Över 50 000 uppehållstillstånd första fem månaderna – och takten ser ut att öka

Delningar

Trots löften från regeringen om att invandringen ska minska och att Sverige numera sägs ha en restriktiv invandringspolitik visar statistik från Migrationsverket att Sverige fortsätter att ha rekordhög invandring. Första fem månaderna i år har över 50 000 uppehållstillstånd beviljats. Extrapolerat blir det över 120 000 på ett år, motsvarande tolfte största kommunen sett till befolkning.

DN, som bedriver vad de kallar ”agendasättande journalistik”, rapporterade exempelvis redan 2015 att regeringen lägger sig på ”EU:s miniminnivå” gällande invandringen. På samma sätt skrev SVT för cirka en månad sedan att ”S vill ha fortsatt restriktiv migrationspolitik”.

Men statistik från SCB visar fortsatt att Sverige har en mycket hög invandring.

Läs mer: Varning för Moderaternas nya ”strama” invandringspolitik

Hittills i år har hela 52 723 uppehållstillstånd delats ut. Takten verkar också öka då man i maj delade ut omkring 20 procent fler uppehållstillstånd än månaden före.

Den största gruppen är de som kallas ”anknytning” eller mer känt som anhöriginvandring. Dessa utgjorde 38 procent, eller cirka 20 000 medan ”asyl” stod för nästan 10 000. Den tredje stora gruppen är ”arbetsmarknad” på omkring 18 000 uppehållstillstånd.

Den oreglerade arbetskraftsinvandringen, som infördes av Alliansregeringen i slutet av 2008, har under senare år varit föremål för kritik för fusk. Riksdagen gjorde ett tillkännagivande till regeringen så sent som i maj förra året för att komma till rätta med fusket. Det har även visat sig att arbetskraftsinvandring använts som ett substitut för asylinvandring. Det kallas spårbytare och har ökat kraftigt.

Om Migrationsverket fortsätter bevilja uppehållstillstånd i samma takt skulle det motsvara över 120 000 personer. Det antalet är så stort att om alla de invandrarna samlades i en kommun skulle den kommunen ha större befolkning än 96 procent av Sveriges alla kommuner (Sverige har 290 kommuner och den skulle bli 12:te största).

De stora demografiska förändringar som Sverige genomgått de senaste decennierna har gett upphov till oro. Journalisten Gunnar Sandelin har bland annat skrivit om detta och menar att det ”förändrar Sverige till ett helt annat land”.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

419 KOMMENTARER

 1. Jag förstår att Löfven inte vill prata om migrationen. Vill bara diskutera välfärden. Välfärden för flyktningarna alltså……

 2. Sverige står för 30-40 % av Rowandas Statsbudget , Rowanda sponsrtar Arsenal FC med 350 Miljoner https://www.flashback.org/t2947063

  ” 30-40% av Rwandas statsbudget finansieras med biståndspengar varav Sverige skickar och har skickat hundratals miljoner
  Rwanda väljer att pytsa in 350.000.000 till en av världens rikaste fotbollsklubbar, säger väl även allt om svenskt bistånd i allmänhet och nyttan med det.
  Lite pikant även att i den tidiga versionen av DN artikeln skrev de ut sveriges andel av biståndet men av antagligen PK mässiga skäl är den detaljen nu borttagen.
  https://www.dn.se/sport/fotboll/rwanda-sponsrar-arsenal-med-hundratals-miljoner/

  • Men tjänstemännen fortsätter oförtrutet att slicka kuvert fyllda med tusenlappar adresserade Ruwanda. De bryr sig inte, och inget tjänstemannaansvar finns, och inte heller har riksdagen eller departementschefer rätten att tala dem till rätta. Vilket sjukt land Sverige är.

  • Finns fler sådana exempel. Vi ger pengar till nationer som har ett eget rymdprogram tex Indien och Nigeria.
   Vi ger bistånd till Kina trots de bygger mer 6-8 filig motorväg per år än som existerari hela Sverige (vilket bara är skitig fattigmans-motorväg 2+1 = komplett värdelöst).

 3. Hoppas väljarkåren läst lusen av Kristensson.
  Han lyder under pottkompisen reinfelt.
  De är samma andas barn.
  Karusellen de äntrar slungar oss i fördärvet.
  Valnatten slår vi 7k på fingrarna.

 4. För er som trodde att 7-klövern skulle hålla sina löften, känn er blåsta. Men det finns ett bra sätt att luras tillbaka. Rösta på SD i valet.

  • bara en utan hjärna hade röstat 7k i dagsläget. Har man inte lärt sig att de säger en sak och gör en annan då är det illa.

 5. SL kommer inte att komma undan migrationen i valrörelsen, den står förmodligen för den största erosionen av långsiktigt uppbyggd välfärd.

  Vi kommer att kunna överblicka denna katastrofala tid först om en 5-10 år, då, om inte förr, ska PK drivs till evig vila!

 6. Statistik från USA:s migrationsverket rapporter visar att 11% av kriminella invandrare som släpps ut från fängelse i New York fortsätter i samma bana att begå grova brott mot stadens medborgare. De flesta kriminella invandrare var dömda för beväpnade rån, innehav av illegala vapen, saknade körkort och ID-handlingar under bilkörning. (40 of those 440 criminal immigrants released rom custody re-offended and were re-arrested by local law enforcement for new crimes committed against the citizens they swore to protect, according to information obtained by Breitbart Texas from ICE officials.) http://www.breitbart.com/texas/2018/06/02/report-immigrants-with-detainers-released-by-sanctuary-new-york-commit-more-crimes/

  • Vid tredje domen utdöms livstids fängelse i vissa stater (Three strikes). Skulle samma system tillämpas i Sverige så behövs det nog 50000 nya fängelseplatser.

 7. Det normala är att man hälsar på sina anhöriga där de bor. Det har aldrig förekommit att man importerar dem dit man reser.

 8. Tosselilla Sommarland har översvämmats av kaoz och burkinis. Man får ringa dit i förväg och fråga när det går bra att komma och bada med familjen och se svenskar enbart i vad som tidigare hette Sverige.

 9. Alltså JAG TROR ATT JAG BLIR GALEN!!!

  SD måste få ut att detta pågår medan media och sjuklöver försöker ljuga ihop en bild om åtstramningar och ’det gamla inflödet’

  De LJUGER hela tiden och det är ett förräderi av stora mått!!!

  • Bara konstatera dumma människor röstar 7k, de älskar att höra lögner.
   Men det är ett svenne problem, tror på allt som sägs och ignorerar handlingar.

 10. Jag väntar fortfarande på
  -stängda gränser
  -ned läggning av migrationsverket
  -start av ett repatrieringsverk
  -mass repatriering på mycket kort tid (max 2 år sen ska Sverige vara rensat)
  -åtal , dom ,straff för de ansvariga politiker,beslutsfattare,medier etc etc

  hur länge till måste jag vänta

  till sist sjung nationalsången var ni än är 6 juni…och i protest mot att skolor förbjuder den blomster tid nu kommer , sjung den med….

  till sist en fråga till er…vet ni något badställe som inte är nedlusad av sk nysvenskar…
  har kolla några , rena katastrofen man skulle kunna tro att man är i mellanöstern….
  vi måste ta tillbaka våra badplatser

  SD 2018 SD ÖVER 50% OCH ATT AfS KOMMER IN I RIKSDAGEN
  SEN MP SKA UT JA TACK!

  • Om du ska få tillbaka badplatser måste nog en halv till en miljon migranter från MENA återvända.

 11. Dörrarna står med andra ord, precis som vi anade, på vid gavel. Regeringen har dessutom mörkat detta då de påstått att de skulle ha stramat åt massinvandringen, något som alltså är en ren lögn.

 12. Att gå från totalinvandring tillbaka till massinvandring är enligt etablissemanget att ”stänga gränserna”. Tro inte på ett enda ord som kommer ut från deras käftar. Byt ut dina politiker innan dom hinner byta ut dig.

  Som jag skrev på Breitbart tidigare idag:
  ”You cannot have a first world nation with a third world population.”

  Så enkelt är det…

 13. De skulle ju vara högutbildade men är vanligen analfabeter och deras ungar förefaller – av skolresultaten att döma – var helt obildbara. Det blir ett U-land mitt i Skandinavien vad det lider. Men då är man död och begraven, vilket är en jävla tur!

 14. PK människors lögner skrevs 2017.

  De ljög för oss när de sa att invandringen skulle rädda framtida pensioner.
  De ljög när de sa att kommuner tjänar på att ta emot flyktingar.
  De ljög när de sa att flyktingarna var barn.
  De ljög när de sa att nyanlända inte går att ålderstesta.
  De ljög när de sa att de som kom till Sverige var välutbildade.
  De ljög när de sa att brottsligheten minskar.
  De ljög när de sa att invandringen skulle rädda landsbygden.
  De ljuger när de säger att det är bra för landet om man sänker lönerna.
  De ljuger när de säger att de kan lösa den kris och splittring som Sverige befinner sig i.
  Tro dem inte.
  De kommer att ljuga ännu mer.

  https://www.youtube.com/watch?v=2aS33u6zfRY

  Författaren till texten har rätt. De har redan ljugit ännu mer.

  De ljög för oss när de sa att invandringen var på en miniminivå.

  • Sänkta löner tror jag dock på. Mer svensk industri, på alla nivåer. Mindre inflation och mindre massimport från Kina.

  • Den brända jordens taktik! Praktiserades av tyskarna under reträtten ur Sovjet! Gick så dä,eller hur?

 15. Vad är det man försöker uppnå? Förutom att trasa sönder en tidigare homogen och fungerande nation.

   • Och vad vinner man på det? Knappast fler röster……sorry glömde bort för en stund att jag fortfarande bor kvar i Svedala.

    • Varför totalförstör ALLA SOSSAR som Maduro, Castro, Jong-un o.s.v. sina egna samhällen?

     Det är definitionen av att vara sosse, att förinta nationerna, förinta familjerna, förinta individualiteten. De sjunger om det 1:a maj varje år. Det är det feminismen och islamiseringen handlar om- Lyder man farbror Karl Marx så uppnår man nirvana. allvarligt! Sossarna har mördat 100 000 000 civila senaste hundra åren. Bara därför! Det är fler mord än samtliga övriga mord under mänsklighetens biologiska existens. 200 000 år. Att vara sosse är att vara blind för att man själv totalförstör samhället och förneka att alla former av socialism alltid överallt utan ett enda undantag totalförstört sina samhällen därför att sosse betyder att man har fel om hur välstånd skapas, fel om hur barn uppfostras, fel om hur brott bekämpas. Men att misslyckas är inget som hindrar en blind jubelsosse.

 16. Det är helt uppenbart att de två blockens ledare inte vill Sverige väl.

  De ljuger oss rakt upp i ansiktet och pratar om åtstramning i migrationspolitiken. Allt är lögn.. För Löfven och Kristersson duger inte Sverige.

  Dessa båda är verktyg åt globalisterna och önskedrömmen om en världsregering. I valrörelsen är de lena i munnen och lögnerna kommer lätt. Inte ett ord är sant.
  50 000 uppehållstillstånd på fem månader talar sitt eget språk!

  En spark i baken och ut ska de ha som vill Sverige så illa…

 17. Helt sinnessjukt hög invällning.
  Sverige skulle tvärtom behöva återsända 120 000 tärande bidragsparasiter årligen.
  SD 2018.

 18. Hittade följande kluriga inlägg på Pettersons blogg:

  ”Sara från Skåne

  01 06 2018 at 16:13

  Gör detta räkneexperimentet, och om ni inte vet svaret innan kommer ni att bli förvånade.

  Ett schackbräde har 8 x 8 = 64 rutor. Om jag lägger 1 riskorn i den
  första rutan, dubblar det i nästa och sen dubblar det i nästa osv, hur
  många riskorn har jag i den sista rutan?

  Svar: Jordens årliga skörd av ris räcker inte till för att fylla sista rutan. Testa och se själva.”

  Fungerar faktiskt exakt så där, en person får PUT, vilket genererar 6 ytterligare som anhöriginvandrare, som i sin tur genererar 36 ytterligare.

  Skatter höjs och höjs, snart får man betala för att få gå och arbeta.

  Ändå räcker inte pengarna till, och tokhöjningar av befintliga skatter är vardagsmat.

  Det är just detta som är sjuklöverns stora problem – verkligheten.

  Man ljuger och ljuger, men till slut kommer den bistra verkligheten ikapp, hur mycket man än mörkar och talar om utmaningar.

  • Det du/Sara beskriver är en jätte gammal saga om mannen som sägs vara schackspelets far. Härskaren från Persien, som gillade spelet, frågade uppfinnaren vad ville han som belöning. Svaret blev det ni skriver om.

   • Stämmer nog bra, och jag tycker det är ett utmärkt exempel på hur invandringen fungerar i detta landet.

    Det har blivit någon form av självspelande piano, som ökar takten exponentiellt varje dag.

    Till slut finns det inga fler invandrare som vill komma hit, kanske det tar stopp då.

    Talade med en person, som sade sig komma från Sudan.

    Den personen hade ringt hem, och i Sudan undrar dom hur mycket plats och pengar finns i Sverige.
    Hela områden och byar avfolkas totalt, när alla sätter sig i rörelse hitåt.

 19. Godhetsknarkandet dränker oss i parasitism..

  Först blir Sverige ett u-land..

  För att slutligen bli helt islamiserat..

  Om SD inte får majoritet 9 september..

  Kan endast ett inbördeskrig eller en statskupp kan rädda oss..

  Punkt..

 20. Det tycks som att de enda migranter som inte får bo i Sverige, är kvalificerad arbetskraft som svenska företag rekryterat, som brutit mot något fackligt regelverk.

  Kvalificerad arbetskraft röstar nog inte på vänstern.

 21. Ssocialdemokraterna har slut på argument,Har man slut på argument får man hitta på andra sätt att vinna.
  Att importera tio-tusentals valboskap är som att rigga en kortlek eller vara 4 extra spelare på planen i en fotbollsmatch.

  Stoppa invandringen GENAST innan det är försent,Släpp bara in de 100-150 kvotflyktingarna som Sverige tilldelas.

 22. Vafan håller dom på med, stäng gränserna för fan. Detta är ju samma siffror som 2015. SD agera!!!!!!! AFS agera!!! Eller är det bara snack? Det är oacepptabelt/

 23. Förlängd gränsbevakning…

  Detta förbannade ordbajseri..

  Säg att ni vill att Sverige ska gå under..

  Säg det bara..

 24. Inbördeskriget ter sig allt mer oundvikligt för varje dag som går. Jag är tveksam till att vi kan rösta oss ur den här situationen.

 25. Är det tillfälliga eller permanenta ?
  Spelar kanske ingen roll vilket
  det går inte att sparka ut jävlarna ändå ,
  vi bli aldrig av med parasiterna !

 26. 1 900 000 invandrare (1983 – 2015) x 40 (levnadsår i sverige) x 74 000 kr =>
  => 5624 000 000 000 kr

 27. Detta måste Åkesson och SD mata ut som ett mantra under hela valrörelsen.
  Svenskarna har fått nog nu.

 28. Ja det råder väl inte längre något tvivel om att Sverige inte längre är Sverige. Sverige har blivit ett ställe dit folk från hela världen samlas för att få gratis försörjning av den inhemska populationen. Smart av dem, nu är det nog för sent att vända skutan på rätt köl. Jag undrar bara vad som händer den dagen pengarna är slut och de inte längre får in något på kontot?! För den dagen närmar sig…

 29. OT:
  Fotografiska museet har bett partiledarna att komma med fem fotografier som ska symbolisera deras politik…”En bild säger mer än 1000 ord”. . . . ”Vilka frågor är viktigast för er i Valet 2018? Vilket Sverige är det ni vill styra efter 9 september?

  Detta fick HENRIK ARNSTAD att vakna upp lite grann ur sitt dvalliknande tillstånd –
  ”Ser att ni hälsar SD välkomna. Nästa steg Nordiska motståndsrörelsen? Waffen-SS?”
  Fotografiska – ”Vi har bjudit in partierna i riksdagen”
  Arnstad – ”Ja det framgår. Men varför bjuder ni in fascismen? En tredjedel av Sveriges konstnärer arbetar under hot, framför allt från SD. Hur tror ni dessa fotografer mår inför att ni bjuder in deras mordhotare ( ! ordet finns inte i SAOB) på detta sätt?”

  https://pbs.twimg.com/media/DepNMl-XkAANj59.jpg
  https://www.facebook.com/fotografiska/photos/a.228665792554.135677.142320852554/10155500382797555/?type=3&theater

 30. Inte konstigt Löfvén vill flytta fokus från invandringen, de har totalt tappat kontrollen över invandringen och invandrarna.

 31. Sverige har importerat ett reellt kundtryck som gör att svenska kommuner köper bostadsrätter till utlänningar. Och det är naturligtvis en del av planen rent ekonomiskt med massinvandringen vad gäller Sverige och dom öppna hjärtanas politik. Kreditexpansion med hjälp av nya juridiska personer.

 32. Nu är jag riktigt förbannad. Nu ska jag inte säga vad jg vill göra med våra jävla politiker, men det är inte snällt.

  • Du absolut inte ensam om att känna den frustrationen. Vi får hoppas att vi kan rösta fram en regering som faktiskt vill folkets bästa och inte bara ägnar sig åt Godhetsknarkande på svenska skattebetalares bekostnad.

 33. Det är enklare att rösta på SD, än att försöka hålla sig uppdaterad och avgöra vad som inte är lögn när PK-folk uttalar sig.

  Om medvetna svenskar proteströstar på SD, tvingas PK-partierna sparka sina fifflande företrädare.

  • Löfve´n eller någon annan rikspolitiker åker aldrig T. Dom åker gratis taxi utan begränsningar. Eller flyger jorden runt om lusten faller på.
   I 1:a klass, naturligtvi

 34. Välfärdsstaten blev möjlig först med nationalstaten. Den kommer duka under i det mångkulturella samhället. Bara dumt att betala in mer nu.

 35. Om vi tvingar dessa att ”gå till en aktivitet” 40 timmar i veckan och lära sig språket för att få bidrag så kommer säkert hälften att lämna sverige frivilligt.
  Förbjuder vi muslimska friskolor och burkor/niqaber/slöjor så försvinner ytterligare några från sverige.
  Det ska inte vara så svårt att få dom att flytta frivilligt.

  • Instämmer, tycker Ebba var helt fel ute med sin idé om 160000kr i avskedsgåva. Motkrav samt minskade bidrag är vad som krävs.

  • Senaste tillfället muslimerna lämnade Europa var det med våld. Tro inte att de nuvarande ”euro”-muslimerna lämnar frivilligt. De är här för att fullgöra islams ambition att ”frälsa” globalt.

 36. ”Våra” och EUs politiker kommer tydligen undan med allt.
  De ville ha folkutbyte.
  De ville krossa välfärden.
  De ville få få upp ”den lata svensken på fötterna”.
  De ville ”omfördela” svenskarnas välstånd (ge bort).

  Politikerna har lyckats stort med sitt uppdrag.
  Det är inte dom som saknar intelligens, det är vi, som gått på allt.

 37. 2017 delade Löfvén regeringen ut över 135 000 uppehållstillstånd. Det är en ÖKNING på 32 procent sedan Reinfeldts årsgenomsnitt. Trots detta påstås att invandringen minskat i PK media. Passkontrollerna vid Öresundsbron är en falsk skenmanöver. En lögn.

  • Måttet är rågat!!!! Och inget mer daltande, 98% är bara här får försörjning!!! Inget annat!!!!

 38. Vi äldre kan ingen försöka lura, vi vet att massinvandringen har gjort Sverige sämre. Så varför fortsätter inflödet av problem ?

   • Huvudstaden för den regeringen kommer givetvis att bli Jerusalem med underordnade filialer i Bryssel och Washington.

 39. Hade varit bättre om man haft ovanstående bild i den absurda broschyren Om Krisen eller kriget kommer.
  Det hade varit mer realistiskt så att säga men vad kan man förvänta sig när riksolyckan Dan Spyan Eliasson är den nye chefen för MSB.

 40. Efter valet i September kommer Pajasen Kristersson och Svamlaren Löfve´n att regera Sverige. Mjukisen Sjöstedt, Sharia Annie och den avdankade Majoren Björklund får tillåtelse att gläfsa lite i bakgrunden.

  Resultat: Fortsättning följer i gamla uppkörda hjulspår !

   • Sverige befinner sig redan i kraftig recession. Analfabeter invaderar Sverige. Bidragssnyltare en masse. Riksbanken har eroderat kronan till Bananrepubliksnivå. Efter valet väntar skattehöjningar.

  • Knappast. Efter valet , med SD strax under 30% och största parti, kommer Åkesson automatiskt aspirera på statsministerposten.
   13% gick att prata bort, men 30% lär sätta press på 7K att samtala och finna nya vägar.

    • 30% mot 70%! 7-klöverpartiet vinner oavsett. Vad som blir intressant är vem talmannen ger uppdraget att bilda regering. Inte blir det JÅ. Det kan jag lova på stående fot. Även om han blir största parti.

 41. Kom kom, här är det billigt, här är det bra, här kan ni leva lätt, här kan ni härska.
  Kom, kom billigt billigt, rösta bara på oss så öppnar vi portarna till himmelriket i SVERIGE, kom, kom, allt är ert, ni kan inte önska som är för mycket.
  Det gamla folket ska bort, det nya ska in, kom, kom här är det gott att leva, här är det gratis – andra betalar, så kom kom, här är det billigt.
  Fråga era rådgivande infiltrerade advokater vad ni ska ljuga, hur ni ska ljuga för att kunna leva ett gratis liv i lyx.

 42. SD vill assimilera de här guldklimparna, AfS vill repatriera. Självklart väljer jag AfS i höst!

 43. Vi får vara glada att Zlatan Sparkar på en Boll och inte jobbar på Mig verket för då hade ALLA varit Välkomna…

  Visst har han Gett FOLKET kickar gm Sparkar och visst har det gett honom alldeles för många Miljoner som Vi får hoppas han Skänker till sina Telingar som han Vurmar för…!!

  MEN Stefan Löfven va f-n sysslar Du med förvisso har ditt Parti presenterat en Styrelse i en SSU förening i en liten Ort i SVÄRIGÄ där det Svenska Folket INTE har ett uns av igenkännande av Ditt Parti och Vi förstår att Du vänder dej till helt andra Individer än SVENSKA FOLKET och Vi har även Märkt det också…!

  Så Vi får önska Lycka Till, till de NYA som Tagit Över Platserna i Partiet…
  Det blir nog BRA med Förändring det behöver Ni nu när Svensken söker andra vägar och NYA Partier….!

   • Nej så kan du inte säj, han ÄR bra på att Sparka BOLL som vi andra Är bra på våran Jobb, utan Tv tid..!!

 44. Helt fruktansvärt, vilken dyster framtid😟 Man kan väl säga att domedagen är här? Dessa groteska vildar och barbarer som saknar all form av goda mänskliga känslor och förmågor, det är helt ofattbart ledsamt.

 45. Vad hade vi väntat oss? 7-klöver kommer att lura oss ända in i kaklet! Därför måste vi basunera ut det som står på alternativa medier, då traditionell media mörkar, censurerar dyl! Tryck det i ansiktet på alla som ni möter, oavsett var! Likaså att vi lägger rösterna på SD och väntar med AFS till nästa val igen! De måste få växa till sig under kommande fyra år!

 46. VARFÖR!!!!!! Är det någon sorts tävling de styrande håller på med!!? Ger dom MEST uppehållstillstånd, så vinner dom VAD!!!!!?? ETT SVERIGE SOM INTE ÄR SVERIGE LÄNGRE!! SD2018!!!!! VI VINNER FÖR VI ÄR SVERIGE!!!!

 47. Nu är det dags att även de som hör till den liberala falangen inom den så kallade”sverigevänliga rörelsen” att fattar en sak.ENDAST massdeporteringar och återvandring betyder något i valet och efter valet.Endast det!Precis allt annat är sekundärt.#UtMedPacket.

 48. Hoppas folk håller sig till originalet i höst, och inte går på M eller S lögner!

  (Som de ändå till äventyrs inte kommer att få igenom, eftersom deras egenvalda samarbetspartners ser till att sätta stopp för alla sådana planer med alla medel)

 49. De korkade politikerna i landet gnäller om att det är ont om vatten nu på grund av värmeböljan som råder för tillfället.Vattenverken har nått kapacitets taket på vissa tider på dygnet.Många av dessa vattenverk byggdes på 1960 talet då Sveriges befolkning var drygt 7,4 miljoner (1960).Nu 2018 är Sveriges befolkning 10 miljoner.Självklart blir det kapacitets problem i samhället inom många områden med nuvarande befolkningsutveckling.Asyl invällningen står för denna ökning.Att åtgärda detta kostar pengar.Mycket pengar.Asyl invandring kostar pengar. Det är inte gratis.

  • Precis. Det är larmrapport efter larmrapport, allt ifrån vattenbrist till nu ikväll på SvT om bristen på ålderdomshem, med mer, mm. Men ALDRIG nämner dom den största boven till problemen- Massinvandringen. Aldrig!

  • Exakt vatten och mat kommer kanske ta slut. Ja från 7 till 10 milj är väldigt mycket. Men politiker ser bara mer mer ju fler vi är ju ”bättre” är det

 50. Snart en miljon muslimer och afrikaner som ska försörjas av Sverige i Sverige.

  Dessutom tio gånger så många som ska försörjas i migranternas hemländer av de pengar som skickas hem.

  • dålig ursäkt: ”Enligt Långström beror det på en förändring i svenskarnas nöjesliv. – Vi konsumerar mer alkohol och ses mer i utemiljöer än tidigare. Då ökar riskytorna. ”

   Detta skyller man på alltid … men vi har druckit sprit ute ända sedan vi gick med EU.

   har för mig att svensken dricker mindre än innan.

 51. Enligt uppgift kostar varje invandrare 74 000:-/år. Ofattbara siffror! Pengarna skall ju tas någonstans. Hur i helvete kan en sån jävla pajas som Stefan Löfven få leda vårt land. Detta är fullkomligt sinnessjukt!

  • Jag har för mig att siffran var runt 200 tusen presenterat i SOU i början av 90 talet. Vi antog att det var i underkant då så 74 tusen idag är fake news som vanligt

    • Jag talar om siffror som är 30 år gammla och tre gånger så stora och detta var innan daltet med ensamkommande. Allt jag ville säga är att dessa siffror är våldsamt undervärderade. Som vanligt. Annars hade han säkert inte släppts fram

     • Siffran 74 000 per person och år är det senaste vi har och Ruist är inte någon medlöpare till etablissemanget utan en fristående forskare som inte vill dölja sanningen.

 52. Den största kraften för att motivera människor är pengar. Det har alltid varit så, och kommer alltid att vara så.

 53. – Dagens siffra är 3 849 asylansökningar hittills i år, säger Kimmo Lehto vid Migrationsverket Migri.i Finland, bara i januari kom över 3000 till Sverige det betyder att det har kommit över 15000 redan till Sverige.

 54. Trots att man säger att ”gränserna är stängda” så sökte 1367 (ett tusen tre hundra sextio sju) migranter asyl bara under Maj 2018, vilket motsvarar 45 skolklasser bara under Maj. I ett läge när tusentals egentligen måste lämna landet varje månad! För att om möjligt kunna rädda landet!

 55. Asyldepressionen har övergått i asylångest. Alla negativa nyheter faller som en jättelik hagelskur över landet.
  Om X antal år finns inte Sverige som land, åtminstone inte om man utgår från att landet ska bebos av Svenskar. Vi blir i minoritet.
  Det ger mig ångest. Men förhoppningsvis slipper jag uppleva det, då har jag nog tagit ner skylten.

 56. 2017 delade Löfvén regeringen ut över 135 000 uppehållstillstånd. Det är
  en ÖKNING på 32 procent sedan Reinfeldts årsgenomsnitt.

 57. Någon har gjort en beräkning från 1980 – 2017 på konstande per invandrare per år.

  Har gjort en mer noggrann beräkning:

  antal x kostnad x antal år= summa kostnad
  1980- 12669 x74000x38= 35625228000
  1981- 12186 x74000x37= 33365268000
  1982- 13072 x74000x36= 34823808000
  1983- 10293 x74000x35= 26658870000
  1984- 13624 x74000x34= 34277984000
  1985- 16108 x74000x33= 39335736000
  1986- 22868 x74000x32= 54151424000
  1987- 28427 x74000x31= 65211538000
  1988- 33076 x74000x30= 73428720000
  1989- 44516 x74000x29= 95531336000
  1990- 37120 x74000x28= 76912640000
  1991- 41948 x74000x27= 83812104000
  1992- 34602 x74000x26= 66574248000
  1993- 58769 x74000x25= 108722650000
  1994- 78160 x74000x24= 138112160000
  1995- 32296 x74000x23= 54967792000
  1996- 31390 x74000x22= 51102920000
  1997- 36132 x74000x21= 56149128000
  1998- 39070 x74000x20= 57123600000
  1999- 37033 x74000x19= 52068398000
  2000- 60490 x74000x18= 80572680000
  2001- 56872 x74000x17= 71544976000
  2002- 54396 x74000x16= 64404864000
  2003- 56787 x74000x15= 63033570000
  2004- 58811 x74000x14= 60928196000
  2005- 62463 x74000x13= 60089406000
  2006- 86436 x74000x12= 76799144000
  2007- 86095 x74000x11= 70081330000
  2008- 90021 x74000x10= 66615540000
  2009- 98644 x74000x9= 65696904000
  2010- 91458 x74000x8= 54143136000
  2011- 93134 x74000x7= 48243412000
  2012- 111090 x74000x6= 49323960000
  2013- 116587 x74000x5= 43137190000
  2014- 110610 x74000x4= 32740560000
  2015- 109235 x74000x3= 24250170000
  2016- 150535 x74000x2= 22279180000
  2017- 135529 x74000x1= 10029146000
  ___________________________________
  – 2263252 = 2201868916000kr

  Om alla är flyktinginvandrare och alla har överlevt sedan 1980.

     • men jag är skeptisk till tabellen …. 1980 fanns det 8 Miljoner invånare i sverige …. idag är vi 10 miljoner ….. 2 miljoner uppehålls tillstånd ….. dom måste ju fött barn i sverige oxå ?

     • Enligt SCB så är vi 6,9 miljoner etniska svenskar, dvs har både en svenskfödd far och en svenskfödd mor (2017)

     • jag har en egen liten tabell som jag gjort utifrån SCB, inkl illegala och de under prövning är det bara 67% etniska svenskar kvar. Och trenden vet vi hur den är.

     • men fattar du inte vad jag vill ha sagt:

      jag tänker så här 10 milj – 8 milj = 2 milj

      2 milj uppehålls tillstånd …. vi borde isåfall vara ännufler i vårt land.
      Jag är inte kritisk till dig alls utan till tabellen.

     • jag har inte gjort beräkningen …. men personen har räknat på varje årskull och antalet år dom varit i sverige fram tills idag

   • Det är ännu värre läser jag i Friatider, enligt Ruist egen skönmålning kostar det
    3 600 miljarder

    ”I ESO-rapporten kan man även läsa att ”De flyktingar som invandrar i dag förväntas i genomsnitt leva 58,3 år i Sverige. Under dessa år förväntas en flykting med genomsnittlig integrationspotential enligt prognosen utgöra en nettokostnad för Sveriges offentliga finanser om i genomsnitt 74 000 kronor per år.” Vidare står det att flyktingpopulationen i Sverige uppgår ”vid utgången av 2015 till 690 000 individer, eller 7,0 procent av landets totalbefolkning.” Det står även vid ”utgången av 2017 beräknas antalet människor i Sverige som invandrat som flyktingar eller anhöriga till flyktingar vara 830 000, vilket motsvarar drygt 8 procent av landets totalbefolkning”.

    Räknar man med en kostnad på 60 000 kronor per flykting (41,5 miljarder per år, som det var 2015), en flyktingpopulation på 690 000 personer, och en genomsnittlig livstid i Sverige på 58,3 år blir totalkostnaden 2.4 biljoner kronor. Multiplicerar man 74.000 kronor per flykting x en flyktingbefolkning på 830.000 individer x en genomsnittlig livstid i Sverige på 58,3 år, blir totalkostnaden närmare 3,6 biljoner kronor (3.580 miljarder).

    ref
    friatider.se/svd-flyktingar-kostar-minst-41-miljarder-kronor-om-ret

 58. Sverige går en hemsk framtid till mötes, vårt hopp är SD nu. Politiker är skyldiga till vad som händer i Sverige nu, alltifrån Reinfeldt till den där Ygeman och co.

 59. Fortsatt massinvandring, befolkningsutbyte och islamisering således. Detta är innebörden av regeringens ”åtstramning” och ”EU:s lägsta nivåer”. Och detta folkmord på svenskarna ska vi alltså bara finna oss i och finansiera. Vilket djävulskt grymt bedrägeri. Men alltfler genomskådar det.

 60. Det behövs föras en diskusion om vad den ökade befolkningen kostar. Det skall byggas bostäder, vägar, sjukhus, lokaltrafik, ja hela samhällsapparaten måste skalas upp Nästan ett helt Malmö skall byggas varje år. Det kostar inga 74 000 kr per år. När heller inte uppskalningen genererar skatteintäkter så är det totalt slöseri. Förr när befolkningen ökade och städerna byggdes ut så var det en framtidsinvestering. Nu görs utbyggnaden med lånade medel som aldrig i framtiden kommer betalas tillbaka.

 61. Satans PK-patrask, som söndrar vårt Sverige, jag önskar er allt ont som ni nitiska landsförädare förtjänar

 62. För den som vill läsa Ruist rapporten så finns den här
  https://eso.expertgrupp.se/wp-content/uploads/2016/11/Hela-2018_3.pdf

  ”Att en så invandringspositiv person kunnat hamna i konflikt med SVT är
  talande för PK-sektens degeneration över tid, inte minst intellektuellt.
  De är idag dumma nog att ge sig på sina egna.

  Ruist är alltså en invandringsförespråkare som hamnat på kant med det
  politiskt korrekta SVT, enligt ordspråket ”revolutionen äter sina egna”.

  http://www.friatider.se/den-ofrivillige-populisten Betalvägg

 63. Fyfan här i Botkyrka 60% fast ser ut som 90%, det är nästan bara svart ute när man vågar sig ut.

 64. EUs minimi-nivå? Jaha. Typ som Polen, Ungern, Tjeckien, Slovakien då?

  Hur har dom tagit emot? Sluta ljuga för fan äckelsossar.

  • I Slovenien går ett ”invandrarfientligt” parti mot valseger idag, enligt Svt.
   Europas folk har fått nog.

  • Och vilket parti var det som öppnade för detts läge? Doch vore det ju bra om de angav vad dessa uppehållstillstånd gäller. Är samtliga beviljade asylrelaterad invandring?

   Om du kollar på Migrationsverkets statistik är lite över 20.000 asylrelaterade uppehållstillstånd, resterande är arbets & studierrelaterade, adoptioner, EU/EES och så vidare.

 65. Det är just detta, att det redan är försent som gör att repatrieringen MÅSTE ske om vi svenskar ens skall ha en gnutta chans. Och det finns bara ett parti som uttrycker detta, och det är INTE SD.

  • Men fattar Svensken? Tror tyvärr det sitter ett sharia parti i regeringsställning före AfS hinner få tillräckligt med stöd.

 66. Ja, för ett halvår sedan kom en uppgift att ”kommun-Sverige” hade ett skuldberg på 550 miljarder s.kr.
  Ökningen under 2017 hade varit 10%=50 miljarder s,kr.
  Hur länge detta kan hålla på står i ”stjärnorna”.

  Långtidseffekten av vansinnesinvandringen hamnar som bekant hos Sveriges kommuner.
  När nu Bostadsbubblan brister senare i år så kommer paniken.
  Kommer att ställa Moder Svea på obestånd med allt vad det innebär.

  Minusränta= gratispengar och ”hitte-på-pengar”= köp av egna statsskuldväxlar är inget hållbart ”valutasystem” vilket finansmarknaden observerat och därför sänkt värdet på svenska kronan med ca 15%.
  1 dollar nu ca 8,80 s.kr.
  1 EURO nu ca 10, 40 s.kr
  Ytterligare sänkning är att vänta.

  Trump med sin US-first-politik kommer att sätta ytterligare käppar i hjulet för ”Maggan” och senare finansministrar.

 67. Sverige under Reinfeldt och Löfven har varit och är en katastrof.
  Löfven verkar vara fullständigt blåst och Reinfeldt går inte att kommentera.

  • Allt fler – inte minst kvinnor – har upptäckt att massinvandringen hotar att knäcka den demokratiska välfärdsstaten Sverige.

   SD 2018!

  • Helt rätt och 97% röstade för detta 2006 och 94% i 2010.
   Vi som opponerade oss mot denna vansinniga politik blev kallade för nazister, rasister och fascister.
   Så svenska folket har upprepade gånger visat vad de vill och vi högutbildade ”nazistrasistfascister” lämnar en efter en landet.

   • Visst, visst! Goodbye!
    Vi högutbildade som väljer att stanna kvar, betala skatt och kämpa för det goda demokratiska Sverige, behöver inte höra er klaga.
    Kom ihåg att det inte är människovärdigt att ge upp!

    • Det svenska folket har klart och tydligt, i åratal, sagt sitt: En förkrossande majoritet vill ha masdinvandring och skyhöga skatter. Någonstans måste vi väl ändå respektera denna vilja till ett ultraliberalt experiment. Vi andra, som tillhör en liten minoritet, får helt enkelt flytta på oss till andra platser som passar bättre.
     Sedan får tiden utvisa vilken samhällsmodell som var den bästa.

 68. Detta är en katastrof som inte den inställsamme Åkesson kan axla. Åtminstone inte med de som är bakom honom.

 69. Totalen rör inte enbart asylrelaterade uppehållstillstånd, vilket även står att läsa i artikeln. Övrig invandring såsom exempelvis arbetstagare, gästforskare och studenter ser jag inte som problematiskt då de bidrar till ekonomin oxh sällan stannar livet ut.

  • Välutbildad arbetskraft som matchar den svenska arbetsmarknadens behov, gästforskare och studenter inom kunskapsområden som Sverige lider brist på ska vi välkomna.

   I övrigt bör det i stort sett vara migrationsstopp de närmaste årtiondena.

   • varför ska vi inte ta och utbilda vårt eget folk så slipper folk flytta och vårt folk blir välutbildat igen.

   • Håller med dig där, all asylrelaterad invandring bör stoppas i en period, eventuellt stt vi kan ta vår del av UNHCRs kvotflyktingar. För övrigt anser jag att vi (Sverige) borde övergå till att i framtiden enbart ta emot FN kvotflyktingar. Dels skulle det innebära att människosmugglingen skulle avta och det skulle gynna de som verkligen behöver skydd/hjälp, samt framförallt att det skulle stoppa den extrema snedfördelning av mön som nu råder. Det skulle också minska kostnaderna för prövning, handläggning samt kost och logi om all prövning skedde centralt i de av FN upprättade flyktinglägren.

    • Finns ingen som helst anledning att ta emot en enda människa till som läget är nu. Däremot finns anledning att massrepatriera folk.

  • Rapporten innehåller bara ”flyktingar”,
   anhöriga ingår inte och de är ofta kvinnor med ännu sämre integration.

   • Du får nog läsa tabellen som artikeln länkar till igen. Du verkar missat både att läsa artikeln och kollat statistiken.

    • I ESO-rapporten kan man även läsa att ”De flyktingar som invandrar i dag förväntas i genomsnitt leva 58,3 år i Sverige. Under dessa år förväntas en flykting med genomsnittlig integrationspotential enligt prognosen utgöra en nettokostnad för Sveriges offentliga finanser om i genomsnitt 74 000 kronor per år.” Vidare står det att flyktingpopulationen i Sverige uppgår ”vid utgången av 2015 till 690 000 individer, eller 7,0 procent av landets totalbefolkning.” Det står även vid ”utgången av 2017 beräknas antalet människor i Sverige som invandrat som flyktingar eller anhöriga till flyktingar vara 830 000, vilket motsvarar drygt 8 procent av landets totalbefolkning”.

     Räknar man med en kostnad på 60 000 kronor per flykting (41,5 miljarder per år, som det var 2015), en flyktingpopulation på 690 000 personer, och en genomsnittlig livstid i Sverige på 58,3 år blir totalkostnaden 2.4 biljoner kronor. Multiplicerar man 74.000 kronor per flykting x en flyktingbefolkning på 830.000 individer x en genomsnittlig livstid i Sverige på 58,3 år, blir totalkostnaden närmare 3,6 biljoner kronor (3.580 miljarder).

    • Jag läste slarvigt för jag satt och tänkte på ESO-rapporten.

     ”I ESO-rapporten kan man även läsa att ”De flyktingar som invandrar i dag förväntas i genomsnitt leva 58,3 år i Sverige. Under dessa år förväntas en flykting med genomsnittlig integrationspotential enligt prognosen utgöra en nettokostnad för Sveriges offentliga finanser om i genomsnitt 74 000 kronor per år.” Vidare står det att flyktingpopulationen i Sverige uppgår ”vid utgången av 2015 till 690 000 individer, eller 7,0 procent av landets totalbefolkning.” Det står även vid ”utgången av 2017 beräknas antalet människor i Sverige som invandrat som flyktingar eller anhöriga till flyktingar vara 830 000, vilket motsvarar drygt 8 procent av landets totalbefolkning”.

     Räknar man med en kostnad på 60 000 kronor per flykting (41,5 miljarder per år, som det var 2015), en flyktingpopulation på 690 000 personer, och en genomsnittlig livstid i Sverige på 58,3 år blir totalkostnaden 2.4 biljoner kronor. Multiplicerar man 74.000 kronor per flykting x en flyktingbefolkning på 830.000 individer x en genomsnittlig livstid i Sverige på 58,3 år, blir totalkostnaden närmare 3,6 biljoner kronor (3.580 miljarder).

     ref
     friatider.se/svd-flyktingar-kostar-minst-41-miljarder-kronor-om-ret

 70. Skriv ut den här artikeln och ge till era grannar eller fäst den på bilars vindrutor så att folk vaknar. Här skriver ni inlägg för människor som redan vaknat och förstått allvaret, det gör inte mycket nytta. Men det kan få ytterligare spridning om alla delar med sig av Samhällsnytts alla artiklar.

 71. Det måste fuskas mycket på detta jävla vansinnes verk varför granskar ingen detta är helt absurt bara väller in nya människor 50000 på 5 månader kommer bli lika mycket som innan vakna SD hade jag vetat att AFS kommer in hade de fått min röst den saken är klar landet går ju under ser inte svensken något är de alla blinda som inget ser.

  • Bättre att AfS får så många röster som möjligt även om de inte kommer in. Viktigare att hela skalan flyttas. SD kommer inte kunna lösa detta ändå om de inte får +50%.

   • Så kan man tänka, men känns ändå som att om de inte kommer in är min röst inget värd då 4% krävs i riks , men om jag visste de skulle komma in skulle ja rösta dit jag följer utvecklingen SD är det enda ja röstat på innan men skulle gärna se afs komma in , tror tom att SD tycker det med.

  • Ja Afs är radikalare och skulle behövas. Men de får nog vara en viktig röst utanför riksdagen, tills nästa val.

 72. Asylansökningarna har trots allt minskat med 84% från 2015 till 2017 och det är i det som i slutändan när alla eftersläpningar i systemet har avverkats kommer att avgöra hur många asylrelaterade uppehållstillstånd som delas ut. Så det är att ta i att säga att det inte blivit mer restriktivt.

  Samhällsnytts försök att jämställa all invandring funkar säkert här men man ska akta sig för att ta ut den argumentationen i verkligheten för de flesta upplever inga problem med gäststudenter, gästarbetare och adoptioner eller norrmän, schweizare och islänningar. Tvärtom luktar det rabiat byfåne att göra det.

  • Skönmåla inte, det har vi nog av ändå.

   Anhöriginvandring,

   illegala som aldrig utvisas utan kriminaliseras och radikaliseras.

   • Just det. Vi håller oss till problemet och flummar inte iväg. I 40 år har man borstat alla problem under mattan och nu stinker det och går inte längre att dölja. Vad säger några av gammelpartierna då: Ja men vi ska såklart titta på detta.

  • gästarbetare är det asfaltsläggare från irland?
   adoptioner är aldrig bra. finns studier som visar att många adoptivbarn som kommit långtifrån mår psykiskt dåligt.
   finns inget att göra en att adoptera ska det va så nära som möjligt.

  • Om man granskar migrationsstatistiken (och verkligheten) finns det allvarliga skäl att bli mörkrädd.

  • Slopar vi asylrätten så slipper vi den här debatten. Kastar vi ut de ensamkommande medeltidstroende som kom sista åren så slipper våra tonårsflickor slipper sexuellt ofredande under sin skolgång.

   Jag föreslår att du pratar med vanligt folk så att du får lite insyn, istället för att tro att alla svaren finns i statistiken.

  • hur tänker du nu?
   SD vill ju bara begränsa invandringen inte stoppa den helt.
   känns lite som en långsam plågsam död.
   men kanske bättre än inget.

   • Du tycks vara här för att förvirra och så split. Ena gången tycker du si, andra gången tycker du så. Lite trollaktigt.

    • ja men jag har ingen agenda som du.
     jag belyser bara sanningen.
     men kanske är jobbigt när sanningen inte passar dig.

     • There are three sides to every story: your side, my side, and the truth. And no one is lying

    • Jo och om inte SD efter detta val kan påverka rejält i rätt riktning så kommer ännu fler att radikaliseras och välja ett hårdare alternativ Då kommer dessas hemsidor att bli rikligt besökta

 73. Jag bor utomlands, kommer till Sverige då och då men är bara ute på landet där jag växte upp. Inte mycket har ändrats där om man inte åker till centralorten och försöker låna böcker. Men idag var jag i en lite större stad, Sigtuna. Chockad är inte ordet. Jag tror inte ens 50% av folket jag såg idag var svenskar.

  • Om du jämför med t ex London eller Sydfrankrike är befolkningen i Stockholm idag betydligt mörkare. Inslaget av västafrikaner har under senare tid ökat markant. Tidigare var det ju mest östafrikaner (Somalia, Etiopien, Eritrea).

   • Jag har jobbat i London i tjugo år, och jag kan ta dig till ställen som är väldigt invandrartäta. Men en vanlig engelsk stad är väldigt vit och brittisk förutom ghetton som Luton och Bradford. London är ju 50% utländsk, men av blandad bakgrund så många är ju andra vita, bland annat jag! Jag är ju en vit invandrare.

    Frankrike är väl likadant, stora ghetton men de är också det enda landet i väst med en högre andel muslimsk befolkning än Sverige. Vi lär också springa förbi dem med vårt fortsatt höga intag.

  • Samma situation här. Jag blir så besviken varje gång jag kommer till Sverige, så det blir längre och längre mellan besöken.

   Men är det inte så att SD har större röstandel på landet än i staden, jag har fått för mig det. Borde det inte vara tvärtom eftersom migrationsproblemen upplever jag vara större i städerna? Eller är det så att boende på landet fattar snabbare. Om så kan SD valresultat stiga mycket snabbt om stadsborna får upp ögona.

   • Tidigare hade SD låga röstsiffror i Stockholm, men under senare år har SD vuxit allt snabbare, inte minst bland kvinnor. Det är mycket glädjande.

   • Jag tror att du kan känna dig tryggare att bo i en stad med alla grannar runt om. Polisen finns också närvarande i städerna. Om en utisflock kommer åkande på grusvägen där husen är långt från varandra så är det bara du och berikarna som i värsta fall möts.Det kan sätta fart på vilken käck lantis som helst SD hjälp! Men så är det väl att antalet väljare i t.ex Västerås är större än i en by men i procent kanske den lilla byn har fler OMG snart dags att knyta sig

   • Ja alltså jag träffar ingen som tänker rösta på någon annan, och folk är öppna med det. Det är kanske en SD bubbla, landet är helt klart uppdelat. Men om etniska svenskar är 80% av befolkningen, och 25% tänker rösta SD då är ju var tredje svensk person en SD röstare. Då är det kanske inte så konstigt att alla man pratar med verkar rösta SD nästa val.

  • Ja vet det är ett fiasko. Den svenske mannen generellt saknar något av kampvilja. Själv hamnar jag ständigt i skarpa situationer då jag inte vill vara tyst.

 74. Landet har ockuperats av islams anhängare – tillsammans med deras bundsförvanter, dvs, de som styr landet! Varför har vi ett försvar? Mot vilka länder? Ryssland? Personligen föredrar jag Ryssarna framför muslimerna!

  • Nej, Sverige har inte ockuperats av muslimer. Det är våra politiker som har tillåtit muslimerna i allmänhet men islamisterna i synnerhet att kraftigt flytta fram sina maktpositioner i det svenska samhället. Det varnade t.o.m. svenskkurdiska muslimska fd S-politikern Nalin Pekgul om för några år sedan. Och då inser man att det har gått bra långt.

   Den självkritiske S-bloggaren Johan Westerholm har under flera år på Ledarsidorna.se informerat oss om hur makteliten inom S tänker och agerar. Mycket lärorikt och mycket skrämmande!

 75. Sossarna pratar om att de minskar invandringen. Men ändå väller det in folk. Man måste vara självmordsbenägen för att rösta på dem.

 76. Nu undrar jag faktiskt om …klimatförändring och rekordvärmen i maj kan bero på att Sverige tar emot så mycket folk från främmande länder.Stora folkmassor kan nog påverka miljö.I luften finns en hel del av osynliga ämne.Kallas för ”efir”.Varje levande varelse har en egen ”aura” som cirkulerar i efiren( den ”osynliga” luften).
  Sen ska man inte glömma ett stor antal bilar.Antalet som ökar i takt med folkmassorna.

  • Det är i stort sett bara i norden det varit extra varmt. Globalt sett har den långsamma temperaturökningen sedan 1800-talets mitt avtagit.

 77. Sverige har tagit emot ca. 2 miljoner invandrare sedan år 2000. Det är detsamma som att Tyskland tar in hela Sveriges dubbla befolkning. Man behöver inte vara en nationalekonom för att förstå att landet kommer att gå in i en mycket djup ekonomisk kris vid nästa lågkonjuktur.

 78. Stefan Löfven (S) och hans rödgröna regering, tillsammans med övriga 7-klöverpartierna fortsätter att ösa in bidrags-hitkomna.

  Invandringsbegränsning är fake news för att lura väljarna. Det är valår och då ska det ges sken av att 7-klövern tar ansvar. Det är skitsnack.

  7-klöverns ansvarslösa politik som de kommer fortsätta med efter valet innebär att Sverige kommer att förintas.

 79. Det verkar som våra politiker vill byta ut befolkningen i Sverige och snart har de tyvärr lyckats.

  • Det räcker med de som kommit hit för att leva på svenska skattebetalare för utbytet. Inte ens stängda gränser räcker, eftersom deras barnafödande ordnar resten

  • Det sägs att invandrarna skall intergreras men varför då. Det innebär att dom tar svenskarnas jobb. Jag har en son som har svårt redan nu att hitta ett jobb. Varför stora resurser till asylinvandrarna med integration språkkurser när många svenskar går arbetslösa.

  • Det som nu sker är ett BEFOLKNINGSBYTE!
   I en demokrati är det befolkningen som byter ut regeringen genom val. I Sverige är det regeringen som byter ut befolkningen på ett självsvåldigt sätt,
   Kulturbytet och befolkningsbytet rullar på i iett allt vildare tempo och grundas nu redan i lek och smäskolorna, I det Svenska folkets magmakammare ökar dock trycket och ett okontrollerbart utbrott kan komma, Mulllret ökar men löfven delar ut öromproppar på regeringskansliet.

 80. På svt.se kan man skicka in Mail på hur du vill ha att Sverige skall se ut 2028 med koppling till att alla partiledare har fått framträda senaste veckorna. Jag skrev att jag då ville ha ett muslimfritt Sverige.

 81. Svenskarna trodde verkligen på socialismen. Socialdemokraterna dominerade Sverige i nästan ett sekel. Nu närmar sig skördetid för socioekonomiska faktorer, feminism och främlingsdyrkan.

 82. Har varit på senaste tiden ute på skånska småorter som Klippan, Åstorp och Ljungbyhed. Trodde där bara skulle bo svenskar. Men nej, såg mest massa huckletanter, MENA-gubbar som satt på balkonger och rökte vattenpipa och småbusar som sprang omkring och sa ”Jag svärr mannen” i var och varannan mening.

 83. Tro inte att sjuklövern någonsin kommer att göra vad som krävs för att uppnå ”restriktiv invandring” eller något som ens påminner om det. Det är bara prat. Det saknas vilja och mod.

  • Nej det är nog det lilla i så fall. Det handlar mest om att hälla väljarna borta från de som verkligen kan tänka sig att göra något

 84. Påståendet som kommer från vissa politiker, massmedia och opinionsbildare om att den svenska migrationspolitiken har blivit restriktiv och hårdare är en myt.

  • Ja sprid till så många som möjligt. De skyldiga partierna har bara sett att detta numera är en prioriterad fråga bland väljarna. Så då kommer de här och påstår att de ska göra något litet och obetydligt. Vissa såsom V och Mp ser inget problem överhuvudtaget

  • Tänk att det gick så med Erlanders och det socialdemonkratiska folkhemmet. Veka bortskämda män som bara satt och flinade och trodde alla om gott

 85. LITE EGNA OBSERVATIONER UNDER DE SENASTE AREN.
  I Storbritannien uppdagas nu en haerva av bedraegerier dar invandrare som flyttat hem till “laenderna de flydde fran” och faar socialbidrag utbetalt iallafall. Flera hundra har hunnit bli en bra bit over 100 ar gamla I ett land dar medelaldern ligger pa 64 ar.
  Samma bedraegeri i masskala pagaar garanterat I Sverige ocksa. Fragan ar om nagon vaagar graeva I det och om nagon vaagar aatala de tjanstemaen som ligger bakom utbetalningarna.

  Det har uppdagats att det I Sverige bor manga invandrare som har flera identiteter och saaledes faar ut flerdubbla bidrag. Flera andra (tusentals, tiotusentals eller fler?) ar registrerade I flera Europeiska laender och uppbaer saaledes flerdubbla bidrag de ocksa. Vaagar nagon reporter graeva I detta? Vaagar nagon aaklagare se till att ansvariga tjaenstemaen blir aterbetalningsskyldiga?

  Jag forutspadde for flera ar sedan att muslimska ledare kommer att erbjuda polisen att se till att det blir lugnt i oroliga och laglosa omraden. Givetvis med motkrav att de da faar ha en egen “ordningsstyrka” enligt milismodell. Detta har tydligen redan nu paborjats i Goteborg,Rinkeby och Husby.
  ’Den gamla polisstationen var för liten. Den utsattes dessutom för flera brandattentat, vid ett tillfälle så allvarligt att poliserna inte kunde evakuera ty utanför stod fientliga ungdomar och väntade.’
  Poliserna kallade på bistånd från moskén vars ledare skyndade ut för att lugna ungdomarna. Därefter kunde moskéns representanter hjälpa poliserna i säkerhet.
  I mina öron låter det där inte bara förnedrande utan också som om polisen gav upp sin auktoritet. Men i en gemensam rapport från Stockholms stad och polisen om integration nämns incidenten som ett fint exempel på ”samverkan” mellan polis och det civila samhället. Det vill säga att imamen räddade poliserna från ungdomarna.

  Sveriges framtid?
  Om man kan sin historia sa vet man att om ett land har en massa sysslolosa unga man sa blir det trubbel. Det slutar alltid med vald, revolution och krig. Sen spelar det ingen roll om de unga mannen ar muslimer, kristna eller ateister.
  Sveriges styrande har kokat ihop den farligaste blandningen av alla; de har importerat hundratusentals man i vapenfor alder fran lander med en vidrig kvinnosyn och som dessutom hatar vart vasterlandska samhalle och som dessutom ar mycket valdsbenagna fran borjan. Som krydda pa detta importeras ocksa radikala hatpredikande imamer och terrorister. “What could possibly go wrong?” som engelsmannen sager.
  Dessa unga man hamnar i ett samhalle dar de endast kan fa daligt betalda, simpla jobb om de kan fa, eller vill ta, nagra jobb overhuvudtaget.
  For att gora situationen mer explosiv och farligare sa har de radikala vasthatande terroristerna dessutom det sa kallade etablissemanget pa sin sida. Vanstern har under flera artionden infiltrerat hela media och alla statliga myndigheter, inclusive polis, militar och rattsvasendet, vilket medfor att ursprungsbefolkningen nu blivit andra klassens medborgare i sitt egna land.
  Vansterns drommar om evig revolution och det vasterlandska samhallets undergang kanske kommer att leda till just det – det vasterlandska samhallets undergang.
  Jag ser tva mojliga scenarion i var nara framtid:
  1 – Svenskarna, liksom judarna i Tyskland under andra varldskriget, gar viligt till slakten som far.
  Eller
  2 – Det sker en reaktion pa valdet mot svenskarna och en del borjar gora motstand. Detta kommer att innebara att aven oskyldiga invandrare komer att drabbas.
  Om inte regeringen sa snart som mojligt borjar repatriera muslimerna till muslimska lander och arrestera och atala samtliga som gjort denna farliga situation mojlig, falska politiker, media, praster och vansterns egna stormtrupper AFA sa tror jag att nagot av dessa tva scenario komer att intraffa.
  Jag hoppas innerligt att jag har fel.

  Sag hypotetiskt att muslimska invandrare borjar attackera svenskar av en eller annan anledning (det kan vara minskade bidrag eller kanske en strejk i Europa som gor att vi far livsmedelsbrist eller en inbillad oforratt mot deras religion) och svenskar bildar medborgargarden for att forsvara sina familjer och hem. Sag att detta leder till allvarliga strider dar svenskarna ar bevapnade med jaktvapen och muslimerna med allt fran automatkarbiner till yxor.
  Regeringen skulle givetvis fa panik och satta in polis och militar men min stora undran ar mot vem? Skulle regeringen och vara nya poliser och militarer hjalpa till att skydda svenskarna eller skulle de stalla sig pa muslimernas sida? Det jag har sett pa senare ar av manga poliser och militarer (och givetvis politikerna) sa ar jag radd for att de i ett sant scenario skulle sla till med full vapenkraft mot de svenska medborgargardena.

  EU’s nya arme
  In the Netherlands, the Dutch army has stepped up its recruitment of Muslim youth to offset allegations of discrimination. But now the military intelligence agency MIVD is worried that an unknown number of Muslim soldiers are suspected sympathizers with radical Islamists.
  Muslim immigrants now represent an estimated 15% of all French military personnel (exact figures are unavailable; French law prohibits collecting data on religious affiliation). In real terms, there are around 30,000 active duty Muslims out of a total of 220,000 military personnel in the French Armed Forces.
  German Defense Minister Thomas de Maizière announced his intention to ”multiculturalize” the German Bundeswehr (Federal Defense Force) during a June 20 headhunting mission to the Turkish capital Ankara, where he declared: ”I want the [German] army to be representative of a cross-section of the German population.”
  British army aims to recruit more Muslims after worries over low numbers
  I Storbritannien ar det haxjakt pa soldater som har skjutit fiender i tjansten. De gar sa langt tillbaka som 40 ar och arresterar nu soldater och atalar dem i domstolar for mord.

  I Sverige sa maste man idag ha ratt “vardegrund” for att bli militar eller polis. Invandrare prioriteras framfor svenskar. Det ar likadant pa de forberedande gymnasieutbildningar som finns till uniformsyrkena, bland annat pa Bernadottegymnasiet. Invandrare (las muslimer) prioriteras.

  Folke Bernadotte-akademin ar samlokaliserad med Forsvarets officershogskola I Stockholm och dar ar det “ratt vardegrund” som galler. Minsta lilla kritik mot massinvandringen, EU eller islam sa ryker man.

  Den som tänker sig att arbeta inom den svenska försvarsmakten bör inte vara kritisk mot Sveriges invandringspolitik. Man får självfallet inte heller rösta på Sverigedemokraterna. Någon annan slutsats går inte att dra om man läser Försvarsmaktens uppförandekod:
  __________________________________________________ _________________________

  Det går till exempel inte att i sin tjänst skriva under på att mångfald på en arbetsplats är en tillgång och något man vill främja och verka för, för att sedan engagera sig mot invandring på fritiden. Trovärdigheten skulle bli lidande, inte bara för medarbetaren själv utan för hela Försvarsmakten.

  Att se mångfald som en tillgång ingår i uppförandekoden och innebär att Försvarsmakten tar avstånd från alla former av diskriminering,

  etc
  __________________________________________________ _________________________

  http://www.forsvarsmakten.se/sv/om-m…uppforandekod/

  Ganska otäckt. Kommer alla myndigheter inom kort genom liknande skrivelser försäkra sig om att ingen anställd röstar på fel parti (SD)?

  Är det ens lagligt att lyfta ut en kontroversiell politisk inrikesfråga och skriva in i sina villkor att anställda måste ha en viss åsikt i frågan?

  Hur värjer vi oss mot sådana här flagranta försök av en myndighet att styra in svenska medborgare i ”rätt” åsiktsfålla?

  ’2014 hade han engagerat sig i SD och fackföreningsmötet hölls 2015. En månad senare fick han ett brev där den lokala Transportledningen förklarade att han utreddes för eventuell uteslutning.’
  Hur kan facket påstå att man står för alla människors lika rättigheter, då hade man väl knappast kastat ut honom ur facket.
  Man får väl tolka det som att man inte anses vara människa om man sympatiserar med SD.

  Sverigedemokraternas människosyn står i direkt motsats till Polisförbundets grundläggande värderingar om alla människors lika värde och rätt, säger Polisförbundets ordförande Lena Nitz
  att vara förtroendevald i Polisförbundet och Sverigedemokraterna är inte särskilt kompatibelt med varandra
  Som det står i stadgarna ska Polisförbundet verka för mångfald. Till exempel ser vi ju att det är viktigt att poliskåren speglar samhället beträffande etnisk mångfald
  Ar det nagon som inte tror att de tar en agenda bakom detta? Ar det ingen mer an jag som blir orolig over det har.

  Lite fakta om Sverige (3 ar gammalt)
  Mest antal skjutningar i Europa
  Mest antal handgranatattacker i Europa
  Mest antal mord och mordförsök i Europa
  Högst narkotikadödlighet i Europa
  Mest antal anmälda våldtäkter och gruppvåldtäkter i västvärlden
  Mest antal flyktingar mottagna i västvärlden
  Minst antal behöriga lärare i skolan i västvärlden
  Minst antal poliser i yttre tjänst i Europa
  Minst antal vårdplatser i Europa
  Högst belåning i världen
  Högst skattetryck i Världen
  Mest antal administrativ personal i offentlig sektor, skattefinansierade i västvärlden.

  Några exempel på vad som händer i Svenska moskéer.
  Bellevuemosken i Göteborg: Ledare åtalade för mordplaner på Lars Vilks
  Örebro moské: uppges av Säpo fungera som rekryteringspunkt för terroristgrupper.
  Gävle moské: en Imam pekas ut som den militanta islamismens ledare i Sverige.
  Halmstads moské: predikant stupade i Syrien, stred för IS.
  Skärholmens moské: föreläsningar av militanta islamister.
  Märsta moské: föreläsningar av militanta islamister.
  Stockholms moské: ledarskiktet kopplat till Muslimska brödraskapet.
  Imam Ali-moskén i Järfälla: predikanter har förespråkat mord på homosexuella.
  Uppsala moské: föreläsningar av militanta islamister, bla Abo Raad.

  Lite om vad Forsvaret sysslar med:
  ’Det vita hatet: radikal nationalism i digitala miljöer.
  Författare: Lisa Kaati, Magnus Sahlgren, Katie Asplund Cohen, Tim Isbister, Nazar Akrami, Eric Hartshorne
  Ort: Stockholm
  Sidor: 58
  Utgivningsår: 2017
  Publiceringsdatum: 2017-11-13
  Rapportnummer: FOI-R–4463–SE
  Nyckelord: radikal nationalism, vit makt, hatbudskap, fördomsfullhet.
  Keywords: white supremacy, immigration critic, xenophobia, hate speech, hate
  Sammanfattning: I den här rapporten presenteras forskning och analys som gjorts inom ramen för det uppdrag som regeringen har tilldelat Totalförsvarets forskningsinstitut (Ku2016/01373/D – Uppdrag till Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) att göra kartläggningar och analyser av våldsbejakande extremistisk propaganda). Projektet pågår fram till mars 2019 och detta är den tredje rapporten inom ramen för uppdraget. Syftet med den här rapporten är att ge en inblick i några olika digitala miljöer vars gemensamma nämnare är att de alla är främlingsfientliga. Rapporten beskriver också hur psykologi kan förklara fördomsfullhet och främlingsfientlighet, hur det blir när fördomar övergår till hat och några av de sätt som används för att kommunicera hat. Vidare studeras några digitala miljöer som sprider hatbudskap och hur maskulinitet och kvinnosyn uttrycks i radikala nationalistiska miljöer. Avslutningsvis diskuteras några av de problem som vi ser med internet och extremistiska digitala budskap.’

  Utbildning till Polisen
  Grundläggande behörighet
  Kravet på grundläggande behörighet ser olika ut beroende på betygstyp. Därför går det inte att beskriva de grundläggande behörigheterna på ett enkelt sätt på en sida.

  BARCELONA-AVTALET och KALERGIPLANEN
  Folkutbyte, folkmord pa vita, ondsinta planer, konspirationsteorier, foliehatttaenkande,
  Ja, vad ar sant och vad ar fakta? Sker allt som haender nu av en slump eller finns det en plan bakom? Det ar upp till var och en att avgora.

  • Nog den längsta kommentaren jag sett här. Men här finns info om den allvarliga situation Sverige och flera andra länder i Europa bäddar för. Svenska män måste undvika alla kemikalier som härmar kvinnliga könshormoner i kroppen. Det är inte bara BPA Riktiga män kommer nämligen att behövas för att ändra på detta

  • Angående din undran vem svenska försvaret skulle attackera vid inbördeskrig så läste jag att Nato och svenskaförsvaret tränade strid mot medborgargarden sist Nato var här.

   • Fast beväpnade gäng av invandrare skulle också kunna kallas medborgargarden.
    Låt oss hoppas det.
    Förresten lär försvarsmakten behöva all hjälp de kan få eftersom de bara kan föra genuskorrekt strid och består av en stor andel kvinnor.
    Vanmakten är nog ett bättre ord.

 86. Förbannade jävla politiker som kör detta vackra land till avgrunden! Ekonomiska migranter är det enda som dom tagit in de senaste 20 åren och dom närmaste 20 åren blir det samma jävla historia om det inte sker en förändring efter detta val! Vem i helvete ska föda alla dessa kuffers för om det fortsätter så här kommer det inte finnas nog med skattemedel att lägga på något annat än dessa ekonomiska migranter!

 87. Är det norrmän som kommer invandrandes eller struntar man fortfarande i att Sverige knappast är första EU land för arabisktalande?

 88. Sverige är inte längre ett land en nation ett folk! Sverige är ett namn på en landyta i norra hemisfären.

 89. Sossarnas strama invandrarpolitik. – EU:s miniminivå. Sverige slår alla andra i alla frågor: jag trodde att miniminivån låg hos tex Slovenien och Ungern. – Löfven hänvisar till internationell solidaritet, jag påstår att var och en har sitt eget närmast alldeles oavsett nationalitet och ursprung.

 90. När det här är över, eller åtminstone har vänt måste alla politiker och tjänstemän som varit i större eller mindre grad ansvariga dömas till långa fängelsestraff. Helst livstid.
  Egentligen inte som straff, utan för att förhindra att de någonsin kommer tillbaka till någon form av maktposition.
  Ungefär som skyddsjakt på en varg som river får, man skjuter den inte som straff utan för att den inte ska kunna riva fler får.

 91. Vi blir invaderade av en Sverige-förstörande parasitism..

  Aldrig i helvete att Sverige överlever detta.,

 92. Detta pågår i hela Europa och det pågår i Norden samt att vi svenskar ser att det pågår i Sverige, med politiker som har förrått folket. Därför så är det ett folkligt ”problem” för hela denna världsdel. Och därmed så är det allas vår skyldighet att ingå i mänsklighetens försvar mot islam för att efter islams tillkortakommande så skall det politiska träsket vara helt dränerat och vår mänsklighet stå som segrare. Om vi nu inte tycker synd om kommunister, vänsterliberaler, pk-politiker, islam och islamism vill säga..!

  • Vi ska inte tycka synd om kommunister, vänsterliberaler, PK-politiker, islam, islamister m.fl. Alla dessa kan lämna Sverige och Europa omedelbart och flytta till några av de 57 länder, som har antagit Kairodeklarationen, där sharialagarna står över allt annat.

 93. Goodbye Sverige! …varför?…varför? …varför?….Vi hade ett fint , välskött , välordnat , homogent land. Inte helt utan problem – men jämfört med vad vi har nu så var dom minimala och kanske nästan banala i jämförelse. Jag försöker komma på nåt annat ord än kriminalitet , som politikerna sysslat med sedan 2006 och framåt.
  Men jag kan inte… för det är kriminalitet och folkrättsbrott. Hur i hela helvete kan man tillåtas krascha ett helt land på detta sätt? Och varför? Av vilken anledning?

  • Av ekonomiska skäl. En afrikan i Afrika har inte tillgång till mycket. En afrikan i Sverige/EU blir plötsligt en ”köpkraftig” konsument. Då går produktionen upp och med den vinster och därmed aktiepriser.

 94. Tror Löfvén att vi går på snacket om att Sverige har en restriktiv invandring ? Dessa siffror talar för sig själva. Jämfört med samma period under föregående år, en ökning av antalet uppehållstillstånd med 2190, eller 4,3%. Antalet asylsökande , en marginell minskning, från 9085 till 8705= -4,2%. Hur har Löfvén räknat fram sina 14.000 ?
  Källa: migrationsverket.se

 95. Detta är den totala galenskapen. Förräderiet mot det svenska folket fortsätter som vanligt. Detta slutar med en katastrof av oanade konsekvenser. I värsta fall folkmord. Jag tror att när de genuina svenskarna ilsknar till ordentligt, så är det inte vi, som blir mördade.

 96. Ja, nog katten kommer det att behövas fler övervakningskameror – integriteten får sättas på undantag!
  Och låt polisen själva bestämma – i riksdagen finns majoritet hos SD och alliansen för detta – PRECIS som polisen själva kan bestämma om böneutropens vara eller icke vara,
  utan att tillstånd krävs från länsstyrelserna
  utan att integriteten ifrågasätts hos närboende
  utan att de ges möjlighet att yttra sig
  utan att miljökonsekvensutredning krävs !!

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6967925

  • Ja du det flesta vekar inte bry sig om ökad övervakning. Ta alla chip som nu byggs in i alla hushållsapparater som sedan kan kommunicera med internet och det är bara en liten del. Man har redan visat att dessa små enheter kan kontaktas av andra parter och inte bara av ägaren eller den egna mamma staten. Begränsar mn kommentar men mycket finns att säga

  • Ja, alle man i livbåtarna. Kvinnor, män och barn, alla på samma gång i jämlikhetens tecken.

  • Utan åtgärder så är det mycket som kan hända de närmaste 20 åren. Utflyttning från Sverige av de ”riktiga” Svenskarna ex. De har ju faktiskt just gjort detta men inom gränserna. Till slut kan nog SD få riktig politisk makt men även andra mer radikala partier kan då finnas i riksdagen. Andra mer handgripliga scenarior kan ju också infalla.

  • Ja hur kommer det sig. Demoskop och andra, visade att Svenskarna hade invandring som den näst viktigaste frågan och lag o ordning efter den. Dessa hänger jju ihop. Man undrar hur detta hänger ihop. De måste tro på Lövfen när han visar sig bekymrad över läget.

 97. En mycket kraftfull minskning av invandrare enligt vår STORE Statsminister Stefan Löfven. Kan han bara ljuga och fara med lögner ? I så fall skall han inte vara statsminister en timme till. Han måste bort för att vi skall kunna införa rätt och sanning i VÅRT land.

 98. Så det är den lägsta-nivå som svenska politiska…journalister verkar mycket ovilliga att fråga potentaterna om? Och med det menas att det inte går minska den, annat än retoriskt?

 99. Å ena sidan tycker man synd om alla dessa människor som ser Sverige som en oas i ett ökenlandskap. Å andra sidan gör sig verkligheten sig påmind. Hur ska ett litet land som Sverige ta hand om alla dessa? Detta är ett förräderi utan motstycke mot ett land som Sverige. Dess signalpolitik utåt har varit att alla är välkomna. Tiotusentals har dött i sina strävan att få komma hit, lurade av svenska riksdagspolitiker. Landets egna befolkning har fått skörda sin del av döda genom sämre vård och ökad kriminalitet. Och nu faller korthuset ihop och ingen vet vad som ska göras. Vi sitter på en krutdurk som kommer att explodera!

 100. ”Flyktingar kostar minst 41 miljarder kronor om året – sannolikt mer”
  http://www.friatider.se/svd-flyktingar-kostar-minst-41-miljarder-kronor-om-ret
  Kostnaden på sikt är sannolikt väldigt mycket mer än bara ”sannolikt mer”. Ett land som kollapsar i etniska konflikter och krig som är Sveriges framtid förlorar nämligen i stort sett allt landet har – sin befolkning, sin infrastruktur, sina företag, och människornas tillit till varandra. Kostnaden är i stort sett omätbar i pengar.

  • Hej Kanthal det där var en bra kommentar. Det är sånt här de stackars grundskoleeleverna skulle få tal del av dagligen. Tills det kom till en ändring. Nu växer de upp förvirrade. Itutade en massa lögner som sedan inte stämmer med verkligheten.

 101. Det finns en bakomliggande tanke med foldern: Om krisen eller kriget. Ryssen är dock inget vi i första hand, behöver oroa oss för.

  • Nej jag tror det samma. Det där med ryssen är mer att få bort fokus på något annat än dom själva.Egentligen mer än så men jag håller mig så kort som möjl

  • Ja ungefär men det är ett förbjudet samtalsämne. Bara samhällsomstörtare har mage att ifrågasätta vad dessa sanningssägare påstår. Gullpluttar hela högen som kommer till våran räddning

  • Ja men Afs behövs också. Men de kommer förmodligen växa sig mycket större till nästa val om inget rejält har gjorts för att rätta till problemen

 102. Hejdå svenska pensionen. Tur jag hinner få ihop något utomlands i alla fall. Vi som jobbat några decennier har blivit rånade på 10% av bruttolönen. Effektivt har vi betalat 10% mer i skatt för vi får ören på varje inbetald krona till pensionssystemet.
  Ni som börjar jobba nu har det ännu värre om Sverige fortsätter med detta pensionssystem. Ni bli rånade hela ert arbetsliv. Rösta bort socialisterna. Se till att ni kan få chansen att själva spara till den egna pensionen.

  • Ja med en så småningom rejäl lågkonjunktur och ständiga gammelsläktingar som kommer hit för socialbidrag så kommer pengarna snart inte räcka till någon pension. Om inget ändras så max 25 år till. Sedan blir det att tigga utanför moskeerna.

 103. Det där med ”stängda gränser” är en ”myt” som tyvärr allt för många svenskar tror på!!!
  En aktiv politik för återvandring är vad som behövs för att rädda svenskarnas välfärd!!!!!

 104. Bara 50k! dvs ca 100k på ett år. Hur ska godhetsknarkarna nu få sin godhetsorgasm? de har ju vant sig att det behövs ännu mer för att den sanna godhetens ska ge en rusch genom hela kroppen.

 105. ”kom ihåg att ni har hela arbetarrörelsen bakom er och vi backar inte en millimeter!”Citat Lövfen. Här avslöjar Lövfen sanningen. De tänker inte göra något för att hindra att landet Sverige går mot katastrof.

 106. Ja jag förstår. Det finns en massa ljusskygg dynga att gräva fram om man vill. Det gäller att ha en stark mage för att ta del av alla svinerier som har avhandlats i hemlighet på fina kontor av politiska toppfigurer i väst de senaste 50 åren

 107. Trots att mitt hjärta och min hjärna ligger närmast AfS så lägger jag min röst på SD. I det här valet.

  • Japp, det är samma för egen del.
   Men jag tror det är positivt, att vi fått in, eller, kommer få in AFS i riksdagen också, eftersom det kommer trigga igång lite starkare och hårdare arbete för SD. SD tvingas agera hårdare, för att inte tappa väljare. Det kan vara en avgörande faktor till varför jag även efter valet, fortsätter att rösta SD.

 108. Sverige är kört, mycket snart kräver den kommande majoriteten att vi ska lära oss arabiska.
  Att media säger NU minskar invandingen en gång i minuten vet alla är lögner. Bara att titta hos migverket eller eurostats listor på sverige.
  spanien o portugal lockar bara mer och mer.

LÄMNA ETT SVAR