EXKLUSIVT: Palestinier från Förenade Arabemiraten häktas – misstänks för terrorplaner

Delningar

Enligt häktningsframställan från Vänersborgs tingsrätt som Samhällsnytt har tagit del av häktades idag en 22-årig statslös man på sannolika skäl för stämpling till terroristbrott och grovt vapenbrott. Samhällsnytt har gått igenom mannens bakgrund som kan ge mer detaljer om det misstänkta brottet och mannens motiv.

Samhällsnytt har tagit del av handlingar i mannens asylärende som visar att den 22-årige mannen ansökt om asyl i Sverige den 29 oktober 2014. Till stöd för sin ansökan lämnade han in ett födelsebevis utfärdat av en myndighet i Förenade Arabemiraten. Mannen föddes och växte upp där eftersom hans far hade ett jobb och ett tillfälligt uppehållstillstånd i Emiraten.

Ett år innan mannen anlände resten av hans familj till Sverige inklusive hans far. Hela familjen har en bakgrund som statslösa palestinier med anknytning till Syrien. 2015 fick familjen permanenta uppehållstillstånd i Sverige som flyktingar eftersom fadern i familjen angav att han finansierade en väpnad oppositionell grupp i Syrien – den dåvarande fria syriska armén. Enligt hans utsaga till Migrationsverket blev han under en resa till Syrien 2013 anhållen av syriska myndigheter och torterad. Han erkände pengatransaktionerna till syriska myndigheter, men ”lyckades att fly”. Emellertid fick han veta att säkerhetstjänsten i Förenade Arabemiraten genomsökt hans hem.

Som bevis lämnade fadern in kvitton på pengatransaktionerna till vad han hävdade var den fria syriska armén.

LÄS ÄVEN: IS-cell från Bromma skulle kidnappa diplomatbarn i Sverige

Initialt fick mannen avslag från Migrationsverket som prövade ärendet mot UAE och konstaterade att det inte finns något generellt hinder mot utvisning dit. Fadern ansågs ha starka band dit eftersom han bott i Emiraten sedan 80-talet. Beslutet överprövades dock av Migrationsdomstolen i Göteborg: hela familjen fick flyktingstatus och permanenta uppehållstillstånd i Sverige.

Ur Migrationsdomstolens dom:

Detta gällde dock inte den nu misstänkte mannen: eftersom han var över 18 år gammal vid tiden för beslutet ansågs han inte vara en del av kärnfamiljen – och fick endast ett tidsbegränsat uppehållstillstånd i 13 månader. Detta var något som mannen var missnöjd med och överklagade hela vägen till Migrationsöverdomstolen. Migrationsverkets beslut stod sig dock i alla rättsinstanser.

Enligt SÄPOs chef Klas Friberg kom tipset om mannen från ett annat land. Mot bakgrund av omständigheterna i fallet är det sannolikt att landet var Förenade Arabemiraten. SÄPOs presstjänst har dock varken bekräftat eller dementerat varifrån tipset kom. I ett mejlsvar till Samhällsnytt skriver SÄPOs presskommunikatör  Gabriel Wernstedt följande:

”När det gäller vårt internationella samarbete så sker det på daglig basis. Vilka kontakter som vi har haft i det här ärendet kan vi inte gå in på.”

Tycker du att den här artikeln var intressant? Glöm då inte att stödja Samhällsnytt med en månatlig donation! Klicka här för att se hur du kan bidra!

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

262 KOMMENTARER

 1. Så då har han snart uppehållstillstånd han med. Varför? För att om man beter sig illa i Sverige, planerar mord och liknande, då får man ett lindrigt straff och uppehållstillstånd. Och han får som han vill.

  Konstigt sätt att straffa kriminella invandrare. Ge dem uppehållstillstånd, bostad, bidrag, körkort, psykolog och allt. Medan vi har svenskar som blir bostadslösa, för att de inte kan jobba på grund av sjukdom. Men sjukkassan vägrar hjälpa dem. Socialen vägrar hjälpa dem. Alla vägrar hjälpa dem.

  • Och får de inte uppehållstillstånd så kan det gå som hos IKEA härförleden. Och idag ligger knivar och yxor inom räckhåll på varje stormarknad eller loppis. Klart en svensk, slumpvis utvald, skall straffas för svenska migverkets beslut, Och det är/blir vi, – med eller utan PUT.

 2. Ser inte ut som om de trivs i landet de själva uppsökte och flyttade till.

  Ett genomgående tema bland de flest invandrarna.

  De flyr från krig och fattigdom samtidigt som de förstör de landet / länderna / som har mottagit dem.

  Logiken borde sålunda vara, att de flyttar tillbaka hem.

 3. Samtliga partier har förslag om att Sverige behöver FLER POLISER, men hittills har jag inte hört ett ord om VARFÖR. Kan det vara så att svaret finns i tex ovanstående inslag.

 4. Palestinier hela bunten! Hoppsan Margot ut strida för dom, trots att du bara är vikarierande så sitter du fortfarande stadigt bakom skrivbordet på UD.

 5. När asyladvokaterna gjort sitt och fallet rantats genom hela rättsprocessen och gossen blir frikänd med en rejäl slant på fickan, hamnar vi nog runt tjugo millar, svenne pröjsar

 6. Bra research av Putilov. Detta kommer ingen att få information om i statskontrollerad media i Sverige. Alltihop är en enda skandal där personer ”tack” vare att de finansierar terrorverksamhet får en fristad i Sverige. Om nu någon skall råka ut för dessa terrorister hoppas jag det blir de ansvariga.

 7. Mannen skulle egentligen ha avvisats men tog då den ”studerande” vägen som snart alla terrorister kan ta här i Sverige.

 8. Tänk vad all denna polisiära terrorpolis måste kosta OSS !
  Och ändå är det bara en tidsfråga innan nästa attack mot människor .
  Och ändå ska vi fortsätta importera. Nu med FN i ryggen o ytterligare censur mot all opposition .
  It´s a wonderful world. Vad har ni gjort för era barn ?

 9. Statslös palestinier???, är inte Palestina en stat?, har inte Sverige erkänt Palestina som stat?……jaha, det har inte slagit igenom i byråkratin ännu….var inte Sverige först med att erkänna Palestina som stat direkt efter valet 2014?
  Däremot är nya idiotiska EU-regler implementerade i den svenska byråkratin 3 veckor efter utfärdandet..!!!!, i medelhavsländerna kan det ta år….

 10. Palestinier?! Ja men då är det ju bara att fängsla fanskapet och efter avtjänad tid deportera honom till Socialdemokraternas broderland, den av S erkända staten Palestina. För övrigt är Malmö helt nedlusat med palestinier och det ser man ju hur bra det har gått. Ingen annanstans blommar judehatet som där.
  Förresten, 22 år gammal och varit här i fyra år och behöver tolk!! Förmodligen helt inavlad och genomkorkad.

 11. Västvärlden stöttar terrorister, som sedan kommer hit och riktar sina vapen mot Väst! Fria Syriska armen består av sunni muslimska terrorister, som har tagit livet av tusentals kristna och yezidier!

 12. Han har väl kunnat hålla sig undan med att Margot Wallström och Rödgröna regeringen har gett Expo direktiv med att skydda den islamska terroristen. Hur många terrorister egentligen får skyddat boende och kan hålla sig borta från ljuset med politiskt beskydd.

 13. Jag råkade just läsa följande i Fox News. Det är klokt, och det säger mycket om hur Sverige borde ha betett sig de senaste 25 – 30 åren.

  ”It’s obvious we need more scientists and skilled engineers. What we’re getting instead are waves of poor people with a high school education or less. They’re nice people; nobody doubts that. But as an economic matter, this is insane.”

  Enkel översättning:

  ” Det är självklart att vi behöver fler vetenskapsmän och skickliga ingenjörer. Det vi får är i stället vågar av fattiga människor med vanlig skolutbildning eller mindre än så. De är hyggliga människor, ingen tvivlar på det. Men som en ekonomisk åtgärd är det vansinne.”

  ( High school innebär INTE högskola, utan snarare de sista fyra åren i obligatorisk svensk standardutbildning)

 14. Det är bara början på hell av islamträsket, terrorism mm
  svängdörrar till vårt land, noll kontroll och så svenska lagen som är tandlös
  märkligt också nästa alla som vällt in här är sk män, buspojkar med ont uppsåt

 15. Statslös efter Statslös kommer dom in i Sverige och begår brott MOT OSS!!! Så utvisning är då inte ett alternativ. Sluta berika vårt vackra land med terrorister!!!!!

  • Med tanke på att var fjärde människa som går på våra gator är utlänning och med tanke på en förkrossande majoritet av är muslimer, lär det finnas enorma mängder terrorister men helt säkert är det att det finns ett väldigt stort antal sympatisörer till dessa terrorister!

 16. Varje gång vi läser att någon immigrant har stulit, mördat, misshandlat eller våldtagit så låt oss minnas att de YTTERST ansvariga är de politiker som har tillåtit invandring till Sverige under de senaste 25 – 30 åren, i synnerhet de som har haft den högsta positionen.

  • Dom är psykopater som mår bäst i missär och fördärv. Jag klandrar inte dom, jag klandrar idioterna som givit dom makten.

 17. Wallströms skyddslingar har det inte lätt, sverige borde förbjuda trakasserier av Palestinska terrorister för dom är goda terrorister o goda terrorister kan vi inte få för många av.

  • Ja, om staten vill ha fler poliser och rätt till att kolla alla medborgare .Trots allt är vi bara undersåtar . Då är politikerna skyddade mot folket den dagen de reagerar .
   Varför ska vi behöva leva under terrorhot i hela Europa ? Bara för att några vänsterradikala idioter med Regimen i Bryssel vilka blir allt mer maktövertagande .

   • Löven vill ha mer kamera övervakning har han sagt och ordnat flera gånger typ Kinesisk medborgarkontroll i mer totalitärt system under FN tyranni med passande anständiga medborgare. Det här luktar sådant liksom att orsaka just de rätta problem för att kunna bjuda genast den rätta lösning till… perfekt.

   • Jo, men ändå har statsministrarna yttersta ansvaret.
    Dessutom har vi ett utmärkt facit över de ruggiga konsekvenser som uppstått efter både Reinfeldts och Löfvens suspekta agerande i invandringsfrågor.
    De har bestämt antalet och det månatliga arvodet när det gäller försörjningsstöd osv.
    Det stödet har haft en tydligt ruinerande effekt på samhällets ekonomi. Så ta inte ifrån dem det ansvaret. Det skall vila tungt på deras axlar så länge de lever.

 18. Palestinier från Förenade Arabemiraten häktas – misstänks för terrorplaner
  nja
  måste vara ett missförstånd här.
  Palestiniern ville bara väl

 19. Summa summarum. Vi har varit naiva och har delat ut uppehållstillstånd och medborgarskap utan MINSTA kontroll sedan 2015. Patetiskt för att beskriva det milt…

 20. Lurar sig in I Sverige och Svenska folket forsojer deras kriminella organisationer.

  En I mangden.

  Dags att borja redovisa offentligt vart ALLA skattepengar gar.

  Helst en del av statliga media.

  Ge oss en kanal som visar hur pengar fordelas och dessutom utbilda folket I ekonomi.

 21. Bara en illegal familj bland hundratusentals andra som ljugit sig i bidragslandet nr 1 med myndigheternas goda minne.
  Nurnberg del 2 tack.

 22. 300 miljoner muslimer står på kö för att migrera till Europa och Macron, Merkel, Löfvén och Kristersson står med öppna armar och välkomnar dem.

 23. Vad säger Margot ???
  Statslösa palestinier = Margot Wallströms påläggskalv med anknytning till Syrien.

  Skicka nu tillbaka hela denna släkt till Palestina eller Syrien och behåll dom inte här

  HÅLL SVERIGE RENT

  Bra grävt som vanlig Igor

  • Skicka gärna med Margottan Wallstrump till hennes paradis i Palestina där hon kan ingå i Hamas stenkastnings-och raketskjutningsklubb. Ett välriktat skott ifrån Israel så slipper hon hemresan och med den en miljöpåverkan av stora mått.

 24. Nu är jag lite förbannad….FM kan inte säga när Vintergransflygningarna med Jas över Stockholm ska ske……ÖB måste först konferera med Özzzzzzzzz…..

 25. OT
  Sandy Hook-massakern ”fake eventet ” verkar återuppstå, i ny version . trötnar de inte ,crisis actors börjar bli utslintna.

  expressen vinklar som vanligt.

 26. En sån multikriminell familj löfven ha släppt in, sen får vi inte glömma att det första löfven gjorde var att erkänna Palestina som stat när S fick makten…
  Tänk vilket lidande vi fått pga löfven, både fysiskt och ekonomiskt.

  • Amen de e ju Toppen. Kan inte bli bättre!, Elcyklar.., stängda kärnkraftverk och Ökad invandring.. det är Bäst!

 27. Suck, när ska de sluta ta in palestinier i landet? De har en tendens att lägga sig i andra länders angelägenheter oavsett var de har anlänt. I Kuwait hyllade de Saddam Hussein när han invaderade landet, i Jordanien försökte de störta kungen, i Libanon har de varit en faktor till att inbördeskriget startade m.m. I Nässjö var mannen som våldtog en kvinnlig lärare palestinier, i Ronneby har två palestinska bröder drivit den kriminella verksamheten under lång tid och listan kan göras längre. Dags att skicka hem de palestinier som är kriminella och som inte har behov av PUT! Detta speciellt när Löfven har erkänt Palestina som ett land. Om det är erkänt och existerar så är det bara att skicka dem hem!

  • Israel låter troligen inte palestinier att återvända, och det orsakar ännu mera hemlösa asylsökare till Sverige, fast annars Israel har stöttat dessa rebeller gärna och många sett i Syrien mot syriska regim så länge de var nyttiga mot Syrien och kunde hjälpa IS-krigare också.

 28. Det samlas massor av politiskt engagerade individer i Sverige,

  Varför skulle deras politiska engagemang upphöra när man får uppehållstillstånd i Sverige ??

  Chansen att dessa blir aktiva islamister är mycket stor o
  därför utgör hela asylsystemet per automatik en oerhörd säkerhetsrisk, för landets medborgare.

 29. Sverige, Sverige, ska ni aldrig lära läxan? Man får inte kränka en stackars migrant….
  Oavsett.
  Nu får ni trösta bondeprincessan walström med en glass och en påse gott o blandad.

 30. ”Tack för att ni valde Sverige” sa Fredrik Reinfeldt. Samma man som skrev Det Sovande Folket, där han spydde galla på den svenska välfärden.

  • När Fredrik Reinfeldt skrev nämnd bok och ondgjorde sig över den socialdemokratiska konstruktionen Folkhemmet så ville han berätta att politiken eller ens staten inte i längden kan skapa varken välfärd eller välstånd. Dessa saker, om de ska vara varaktiga, är sånt som människor skapar.

   Utifrån en frihetlig synvinkel är hans argumentation fortfarande solid. Men ur en socialistisk synvinkel kan man förstås inte tolerera minsta tillstymmelse till nyliberalism. Än så länge är Sverige väldigt socialistiskt, trots att vi undkom sovjetkommunismen.

 31. Med vår tidigare generösa asylpolitik får vi hit fel människor som flyr rättvisan i sina länder, vi är naiva i det här landet som styrs av godhetsapostlar och givetvis utnyttjas det,

 32. Sverige har blivit Himmelriket på jorden för alla terrorister , förrymda mördare och våldtäktsmän. De godtrogna svenskarna tjatar hela tiden om ”allas lika värde”och får tillbaka en spottloska i nyllet .

  • Åker L ut men inte MP ökar chansen för en vänsterregering. Tyvärr röstar SD oftare med sossarna än med högern så många här på Samnytt är nog nöjda.

   • SD röstar allt oftare med AlliansenPublicerad 1 april 2018
    Sverigedemokraterna
    röstar alltmer som de borgerliga partierna. Det visar protokollen från
    riksdagens omröstningar som forskare analyserat. Det här kan få
    konsekvenser inför höstens sannolikt stökiga regeringsbildning efter
    valet.

 33. Husk at alle kulturer, værdier og religioner er lige ifølge Marrakesh-pagten og de PK. Tænk særligt på hvor lige islam og sharia er.

 34. ”Exklusivt” ?? Kan knappast tro att Egor Putilov är ensam om att ha grävt. Samma nyheter finns att läsa överallt. Förresten har vi märkt att Egor har en förkärlek till att gräva i asyl och uppehållstillstånd. Kan det bero på hans egen bakgrund?
  I min värld kallas det projicering för att rikta uppmärksamheten åt annat håll.

 35. Försvarsmaktens hemsida meddelar att de traditionella Julgransflygningarna med Jas Gripen (numera Vintergransflygningarna, sen MENA tog över Försvaret) är inställda pga dåligt väder. Va fan, är det nåt jävla ”vackert väder plan”….
  Beslutat av ÖB Özz Byden o försvarsminister Peter Nujen.

  Gäller Sthlm…………

 36. De kommer hit därför att de påstår sig ha skyddsbehov.
  Det är ju vi som får skyddsbehov när de kommer hit.
  Ut med dem.

 37. Men detta är ju en palestinier, således en utav Margot Wallströms skyddslingar. Han tillhör ju det förtryckta folket som vi pumpar in miljarder av våra skattemedel till, och utnyttjar bara sin rätt att utöva sin terrorism enligt sin handbok och tro .

 38. Det tar väl inte länge förrän han släpps fri och får ett fett skadestånd för tiden han suttit häktad som ”oskyldig”.
  Kanske hinner han komma ut mitt i julruschen så han kan besöka någon julmarknad?

 39. O T :
  Nu ställer vi svenskar upp för Katerina J på Mynttorget , hon är alltid ärlig och vi skall vara detsamma !
  Hon är just nu inte väl behandlad av MED, …………..är ni tokiga ?
  ( läs på ”Fria Tider” för mer information.)

 40. Vad fan har hänt med ett fantastiskt, välordnat och välutbidat folk? En massa vänsterorienterade floskler och idéer har förmörkat himlen! Om ni inte vaknar upp från denna självgoda , destruktiva sörja så har ni absolut inget att ge tillbaka till kommande generationer!! Välj nu och vänta inte till att allt är alldeles för sent!

 41. Läge för EXPO att agera nu när dom har en som hatar alla otrogna! Fan oxå glömde att dom jagar nazister inte islamister! Då sket det sig!

 42. Mycket märkligt eftersom den Svenska socialdemokratiska regeringen varje år skickar mångmiljonbelopp tvångsfinansierat från de Svenska skattebetalare till olika Palestinska organisationer där vissa är terrorstämplade i flera andra länder. När denna information spreds då drog ännu fler länder omedelbart in allt bistånd när de fick reda på att de finansierade terrorister. Socialdemokraterna låtsades som ingenting utan fortsatte precis som vanligt. Man skulle ju tycka att man skulle kunna kräva lite tacksamhet även av en terrorist men det är förstås lika dumt och naivt som de flesta ansvariga politiker som t.ex Stefan brukar resonera. Ifall man ser till vilka utbildningar Margot Wallström och Stefan Löven har gått så får deras inkompetens sin rimliga förklaring men det stora problemet är troligtvis deras medvetna agenda. Kan det vara så att den person som har gripits för terrorplaner och för att vilja mörda personer i Sverige har fått ekonomiskt stöd indirekt eller om man så vill med direkt hjälp från Socialdemokraterna?
  Källa: https://www.youtube.com/watch?v=Bi99knHnyxs

 43. Jag blir fascinerad över kunskapen i Sveriges rättssystem, som dessa nysvenskar besitter. Jag är född i Sverige och vet med nöd och näppe mina rättigheter, men har stenkoll på mina skyldigheter, såsom att betala skatt och inte ligga samhället till last.
  Det kanske är dax att tänka om?!

 44. Det är fascinerande att sverige ger uppehållstillstånd till människor som finansierar terrorism. Att sverige ger uppehållstillstånd till människor som ”flyr” från förenade Arabemiraten.

   • Nu har makthavarna staplat så många lögner på varandra att det kommer att rasa när som helst. Man ljuger om ekonomin, man ljuger flyktingarna, man ljuger kriminaliteten, man ljuger klimatet, man ljuger om skolresultaten, man ljuger om vård- och omsorg, man ljuger om valresultatet, ja man ljuger om snart sagt allt. Det jag reagerar på är att vi inte ens reagerar på alla dessa uppenbara lögner. Om vi inte reagerar hur ska vi då kunna agera och regera över vårt eget land, Sverige. Svenskarnas land. En kloss till i lögnernas stapel och kanske…

   • Enligt ursprungliga kristendomen så fanns Satan att finna i mellanöstern (gudarna före Islam). Under korstågen ansågs Islams anhängare vara styrda av satan. Jag tror att kyrkan skulle förneka det idag av PK skäl. Men det är ändå intressant med tanke på din kommentar.

 45. Terrordådet i Strasbourg i skrivande stund 4 döda och flera av de skadade är i livshotande tillstånd, de övriga är allvarligt skadade !

  Vad har våra politiker …gjort ????

 46. Terrorismen kryper närmare för var dag. Terrorismen kryper närmare för var dag. 163,000 Asylanter detta år, nu startar ”anhöriga” komma. Hur många är risk objekt. Ingen vet. Ingen av politikerna vill veta.

 47. Var kan man se alla dessa flyktingar och invandrare i Sverige någonstans som tycks berika varenda gata upp och gata ner. Håller de sig bara inomhus och i sina ghetton för när jag bevistar Sverige ibland, ser jag inte att det kryllar av dem precis. Finländare och danskar har påstått Sverige skickar dem dit och bekostar deras uppehälle där. Till slut vet man ju inte vem man kan tro på längre.

  • Var bor du någonstans? En liten by i övre Norrland? Där jag bor är det snart fler ”flyktingar” än vad det är Svenskar.

  • Jag bor i Skåne. Varenda by och gata är invaderade av nya!! Satt på Burger King häromdagen, av 20 personer i kön var det två svenskar. Resten var hucklen och afghaner.

   • Ja, i Stockholm förra helg märkte likadant i en mysig lilla gammaldags cafeteria var brukar gå ibland, men att det fanns inga lediga platser kvar mitt i dagen därför att alla platser var upptagen av männen från andra kontinenten, som sitter där halva dagen och andra kunder måste leta annat ställe att fika. De har nog troligen inte bråttom hem att laga mat åt sina barn.

    Så allting ändras till något helt annat mycket snabbt framför ögonen – och troligen inte till bättre. Makthavare har bestämd att svenska kultur ska bort verkar det. Och folk tittar bara på sport och annat såpa på TV och märker inte att deras land är inte mer deras, så sorglig.

 48. Enligt vetenskapliga fakta så är andra och tredje generationen etter värre.
  Det här har globalisterna räknat ut i sina superdatorer för länge sedan.
  We Åre. Sittning duck’s.

 49. Én ting er at de koster en formue at have, men endnu værre er den enorme utryghed og mistillid de skaber i samfundet.

  De går i store truende grupper og gør som det passer dem, uden nogen tør gribe ind af frygt for liv og lemmer.

  Og de får LOV til det. Ufatteligt.
  Sådanne utaknemmelige mennesker burde straks smides ud, men i stedet belønnes de med luksuslejligheder, moskeer osv.

  Størstedelen VIL ikke integreres, og når politikerne så ovenikøbet ikke forlanger det af dem, men istedet kræver at befolkningen skal omfavne og tilpasse sig nye kulturer (dvs. islam), så er de enten meget dumme eller meget, meget onde og destruktive i forhold til den oprindelige befolkning.

  Sverige er kanariefuglen i buret, og den kan ikke trække vejret.

 50. Gängkriminaliteten i sverige är lika mycket terrorverksamhet som Islamiska staten, men när det gäller det så är det locket på. Säpo gnisslar tänder medans terrorverksamma växer sig starkare för var minut då det inte finns lagar i den utsträckning som behövs, regeringen gäspar och säger det skall komma nya lagförslag. Vilken djävla soppa alla svenskar hamnat i på väldigt kort tid.

 51. Som vanligt efter tips från utlandet. Vad gör SÄPO och säkerhetspolis själva egentligen? Letar högerextrema dagarna i ända, eller?

  • Vad är högerextrem? Är man högerextrem om man är mot massinvandring? Krävs det att man är skeptisk till islam? Om man är emot multikulti, är man högerextrem då? Är det högerextremt att vara fosterlandsvän? Monarkist? Jag vill veta.

   Räcker det att stödja Sverigedemokraterna för att anses högerextrem? Jan Björklund sa att man inte kan prata med Sverigedemokrater för att de inte är för den ”liberala demokratin”. Räcker det inte längre att man är för demokratin? Är alla som inte är ”liberala” högerextrema?

   Frågorna hopar sig. Jag vill inte bli anmäld till polisen för hatbrott.

   • De som inte stödjer NWO, som innebär en ny världsordning där storkapitalisternas korporativa kommunism styr ett gränslöst jordklot, betraktas som högerextrema rasister-fascister-nazister-islamofober.

   • ”Ja” till allt du frågat.

    Min gamla mor sade för något år sedan att ”aldrig hade jag väl trott att jag skulle vara högerextrem”. Det är är hon inte heller. Hon har samma sunda värderingar som hon hade för 40 år sedan. Samma som de allra flesta i samhället egentligen har, men de högljudda klickarna till vänster har tagit över alltmer av det offentliga samtalet. Folket är lämnat åt sitt öde, för de passar inte in i agendan.

  • Hörru Seppo! Idag är höga betyg ingen garanti för några djupare kunskaper. Dagens unga refererar till ”Vem har legat med vilka”- program och annan skit. Fråga en femtonåring om Beethoven eller Wilhelm Tell. Okunskap är makt för citera en känd författare.

   • Jag tänkte på hur det gått utför med den den svenska skolan. Före studentexamens avskaffande var utbildningsnivån skyhögt över dagens låga nivå.

    I gymnasiet hade vi ett flertal lärare som hade disputerat, d.v.s. hade doktorsgrad och en del hade en docentur vid universitetet.

    Min engelsklärare var en utpräglad anglofil som lärde oss bildad engelska och hade formlig exercis med oss för att vi skulle få rätt uttal. Och grammatik förstås. ANTEPENULTIMAREGELN. Fråga dagens engelsklärare vad den innebär…

    • Etablissemanget vill att svenska barnen offras för att bli dessa nyanlända barnens tutor och tjänare och det står på FN-avtal att även dessa nyanlända har förtur också till arbete. Svenska språk är inte så viktig till dessa globala jätte bolag som landat i Sverige och nya koloniala ägare vill ha nu billig arbetskraft mer.

     Det gör inget om dessa nyanlända kan inte språket
     engelska heller, arabiska kanske räcker, såsom det är nu redan största minoritets språk i Sverige.

     Urfolket i Sverige blir alltså något sort andra klassens försörjare och lärare till nyanlända och skall betala deras skolning med vår skattemedel- glöm dina pension pengarna, sådant försäkring ingår inte i det FN- migrations avtal vilken vår socialistisk regering har gjort med denna finanseliten nu.

 52. 2000 presumtiva terrorister uppehåller sig i Sverige. 80.000 främlingar som fått avslag på sin asylansökan gömmer sig i landet. Och regeringen bryr sig inte. Det svenska folket utsätts för stor fara. Den svenska regeringen skiter i vilket. I Frankrike går folket ut på gatorna…I Sverige vågar ingen protestera. Risken att bli stämplad som rasist är överhängande och per PKU definition då också nazist. Löften och de andra nissarna måste bara bort från makten. Nyval är det bästa för det svenska folket som finns kvar.

 53. Tänk att denna utveckling mot ett samhälle i komplett upplösning såg varenda bilmekaniker och undersköterska för 10 år sedan, medan politikerna ignorerade och istället debatterade pappamånader.

 54. Snart blir hela landet inkapslat en betong sarkofag likt Tjernobyl.Men det kommer inte att bli till någon hjälp eller nytta då med.

 55. Som sagt.

  Importerar man Mellanösternfolk i hundratusental..

  Ja,då blir Sverige som Mellanöstern.

  Märkligt att politikerna inte ser det.

  Det är ju för fan dagligen kaos och våld överallt i samhället.

 56. Var och en som medverkar till att de här figurerna kan få stanna kvar i Sverige, bör ställas inför fullt straffansvar. Varje enskild beslutsfattare, oavsett nivå, bör ta fullt ansvar för vad de orsakar vårt land, genom att låta terrorister vandra fritt på svenska gator och torg.

 57. Vi får ett hell framöver, frågan är inte om utan när
  pengarna från skatterna går till dödligt våld, sjukdomar, inkommande folks behov,
  uppehälle, hälsa etc

 58. Eftersom jag har arbetat och varit bosatt i mellersta östern så kan jag härmed förkunna till flummiga svenska politiker, batikhäxor och 82% av valmanskåren; ”Importerar man mellersta östern så får man mellersta östern!” Svårare än så är det inte, hoppla!
  ”Saliga äro de korkade ty de skola icke drunkna!”

 59. Bra att någon har komp från mellanöstern och kan informera nedanstående folk
  som lever i en fantasi, sago, flumvärld.
  Det säger sig själv importen ger importeländet, så nu bor vi i mellanöstern och inte Sverige, vi har islam som religion etc

 60. Med förnuftet i behåll så det de försöker göra, en global värld, en religion, mix folk etc håller inte.
  Islam går inte ihop med demokratin, den sanna inte den globala, flumvänsterns fjantpolitik och bullshitsnack, kommunismen samma sak, precis som katolismen.
  En enda religion, tänk över det! en enda politik, samma sak, mix folk, allt i en salig röra, leder enbart till WW3 som kommer snart.
  Nu har de sått sin sista potatis, när det blir inbördeskrig och ww3.
  Folk här i landet? vad skall man säga? så hjärntvättade precis som politiker m fl främsligs, islam, kommunism, katolismälskare att de shiiiittttter i om hela världen går i botten och folk också. LAGLÖSHETEN kommer att bli ännu värre, ju flera som släpps ut med terroristbehov, allahcult eländet desto värre blir det.

 61. Detta är tacken för att vi svenskar genom våra skatter tvångsfinansierar palestinsk terrorism mot Israel. Nu vänds vapnen även mot oss. Dags att omedelbart avsluta stödet till HAMAS och Palestinska staten och vidta åtgärder för att stoppa nyinvandring och främja återvändande av muhammedaner. Islam är inte kompatibelt med Västerländsk civilisation.

LÄMNA ETT SVAR