran han fått som barn? Han kan inte ha haft det för lätt här i livet?

  Finns det ingen kvinna som kan bjuda den karln på en kopp kaffe och en kanelbulle?

  .

 116. ”Enligt sajten poängterade Tofvesson att det är viktigt att rapporten utformas på ett sådant sätt att resultatet kan ”klassificeras som forskning”.

  Detta är en mening av direkt krig!

 117. Varningslamporna blinkar RÖTT! Sveriges allt aggressivare ton mot vissa inhemska medier är en del i en återideologisering hos ett land med växande komunistiska och muslimska inflytandet …

  I Sverige växer komunistiska och islamska krafter drivna av en Sverigefientlig agenda … varje dag ser vi exempel på hur anti-demokrater och anti vita rasister flyttar fram sina positioner kombinerad med förakt mot svenska folket.

  Fördomar drivna av rädsla, misstro och hat finns i kärnan. Förakt för vetenskap och kunskap kombineras med attacker mot alternativa medier. Sverige måste ge journalister frihet!

  • Nja, någon ”kommunism” är det inte, för även kommunisterna är utsatta för den här repressionen. Det här verkar vara resultatet av att en mycket extrem form av islam är i maskopi med monopolkapitlet. De tycks dansa med svärd tillsammans, allt för ökad profit.

   • Vilka alternativ-medier har kommunisterna menar du? De har ju alla vanliga tidningar, tv-kanaler och radiokanaler redan. Marxister bedriver inte någon repression mot andra Marxister.

    • Kommunisterna har inte ”de vanliga” tidningarna i de ägda tidningshyllorna. Dessa är i monopolkapitalets våld. Däri sprids inte Marx vetenskapliga analys av samhället. Där sprids marknadsliberalismen, postmodernismen, ”mångkulturen” och frihandeln som leder till ojämlikhet och splittring av arbetarklassen, d.v.s. raka motsatsen till kommunism som handlar om ökad jämlikhet.

     • Vad Marx än skrev så har Marxismen blivit till. Den är ett monster som ingen kan kontrollera. Den är ond, den är överallt, den sitter innanför pannan på varje NPC i redaktionerna.

      Kommunism, liberalism, modernism är samma skit med olika namn. Mindre tekniska skillnader. Marxism alltihop. Varför står 7-klövern och media enade för? Därför att de är Marxister allihop.

     • De är alla olika grenar jämställdhet som härrör ifrån franska revolutionen. Obetydliga tekniska skillnader, leftism alltihop.

      Alla samhällen i alla tider har byggt på klasskillnader och hierarkier, sedan slog det tillbaka med ”jämställdhet”. Pendeln svingade åt andra hållet och resultatet blir oundvikligen att våra samhällen slås ut. Det går inte att bygga jämställda samhällen. Marxism är det sista som händer ett samhälle innan det dör ut.

      Att förlora sig i detaljerna tjänar ingenting till, det är samma sak alltihop – en dödsstöt för samhället.

     • Vetenskapen är ett annat misslyckande som sprungit ur samma tidevarv. Folk klarar inte av att tänka själva längre och de kräver ”evidens” fullständiga med granskande experter så fort de hör en självständig tanke eller observation. Om du har svårt för att se kopplingen mellan alla marxistiska grenar så hade det varit intelligent att ställa intresserade frågor för att få veta mer.

 118. Att myndigheter i det här landet är dysfunktionella, är inte så konstigt, när man ser vilka som styr.

  I Tredje riket, 1936, blev man inkallad till Gestapo för att förklara sig om man avvek från rådande agenda. Oftast klarade man sig då med en smäll på fingrarna och en varning.

  I Sverige skickas däremot pensionärer i direkt fängelse för att dom ger uttryck för oro över massinvasionen av araber o afrikaner.

 119. Danne tjänar samma som statsministern. Ca 170.000 kr i månaden.

  Vad gör Danne gör att uppbringa den lönen??

 120. Eliasson är tillsatt för att uppfylla globalisternas mål dvs att skapa ett muslimskt kalifat och en muslimsk diktatur i Sverige.

  Han och hela 7K är inget annat än landsssförrädare

 121. Apropå positiva nyheter anser jag att det mest positiva är nyheter om regeringsbildning. Man börjar höra nyheter om länder som inte har en regering alls, och att det går utmärkt även utan. Det bästa alternativ skulle nog vara en militärregering enligt thailändska modellen. Att militären skulle ta makten och bilda regering. Att kommendera politikerna till bänken med ordern att sitta still. Detta skulle lämpligen pågå så länge att nuvarande politiker blir mogna att tänka på landets bästa, inte bara sitt parti eller personliga preferenser – eller att man hittar andra som bättre kan ta hand om uppgiften.

  • En militär som ligger till sängs med globaliststyrda Nato gör ingen skillnad. Hur kan du ens ha den minsta respekt för en militär vars ÖB springer i prideparader

   • USA är tyngden i NATO inte nödvändigtvis globalister.
    Sveriges militär bestämmer inte över sin medverkan i NATO.
    En ÖB i Sverige ställer upp för lönen.

    • Så du menar att den privata vapenindustrin och den finansmaffia som äger stora andelar i den har noll inflytande i Nato trots att svängdörrarna går varma mellan militärer och lobbyuppdrag i den privata vapenindustrin

     • Nej, du svarade inte alls på det jag skrev och skrev ”så du menar att” det betyder att du insinuerar och drar egna slutsatser utan den minsta hänvisning till vad jag skrev det gör att jag tror att du är full. Ditt ursprungliga inlägg är så infantilt korkat så jag ångrar att jag svarade på det. Nu vänder vi det hela rätt. Du påstår, då har DU BEVISBÖRDAN”. LÄGG FRAM BEVIS!!!

     • Du påstår ” USA är tyngden i Nato inte nödvändigtvis globalister” med andra ord påstår du att globalister inte har nåt inflytande i USA och nödvändigtvis på Nato – vilket jag svarade på.

      Du påstår också ” Sveriges militär bestämmer inte över sin medverkan i Nato” med vilket du insinuerar att Nato skulle tacka nej till en svensk mwdlemsansökan vilket jag också svarade på

      Nej, är det nån som är på fyllan så är det du. Det är nog bäst du går och drar täcket över huvet

     • Far åt helvete, du är dum i huvudet och har helt lämnat ditt ursprungsinlägg och lägger inte fram ett bevis för ditt påstående.
      För att vara tydlig jag diskuterar inte mer med ett dåre som inte ens kan belägga sina egna påståenden. Är du så jävla korkad så du tror svensk militär bestämmer över något som har med nato att göra, far då åt helvete!

 122. Var helst riksnarren dyker upp så sprider han elände omkring sig!
  Ärligt talat vilka hållhakar har Eliasson på våra styrande politiker, varför får odugligen aldrig sparken?

     • Förmodligen. Det är inte konstigt att de trillar dit heller. Jag har haft barn i hälarna som försökt grooma mig. Jag skojar inte! En pedofil hade kanske lätt trillat dit. Makabert, men alla människor har väl någon svaghet.

      Trumps svaghet var ex. en porrstjärna som numera beskriver hans pillevick i TV, vilket är positivt, eftersom vi då vet att hållhakarna med stor säkerhet exponerats och är förbrukade.

      Det är så man måste tänka. Den som drevet går mot är sannolikt att föredra, så vida det inte råkar vara en del av spelet för att mörka ex. Bernie Sanders och Jill Stein.

    • I USA har vi Clinton som åkte med Epsteins Lolita Express. Det kom fram att han hade skippat livvakterna vid sådana tillfällen. Några har påstått att Epstein jobbade för en viss säkerhetstjänst och filmade dessa tillställningar i smyg. Resten kan nog de flesta räkna ut.

     • Det är nog endast toppen av isberget vad gäller utpressning. Om politikerna eller journalisterna inte lyder agendan så finns det andra saker de tar till. När det inte fungerar, som i fallet Olof Palme, Bechir Rabani och Ulfkotte så tar bankirer och mediemogulerna förmodligen även till mord.

     • Om dom inte lyder, ja – exempel är kanske Iran (1980, 1987-1988), Libyen (1981, 1986, 1989, 2011), Libanon (1983), Kuwait (1991), Irak (1991-2011, 2014-), Somalia (1992-1993, 2007-), Bosnien (1995), Saudi Arabia (1991, 1996), Afghanistan (1998, 2001-), Sudan (1998), Kosovo (1999), Yemen (2000, 2002-), Pakistan (2004-) Syrien, och glöm inte Vietnam, ockupationen av Guam, Kwajalein, och fortgående militär kontroll av länder som Sydkorea och Japan.

     • Korrekt och kan landet inte bita tillbaka mot svinpälsarna så startar de helt sonika olagliga krig med falskflagg för att kunna lura USA:s folk och USA:s militär, medan de får betala notan i lidande och via skattsedeln, allt medan fåtalet girigbukar på Wallstreet plockar hem vinsten. De lever på lögner, massmord, utsugning och konflikt.

     • Alla talar om problem och spänningar i Mellanöstern och Asien, men världens stora problem är USA, inte bara att dom är krigiska och expansiva, hela deras ekonomi bygger liksom Hitlers Tyskland på rustningar. Dom har enorma interna spänningar, 30% tror på ett inbördeskrig. 50% av militären tror på krig. Deras ekonomi är i botten med enorma galopperande skulder, 50% plus av skatterna går till rustningar – som dessutom tekniskt inte fungerar, Trump ville invadera Iran, kongressen stoppade honom med en lag, Trump ville invadera Nordkorea, militären förklarade att inte bara var det olagligt, utan dessutom idiotiskt militärt. Den stora faran är att USA tar till den historiska klassikern att man startar krig med någon för att avleda uppmärksamheten från interna problem. Man kan väl tycka att det är rätt åt dom när det går åt h-vete, men ingen är egentligen bekänt av en sådan utveckling.

     • Den naturliga fienden vore egentligen Saudiarabien om man nu verkligen skulle vilja ha ”krig mot terrorismen”. 🙂 Då får USA dessutom oljefält. Man skulle kunna jämna det mest extremistiska landet i världen med marken, ta deras rikedomar och deras olja och massvis med muslimer i hela världen skulle applådera.

     • Det är sant. Ryssland och Kina. Vad svenskarna upplever är samma förkrigsindoktrinering som nazisterna utsatte tyskarna för på 30 talet. Jag hoppas innerligt att fria media som alternativa och internet kan bädda för en annan utveckling än 30 talets Tyskland.

     • Om dom inte lyder, ja – exempel är kanske Iran (1980, 1987-1988), Libyen (1981, 1986, 1989, 2011), Libanon (1983), Kuwait (1991), Irak (1991-2011, 2014-), Somalia (1992-1993, 2007-), Bosnien (1995), Saudi Arabia (1991, 1996), Afghanistan (1998, 2001-), Sudan (1998), Kosovo (1999), Yemen (2000, 2002-), Pakistan (2004-) Syrien, och glöm inte Vietnam, ockupationen av Guam, Kwajalein, och fortgående militär kontroll av länder som Sydkorea och Japan.

  • I globalismens namn kan alla politiker och generaldirektörer sluta bry sig om folket och nationen. Det är liksom poängen med hela manövern och vi får istället karriärister med en egen agenda.

 123. Den där ”balansakten” är någonting som tillämpas på många sätt. T.ex. så behöver public service ge sken utav opartiskhet så emellanåt så släpper de fram någon som har en utomMarxistisk åsikt för att yttra ett par rader så att de kan fortsätta att kontrollera nyhetsflödet efteråt. Det ljugs för mycket, alltså. Det ljugs därför att någon någonstans förstår konsekvenserna av att rapportera negativa nyheter – det påverkar ’Sverigebilden’. Så de balanserar ut ytterligheterna och utövar damage control för att lugna Svensson.

  Det är en frivol förljugenhet. Det är patologiskt. Det är synd att vi inte har någon Freud i Sverige, en banbrytande psykolog som kunde undersöka alla dessa fenomen ur ett psykologiskt perspektiv. Den skulle vältra sig i intressanta studier. ’Balansering’, vad är det om inte ett sätt att förleda befolkningen?

  • Analysen är enkel. Hälften är helt indoktrinerade. Den andra hälften lider av stockholmssyndromet.
   De ofantligt mäktiga och inflytelserika globalisterna skrämmer skiten ur svenska ynkryggar till politiker och de skräms så till den grad att de identifierar sig med förtryckarna dvs globalisterna

   Den tredje gruppen är fåfänga ynkryggar med mindervärdighetskomplex som får självförtroende när de får en klapp på axeln av inflytelserika globalister hit hör tex Löven och Lööv och den fjärde sorten består av korrupta politiker som Reinfelt och Bildt som säljer ut sitt land för personlig vinning och belöningar

 124. 2 miljoner för rapporten – då finns en koppling mellan uppdragsgivare och uppdragstagare på något sätt. Grävgrävgräv…. 😎

 125. Hur många av landsförrrädarna i 7 klövern står upp för yttrandefriheten? Svar; ingen. Vad kan man dra för slutsatser av det?

 126. VAR någonstans står det om ekonomiska sanktioner mot alternativ media? Jag hittar det då inte trots att jag letat igenom alla källor som står i artikeln. Rubriksättaren borde byta jobb.

  • Att utöva påtryckningar på annonsörer så att de drar in annonser och därmed stryper alternativ medias levebröd är sanktioner och de utövas mot det mesta av alternativ media i USA och EU

   • Det är ju inte Svenska staten som utövar påtryckningar. Att privata företag spärrar annonser beror väl i första hand på deras rykte. Det räcker ju att läsa kommentarsfälten för att dra öronen åt sig. Artiklarna i sig är för det mesta helt ok, men kommentarerna efteråt får ibland håret att resa sig. Att det ser ut så beror helt på de som just denna ”alternativa media” godkänt som moderatorer, godkänner helt respektlösa inlägg som ibland t.o.m. bryter mot svensk lag. Medan andra som har invändningar omedelbart blir utkastade för att de inte har samma värderingar.
    Såg någon gammal kommentarsregel om det där. Har du avvikande politisk åsikt så accepteras 1 max 2 inlägg. Sen blir du utkastad.
    Klubb för inbördes beundran således.

    • Detta är bara pladder för i stort sett all internationell alternativ media och även såna utan kommentarsfält har råkat ut för att globalister utövar påtryckningar på annonsörer för att de ska dra in annonser.

     • Om Samnytt vill bli etablerad som accepterad som ”alternativ media” är det väl bara att börja sondera möjligheterna till pappersalternativ. Då får man ju möjlighet till presstöd. Som det är nu är Samnytt bara en megafon för redan frälsta. Om reglerna för kommentarer reviderades kanske fler skulle söka sig hit. Nu är det ”håller du inte med oss är du emot oss” Och nu blir du utkastad och spärrad! Bra klimat för diskussioner, eller hur?

    • Svenska staten gick ju i maskopi med Bonniers för att censurerar nyligen. Det är ju politikerna som helt öppet ligger på dagligen för att tysta alla regimkritiska media och de som inte öppet ansluter sig till den officiella linjen. Allt som ite passar eliten och klanen klassa ju just som hot, hat och respektlöst. Det är väl ingen hemlighet att massor har hamnat i domstol för att dom sagt sin mening.

 127. Eliasson och övriga i PK-sekten kan börja söka nya ”jobb”
  Högervindarna kommer att blåsa bort dom inom en snar framtid.

 128. Det går troligen att göra något sort brottsanmälan om det finns sådana kriminella åtgärder
  som strider mot demokratiska rättsstatliga principer till Riksrätten eller Högsta
  domstol, eller hur? Om några individer i fråga håller på att förvandla Sverige
  till något helt annan statsordning än demokrati med maktmissbruk kallas det statskupp förresten?

  Man kan se hur regeringen och dessa olika partiledarna behandlar oss medborgare nuförtiden och de vill inte följa demokratiska principer i riksdagen heller, utan dessa korrumperade politiker i olika partier vill göra allt bara sitt eget sätt och strunta demokratin, såsom de gör öppet med SD-partiet.

  Nu borde någon lagkunnig rättvisans juristgrupp ta tag på och leda utredning av denna sort tydlig maktmissbruk, eller hur, dom som vet hur man gör det att försvara oss mor dessa galningar? Detta att ta bort yttrandefriheten som grundrättighet är nog paketerad i fina ord, och de är så skickliga och har säkert planerat länge hur de går vidare steg per steg med sina onda syfte med utländska rådgivarens hjälp.

 129. MSB, som är en leftistorganisation, har alltså beställt en rapport utav andra leftists för att få de svar man vill ha, så att man kan peka på rapporten när man gör som man hela tiden ville göra.

 130. Är det inte höjden av landsförrräderi att använda skattebetalarnas pengar för att hitta sätt att strypa grundpelaren i all demokrati dvs yttrandefriheten ? Med andra ord. Utan yttrandefrihet ingen demokrati.

  Landsssförrädarna arbetar alltså AKTIVT för att införa diktatur

 131. Att ifrågasätta är att vara utanför, att inte är förräderi. Vi är inte få som ifrågasätter men många som ser hur förfallet kryper närmare som myror på en picknick, låt oss alla lova oss att inte svika vårt arv och dess eviga förfall.

 132. Det finns inga större hycklare än det vänsterliberala etablissemanget.
  De fördömer Tanzania för att de jagar homosexuella (ett land som dessutom får runt 800 miljoner i bistånd om året från Sverige). Samtidigt sitter de själva och jagar oliktänkande och försöker strypa nyhetsrapportering man inte gillar.

  • Hyckleri är det inte för nu kan dessa homosexuella få asyl i Sverige vilket ambassaden i Tanzania lär upplysa dem om så det är en win win situation för våra globalistvasaller till politiker som har förutsatt sig att förstöra Sverige så fort som möjligt

 133. Man kan tycka att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap istället borde syssla med samhällsskydd och beredskap.

 134. S är desperata, de gör i stort sett vad som helst för att klamra sig kvar vid makten.
  Men någonstans måste det väl ändå gå för långt ? Maktmissbruk, valpåverkan och
  för att inte tala om rena lögner och missvisande information som nu dagligen sprids ut i etern via media med direktiv uppifrån. Var har all granskning av makthavarna tagit vägen ? De gräver ju sina egna gravar. Se bara på vad som händer i SSU. Så går det när hela skaran leker blindbock och den där Eliasson måste väl ändå vara en av de storsta samhällsförstörarna Sverige någonsin skådat !

  • Internationell media är ägd och kontrollerad av globalister och SVT är dess kollaboratörer.

   Det finns ingen main stream media som granskar makten och den undersökande journalistiken är stendöd.
   Undersökande journalistik finns bara i internationell alternativ media som nu censureras i alla sociala medier och som är under aggressiv attack från både globalister, EU och politiker och man försöker att censurera den till varje pris.

 135. Finns ingen gräns längre för deras idioti verkar det som i hur de resonerar kring hur man ska dölja vad som är verkligheten i det här landet. Nu har en myndighet som ska syssla med säkerhet för landet (som de inte ens klarar av) förvandlats till en förlängd arm av desinformationsmedia som dessutom har vilja och medel att stänga ner medborgares åsikter och uppvigla till hot och våld mot oliktänkande. Och vem finansierar detta?

  Du och jag. 🙂

  • Ja, där har du alldeles rätt. Nuvarande politikers främsta mål är att så länge som möjligt dölja för det indoktrinerade svenska folket vad som händer i det här landet, och när det oundvikligen kommer att avslöjas dvs vid nästa svåra internationella lågkonjunktur så hoppas man att yttrandefriheten ska vars strypt helt och hållet

 136. Va härligt att det finns hela företag som jobbar för att framställa rena lögner och sätt man kan censurera folk på i olika länder. Verkligen ädelt levene.

 137. Det börjar mer och mer likna som att våra egna folkvalda politier och deras utsedda har blivit folkets fiende som värnar andra länders medborgare före dem som de är valda till att tjäna… Det kan bara sluta på ett sätt… Gissa vilket…

  • Exakt. Svenska politikers prioritet har för länge sedan slutat att vara landets invånare. Prioriteten är nu globalisternas mål och agendor vilket bland annat är massinvasion av muslimer till EU för att förstöra europas ekonomier, demokratier och välfärdsstater

   • Folket har valt globalismens partier och fortsatt massinvandring och fortsatt marknadsliberalism. De tror på allvar att det kommer bli kuckelimuck och myspys för Sveriges ekonomi. Folket verkar tro att IS-soldater vips kommer förvandlas till nyrakade Svenssons som skapar tillväxt så fort de kommer över gränsen. Valet är entydigt. Folket har valt fortsatta balkonflygningar och gruppvåldtäkter. (sic)

 138. Förr hade man respekt för svenska myndigheter. Nu vet jag inte en enda myndighet som förtjänar respekt längre. Spyan Danne ska alltså förbereda oss för katastrofer när det är han själv som är den största katastrofen.

 139. Socialdemokraterna är skydd för alla. Dan Eliasson får aldrig jobba igen, han kommer tillbringa resten av sitt liv på bidrag. Lycka till Dan.L finns säkert något somaliskt cafe du kan jobba på

 140. Samhällsskydd och beredskap jobbar alltså antivt för att skydda sig från svensk demokrati och yttrandefrihet och syftet är självklart att skydda sig från befolkningens ilska när svenska folket så småningom begriper att folkförrädarna har öppnat landet för en massinvasion av termiter som har ätit upp hela samhällsbygget innifrån

 141. Hur bäst vore det med satsningar för debattmotstånd. Jo jag förstår att man vill inte ta debatten med sanningssägare. Men kanske det går att fostra fram experter mot oss sanningssägare?

  Den dagen du besegrar över mig i debatt, då erkänner jag mig besegrad. Samnytt! Ursäkta mig. Jag är lite på lullan nu. Men jag tycker väl att det vore fint med en skattefinansierad debatt-satsning mot oss.

  • Toppolitiker har börjat för en trevande debatt om värderingar alltid en start. Och vad händer när din uppfattning om sanningen inte stämmer överens med en annan persons uppfattning om sanningen? Har vi flera sanningar? Får vi en bättre debatt? Eller kanske en bättre sanning?

 142. MSB har blivit det nya IB, en myndigheter som förföljer olik tänkande människor. Visst är man pedofil och kommunist, då skall man förföljas, med människor som är kritiska emot en allt för liberal invandring är vår tids hjältar.

 143. Att dra in svansen mellan benen och fly i stället för att öppna ögonen och ta debatten om verkligheten är ofattbart nog svenska politiker och andra pampar och myndigheters melodi……

 144. Jag hoppas att Sverigevänner har varit försiktiga inatt. Det fungerar inte att skratta bort Mike Myers liksom. Ta det försiktigt alla ni som fortfarande ej är hemma. Och alla som är hemma; stäng fönsterrutorna och lås dörrarna. Mike Myers är ute inatt.

 145. Glömmer aldrig Radio Nord och Radio Syd som låg och sände på internationellt vatten in över Sverige.
  Bra Rockmusik som genererade egna tankar.
  Sossarna gick i taket och gjorde allt vad de kunde för att sänka skeppen.
  De lyckades till sist.
  Andra var Radio Carolina utanför Englands kust.
  Normala människors Radiokanaler .

 146. Ser fram emot att få höra Jimmie Åkesson gå ut offentligt och fördöma detta i morgon samtidigt som han startar den nya offensiven mot FN-avtalet som syftar till att avskaffa vår nations suveränitet.

 147. Sverige av idag är knappas något annat än nazi Tyskland i repris, åtminstone i vissa avseenden. Det leds i praktiken dessutom av ett parti som grundades som ett nazistparti.

 148. Dan Eliasson är en riktig tråkmåns enligt en kompis. Kompisen undrar också om hur det kunde bli så illa med Sverige, Jag sa att det beror mest på att folk är nästan lika mycket dumma i huvudet som jag är.

 149. Dan Eliassons diktaturfasoner finansieras av skattebetalarna. Skatteavlönade Dan Eliasson är Sverigefientlig.

  Sverige är inte Sverige längre tack vare 7-klöverns samhällsförstörande politik. Obegripligt att deras väljare och anhängare inte förstår bättre.

  • Men det kan ju även vara så att de problem som beskrivs på denna sid är kraftigt överdrivna så kallad alarmisim. Kommer ihåg Goebbels tänkvärda ord upprepa en lögn tillräckligt ofta så blir den till slut en sanning. Och JU STÖRRE LÖGN DESTO BÄTTRE. (det är endast de små lögnerna man måste vara försiktig med)

   • Kanske söka medborgarskapa i något land som sätter sig upp mot EU-gänget och globbalisterna. Dom kanske behöver arbetskraft då dom troligen har industri och tillverkning kvar i sina länder… 👍🤔

 150. 7-klövern är inte trygghetsskapande precis.Man bäddade så vackert för islamismen. Självkritiska är man noll. TITTA VAD NI HAR GJORT! Överallt där även svenska ungdomar förr kunde mysa är det kört med. Jag ser. Jag har ögon. Jag vet vad som är. Det är makalöst att folket röstade med röven.

  Dagens ungdomar är generationen som ej får uppleva längre ett Sverige som det borde vara. Miljoner och miljarder till föds i ickevästländer varifrån dessa dagens importerats ifrån. Hur mycket kan Sverige hjälpa dem desto fler i nöd när Sverige inte ens duger till folket som man importerat till Sverige? Och ja. Svenskar ska vi inte nämna. Svenskar står bara i vägen. Svenskar skall jobba o hålla käften.

 151. Nu tar det inte lång tid innan diktaturen är ett faktum…
  Sen gnäller Sveriges politiker om Nordkorea…fy f*an sicket hyckleri…
  Fyf*an vad jag HATAR Sverige mer och mer…måste vinna på lotto eller triss, så jag
  kan sticka härifrån så äckligt fort som jag bara kan 🙁

 152. Men en tröst är i.a.f. i Lööf som kan bli näste statsminister. Lööf är ett jättehumanistiskt hjärta, så det kan ej bli fel. Häxan är berusad av trolldryck och kan trolla väldigt duktigt för övergreppspolitikens bästa. Men det är humanistiskt är det. Humanistiskt i.a.f för Lööf själv ha ha ha ha ha ha. BItch!

 153. Var ligger skillnaden mellan nazism och kommunism?
  Landets politik går hand i hand märker man utav för den observanta!

 154. Kanske alternativmedia kan skryta på ett sådant sätt att det positiva blir befängt, alltså när man har skjutningar så lägger man under den artikeln t.ex. att Sverige har bara 1% arbetslöset och om man vill vika ut det, att det bara är medelålders vita män som är arbetslösa.
  Ja, visst är det lögn och förbannad dikt men det är ju arbetsförmedlingens siffror oxå. Finns det stora eller små lögner? En lögn är en lögn antingen den är stor eller liten… 🤔😨

 155. Så om man kan svälta ut alternativmedia så kommer svensken lufsa runt, helt ovetande om verkligheten? Trallala ”fruarna i Stepford”!?

 156. Fantastiskt är det med Socialdemokraterna som ger framgång för islamister och d’#ägg som Eliasson,. D#äggen d”egglar.

 157. Den vandrande katastrofen Dan Eliasson gör det IGEN. Hur många myndigheter till skall han få förstöra? Han är inne på sin fjärde nu! Inkompetensen hos denne socialist är lika stor som hos Stefan Röven… ja även han är socialist. Ser ni en röd tråd?

  • En röd tråd som bränner sönder vår välfärd och som förstör allting som kommer i dess väg. Massfattigdom och lokala inbördeskrig väntar runt hörnet om vi följer den röda tråden. Jimmie Åkesson har en annan mycket bättre tråd som leder till ökad välfärd, fred och frihet att yttra sig samt mer o bättre demokrati.
   /CC

 158. Dan Eliasson hade fått en hög post i DDR!!!
  Att han har fått flera höga poster i Sverige säger en hel del om landets styrning!!!!!!!!!!!
  ,

 159. Diktturens förespråkare inom 7-klövern får allt mer makt och inflytande. Och utöver MSB:s inträde med sina förslag till att begränsa information från fria medier så har vi även HMF-lagen som är diskriminerande och som dömer helt oskyldiga svenskar som uttrycker sina åsikter lite klumpigt.
  Och så har vi 7-klöverns politiker som vägrar att prata (förutom i rikstäckande tv-debatter) med Jimmie Åkesson och SD:s företrädare. Och glöm inte DÖ som helt åsidosatte demokratins spelregler. Även om man sagt att DÖ är över så är den inte över. Sju riksdagspartier agerar helt i Dös. andemening mot SD. Dock tjafsar man nu internt inom 7-klöverns om maktens fördelning. Men rent politiskt så finns det inte någon större skillnad mellan MPs+Vs+Ss jämfört med Cs+Ls+Ms+KDs när det gäller asyl- och invandringspolitiken och dess kringverksamheter. Alla dessa sju (7) riksdagspartier vill i praktiken fortsätta med dagens nivå och låta minst runt 50 000 – 100 000 nya tärande migranter komma hit varje år. Redan nu använda cirka 30 procent av vårt lands statsbudget för att bekosta 7-klöverns galna asyl- och invandringspolitik plus dess kringverksamheter. Det handlar om cirka 300 miljarder (inte miljoner utan miljarder) kr varje år. År efter år efter år.
  Och det blir fler no-go-zoner för varje år. Och brottsligheten slår rekord för varje månad. Allting som våra förfäder byggt upp raseras nu i snabb takt, Välfärden krackelerar. Systemkollapser sker mitt framför våra ögon.
  Pollisen klarar inte av sitt uppdrag längre. Många cancersjuka svenskar dör p.g.a. uteblivna / framflyttade operationer och bristande sjukvård.
  1,2 miljoner äldre svenskar är fattiga eller nästan fattiga enl. EU:s norm för fattigdom. Det är 60 procent av våra äldre som har det ekonomiskt mycket svårt.
  Och ca 15 000 äldre svenskar dör i förtid varje år p.g.a. undernäring och svält. Och medelklassen får det ekonomiskt sämre. Massfattigdom och krig hotar runt hörnet om 7-klövern får fortsätta att bestämma.
  7-klöverns politik leder till att antalet muslimer och/eller personer med muslimska rötter ökar snabbt. Senast år 2055 kommer muslimerna att bli fler än infödda svenskar med svenska rötter.. i Sverige. Då kan muslimerna/islamisterna ta över makten i vårt land. Då kommer sharialagarna att införas. Och sharialagarna står över all svensk och all Europeisk lagstiftning. Då kommer våra flickor att tvingas att bära slöjor… Och vi måste konvertera till islam eller fly landet eller freda oss med våld.
  Enda sättet att stoppa detta hemska scenario är att rösta på SD. Ty SD är det enda riksdagsparti som på riktigt vill ändra på dagens extrema och kostsamma asyl- och invandringspolitik och SD är ensamma om att vilja kan rädda oss, rädda vår kultur, rädda vår välfärd och återskapa rikedom och säkerhet. För fredens och trygghetens skull bör fler svenskar rösta på SD. Bl.a. därför röstar jag på SD. Dessutom har SD bäst politik på alla områden. Läs SD:s partiprogram så förstår du att SD är det absolut bästa partiet på alla områden.
  /CC

 160. Ordförande i Advokatförbundet Anne Ramberg hävdar att Dan Eliasson är en duktig och bra karl!? Lycka till Sverige.

 161. MSB är väl det sista man skulle lyssna på i en krissituation.En organisation som ägnar all vaken tid åt att manipulera information och dessutom försöka styra allmänhetens medvetande.Det är ingen frisk verksamhet.

 162. Genom tillsättandet av Dan Eliasson som GD, förlorade MSB allt förtroende. Med tanke på den karlns historia är jag inte det minsta förvånad.

  Synd, på en myndighet med ett så viktigt uppdrag.

  Det känns som om regeringen ville förstöra först polisen och nu vårt samhällsskydd och vår beredskap. Det måste ha varit planen med att placera Eliasson på myndigheterna – att skapa kaos i vårt land.

 163. Msb borde koncentrera sina resurser på att skydda trafikskolorna istället för att jaga demokratiska partier. I natt sprängdes en trafikskola i Malmö. Nyligen hotade en underkänd elev att döda bilinspektören då han blev underkänd. Andelen underkända ökar och bara drygt 40% klarar körkortet, vilket uppenbarligen är det är för högt. Det måste vara en huvuduppgift för Msb som myndighet att skydda svenska folket mot att livsfarliga, inkompetenta bilförare släpps ut i trafiken

 164. Det är anmärkningsvärd hur sådana
  minst sagt värdelösa, och illa högsta grad suspekta figurer som Eliasson
  poppar från den ena toppjobb till det nästa när bevisligen han är en totalt värdelös parasit! Allt som kommer från honom luktar illa!

 165. I Eliasson fick MSB det perfekta ansiktet utåt för sin orwellianska verksamhet. Det torde vara uppenbart för allt fler numer att Sverige går mot ”full DDR”.

 166. ”Rapporteras korrekt” betyder enbart att det ska skrivas på ett korrekt stalinistiskt sätt !

  Det allra sista steget som ännu fattas efter detta är att ALLA artiklar som skrivs av statligt godkända ”journalister” ska granskas noga av statliga kontrollanter innan folket får läsa den godkända ”pravda-journalistiken”

  • Så är det! Att kunna prata nyspråk. Att i en artikel skriva invandragäng våldtog och lustmördade 10 årig flicka är inte ok utan på nyspråk heter det

   ”Ungdomsgäng spred härlig mångkultur och berikade 10 årig flicka ”

 167. Sossarna har alltid varit svaga att förfölja oliktänkade, det var Olof Palme som var hjärnan bakom IB. IB Hade som uppgift att hålla koll på kommunister på 70 talet, det var så KGB Janne åkte i finkan för spioneri. Men hade även spioner på sjukhusen på 70 talet. Det förstår man, kommunister var ett jävla problem på 70 talet, dom utgjorde en fara.

  I DDR avrättade man ca 10 miljoner människor bakom den anti fascistiska skyddsvallen, så marxismen brott emot mänskligheten är väldokumenterade men ner tystade.

  Idag har vi problem med Islamister, som bl a har tagit över visa SSU förbund. Men det är inte emot som elden riktas emot, utan den folkrörelse som har bildas på internet där man sprider sanningar och inte tillrätta lagda STASI nyheter ifrån centralbyrån även kallad TT.

  Man angriper mao demokratins kärna, människor rätt att få tänka fritt och fundera, ha åsikter om det dåliga besluta som våra så kallade politiker fattar.

  • Om vi tar hit Mellanöstern så får vi Mellanöstern här. Så ligger det till. Och det är inte trevligt. Titta på hur det ser ut där. Det är ju fasansfullt.

   • MENA invandringen är ett problem för hela Europa. Man undra t.ex varför Iranier och Iraker har rätt att få asyl? Kurder är en annan folkgrupp som inte har skit här att göra, det räcker väl med att PKK knäppte Palme.

    • Aningslösheten i Europa med att öppna gränserna för irakier och syrier är beklämmande. Det är en självklarhet att de drar med sig eländet hit. Att det skulle vara så svårt att fatta.

  • Massinvandring är ett projekt som bara SKA genomföras till varje pris av globalisterna / nyliberalerna.

   För att kunna göra detta utan motstånd från alternativmedia och oppositionella, som har som uppgift att väcka upp det svenska folket ur törnrosasömnen, vill etablissemanget med alla medel tysta dessa kanaler som berättar sanningen!

   Sverige har alltid hållit på med detta, men klarar idag tack vare internet och alternativmedia inte av längre av att dölja vad de håller på med!

 168. För min del tycker jag att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap istället borde syssla med samhällsskydd och beredskap.

 169. Allt detta för att dölja deras misslyckande och alla problem i multikultisamhället de skapat, makten fruktar sanningen antar jag.

 170. Hur ska man på ett korrekt sätt rapportera nyheter?
  Genom att inte uppge att det är en ”flykting” invandrare med eller utan Svenskt medborgarskap som begått ett brott?
  Det går otroligt ”jävla lätt” när en invandrare/”flykting” gjort något bra att uppge att vederbörande kommer från Syrenen eller Eritrea.
  Men begår han ett mord då är han ”EN UNG MAN”
  Vad i ligger korrektheten där!
  Dan Eliasson borde sparkas även från denna post!
  Var han än är GD så spricker den myndigheten!

  • Riktiga flyktingar finns nästan inte längre i Sverige. En bättre och rättvisare och mer korrekt benämning är nog; ”tärande och bluffande asylsökande migranter” .. Kan kanske med stöd av historisk statistik även benämnas som: ”kriminella hitresta” eller ”fanatiska islamister”
   /CC

 171. Du Danne, kanske en ortodox tanke. Hur vore det om du skötte ditt arbete istället
  och såg till att exempelvis inte skogen brinner ner vid minsta skogsbrand.
  Eller att det finns mat och vatten till samtliga vid en eventuell kris.
  FÖR DET ÄR JU DET du ska arbeta med, inget annat..

 172. Gossen ovan är en Pk-marionett, precis som alla andra i ledande ställning, som fått sina titlar genom rn utbredd vänskapskorruption I denna fruktansvärda samhälls-utveckling, som krossat demokratibegreppet fullständigt.

 173. Var det bara en tillfällighet att Eliasson förflyttades till MSB? Knappast! Eliasson är den som utför alla smutsjobb åt regeringen Löfvén!

 174. Ot: Kraftig explosion i Malmö inatt. ” Hörts över halva staden”.

  Det är gossen ovan o hans gäng med Löven o c/o som med sin helt sinnesförvirrade samhällssyn, förstört landet med denna enorma våldstsunami.

  Pk- ismen håller på att slå ut samhället fullständigt.

 175. Låt fanskapet sitta och vända papper på Rosenbad till han går i pension så kan han åtminstone inte sitta och sprätta iväg mer skattemedel än han får i lön.

 176. Helt otroligt!
  Har inte dessa ”idioter” varit med under Sovjetimperiets era och sett hur Östtyskland med sitt gäng av Stasi – huliganer agerade mot yttrande – och åsiktsfrihet.
  Vad håller dessa infantila socialdemokratiska tjänstemän på med egentligen?
  Någon klok har sagt; ”DDR försvann inte i samband med att Berlin – muren revs utan flyttade endast norrut!”

 177. 99% av alla brottsrubriceringar,så läser man, ingen gripen.Följetongen oftast,frisläppt även om en fängelse dom väntar.

  • Så länge de är ute i det fria så fyller de sin del av den större planen.
   Att så splittring och sprida osäkerhet och rädsla ute i samhället.
   Därefter är det övervakningssamhällets tur att ta vid och folket kommer då att vilja ha det ! Vad kan väl vara lämpligare än att se till att folket själva vill bli övervakade ?

 178. Tecknen blir bara fler och fler, för någon vecka sedan kunde man läsa att svenska kommuner skulle komma kunna att beslagta privat mark helt utan ersättning för att
  bygga för egna ändamål.
  Det känns då som ett självklart steg att ta att även förbjuda alternativa media som skulle kunna rapportera om dessa rättsövergrepp.

  Snaran dras åt !

  • Socialism har aldrig varit demokrati, det är något som är tydligt. Den enskildes privata äganderätt, dess intregritet, yttrandefrihet är så urvattnat att det förlorat sin betydelse i Sveirige idag. Man försöker smygvägen ta ifrån motståndet det socialkonservativa sina demokratiska verktyg så att allt motstånd mot totalitär kulturkultursocialism desarmeras.

 179. Gossen ovan, har hoppat runt på olika chafspositioner i den offentliga sektorn, med hjälp av Pk-regimerna Reinfeldt o Löven.

  Överallt där han varit, har det uppstått kaos. En öronmärkt
  Pk-marionnett.

 180. Ja, den statligt avlönade pressen lär i framtiden framställa händelser och fakta på exakt det sätt regeringen önskar.
  Och alternativ media, som är de enda som avslöjar lögnerna, måste därmed till varje pris tystas.
  Det handlar om att upprätthålla den förljugna bilden av Sverige inför svenska folket.

 181. Sverige och västvärlden får inte bryta mot den amerikanska konstitutionen lika lite som Japans Kejsardöme får uppstå igen. Yttrandefriheten är viktigaste punkten i ”Bill of Rights”. Om vänsterextremister och andra marxister försöker stjäla vår rätt att yttra oss så innebär detta i princip att soldaterna som dog på Normandies stränder dog förgäves.
  Bryter vänsterextremisterna mot det här så måste de gripas och fängslat av svensk polis, vilket borde ha skett för länge sedan, enligt min åsikt.

 182. Ja man förstår ju att det nu är viktigt att skuldbelägga folk som är informerade för att skydda sig själva.
  De som ställt till med rivningen av samhället förstår nu att tiden är knapp innan de själva snart hamnar i grytan.

  • Man behöver inte fundera på svaret. Undersökningarna är förklarade som ”felaktiga” eftersom de – om de publicerades – skulle ”spela SD i händerna”

 183. Alt medierna måste stoppas skyndsamt.

  Dom informerar folket om vad som verkligen händer i massinvandringens fotspår.

  Mvh / Dan Eliasson och Morgan Johansson.

 184. Det är skrämmande att se hur makthavarna i detta land följer precis samma mönster som vanligtvis präglar diktaturländer.
  Sverige är ett land på dekis alltså exakt samma förhållande som var fallet i de forna öststatsländerna. Alla som påpekade detta skulle tystas till varje pris. I synnerhet dem som skulle kunna vara budbärare till omvärlden. Bara en sådan sak att suspekt figur som Dan Eliasson blir utnämnd till chef för MSB och att myndigheten använder skattemedel för att finna metoder för att tysta det fria ordet säger allt.
  I ett sådant land måste där till radikala förändringar annars är det dömt att gå under.

 185. ”Sverigebilden!, är våra makthavares akilleshäl; inget får störa bilden av Sverige som en moralisk stormakt, man är beredda att betala många miljarder av våra skattepengar för denna skeva bild.

  • Det är helt riktigt. Man jobbar som på en PRbyrå istället för att styra sverige. Politiker som försöker sminka verkligheten ska fan inte vara kvar.

 186. Politiskt vinklade rapporter som förespråkar censur och jakt på medborgare som vädrar sina åsikter har alltså köpts för dyra pengar.som stulits från skattebetalarna.

  Denna rapport,vars förslag strider mot yttrandefrihet och demokrat,i ska tryckas ner i halsen på folk och betraktas som vetenskap.

  Vad är det för jävla samhälle som växer fram?

  Rena mardrömmen!

 187. Svensk press är varken oberoende eller fri.

  Det har den aldrig varit, är inte och kommer aldrig att bli så länge landets styres av reliker med följe med båda fötterna i den gamla S + Vpk eran.

  Genom presstödet kontrollerar staten ”under bordet” pressen trots att presstödets uppgift är att bidra till mångfald inom pressen.

  Dagens fria alternativa medier är naturligtvis en sten i skon på statsledningen då dessa medier hela tiden pumpar ut information som är oönskad för statsledningen.

  På den ”gamla goda” S tiden då ”parabolförbudet” var på S dagordning hade statsledningen full kontroll på media och kunde styra medias publiceringar med ”små vinkar”.

  MSB med Dan Eliasson/S i spetsen ser naturligtvis fram emot att återupprätta den ”gamla ordningen” då pressen var ”fri” att publicera inom en outtalad av statsledningen satt ram.

  De gamla DDR takterna sitter tydligen fortfarande i hos S som säkert är drivande i denna fråga.

  Snart får väl SÄPO i uppdrag att ägna mer tid åt att bevaka svenska folket än att söka efter t.ex utländska IS-mördare som gömmer sig i landet. Jämför STASI i gamla DDR.

  Det är ju ”folket” som är den verkliga fienden för partier som S, V och Mp. Folket röstar ju inte ”rätt”.

  Det är skrämmande att befattningshavare som Eliasson först tillåts totalförstöra svenskt polisväsende för att sedan befodras till en tjänst där hela rikets säkerhet hanteras.

  Säger allt om ”husbonden” S.

  • Glöm ej migrationsverket.
   Där råder ju total korruption,om det skulle utredas hur många sek som passerar där per år så skulle den politiska kartan tecknas om.
   En vecka efter regeringsbildning nu så kommer höjd styrränta med efterföljande höjda räntor på huslån och höjd kommunalskatt.
   När medelklassen som är majoritet i befolkningen inte kan åka på utlandssemester eller köpa ny bil då rasar allt, Los angeles upploppen ligger nära tillhands

 188. Kära Bröder och Systrar..

  Förbered er för en strid mellan den goda och onda sidan..

  Och vi vet ju alla vilken sida vi tillhör..

  Allt gott till er..

 189. Hot och trakasserier mot folket åtal mot regimkritiker, Tysta alternativ media för att sanningen inte skall komma ut till omvärlden. Sosse patrasket med anhang måste bort helst under spärren och ingen inflytande någonstans.

 190. Man kan inte sätta in politiker som chefer i myndigheter. Då får arbetet en politisk agenda istället för i samhällets tjänst. Försäkringskassan, arbetsförmedlingen, polisen och nu MSB. Eliasson lämnar trasiga organisationer och hoppar på nästa projekt. Det är fan helt vansinnigt.

  • I varje rättänkande samhälle där logik härskar hade han aldrig , aldrig nånsin kommit i närheten av dom ämbeten han innehaft.
   I den Globalistisk – Marxistisk – Feministiska – PK häxkittel vi befinner oss i – ja där hamnar han givetvis direkt i toppen på näringskedjan. Vårt samhälle är mycket , mycket sjukt och behöver en enorm vårdinsats.Frågan är om det hinner dö innan…

 191. Mikael Tofvesson på MSB.

  Är mannen som ska övertyga svenska folket om att diktatur och censur är det som ska lyfta Sverige.

  Allt ska vändas till sin motsats.

  Diktatur är demokrati.

  Förtryck är frihet.

  När ska majoriteten av svenska folket vakna?

 192. Lite trösterikt ändå att det bara finns EN riktigt le gubbe som man kan anställa för att stå i täten när man ska fippla med dessa stolleprov.

 193. Tofvesson kan få massor av uppslag om censur och hur man kväver
  det fria ordet, det har funnits förr, behövs inga tankesmedjor bara
  att läsa på om Sovjetunionen.

 194. Jag tröstar mig med att för Skåne finns det en lösning, en utväg; Frihet.
  Juridiskt kan det låta sig göras, och även demokratiskt.

 195. MSB tycker som i alla diktaturer.
  Fördyringar, skatter och hinder är vad man tar till för att hindra det som ännu inte gjorts olagligt. Att kritisera landet, d v s dess ledning, bör intevara lagligt i en demokratur.

 196. I Orwells bok; 1984, fanns det något som kallades för ”Sanningsministeriet”, likheten med MSB är väl slående?