Reinfeldts son om M-SD-samarbetet i Staffanstorp: ”Oacceptabelt”

Delningar

Det senaste skånska samarbetet mellan Moderaterna och Sverigedemokraterna får tummen ned av Gustaf Reinfeldt, före detta statsminister Fredrik Reinfeldts 25-årige son.

På måndagen gick M och SD i Staffanstorp ut och presenterade sin gemensamma handlingsplan för kommunen under kommande mandatperiod. Kommunstyrelsens ordförande Christian Sonesson (M) konstaterar att partierna står varandra väldigt nära politiskt.

LÄS MER: M och SD tar över styret av Staffanstorp: ”SD ligger oss väldigt nära”

– Under den här mandatperioden som har varit så har vi har märkt att SD ligger oss väldigt nära rent politiskt. I omröstningarna i kommunfullmäktige har man i de flesta fall stöttat vår politiska linje, sa Sonesson.

De skånska moderater som valt att vara pragmatiska och lyssna till väljarna och på olika sätt samarbeta med Sverigedemokraterna ger Gustaf Reinfeldt inte mycket för, istället är det bland annat Stockholm han ser som en förebild – där Moderaterna vänt sig till Miljöpartiet.

På Fars dag som inträffade på söndagen publicerade Gustaf Reinfeldt ett inlägg på Instagram där han hyllar sin far Fredrik, bland annat för ”allt du åstadkommit”.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

457 KOMMENTARER

  • Det säger de enbart för att deras valresultat blev så lågt och lär bli ännu lägre när gammelmoderaterna dör ut, samma process som pågår med sossarnas väljare, kärnan fattar inget och ändrar sig inte, de måste bara sluta rösta den naturliga vägen.

 1. En till av samma sort som inte vill jobba och göra rätt för sig i samhället , äpplet faller inte långt från trädet !! Ta så mycket du kan , och stick !!

 2. Har ni tänkt på, att om någon annan än Gustaf Reinfeldt hade hyllat Fredrik Reinfeldt för allt han åstadkommit, så hade det tolkats som en elak ironi.

 3. Det goda hatet … Fredrik har indoktrinerat sin egen son till att hata SD …. det blir bara löjligt och genant …

 4. Gustaf du måste få veta att om det blir som din far och du vill…anarki i Sverige.
  Det första som kommer att hända är att att du och din far blir av med er försörjning…

 5. Det som Fredrik Reinfeldt har åstadkommit är då rakt inget att yvas över. Han borde ställas till ansvar för vad han ställt till med.

 6. Moderaterna är ett förvirrat parti. Alliansen är ologisk och meningslös. Det vore fint om kollapsen snart kom till stånd för dem. Det är ju ändå i det närmaste ödesbestämt att Svensk borgerlighet ska gå under och ersättas av ett nationstillvänt politiskt alternativ.

  Det säger sig själv att 3 block är ett för mycket, och naturlagarna ger vid handen att det svagaste blocket måste gå under. Det är Alliansen. Det får gärna ske så snart som möjligt.

  När väl raset kommer tror jag att det kan gå väldigt fort.

  • Alliansen försvann redan 2014 när man la sig på rygg och släppte fram en rödgrön regering och därmed upphörde att vara ett trovärdigt politiskt alternativ. Idag framgår det med all önskvärd tydlighet att någon allians inte finns. Vi rör oss mot ett vänsterliberalt block och ett socialkonservativt block.

 7. Den intressanta frågan är om det är det genetiska arvet eller miljön som lille Reinfelt har formats av.
  Vilket det än är så kan jag konstatera att han är lika förvirrad som sin far.

  • Bor man in en skyddad verkstad som Täby villa område kan vara, så är det självklart att man tycker att sånt här hemskt. Det först när man få sin dotter ihjälkörd av Muhammedaner på Drottninggatan som man kanske vakna upp och inse att det kosmopolitiska piss samhället inte fungera.

  • Farfar Bruno var väl lite begiven på flaskan. Kanske kan spilla över på generna? I alla fall stod det i tidningen att gubben åkt dit för rattfulla.

 8. Miljöpartiet står för allt vad M inte står för.. Höga skatter och tryggt samhälle.

  SD får väl fortsätta dränera M på väljare tills partiet når sjukdomsinsikt. Är det lite patetisk att pappa lilla pojke skall ut leka politiker?

  • Han ser ut som samma idiot som civilministern, springer runt med en liten clown fluga och ser ut som en förrymd femfemma ifrån en idiotanstalt som den kristna guden glömde.

 9. 25 och gubbkinder, det är fan bra presterat.
  Men inget av hans uttalanden är hans eget fel, det blir såhär när man tar bort värnplikten.
  Pojkar får ingen tydlig tröskel där de blir män, utan de blir könsförvirrade halvkäringar utan logiskt tänkande resten av livet.
  Det är en tragedi, inte bara för Reinfeldt Junior, utan för hela Sverige.
  Han kommer ju tyvärr inte komma undan folkdomstolarna.

 10. Pappa Reinfeldts pojke verkar ha bristande kunskap i svensk historia och bristande kunskap om varför otryggheten i samhället ökat. Likaså varför välfärden har säckat ihop.

  Att pappas pojke växt upp i en ekonomisk trygghet med moderatföräldrar ger inga valkar i nävarna eller livserfarenheter till att bli ”torr bakom öronen”. Inget att inskriva och stoltsera om i curriculum vitae-mappen (CV-mappen).

 11. Det måste finnas en myndighet mot korruption. Den borde titta på Reinfeldts historia. Jag ställer samma fråga som Lars Bern, var kommer de 22 miljoner ifrån som Reinfeldt deklarerade för 2017? Är det mutpengar för att öppna våra gränser?

 12. Valpen skäller…
  Är det meningen att man ska bli imponerad över hans oändliga livserfarenhet i en skyddad verkstad?

 13. En son ska vara lojal. Ett parti ska göra vad det kan för att få igenom sin politik.
  Båda är rätt, men bara ett är rätt i politiken.

 14. Nar Moderaterna vill fornya sig dyker en snorunge upp. Visar att det inte finns mycket fornyelse inom M annu. Men den kommer

 15. Quislingen Annie Lööf har öppet deklarerat att hon inte vill Sveriges bästa. Så går det när man är Soros lilla Marionettdocka. Vad är det för det för fel på centerpartister?

 16. Der var väl den imbecilla valpen som pappa dyngfelt ordnade ett välbetalt jobb till. Och en lön som Sveriges skattebetalare får betala. Valpen är inte kapabel att ta hand om och försörja sig själv.
  Så det är väl ingen normalbegåvad person som lyssnar på vad landsförrädarens valp vräker ur sig.

 17. Nu har C fått sällskap som politiskt parti utan politik. M har en fd partiledare med son som vill bestämma M:s politiska inriktning. Och en nuvarande partiledare som inte har någon politisk linje. M spetar åt alla håll. Och L jagar, som övergripande mål, fascister. Hur skall detta sluta?

 18. Gustaf Reinfeldt… Var det inte han som, kring förra valet, var ute och slogs mot invandrare? Det var en Reinfeldt junior som tillsammans med några överklassvänner var ute och slogs mot invandrare Med motiveringen att de skulle veta sin plats. Och pappa Reinfeldt var lite besvärad över detta, då invandringen var hans politiska karriär.

  Men vet du vad, lille Gustaf. Pappa är inte partiledare för moderaterna längre. Han flydde, när han inte fick sitta en period till. Så han leder inte längre ”knapptryckarkompaniet”, han kan inte längre skälla ut de som säger emot, han kan inte längre dela ut bra tjänster till sina ”ja-sägare” och sätta de som säger emot i frysboxen. Och vet du vad, Gustaf lille, det har dessa kommunala politiker insett med.

  Det är bara på riks de fortfarande tror på spöket Reinfeldt. Och en sak till, Gustaf. När kulorna väl droppar, och det blir lite karl av dig, då kan du säga emot pappa med. Han är inte allenarådande. Ja, han är rik. Men han hinner slösa bort pengarna med, innan du hinner ärva. Bättre du skaffar dig en egen förmögenhet och anseende, än lita på pappas skugga. Bara ett tips på vägen. För pappa din är en galen streber, som hatade landet han var satt att förvalta. Och skulle straffa dem som inte röstade som han ville. Sådant gör bara maktgalna diktatorer, och din pappa försökte bli det.

  Jag vet att det inte är roligt att behöva höra sanningen om ens föräldrar, men så illa är det.

 19. Vilket RIKSPUCKO, förmodligen skador sen förlossningen, sen har ju hela hans barndom varit förstörd med tanke på vilken far han har. Dessutom vilken DJÄVLA ful fluga, får han inte välja kläder själv?

 20. ”Oacceptabelt?!”

  Minns jag rätt så blir det som över 50% av väljarna vill ha det. Det är inte oacceptabelt, det är demokrati.

  • Nu fungerar det inte så bland psykopater som han tydligen ärvt eller cromedomen… Jag är jorden centrum,, alla ska lyssna på mig.. blabla

 21. Inspireras av Uppsala?
  Nys bostadsområden byggs som trånga ghetton, det pangas var o varannan dag.
  Är det idealet Gustav så är du stöpt i samma form som din farsa!

 22. Väldigt lite sakargument i Gustaf Reinfeldts uttalande.

  Förstår inte vad som är ”oacceptabelt”.

  Delar man samma uppfattning i en fråga ska partierna givetvis samarbeta i de frågorna.

  Att låta ogrundade rädslor styra politiken leder helt fel.

  Mer samarbete över partigränserna och mer inflytande för SD.

  SD är ju ett etablerat demokratiskt parti som sitter i riksdagen och företräder över miljonen väljare.

  Det som är ”oacceptabelt” är de övriga partiernas utfrysning av SD.

 23. Vem bryr sig ett endaste skit om vad landsförräderi avkomman har att säga, jo förmodligen endast rövslickande moderater

 24. Jag vet inte om jag ska tycka synd om honom eller inte. Jag menar vad är alternativet för honom. Att förespråka ett samarbete med SD skulle förmodligen få hans far att ta avstånd från honom. En del gör uppror mot sina föräldrar men de flesta barn vill trots allt bli älskade av sina föräldrar.

 25. Du Gustaf..

  Din farsa har olovligen gett bort Svenskarnas land till islam..

  Och det tycker du är bra..

  Sök hjälp medans det finns en sjukvård kvar i det här landet..

  Här kära Sverigevänner har vi ett typexempel på hjärntvätt..

  Fy [email protected]!

 26. Det är inte en fluga som Gustaf bär,utan en vindsnurra som laddar mobilen, som han använder för att twittra.

  Det gäller att vara i linje med Mp: s åsikter.

 27. …hyllar sin far Fredrik, bland annat för ”allt du åstadkommit”
  Bara detta visar på total verklighetsuppfattning eller sviktar intellektet?
  Det som hans far har åstadkommit märks ute i samhället. Rena kaoset.
  Bara att påstå att försvaret är ett särintresse visar att inte alla hjärnceller finns på plats hos den varelsen.

 28. Gustaf lelle, ta och bilda att nytt parti, Globalistpartiet. Slagordet kan bli ”Världen ett enda land”. Ta ett snack med din chef Soros och låt honom ge goda råd. Du kan bli världsberömd i hela Sverige! Vid nästa Bilderbergmöte kanske de vill ha DIG som statsminister!

 29. Jag tycker att han ska ”vaska vidare” på Stureplans vattenhål med sin gelikar istället för att lägga sig i politik. Det borde hans far också ha gjort för då hade Sverige varit ett mer normalt land än det framstår idag.

 30. Farsan är ingenjören bakom genomförandet av förfallet i Sverige
  Morsan är ansvarig för katastrofen Karolinska Sjukhuset
  De du Gustav, du kanske ska hålla dig borta från politiken och skaffa ett hederligt jobb.

 31. Sådan far sådan son! Tillsammans med Miljöpartiet importerade Reinfeldt senior c:a 800.000 nya bidragsmuslimer -06-14, underlättade anhöriginvandring till bidrag, in-fördes fri sjukvård till illegala och även bidrag m.m. vansinnigheter!
  I de kommuner där MP är med och styr har MP krävt omfattande ofta dyra vansinnigheter, som en svagsint moderat ledning accepterar istället för en trygg likasinnad partner som Sverigedemokraterna!

 32. Egentligen, vem bryr sig om tönten Gustaf Reinfeldt? Lika äcklig och hjärndöd som sin far. Annie lööf kanske är hans morsa..

 33. Gillar man kaos och islam.

  Ja,då kan jag förstå Gustafs hyllning av sin fars politik.

  Obegripligt att man kan blunda för konsekvenserna av den pågående musliminvasionen.

  Var kommer alla dessa verklighetsförnekare ifrån?

 34. ”Under inga omständigheter ska man samarbete med SD. Det är oacceptabelt.”

  Sådan far sådan son. Hur många Reinfeldt tål Sverige?

 35. ”där Moderaterna vänt sig till Miljöpartiet.”

  Det mest korrupta partiet ser han som ett lyckat samarbete 🙂 som står för extrem ojämnställning bland individer

 36. Varför bry sig om en indoktrinerad oerfaren 25-åring?

  Han borde i stället skämmas över vad hans föräldrar ställt till med.

 37. Jag gick in på hans Instagram och frågade varför han pappa är en sån ynkrygg som inte vågar stå för sin förda politik då han vägrar prata inrikespolitik när han gästar TV-soffor.
  Jag blev blockad på 2 sekunder av tjockisen.

 38. Gustaf borde inte förespråka diktaturfasoner, vill en kommun göra på ett sätt skall han skita i det, så länge han inte är mantalskriven i denna kommun.

 39. En aktiv Ruinfeldt i samarbete med miljömupparna ??? då går det verkligen å h-vetet med sverige, sedan måste man ju fråga sig om idioti är meriterande för en svensk politiker

 40. Annie Lööf gästade både SVT och TV4 i morse, hon fick sitta där och rabbla upp sina floskler utan att pressas på hur hon kan rösta emot både Kristersson och Löfven, vad är då hennes lösning?
  Att dom inte fattar att hon skiter i politiken och hon skiter i Sverige.
  Det viktiga för henne är att göra globalisterna nöjda och utestänga SD.

 41. Vi är många som vill” Hylla” Reinfeldt Sr för det han har gjort landet.
  Tjära och fjäder är den hyllning jag syftar på, eller stupstock en vecka för allmän beskådan, efter det så betala tillbaka allt du lurat ditt folk på.

 42. Att HAT och HÄMND går i Arv från Far till Son har Vi lärt från våra Nya Invandrade Individer i befolkningen, något som är Utbildat o borttaget i den Svenska Myllan bland det etniskt logiska klarsynta Vikingafolket….

  Som väl Är annars hade Vi haft fullt Krig här precis som från de Länder där våra Nya Individer kommer ifrån och försöker Inplantera här…!

  Tyvärr har Vi och har haft högt uppsatta Politiker som uttalat Hat offentligt emot Folkvalda i Förtroendebranschen helt ogenerat vilket INTE passar sej i det Svenska Demokratiska Landet, med TANKE på att man har som uppgift samtidigt att vara EN FÖREBILD…!

  Som Väl ÄR VÄLJER vi bort dem…!

 43. Sådan herre sådan hund. Det skulle snarare vara överraskande om sonen inte smittats av faderns sjukliga landsför*ädartakter.

 44. Det är Gustav Reinfeldt själv som är oacceptabel. Skicka ner honom till någon arabstat om han nu älskar den kulturen så mycket så slipper vi han . Knappast någon man saknar.

 45. Från Sossens twitter:
  ”Tack vare Fredrik Qusling Reinfeldt lämnade jag M. Jag har varit aktiv i MUF långt innan du var en glimt i din pappas ögon. Du o din familj är en skam för Sverige.”

 46. Public service o MSM-media styr svensk politik. När dessa knäpper med fingrarna, kommer dom politiska undersåtarna, som dresserade hundvalpar.

  Msm-media tvingar in valparna i sina boxar o låser gallerdörren, inför svenska folket o där sitter dom
  tills det är tid att trycka på knapparna i plenisalen.

  Över 50% av MSM-medias anarkister. röstar på Mp,
  ett vänsterextremistiskt parti, som med sina 4% styr
  svensk migrationspolitik.

 47. Det som är oacceptabelt här är att ”Reinfeldts son” överhuvudtaget uttalar sig …från en plattform ärvd av pappa Fredrik.
  ….vi vill inte ha politiska familjer som i USA

 48. De absolut dyraste personer för skattebetalarna är Reinfeldt och Löfven, förbrukar miljarder av skattepengar för sina öppna hjärtan och det Europa jag känner har inga gränser, resultatet ser vi idag, en nation som är i kaos politiskt och ekonomiskt.

 49. Jag visste inte att vår förra statsminister Fredrik Reinfeldt hade en son som var både blind och döv och även lite förståndshandikappade?

 50. Ytterligare ett exempel på att en broiler har skapats. Inom den krets som kallas etablissemanget och ska komma att peka med hela handen framöver,utövande sin faders härskarlater -och har ”åstadkommit” så mycket……Ja,elände,gått till sängs med (MP) släppt in ökade skaror dysfunktionella.Givit Sverige irreparabla skador.

  Hur gick det förresten den gången unge Gustaf varit på skiva i en Brommavilla,följd av slagsmål vid Stureplan,med polisingripande osv ?

 51. Han värkar inte förstå att politiker ska lyssna på folket inte tvärrt om att man inte lyssnar på dem för folket är makten inte politikerna en politikers uppgift är att följa vad folket vill å stå upp för folket å komma med ider för att hålla samman landet inte splittra det (IQ badboll alltså)🙄

 52. Ännu en globalistdräng,som siktar på en välavlönad post i globalisternas företag.

  Plädera för öppna gränser och mångkultur och din framtida försörjning är räddad.

  Follow the money!

 53. Han får nog tacka sin mor för att håret är kvar…
  Tydligen har han fått sin fars SD-hat?
  Jag är inte längre så förtjust i kvinnor men Filippa gjorde helt rätt när hon lämnade skalleper, då det inte kan vara lätt att leva med en psykopat…
  När ord inte räcker till för att beskriva min avsky, blir det tyvärr så här…

 54. Junioren Gustaf är inte särskilt populär bland moderaterna i Stockholm då några tunga namn fick röra på sig för att lämna plats för ”kronprinsen”.

 55. Till skillnad från AKB, EBT, UK, ES etc. står Reinfeldt Jr fast vid sina värderingar. Det är lovvärt, oavsett vad man tycker om hans politik.

  • Det är inte lovvärt.

   Det är enfald och dumhet.

   Visar det sig att ens politik har misslyckats,ska man naturligtvis ändra uppfattning.

   Allt annat är idioti.

   Annars är agendan att rasera landet och skapa kaos.

 56. Pappan sådde och folket fick skörda, och vad blev resultatet ;
  Missväxt som spridit sig och bildat ogräs över hela landet.

 57. Hur kan man sakna moral såsom familjen Reinfeldt? Att göra karriär genom att förstöra Sverige och förstöra framtida möjligheter för kommande generationer Svenskar, jag kan jag bara likna det vid kriminalitet.Så unken moral och så sunkiga åsikter den familjen har.

 58. Staffanstorp går den rätta vägen
  för Sveriges bästa
  reinfälta ”regeringen ”måste va
  den sämsta Sverige någonsin
  har haft i historien !

 59. Jag tycker han skulle kamma sig och börja ta lite ansvar. Sluta hata, Börja tänka,
  Men det är bara en önskedröm…

 60. Lille Gustaf Reinfeldt har väl redan klar sin pension, så han behöver bara tänka i ”månkulturella” banor, men vi ”vanliga” svenskar ser vart VÅRA skattepengar tar vägen och med den VÅR välfärd!!!!
  TA ETT RIKTIGT JOBB, du är urtypen för en ”politiker-broiler” och inger inget förtroende!!!!

 61. Kan ta rikspuckot och fadern på allvar, när de har gått en runda själva kvällen/natten i rinkeby, eller varför inte Rosengård. Så kan de hylla varandra va gott de gjort för Sverige.

 62. Vad har han för problem, flyter i gräddfilen och bor inte i trashområdena
  dessutom är han ingen viktig person i politiken

 63. Denna lilla pojkvasker har väl inte mycket att tillföra själv utan blir väl uppbackad av sin far i alla lägen
  Sådan Far sådan Son gemensamt att bara att tänka på sig själv i alla lägen och inte landet eller väljarna

  Inte mycket innanför pannbenet

 64. Bered plats i Stockholm så kan ”berikningen” i Skåne flytta norrut, det är en sund lösning för de flesta söder om Hallandsås.
  Sverige är delat och det har det varit länge.

 65. Missnöje? han har det gott ställt? flutit igenom alla gräddfiler? genom sin sk far
  Jag ger inte en spänn för politikerna idag, partierna och alla snorisar som tror de
  kan, vet allting, främst om de tillhör överklassen, maktgalna samtliga, penningjägare

 66. Demokratiska val skall respekteras av politikerna, om politikerna skall bestämma vem som skall få vara med och leka i sandlådan behöver vi inte ha några val. Då råder diktatur.

 67. Reinfeldt och hans son kan öppna sina plånböcker för alla inflödets folk och sina hjärta och boende för dem, gärna bosätta sig bland dem, som de älskare av islam
  tydligen de är. De har inget begrepp om verkligheten,
  där det skjuts knivhuggs varje dag, våldtas, misshandlas, rånas
  då de skall knipa igen

 68. Var inte Gustaf Reinfeldt inblandad i något fuffens för några år sedan? Var det inte något rabalder inom moderaterna på kommunalnivå som han hade gett upphov till?

 69. Gustav R du bör rätta in dej i leden OM du överhuvudtaget skall överleva i en Politisk Sfär i vårt Fosterland..

  SD växer vare sej Du eller Din Far vill det, och kommer utplåna Ert Tänk Om Vårt Land Sverige…!

  Vänster Höger är utbytt till Rakt Fram o Rakt Av och inget mittemellan…!

  Din Dröm och din Fars fd Dröm OM att flytta hela Somalia till Sverige Är
  Numera en Mardröm för Svensken som fick en släng av den Drömmen som Ni kunde förevigat gm att flyttat dit istället vilket hade underlättat enormt mycket…

  Tack vare din Fars Agerande kommer DU och andra Gossar i din ålder få Konkkurera med 100 tusentals E kommande Män från Somalia i Afghanistan OM Riksdgsplatser i Framtiden Eftersomdvrksr vara Det Jobbet som är det END tänkbara

 70. Äpplet faller inte långt från trädet.

  Men gossen menar sannolikt att ”allt du åstadkommit” gäller allt utom faderns politiska gärning.

  För Fredrik Reinfelt kommer att gå till den politiska historien som den första svenska statsminister som mot sitt eget folks vilja började montera ner det av S mödosamt uppbyggda svenska folkhemmet och ersätta det med ett etniskt kaos utan motstycke.

  Reinfelt kallade detta sitt härverk för en ”investering” för Sverige.

  Utfallet av den ”investeringen” börjar skönjas nu och det är ingen positiv bild.

  Utanförskapsområdena som Reinfelt är arkitekten bakom kan knappast kallas för ”investering” utan snarare en total bankrutt.

  En bankrutt som nu svenska skattebetalare skall tvingas betala för samtidigt som påfyllningen av existerande områden och skapandet av nya pågår oförtrutet med dagens statslednings goda minne.

  ”Det blir bättre sen”, sa Stefan Löfven när migrantfloden huvudsakligen bestående av muslimer översvämmade Sverige 2015 och han bara oföretagsamt stod och tittade på utan att leda Sverige och ta hänsyn till svenska folket.

  Förmodligen tänkte han väl redan då på tiden runt 2050 då ca 50% av Sveriges befolkning beräknas vara muslimer och som då innehar den politiska makten i Sverige.

  Fria att göra som de vill med återstoden av det verkliga svenska folket.

  • Ponera att vi haft Viktor Orban 2015 och tidigare i stället för Löfven och Reinfeldt.Sverige hade sett helt annorlunda ut då !

  • I den värld som denne avlade son kommer att leva flyter man ovanpå. Hen, jo det verkar vara ett hen, kommer alltid att ha en tryggad försörjning genom vårt politiska system.

  • Vi skickar honom till Hans Scheike som är verkställande direktör och expert i AB Smisk & Pisk. Där kan han sedan stanna för gott för daglig prygelbehandling.

 71. Globalismen är den rörelse som kan få både Adolf och Josef att framstå som förskolefröknar. Man kan förstå globalisterna Annies och Björklunds skräck och hat mot SD som sätter egna landet och folket främst.

  • ”Låt näringsidkare och fastighetsägare ansvara för säkerheten på otrygga platser, tillsammans med medborgare och kommuner, genom särskilda så kallade affärs- och medborgarplatser, AMP. Det föreslår den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt (M) som numera är ordförande i Trygghetskommissionen.
   ”Jag är van att Sverige är ett föregångsland men det gäller inte här.
   Vi har mycket att lära av andra för att skapa trygghet i det offentliga
   rummet”, säger han.” (Di)

 72. Den sonen har växt fort. Har han fått hormoner eller. På Stureplan fick han ett kok stryk där han ofta skröt och yra runt. Men tycks inte ändå ha lärt sig mycket av det.

 73. Det sägs att Reinfeldt rakar in 22.500.000:kr under 2017 i löner och övriga intäkter. (förmodligen via skatteutplundring)

  Ta ifrån honom det svenska passet och hänvisa honom till ”asylantkön” på Sicilien, i bästa fall!

  • Fel. Det är hans bolag som rakar in från fullständiga idiotorganisationer som hyr in honom som föredragshållare. Själv lever han på riksdagspension, vilken utgår utan inblandning av eget företag.
   Man undrar bara hur någon kan vilja betala 150000 för en timmes föredrag av en person vars ideer totalt sågats av vettiga människor.

  • 2016:10 mnkr, 2017:22,5 mnkr, 2018:14,5 mnkr. Vinstmarginal 75%.
   2016 betalade Reinfeldts bolag 1,6 mnkr till 2 anställda, 2017/2018
   0 (noll) kronor till 3 anställda!! Löner till styrelse/VD 0 (noll) kronor.
   Reinfeldt lyfter 150 tkr i pension varje månad som han tydligen lever
   på eftersom han inte tar ut lön ur bolaget.

  • De har sina anor ibland hottentotterna och hatar allt som är Svenskt utom deras bidrag till försörjning till 100 %. Hans far visade all sin förakt mot oss som statsminister i åtta år och hånade oss på ett mycket fasansfullt sätt.
   Båda är parier för oss alla.

 74. Ja farsan har blivit rik genom att sälja ut sitt land, sonen gillar väl pappans pengar. Sverige hade visserligen problem innan Reinfeldt, men han har totalförstört allt , skola, äldreomsorg, ihop med sin käring sjukvården. Karolinska , I say no more… otryggt är det , kriminalieten ökar, smörgåsbordet dukat för all organiserad brottslighet. Sonen försvarar såklart sin far, men varför är det intressant? Hans uttalanden borde inte publiceras!

 75. Fredrik och hans avkomma har inte en susning om vad som är bäst för Sverige!
  Så de ska bara hålla tyst.

  Men det har Johan Forssell, moderaternas migrationspolitiske talesperson, som kräver att den tillfälliga, strängare migrationslagen förlängs.
  – Även en övergångsregering kan och får agera när det är särskilt viktiga frågor. Det här är en särskilt viktig fråga, säger han.
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7088919

  Men migrationsminister Helene Fritzon lämpar över problemet till kommande regering.
  Och NATURLIGTVIS (!) hävdar Lööf-partiet att ”politiska initiativ endast får tas i undantagsfall, om det är brådskande och rör landets ”vitala intressen”.
  Inte heller Miljöpartiet anser att övergångsregeringen har befogenheter att lägga fram ett förslag om en förlängning.

  MEN TYDLIGEN ANSER DE att denna övergångsregering har befogenheter att skriva på FN:s ramavtal som ställer SVERIGES GRÄNSER vidöppna !!!
  https://samnytt.se/bekraftat-sverige-ska-skriva-under-fns-migrationsramverk-och-oppna-granserna/

  • Skåne har egen fana och de som är Skåningar föraktar allt som kommer ifrån etablissemanget i Tjockhult/ Fjollträsk. Skåne våldtogs och pinades av dessa Svennar och det glöms aldrig. Självstyre åt Skåne .

 76. Jaha, ska vi behöva drabbas av en ny generation Reinfeldt nu också? Det finns redan alldeles för mycket klanstyre i de politiska partierna, låt oss i alla fall slippa denna!

 77. Om en Reinfeldt tycker att något är fel så är det uppenbarligen rätt. Hans pappa, som faktiskt var rätt bra från början svek Sverige totalt genom sitt samarbete med MP. Idag heter svikarna Lööf och Björklund.

 78. Rosa fluga, rosa tröja och arab-skägg.
  Nej tack vi i Sverige har fått nog av stödstrumpor för 6000:- paret.
  Vi har fått nog av öppna era hjärtan, vi har fått nog av Sverige-förstörarna Reinfeldt.

  De skulle nog valt att gå med i MP som hans far så innerligt älskade.

  • Kul att du nämner strumporna. De dyra som skrevs in i aktuellt avtalet är specialsydda individanpassade kompressionsstrumpor som kan kosta upp
   till 8000:-. Det rör sig om någon % av alla strumpor som köptes in. Det blev inga stora rubriker i media när förklaringen gavs.

   • Helt inkompetenta jurister hos landstinget!
    ”individanpassade” strumpor – och denna löjliga förklaring gick man på!! haha
    och vägsaltet för 80 öre per kilo betalade man ca 125 kr kilot för till familjeföretaget Gold som gjorde sig en rejäl hacka på 35 miljoner kr
    Men det skriver media inget om??

 79. Sunt förnuft är tydligt inte trendigt längre, märkligt då det var just det som räddade min tillvaro i de flesta situationer.
  Nu skall man tydligen göra allt för att inte vara förnuftig ?

 80. Han själv är ”oacceptabel” på alla sätt. ”Oacceptabel” , ett mycket utslitet ord bland alla politiker och används i alla sammanhang när det inte har den blekaste aning om vad som behöver göras utan då blir det automatiskt en ” Utmaning ” som man kanske skall ” Ta höjd för ”. Vilket dravvel de håller på med dessa exxssperter inom allt som de inte begriper.

 81. OT: Ge dem bara ditt hus och betala ”jizya” och det kommer inga problem. Vägrar att göra det och vi kommer att få se Sverige i lågor.

  ”80% av alla somalier i Sverige är arbetslösa. Fattar ni vad det kostar oss?”
  http://www.rapport24.com/rapport24/80-av-alla-somalier-i-sverige-ar-arbetslosa-fattar-ni-vad-det-kostar-oss#

  Video här med sina krav:
  https://voiceofeurope.com/2018/11/jobless-somalis-demand-higher-benefits-and-a-house-say-they-are-discriminated-in-sweden/

  • Undrar varför de gnäller, inga jobb men ändå ett helt fat fyllt med bananer, vad kan de mer begära ?
   Det fanns något som alltid gällde i det gamla Sverige säkert så också i Somalia, ”om du inte jobbar skall du heller inte äta”.

  • Och VAD är det egentligen hos SD som är ”oacceptabelt”? En del partier tar ju efter den politik som SD länge förordat??? Fast då kallas de inte rasister!

   • Det gör dom till hälften. De pratar och ”lovar” som SD men de struntar i att effektuera sina löften. Allt flyter på som vanligt. Bara en sån sak som ”migrantkrisen” 2015 som fortsatte 2016, 17 och 18. Ingen begränsning där inte trots allt snack.

 82. En son som så oförblomerat ger sitt stöd till vad en folkf*rädare till far som inte hade några problem med att vräka sig i bädd med sin huvudmotståndare (mp) och ex kommunisterna i detta nu)) har åsamkat ett folk, den ger jag inte ett vitten för.

 83. Tänk att ha Filippa till mamma och bli lik Fredrik…

  Detta är för övrigt ett utmärkt exempel på varför god uppfostran är A och O.

 84. Att envetet vägra samarbete med SD, får i dagsläget ses som ett sjukdomstillstånd. Lika sjukt som det övriga mångkulturella samhället, med dagliga och mord våldtäkter m.m., blivit.
  Att förkasta det sunda till förmån för ren galenskap är inte friskt.

 85. Lilltönten hyllar sin pappa för vad han åstadkommit. Då menar han förmodligen sig själv. En liten narcissist är född. Förhoppningsvis slipper vi honom i politiken liksom i framtiden hans far.

 86. Undrar vad som verkligen hände i Reinfeldts hem när Gustaf Reinfeldt var ensam i huset tillsammans med säkerhetsvakten som begick “självmord”. Ett ordentligt mörkat dödsfall.

 87. Vi som tycker det är oacceptabelt att tioåringar våldtas, kvinnor gruppvåldtas på allmän plats och att skjutningar numera är en vardagsföreteelse skiter högaktningsfullt i vad Gustaf tycker. Och han verkar fullständigt skita i nationens framtida öde, precis som sin far.

 88. Sedan tyckte Bildt igår i Aktuellt att vi här i Skåne är konstiga!!!!!!!
  Det är nog snarare att resten av Sverige skulle lära sig av oss skåningar.

 89. Oj! Om Gustaf Reinfeldt tycker så är det bäst att all samverkan omedelbart upphör! Förresten, vad var det nu han tyckte var receptet för en lyckad fest? ”Inga bl…ar”.

 90. Klart han gillar pappa. Inget konstigt. Men han är uppvuxen i detta. Han är påverkad. Farligt är när just den typen av person får ta sig fram i politiken. De har oftast noll koll på verkligheten. Lever skyddat.

  • Han ser ju hur mycket kosing farsan tjänar, så ha väljer samma bana utan att ha några som helst moraliska betänkligheter. Det finns många kriminella familjer i Sverige numera.

 91. NEEEEJ, inte en Reinfeldt till, så Fredrik har lyckats av yngla sig, hur många Reinfelds tål Sverige egentligen. Har inte hans farsa ställt till det tillräckligt för svenska medborgare?

 92. Reinfelts våta filt ligger fortfarande tungt över alliansen som har det svårt just nu. Nu har den luggslitna ledarens son fått i uppdrag att salta i såren. Intressant att se hur lika Obama och Reinfeldt hämnas sina efterträdare för den glans som falnat när deras eftermäle beskrivs

 93. Annie Lööf har fått något som stigit henne åt huvudet.
  Förstår hon inte att folk kommer aldrig att förlåta henne
  och ingen kommer att lita på henne aldrig någonsin.
  Ja om hon inte ändrar sig nu.

  • Annie lööf har sagt att hon har släkt som är jurister och poliser, de om några kan väl informera Annie om de stora problemen Sverige har med invällarna!!
   Verkar finnas teflon någonstans!?

   • Annie lider av storhetsvansinne. Tänk att denna Annie ser sig som en beskyddare av landet, hon som tycker att vi kan ta emot 30 miljoner migranter, förespråkar månggifte och tycker att nekrofili inte skall vara straffbart. Hon måste lida av en allvarlig psykisk sjukdom, och ser sig själv och sitt parti som rättmätiga till makten i riksdagen och dömer ut 1.2 miljoner Svenskar som odemokratiska höger populister som inte har med vårt samhälle att göra. Att Svenska folket godtar denna attetyd är mig en gåta.

    • Centerpartiet är inte ett borgerligt parti längre, Annie lööf vill tydligen tillbaka till medeltidentiden med importerad kvinnofientlighet som följd?

  • AL är infantil och saknar helt verklighets förankring
   Dessutom i sin självgodhet
   övertygad om sin egen förträfflighet.
   AL är dessutom skrämmande okunnig
   något hon visat i ett flertal framträdanden.

 94. Pappas sons pappa är en arrogant, cynisk och ond människa. Sonens pappas son är inte precis den förste som drabbas av cynismens och ondskans följder som vanliga människor drabbas av. Sådan pappa sådan son som man brukar säga.

 95. Tycker att denna bildliga brats, ska överföra sina pengar på sina konton, till migranter. Även uppmuntra sin pappa att överföra sin förmögenhet till migranter.

  Vore märkligt att inte ge bort sina förmögenheter och ersätta sig själva med nyanlända på sina egna arbeten?

  Vore mer trovärdiga, om de visade vägen…

 96. Grabben talar om över en miljon väljare. Kanske fler än hans eget parti just nu. Han borde byta blöjor innan han tar ur nappen och talar.

 97. Vilken approach och vilken sned syn på praktisk politik denne Gustaf har! Det är Skåne som är ockuperat av oönskade och tack och lov så är merparten politiker inte av Reinfeldtsk härkomst!

 98. ”På Fars dag som inträffade på söndagen publicerade Gustaf Reinfeldt ett inlägg på Instagram där han hyllar sin far Fredrik, bland annat för ”allt du åstadkommit”

  Politikers absolut farligaste egenskap är att de i 10 fall av 10 aldrig erkänner att de haft fel. I Reinfeldts fall tar han hellre med sig ett helt land i fallet, än att erkänna att han hade fel i sin tids stora fråga.

 99. Hur har valacken kunna få en son? Celldelning kanske, det är ju vanligt för amöbor.
  Och filpippa lämnade ju honom för att han föredrog ulltotten framför kvinnor.

 100. Han har missat att just nu skjuter Lööf Alliansskutan i sank med argumentet att de vill inte ta stöd från SD. Det är precis vad Regering och Aliansen har gjort i fyra år dvs tagit emot SD röster. När hon inte fick sonderingsuppdraget blev hon sur helt enkelt. Jag undrar just vad Centerfolk i gemen tycker ute i landet?

  • Centerpartiet verkar vara ett invällarparti, där de krigar med vänsterpartier om invällarnas röster, för att få fler röster är centern beredda att importera dessa, Annie lööf har uttalat sig om 60 miljoner flyktingar som centerpartiet är beredda att importera till skattebetalarna i Sverige!!?
   Centerväljare måste känna sig otrygga med centerns politik?

 101. Grabben vill väl ha en ständig S-regering, ungefär som Annie Lööf. På annat vis kan jag inte tolka vare sig Lill-Reinfeldt eller Annie.

 102. men vadå, alla vet väl att pappa Fredrik Reinfeldt var direkt Sverige-fientlig och gjorde allt i sin makt för att förstöra lilla Sverige och dess kulturella arv. Kolla upp Fredriks mamma om ni vil veta bakgrunden till Fredriks handlingar…

 103. Med tanke på språket som syns i skyltfönstret bakom honom så verkar det inte som han trivs så bra i Sverige han heller den J#####a hycklaren, skulle gärna hjälpa honom att knyta ”homofilpropellern” men kan inte garantera att den sitter så löst som verkar göra nu………

 104. Sådan fader, sådan son. Är ta mig faan inte klokt, att Sverige skall påverkas så enormt negativt, av 2 så sanslöst Sverige fientliga personer.

 105. 22 mille om år från Globalistbank för att han sålde ut sverige.

  Ja jag håller med – det var duktigt åstadkommit ,från en rent personligt egoistisk synvinkel
  För Svenska Folket och Sveriges nation var det dock starten på ett
  låggradigt inbördeskrig som sakta eskalerar dag för dag och en humanitär katastrof
  för etniska svenskar. Tack Reinfeldt! Tack!

 106. Fadern förstörde vårt Sverige.
  Sonen gillar att fadern förstörde vårt land.
  Både måste ges plats på första raden i Nurnbergrättegången del 2.

 107. Den som får 4: e talmansrundan vinner. Får Kristersson så blir det en i det en ren M regering. Då är pressen på ett extra val stenhård. Det krävs att man har den pressen på sig.

 108. Hehe, synd att han bara kan stå och slicka till sin frilla då medans
  utvecklingen bara kommer gå åt ett håll. Han glömmer att de flesta människor inte är förrädare i grunden som han är och framförallt inte son till en före detta statsminister.

 109. ” Under inga omständigheter ska man samarbete med SD. Det är oacceptabelt..” Hur resonerar han? -Vilken pajas.. De är framröstade av folket. Vilken fars detta är alltså.

 110. En jävla kombination denne man och märren i (C)ledningen. HON sparkar också åt alla håll som en ilsken märr när skaklarna börjar skava. Alltihopa i hästväg: sonen till en själv utnämnd stridshingst och märren. Kan inte ”barnläkaren” tillika partisekreteraren i (C) göra en riktig analys och sen diagnos vad som är fel på partiledaren.

  • Familjetradition att med tilltagen lön leva gott på skattebetalarnas pengar är
   väl rotad i den ’Politiska miljön’.
   Den politiska successionsordningen är sedan länge etablerad i Fjollträsket – folket i glesbygd skall inte göra sig besvär att störa.
   Man börjar förstå varför så många Moderater går över till Sverigedemokraterna.

 111. Indoktrinerad, uppfostrad och styrd sen födseln vet inte men man kanske ska tycka synd om stackarn man väljer ju inte sina föräldrar dock som jämförelse känner jag till barn till grova brottslingar, narkomaner och alkoholister som inte valde att gå deras föräldrars vägar utan valde att tänka själva.

 112. Ja du lilla Gustav, det är faktiskt så att Moderaterna inte är dina. Alla partier ägs och består av sina medlemmar och väljare.
  Det spelar liksom ingen roll vad du vill.

 113. Grabben tror att han ska få gå i sin fars fotspår, jag tror inte riktigt det har gått upp för den familjen hur ogillade de är. Det är noll chans att han blir statsminister.

 114. Enligt min definition är han inte moderat. Han är antingen centerpatist, milöpartist eller liberal (folkpartist). Att hans pappa var moderat partiledare var enligt min åsikt ett misstag som partiet får leva med.

  • Han är Moderat ut i fingerspetsarna
   och en listig sådan.Han har lyckats knäcka välfärdsstaten med sin sanslösa invandringspolitik.
   Mission complete.

 115. Sverige är i desperat behov av en borgerlig opposition till alla egentligt röda partier som trängs längst ut på vänsterkanten. Utan opposition ingen demokrati. Många röstade på M för att de trodde att det var en borgerligt parti. Ack, så blåsta ni blev av Fredrik Reinfeldt. Just nu går den politiska mittfåran mellan skrikvänstern och extremvänstern.

  • M är ett borgerligt parti.Det är milsvids
   skillnad mellan V och M i de flesta politiska frågor.Att använda en sanslös invandringspolitik för att knäcka välfärdsstaten är helt i linje med Moderat ideologi.

 116. Spelar nog inte så stor roll i vilket parti dessa broilers hamnar. Ungefär samma stolligheter. Den här lille mannen lever på pappas namn för att få uppmärksamhet.

 117. Kopiaterna har ju ingen egen politik egentligen föregående mandatperioder körde dom kooia av sossarnas ”arbetarpolitik” detta valet har dom kopierat SD men det är ju bara sånt dom säger flr att lura väljarna har folk inte fattat det?? 😂😂😂😂😂

 118. Ja oacceptabelt! Tänk så mycket skada Reinfeldts gjort för Sverige, Stockholm, och KS – Karolinska sjukhuset. Att en till Reinfeldt nu ska försörjas av skattebetalarna är väl bara en logisk följd. Politiska politruker, som tydligen glömde bort Moder Svea, s.k. liberaler när det passar dom. Gräv i dyngan dom skapat, och du finner…..

 119. Ruttna äpplen faller från ruttna äppelträd!!!!! Lilla pojken försöker med pappas lilla stridshäst motto. Det går åt helvete här oxå!!!!!

 120. Gustaf Reinfeldt ”hyllar sin far för allt han åstadkommit” Är lille Gustaf inte läskunnig?
  Det finns massor med material, som vittnar om Fredriks vanskötsel av vårt land.
  Gustafs moder, Filippa Reinfeldt vill inte vara sämre än Fredrik , hon har kört SVENSK sjukvård i botten, NYA KS är ett praktexempel på
  förskingring av våra inbetalda skattemedel och skapande av nytt kaos inom sjukvården.
  Käre Gustaf innan du uttalar dig om dina föräldrars stordåd inom politiken i allmänhet och sjukvården i synnerhet.
  Läs på och lär av dina föräldrars plundring av Sverige. Håll dig borta från SVENSKA folkets inbetalda skattepengar !

  • KS skulle kostat 14 MILJARDER, är idag uppe i 80 MILJARDER, OCH fortfarande inte klart….. DET VÄRSTA dock är det inte talas om hur många som dött av bristerna, teknik som slutat fungera under operationer osv. OCH var jobbar kärringen nu…..? Efter 3 veckor gick hon till en leverantör…. Malmskillnadsgatan, fast i stadshuset….

 121. Jodå hans far påbörjade folkmordet på oss svenskar, om det nu är något att hedra någon för så är väl det konstigt men i moderaternas värld är tydligen allt upp och ner!!!

 122. Om det är han på bilden …. varför kommer jag att tänka på en arab/msulim då jag ser honom … han ser riktigt obehaglig och äkligt ut.

 123. tratt-matad … inga egna åsikter att komma med … en karbonkopia av åsiker … man kunde lika bra ha bytt ut honom mot ett ljudband med färdiginspelade åsiktsfraser.

  Ett tomt skal …

 124. Va!? Ännu en Ruinfeldt ! Jr Ruinfeldt ska hålla brödgluggen stängd. Han borde dessutom skämmas för sin far. Usch!

 125. Oavsett vad den pajasen tycker så ska han bara slå igen brödhålet. Har man Fredrik som farsa och Filippa som morsa är man i det närmast värd sin vikt i hönsskit.

 126. Reinfeldt och Reinfeldt borde sparkas ur partiet och med i ett nylibetalt stolleparti som C eller L. M skall vara ett pragmatiskt konservativt parti.

 127. Om jag hade varit olycklig nog att ha Fredrik
  Reinfeldt som far skulle jag ha bytt efternamn och emigrerat. Det ser ut som pappa Fredrik delar med sig av pengarna han får av Bank of America Merrill Lynch som tack för att ha sålt ut Sverige till globalistoligarkerna.

 128. På skyltfönstret står ”Living with Lexington”. Är fotot taget i Nordamerika, Storbritannien, Australien eller Nya Zeeland? För det kan väl inte vara i det svenskspråkiga Sverige?

 129. Mentalt labil som sin dåre till pappa, som öppnade Sverige för c:a 200.000 nya bidragsmuslimer per år med hög andel terrorister!

 130. Är det någon som bryr dig vad sonen till landsförrädaren tycker, mannen som gav bort svenska pensionärers möjlighet att få en rimlig pension

 131. Fredrik Rövfeltdt har gjort så mycket dåligt för Sverige under två mandatperioder.
  Att hans son ens vill visa sig bevisar familjen Rövfeltdt otroligt dåliga verklighetsförankring.. Pinsamt..

LÄMNA ETT SVAR