➤ Karl-Olov Arnstberg, välkänd för böckerna ”Invandring och mörkläggning” tillsammans med författarkollegan Gunnar Sandelin, har i dagarna släppt antologi där tolv av Sveriges mest profilerade kritiker av massinvandring och multikulturalism berättar om vad det kostat dem att som opinionsbildare stå upp för sina åsikter.

Kapitelförfattarna beskriver utifrån egna erfarenheter hur yttrande-, åsikts- och tryckfriheten inte gäller för den som kliver utanför den vänsterliberala åsiktskorridoren. I offentligheten demoniseras den som kommer ut ur den politiskt korrekta garderoben som hatisk, främlingsfientlig, högerextrem, rasist och nazist. Dörrarna stängs för vidare akademiska och andra yrkeskarriärer.

I det privata utsätts äktenskap och relationer med familjemedlemmar och vänner för påfrestningar, ofta inte främst på grund av åsiktsskillnader utan därför att man är rädd att genom närheten till en utstött själv med guilt by assoiciation drabbas av etablissemangets repression. Klimatet i Sverige liknas vid det som rådde i det forna kommunistiska DDR.

Medverkar med varsitt kapitel i boken gör:

K-O Arnstberg
Ingrid Björkman
Marika Formgren
Ingrid Carlqvist
Jan Milld
Jonathan Friedman
Julia Caesar
Kajsa Ekholm Friedman
Mats Dagerlind
Anna Hagwall
Jan Sjunnesson
Gunnar Sandelin

HÄR kan du köpa boken – till dig själv eller som julklapp till någon du anser är i större behov av att läsa om hur de grundläggande demokratiska och medborgerliga fri- och rättigheterna inte kan tas för givna i Sverige idag.