Ny överfallsvåldtäkt i Malmö

313 Shares

Våldtäkten ska ha skett under natten mellan måndag och tisdag. Gärningsmannen är okänd för kvinnan.

En kvinna uppges ha blivit överfallen och våldtagen klockan 03 inatt vid en cykelbana i Malmö. Händelsen ska ha skett mellan Amiralsgatan och Emilstorps industriområde, i närheten av Rosengård. Polisen spärrade av ett grönområde på platsen i väntan på polistekniker och specialsökhundar. Kvinnan har i sin tur förts till en kvinnoklinik för undersökning.

Enligt Calle Persson, som är informatör för polisens ledningscentral, pågår utredningen genom att hålla förhör med brottsoffret, genomföra en teknisk undersökning samt förhör med eventuella vittnen. Någon gärningsman ska ännu inte ha gripits.

Under slutet av förra året och under detta år har flera uppmärksammande gruppvåldtäkter genomförts i Malmö. Den senaste ska ha skett i början av maj. Nyligen rapporterades att tre av de fyra utredningarna avseende gruppvåldtäkterna i Malmö i slutet av förra året har lagts ner vilket därmed innebär att flera potentiella våldtäktsmän är på fri fot.

 

313 Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.