Polisen förväntas säga ja till böneutrop i Karlskrona

Delningar

Närboende kommer inte att konsulteras innan beslutet fattas. ”Det är en väldigt resurskrävande insats och skulle försena handläggningen av ärendet”

Islamiska kulturföreningen i Karlskrona väntas få klartecken i början av nästa vecka för fortsatta böneutrop från moskéns minaret.

– Jag vill inte föregripa den formella processen, men i princip gäller samma förutsättningar och villkor i Karlskrona som låg till grund för vårt beslut i Växjö. Det är samma lagstiftning, ett identiskt yttrande från kommunen och ungefär samma lokala ordningsstadgar. Jag kan därför inte se att vi kan landa i en annorlunda slutsats den här gången, säger Magnus Rothoff, gruppchef vid polisens rättsenhet, till SVT Nyheter.

Innan det slutgiltiga beslutet kommer polisen begära in kompletterande uppgifter från kommunen om högtalarnas placering.

LÄS MER: Klartecken för böneutrop i Växjö på fredagar

Uppmaningen från kommunen om att först tala med de som bor i området avser man dock inte följa – något man heller inte gjorde i Växjö.

– Dels saknar vi laglig grund att göra det, dels är det en väldigt resurskrävande insats och skulle försena handläggningen av ärendet, säger Magnus Rothoff.

Böneutropen i Karlskrona påbörjades redan i november, man påstod sig ha missat att söka tillstånd. I väntan på ett formellt beslut ska dessa tillfälligt ha stoppats.

Karlskrona är det tredje fallet i Sverige där polisen beslutat om böneutrop. Botkyrka och Växjö är de två övriga fallen.

Polisens beslut kan överklagas till förvaltningsrätten.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

317 KOMMENTARER

 1. Polisen i Växjö har lyckats öppna dörren till ett veritabelt helvete i landet där muslimer kommer anse sig ha rätt att vråla fritt i våra städer nu.
  Det riktiga vore, till att börja med, att förbjuda minareter som man gjort i Schweiz.
  Problem solved.

  • Och det märks tydligt att snutkräken inte bryr sig ett skvatt om folket som betalar deras lön.

  • det skulle dom gjort för länge sen det skulle aldrig blivit tillåtet nu är det försent islamiseringen fortgår i ökad takt all går enligt plan säger globalisterna

 2. Dagens polis, man Ringer dem inte. Man sköter saken själv. Inga pengar i världen kan lösa inaveln hos rättsväsendet.

 3. Fredliga muslimer är den största faran. Faren med det sprider islam utan öppet protest av majoriteten av folket.

  • De som bildade vinnande majoritet i valen i Turkiet, Egypten, Palestina, Algeriet, Libanon. Det är inte ”bara ett fåtal”.

    • Nä inte du, men det brukar alltid påpekas att ”de radikala” bara är ett fåtal av alla muslimer. Men den stora massan av muslimer utgör rekryteringsgrund och ger tyst stöd och när det gäller röstar de även för den mest radikale stenålderstyrannen.

     • Aha. Jag pratar om hur de invaderar Europa: låtsas vara fredlig i början. På så sätt har de inte mycket motstånd från lokalbefolkningen.

 4. Historiens dom kommer bli hård över nuvarande samhällsmördare.
  Om deras förfäder som slet med att bruka jorden, släpa sten från åkrar, hugga träd i skogen och jobbade i gruvor eller med fiske med mycket tunga arbeten , hade vetat detta om sina barn, barnbarn, barnbarnsbarn så hade många blivit arvlösa. Många vänder sig i graven när fäderneslandet utraderas och lämnas över till destruktiva krafter.

  • jag bodde i det där området 70-talet(kungsmarken) då var det ett fantastiskt fin område jättefina lägenheter jag flyttade därifrån innan förstörelsen hade kommit igång jag har ju insider från pinan som det brukar kallas hela området är numera islamiserat så det är väl rimligt att dom skall ha en minaret med en utropare dom ska och får inte integrera sig med dom otrogna

  • Det är väl inte nationen Sverige som skall ha en högersmocka utan den mest inkompetenta regering nationen någonsin haft, med en storljugande s.k statsminister och en samling kraftidioter omkring honom i en salig blandning av miljöparasiter, helgalna sossar och en smygande lismande räv som heter Jonas Sjöstedt . En hel samling av förbrytare som skall knockas av oss och kanske muderutterna om de kan stämma sin fiol så att det inte låter så falskt. Annie Rödluva som ingår i kraftidioternas skara får en redi smäll hon med när hon tvångsmatas med sin högersko. Pang !

 5. Fint att vi tillåter ondskan rota sig. Kommer satanister få utöva sina ritualer fritt snart?

  • Idag börjar ramadan och då får de inte äta eller dricka så länge det är ljust ute, men sedan börjar frosseriet. Vilka djävla idiotidèer dessa håller sig med.
   Satans hycklare som inte skall vara här i VÅRT land. Ut med skiten.

   • vakta kreaturen det kommer trolige att försvinna ett o annat får o lamm MSM kommer att skriva att det varit vargar som har varit framme troligen tvåbenta dito

 6. Alla som propagerar för böneutrop, och anser det likställt med kyrkklockor, skulle ta och läsa den här artikeln;

  Ex-muslim om böneutrop: ”Proklamerar Allahs herravälde”

  När det muslimska böneutropet ljuder över en stad så betyder det att ”vi har intagit denna stad”. Det säger Gjohn-Marko Berisha som växte upp i en muslimsk familj på Balkan.

  Att jämföra fenomenet med kyrkklockor, så som skett i debatten, är absurt, menar han, och beskriver kyrkklockor som en påminnelse om gudstjänst till skillnad från böneutropet med sin starkt proklamerande text: ”Allah är störst. Allah är störst. Jag vittnar om att det inte finns någon annan gud än Allah och Muhammed är hans sändebud”.–

  Minaretens högtalare är till för att proklamera för alla andra vem som är den ende och den störste, Det är islamisternas sätt att säga att: ”Nu har vi intagit den här staden”, säger Gjohn-Marko Berisha

  http://www.varldenidag.se/nyheter/ex-muslim-om-boneutrop-proklamerar-allahs-herravalde/[email protected]/

 7. Böneutrop är inte i första hand en fråga för polisen.

  Det som ska göras innan ideologiska/religiösa budskap brölas ut över befolkningen är en folkomröstning. Detta öppna svek mot svenskar och de som flytt religiöst förtryck kommer att få konsekvenser i valet.

  Svenskt polisväsende blev korrupt genom genom förre polischefens vanstyre…

 8. Så kommunen uppmanar Polisen att gör nåt dom inte kan eftersom ”dom saknar laglig grund”? Det känns ju verkligen som om den ena handen vet vad den andra gör. Skönt att veta att man som skattebetalare får valuta för sina pengar i form av gränslös inkompetens.

  Dessutom – varför behöver dom ha böneutrop? Dom strängt religiösa har väl koll på sina tider ändå? Nej – det är för att dom vill visa att dom är här och att dom ska ta över.

 9. Det låter som någon med förstoppning i näsan och akut tarmvred. Fy tusan, stackars karlskronabor som tvingas åhöra detta oljud.

 10. Okunnigheten om vad islam vill och propagerar för är frapperande bland
  beslutsfattare och även politiker, bara att läsa koranen men det orkar väl dem
  inte förstås.Vi MÅSTE säga nej till denna skit

 11. Jag blir lätt irriterad av arabiskt tal eller musik. Ljudet av böneutrop gör att jag vill rapportera det till polisen.

  • Ja uppenbarligen, var och en kan väl rulla fram sina 2000W 15″ högtalare och dränka ut oljudet i Karlskrona?

  • Det är inte olagligt, det är som polisen brukar argumentera idag ”inte politiskt gångbart”.

  • Det är försent,hur ska man få ut 1,5 miljoner ”ny svenskar ”när man har problem att få ut 6 st?

  • Definitivt för sent. Svenskarna äger inte mentaliteten för att klara av denna situation. Sylt i stora lass helt enkelt..

  • Det är försent med tanke på hur många barn de skaffar. Sverige kommer att bli muslimskt såvida inte vi deporterar dem eller vinner ett kommande inbördeskrig. Det är fakta och de alternativen som finns.

 12. Är det ett polisiärt ärende? Att binda ris för egen rygg?
  Ni har väl viktigare saker att syssla med. Eller också har vi fått det vi förtjänar kanske?

 13. Majoriteten svenskar har i decennier röstat fram stollar som avskaffar det egna landet och det egna folket.

 14. Hur kan det vara polisen som ska hantera detta? De har ingen som helst kunskap om dessa frågor. Här handlar det om precis samma frågeställningar som när nya industrier eller vägar byggs nära bostadsområden, man har lagstadgade bullernivåer att hålla sig inom, och de är LÅNGT under vad som kommer ut från ett sånt här jävla torn.

 15. Gutturala arabvrål fem gånger om dagen i offentlig miljö är vad makteliten för framtiden serverar medborgarna i sin gränslösa feghet. Och islams krigare lägger under sig område efter område i arbetet på ett nytt kalifat. I sina tomma kyrkor hoppar Svenska Kyrkans biskopar jämfota av glädje över utvecklingen. Den ökända hästen från Troja av biskoparna sadlad och skodd.

 16. All annan störande verksamhet måste man söka tillstånd för vid varje enskilt tillfälle. Dessutom ska närboende få uttala sig. Varför är det inte samma regler som gäller i detta fallet?

  • Frågan är retorisk.
   Om den principen skulle få genomslag, att folk skulle få rösta om böneutropen, så skulle vi nog slippa det där fåniga brölet i hela landet.
   Det kan inte överheten acceptera.
   Nästa steg skulle ju kunna bli, att folk skulle få rösta om, om de vill ha ”nysvenskar” i omgivningen.
   Tanken svindlar.

 17. Egentligen borde vi avskaffa alla val också.
  De är ännu mer resurskrävande, och det blir ännu större konsekvenser om folk röstar för fel alternativ.

 18. ”Överklagas till Förvaltningsrätten..”

  På Förvaltningsrätten sitter en stor andel ungdomar som gör sin praktik – sitt ting..
  De måste alltså sitta där och ta, för andra, livsviktiga beslut.
  Vilket de definitivt inte är kapabla till.
  20+ och inte torra bak örona – på ngt vis.
  Tro mig – jag har erfarenheter av detta.
  Fungerar lika ämla illa som rättsskipandet
  i övrigt i vårt välsignade land.

  • Det är så i hela Sverige. Fullt med unga som säger de kan! men kan inget. De löyssnar inte och kommer inte ihåg ett jota från sin utb. De är psykopater idag. Favebook, Twitter, o allt annat skit där de måste skryta varje dag. Sånt skapar narcissism.

   De unga läser manual vid sidan om skärmen och hör inte ett ord av vad du säger. De är livrädda att göra ”fel” för att de dummar ut sig då och läser enbart en manual.

 19. Finns ingen återvändo. Sverige är förlorat! Våra pensioner finns inte
  kvar 2030- 2040. Kassan är slut.(Räkna själva på er egen pension så ser ni att den har minskat de senaste åren) Allt går åt till invandring, anhörigsinvandring och politikernas egna fickor på hemliga konton i Liechtenstein. De ljuger om antalet flyktingar som kommit.

  Jag har kört från Norr till söder genom varenda liten håla som finns och i
  samtliga är det horder med muslimska flyktingar. Det har kommit miljoner
  flyktingar. Våra egna präster och ärkebiskopar välkomnar Islam och hyllar böneutropen och tycker det är ”Trist” med terrordåd.

  Falska profeter finnes det gott om i vårt land och folket tittar bara på medans vårt land försvinner.

  Sharia lagar finnes redan i Sverige och staten tilltåter det. Våra domstolar ser mellan fingrarna. Staten ger ut informationsblad om hur de skall göra när de är gifta med barn och våldtar de. Inte ett ord om att det är förbjudet och straffbart.

  ”Det sovande folket” ”Öppna era hjärtan” Reinfeldt.

  De hånar oss och många läsare här o SD skall rösta på M. Reinfeldt har så rätt.

  Det sovande folket…

 20. Jag förstår att det är bråttom för den pk sekteristiska polisen att införa böneutrop, för det stundar ju ett val i September som förhoppningsvis kan leda till att demokratin återupprättas och stoppar islamiseringen i vårt land. Vi lever just nu i ett mycket SJUKT LAND.

 21. Tack för alla nya SD röster i Karlkrona, jag hoppas att tillståndet för böneutrop snabbt kan dras in efter valet.

 22. Detta är den konfliktädda vänsterns sätt att blidka muslimerna så att de inte blir allt för hatiskt inställda till dem när de de en dag tar över landet.

 23. Att en islamisering pågår av det svenska samhället, borde väl stå klart för de allra flesta i dagsläget….Böneutrop kan nog ses som en klar anvisning, om vad som komma skall, med det svenska samhället på sikt.

  Omkring år 2050 så är det inte helt osannolikt, att Sveriges statsskikt har övergått till ett muhammedanskt mullastyre.

  Vad riksdagen har att besluta om i framtiden eller i närtid, är nog inte helt gripit ur luften.
  Vad sägs om; sharialagar, tvångs/kusingifte, barnaga, monarkins avskaffande, flaggans utseende samt nationalsångens text.

  Den som lever får se.

  • De bygger sina moskeer på våra heliga platser som vi haft och nu böneutrop plus att de får mindre straff och mycket mycket mer förmåner.

   Muslimer är den ny adeln i Sverige.

   • Att svenskarna har att anpassa sig till en importerad muslimsk population, borde väl stå klart utom allt tvivel.
    Straffen som Du säger, är en del, medan förmånerna är betydande, mot vad den svenska populationen kan få ifrån det sociala. Gäller även pensioner.

     • Inte det dubbla, men näst intill…
      Ett huckle över 60 år erhåller, garantipension, en mindre del av äldre försörjningsstöd, full ers. för hyra samt en kraftig reducering av tand/läkarkostnader.
      Kan motsvara c:a 16.500 – 17.000:-kr netto efter skatt.

     • De får från FN. Under tiden de flyr sitt land och ansöker om asyl i ett land får de ett FN bidrag som är pensionsgrundande i Sverige. Om jag kommer ihåg rätt.

     • Inte per individ…. Men att Sverige som nation, kan få någon form att kostnadstäckning kan nog vara möjligt.

 24. I en saga ville en groda inte ha några åsikter om några kontroversiella frågor. Man försökte, man lockade & gullade. Men nej: den satt tigande i sitt gömsle.

 25. Here we go… Precis som förväntat.
  Snart kommer Sverige inte bara se ut som ett land i Mellanöstern men också att låta som ett.
  Snacka om att Islams övertagande av Sverige gick snabbt.

 26. Snart ,ja mycket snart kommer detta land att bli fullständigt outhärdligt att vistas i.
  Dax att avveckla packa och dra .

  • Det blev outhärdligt för flera år sedan. Klokt beslut Zoran och i sista timmen vågar jag påstå.

 27. Jag är uppväxt i/på Kungsmarken på 70 och 80 talet, fanns en del soc-fall och en hel del fyllegubbar men i stort så var det en idyll.
  Nu är det som att vandra i Beirut eller valfritt mena-land med knarkförsäljning i trappuppgångarna.

 28. ”Polisens beslut kan överklagas till förvaltningsrätten”
  Jag förutsätter att SD Karlskrona redan har överklagat.

 29. Va fan har polisen med det att göra.Fråga folket på plats.Ska alla dårar få skrika ut sina budskap.Protestrera.
  Carl

 30. De Svenskar som har förstånd att tänka ett extra varv har väl redan eller är i full färd att med kappsäcken på ryggen äntra livbåtarna och lämna det sjunkande skeppet.

 31. Koranen 3:28 ”Muslimer får inte ha otrogna som vänner.”

  Koranen 3:85 ”Ingen annan religion än Islam är godtagbar.”

  Koranen 5:33 ”Lemlästa och korsfäst de otrogna om de kritiserar Islam.”

  Koranen 8:12 ”Terrorisera och hugg huvudet av dem som tror på andra heliga skrifter än Koranen.”

  Koranen 8:60 ”Muslimerna måste mönstra alla stridsmedel för att terrorisera de otrogna.”

  Koranen 8:65 ”De otrogna är enfaldiga; kräv att muslimerna bekämpar dem.”

  Koranen 9:5 ”Sedan, när de heliga månaderna passerat, döda de otrogna var ni än finner dem, och ta dem i fångenskap, och belägra dem och ligg i bakhåll för var och en av dem. Men om de ångrar sig och börjar be till Allah och skänker till välgörenhet, så låt dem vara.”

  Koranen 9:30 ”Judarna och de kristna är perversa; kriga mot dem.”

  Koranen 9:123 ”Kriga mot de otrogna som bor i din omgivning.”

  Koranen 22:19 ”Bestraffa de otrogna med brinnande klädnader, järnkrokar, kokande vatten; smält ner deras hud och underliv.”

  Koranen 47:4 ”Sukta inte efter fred med de otrogna; hugg huvudet av dem när ni griper dem.”

  Koranen, vers 4:34 Slå din kvinna om hon inte är lydig.

  Surah 4:24. Våldta kvinnor, även gifta.

  • Har tagit en bild på budskapet,här ska visas runt om vilken härlig religon islam är för dom som inte vet så mycket.

  • En härlig samling suror som alla borde lära sig. Fransmännen har plockat ut 109 st (om det nu behövs). Sura 8:65 är tämligen sanningsenlig.

 32. Den här utvecklingen är inte hållbar om nu någon tror det,alla vet vad budskapet är från dessa imaner som joddlar i högtalaren.Det kommer inte sluta väl för PK och politiker framöver,blir inte valet rätt så bryter helvetet ut enligt många,då många vill vänta tills valnatten först.

    • Du lär nog stå relativt ensam eftersom majoriteten av kvarvarande svenskar är fjollor. Därför har det gått så här långt i förfallet av Sverige. De svenskar med krigargenen och handlingskraften kvar har redan insett detta och lämnat det feministiska kommunist landet.

 33. Dom närboende får väl helt enkelt införskaffa rejäla kompressorhorn och mistlurar för att överrösta gnölet från inkräktarna!
  Är det bara tillräckligt många som ställer upp på protestaktioner så finns det ingen som kan förhindra detta.

 34. ”Det skulle försena handläggningen av ärendet.” Det finns tid, det lovar jag. Vi har inte haft böneutrop i Sverige under 1400 år, så om detta skulle ta några extra veckor, så spelar det ingen som helst roll. Men alltihop är en stor lögn. Man vill inte veta vad folk tycker. Man vill inte låtsas om SD och AfS. Man har aldrig tillfrågat det svenska folket om invandring. Sverige skall islamiseras utan att folket tillfrågas.

  • Typisk svensk politik. Att utvisa kriminella leder till decennielånga utredningar. Att införa böneutrop tar en vecka.

 35. Nu kommer det bara rulla på med nästa kommun efter den andra tills vi kan höra böneutrop från Ystad till Haparanda. Detta landsförräderi måste straffa sig en vacker dag.

 36. Det är helt livsfarligt att dela ut böneutropstillstånd. Den dagen dessa skall återkallas blir det krig.

 37. Har man förlagt all polisutbildning till Södertörns högskola. Lär man inte längre ut att det även går att säga nej.

 38. Det är bra att detta händer inför valet. Så att fler röstar på SD. När de hör böneutropen så kan de inte låtsas som om ingenting händer.

 39. Ett minimikrav alla kunde ställa, är att böneutrop inte får förstärkas med tekniska och elektroniska hjälpmedel. Enbart den naturliga rösten får användas inom moske´ns omräde..

 40. Det är så urbota korkat att importera och befrämja den religion som är anledningen till att folk har flytt hit.

 41. Jag är helt för att muslimerna ska få ha sina böneutrop från minareterna, under förutsättning att dom håller till minst 500mil från Sverige!

 42. Är det inte pyramidal dumhet att tillåta att böneutrop får förstärkas och skrikas ut över svenska städer? Dessutom på ett språk som de flesta inte talar eller förstår!

 43. Närboende kommer inte att konsulteras innan beslutet fattas.
  ”Det är en väldigt resurskrävande insats och skulle försena
  handläggningen av ärendet”
  Menar PK polisen att det är bara att köra över svenska medborgare?
  Har inte poliserna något konsekvänstänkade?

   • Precis också grinar dom när dom utsätts för stenkastning och vandalisering vid blåljus utryckning i dessa områden. Då får dom väl skylla sig själv oxå!

  • Att ärende försenas och att de är resurskrävande brukar polisen ge fullständigt fan i. I de här ärendena kan polisen inte ge godkännande fort nog för att allahu akbar ropen ska eka mellan husen.

 44. ”Ropen skalla – böneutrop åt alla.”

  Vilket av de åtta partierna; Vp, Mp, S, C, L, M, Kd, o. F!, tar denna slogan som sitt valmanifest.
  Vi väntar med spänning.

 45. One of the following 4 statements is ”different” than the other three: Nigeria for Nigerians. Iran for Iranians. Indonesia for Indonesians. Sweden for Swedes. Can you see it?

 46. Kanske dags att söka tillstånd för att vråla ut vår gamla asa tro, det är väl samma beslutsprocess .

 47. Det kommer sluta med våldsamheter, inbördeskrig. De vill ha böneutrop i varenda moské och de vill ha fler moskéer. Den dagen svensken förstår vad som hänt och då säger nej till islam, den dagen utbryter kriget i Sverige. På riktigt. Så går det nämligen när man öppnar sitt hjärta för islam som Moderaterna och resten av 7-klövern gjorde.

 48. De som har investerat i en bostad där kommer att få se värdet sjunka, det är ganska troligt, jag skulle inte ens flytta dit om jag fick bo gratis!

 49. Detta är inga beslut polisen skall ta, detta skall ske av politiker. Islam är icke sekulär och i högsta grad politik. -, Politikerna är för fega helt enkelt och dumpar detta på polisen. Svagt, mycket svagt.

 50. Biggest news in the EU today:

  ”5-Star, League want ECB to forgive 250 bln euros of Italy debt”
  https://www.reuters.com/article/italy-politics-draft/5-star-league-want-ecb-to-forgive-250-bln-euros-of-italy-debt-draft-idUSL5N1SMA1R?rpc=401&

  The time is coming (and soon!) when EU nations will no longer be able to provide free housing, free healthcare, and free money to the Muslim migrants. That is when things explode with riots and a massive crime wave.

 51. Så det finns ingen tid att fråga grannar för det är resurskrävande säger polisen men att jaga oliktänkande på internet finns det tid till.
  Det verkar också bråttom med moskeer och böneutrop.

 52. ”Försena handläggningen”. Tålamod är något, som vi svenskar fått lära oss – bl. a. då vi väntat i evigheter på diverse myndighetsbeslut. Då har aldrig ”försening av beslutsprocessen” ens diskuterats. Det har bara varit att vänta.
  Och det vore ju ändå lite’ klädsamt, om polisen låtsades att vi hade några rester av demokrati kvar genom att kontakta de närmast berörda medborgarna, innan man kör över dem.

 53. Varför måste böneutropen vara 110db i högtalare? Tycker att en app till telefonen kan vara ett bättre alternativ, eller att skriva upp sig på en sms-lista och få det uppspelat de tider de vill.

  • Det finns 57 muslimska länder att välja på.De är här bara för att sprida islam allt annat är lögner!

  • Den store profeten hade ingen app, här ska allt göras som på 600-talet, men man kan ju fråga sig om dåtidens minaretskrikare kom upp till 110 db, dvs strax under smärtgränsen. Definitivt hade Muhammed ingen elektronisk högtalare

 54. Hur det funkar idag i det politiska Sverige. Bilmekanikern hade fått otal av klagomål från missnöjda kunder. Hans förklaring var att han övertagit en dåligt utrustad verkstad.

 55. Har ingen koll på SD ambitioner ang böneutrop …. hade varit passande med ett förslag , som en ide att förbjuda det i valplattformen

 56. När fega beslutsfattare inte vågar sägar nej till böneutrop så överlåter man beslutet om detta till den lokala polisen, personligen så tror jag inte att den polischef är född som vågar ta risken att säga nej till böneutrop.
  Vem vill riskera att själv och den egna familjen drabbas av islamistiskt våld?
  Om politikerna på riksnivå sagt nej till böneutrop, burka och niqab mm så hade detta underlättat mycket för så väl polisen som skolans alla lokala beslutsfattare!

 57. Nu får väl ändå polisen skärpa sig, vi kan inte behöva ha det där oljudet över hela landet. Det blir ju totalt outhärdligt!

  • Spanien har varit muslimskt område och sådant gäller för evigt enligt dem, om inget radikalt görs blir det så där med.

 58. Det skall för helvete inte polisen
  avgöra ,
  detta förbannade satans oljud
  som STÖR VÅRT SAMHÄLLE

  • Helt rätt. Stefan ”Muslimerna är mina vänner” Löfven är för feg för att sätta ned foten och ändra på lagen som polisen hänvisar till. Vi behöver en statsminister som representerar hela svenska folket, inte en nolla som kallar andras åsikter för ”tjäbbel”

 59. De fega politikerna vågar inte ta beslut. Utan väljer att låta polisen gå efter lagar som inte är anpassade utifrån vilken religion som ska få finnas i det offentliga rummet. Man kan ju inte jämföra det med ett tillfälligt evenemang. Utan ett permanent utrop att den ende guden är Allah. Inte den kristna guden. Vilket Antje Jackelen tror.
  Det är helt galet. Stoppa detta innan motsättningarna mellan invandrare och svenskar exploderar.

 60. Sverige är ett kalifat! Muslimerna har tagit över! Svenskarna är veklingar istället för vikingar.

 61. Det kommer låta pittoreskt i början. När svenne tänder grillen och tar fredagsgroggen. Efter sommaren är slut kommer folk vara galna på oljudet.

 62. Hur gör de om politiska partier, föreningar torghandlare, affärer, restauranger osv begär att få ha egna utrop?

  Får en ha måste alla få enligt rättvisa…

 63. Staten är tillåtande till en intolerant religion. Det är som att hoppa in i en lejonbur och hoppas att inte bli lejonmat.

  • Tolerans mot inteoleranta ideologier är självmord. Men vi kommer inte att fortsätta vara toleranta länge till. Priset vi får betala är massiava terrorattacker och ett lågintensivt inbördeskrig i Europa.

 64. Stefan Löfvén bör flytta och bli granne med en moské. Då kan han njuta av en 1400 år gammal kvinnosyn på nära håll. Men det kommer han aldrig att göra och det bevisar vad han egentligen tycker om saken.

 65. Det här har dom gjort mot oss, förrädarna de som skiter i sitt land Sverige. Nu tar araberna över och förrädarna hjälper till med det. Mitt hat är gränslöst.

 66. Vill bara påminna om att Saudiarabien inte tar en enda flykting, på grund av terror-risken, men finansierar moskéer över hela Europa.

 67. Om det nu är så att det inte finns några egentliga möjligheter att stoppa detta, kommunen ser till ljudnivåer, polisen till allmän ordning så får väl en ny och klokare regering stifta en särskild lag efter valet.
  Det är rätt otroligt att de får skrika ut sina budskap på ett språk vi inte förstår, de kan ju uppmana till vad som helst.
  Alla utrop på svenska, inga religiösa budskap förutom kyrkklockor är väl en bra början på en ny lag.

 68. Det handlar inte om ett enskilt ” Tillstånd ” om Islamsk tradition.
  Det handlar om ett Makt-övertagande.
  Det börjar med att söka tillstånd , sedan fortsätter det. Det finns inga hemligheter. Det är bara att se till Islam och vad som Islam KRÄVER !
  Giftet kommer att ta över det Svenska Samhället , om det inte stoppas.
  Och tyvärr måste jag som medlem i den Svenska Kyrkan , BEKLAGA.
  Beklaga den totalt vidriga, och själv-destruktiva hållning Kyrkan har.
  Det är ingen tillfällighet att den tappar medlemmar. Den Svenska Kyrkan är idag inte trovärdig.

 69. Nästan 82% fick sjuklövern tillsammans i riksdagsvalet 2014 i Karlskrona… Valmyndigheten.se
  Med denna enorma majoritet, så borde böneutropet vara sanktionerat med råge av karlskronaborna.

 70. Polisen har gett upp och samtidigt så inbillar sig polisens tillståndsenhet att det skall nu bli mycket lugnare i villakvarteren.

 71. Nu skall SR sluta sända morgongudstjänsten i en månad. Platsen lämnas över till muslimsk propaganda under ramadan. Kommer detta att få de religiösa att fatta, eller kommer dårarna fortsätta vända andra kinden till. Jag tror på det sistnämnda.

 72. Kom dom till Sverige för att leva i Frihet ?
  Eller för att föra sinnes-sjukdomen, Islam vidare ?
  Det Elände som satte dom på Pott-kanten och hotade att ta deras miserabla liv ?

 73. Ytterligare ett led i övertagandet! Och i polisens uppgift ingår det att slå ner all övertagande! Sure baby! Jävla sagoberättare!

 74. Fy, fan att hylla en ny vansinnig ideologi som Statsminister högaktar, det innebär att tokfan, är dummare än en tom påse nötter!

  • Vanliga svenskar får stå till svars inför Tinget om vi gör fel !
   Skall inte dessa , som lett Sverige i fördärvet få sitt Straff ?

 75. Och 110 decibel är långt över vad någon annan verksamhet tillåts ha. Så nog räcker det med bulleraspekten om man bara vill.

 76. Bönen inleds med Allahu Akbar. Det är ett historiskt stridsrop som islamisterna använder innan de skär halsen av sina finender, dvs alla som inte är muslimer, eller begår sina terrordåd. Jävlig skönt att höra det varje fredag. Särkilt skönt för de anhöriga till offren på Drottninggatan den dag det kommer till deras stad. Fy fan…

 77. Här en f.d. muslim som vaknat upp:

  ”I Sverige har vi inga megafoner som skriker ut ideologisk propaganda
  såsom i Nordkorea och Irak. Vi har inget böneutrop som trycker ner oss
  och åberopar någon gudoms storhet över oss dödliga människor. Den som
  inte har växt upp och levt ett helt liv under en sådan övermäktig
  propagandamaskin kommer aldrig att förstå vad det betyder att bli
  befriad från detta ok. Tänk, att du börjar använda din hjärna, dina
  tankar och dina ord helt på egen hand. För allra första gången. Men…
  ack!! Nu höjs rösterna över hela Sverige för att återigen tvinga oss,
  som flydde denna ideologiska tortyr, att stå tillbaka. Vi som blivit
  hjärntvättade, torterade och trakasserade av dessa auktoritära
  ideologier och deras självvalda representanter under så lång tid av vårt
  liv, tvingas nu igen till underkastelse. Den fristad där vi sökte asyl
  för att undkomma en diktatur blev en fristad för ideologier som skapade
  diktaturen och diktatorn vi flydde ifrån.”

  / Bassam Al-Baghdady Källa: https://newsvoice.se/2018/05/10/islam-propagandamaskin/

 78. ”Muslimerna säger och skriver ”Sluta prata om Islam och respektera Islam, respektera min religion”

  När någon kommer till ditt hus, slår dig, våldtar dig, din mor, din dotter, mördar din far, din bror och dödar alla i din familj, övertar ditt land och förbjuder dig att tilbe din Gud. Vill ni respektera den personen/religionen?
  Nej det vill ni inte!

  Det är vad Islam gör mot mig, dig, alla otrogna, kristna i Irak, Syria, Nigeria, i Pakistan, i Somalia, i varje hörn utav världen, det är vad Islam gör mot kristna och alla som inte tilber deras religon och profet, det är vad de har gjort i 1400 år, det är vad Muhammed gjorde, och det är det muslimer gör än idag, goda muslimer som följer Islams profet, de följer bara sin älskade profet. Vad ISIS gör nu har pågått hela tiden i 1400 år och allt de gör är i enlighet till Allah enligt Koranen i enlighet till Hadith, det är i enlighet till Islam det är deras Gud, det är deras Allah, som står skrivet i Koranen från A till O. I vartenda kapittel av Jihad i Sahih Bukhari står det, -döda de kristna, korsfest dem, ljug för dem, bedra dem.
  Det står överalt, du kan läsa det, du kan läsa den lilla Hadith boken och se att det är precis vad som står, det är deras religion. Det är deras religion som attackerar alla ”otrogna”, deras religion gör detta mot oss och det är respektlöst att de kräver av oss att vi skall respektera Islam, jag respekterar inte Islam, Islam förtjänar inte respekt! Vill muslimerna ha respekt så får de förändra och reformera Islam, ta bort alla verserna i Koranen som säger ”Korsfest alla kristna, mörda dem, ta alla deras kvinnor och hem.

  Men Allah lovar dem paradiset.

  De skär huvudet av kristna och tvingar andra kristna och otrogna att titta på och säger till er: Detta vill hända med er om ni inte slutar skriva, prata om Islam”

  Att kalla sig feminist och stödja Islam rimmar illa när Islam i Sverige undertrycker kvinnor när vi har Svenska lagar, men Sharia lagen är tilllåten i Sverige, våra styrande vill inte höra om detta, ej heller muslimerna vill att de skall avslöjas.Om muslimerna inte vill höra sanningen om deras egna religion så kan de väl flytta tillbaka till sina hemländer för där vågar absolut ingen att kritisera Islam och ingen vågar säga vad som står i Koranen och hävda ”Detta är helt fel”
  I deras hemländer våldtar de små tjejer tills de dör av inre skador för Mohammed gjorde det och muslimerna fortsätter att göra det. Där har vi Islams religion, det är muslimernas religion!

  Att slå sin kvinna står i Koranen, vers 4.34. Våldta kvinnor står i Koranen, exempel Surah 4:24. Muslimerna våldtar gifta kvinnor, inom Islam är det OK, det står i Koranen, de kidnappar kristna tjejer och tvingar dem bli muslimer och gifter sig med dem, precis som Muhammed gjorde. Muhammed mördade Sfiyyas Far och hela hennes familjoch gifte sig med henne, eller rättare sagt våldtog henne. Tjejen valde knappast att frivilligt gå till sängs med mannen som precis har mördat hennes familj, hennes man och alla familjemedlemar?

  Nej det gör du inte!”

  Citat, Mona Walter, En Somalisk kvinna.
  https://www.youtube.com/watch?v=nqj8PdbH-7I

  • De verkar ha svårt att fatta att respekt är en bytesvara – inte en gåva. Jag ger inte respekt om jag inte får detsamma tillbaka. Om de kan respektera att islam inte hör hemma i det svenska offentliga rummet, inte försöker göra något som påvekar det svenska offentliga rummet, respekterar våra klädkoder på arbetsplatser, respekterar våra lagar etc. , så respekterar jag dem precis lika mycket som alla andra individer.

 79. Vi får hoppas att att en varje håla i vårt avlånga land får böneutrop fem gånger om dagen innan valet. Det är nog det enda som får svenne banan att vakna upp ur sin vänsterliberala psykos och rösta för att rädda landet från islamiseringen.

  AfS 2018

  • Det är säkert planerat i Islamkretsar.
   Allt är planerat. Trenden är tydlig i vårt avlånga Land.
   Dom skall ta över Sverige med sin sinnessjukdom.

  • Rösta SD i stället då kan det rädda Sverige nu 2018 det kan det inte om du röstar på AfS.
   AfS är inte i riksdagen då kan de heller inte påverka politiken.
   Försök att fatta detta.

 80. samhället är inte anpassat för intelligenta ansvarsfulla personer, samhället är däremot anpassat för ointelligenta ansvarslösa personer. Sverige är det en stor nackdel att vara intelligent och ansvarsfull och och stor fördel att vara ointelligent och ansvarslös och alla samhällsresurser läggs på dessa. Vill man få något från samhället så måste man antingen vara dum eller spela dum.

 81. Ikväll kl 21:00 på SVT2 medverkar Jimmie Åkesson i Aktuellt. Debatt mot Socialdemokraternas Anders Ygeman. Ämne: Utsatta områden.

 82. Utmärkt!

  Hoppas att det blir böneutrop över hela Sverige. Islamisterna lägger verkligen krokben på sig själva här, för nu kan de ge sig på att Europas folk börjar att vakna.

 83. Vad folk ni närheten tycker är avgörande för om det varit en demokratisk process eller inte. Polismyndighetens motivering för bifall duger inte!!!! Fråga till beslutande polisbefäl: Kommer du gå emot det uppvaknande som kommer?

 84. S valslogan: många minareter för din profeter så alla(h) kan budskapet höra. Att svenskarna islamiska mångkulturen tillhöra.

  Eller : Ny teknik och utveckling är inget för Hen. Stenåldersreligon för samhället vidare sten för sten.

 85. Har inte grannarna någon talan om de vill ha dessa islamister vrålande sina hot och
  hat i högtalare runt knuten,det är ju inte klokt detta måste de väl överklaga.

 86. ”Det är en väldigt resurskrävande insats och skulle försena handläggningen av ärendet”

  Låter som om det är viktigare att Muslimerna får sprida sitt budskap över bygden så fort som möjligt än att man har en demokratisk och rättssäker process.

 87. Jag uppmanar er alla att polisanmäla alla som godkänner, inklusive Polisen, för deras beslut att tillåta böneutrop vilket bryter emot Religionsfrihetens 1:a Paragraf.
  Om religionsfrihet:
  1 § Envar äger rätt att fritt utöva sin religion såvitt han icke därigenom stör samhällets lugn eller åstadkommer allmän förargelse.
  Det finns ett antal videoklipp på youtube om hur ett högt böneutrop via högtalare påverkar flera kvarter i närområdet.
  Ansvariga politiker och myndigheter borde sättas sig in i vad ett böneutrop uttalar i sin text och det är att proklamera att över området så råder Islam. Likaså att jämföra med de opinionsundersökningar som finns angående böneutrop och där en majoritet är emot böneutrop. Därför så bryter ett godkännande av böneutrop mot Religionfriheten och stör därmed samhällets lugn eller åstadkommer allmän förargelse.
  En Kyrkas klockringning handlar om att Sverige sedan mer än tusen år tillbaka har präglats av den kristna tron och vårt gamla Kristna kulturarv och en klockringning kallar till en samling och inte om ett herravälde.
  Ifall det finns över 300 olika religioner så kan de inte ha tillträde till det offentliga rummet för att utföra sina olika ceremonier. Ifall böneutrop godkänns så kan alla kräva rätten till att få kränka samhällets lugn.
  Så här skriver Tomas Samuel: ” Böneutropet inleds med ”takbir” genom att proklamera ”Allaho akbar” för att visa att Allah är den störste och att allting och alla, utom Allah i islam, ska böja sig. Det islamiska vittnesbördet är den andra satsen i böneutropet (Det finns ingen Gud utom Allah och Muhammed är hans sändebud). Detta bekräftar islam och proklamerar det (islam) över landet.”

 88. Man ”råkat glömma”… Snarare att de arrogant struntade i det. De är ju muslimer. Det nya ”herrefolket”, och det de vill ha, det SKA de ha.

  Och polisen är så fega, att de viker ner sig i sin ynkedom inför islam.

 89. usch för detta landet att böja sig över och bli tagen i röven så här usch allså ,,Tiden är inne att stå upp för vårat land

 90. Nu börja det , nu kommer alla som ansöker att få tillstånd. Detta hade vi med hjärna förutspått för femton år sedan , nu börjar det.

 91. I accelerande fart sker exakt det som jag vetat i 30 år.
  Sagt ifrån och fått ett finger varje gång underføstått att jag ær ett eller flera av dessa -ismer.
  Nu sæger jag bara,vad var det jag sa.

 92. Som jag sagt tidigare . . detta är en ’verksamhet’ som polisen tillåter hålla en ljudnivå på 110 dB. I den logaritmiska skalan innebär det dubbelt så hög ljudnivå som Socialstyrelsen tillåter för rockkonserter (100 dB).
  ”Sharia”polisen (?) anser det är helt OK att det ska HÖRAS att Sverige nu omvandlas till ett islamiskt kalifat!
  Men att inte göra en miljökonsekvensbedömning/bullerutredning enligt Miljöbalken eller inhämta synpunkter från berörda närboende sakägare i både enskilt och allmänt intresse är rent av olagligt och ska överklagas till förvaltningsdomstolen!
  Här handlar det om diktaturfasoner!

 93. Som grädde på moset på den här typen av idiotier babblar ”Alliansen” om ”ensamkommande” som ett begrepp. Var Arkilov ”ensamkommande”? Då det numera talas om anhöriginvandring borde det rätta ordet vara ”ankarbarn” istället för ”ensamkommande” som för tankarna till min ungdoms flyktingbarn med en lapp om halsen. De stackarna i trasiga kläder och tacksamma för ett par sockor eller vantar och ett glas mjölk är lite annat än heroinisterna som av media missinformerade tanter stickar vantar åt. Hoppas Lööf och Kristersson ryker ihop av bara helvete.

  • Alliansen är alliansen, minns förrädare Reinfeldt. Inget är förändrat i deras hjärnor. En röst på Alliansen är en stödröst på clownen löven.

 94. Polisen??? Var det inte dom som ville han högre lön??? Undrar varför dom har lön alls. Och sen är dom förvånade att deras bilar och dörrar blir sprängda.
  Ja, det kan ni fundera på.

 95. Magnus Rothoff? Heter verkligen idioten det??? Är det olagligt i Sverige att fråga grannarna om man stör???? Svara på den frågan ditt vidriga lilla djävla as. Känner du att du tjänar för lite?? Du tjänar för mycket, även om du bara får en örfil för ditt inkompetenta jobb.

 96. Magnus Rothoff bör omplaceras till att arbeta som ingripandepolis. Att handläggningen skulle försenas av att man skulle tala med boende i området kan väl inte vara ett argument som bär, utredningar tar tid.. Att de inte har laglig grund att tala med de boendet är ju ren nonsens, alla får prata vem man vill. Vill den man vill prata med, inte prata, har man i alla fall försökt.

  Vilket stolpskott till polis !! Är det sant? Har han anfört dessa skäl?

  Fast det är klart, det är ju tveksamt om Magnus skulle tillföra något ”därute”.

  • ……. och inte en centimeter av en muslim ska få förekomma i Sverige . Tack

 97. Efterblivna för helvete i Tyskland så har domstolen förbjudit böneutrop på grund av innebörden av gapandet! Ingen religion ska fan inte tala om för oss att deras gud är störst synnerligen inte islam! Obs finns inget som heter isamofobi! Dom som inte vet innebörden av fobi läs på!

 98. Om man är konspiratoriskt lagd kan man nästan tro att polisen medvetet väcker folks ilska för att skapa fler sverigedemokrater fram till valet.

  • Har lekt med tanken att , spela upp ’ böneUtRop ’ på allmän plats .

   Låta imamen förpesta tillvaron för ’Svensson ’ . Skulle kunna ljuda ur bärkassen , eller så .

   • Ja varför inte?!
    Jag leker med tanken ganska ofta vad man skulle kunna hitta på för bus. Konstigt att ingen har saboterat högtalaranläggningen till minareten.

 99. Sverigevänner!!!!! Bit för bit ger de styrande bort VÅRT SVERIGE!!!!!!!!! Som alla vet kommer det mer och mer!!!! Och vill ha ännu mer!!!! SD2018!!!!!!

 100. Passar det inte för er så dra? Det är ingen som tvingar er att vara kvar, ni klagar ändå bara på ert ”Sverige” ändå!

  • Jo , koranen tvingar dem . Och Mecka har beordrat muslimerna
   att invadera vårt Sverige . Och imamen eldarpå sitt fotfolk , för att nå resultat med islamiseringen .

 101. Detta att polisen kan bestämma detta visar på hur vansinnig den svenska samhällsordningen är. Det måste bli ändring på denna struktur. Polisen ska skydda oss svenskar och jaga brottslingar och inte ägna sig åt religiösa normer från utlandet.

 102. Människor upplever ljud på olika sätt, och om Polisen
  fortsätter skyndsamt med utdelningen av tillstånd för
  sanitära olägenheter så kommer nog en del partier
  på den extrema högerkanten att snart göra entrè i
  Sveriges Riksdag, gissar att man kan provocera in
  det mesta om man bara fortsätter.
  Om sju partier blir paralyserade av SD så kommer
  dom nog inte att bli mer avspända länge fram.

  • Därför skyndar det med att förbjuda SD och liknande, enligt Stefan Löfven, rasistiska och Nazistiska partier i riksdagen. Jag gissar att det arbetas infernaliskt på detta i vissa riksdagsgrupper. Första steget är som vi ser nu, strypa deras möjligheter att nå ut till folket med deras budskap.

 103. Danskarna säger att man måste tala utifrån fakta i olika frågor, även i frågor som invandring och Islam.

  Danskarna är inte rädda för att söka fakta därför att man är rädd för vad man kan finna vilket svensk statsledning är så in i norden.

  Man är i Karlskrona rädd för att om man talade med de kringboende skulle man få ett svar man är rädd för.

  Nämligen att i stort sett ingen vill ha en minaret med böneutrop och att man vill att beslutet skall vara ett nej till ansökan.

  Dessutom skulle man säkert finna ett kompakt motstånd mot Islam i gemen.

  Otäcka fakta som måste undvikas.

  Därför kör polisen över de kringboende.

 104. Växjös muslimer nöjda med beslutet: ”Visar att demokratin fungerar”

  Ja, demokrati för dem är när beslut går deras väg!
  Detta uttalande visar med all tydlighet att muslimer inte vet vad ”demokrati” betyder.
  Demokrati är när ex grannar får yttra sig före beslut och när katolska kyrkan inte får avslag på SIN ansökan om klockringning!

 105. Det blir svårt att backa när politikerna ger muslimerna rätt till böneutrop, nästa steg sharia lagar och offentliga stympningar och stening av kvinnor som syndat. Man trodde inte man skulle behöva uppleva detta under sin livstid i Sverige.

 106. Ett utdrag ur texten: ”Jag vill inte föregripa den formella processen, men i princip gäller
  samma förutsättningar och villkor i Karlskrona som låg till grund för
  vårt beslut i Växjö.”

  Jaha – men vart tog medborgarnas rätt att få yttra sig vägen..?
  Polisen – en extremt inkompetent myndighet (jag är snäll i dag!) som bara skriker efter mer pengar samtidigt som den ger Folket fingret om och om igen…

 107. Muslimerna har väl infiltrerat kommunstyrelsen också. Hopplöst läge.
  Det är också oerhört resurskrävande att finna förövarna till gruppvåldtäkter och hedersmord. Är det därför signalementen på dem ej offentligörs och utredningar läggs ned?
  Den 14-åriga pojken som blev ihjälkörd i Trollhättan i höstas, hur gick det med den utredningen? Det blir svårt att komma vidare i utredningen pga tystnadskulturen i dessa grupper, sade polisen för ett tag sedan. Oerhört resurskrävande!
  Har de samma mentalitet som Özz Nujen blir allt väldigt resurskrävande.

 108. Illa . Är det verkligen så illa , att svenskarna inte förstår vad ISLAMISERING innebär ,?!

  Om du inte röstar för —- islamFÖRBUD , är du medskyldig till

  halal-SLAKT av dina BarnBarn . Vakna för helvete ,!

 109. … vad gör det om ärendet blir försenat?
  Hur många outredda utredningar ligger det inte försenade? (med bla personliga lidanden bakom)

 110. En rad i böneutropet kan i princip översättas såhär ”Det får bara finnas Islam och det är varje muslims plikt att det blir så”

  Hur beslutsfattarna tycker det här är toppen för integration med brölandet av ovanstående på 110db har jag svårt att förstå.

 111. Lite OT: Nu har två personer i grannskapet till moskén i Växjö överklagat polisens beslut för en vecka sedan. Personerna sägs bo cirka 700 meter fågelvägen från moskén. Tillståndet gällde för max 110 dB. Ljudet skall mätas 1 meter från ljudkällan. Sedan avtar ljudet med 6 dB för varje fördubbling av avståndet om det inte finns byggnader emellan eller blåser kraftigt. 700 meter innebär en fördubbling av avståndet mellan 9 och 10 gånger. Därmed kan man säga att personerna som har överklagat kommer att kunna höra max (110 – 6 * 9,5) dB = 53 dB av böneutropet. Det motsvarar ungefär vanlig samtalston. Detta gör troligtvis att polisen (efter att ha fått den beräkning gjord på en vecka) kommer att säga att just dessa personer inte kommer att bli störda av böneutropet. Det tror faktiskt inte jag heller.
  För att få ett överklagande prövat (vilket man ändå inte kommer att göra) krävs det förmodligen att de överklagande bor inom 30 meters radie från moskén. Där kommer det att höras ungefär som en bullerstörning från motorvägstrafik. Men då kommer polisen att säga att det bara varar i 3 minuter per vecka, och att det får man stå ut med.
  En annan inte helt omöjlig utgång är att personerna som har överklagat döms för ”hets mot folkgrupp”, eftersom de har skrivit i sitt överklagande att de ”ofrivilligt får ta del av religiös propaganda rakt i våra hem”. Sverige är på väg att islamiseras, gott folk!

 112. Här är översättningen till ett bönutrop;

  ”Allah är störst. Allah är störst.
  Jag vittnar att det finns ingen gud (som är värd tillbedjan) utom Allah.
  Jag vittnar att Muhammed är Allahs sändebud.
  Kom till bön. Kom till bön.
  Kom till framgång. Kom till framgång
  Allah är störst. Allah är störst.
  Det finns ingen gud utom Allah.”

 113. Nu faller den ena kommunen efter den andra. Sätt igång med överklaganden , ni som blir direkt utsatta för eländet. Och tänk noga efter innan ni väljer valsedeln. Det finns bara ett enda parti i hela Sverige som kan lösa denna vansinniga utveckling.

  SD 2018

 114. Vi sitter på läktaren i vårt eget land, vår egen kontinent och i vår egen livstid. Vi sitter på läktaren och ser Sverige islamiseras. Alla människor vet innerst inne att detta sker. En del ser mönster av orsaker och medvetna handlingar. Oavsett ser vi alla (i stort sett) ATT detta sker. Sverige islamiseras 2018. Vi hanterar böneutrop, undernärda barn och chaufförer under Ramadan, gruppvåldtäkter, terrordåd, utanförskapsområden, stenkastning mot blåljuspersonal, skolor utan någon ordning på lektionerna, balkongmord etc.

  Trots detta finns det alltid de som anser att vi inte kan neka islam ännu ett finger pga religionsfriheten, risken att gå Sverigedemokraternas ärenden, åtaganden mot FN etc. Den politiska korrektheten hindrar oss som sitter här och påtalar det hela från att aktivt engagera oss i politiken (faran för jobb och familj mm).

  Därför sitter vi på läktaren. Det är surrealistiskt.

 115. Polisen ger sina tillstånd bara genom sanitär Ljudmätning i decibel tar inte hänsyn till grannar som känner sig ohörda och kulturellt överkörda i sitt eget land dom växt upp i , ser sina hus minska i värde etc skule en Kyrka i Saudi eller annorstädes få köra på utan missdåd , knappast !

  Hoppas nån gör en smash & grab på pelaren med PA utrustning och en obegriplig rotvälska , kan ju faktiskt var ett utrop med icke tillåtet innehåll , ingen kan kolla ?

 116. så närboende skall inte rådfrågas, bara betala skatt och hålla käft, sverige är ju totalt sinnesjukt land att fortsätta leva i

 117. Är det någon som förstår vidden av ”böneutrop”?

  ”Adhans främsta uppgift är att sammanfatta islam och trosbekännelsen, shahadah. Anledningen till att den ropas ut är att både icke-troende och troende ska få ta del av islams andlighet”.

  Källa: https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Adhan

 118. ”Resurskrävande”?! Det har i ”alla år” funnits folk för att stjäla förverkade och beslagtagna föremål från inlämningen (jag HAR nedpackade klipp!) samt förse sig med alkohol inför långhelger etc…
  När skall myndigheten lära sig att dels följa lagstiftningen, dels bekämpa vänskapskorruptionen samt börja att PLANERA arbetet så att det ”ger något” för det under absurda skatter tyngda Folket?

 119. Återigen, hur har det här kommit att bli en ordningsfråga som handläggs av polisen? Det här är i högsta grad en POLITISK fråga; ska vi tillåta att politiska slagord på hög volym ropas ut på ett främmande språk mitt i det svenska samhället?

 120. Absolut, jämförelsen är i högsta grad relevant! Fast nu är det ju så att HMF-lagstiftningen kan endast peka ut vita svenskar, eller möjligen utländska nazister, som förövare, andra kan bära sig åt hur fan de vill.

LÄMNA ETT SVAR