Foto: Håkan Dahlström.

Polisstation stängs – otillräcklig säkerhet för personalen

Delningar

Ambitionen är att kunna öppna upp igen. ”Säkerheten är inte bra”

I september 2017 öppnades polisreceptionen i Åstorp och har varit bemannad en dag i veckan. Då hette det att man ville komma närmare medborgarna.

Nu stängs den dock ned på obestämd tid.

Polisens huvudskyddsombud i nordvästra Skåne hänvisar till personalens säkerhet.

– Det är som öppen gata från vägen in till kontorslokalerna, när vi har gjort riskanalysen har vi kommit fram till att säkerheten inte är bra. Dörren in är olåst och sedan är det en direktpassage vidare till personalutrymmen, säger Åsa Wulff till SVT Nyheter.

Beslutet grundar sig bland annat på en händelse i höstas då en berusad man kom in i lokalerna och härjade. En polis fanns just då på plats som kunde hantera situationen.

Man hoppas nu kunna hitta en lösning för att på sikt öppna upp igen. För att det ska bli möjligt krävs en traditionell polisreception med en lucka som kan stängas vid något form av angrepp.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

581 KOMMENTARER

 1. POLISEN är rädda ,känner osäkerhet, vad skall vi vanliga Svenskar känna som inte har utbildning samt vapen som polisen har.?
  Politikerna har skapat ett vansinnes samhälle !

 2. Om polisen ”vill komma närmare medborgarna” så får man väl börja med att tillskriva medborgarna vuxenhet att vara med och bestämma och inte genom att dumförklara medborgarna…

  ”Polisen har tidigare förklarat att grannar inte tillfrågats eftersom allmänheten saknar relevanta kunskaper om ljudstörningar. Enligt tv-stationen kommer klagomålet från personer som angivit en adress cirka 700 meter fågelvägen från moskén.”

  http://www.blt.se/tt-inrikes/beslut-om-boneutrop-overklagas/

  • När man arbetar med ljud är det viktigt att man inte stirrar sig blind på begreppet decibel. När du hör en vacker sångröst är 60 dB underbart.
   När du hör naglar mot en griffeltavla är 60 dB en ren plåga.

   Repulsion
   Det franska ordet répulsion betyder avsky på svenska, och är motsatsen till attraktion. Repulsion kännetecknas av ljud som uppfattas som obehagliga eller frånstötande. Människor värjer sig mot denna typ av ljud. Repulsion kan resultera i att människor undviker att vistas i eller passera ett område. Avskräckande öronbedövande inbrottslarm är ett tydligt exempel på repulsion. Andra exempel på repulsiva ljud är naglar mot griffeltavla.
   Fenomenet kan även användas för att hålla människor borta från en plats – ett auditivt stängsel. Köpcenter kan spela klassisk musik för att hålla ungdomar borta. Eller böneutrop kan användas för att driva bort etniska svenskar från ett visst område.

   Allt detta kan summeras i en enda mening:
   ”Om du upplever att du blir störd, så blir du faktiskt störd”.

 3. Hittar ni på nyheter? För trovärdighetens skull kanske Samnytt borde avstå från att rapportera de mest absurda nyheterna, hur verkliga de än är. Nästan hela svenska folket förnekar ju ändå att det är som det är och vägrar syna korten. Varför ringer de helt enkelt inte polise… nä jajust det ja.

 4. Måste säga att man får känslan av att samhällskontraktet är brutet. Polisen som är beväpnad anser att det är förstor risk att ha en station öppen pg att dörren är olåst. Jag har härmed ett förslag ring en låssmed!!!!!

  Men frågan är snarare, om polisen är så rädda att med vapen i hand inte kan ha en polistation öppen 52 dagar om året? Har vi då fortfarande ett kontrakt att de skall stå för skydd av medborgaren?

  • Vid kontraktsbrott är motparten skadeståndsskyldig. Du hade aldrig något ”samhällskontrakt”, eller hur? Det fanns aldrig. Det vara bara ett begrepp som psykopaterna ljög ihop för att lura de allra mest naiva att acceptera PKs ensidiga tvång och stölden av det mesta av alla andras pengar. Har ingenting alls med ett kontrakt att göra, tvärtom, kontrakt är per definition motsatsen till politik. Kontrakt är ömsesidigt frivilliga överenskommelser som är bindande med tvång mot den som bryter mot avtalet.

   • Ja du har så rätt. Men vad vi borde är att starta några crowd founding och dels stämma staten inför domstol dels ta några HMF mål till HD. Dommarna som kommit den senaste tiden kan inte hålla en närmare granskning
    Araber och IS kan inte vara en folkgrupp

    • När folket stämmer staten så hänger de sina politiker i lyktstolparna med pianotråd. Man slår med mejseln på lyktstolpen, och sen på den andra stolpen, och konstaterar av genklangen att båda härmed är ofarliga. När det kommer till kritan har politikerna ingen ångervecka. Jag bara konstaterar hur det alltid har fungerat i alla historia. Jag uppmanar inte till våld mot någon (vem, jag?!)

 5. Vem skall värna om svenskars Säkerhet om inte ens Polisen är kvar ?
  Skulle vi Lagvidrigt ha Vapen för att använda i självförsvar , blir vi Åtalade för Grovt Vapenbrott.
  Om vi skulle skjuta skallen av inkräktarna , blir vi åtalade för Mord.
  Och kan säga Adjö till Fru, Barn , Släkt, Arbete och Livet !
  I Sverige är det längre ingen Ursäkt enligt Lagen, att försvara sig !
  Vi står inför ANARKI !

   • Det är bara svenska snuten som hindrar dig från att bära revolver, och vad de går för demonstrerar de ju patetiskt varje dag. Självklart bär man vapen i Sverige idag! Allt annat är ju direkt livsfarligt. PKs charad till rättsväsende är ovidkommande. Svenska staten har gjort sig själv helt irrelevant, det är islamistiska klanstater som gäller nu, detta är kalla fakta på marken. Under nästa mandatperiod kommer 25 hela poliskårer av anonyma islamistiska män att flytta till Sverige. Jag förstår inte varför inte fler än 3% om året lämnar den förnedrade snutkåren. PKs fega lakejer.

 6. Polisen ville komma närmare medborgarna. När de gjorde det var upplevelsen inte angenäm. Eliasson gjorde ett grundligt förstörelsejobb. Polisen backar från sitt uppdrag – och skyller på lokalerna. Vem ska rädda polisen från medborgarna?

  • Är det inte lustigt hur alla PK alltid bara har en enda lösning på alla problem: Att bygga byggnader! det handlar om att tanka bort skattepengar till kompisarna i den extremt korrumperade och ineffektiva byggbranschen som lever bara av planekonomisk nollräntespekulation med maximal skuldsättning tills det brister och andra får städa upp. Det är den enda politiska ideologin i Sverige i modern tid, att bygga byggnader. Spelar ingen roll vilken fråga man stället till ett PK, att bygga byggnader är alltid det enda svaret. Inte för att det har undvikit en svår bostadsbrist, så klart.

    • Ja fritidsgårdar! Vuxendagis där vuxna människor låtsas ”jobba fritid”. Helt samhällsdestruktivt. Allt som pedofiltomtarna på fritidsgårdarna gör sabbar för alla andra. Om det hade funnits något adrenalin i någon PK så hade de gått till val på att bygga en skyskrapa i varje tätort med fritidsplatser för en hel miljon fritidspersoner. Bygga byggnad.

  • Lås in Eliasson för föräderi, det borde minst halva regeringen oxå bli dömda för. Svikna löften verkar vara vad Sveriges regering i snart årtionden har presterat. Så j**la trött på de etablerade partierna. Första sveket, biltullar… 👎😨

 7. Jag var tvungen att googla på Åstorp för att se vad det var för en by.
  Det är alltså en liten ort med mindre än 10 000 invånare i ”tätorten” och ca 15 000 i hela kommunen. Jag förstår ju att polisen måste kunna känna sig trygga, särskilt nu i 7-Partiets samhällsbygge där invasionsstyrkorna ser svensk polis som deras enda motståndare, men det är ändå ett väldigt tydligt bevis på att det gått fullständigt åt h-vete för långt.

  Det spelar heller ingen roll hur många poliser 7-Partiet lovar, eller hur mycket pengar som utlovas, det handlar till syvende och sist om de order som ges till polisen och om domstolars utdömande av skäliga straff. Som det är nu så tycks hela rättsväsendet vara näst intill nedlagt.

  • Ordrar från polisbefäl och politiker?! Poliserna grillar korv med buset och politikerna har inte insett att det är en typ av invasionsstyrkor som kommer i massor. Och fler ska släppas in, gärna vapentränade män från krigszoner.
   Hej hopp Sverige… 👎😲

   • Och vilka tror du ger polisen order om att bete sig som rikstöntar?
    Det är ju knappast polismän ute på fältet som kommer på idén att springa in på Ica och köpa halalkorv för att ha en trevlig grillafton med bilbrännare och stenkastare.
    Det handlar om order uppifrån.

    • Nä, så är det säkert. Men att göra det!?
     Tycker konstaplarna själva bör ha tillräckligt förstånd för att avfärda en sådan order, eller varför inte sjukskriva sig om man är rädd för att drabbas av ordervägran.
     Den ledningen skall hängas ut som ger så urbota idiotiska ordrar.
     Sedan har vi riksdagshuset som verkar vara fyllt med knäppskallar och som bara plockar idioter med partibok till styrande poster.
     Kunskap behövs inte, inte ens sunt förnuft… 👎😥

     • Inte bara riksdagshus. Det är fullt av politiskt nepotistiskt tillsatta individer i såväl kommunala, landstings och andra offentliga instanser. Vänner bekanta och partikamrater etc som varken har erfarenhet eller annan kompetens för dom uppgifter dom ska hantera. Eller i vissa fall tom visat sig klart olämpliga för ledande befattningar som Eliasson men ändå hålls om ryggen och får fortsätta sin destruktiva framfart genom viktiga myndigheter

     • Vi vet ju inte, det kanske är en del som vägrar. Efter det kanske de blir omplacerade eller får löneavdrag för ordervägran. Det har heller aldrig varit så många poliser som sagt upp sig som nu.

     • Verkar finnas många goda orsaker för poliser att säga upp sig i Sverige. Vem vill ha ett underbetalt meningslöst arbete där man förhindras att utföra sitt arbete vettigt av sin egen ledning

 8. Säkerheten blev säkert mycket bättre för alla sedan kollegorna börjat att bevilja muslimska hatutrop som uppmanar till strid.

 9. Va fan har ni gjort med Sverige. Ska vi skaffa vapen själva.Ok jag ska fixa det.
  Jävla nickedockor gräv ner er.
  Carl och väldigt förbannad .

 10. När Trump blev vald sa Margot Wallström att Sverige skulle strunta i USAs regering och sluta avtal direkt med delstaterna. Då borde även svenska kommuner kunna strunta i Sveriges regering och förhandla direkt med Putin om att få hit ryska trupper som på ett effektivt sätt får ta hand om buset.

  • Snarast att se som landsförräderi med främmande trupp, i synnerhet med en så främmande kultur och rättstradition. Brukar vara väldigt svårt att bli av med sådana dessutom, speciellt från länder med tveksamma regimer. Det kommunerna kan gör är att hyra in väktare och ge dom lokalt hög befogenhet på olika sätt

 11. Polisen stänger och fler mosker med böneutrop bildas.
  FIN FRAMTID TILL VÅRA SVENSKA BARN…..

 12. När jag var liten, hade man respekt för polisen. Idag ses poliser som öppet villebråd.

  När jag var liten var samhället homogent och ”rasistiskt”, idag är samhället ”mångkulturellt…

 13. Det har gått bra långt när polisstationen måste stänga p.g.a. bristande säkerhet. Lösningen på problemen lyder repatriering och därefter stängda gränser.

 14. Polisen behöver beskydd?? Har inte Åstorp någon Scoutkår som kan ställa upp o beskydda polisen. Ja menar polisen skall väl inte behöva kalla på polisen. Huum lite lurigt detta.

 15. Finns det inte någon bunker från WW2 som polisen kan fixa till? Vi vanliga medborgare är oxå oskyddade… 😩

 16. Sverige har ett inbördeskrig i sin framtid.
  Någon gång bör det bli en väpnad konfrontation mellan

  -Muslimer och deras vänner i Sverige

  och
  -Svenskar som vill ha tillbaka sitt eget land utan islam

  Länder med 10% muslimer eller mer har haft och har just nu pågående inbördes krig.Varför skulle just Sverige vara undantaget och klara sig undan inbördeskrig.

 17. Polisen anser att det är säkrare att hålla sig längre från allmänheten (medborgarna). Låter som rimligt polisargument för att stänga.

 18. Jaha, då får man skydda sig så det gott det går. Konstigt att inte folk har bildat fler medborgargarden. Förvänta er inget skydd från polisen för de verkar ha fullt upp med att freda sig själva.

 19. 1:a April har väl redan varit… Nu blev jag förvirrad. Ska polisen behöva extra beskyddning i ett land som Sverige? Jaaaaa just det, Sverige finns inte längre!

 20. Hur svårt är det – lavettmonterad Ksp 58, pansarglas i entrén.

  Se bara till att receptionen tål åtminstone handgranater, och en direktträff av en 20 mm akan, så är den anpassad för det nya multikulturella Sverige!

 21. Haha..Otillräcklig säkerhet för personalen som ska upprätthålla säkerheten för svenska folket. Gå hem och dra täcket över huvudet jävla fjollor.. Ni är inga poliser utan bara en belastning för samhället numera som jagar oskyldiga svenskar för att lätta upp er katastrofala statistik. En skam för Sverige helt enkelt.

 22. Polisyrket innebär att man kan bli attackerad och deras yrke innebär att man skall skydda allmänheten och stå till tjänst. Vi kan kalla poliser ”folkets tjänare”, vilket är ett ärofyllt jobb.

  Att attackera en polis borde straffas ordentligt. Det är bättre att börja där. Dessa fackliga krav om säkerhetslucka är starkt överdrivet. Men visst kan de sätta dit en säkerhetslucka men jag tycker fortfarande att stationen bör vara öppen.

 23. Som sagt bygger man polisstationer efter hur vanliga svenskar alltid fungerat får man skylla sig själva …. vi vet ju att de nya killarna i sverige inte har samma sinnelag som den etiske svensken …. hur tänkte man … INTE !?

  Flockmentalitet …

 24. Bedrövligt!!!! Ska vi svenskar starta medborgargarden för vår och polisens säkerhet!!!!!? De styrande kan inte försvara sin befolkning!!! Dom vet ju vad de importerat hit!!!! Inga jävla duvungar precis!!!!

  • Du har helt rätt – vi behöver beväpnade medborgargarden, för att skydda vår stackars mesiga poliskår.

   Jisses – vart är detta land på väg, snart måste polisen betala beskydd, för att få arbeta i vissa områden.

   • Vapen är för oss svenskar en nödvändighet i dagens samhälle!!! INGEN kan försvara sig mot detta om vi inte kan bilda garden. Dom är redan förberedda!!!!

  • Polisen är säkert snabba att ingripa mot medborgargarden med motiveringen att de är olagliga. Svenskar ska lämnas helt försvarslösa.

   • Tror nog många poliser tycker att ett garde skulle vara på sin plats. Och det skulle inte gagna dom att ingripa, för vi är allt för många som fått nog!!!!

     • Det är som inom samtliga yrken nu för tiden!!!! PK-ismen skyr inga medel. Känner poliser som självavrinning skulle gå med!!!! VI ÄR SVERIGE!!

 25. Inget försvar värt namnet..

  Inget rättsväsende värt namnet..

  Ingen vård, skola omsorg värt namnet..

  Vi urinerar på våra pensionärer..

  Kärleken till islam har demonterat våra förfäders livsverk..

    • Rassesnack?
     Att nämna någons tillhörighet är rassesnack?
     Man får prata illa om muslimer men inte judar?
     Du kan inte vara sann…

     • Och du är så direkt korkad att det inte går att beskriva när du försöker skylla på den folkgrupp som har absolut minst positiva effekter man bara kan tänka sig av dom förändringar som skett i samhället. Men i dina kretsar är verkligheten väl lika främmande och betydelselös som hos SVäMp och Fi

 26. Glömde de korven och fikat?
  Ja, det ’lättrogna’ kanske blir alltmer varse om att de inte kan omvända den hårda verkligheten med vänlighet – något som vi förnuftiga insett sedan länge!

 27. Självklart blir det så här när den verkställande ordningsmakten bakbinds av den egna ledningen och motarbetas av rättsväsendet . När armband och korvgrillning ses som prioriterade metoder från högsta ort och domstolarna på effektivast möjliga sätt ser till att organiserad brottslighet och våldsverkar snabbt ska kunna återgå till sin verksamhet genom meningslöst minimerade straff eller orimligt höga beviskrav

 28. ”vill komma närmare medborgarna”… för att ignorera och köra över dem genom att tillåta skränande minaretutropare förpesta omgivningen och tvinga på folk ett fanatiskt religiöst budskap.

 29. En ”humanitär stormakt” där polisstationer stängs för att man inte kan garantera säkerheten för polispersonalen. Valet i September är superviktigt,de stollar som styr Sverige åt fanders kan inte få fortsätta.

 30. **Man hoppas nu kunna hitta en lösning för att på sikt öppna upp igen**

  Och gänast utvisa 80 000 icke-flyktingar. Öppna bara ära hjärtan och vänta lite.

 31. EU kämpar för att alla sportskyttar och jägare i Europa inte får ha sina vapen hemma längre..

  Utan istället får lämna in dem på polisstationen..

  Och ”låna” hem dem vid tävling och jakt..

  Allt detta för att avväpna människor..

 32. Det nya Sverige ! och i Rinkeby är det ingen som ens vågar bygga en ny polisstation till SVT säger en polis ”det är alldeles för farligt att bygga en polisstation i området” dom säger även så här ” det måste vaktas dygnet runt det handlar både om risk för stölder men också hot mot personalen som ska jobba på bygget”

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/inga-anbud-pa-ny-polisstation-i-rinkeby

  Detta är resultatet av sjuklöverns massinvandringspolitik över 200 getton varav kriminella styr 23 områden nu är det dags för en ny era inom svensk politik där staten tar tillbaka kontrollen

  SD 2108

  • Jag hoppas och tror att de flesta börjar inse vad 7-klövern ställt till med och väljer SD som hela tiden varnat men blivit smutskastade och nerröstade i riksdagen. För mig är det totalt obegripligt att någon vill rösta på regeringen, alliansen eller V igen efter allt elände de åstadkommit.

 33. ” Beslutet grundar sig bland annat på en händelse i höstas då en berusad man kom in i lokalerna och härjade.” Där har vi svepskälet så det har inget med flyktingförläggningen att göra. Helt otroligt.

 34. När Jimmie Åkesson gjorde sin turné vid förra valet, hette det att blåljuspersonal sprang och gömde sig för att de var rädda.

  Nu är det valår igen, SD är större än någonsin och alla är rädda…..

 35. Bygg en underjordisk bunker på Svalbard. Lås in svenska fjollpolisen där och kasta bort nyckeln så att dom känner sig säkra.

 36. Just i Åstorp så är väl lokalerna undermåliga för sitt syfte.
  Det går ju inte att ha direkt entré till kontorsutrymmen direkt från gatan.

 37. Det är åtminstone tryggt att veta att människor som i motsats till svenskar är kapabla att organisera en fungerande civilisation tar till vara den kultur som de före 1940-talisterna skapade. 10 000 japaner spelar och sjunger Beethoven, prickfritt perfekt:
  https://youtu.be/X6s6YKlTpfw?t=407

  • Mäktigt var det. Men det går nog inte att få ett bra ljud med 10 000 sångare och musiker. Det låter bättre med mindre körer för det verket. Men imponerande att så många kan låta så samstämmigt. Att EU kapat stycket som signatur är en skymf mot Beethoven och även mot Schiller…

 38. J. Åkesson har en oändlig mängd sanningar att bjuda på inför årets valrörelse. Det går nästan inte att förlora en debatt.

 39. Upprätta mobila stationer, så kanske det går att få ner kostnader på lokalhyror etc.
  Samt att det blir mer tillgängligt.

  • Som en bokbuss fylld med poliser.
   Tanken är bra.
   Tror faktiskt att det skulle göra att kostnader kan minskas och framförallt tillgängligheten ökas.

   • Det tilltalar mig iallafall, allt annat i samhället ska ju vara så mobilt. Varför inte polisen? Sen tror jag att dom skulle bli effektivare går liksom inte att sitta o löka om man har en mobil arbetsplats med begränsat utrymme.

 40. Polis ringer polis för hjälp?
  Vi tackar 7k-riminella som har många liv o tragedier på sitt samvete.

 41. Överallt där islamiseringen drar fram, krävs det nya säkerhetsrutiner, för att skydda personalen.

  Sjukhusens akutmottagningar, kommunens socialkontor, skolor, polisstationer överallt krävs det nödutgångar, larm o låsta dörrar.

  O denna ideologi, hyllas av det politiska o mediala etablissemanget i Sverige. !

  Det är helt fruktansvärt det som pågår o dom skyldiga sitter i Sveriges Riksdag o delar ut skattemedel till detta vansinne.

  • Så länge svensken inte går ut och protesterar,demonstrerar utan bara hoppas på att SD vinner ett val så kommer islamiseringen och vanstyret att pågå.

   • Japp! Valvakans höjdpunkt blir att se PK journalisternas dystra uppsyn när SD stapeln skjuter i höjden. Men, ingenting kommer att förändras efter valet. Krävs folkmassor på gatorna.

  • Och larm saknar effekt eftersom det inte finns någon verkan på den mottagande sidan. Stålgaller och inburade bostadsområden med beväpnade livvakter som eskort in och ut är vår framtid. Den enda möjliga konsekvensen av sossarnas Erlander-samhälle där PK dikterar allting. Så är det ju i alla andra muslimska stenålderssamhällen, Sverige blir inte annorlunda, alla hemvirkande tygkassebärande socialtanter till trots.

 42. Hela EU är kriminell. Vi måste bryta oss loss och bli en självständig nation. Först då kan vi slänga ut alla kriminella parasiter som tagit över Sverige.

 43. Ett led i ett land som kommer allt närmare väpnade konflikter!!!
  Att inte fler svenskar ser den destruktiva utvecklingen i VÅRT land är mycket skrämmande!!!!!

  • hjärntvätten med socialistiskt innehåll börjar redan vid dagis…
   nu mer så kör de genus,feminism etc utöver socialism från dagis,skola etc tom på arbetsplatser utsätts vi för detta.
   De flesta upplever denna process som ”normalt”

   • Att de flesta upplever processen som normal är ju förfärligt, som en skock får som man föser til slakteriet.

  • Jag hoppas att Svensson äntligen börjar vakna. Man undrar vad det är för idioter som sitter i regering och allians, V räknas inte för de har väl alltid varit bak flötet.

 44. Många kommuner satsar på vakter, som lösning på polisbristen. Sverige blir mer och mer laglöst.
  Allmänheten bryr sig inte om att anmäla mindre brott.
  Och de kriminella är uppdaterad på polisbristen.
  Ser inget vidare ut..

 45. Gör man samma analys för kvinnor på gatan som riskerar att bli utsatta för våldtäktsjihadister? Gamla som rånas?

  SD i september.

 46. Polisen på reträtt i samhället, när kommer vändningen? Sossarna pratar om 10000 nya poliser som om det verkligen kommer att ske nu, men inget görs åt grundproblemet att vi har ett regelverk kring polisernas arbete som bakbunden dem. Inget görs åt domstolsväsendet som inte låter in brottslingar och inget görs åt problemet att vi har importerat kriminella människor från världens alla hörn och ingen inom rättsväsendet vill på allvar skicka hem dem för gott. Det pratas om låga löner är problemet, men det är som vanligt en pseudo debatt för att leda bort uppmärksamheten från det verkliga problemet. Inget kommer att förändras innan poliserna får mandat att tryggt utöva sitt jobb som det var tänkt, att avlägsna de kriminella från vårt samhälle.

  • nja skulle påstå att vi har inte tiden med oss, de skulle redan för tio år sedan börjat fundera på bemanningen för att kunna skapa en större kår.

   i år har de utökat polisskolan till ca 800 platser för nått år sedan var det typ 400 platser.
   lediga platser efter antagningen drygt 300,, mao alla platser blev inte tillsatta..
   med det tillflödet hinner vi konka flera gånger innan 10000 fler poliser blir tillsatta.

   det prats mycket om medborgargarden, vilket är ett problem i sej då det förmodligen blir som odins hjältar en löst sammansatt facebook grupp.
   vi har ingen som tagit tag i att organisera grupper med syfte till att stärka ordningen, byggt upp en gedigen organisation från grunden.
   nu verkar det i sista minut att åstadkomma detta under ordnade former.
   ju längre tiden går ju mer desperata blir lösningar, vi går ofrånkomligt mot dystra tider till mötes oavsett vem som tar makten..

 47. Poliserna är bakbundna av flumvänstern, skulle en polis kröka ett hårstrå på en bidragsinvällare så blir straffet hårdare än hårt och vänstermedia skulle skrika så halsmandlarna skulle flyga ur deras trutar!!?

  • Sluta prata skit om svenska polisen! Det går alltid bra att sitta bredvid och kommentera . Gör ett bättre jobb själv

   • Så du anser på fullaste allvar att det är ett helt godkänt arbete de utför!!!!!? Isf har du tomtar på loftet!!!!

   • Du får läsa min text en gång till och med den upptäckten att jag inte pratar skit om polisen!?
    Det jag skriver är att poliserna är politiskt bakbundna!?

   • Så är det, kan tänka mig att många i polisutbildningen är påverkade av vad rikspolischefen beslutar, och som är tillsatt av vänsterregeringen ?

  • Svenska polisen säger ju själva att det är undermåligt jobb de utför. Så medborgargarden dyker upp snabbt i olika skepnader!!!! 🤘

 48. Så är det när man vill ”komma nära medborgarna”….
  Var det någon chef högre upp som fattade beslut om öppna dörrar?

 49. Ett medborgargarde skulle kunna hjälpa polisen med att hålla stationen öppen. Om ett sådant startas, kan man dock räkna med att det kallas in förstärkning från när och fjärran.

  Att svenskarna organiserar sig är en mardröm för sossar och annat PK-folk.

  • Skapande av högprofilerade Medborgargarden som ett sätt att få även SVäMp att förstärka resurserna till polisen. Intressant koncept

 50. Den politiska stöpningen pågår för fullt i landets grundskolor.
  Vågar inte anmäla då man förstår att det drabbar dottern sonen.
  Sd är ett rasistiskt parti hörde jag att läraren sagt förra veckan,man häpnar.

  • Det har pågått i åratal. Värdegrunden är som partilinjen i gamla Sovjetunionen. Där vågade man inte heller säga vad man tyckte.

   • Det har Sossarna också o även Centerpartiet. Du är ny här o om det visar sig att du är här för att trolla o störa så ryker du fortare än en gris blinkar!

     • Ja de var ju fullblodsnazister på sin tid. Numera är de ”bara Islamister.

    • Trodde detta var en tidning med kommentarsfält där man får kommentera . Men är det bara en klubb för Sverigedemokrater så ska inte jag störa.
     Kom sedan Inte och babbla om censur. För det är precis vad ni gör. Censurerar och tar bort sådant ni inte tycker passar in i debatten .
     Censur.

     • Vet inte vad du bläddrar i för tidning men ämnet gällde väl en osäker polisstation.

     • Du kommenterar och trots att dina inlägg visar på en seriöst bristande kunskaps och begreppsförmåga är du inte utestängd. Kan vara riktigt roligt att bemöta någon som tror på mainstream sanningarna och etablissemangets påståenden men se till att du har seriösa fakta i dina argument i fortsättningen

     • Vi har inte tagit bort ngt du skrivit….än! Däremot så känner jag mina löss på gången och ser direkt när ngn är här för att trolla och inte för att tillföra något!

     • idioter som bara är innne för att sprida dynga har inget att hämta här, det kan dom göra i någon moske du verkar höra hemma där

     • Jag tycker mest att det är typer som du som sprider dynga. Fast förmodligen är du ingen bonde. Men dyngspridaren har du i munnen.
      Kan det vara alkoholen som gör att du blir mer högljudd efter klockan?
      Sluta med ditt nedvärderande sätt. Alla har rätt att lufta sina åsikter.

   • och Löfven gick med i Sossarna på den tiden man lobotomerade och steriliserade typer som du, för att hålla folkstammen ren … hur tänkte Löfven där ?!

   • De förvirrade nynazisterna är borta nu, så vart vill du komma? På vilket sätt är SD rasister idag 2018?

    Sossarna har rötter i nazismen på riktigt. Mer än hälften av svensk handel skedde med nazisterna och deras allierade under kriget. Tysk trupp kunde färdas genom Sverige.

    I nutid tystade sossarna ned nyheter om folkmordet i Darfur och sossarna har ett intimt samarbete med Muslimska Brödraskapet. Islamister står för de mest rasistiska tendenserna idag.

    Imamerna talade om för oss att vi inte skulle beblanda oss med kaffersamhället (det vill säga det svenska), att vi skulle föda så många barn vi kunde och få så många släktingar som möjligt att flytta hit just med det uttalade målet att islamisera Sverige.
    http://www.dagen.se/debatt/mer-an-en-myt-erik-ullenhag-1.94442

    Vänstern och muslimer står dessutom för 76 % av antisemitismen.

   • Din agenda är övertydlig men kan du ändå försöka motivera vad du menar med dina påståenden? På vilket sätt är SD idag ett rasistiskt parti?

    • Egentligen har jag ingen skyldighet att svara dig.
     Det är min åsikt och den står jag för.
     Varför ska jag motivera min åsikt i ett kommentarsfält?
     Ber ni andra motivera varför de häver ur sig floskler som de flesta läsare är trötta på?
     Jag tänker inte motivera någonting så länge det här är en ocensurerad åsiktskorridor.
     SD är i rötterna ett rasistiskt parti och de ränderna går aldrig ur.
     Likväl som V är VPK hur mycket de än ändrar namn hit och dit.

   • alla andra partier vurmade för nazisterna på 30-talet tills det började gå dåligt för nassarna då gjorde dom som nu vände dom på kappan fega jävlar då som nu så SD har inte ett dugg med nazister att göra det handlar o projektion från dom 7

 51. I Norrköping har man ännu inte fått nog av kaffepoliserna. Ny grupp med äldre ungdomar från utsatta områden är talespersoner för de kriminella. Man vill få ungarna att inte vara rädda för polisen. Kanske bättre att upplysa den hårda vägen? Sköter an sig är polisen snäll, annars inte

 52. Diskrimineringsombudsmannen skulle ju flytta till Rinkeby så de kom närmare sin kundkrets. Vänstern som jobbade hos DO slogs med näbbar och klor för att förhindra flytten.

  • Gillar det du skriver, fortsätt med den tonen, du tillhör den kategori som tänker först och skriver sen, tack till alla som använder denna elementära förmåga!

 53. Hoppas att böneutropen kan få bort brottslingarna från gatan. Allah välsigne oss alla, när kyrkan och polisen inte klarar.

 54. Lagens långa arm får svårare att möta kriminalitetens långfinger…

  Polisen lämnar scenen, med svansen mellan benen. Mindre klavertramp, mer stöveltramp.

 55. Polisen som bär skjutvapen stänger pga otrygghet. Finns det någon reflektion hos regeringen över hur det avväpnade svenska folket känner sig då? Eller är det en del i folkmordsagendan.

 56. 1976 fanns inga muslimer i Sverige ( utom ambassadpersonal etc.) och ingen hotbild mot svenska medborgare och polisstationer, brandkårspersonal och även ambulans-personal. Därefter har mycket negativt hänt! MÅNGKULTUR, islamsk sådan, som alltid hittills har slutat i förintelse och blodsdåd. Den svenska s.k. 7-klövern hade facit i handen från början, men inbillade sig i sin enfald att de skulle kunna tämja satan! Detta misslyckades naturligtvis och Sverige befinner sig just nu i ”fritt fall” = ett irreparabelt läge! Varför behövde detta ske? Ett perfekt tryggt land konverterat till en KRIGSZON!

  • Kommunisterna sprängde Västtysklands ambassad i Stockholm och tog gisslan. De gillar muslimerna och deras våld.

   • Vad gäller synen på våld är vänstern, anarkisterna och islamisterna samma andas barn. Tråkigt nog gäller det även sådant som demokrati, yttrandefrihet och det öppna samhället m.m. som ses som verktyg att utnyttja för den egna saken men som kvickt avskaffas där deras ideo/teologi får makt eller inflytande. Se bara på önskemålen om sharia i Sverige som är i ett absolut och definitivt motsatsförhållande till vår frihetliga tradition

  • det finns inget land som lyckats tämja dessa galningar dom lyckades inte dom andra länder heller det är därför vi har dom här nu, dom satt ju i stora fängelser där å fick en himla massa stryk inte fan hjälpte det så det måste vara en befrielse att komma till ett land där dom kan härja som dom vill utan att det händer något här har dom inget att frukta

 57. Jaha, och vem ska nu skydda oss medborgare när det är för ”farligt” för polisen att göra det?
  Till råga på allt så springer de och gömmer sig för en berusad man. Vem ska nu agera försvar för medborgarna?
  Blir det att rädda sig den som rädda sig kan? Eller?

 58. Så kan hela polismyndigheten övertas steg för steg. Sedan militären. Fulla personer som skrämmer bort Krigsmakten.
  Sedan bara gå in i Rosenbad och rumla runt och statsministern ger sig och tar sin stab och lämnar.
  Tror att det är annat än berusade, som det beror på.

 59. Löfven (S) är upptagen just nu och håller på framför spegel att välja mellan slips och fluga till fika på Rosenbad med sina undersåtar. Att det inte ens går att garantera säkerhet för personell på polisstationen i så kallade utsatta (invandrargetto) områden p.g.a bemannings brist och rädsla för angrepp av lokala kriminellagäng måste det vara ytterst allvarligt för ett medlemsland i EU-unionen. Det här skedde aldrig under kommunistisk diktaturstyre efter WW2 i Öst men att EU vill att Sverige ska betala högre avgift för EU:s medlemskap och ta emot större flyktingkvoter trots att landet Sverige inte ens har råd med varken hemlösa pensionärer eller fler poliser. Löfven (S) är klar nu och han valde den röda slipsen!

 60. Polisens intresse är främst att skydda sig själva, massor av skrivelse handlar ständigt om polisens säkerhet i alla möjliga händelser??
  Vi har faktiskt en fullt utbildad Armé även om de inte räcker till att försvara vårt land, men tillräckligt många som skulle kunna rensa upp i våra kriminella områden.
  Så ibland tänker jag till, vilket många inte skulle acceptera, att låta våra militära lagar träda i kraft?

  • Problemet är att vår Militär inte får Regeringens Godkännande. Och dom är inte för fem öre är utbildade att skjuta ihjäl civila.

   • Är fullblodsgangster civiliserade? Att rensa upp kan lika gärna vara att ta fångar och förpassa dem i fängsligt för var!
    Efter en gedigen militär erfarenhet så har vi skickliga personer som kan mätas sig med vilken specialstyrka som helst, att kunna infiltrera och överrumpla ligor på plats och ställe, som vår Polis aldrig skulle kunna klara utav!

     • Jag gjorde mitt avslut på 80-talet, då var det hårda bud för oss alla, att här skulle inte djävulen släppas över bron!

     • Då fanns det fortfarande en del goda krafter kvar. Själv tröttnade jag -92 och då hade fjolleriet börjat genomsyra ordentligt.

     • Min gode vän med Majors grad tillhörde den specialstyrka som skulle försvara oss mot kuppförsök m.m. Den styrkan lär väl fortfarande finnas till stånd och är allt än några Duvungar?
      Jo, han står på SD sida även om han har en del kritik att lämna, vilket jag har skrivit om i andra trådar.

     • Visst finns dom men antalet är försvinnande litet numera. Jag minns en svensk kille som varit kontrakterad av legionen, oerhört kunnig och kompetent. Han hade tre fulla A4-sidor med vapensystem som han var utbildad i.Han kände oerhört för fosterlandet minns jag. Det blev nobben direkt. Vad motiveringen var vet jag inte men snacket bland skrivbordsnissarna var ungefär att Såna där jävlar vågar vi inte plocka in..

     • Jag med! Jag blev jätteimponerad av hur väl vi kunde lösa våra uppgifter, efter att före inryckning ha bombarderats med propaganda om hur lat och ineffektiv Försvaret var. Min skvadron skulle ha löst sina uppgifter alldeles utmärkt. Högt motiverade värnpliktiga, och officerare som faktiskt visste vad de gjorde. Utrustningen ”lumpen” var problemet, men fienden har ju minst lika stora problem med sånt, så det får gå ändå, å det gör det ju också.

      Alltid kul att gräva i den numera lättillgängliga historiska källorna bakom invanda uttryck:

      På återtåg var [fältmarsalk] Sandels stadd, och ryssen trängde på;
      Man drog sig undan steg för steg längs stranden av en å.
      Ett stycke fram på härens väg gick över ån en spång,
      Där stod en liten förpost nu, knappt tjugu man en gång.

      ”Till bryggan, gossar”, ropte han, ”för Guds skull, i gevär!
      Man sport, att en fientlig trupp vill över älven där.”

      Då lydde alla, när det ljöd: ”gevär i hand, reträtt!”
      Sven Duva blott tog miste han och fällde bajonett.

      ”Bra, bra”, han ropte, ”bra, håll ut, min käcka gosse du,
      Släpp ingen djävul över bron, håll ut en stund ännu!
      Det kan man kalla en soldat, så skall en finne slåss.

      Väl icke mera trygg än förr, men mycket mera blek.

      ”Ty visst var tanken”, mente man, ”hos Duva knapp till mått;
      Ett dåligt huvud hade han, men hjärtat, det var gott.”

  • ”Vi har faktiskt en fullt utbildad Armé”
   Tyvärr är det inte så längre! Sverige har den minsta armén av alla länder i hela världen! Kvalificerat bara för nationer med mindre befolkning än Malmö och ett par ö-nationer, som Irland och Nya Zeeland som geostrategiskt saknar behov av så mycket armé. Estland och Vitryssland är exempel på grannländer med överlägsen militär förmåga.

   Alliansregeringen t.o.m. avskaffade det sista av civilförsvaret så det finns inte längre några lager av medicin, mat, drivmedel och inga skyddsrum. MSB, borgarnas favoritgeneraldirektör Dan Eliassons uppdaterar varje månad en karta över alla skyddsrum. Fast inget av dem finns. Kolla själv deras ”skyddsrumskarta” och besök ”ditt” skyddsrum en gång, så att du vet vad det är som gäller när det gäller. Det är antingen låst och saknar underhåll, eller är tillhåll för knarkare och pyromaner. That’s the plan, liksom.
   https://gisapp.msb.se/apps/kartportal/enkel-karta_skyddsrum/

  • Tids nog blir det ett nödvändigt måste.
   Då försvarsmakten är totalt överlägsna inom landets gränser
   Mot Ett större upplopp så kan inte landet raseras av onda krafter.

  • Du å jag hamnar kanske i livshotande våldsamma situationer ett par gånger i livet. Poliser gör det var och varannan gång de rycker ut. Vet aldrig vad som väntar. Polisers säkerhet måste alltid vara den högsta prioriteten och det är en förutsättning för att överhuvudtaget ha ett polisväsende. Annars går dessa småbarnsföräldrar helt enkelt inte till jobbet längre. De är inte Jesus Kristus som låter sig korsfästas för andras synder. Donald Trump gör detta mycket tydligt genom att hylla poliskåren i vartenda tal han håller. Även om temat är nånting helt annat så tackar han obligatoriskt poliserna för det livsfarliga jobb de utför genom att hantera de allra farligaste människorna i samhället. Om ens en svensk rikspolischef hade sagt något motsvarande ens en enda gång, så hade det varit sensationellt.

 61. Många vet nog inte var ÅStorp ligger. det är en liten tätort i Skåne med ca 10 000 invånare. Avståndet till Helsingborg är ca 1,5 mil. Av allt detta kan man dra slutsatsen att Åstorp är tungt belastat (ej berikat) av massinvandringen.

  • Men är inte såna åsikter väldigt fördomsfulla, för att inte säga rasistiska? För dessa människor kommer ju hit av ren människokärlek och med insikt om att Sverige skriker efter deras hjälpsamhet och arbetslust…

   • Ja, av alla tänkbara länder på vägen från Långtbortistan har de valt att ta sig ända upp hit, till just Sverige. Vårt land måste ha ett världsomspännande rykte och dragningskraft. Det ska vi vara stolta över! Att amerikanska turister emellanåt varnas för att åka hit spelar inte så stor roll!

  • Vet en gammal kvinna/granne som sa att när hon gick till det sociala och bad om tillfällig hjälp med elräkningen, så vart det kalla handen.
   Vi priotirear de nyinkommna i kommunen så det finns det pengar till men inte
   oss Svenskar.

  • Helt otroligt. Lika överallt. Borde finnas regler att deras egna i deras områden ska ta hand om dem. Saudi Arabien och Qatar och andra islamska länder betala. Sjukt att de tar sig till kristna länder, borde ta sig till islamska istället för att islamisera. Globalisering lika med islamisering.
   UNHCR och med flera vill ju att Sverige ska ta in fler. Rena islamiseringen.
   Vidrigt.

 62. Har läst eller hört för många år sedan följande:
  ”Den dagen då den sista personen dött, som föddes när 1:a världskriget pågick, kommer satan ner på jorden.”

  Känns som om vi snart är där eller att denna processen nyligen påbörjats !!!

   • precis …. såg något på youtube …. från då man ville störta tsaren av ryssland, samt bolsjevikernas och deras grymhet …. påminner väldigt mycket om dagens situation med ISIS och den påtvingande globalismen …. man vill väl rätta till misstagen man gjorde med införandet av kommunismen i ryssland. Planerades av amerikanska banker och styrande och andra av den tidens globalister.

    • Har sett på olika History Channel Discovery dokumentärer, det är en J massa crap som har hänt och händer.

   • ja dom som levde och hade erfarenhetena har dött, erfarenheterna glöms bort eller kommer att kallas för fördomar.

    Som bäddat för att göra om samma misstag.

 63. Nä dagens receptioner måste stå emot inkommande eld från militära vapen och då duger inte spånskivor.

 64. Skillnaden mellan att ha öppet dagtid 4 timmar i veckan och aldrig är knappast enorm. I länder med fungerande polis så har en tätort med 10 000 invånare en fast station med lokalpolis i tjänst dygnet runt.

 65. Stefan Löfven, om inte polisen känner sig säkra hur kan du då stå och säga att vi vanliga medborgare inte behöver känna någon osäkerhet?

 66. Det hade varit enklare för Polisen om ”hotet ” hade varit Andersson och Nilsson. Då hade ett ingripande inte blivit RASIST-anklagat.
  Därför att genuina svenskar faller inte under begreppet Rasism.

 67. Poliserna röstade väl för detta…
  Ska man tycka synd om dom nu!!!
  Bara trams!!!
  Som man bäddar får man________gga

  • Du har försökt med det där argumentet många gånger förut och det stämmer dåligt. Inte ens Fi o Mp väljare röstade troligen för det som drabbar oss nu. Däremot hade dom en f-t dålig insikt i vad deras infantilt snällistiska val skulle leda till

 68. Svensk säkerhet är inte ett dugg bättre. Det är bara att söka asyl. Få ett boende och mat. Sen är det bara att köra igång den kriminella verksamheten.

 69. Larmsamtal från Åstorp.
  – Hjälp, någon vill döda mig.
  Ok, vi ska se om vi har några poliser som vågar åka dit.

  • Hur allvarligt är det, hur upplever du det, hur hög är din puls, blöder du, hur är det med andningen, är du fortfarande hotad eller känner dig hotad, är detta riktigt säkert, vi måste ställa dessa frågor för att kunna prioritera rätt.

   Vill du vänta lite … okey … vi har beställt en polisbil, men vi kan inte exakt säga när den kommer, men inte tidigare än om ca 30 minuter … minst.

  • Just nu är det många som ringer……. Du har plats 200 i kön,, Beräknad kötid är….. 40 minuter…….

  • var god dröj vi tar ditt samtal så fort vi kan tack för att du väntar din väntetid är nu ca. 15 min. försök igen senar tack

 70. Omständigheterna låter som vilken butik som helst, som kan bli rånad och plundrad mitt på ljusa dagen. Polisen får väl göra som näringsidkare får göra när det stökar till sig och ringa Polisen eller ett vaktbolag!!!

 71. Hallo ni i regeringen jag vill lägga in en beställning på lite vapen att försvara mig med.
  Carl !

 72. åter prioriteringar …

  Här i den lilla by/ort jag bor i,runt ett par tusen bosatta max…
  har vi TVÅ polisbilar men bara en station…FYRA lokala poliser !
  Nu bor jag inte hemma i Sverige längre,har inte råd att LEVA i mitt eget land.
  Och med den eskalerade utvecklingen…vill jag nog inte återvända även om jag hade råd…
  SD 2018 !

 73. ”man har ingen lucka att stänga om det hettar till ””…
  ÄR dom inte POLISER…??…
  men vi har väl alla sett hur TRE kvinnliga ”södertörn´s” poliser…
  totalt misslyckades att brotta ner en buse…så tro faan att man behöver en lucka att låsa !!

  • Polisen har ju order att vara rädda om buset. Är dom effektiva blir det svåra efterräkningar för dom och advokatsamfundet skickar fram sina elit toppkrafter att försvara dom som blivit ”angripna” av polisen. Dom tre tjejerna kunde säkert tagit ner killen om dom fått använda lämpliga metoder

   • Såg du det….dom försökte nog..men med tjejiga metoder
    och utan att använda batongen en enda gång.
    när en manlig väktare dök upp,släppte dom upp honom och han kunde sticka…

    • Jo polisen är intränade på mjukis metoder. Det självklara skulle varit batong eller taszer när det stod klart att killen inte var ”samarbetsvillig”

 74. PÅ EXPRESSEN:

  De ensamkommande är ett klipp för Sverige

  Att ge 9 000 ensamkommande en ny chans är inte bara ett humanitärt beslut.

  Länderna som haft den bästa ekonomiska utvecklingen är de med den mest generösa migrationspolitiken, skriver tidigare riksdagsledamoten Pär Granstedt (C).

  Av Pär Granstedt – Samhällsanalytiker – Tidigare riksdagsledamot (C)

  • Då ha han förmodligen inte läst denna !!!

   Utbildningsnivå – utrikes födda (Senast uppdaterad: 2018-04-26)

   Genomsnittligt antal utbildningsår
   Hos den vuxna befolkningen, 25 år och äldre, i de fem vanligaste ursprungsländerna för flyktinginvandrare 2017. Utbildningsstatistiken avser år 2016.

   Antal utbildningsår
   1. Afghanistan 3,6
   2. Syrien 5,1
   3. Irak 6,6
   4. Eritrea 3,9
   5. Iran 8,8

   EkonomiFakta:

   Utbildningsnivå – utrikes födda (Senast uppdaterad: 2018-04-26)
   https://www.ekonomifakta.se/Fakta/Arbetsmarknad/Integration/Utbildningsniva/

   Flyktinginvandrares förvärvsfrekvens (Senast uppdaterad: 2018-02-05)

   För gruppen som saknar gymnasial utbildning tar det dock längre tid och nivåerna ligger betydligt lägre. Efter 16 år i Sverige har knappt hälften kommit in på arbetsmarknaden.

   https://www.ekonomifakta.se/Fakta/Arbetsmarknad/Integration/forvarvsfrekvens-efter-vistelsetid-och-utbildningsniva/

   • Att ha kort skolgång kan även vara att lärarna har gett upp och insett att det går inte att utbilda dom

    • men med ovan information ser man ju att våra politikers ord om att man gör det för att dom skall kunna gå en gymnasieutbildning klar och sedan ta ett jobb för att få stanna i sverige är en fullkomlig lögn …. det är bara ett svepskäl för att sedan säga att dom rotat sig i sverige trots att dom aldrig gått klart sin gymnasieutbildning … räknar vi på ovan siffror skulle det ta ca 5+3 år för att gå klart en gymnasieutbildning sedan ytterligare 8 -16 år innan dom får jobb …. om 16 – 24 år skulle dom ha ett jobb …. och om dom får jobb kommer dom kanske att ha familj med flera barn och fru …. som kanske ändå måste leva på bidrag.

  • Ja men då så Pär..

   Då skeppar vi hit 30 miljarder till.

   Då kommer vi ha herraväldet i världen..

   Så enkelt allt är när man får det förklarat..

  • Granstedt tycks vara en samhällsanalytiker typ Sarnecki.

   Ann-Charlotte Marteus:

   Ingen kan skruva verkligheten som kriminologen Sarnecki

  • Asylfuskare kan inte likställas med arbetskraft som migrerar till Sverige. Asylfuskare, som vill slippa militärtjänst i Iran, kostar massor med pengar och det finns inga humanitära skäl till att låta dem stanna.

   Centern borde engagera sig i utvisningarna av experter från andra länder istället.

 75. Inte konstigt att rättsväsendet sitter tryggt på sin kammare och satsar på att jaga pensionärer som kritiserar invandringen på internet.

 76. Kollar man på Youtube, så kan man se videor, som visar att omvärlden gett upp Sverige och ser det som islamsk koloni.

 77. En sak om polisen som matas som ett mantra, speciellt i USA är att polisen ska vara någon form av hjältar som sätter sitt liv på spel varje gång de går till jobbet.

  Det är ganska tryggt att jobb som polisen och betydligt farligare att jobba på ett bygge. Vi får hylla våra tappra bostadsbyggare som varje dag sätter sitt liv på spel för att vi andra ska få någon stans att bo.

  Jag kan inte låta bli att vara lite sarkastisk, för kan man inte ta hand om en berusad person, har man då valt rätt yrke?

  • Om en byggarbetare dödar sig själv på jobbet så är det för att han snubblar. Hur ofta rycker du plötsligt ut på larm för att gå in i de värsta gängstriderna? Gör man det en gång så är man en hjälte. Gör man det till vardags så är man polis. Grunden för en civilisation är att polis avbryter våldsamheter så att en civiliserad lösning på konflikten kan uppnås istället. När polis kommer till platsen så tar man ett steg tillbaka, lägger ned vapnen och låter rättsskipningen göra sitt. Det är grundtanken med att ha ett polisväsende. Och för att vilja arbeta som polis kräver man självklart överväldigande styrka på sin sida för att betryggande kunna nedkämpa allt motstånd mot den lag som är avsedd att hålla folk sams.

 78. Polisen beväpnade med handeldvapen och befogenhet att bruka våld vill inte längre vara kvar då det känns olustigt med berusade personer. De boende som saknar både handeldvapen och monopol på våld lämnas att klara sig själva. All skatt dessa människor betalat i tron att det ger bl à trygghet visar sig vara bortkastade pengar. Dessa människor lämnas helt åt sitt öde, hur dom löser problem gällande trygghet för familjen bryr sig inte denna regering om

  • Skulle vara bra att skilja polisen från staten och låta oss medborgare själva välja vilka vi vill ha som poliser. Observera att en folklig polis även ska skydda oss medborgare från övergrepp från politiker och staten.

   • Som det är nu orkar/vill/kan inte Polisen försvara medborgarna och staten förbjuder i lag för medborgare at försvara sig själv.
    Återstår slakthuset där vi förväntas stå snällt och låta våra huvud rulla.
    Lysande Löfven.

  • Offentlig sektor spenderar en kvarts miljard i timmen dygnet runt året om. 1% (en procent) av det går till rättsväsendet. BNP-tillväxten i fjol och i år ligger väl på 3%? Polis, domstolar, kriminal”vård”. Så om folk hade velat avstå en tredjedel av ett års tillväxt så hade de kunnat fördubbla rättsväsendet. Men folk har uppenbarligen inte de demokratiska värderingarna. Bara dysnumriker kan inbilla sig att skatter går till trygghet.

 79. Skit att ortsbefolkningen blir utsatta för våld, rån och skadegörelse, bara den fega polisen klarar sig. Det sägs att man inte får ta lagen i egna händer. Men vad fan är alternativet. Dags att skapa medborgargarde överallt!

 80. Det är patetiskt att polisen ska tvingas backa med beväpning och allt. Vad ger det för signaler? Åtlöje!

 81. Polisen ska bekämpa brott och visa smågangsters vem bestämmer – -och inte fly fältet, lämna rädda och försvarslösa medborgare efter sig.
  Men det kanske harmoniserar dåligt med FN-s nya deal om allas lika värde och gulli-gulli politik med bullar och saft.
  Allt skulle vara OK om inte skattebetalarna lämnas i skräckväldet, men samtidigt krävs på pengar för ökade poliskostnader.

 82. Det handlar inte om att ge mera bidrag till segregerade utomeuropeiska invandrare eller hitta på ännu flera låtsas jobb så att de ska få en bättre standard. I sina hemländer var de inte i närheten av den levnadsstandard de har här. Denna grupp lever i huvudsak på bidrag eller pengar tagna från kriminalitet. Nu handlar det om att vinna tillbaka makten över vårt land igen och den svenska befolkningens framtid. De utlänningar som genom sjuklöverns försumlighet har kunnat bosätta sig här och som inte vill vara svenskar är att betrakta som inkräktare. De lever i parallella samhällen på bidrag från oss andra. Alternativt tigger eller begår grova brott samtidigt som de slukar vår gemensamma välfärd.

  • Sverige i paket! så ser det ut på många ställen snart hela landet om vi inte sätter stopp för alla J vänsterfalanger.SD nästa regering.

  • 43: måste ge dom arbete sysselsättning..!!! de du rövfen .. något att lyssna på kanske??

   annars kan man inte ta in dom !!!! hahaha bra sagt!!!

   sedan vart det kackel i hönsgården.. hahahaha

   48: gubben vart det krut i !!! sd vinner!!! vart kommer du från?? hahahah

   herregud ..
   jag kommer fr. polen o mitt land är sverige o jag kan klaga hur mkt som jag vil på sv. för jag bor här.. !!! o vill ha det bättre… annars är man falsk!!

   halleluja för gubben!!!
   dom andra är bara tramsiga

   han borde ställa en fråga…
   ser du sv. som ditt land?? ditt hem?? ok vad gör du för att förbättra det???

 83. För guds skull stoppa vansinnet i det kommande valet ! Vi kan inte ha det så här,och det kommer bara bli värre,sanna mina ord.

 84. Polisstation stängs – otillräcklig säkerhet för personalen,var i den övriga världen kan man läsa en sån rubrik?Har vi världens fegaste poliskår?

 85. Polisen, vården, skolan, är områden som snart kollapsar, misskötta länge i kombination med massinvällningen av bidragsberoende migranter.

  Verkligheten blir kall och obehaglig inom de kommande åren, vi har massor med områden i landet som ignorerats länge. Ett stålbad väntar, hur blir det med tålamodet för bidragshungriga migranter då?

 86. Personalens säkerhet? Det är ju polisen som ska se till att samhället är säkert. Hur blir det med vanligt folks säkerhet när polisen väljer att fly? Synd att inte alla bostadsområden också har ett huvudskyddsombud som kan gå in och ”stänga ned” införseln av utländskt följe på obestämd tid, med hänvisning till medborgarnas säkerhet.

  • Arbetsmiljömyndigheten har bara ansvar för anställd personal på arbetsplatser. Det vore olagligt för dem att ta hänsyn till någonting annat än bara det när de stänger en arbetsplats X av arbetsmiljöskäl. I en statlig byråkrati är det omöjligt att ta någon hänsyn till konsekvenserna av ens beslut. Man gissar helt enkelt bara i blindo istället. Staten har ingen förmåga att tänka på mer än en enda liten detalj åt gången. Det är liksom därför allt staten gör misslyckas så pajasfiaskomässigt varje gång hela tiden i alla sammanhang i hela världen utan undantag.

   • Arbetsmiljön i skolorna verkar sortera under andra lagar! Där fick skolinspektörer låsa in sig.
    Det blir viten, men ingen stängde skolan!

    • men lokala skyddsombud stänger ner skolor vid minsta misstanke om ev mögel då någon hyperkänslig reagerat kraftigt på pollen..

     utredningar kan uppgå till flera hundra tusen..

   • Ja, det räckte med att byns enda alkis gick in på stationen för att kolla om någon hade lämnat in hans borttappade butelj, för att personalen skulle känna sig hotad. De är ju vana med att jaga barn som cyklar utan lyse, inte att hantera farliga a-lagare.

 87. Polisen kan inte agera i Staffanstorp, polisen kan inget göra i Lysekil, polisen är rädd för sin egen säkerhet på många orter. Vänsterns lagstiftning sätter stopp för polisens insatser. Lyckas polisen göra sitt jobb, tar domstolarna vid och utdömer ett löjligt lågt straff om gärningsmannen är av rätt ras och religion. Utvisning är det inte tal om, så fort gärningsmannen kan bli förkyld eller känna ångest av att flytta från Sverige, åtminstone känns det som dylika bevekelsegrunder räcker.

  De gäng som numera styr många svenska samhällen skickar fram barn för att provocera, sedan följer de vuxna efter när en konflikt skapats. Polisen står maktlös, eftersom barn kan göra vad de vill i Sverige.

  Rösta för helvete fram ett parti som vågar anpassa sig till situationen och som kan lagstifta bort de värsta vänsterlagarna i ett första skede. SD är det enda partiet som vågar säga nej till kriminalitet. Förlorade röster har visat sig åstadkomma mirakel när det gäller politikerklassen.

  Vad är det för fel på att göra föräldrarna ansvariga för vad deras barn hittar på?

 88. Det är väl bara att några svenskar går ihop och startar ett medborgargarde, en enkel post på facebook borde räcka. Då kommer polisen helt plötsligt få resurser och flyga in poliser från hela landet till Åstorp.

  • Precis. Opponerar man sig som svensk mot makteliten så kommer hela kavalleriet ridande. Inga begränsningar i resurser där inte!

 89. Så bygg om och gör det fort, detta skickar ju inte direkt några positiva signaler till medborgarna.

 90. De flesta Svenskar TRODDE att det skulle bli ordning och reda inom polisen när kräkar Dan Eliasson försvann som chef, men det tycks inte blivit något bättre efter att den nya chefen tillträdde.
  Är det Löfvens piska som styr allt i dårlandet ?
  Vårt land går åt helvete på alla fronter !!!

 91. Javisst! Stäng ner alla polisstationer i Sverige bara för art ni inte känner er säkra men svenskarna som bor i multikultihelvetet skiter ni i. Hur fan säkra tror ni dom känner sig?

 92. ja men det är ju klart.. alla poliser i sv. borde utrustas med obligatoriska saker

  1. napp

  i händelse om gråten är nära eller vid hunger
  2. snutefilt… vid osäkerhet så att polisen i fråga finner roo

  o givetvis en kaffebryggare o bak maskin.. då det ska bjudas på kaffe o kakka vid alla besvärliga situationer.. som bilbränder.. våldtäckter osv.. men givetvis så bjuder man dom kriminella på det.. offren ja tja dom får skylla sig själva ..
  fel tid .. fel plats…

  eller så lägger vi ned poliskåren i svergie??? den fungerar ju ändå inte…

 93. Kling o Klang klarar tydligen inte att försvara sig så undrar jag hur i helvete vi pursvenskar skall överleva? AL på Aftonslasken kanske kan svara, fy fan PK hur korkade är NI egentligen? Vill Ni dö jösta på 7-klövejn.

 94. Först skall kaos ordnas tills folket vill ta saken i egna händer, då kommer någon lösning från ovan. Om det blir EU-polis eller någon annan sort kupp återstår att se.
  Programmet finns på ”netet” dolt som profetia. I boken ”1984” är programmet redan verklighet.

 95. Nu kommer nästa sak jag förutspådde. Slutet för polisen och hur Sverige faller mer och mer i anarki innan inbördeskriget kommer och räddningen visar sig.

 96. När föreslås att polisbilen skall vara rosa färgad, och även uniformen? Det börjar vara dags.

  I Expressen stod nästan en spaltkilometer text om polisens agerande i England, som hade fått order om att ”städa veck” hemlösa inför prinsbrölloppet. Jag tror mig minnas att när EU-höjdarskräp besökte Sverige och det också ”städats” veck sådana som man ej vill att höjdarskräp skall behöva se ens en sekund när de passerar med bilkaravanen så var det inga klagovalser i Expressen.

  Själv tycker jag att det är så fel att sköna till det inför höjdare som är rena skräpet för Europa. Att gömma undan verkligheten är fel bara det.

  • I kommunen där jag är uppvuxen så var HM Konungen för en massa år sedan på Eriksgata och skulle besöka en av samhällena en bit från centralorten. Mötet skulle ske vid dess centralstation som snabbt som tusan snyggades till, på dom tre sidor av byggnaden som kunde ses från kungen och pressens håll.

  • Löfven och c/o har inte k*k att visa omvärlden hur jävligt det är i Sverige!!!! Ist ljuger dom så fradgan löddrar sig i mungiporna. För i Sverige är allt bara underbart tydligen!!!!!? IDIOTER!!!!!

 97. Men om vänsterterrorn anmäler pensionärer för HMF visar polisen ingen nåd…stormar bostaden och gör husrannsakan !!

  • En pensionär med en penna är ju ett hot mot rikets säkerhet…..
   En talibananas med AK47’a är en gullegris som det måste gullas med…

   • Ja Hela Sveriges Skattefinansierade Personal
    Som skall TJÄNA o SERVA Folket, Silar Mygg och Sväljer Kameler, och ingen förstår HUR det går till…?!

 98. Det skojas redan i Danmark om att svensk polis låser in sig i bilarna och bygger murar runt polisstationerna!
  Sverige är så feminint att svenska soldater på mission utomlands inte får använda våld och vapen och polisen i Sverige gömmer sig.
  Det är skrattretande, men en katastrof för Sverige, i alla fall det som är kvar.

  • Svenskt militärt försvar är ju redan så ”humant” att landminor är förbjudna att användas. Där måste jag erkänna att jag är något fundersam. Visst kvarglömda landminor är ett h-vete för civilbefolkningen EFTER krig, men i krig så är dom förbannat kostnadseffektiva för FÖRSVAR.
   Ett av få vapen som du knappast kan använda i offensivt syfte om du inte smyger fram och klipper till lede fi i skallen med dom.

 99. Det kan inte bara vara jag som ser den oerhörda ironin att polisstation stänger pga av säkerheten ! Ni har ju för fan vapen att försvarara er med
  batonger och tårgas .

  • Förstår dig. Men dom verkar inte ha varken de ena eller det andra, därför flyr dom!!! 🤣🤣🤣

  • Vad hjälper vapen när tomtarna inte kan använda dom? Jag har länge erbjudit mig att undervisa polisen hur man använder batong men de är för stolta och dumma för att fatta att de suger på det.

   Jag kan med lätthet avväpna en snubbe med kniv om jag har en batong och behöver fan inte skjuta en sån vek moron.

  • Funkar det inte med fittmössor och grillad halal-korv längre?
   Det kanske kräver mer nu? Polisen kanske skall ställa sig på knä och dra ner byxorna och se om det hjälper? Det är ju tråkigt att ni inte vågar jobba längre, syltryggar!!!!

 100. För något år sedan stängde polisstationen i Ronneby pga att poliserna kände sig otrygga. Hitmigrerade unga män uppträdde hotfullt kunde BLT rapportera.

  • DI skrev om Ronneby, staden som lagen glömde. Istället tog några palestinier över rättsskipningen och krävde pengar av företagarna.

 101. Någon i dagens Dagens nyheter menar att Kristersson och Löfven sviker det svenska foket. Ja det tycker väl de flesta av oss. Men nej, de är enligt pk:n inte tillräckligt PK! Har vi inte fått nog av det där nu? Tidigare visades i TV svältande barn med uppsvällda magar och flugor runt den magra munnen. Numera visas aldrig sådant som kan avleda tankarna från ”ensamkommande flyktingbarn”. Dagens Sverige hjäper hellre någon att få en ny mobiltelefon och häftiga skor framför att hjälpa en stackare som inte ens har rent dricksvatten. De’ du anständiga Annie Lööf!

 102. Så typiskt att man gör riskanalysen EFTER att man har startat upp verksamheten.
  ”Oj, det var visst en öppen gata utanför, dessutom har vi inget lås på ytterdörren..!?”

 103. Det gå att använda vapen om det kommer in bråkiga personer på polisstationen.
  Det är polisens jobb att skydda medborgarna då kan inte polisen gå och gömma sig.

 104. Min respekt för polisen i Sverige börjar trappas av mer och mer. Snart kommer jag inte att lyssna på dom om jag blir tilltalad.

 105. Exakt sedan när behövde polisen se till dessa säkerhetsfaktorer ?

  ”Dörr går mot gatan”…

  Inte har det med månguklturen att göra inte ..? Nej då , inte alls. Tror du det är du Nazist.

 106. Ynkedom i kvadrat, finns annat Nordiskt land där något sådant kunnat ske?
  Stackars svenskar, stackars moder Svea. Hur kan dina barn hamnat så fel i tänket?

 107. Men då är det väl bara att begära mera pengar för ombyggnad så säkerheten uppfylls!

  Löfvén repeterar ju som ett mantra varje gång hans syns om vikten av att alla ska känna sig trygga!
  Det borde väl även gälla polisen som har som huvuduppgift att skydda medborgarna!

 108. Patetiskt. Är verkligen orsaken ett fyllo, är polisen rädd för att inte klara hantere detta på egen hand? Det måste det vara katastrof för alla andra inrättningar med öppen dörr.
  Polisen är sillmjölkar efter alla sänkta intagningskrav på polishögskolan. 50kg bänkpress för män och 30kg för kvinnor. Klarar man med nöd och näppe detta så är valfri mopedist fysiskt övermäktig.

 109. Och… vem menar polisen ska ansvara för säkerheten på en polisstation?

  Vaktbolag, medborgargarde, militär, eller möjligen polisen själva? Eller är det otänkbart? Polisen på bälteskontroller och hastighet är ju ofarligt.

  • Efter riskanalys vill de inte ha fartkontroller. Istället sätter de upp fartkameror och låter kontorister skicka ut böteslappar.

 110. Skydda oss från ”sjuklövern”. De är otroliga hycklare om islam och nazism. Stöder islam och tiger om islams likhet och samarbete med nazismen. Står för massmord i Europa under WW2.
  De inför nazism. Låtsas som de inte gör. Förnekar att islam är nazism. Kriminella. Värsta hycklarna någonsin i Sverige. Värsta hyckleriet. Förråder Europa.

 111. ”riskanalys” låter väldigt avancerat och svårt.Jag brukar också göra ”riskanalys” när jag sätter mig på dass och bajsar.Efter en komplicerad analys har kommit fram till att det är bra att stänga dassdörren och låsa.

 112. Liknande problem finns det i den sk ”utsatta” förorten Gottsunda i Uppsala.Tydligen vill polisen skapa en lokal polisstation där i ett köpcenter men det har kört fast.Säkerheten är för dålig.I Gottsunda eldas det flitigt.Skjuts och kastas bangers och någon handgranat emellanåt.Frekvent stenkastning mot bussar och polisbilar. Tydligen siktar polisen där att skapa en ytterst tålig konstruktion.Kanske en bunker liknande lokal ??

   • Handlaren kunde använda en gammal falukorv som gått ut och blivit hård
    En ring blir perfekta handbojor

 113. När polisen behöver polis för att känna sig säkra då är det nått som inte stämmer. Morgan Johansson tillhör samma gäng av märkliga justitieministrar som sossarna levererat genom åren.

 114. Hinner miljönissarna även att stänga ner Sverige innan de sparkas ut ur Riksdagen till hösten. Flygbolag går i konkurs och bensinpriset över 16 kronor. Det sista förslaget dessa tomtar lär komma med är väl att bygga ut tunnelbanan så den blir rikstäckande. Har man bara åkt tunnelbana så är man svensk, därav ett skriande behov.

 115. Oj då polisen känner sig inte säkra! Hur i helvete ska då vi känna oss om inte polisen känner sig säkra fy fan vad det blivit av detta land!

  • Yttersta ansvaret ligger hos politikerna. Det är bara Sverige som har svenska politiker. Svenska politiker anser att de är bättre än alla andra, vet bäst och har aldrig fel. Det är Jante fast tvärtom.

  • Polisen består av div politiskt korrekta pappersvändare som gått gymnasiet i en svensk småstad.

   Förstår du nu ?

 116. Och nu skall väl något privat bevakningsbolag vakta den stängda stationen.
  Att ”Kling & Klang” trots alla våra förutsägelser i minst 20 år fortfarande inte vaknat och anpassat organisation, personal och egendom är direkt samhällsfarligt.
  Ju fortare Polisen förändras o anpassas efter valet, desto bättre.

  Helt i stil med det övriga!

 117. Fantastiskt,polisen fanns tillgänglig en dag i veckan i Åstorp och nu inte alls. Fast det klart,brotten minskar ju avsevärt i Sverige enligt expertisen,kanske lika bra att stänga ner alla polisstationer i Sverige nu,pengarna kan ju gå till andra viktiga projekt. Till att anlita Özzen som föreläsare t.ex.

 118. Polisen får väl begära skydd av Soldier of Odin för dom är väl för fega att försvara sig själv

  • Det här rör sig väl om en expedition där civilanställda Märta 78 år sitter och tar emot anmälningar om bortsprugna katter ungefär.

   Det kanske är mycket begärt att hon själv skall slåss med buset?

 119. Äh vi tar in 9000 snyltande skäggbarn istället som våldtar,sätter bilar i brand,
  kastar sten på kling och klang,hotar folk med kniv vad är väl en sketen
  polisstation mot detta ?

 120. Ja, om det nu, så småningom, kan bli 1 polis en dag per vecka så kommer hårdbevakningen av buset att bli återställt.
  Får gratulera Åstorps-bona till framtidsutsikten

 121. Tog upp detta i dag med en polis i en ambulerande polishusbil, stratergiskt placerat precis utanför sveriges mest besökta turistmål i Halland.
  Han hade inte en susning om detta, men försökte få till stånd en förklaring, och det var då att deras skyddsombud via facket som kanske hade vidtagit denna åtgärd, för att inte riskera sina medlemmars säkerhet.
  Så allmänhetens säkerhet kommer då i andra hand?
  På sjön är det en regel, att vid sjönöd lämnar befälhavaren/kaptenen skeppet sist. Här på land verkar det vara det omvända!

 122. Först får Dan Eliasson order från Stefan Löfven att vingklippa polisen. Sedan öppnar Sossarna portarna för hundratusentals islamistiska män, i krigsför ålder. Allt detta efter att islamiska staten lovat att ”ta kriget till er”. De svenska skattebetalarna betalar med sina barns framtid.

 123. Jag förstår hur de tänker, men…

  Om inte polisen vågar vara närvarande 1 dag per vecka, hur i h-e kan man tro att vanligt folk ska kunna bo där!? Betyder det att hela samhället bör läggas ned? Rivas? Vanligt folk är inte beväpnade och har inte samma legala skydd som poliser. Stefan Löfven! Hallååååå!!!!!!

  Snacka om att inte uppfylla samhällets grundfunktion – våldsmonopolet. Istället kapitulerar man direkt. Det är alltså till det här mina skattepengar INTE används!

 124. Jaha, jamendåså, då stänger vi ner här.
  Det blir ju enklast så.
  Förmodligen hade man gjort likadant i Israel.
  Eller kanske inte.

  • Ja – håller nästan med – om det inte vore samma i Tyskland Storbrittanien Italien Frankrike och USA…600 miljoner sammantagna.

   • Ja Globalisterna nöjer sig inte med bara Sverige…. FN skall ta kontroll över oss alla via Agenda 2030

 125. Polisen kan inte skydda sig själva, vem ska skydda oss ?
  Var är nya Polischefen ???
  Någon som vet ???
  vad är det som händer i SVERIGE NU ?????????????????????????????????????

 126. Tulle lille poliserna vart så rädda av ett fyllo.
  Kanske lite dialog och korvgrillning kan hjälpa?
  För helvete ni är beväpnade och har ett helt system i ryggen.
  Sköt jobbet nu.

  • De psykologiska antagningstesterna gallrar ju proaktivt bort de potentiella polisaspiranter som vågar stå för att Sveriges (eventuella) räddning ligger höger om moderata samlingspartiet…kvar blir då enstaka militärbefälsutbildade ”vitlögnare” som tvingas spela ickepatriotiska för att antas. De övriga 75% begriper inte ens varför de ska beskydda en svensk medborgare gentemot en utländsk.

 127. Sverige har aldrig varit tryggare…det är därför som polisen inte törs ha polisstationen öppen!
  Behövs det sägas mer i frågan????????

 128. Polisen i ett nötskal. Nu väntar vi bara på att landet skall komma i krig och samliga officerare begär timeout och sjukskriver sig för utbrändhet. Vad säger försvarets huvudskyddsombud om personalens trygghet under krig?

 129. Ha ha ha! Så polisens säkerhet är viktigare än medborgarnas, lite kusligt dock om militären har samma syn på saken och flyr fältet och lämnar folket åt sitt öde!

  • Floskler.? 7 tusen poliser till och höja lönen betydligt så att inte som idag 950 poliser slutar varje år, utan att alla stannar kvar i yrket. Sen ge polisen ökade befogenheter tex att ladda pistolerna med gummikulor. Mao inget backande längre.

   • Sparka hälften av dagens poliser, fördubbla lönen för de kvarvarande och reformera lagstiftningen radikalt så löser detta sig. Att bara spä på med 7000 fler poliser är meningslöst

    • Finns många gamla ”rävar” fortfarande kvar inom polisen. Håller med dig för övrigt. Lagstiftningen måste förändras radikalt. Antalet poliser också viktigt. Sverige har minst antal poliser per capita i Europa. Det behövs många fler för att klara ”NYA” Sverige och stora yta.

     • För den traditionella Svensken behövs nästan inga poliser. Dom använde polisen mest för att driva in pengar till att försörja byråkratin. Nu är det en helt annan femma där världens mest korkade politiker ställer gränsen öppen för att välkomna alla välfärdskonsumenter som kan hasa sig över gränsen. Globalisternas plan är ju att sänka alla relativt väl fungerande ekonomier och där är Sveriges politiker väldigt hjälpsamma.

   • Ta bort kvoteringen av kvinnor och ta bort den feministiska agendan i poliskåren vi behöver riktiga tuffa män till poliser.

 130. Hmmmm, poliser är beväpnade och ändå oroliga att en dörr är öppen.

  Det obeväpnade svenska folket ska inte vara oroliga då gränsen står på vid gavel.

  Ja, herre jävlar!!

  • Men ….. om vi enas om att Förbjuda islam , kan vi och våra barn
   åter fröjdas över ett fantastiskt land .

  • Snart kommer folket att stänga ned socialdemokraterna. De har förlorat röster sedan 70-talet förra seklet. Trots att väljarna har blivit fler. Vid nästa val kommer såsseriet inte över 20%-strecket. Sanna mina ord!

 131. Sjuklöverns öppna gränser rekylerar och biter dem i baken. Allt det vi ser idag vet alla att det beror på Sjuklöverns politik. Hur ska de överleva detta? Det kommer pågå i decennier. Och vi är många som kommer påminna dem om det. Vad ska de göra? Ombilda partiet, kalla sig nåt annat, nya partiledare som tar avstånd från tidigare, t.ex. Reinfeldt och Löfven och Lööf? De har en lång väg att gå för att bli trovärdiga igen. Men det här biter dem i baken och inget kommer bli sig likt i svensk politik igen. Kommer det t.ex. bli rättsliga processer mot de som förstört landet? Det får framtiden utvisa. Synd för dem själva att de inte insåg att de var på väg till sin egen avgrund.

 132. Ett förslag: låt POLISEN komma med lösningar för att få bukt med problemen. Hittills är det enbart politiker som gör det och begränsar polisens befogenheter i sitt yrke. Ett exempel: nu när översvämningen hotade Haparanda var det FINSKA armen som byggde skyddsvallen ”runt” en svensk stad. Den svenska får ej användas i civila katastroflägen: den FÅR EJ skydda sitt eget land. Samma sak med skogsbränder. Svenska modellen ?

  • Ännu värre var ju ytbärgarna, värnpliktiga som hissas ned i en lina från helikopter för att rädda folk i sjönöd, som när Estonia sjönk vägrades landa på den närmaste platsen i skärgården därför att den var militär och inte fick användas för civila syften. Att de inte preliminärt klassade det som ett militärt angrepp förstår jag inte, vad visste de om det då? Och i vilket fall så har vi lag om nöd som tillåter att man bryter mot andra lagar för att rädda liv.

   Men statens byråkrater är ingenting annat än små buggar i maskineriet som blint matar sin kod även om det leder till total krasch och massmord. Många många gånger i många många sosseländer har byråkrater mördat miljoner människor, för att de är för fega och inkompetenta att klara av att göra nånting som är bra för någon annan än sig själva. Svenska staten är din värsta fiende! Direkt livsfarlig för dig och dina barn.

  • Du begär nog för mycket av den kuvade och bakbundna mespolisen.

   Politiker? De glada amatörerenas gäng!

 133. När jag växte upp kunde man gå rakt in på en polisstation utan några spärrar.
  Att det ser ut som det gör nu är sju(k)klöverpolitikernas fel som har tillåtit öppna gränser och där vem som helst kan komma in utan att behöva identifiera sig.
  De till och med åker och hämtar massinvandrarna för att de skall få leva på våra skattemedel.
  7klövern måste vara förståndshandikappade?
  OT: ”Fängelse och utvisning för fyra afghaner i Skara”
  https://petterssonsblogg.se/2018/05/20/fangelse-och-utvisning-for-fyra-afghaner-i-skara/#more-255008
  Självklart skall alla utvisas på livstid.
  SD 2018 det självklara valat

  • Jag tycker det är fel med utvisning som straff för brott. Att komma hit, begå brott och sen släppas fri är helt fel incitament. Tvärtom ska alla utländska brottslingar hållas inlåsta i en liten cell i Sverige resten av deras liv. Om någon i utlandet vill betala mycket pengar för att köpa loss dem, så kan man börja förhandla om den saken, om de har tillräckligt mycket pengar för att vara trovärdiga till att börja med. Sverige bör göra sig känt som landet varifrån ingen brottsling undkommer.

   • Straffet är aldrig enbart utvisning.
    Om alla som kommer och begår brott ska sitta resten av sina liv i våra fängelser behöver vi bygga fler anstalter och höja våra skatter. För inte fan är det gratis att sitta i fängelse.

    • Det är obegripligt för mig hur det är möjligt att driva fängelse utan att göra vinst på det. Arbete för mat och för att slippa få stryk, världens billigaste arbetskraft.

 134. …och varför är det så svårt att rekrytera nya poliser..?!!? Kanske sju(k)klöverns (härlig benämning där SM811) massinvandringsexpert Annie Lööw kan svara på den frågan!?

 135. Så illa har det tillåtits bli, då man värnar om polisens säkerhet som egentligen ska vara dom som ska stå som en garant för säkerheten i övrigt. I början på eländet blev man förbannad på vansinnet, nu ler man endast i mjugg och tänker – låt hela skiten rasa – så kanske det väcker en och annan sovande svensk, lagom till valet.

  SD 2018

 136. Pratade med en kvinna som bor i ett känt område i en liten landsortsstad i Norrland. Hon jobbar på avdelning för kvinnor och såg vad kvinnor kan råka ut för, i en liten stad med 15000 invånare alltså, så hon tänker flytta från stadsdelen. Mörkertalet är stort, enormt stort. Det är bara en bråkdel vi läser om.

 137. Ju fler asylanter desto mindre pengar till poliser. En fin lösning enligt 7-klövern. Inte heller konstigt att snart ingen vill arbeta som ordningspolis då asylanterna och invandrarna är tyngre bestyckade än vad polisen är. Invandrarna äger också våldskapitalet idag, inte polisen. Och det med 7-klöverns goda minne.

 138. Så PK-aktigt korrekt. En berusad (läs: svensk) man ställde till oreda. De andra hundratals nykomna nysvenskar är det däremot inga problem med. Inte ens om de är beväpnade…

  • En del muslimer tycker det är spännande att pröva på alkohol, just för att det är tabu för dem. De är som högstadieelever hela livet i det avseendet. Men jag skulle gissa att det var en ryss eller serb. Om det går att avgöra huruvida någon av dem är nykter eller berusad. En svensk hade inte alls uppfattats som ett problem och bara avvisats.

  • Muslimens invasionsArmé är inget som polisen kan hantera , det behövs större kanoner ……… !

  • Britterna ockuperade det mesta av Kalifatet efter att deras jihad hade besegrats 1918. De spenderade under mellankrigstiden inte mer än 2% av BNP på militären, och de härskade alla hav och enorma länder som Indien. Några flygplan och pansarbilar var allt som behövdes för att ockupera bl.a. Irak under decennier. Det är inte svårt att genomföra. Det är bara den politiska viljan som saknas. Muslimer är som djur, det spelar ingen roll hur många de är, de vägrar ju göra nånting produktivt.

 139. Personal som legalt har tillstånd att bära vapen och som även i fredstid har vissa rättigheter till dödligt våld! Vad krävs mer?

  Rensa ut mespropparna och hästsvanssmåflickorna från polisen.

 140. Ang. polisens arbetsuppgifter: låt någon annan myndighet sköta all passhantering och ge hastighets.- och bältesövervakning den allra lägsta prioriteten. Använd polisens resurser på ett mycket bättre sätt. Bygg deras fikarum så de blir riktigt otrevliga. Se till att alla som kallar sig poliser klarar fys- och skjutprov, gäller äver polischefen från hög till låg.

  • Som det ser ut nu så läggs allt ”krut” på att sätta dit vanliga människor för ”Hets mot folkgrupp”. Åtalen mot vanliga människor som uttrycker sin frustration på nätet står som spön i backen och man har inte ens tid att utreda våldtäkter då dessa är nedprioriterade. Det är ren och skär skandal!

   • Pinnpottssystemet lever nog kvar som befrämjar ofarliga, enkla och minst utredningskrävande arbetet.
    Vid ett beslag av hashplantor på en balkong skrevs varje planta som ett ärende = pinne. De vet hur en slipsten ska dras. Bedrövligt att polisen många gånger uppträder som de gör – allmänhetenes tjänare.
    De får kritik och förtjänar kritik.

  • Finns mycket att göra för att omgående flerdubbla polisens effektivitet. Trafikpolisen borde avskaffas och ersättas av trafikkontrollanter, gärna med någon bakgrund i fordonsindustrin så att de kan besikta viktigare saker än bara hastigheter. Polisen borde helt upphöra med att upprätthålla alla slags planekonomiska regleringar mot näringslivet och ideologiska livsstilslagar som helt saknar kontakt med brottslighet. Och beväpnade frikårer bör uppmuntras till mobilisering och samarbete med polisen.

 141. SANNINGEN: tror inte Löfvén med lögnaktiga, intelligensbefriade kompisar räknat med att en lag som de själva skapat inte går att få styrkontroll över!!! A D blev mer fristående än vad de räknat med….

  • Hotet från den muslimska världen gör sig mer och mer påtaglig .

   Mamma ,!!!!!!! rösta för dina barns säkerhet . Amen

  • Hyr in ryska säkerhetstjänsten för att skydda dem! Eller ännu hellre, lägg ner polisen och låt ryssarna ta över hela skiten!

 142. Det finns en gammal stridsledningsbunker till salu i Eskilstuna nu. Den kanske skulle funka för snuten att gömma sig i?

 143. Lyssna på låten Moder Svea med Magnus Uggla!! Den texten!! Det vore nått det om så kallade svensk muslimmedia skulle spela upp den i radio! Då skulle batikhäxorna kalla det för rassism i radio!! Men texten talar om hur det är i Sverige och ändå är den från sent 80tal!! Lyssna på den, på youtube det finns en video där han sjunger ihop med Körberg! Den skulle dom sända om i SVT på bästa sändningstid på en fredagskväll eller på 4an i pausen på skitdansprogrammet!!!! SD 2018 måste ta makten annars är det kört för moder Svea snyft

 144. Den officialla förklaringen till nedstängningen är att en full gubbe kom in förut.

  Hur dumma tror dom att folket är ?

  • Eller betala beskyddarpengar till den lokala sharia-polisen och deras nämndemän. Svenska staten har amputerat sig själv och saknar numera rent fysiskt de nödvändiga verktygen för att upprätthålla lagar eller försvara svenskt territorium. Det invandrar ju fem hela poliskårer av anonyma islamistiska män varje år. Svenska staten och deras krympande pyttepolis i varselvästar är irrelevant, det finns ingen anledning för någon att bry sig om den längre.

  • Kling o klang behöver beskydd då dom inte klarar ”utmaningen” med mångkulturen.

   Folket får väl ge dom skydd då , via medborgargarde eller nått..

 145. Man trodde att sådant om underbemanning på polisstationer
  skulle avhandlas igår på landsbygdsmötet istället började
  Jonas Sjöstedt gå på Åkesson om Nazisterna i skogsbygderna.
  Små hundar bjäbbar mest för då kom Björklund till Sjöstedts hjälp.
  Ett sådant parti som Liberalerna eller Folkpartiet har väl spelat ut sin
  roll i svensk politik då Nya Moderaterna har övertagit deras väljare.
  Han talar som att han företrädde ett 25 procent parti medan han i
  verkligheten får kravla sig över 4 procent spärren
  Därav att små hundar bjäbbar mest.

 146. Svenska polisen……mjau
  Har inte polisen tjänstevapen och bör kunna veta hur dom används!!!
  Så vad är problemet???

 147. Det roliga är att staten inte gör nånting för att lösa problemen. De bara packar ihop och går hem istället. Så man kan föreställa sig hur det kommer att utvecklas framöver.

 148. Polisen avväpnar svenskarna och flyr fältet medan den importerade kriminaliteten har fritt inflöde av militära vapen från skumraskländerna runt oss!

  Gud bevare Sverige och svenskarna, det enda som återstår!

  • För landsförrädarna är det vktigast att inte svenskar har vapen. Som tillgjort konstargument menar de att vapnen blir stulna av kriminella när de i själva verket menar att svenskar inte ska kunna försvara sig. Debatteliten vill att Sverige ska delas upp mellan invandrare från mellanöstern.

 149. Offentlig sektor planerade för detta fiasko. Det hindrar inte svenskar från att vilja ha mer offentlig sektor, högre skatter.

 150. Jag tar ett problem ur minnet gällande polisens vapen, dvs 9-mm pistol av märket Sig-Sauer. För något år sedan läste jag i min dagstidning att detta vapen kräver 6 kilos tryck för att avfyras och det gör träffsäkerheten till ett dåligt skämt. Övriga Europa använder oftast någon variant av Glock, som är betydligt enklare att skjuta med.

  • I doubble action ja men vem avfyrar vapnet på det sättet? Strax över 2 kg med spänd hane. Påföljande skott är ju alltid med single action trycket oavsett hur du spänner hanen för första skottet.

 151. Om dom fisförnäma moderaterna hade vetat om vilka som står på stockholmslistan hade dom nog röstat annorlunda.

  • Ja , dom poliser som jobbar i Åstorp kan knappt stoppa en Epa traktor utan att förivra sig. Dessa poliser är fjantar ut i fingerspetsarna. Oavsett polisbricka.

 152. Många kristna syrianer/assyrier (ortodoxa) i Södertälje har tröttnat på alla lögner. Där tänker man nästan mangrant rösta på SD!

 153. Alla ni som minns 80 talet.. Då var svenska polisens absolut mest prioriterade arbetsuppgifter att jaga trimmade mopeder.. Hade nån 15 åring råkat byta munstycke eller borrat upp en förgassre tog det hus i helvete hos hela snutkåren. Man jagade med bil på cykelbanor, skickade ut poliser på offroad hojar för att komma åt den vilda svenske trimmaren… Idag måste man jaga gruppvåldtäktsmän… Helt otroligt.. Två skilda världar… Hur kunde samhället förvridas så till det sämmre på så kort tid.. Helt obegripligt

  • Nja. Jag vet inte jag. Den där stängningen har säkert sin ursäkt i att man behöver polismannen i en något större stad. ’Glesbygd’ och mindre
   samhällen är inget som har ’prioritet’ i den myndigheten. Har man prövat
   att få kontakt via telefon med den närmaste polisstationen så hamnar
   man först kanske i Malmö, sedan blir man felkopplad och när man börjar
   tala så blir man placerad i kö – och där blir man sittande och sittande
   väntande och väntande lyssnande på en tjatig ”Robot” som säger att man
   är placerad i kö och att man är nr 28 i kön. Efter en halvtimma är man
   nere på plats 22 varpå man ger upp och lägger på luren.

 154. Svensken har varit så civiliserad att polis knappast behövts fram till kanske Palme.
  Fram på 50-talet kan jag inte minnas att någon låste en dörr och man sov med öppna fönster när det var varmt. Höghus fanns inte. Men vi hade ju inga traditioner då och nu med traditioner bör man bo i en fästning.

LÄMNA ETT SVAR