Paolo Roberto

T.v. Paolo Roberto. T.h. Genrebild polisinsats. Foto: Faksimil Facebook

Inrikes

Paolo Roberto efter sexgripandet inatt: ”Det var ett riktigt dumt beslut”

Publicerad 5/15/2020
Annons

Natten mot fredagen genomförde polisen en razzia mot sexköpare på fashionabla Östermalm i Stockholm vilket ledde till flera gripanden. En av de gripna personerna uppges vara en ”välkänd tv-personlighet och entreprenör”. Nu kliver Paolo Roberto fram och erkänner att det är han som döljer sig bakom beskrivningen.

Insatsen som går under kodnamnet ”Insats torsk” har pågått under veckan. I natt riktade polisen bland annat fokus mot en lägenhetsbordell belägen på Grevgatan, rapporterar media.

Flera personer kunde gripas misstänkta för sexköp. En av de gripna personerna uppges vara en tv-kändis tillika entreprenör. Enligt uppgifter i media ska han ha köpt sex av en kvinna som kommer från ett av Europas fattigaste länder.

”Vår målsättning är att gripa dig”

Simon Häggström arbetar som spanare vid polisens människohandelsgrupp och han skriver på Instagram att det inte spelar någon roll vem du är.

”Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån. Tar du dig rätten att köpa dig tillträde till en annan människas kropp så kommer vår målsättning alltid vara att gripa dig.”

https://www.instagram.com/p/CAM5mJRJsD8/

Paolo Roberto: ”Det var ett riktigt dumt beslut”

Klockan 05.25 på fredagsmorgonen publicerade tv-kändisen och tidigare boxningsproffset Paolo Roberto inlägg i sociala medier där han skriver att han är ”en parasit som ska utrotas”. På Instagram valde Roberto att stänga av kommentarsfunktionen.

Roberto som har en politisk karriär inom Socialdemokraterna bakom sig utvecklar sitt påstående om att vara en parasit med att han har ”fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt, mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år”.

Lite senare erkände Roberto för bland annat Stoppa Pressarna att det som åsyftas i Facebook-inlägget är att han gripits för sexköp vid polisens razzia.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158257976963541&set=a.420273323540&type=3&theater

LÄS ÄVEN: Migrant höll tonårsflicka som sexslav på toalett – våldtogs med pantflaska

authorimage

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1192”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons