gzale-head

Nadim Ghazale. Foto: Polisen/Faksimil Twitter

Avslöjanden

Nadim ”Fuck er SD” Ghazale ville bli rikspolischef

Publicerad 7/19/2021
Annons

Den kontroversielle polismannen Nadim Ghazale funderade för några år sedan på att söka tjänsten som rikspolischef. Det framgår av inlägg på Twitter som uppmärksammats senaste dagarna.

Nadim Ghazale har varit i hetluften i sociala medier sedan förra veckan då han sommarpratade i Sveriges Radio. Han passade då på att anklaga svenska män för att ha ”den enklaste vägen” i samhället.

– Är du vit, svensk, straight och man – då är du redan inkvoterad. Grattis, du fick den enklaste vägen, sade han i sitt sommarprat.

Ett uttalande som kritiserats.

LÄS ÄVEN: M-topp skrev att svenskar byggt Sveriges välstånd – backar efter vänsterkritik

”Fuck er SD”

Sedan dess är det många som gått igenom den invandrade polisens sociala medier, och i synnerhet hans Twitter, för att granska hans yttranden och åsikter. Många reagerar på det som skrivs.

Ghazales starka antipati för Sverigedemokraterna är det nog få som lyckats undgå. ”Fuck er SD” och ”Ni är förklädda nazister allihop”, twittrar han i augusti 2017. Tweeten har han numera tagit bort.

Faksimil

I andra inlägg skriver han att man är ”öppen rasist” om man tillhör SD, han uppmanar SD att ”suga närmsta inavlade hästpenis” och tycker att rösta på SD för att man är missnöjd med de andra partierna ”är som att äta bajs för att man inte gillar maten”.

Faksimil
Faksimil
Faksimil

Israel likställs med cancer

I andra inlägg från Ghazale, som själv kommer från Libanon, kallas Israel för cancer, något även Hamas men tydligen inte Palestina är.

I ett inlägg från nyårsdagen 2017 är Ghazale arg på Fria Tider. Bakgrunden är att den alternativa tidningen rapporterat om att Nordstan i Göteborg under nyårsnatten tvingats stänga på grund av en ”samlad attack” mot poliser och ordningsvakter från ”ensam­kommande och marockanska ungdomarna och ungdomar från förorten”.

I september 2017 undrar Nadim Ghazale hur han kan söka jobbet som rikspolischef. ”Det vita gubbaväldet på toppen av hierarkin hade behövt både lite ’färg’ och föryngring”, twittrar han.

Faksimil
Faksimil
Faksimil

Vill inte svara på frågor

Samnytt har ringt upp Nadim Ghazale som emellertid inte vill svara på Samnytts frågor om hans arga twittrande.

– Jag vet mycket väl vem du är, säger han.

– Jag är inte så intresserad av att prata med dig faktiskt, fortsätter Nadim Ghazale och avslutar samtalet.

Gillade du denna granskning?

Donera då en slant till tidningen. Utan ditt stöd kan vi inte fortsätta att granska etablissemanget.

Du kan swisha 123 083 3350, fylla i formuläret nedan eller klicka här för övriga alternativ.

Mattias Albinsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
469Samnytt under hård attack med nya stämningar – varför alla Sverigevänner bör stötta
Annons