Ny överfallsvåldtäkt i Malmö

Delningar

Våldtäkten ska ha skett under natten mellan måndag och tisdag. Gärningsmannen är okänd för kvinnan.

En kvinna uppges ha blivit överfallen och våldtagen klockan 03 inatt vid en cykelbana i Malmö. Händelsen ska ha skett mellan Amiralsgatan och Emilstorps industriområde, i närheten av Rosengård. Polisen spärrade av ett grönområde på platsen i väntan på polistekniker och specialsökhundar. Kvinnan har i sin tur förts till en kvinnoklinik för undersökning.

Enligt Calle Persson, som är informatör för polisens ledningscentral, pågår utredningen genom att hålla förhör med brottsoffret, genomföra en teknisk undersökning samt förhör med eventuella vittnen. Någon gärningsman ska ännu inte ha gripits.

Under slutet av förra året och under detta år har flera uppmärksammande gruppvåldtäkter genomförts i Malmö. Den senaste ska ha skett i början av maj. Nyligen rapporterades att tre av de fyra utredningarna avseende gruppvåldtäkterna i Malmö i slutet av förra året har lagts ner vilket därmed innebär att flera potentiella våldtäktsmän är på fri fot.

 

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

76 KOMMENTARER

  • Däri ligger det farliga! Men vems tur blir det nästa gång? Ja risken att någon närstående till dig eller mig råkar ut för detta är mycket stor. Som jag numera säger till alla som gnäller om landets tillstånd: Man får som man röstar.

  • Håller tummarna. Kärringtokisar måste ut. Mycket av det som har gått åt helvete är på deras ansvar.
   Dessa progressiva hade antagligen aldrig läst om Magnus Ladulås och Alsnö stadga om kvinnofrid, som stiftades redan i 1280. Ingenting att förvåna, att nu är musliminkrätare dryga sju hundra år senare likadant fullständigt omedvetna om sådana elementära spelregler i sammhället.

  • Eg. är utgångsdatumet passerat sen länge. Det är därför Sverige har en så rutten regering.

  • Men feminism har ingenting att göra med kvinnorättsrörelsen (som verkar ha uppstått i USA på 1800-talet). Feminism är marxismens försök att förinta könsidentiteter som ett led i deras mål att förinta alla nationer, familjer och individualitet.

 1. Det gör ont i mig varje gång jag läser att en kvinna/man blivit utsatt för våldtäkt.
  Jag kan aldrig bli likgiltig inför dessa ond överfalls våldtäkter de kan aldrig accepteras i ett normalt fungerande samhälle.
  Kvinnor och mäns ska aldrig bli sexuellt förnedrade utan att det ska vara klart
  förbud och ska därefter bestraffas.
  Sverige ska vara ett land fritt från våldtäkter inga sådana övergrepp ska få ske.

 2. Varför åker ens teknikerna ut till platsen? Vi vet ju att utredningen läggs ner. Polisen har fullt sjå med att jaga pensionärer på Facebook och nazister på landsbygden.
  Poliser behöver inte höjd lön utan lön kopplad till prestation dvs en helt ny värdegrund för 90% av landets poliser som är mest ointresserade hela dagarna. Det mest pinsamma jag sett på länge är när Joakim Lamotte skall intervjua poliser om senaste tidens oroligheter i Lysekil. När han närmar sig polisbilen med kameran väljer de att köra iväg och fly som en hund med svansen mellan benen.
  Detta gott folk är vad vi får för våra skattepengar och slit med att släpa sig till jobbet varje dag..

 3. Hela Malmö är fullt av ”potentiella våldtäktsmän” och när straffen knappt existerar och utredningarna läggs ned finns inget som avskräcker dessa.

 4. Om vi ignorerade att förrädarna försöker genomföra ett folkmord så skulle man kanske tycka att det var en självklarhet att individer som kom från efterblivna länder/folk på annat än officiellt temporärt besök skulle vara tvungna att a) bevisa vilka de var och b) lämna både fingeravtryck och DNA.

  Men, som sagt…folkmordet är ju prioritet.

 5. De styrande har gjort kvinnorna/flickorna i Malmö till lovligt villebråd där muslimers hatiska syn på dessa som ”horor” inte beivras. Samhället låter sharia vinna. Igen.
  Vad är det om inte landsförrädande verksamhet?

  • Dom tycker väl att man får offra några för att upprätthålla värdegrunden och allas lika värde.

   • Allas lika VÄRDIGHET (vid födseln) enligt FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna (dignity= värdighet).
    Den obildade och dumma vänstern har aldrig kunnat inse skillnaden…

 6. Vågar man som kvinna cykla den vägen mitt i natten är man antagligen hårt PK-tvättad eller mycket naiv. Hemskt hur som helst att det inte längre går att röra sig när och hur man vill, i det före detta så trygga och trevliga Malmö.

 7. Politikerna måste begripa att 1000 tals nyanlända vill inte integreras dom vill vara där dom kommer ifrån och som har sin kvinnosyn från sin uppväxt.

  • Så här måste det vara i ett ”öppet samhälle”, hälsar Stefan Löfvén. Detta är det ”nya normala”.

 8. Ännu ett mord i Göteborg, sannolikt ett färskt till i Eskilstuna, ca 01.00 anmälan till Malmöpolisen om pågående bilinbrott, finns ingen patrull att skicka till platsen, stöldgodset lastas in i en gammal vinröd Merca, överfallsvåldtäkten ett par timmar senare fanns det en patrull att skicka till.
  Finns individer som på fullt allvar vill kriminalisera dessa fyra rader och kalla dem smutskastning, samma personer hyllar individer och sidor som skrockar om att vårt land aldrig varit tryggare och att vi inte behöver fler poliser utan istället fler ”fritidsgårdar”.
  Skönmålning av ett land i behov av akut hjälp, det om något skulle kriminaliseras, det skyddar nämligen de ansvariga för dagens situation och de sämsta kriminella, dessutom försvårar det för de som vill börja laga.

 9. Importen fortsätter och problemen försvinner…….
  7k skiter totalt i kriminaliteten, de har haft 4 år på sig.
  Ingen bryr sig om offren.
  7k har många svenska liv och tragedier på sitt samvete.

 10. Det är nog större risk att någon åtalas, som har en åsikt om var gärningsmannen kan komma ifrån, än att gärningsmannen åker fast.
  Så fungerar rättsväsendet i Sverige idag.

 11. Polisen har fullt upp med att utreda åsiktsbrott och därför inte tid eller manskap till att utreda personbrott.

 12. Nu kommer jag att tänka på när Gudrun Schyman nedsättande kallade svenska män för ”talibaner” och kort därefter poserade hon i niqab…

 13. Som vanligt lämnar polisen inte ut signalement för då kanske han åker dit och det vore ju synd. Bättre att vi vänjer oss. Sommaren blir nog lång.

 14. ..man vill ju inte riskera att svenskar sätter stopp för de nytillkomna gruppvåldtäktsmännen.
  Bättre då att låtsas att det kan vara bara män i största allmänhet.

 15. Det blir en våldtäktssommar hälsar fjollpolisen och rekommenderar svenska flickor och kvinnor att tillbringa den inomhus eftersom de har fullt upp med allvarligare och prioriterade brott såsom åsiktsbrott på internet.

  • Det är vad ”europa-besökarna” vill, att flickor och kvinnor ska hålla sig hemma.
   Det var därför Ariana Grande konserten exploderade. 19 döda 50 skadade
   i princip bara flickor där, när ”europa-besökarna” kräver att de ska hålla sig hemma.
   Sharia pågår redan.

  • Nja, hennes chef sprang upp ur hängmattan och dementerade hennes ord och förklarade VAD HAN TRODDE att hon menade. Ingen skall behöva tro fel om migranter i Östersund, var budskapet, det är bara att ta på sommarklänningen och hoppas på det bästa.

 16. Vansinnet fortsätter i Löfvens NYA SVERIGE !
  Myndigheterna sover sin törnrosa sömn.
  Löfven med anhang har lyckats med att total förstöra vårt land.

 17. Trött på det här vi får införa utegångsförbud för kvinnor efter kl 12, går man ut är det på egen risk. Och vill de gå ut i framtiden får dom fan ta mej rösta rätt i valet..

 18. Nu förstår jag inte. Fick inte svenska kvinnor armband som det stod ”Polis” på av Dan Eliasson? Fortsätter våldtäkterna ändå?!

  – Vi hoppas att det här ska få framförallt killar att tänka efter både en och två gånger extra. Många inser nog inte att det här är ett brott, säger rikspolischef Dan Eliasson till TT.
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/article23082340.ab

 19. Kanske en polis blir våldtagen i denna dumma lekstuga. Regeringen Löfven har verkligen skadat Sverige mycket allvarligt, samma retorik hela tiden.

 20. WOW! Visserligen utanför ämnet, men ack så viktigt att upplysa. Lyssnade just på ring P-1 där en utländsk man som var tandläkare, fullständigt rasande spottade ur sig hur vidrigt han tyckte det var med alla gratis besök för nyanlända. Han tyckte det var en STOR SKAM att pensionärerna som byggt upp välfärden i Sverige inte hade råd att gå till tandläkaren.

  Jag gissar att han nu har en reprimand att vänta från tandläkarförbundet.

  En STOR eloge till denna modiga man!

  • De är anti-prioriterade, likt anti-rasismen direkt hatiskt och aggressivt motståndare till svenska kvinnor, men framförallt kvinnor vars rötter är i mellanöstern vars rättigheter de fullständigt skiter i.

 21. Poisen anser det vara mer prioriterat att undersöka om det var frågan om en våldtäkt i en badtunna för snart 10-år sedan.Men det klart, då står en journalist som målsägare.

  Den här anmälda våldtäkten lär nog bli avskriven.

 22. ” tre av de fyra utredningarna avseende gruppvåldtäkterna i Malmö slutet av förra året har lagts ner vilket därmed innebär att flera potentiella våldtäktsmän är på fri fot”.

  Så blir det när polis och åklagare prioriterar brott mot Hmf. Fler våldtäkter väntas och fler fall kommer att läggas ner då polis och åklagare hellre beivrar brott mot bilder på Fb som skildrar islamsk tillämpning av Sharia-lag…

 23. Det kommer inte gå att stoppa denna farsot av våldtäkter.

  En poliskår som som utbrister ”STOPP I LAGENS NAMN” det fungerade möjligtvis i Knohult på 50 talet.

  Brottsligheten har slagit rot i Sverige för gott.

 24. Riksdagspolitikerna har fullständigt tappat kontakten med samhällsutvecklingen.

  Gruppvåldtäkterna är konsekvenser av en ohållbar folkvandring till Sverige från Mellanöstern o Nordafrika o inget annat.

  Media försöker relativisera detta våld, genom att lägga fokus på Me too kampanjer, i samanhanget ren nonsen eller någon ”vit” man som sagt något politiskt opassande.

  Hela samhället har anpasats till detta vansinne o sjukhusen har speciella akutmottagningar för våldtagna ….

  Vilket dårhus landet har utvecklats till !

 25. Till 90 % riskfritt att våldta en kvinna idag.
  Skulle han sedan åka fast av en ren slump kan han vara säker på att hela etablissemanget ställer upp för honom.
  Svenska kvinnor borde till 100% rösta på SD om de begrep sitt eget bästa.

   • De kommer fortsätta rösta på 7-klövern och kalla oss som varnar dem för rasister. Jag tycker inte heller synd om dem, vad gjorde den kvinnan utomhus klockan 3 på natten, förstår de inte att det är farligt. 2018 kommer vara våldtäktsrekordår och polisen vill inte bli kallad rasist och kommer därför bara lägga ned alla fall med invandrare. Snart kommer kvinnor kräva att det skall räknas som hatbrott att peka ut invandrare som överrepresenterade i våldtäktsfall, en annan grupp som ingen tänkt på som är överrepresenterad i våldtäktsfall är feminister, jag undrar varför?

 26. Nä hur ska rättsväsendet ha tid med detta? De har ju fullt upp med att jaga ofarliga svenskar som de kan sätta dit för ett menlöst påhittat HMF-”brott”.

 27. Varför går inte SD-kvinnorna i samlad trupp till en fredagsbön i någon moské, och om de inte blir insläppta anmäler de moskén för könsdiskriminering, eller om de släpps in men inte får sitta bland männen anmäler de också moskén för könsdiskriminering, sen håller de på så till moskén en efter en tvingas stänga.

 28. Våldtäktsrekord 2018 och polisen kommer lägga ned fallen för att undvika bli kallade rasister. 2018 kommer det vara fritt fram för illegal invandrare att våldta ostraffat. Stanna hemma på natten, gå bara ut på dagen om ni måste.

 29. Det finns väl ingen Mö kvar i Malmö längre så det är lika bra att döpa om staden till Malfunction.

 30. Ser ut som Stefan Löfven (S) och hans rödgröna regering (S+Mp) godkänt dagliga och nattliga våldtäkter. Om regeringen istället tog ansvar för samhället, vilket man förväntar sig att en regering ska göra, skulle våldtäkter och övrig kriminell verksamhet drastiskt minska.

  Beklagligt att övriga partier inom 7-klövern har samma Sverigeförstörande uppfattning som regeringen. 7-klöverväljarna har all anledning att tänka om fram till valdagen den 9 september.

  Ett tryggare samhälle är lika med Sverigedemokraterna (SD). Det finns inget annat alternativ.

 31. Polisen och åklagarna har nu många års erfarenheter av gruppvåldtäkter och överfallsvåldtäkter. Rutiner i alla led av utredningarna har nu utarbetats så att uppklarningsprocenten av dessa fall ska närma sej nollpunkten. De gärningsmän som trots detta ”lyckats” bli dömda får lägre än ministraff tack vare utarbetade rutiner
  hos domstolarna att hitta på förmildrande omständigheter även om dom dessa omständigheter bara existerar i domstolsledamöternas fantasivärld. Detta tillsammans gör att anmälningsbenägenheten kommer att sjunka ytterligare i dessa fall. Bara offer som fortfarande befinner sej i chocktillstånd kommer att kontakta polisen i framtiden och när chocken lagt sej återta sin anmälan.

 32. The migrant rapist is not a typical rapist. He is a ”sexual predator”. Klockan 3? Why was this girl out at this time of the morning? It is fairly certain that this rapist was out at this time of the morning for one purpose. He is most likely a serial rapist. Many young migrant men have come to Sweden for the sole purpose of raping Swedish girls, not for the free housing and the free money.

 33. Man lägger ner fall med gruppvåldtäkter men har hur mycket tid som helst att utreda hatbrott på sociala medier. Lagen om hatbrott är därutöver ett hatbrott mot svenskar för man utreder inte muslimers hatbrott mot svenskar och kristna.

  Egentligen borde vissa delar av Islam klassas som hatbrott och förbjudas i lag och raderas ur Koranen.

  • Islams mål är att införa Sharialagar över jorden, detta görs främst genom våld, vilket Koranen också förespråkar. Islam är själva definitionen för hatbrott. Även om inte varje mening i Koranen och Haditherna handlar om att begå vad som idag klassas som hatbrott så är ändå själva grunden i Islam detta, andemeningen. Att ha en annan åsikt som muslim är att ifrågasätta Mohammed, Allah och Koranen, detta är det dödsstraff på. ”La tassalah”, -du skall icke fråga.

 34. Även en dödsskjutning hanns med i Malmö. Dock verkar media inte vilja släppa informationen kring det hela. Det börjar bli allt värre, sedan får de där politikerna och poliserna säga vad de vill. Råheten eskalerar innan den tar fart på allvar.

 35. Medas VI SVENSKA åker in i fängelse för att vi säger sanningen och dom kan göra va dom vill i stort sätt usch för detta ruttna landet

 36. Om man vill skydda och varna allmänheten och ha fast GM skulle man naturligtvis vid gruppöverfallsvåldtäkter alltid gå ut med tid, plats och signalement direkt. Man väljer istället att inte uppge signalement av ”utredningstekniska” skäl och sen är spåret inte längre hett och fallet blir bortglömt i den eskalerande våldsspiralen. Ett antal GM skulle kunna ha gripits med riktiga signalement och ett antal överfallsgruppvåldtäkter förhindrats men svenska flickors upplevda terror och förstörda liv är ett pris man väljer att betala för att skydda de vidriga gärningsmännen som aktivt letar efter ensamma fösvarslösa offer och våldtar i grupp om och om igen. Hela 7K är gemensamt lika skyldiga till den sinnesjuka samhällsutvecklingen.

 37. Utredningen gällande mordet på Olof Palme har inte lagts ned. Det har gått 32 år. När kvinnor blir våldtagna i eller nära invandrartäta områden läggs utredningarna ned innan de ens slutförts. Dömda våldtäktsmän med utländsk bakgrund får t o m straffrabatt plus att de slipper utvisning.
  Frågan är om kvinnor värderas lägre än män och om brott begångna av gärningsmän med utländsk bakgrund systematiskt hanteras med extra mildhet och därefter mörkas.
  I Sverige råder diskriminering. Svenskar diskrimineras. Politiker tillmäts högre värde än vanligt folk. Allas lika värde? Pyttsan!

LÄMNA ETT SVAR