Det var i våras som 17-åriga Emelie reste med buss i centrala Stockholm och kort efter avstigning överfölls i en park av en okänd man. Polisen går nu ut med bild på en person man vill komma i kontakt med som följde efter tonårsflickan.

Personen i fråga ska ha rest med Emelie på buss 94 från Gullmarsplan till Eriksdal och sedan plötsligt gått av vid samma hållplats.

LÄS ÄVEN: Våldtäktsman sätter skräck i tunnelbaneresenärer – polisen visar bild

Händelsen inträffade den 22 mars omkring klockan 03.00-03.30 i Rosenlundsparken på Södermalm. I parken springer en man ikapp Emelie och överfaller henne genom att hålla fast henne och ta på kroppen. Samtidigt hotar han att utsätta Emelie för våld om hon inte har sex med honom.

Emelie berättar för polisen hur hon ser en förbipasserande man och skriker efter hjälp men att personen inte reagerar. Till slut lyckas hon att ta sig loss från mannens grepp och fly från platsen.

Vet du vem mannen är?

Nu vädjar polisen om tips. Om du vet vem mannen som syns på bussen är kontakta polisen på telefonnummer 114 114 alternativt Efterlyst på 08-702 00 90 eller genom e-post [email protected].

EMELIE 17, VÅLDTAGEN

????EMELIE, 17, UTSATTES FÖR VÅLDTÄKTSFÖRSÖK????(Sänds på Viaplay, Viafree och TV3)Natten till den 22 mars åker 17-åriga “Emelie” med buss 94 från Gullmarsplan till Eriksdal, i Stockholm. När hon kommer till Rosenlundsparken kommer en man ikapp henne och hotar med våld om hon inte har sex med honom, samtidigt som han håller fast henne och tar på hennes kropp. Polisen söker nu identitet på den man som gick på, åkte med och gick av vid samma hållplats som Emelie den här natten. ❓Vet du vem mannen är? Ring oss på 08-702 00 90 eller maila till [email protected].

Geplaatst door Efterlyst op Maandag 19 oktober 2020

LÄS ÄVEN: Kartläggning: 85% av överfallsvåldtäkter begås av invandrare

authorimage