Riksdagskandidat (M) hoppade på sin systers mage: ”Du vill bli svensk!”

Delningar

Ismaiil Mahamed Mahamuud (M) sitter i Katrineholms bildningsnämnd och kandiderar för Moderaterna till riksdagen. Samtidigt är han dömd för misshandel av sin då 18-åriga syster. Systern utvisades från Sverige medan den kriminelle mannen stannade kvar. ”Min advokat sa att det inte är något problem”, uppger han till Samhällsnytt.

I två val i rad har Ismaiil Mahamed Mahamuud från Katrineholm stått på Moderaternas riksdagslista. Utöver detta representerar han partiet i sin kommuns bildningsnämnd och fram tills nyligen satt han i Sörmlands landstings hållbarhetsberedning.

Idag kan Samhällsnytt berätta att mannen är dömd för misshandel av sin 20 år yngre syster vid fyra tillfällen. Familjen kom till Sverige från Somalia som asylsökande och bodde i en av Migrationsverkets lägenheter i Gimo.

Vid ett tillfälle blev riksdagskandidaten uppretad över att hans syster hade besökt sin svenska kontaktperson på eget bevåg. I domen finns följande händelsebeskrivning att läsa:

”Han slog till henne med öppen hand i ansiktet vilket hade till följd att huvudet slog i väggen. Slaget gjorde ont och hon fick ett märke på kinden. När han slog henne skrek han ”du vill bli svensk”.

När hon låg på golvet sparkade Ismaiil henne. Han utdelade fem eller sex sparkar. Sparkarna träffade på bröstet, armarna och axeln. Det var hårda sparkar som gjorde ont. Hon fick svårt att andas.”

Därefter hoppade Ismaiil på hennes mage och sa åt henne att resa sig upp. Det kunde hon inte och kröp in i sitt rum istället:

”Ismaiil kom efter henne. När hon låg på rygg på golvet i sitt rum ställde han sig på hennes mage. Hon bajsade på sig.”

Vid ett annat tillfälle misshandlades systern med en sladd från en bandspelare. Anledningen var att moderaten ska ha varit arg ”för att hon cyklade”. ”Det är vita som cyklar”, hävdade riksdagskandidaten. Enligt honom ska muslimer ha lång kjol och inte visa sina ben. Av domen framgår att systern visade en viss förståelse för Ismaiils reaktion eftersom en del av hennes ben ”kanske syntes när hon cyklade”.

Systern blev utvisad – Ismaiil stannade kvar

Enligt domen blev systerns skador väl dokumenterade. Händelseförloppet bevisades av utförliga vittnesuppgifter. Mannen dömdes till fängelse i fyra månader. Tingsrätten skrev i motiveringsdelen av domen:

”Brotten är av sådan art och har ett sådant straffvärde att annan påföljd än fängelse inte kan väljas.”

Domen fastställdes av hovrätten i januari 2005.

Brottsoffret kunde inte närvara vid huvudförhandlingen – därför att Migrationsverket fått vetskap om att familjen sökt asyl i Italien innan den kom till Sverige. Kvinnan deporterades till Italien enligt Dublinförordningen. Enligt folkbokföringsregistret finns ingen person med ett sådant namn skriven i Sverige.

Ismaiil Mahamed Mahamuud slapp dock utvisning – på grund av den pågående polisutredningen och fängelsedomen. Nio år senare dök han upp på Moderaternas riksdagslista och även som partiets representant i diverse organ i hans kommun och landsting.

”Alla människor har rätt att gå vidare med sina liv”

När Samhällsnytt får kontakt med Moderaternas partiombudsman i Sörmland Martin Edgélius medger han att partiet känt till domen sedan en tid tillbaka.

Vilka bakgrundskontroller gör Moderaterna på sina riksdagskandidater?

– Generellt sett, lovar våra kandidater i kandidatförsäkran att idka god vandel och vara föredömen.

Han misshandlade sin syster för att hon ville ”bli svensk”. Är detta förenligt med att vara ett föredöme enligt Moderaterna?

– Jag återkommer om det.

Har ni inga kontroller förutom denna kandidatförsäkran?

– Nej, förutom första namnen på riksdagslistan – där gör vi en del.

Ismaiil representerar dock Moderaterna redan nu i kommunen och tidigare även i landstinget?

– Generellt sett i det här landet har vi en tradition att om man avtjänat sitt straff så är man fri från rättvisan. Och alla människor har rätt att gå vidare med sina liv…

Och även representera Moderaterna i beslutande organ då?

– Vi begär inte utdrag ur belastningsregister från våra kandidater som sagt…

Har ni funderat på att börja göra det i ljuset av de senaste avslöjanden?

– Vi har inte diskuterat det.

Edgélius har lovat att återkomma med svar på konkreta frågor som gäller Mahamed Mahamuuds fortsatta engagemang i partiet samt hur kompatibel hans kandidatur är med Moderaternas kvinnosyn. I skrivande stund har han dock inte gjort det.

Inte heller Moderaternas pressavdelning har visat något intresse för att svara på våra frågor.

Min advokat sa att det inte är något problem!

Samhällsnytt har pratat med Mahamed Mahamuud som säger att han främst arbetar med skolfrågor för Moderaternas räkning i sin kommuns bildningsnämnd:

– Det är viktigt att eleverna får ett godkänt betyg så att de kan fortsätta till gymnasiet och till jobb.

Är det viktigt för nyanlända och invandrarelever att integreras i det svenska samhället?

– Ja, jag tycker faktiskt att det är viktigt!

Du blev ju dömd för misshandel av din syster. Anledningen till misshandeln anges som att du blev arg på henne för att hon ”ville bli svensk”. Hur ser du på det?

– Det var för tio år sedan och det är inte sant!

Hur menar du att det inte är sant? Jag har en dom från Hovrätten framför mig.

– Jag vet inte. Min advokat sa att det inte är något problem!

När Samhällsnytt ställer fler frågor om domen samt om hur det kommer sig att Mahamed Mahamuud lyckades stanna kvar i Sverige medan hans syster utvisades avbryter han intervjun.

Domen kan läsas i sin helhet på följande länk: Dom Mahamuud

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

748 KOMMENTARER

 1. Att muslimska kvinnor misshandlas för att de vill bli svenskar i Sverige, bekymrar varken sossar eller moderater. Samtidigt har de pratat om integration i mer än 10 år nu.

  Att både Löfven och Kristersson kommer att misslyckas igen är givet. Båda saknar ryggrad och moralisk kompass.

 2. Fortfarande någon som tror att M kommer klara av (eller ens försöka) att stå emot Lööfs önskan om fri invandring och öppna gränser?! Oavsett vad de hävdar om ”stramare flyktingpolitik”…

 3. Alltså, ’ställde sig på hennes mage. Hon bajsade på sig.’

  Jag saknar ord. Endast en galen vettvilling gör så mot sin syster. En farlig sjuk människa.

  M är det där ordet man inte får säga på Samnytt som känt till domen och låter honom kandidera. Det är ingen liten misshandel.

 4. Massmedia tvingade fram en noll-tolerans för SD. Så, om denne ”man” (vill välja grövre uttryck en ynkrygg som misshandlar sin syster) kandiderat för SD, hade det varit krigsrubriker i varenda tidning.

  Men, då han är somalier och han kandiderar för M, då är allt glömt och förlåtet. Då har han ”sonat” sitt brott, och kan kandidera. Och det, uppenbarligen med samma mål som hans landsman, den där rektorn på rödmosseskolan som pratade om hur man som muslim får misshandla sin hustru. Jag kan inte stava till hans namn, så det får bli så här.

  Men en sak är säker. De må prata fint om hur fantastiskt Sverige är, och hur viktigt det är med mångkultur och hur mycket de kan tillföra som ”somalia-svenskar”, de ÄR
  muslimer. I första hand, i sista hand, hela tiden, rakt av. Allt de gör, det gör de för sin religion, som de vill tvinga på oss. Alltså BÖR denne somalier utvisas med, så som sin syster.

  • Sonat sitt brott? Misshandel, hot och främlingsfientlighet verkar ju vara i det närmaste acceptabelt, om man bara har rätt hudfärg och partibok.

 5. Eftersom M-somaliern är verksam i Sörmland är detta definitivt något för Kasselstrand o Ahl att ta upp under morgondagens torgmöte i Nyköping.

   • Nej snarare tvärtom…dom som småbarnstjatar är SD. Du borde lyssna på ett torgmöte innan du uttalar dig…SD nämns knappt, för det finns inget nämnvärt att säga om det partiet längre..tyvärr.

 6. Man fyller listorna med ”lite av varje”, noll koll. Kolla Stockholmslistan, ajajaj, den kommer att gå till historien.

 7. Ulf Kristersson, om du är rädd om dina adoptivbarn, rösta på Sverigedemokraterna. Det finns många med Mahameds åsikter nu

 8. Hat mot vita. Dömd för misshandel, låter som en person som inte ska släppas in i politiken. Dela så detta blir känt så m tvingar han att avgå

 9. Nåja, vem kan ärligen ställa sig upp och säga: ’Jag har aldrig hoppat på min systers mage’
  Huvudsaken är att värdegrunden är den rätta.

 10. Sverige hade inte sett ut så här om kloakmedia gjort sitt jobb. Moderaterna och de andra förrädarpartierna kommer undan med sånt här eftersom kloakmedia lägger locket på.

 11. När det finns så mycket allvarliga händelser hos 7 klöverns kandidater som förtigs . blir man ännu mer upprörd över att Bonnier tillåter ( uppmuntrar ? ) sina tidningars eviga drev mot SD. Ägare har ett stort ansvar. I fallet med Youtube , FB osv kräver man att ägaren skall utöva censur …men när hetsen kommer från pappersmedia är det OK.

 12. Dansk DR 1, rapporterar dagligen från Sverige, igår avrundade reportern med; Jag är glad jag är dansk, och bor i Danmark.

 13. Expo och SVT jagar och hänger ut (SD) kandidater som skriver och är aktiva på alternativmedier utan att ens är dömda för varken brott eller våld. Expo välkomnar radikala islamister i Riksdagen.

  • Tyvärr hakar ledningen inom SD på och gör sig av med annars dugliga partiarbetare som råkat uttrycka sig rakt på sak.

  • Ja,ska man prata om rasism så ska pratet gälla alla.
   Och det underligaste är att man kallar kritik av islam, för rasism…..Det är ju religionskritik eller kritik av en ideologi.

 14. Finns en eller sannolikt flera anledningar till att det är omöjligt att i dagens läge lägga eller ens överväga att lägga en röst på evigt ”Nya Moderaterna”

 15. Lär nog fungera som infiltratör för Muslimska brödraskapet. Skulle inte förvåna mig det minsta.

  Mål : Sverige ska bli Muslimskt så fort som möjligt.

 16. Hårresande misshandel milt uttryckt. De svenska sjuklöverpolitikerna och mediehusen är ju riktigt sjuka som inte reagerar på det här.

 17. Han avbryter intervjun när han blir ifrågasatt om att han själv inte blev utvisad..

  Är det fler än jag som anar ugglor i mossen ?

 18. Jag blev väldans hungrig när jag var nere på stan, så jag gick in på
  stället kallat Subway för en högt prissatt smörgås. Jag klev in och fann
  mig ståendes öga mot öga med en negrinna. Det var ingen somalier,
  personen var mörkare än så och hade drag som utmärker folk från söder om
  Sahara.

  Jag pratade lugnt med kvinnan och upprepade vad jag sa både tre
  och fyra gånger och min beställning blev nästan rätt. Det imponerade på
  mig, hon måste ha lärt sig både ett och annat under sin tid i Sverige.

  Vad hon gör i Sverige kan man bara spekulera i. Kanske är hon på
  flykt från machetesvingande stamfränder, kanske är hon här av ekonomiska
  skäl.

  Förhoppningsvis kan hon spara lite av sin lön och boka en enkel
  flygbiljett hem, jag får väl börja äta lite oftare på Subway så hennes
  börs blir välfylld. Vi ska inte roffa åt oss alla driftiga och
  intelligenta afrikaner, de behövs i sina hemländer.

  • Det fina är att du/jag/vissa andra står för det mesta av lönen under typ några år och vinsten går till företaget som ligger någonstans på jorden.

 19. En röst på M är en röst på islam. Precis som på de övriga 7klövern partierna. SD och AfS är enda alternativet!

 20. Ha..ha…HA….FY FAN. Jag vet inte vad som är värst i det här jävla såpoperalandet – rätssväsendet eller ljugande välfärdsmigranter! Väck med både ock. Och Moderaterna – ja jag säger bara Diakonia….Renifeldt har förresten fortfarande livvakter. Undrar verkligen varför?

 21. Tur att det inte var en sd- politiker för då skulle nog expressen finna det värt att skriva en artikel om det här…. 🙄

 22. Moderaterna var tvungna att plocka in några afrikaner på listan så det såg bra ut. Svårare är det tydligen att hitta någon som inte är kriminell.

 23. Plockade fram en gammal LP-skiva med John Edmond och när de ljuva
  tonerna började ljuda från mina högtalare blev jag svårt sentimental.
  Jag drömde mig tillbaka till 60- och 70-talet, när landet Rhodesia var
  ett föredömme för hela Afrika; Ett tryggt och stabilt land med väl
  tillvaratagna naturtillgångar, blomstrande lantbruk och förstklassig
  sjukvård.

  Arkitekten bakom landets uppsving och tätposition som afrikas
  mest välmående land var Ian Smith, en gentleman av den gamla stammen,
  vilken fegt mördades för endast några år sedan i Sydafrika. Han måste ha
  plågats svårt av att se sitt forna land förfalla och förvandlas till en
  våldsam och fullfjädrad oroshärd, likt de flesta afrikanska länder av
  idag.

  Idag leds landet av den notoriske kommunisten Robert Mugabe, en
  förbrytare av rang, med blodsbesudlade händer. Han tycks angelägen att
  förvandla landet till ett söndertrasat och efterblivet land av Somalias
  kaliber och han är på god väg.

  Varför befinner sig hela den afrikanska kontinenten på en
  veritabel medeltid? Är det inte dags att sluta skylla på forntida
  kolonialisering och den onde vite mannen? Det kanske är dags att ta
  ansvar för sina egna handlingar och byta ut macheten och AK-47:an mot
  plogen och kanske till och med datorn. Jag ser gärna att Afrika tar
  klivet in i 2000-talet. Inte njuter jag av att se den afrikanske mannen
  och kvinnan ligga apatiska på det stampade jordgolvet med flugor
  kryllandes kring ögon och mun. Res på er och arbeta för en ljusare
  framtid, hellre än att hugga händerna av varandra för påstådda brott mot
  islam eller dela ut drakoniska straff som följd av efterblivna
  klanstrider.

  Afrika av idag är en skamfläck på vår jord. Inte hjälper de
  enorma summor västvärlden gödslar över kontinenten, allt tycks försvinna
  i fickorna på ett fåtal kriminella i ledarpositioner. Det är något
  fundamentalt fel på denna debila del av världen. Visst, Sverige kan ta
  emot tusentals afrikaner, men vad fan hjälper det? Jag är pessimistisk
  vad gäller framtiden för denna kontinent. Kanske skulle vi isolera den
  och låta stammarna slakta varandra utan att vi lägger oss i. Det finns
  två vägar att gå: Hand i hand framåt, eller som idag, med händerna
  slutna kring skarpslipade machetes. Visar befolkningen ingen vilja att
  förändras önskar jag dem alla en snar död.

  • Nja….i min bok är man galen och extremist om man titulerar sig som Moderat. Kom ihåg vad dom gjorde mot landet med start 2006

 24. Hur i helvete kan en sån här person hamna på en riksdagslista?
  Nä, Moderaterna blir nog ingen bra samarbetspartner för SD.

 25. Ismaiiil,har landat på fel ställe på denna planet, han skall väl för fan utvisas per omgående och aldrig kunna återvända. På söndag smäller det,och då är det vinna eller försvinna!

 26. Våld, hat och hot och missbruk av makt och otillbörliga förmåner som 7-klöverns politiker gjort och gör sig skyldiga till vägrar pk medier (som t.ex. SVT/SR, TV4, Expressen, Aftonbladet, SVD, DN, GT o GP) rapportera om. Flera pk medier har inför detta val bildat team vars enda uppgift har varit och är att leta efter fel och konstigheter som SDs politiker har begått. Och ofta handlar det om bagateller som pk medierna förstorar upp. Det är därför som pk medierna nu (några dagar innan valet) nästan uteslutande skriver och berättar om fel som SDs politiker har begått. Detta agerande ingår i pk mediernas och 7-klöverns drev och deras häxjakt på SD och mot SDs politiker. Häxjakten är skrämmande. Speciellt när fakta är att det finns betydligt många fler rövare och kriminella bedragare inom 7-klövern.
  /CC

 27. En infiltratör till i väntan på ett eget Musse parti.
  Det finns ganska många sådana som är med för att lära tills tiden är mogen för det första muslimska partiet
  Å då jävlar är det riktigt kört

 28. Horribelt, endast 4 ynkliga månader i fängelset. I stället för offret, sin syster, ska en sådan skitstövel istället tvingas lämna Sverige med omedelbar verkan på livstid och automatiskt bli av med svenskt medborgarskap.

  • Jamen man får ju förstå honom – han var ju skräckslagen över att hon skulle bli SVENSK…..huuuuuu…kan få vem som helst att få mardrömmar.

    • Det var nog risken för att hon skulle börja b e t e sig som en svenska (i hans ögon en hora) som gjorde att topplocket rök på honom.

     • jävligt underligt att dom vill hit överhuvudtaget. Vad är det som drar alla dom här mussarna i detta alkoholdrickande , grisätande samhälle där kvinnorna går barhuvade och har mage att CYKLA?…vad?

 29. Alla människor har rätt att gå vidare med sina liv så vitt man inte är Sverigedemokrat förstås det ultimata brottet att inte bekänna sig till den heliga värdegrunden

  • Det tror inte jag.Det som kvarstår av Moderaterna nu är bara socialliberaler som vill vara goda och präktiga.Refugees welcome och exotiska inslag i samhället är deras prio.

 30. De utländska rötäggen inom PK-partierna börjar bli svåra att hålla reda på nu. Men det ger stöd för det alla redan vet, att de är mycket kraftigt överrepresenterade inom brottslighet och dessutom som utpräglade rasister!

 31. Något så grovt brott som misshandel som gav fängelsestraff, begick inte Stefan Jacobsson SD – men det är honom media rapporterat om i två dagar…

 32. Jag är emot invandring i alla dess former och motsätter mig att blanda kulturer och raser men med det sagt så tycker jag uppriktigt sagt synd om denna kvinna.
  Sen ska Moderaterna skämmas för detta, att de inte tar rejält avstånd från denna sak. Mannen ska ut ur landet. NEJ. UT – din fege fan !!

 33. Kan inte hitta någonstans på detta i MSM men när någon på SD har myglat så finns det med i nyhetssändningarna.
  Vilket jävla hycklari!

  • Nej! Det var Per Albin hansson som slaktade norrmännen uppe i Narvik när nazisterna fick förnödenheter från sossarna. Samtidigt ville man skicka norska kungafamiljen till nazisterna

 34. Vi begär inte utdrag ur belastningsregistret? Härligt med ett parti som släpper in grov förhärdade brottslingar i riksdagen ..

 35. Jag börjar bli uppriktigt trött på människor med namn som Mahamed Mahamuud, och på muslimer generellt för den delen. Vi har viktigare problem i den här världen än de som skapas av att vi daltar med muslimer. Ingen kan förneka att hela samhällsklimatet i Sverige och resten av Europa hade varit flerfaldigt många gånger bättre och skönare utan alla dessa ****** muslimer. Ingenting, absolut ingenting, har på något vis blivit bättre av deras närvaro. Och nu ska de ********* upp i riksdagen och maktens korridorer och börja bestämma över ett land de avskyr och föraktar? Och att de är fullständigt hjärntvättat fanatiska från födseln är ingenting att ta hänsyn till?

   • Jag har tyvärr bara så svårt att tro det där.. Socialdemokraterna kommer att bli största parti, det kommer skapas någon form av koalition där SD hålls utanför i största möjliga mån, och helvetet kommer att fortsätta som om valet inte ens ägt rum.

 36. Det är en artikel i El Pais om ultrahögerns framgångar iSverige. Det är en socialistisk tidning. Löfven får besök av Sanchez som är den nye socialistiske premiärministern. Han ska nog stötta innan valet antar jag

 37. Den mannen är inte en svensk och kommer aldrig att bli det heller. Hur han överhuvudtaget kunna snirkla sig in i politikens rum är för mig helt ofattbart. Tvi vale.

  • Det är tragiskt. Jag önskar att MSM kunde skriva mer om det här, men det verkar som om de är alldeles för upptagna med att jaga sverigedemokratiska företrädare.

   • Ja så är det.
    Nu har de bara tre dagar på sig innan valet. Nu måste de lägga en växel. SD kommer att bli största parti i år. Folk kan inte rösta på stollar som tror att klimatet blir bättre för att den humanistiska stormakten höjer skatten på flyg?

  • Han behöver ju inte anpassa sig till Sverige enligt den lag som regeringen Palme drev igenom för mer än 40 år sedan.
   I lagen står att Sverige är mångkulturellt.

   Dags att ändra lagen? självklart.

   SD 2018..

  • Du är lycklig du, som inte fattar.
   För oss, som förstår hur det ligger till, är inte dagarna så trevliga.
   Om vi har tur, så drömmer vi om något trevligt under natten, men sen tar mardrömmen vid när vi vaknar.

 38. Och systern försvann… åkte till sitt forna hemland, men han som är kriminell stannade i Sverige? … Jag tycker att någon borde kolla upp, om systern verkligen lever!

  • Så är det. Riksdagen ska spegla samhället det sa man för 4-5 år sedan nu har det varit tyst om det. Snacka om att man ger bort ett land.

 39. Jag vet att inte Samhällsnytt vågar eller inte kan (på grund av nedstängning?), men jag hävdar att SVT Rapport hade en fruktansvärd vänsterstyrning av sitt kl. 18.00 sändning. Det var Irak kriget med barn som visades upp som kan komma att hamna i ett blodbad. Det var HMF, där halva befolkningen (SVT:s antydning) kommer att bli åtalade för sina rasistiska uttalande. Det var en SD medlem som har betett sig olämpligt (vilket SD för 2 dagar sedan sagt att det inte är förenligt med SD medlemskap) som togs upp med ett långt inlägg ännu en gång.
  Så lägger det opartiska och objektiva SVT upp sina sändningar 4 dagar före valet. Vidrig agenda politik från redaktionen på SVT. En förändring är ett krav från Sverigevännerna!

 40. En av REINDFELTS importerade GULDKLIMPAR som nu vårdas ömt av MODERATERNA.
  Vad säger Kristersson ? är det en lämplig person som HATAR att bli Svensk att han skall vara med i MODERATERNA ?

  Ps. Dom som kan ,följ vad som händer med denna svårt sjuka MODERAT !!!!
  blir han ev.minister i en Moderat regering ?

 41. Där ser man hur intresserade vissa invandrare är av att anpassa sig till Sverige. Då finns det bara en sak att göra: att packa väskorna och återvända hem. De bygger upp parallella samhällen och vi har tillåtit det. Nog nu.

 42. Så var det M som har en ”sån där” oanpassningsbar på listan för att verka som man ljuger.
  Vad förvånad jag blir att det var en ”sån där”, igen…

 43. Ingen borde vara valbar i Sverige innan vederbörande har värderingar som hör hemma i Sverige. Och det borde vara lag på att det var uppfyllt.

 44. Ismaiil Mahamed Mahamuud (M) sitter i Katrineholms bildningsnämnd och kandiderar för MODERATERNA TILL RIKSDAGEN !!!!! Samtidigt är han dömd för misshandel av sin då 18-åriga syster. Systern utvisades från Sverige medan den kriminelle mannen stannade kvar. ”Min advokat sa att det inte är något problem”, uppger han till Samhällsnytt.

  KANSKE NÅGOT ATT TA BORT INOM PARTIET
  FINA EGENSKAPER DOM TAR MED SIG IN I VÅRT LAND

  MAN UNDRAR VAD FEMINISTERNA I RIKSDAGSHUSET SÄGER
  UT MED SKITEN SÄGER JAG

 45. Ska vi gissa att detta går att läsa i all MSM imorgon, liksom vi kunde läsa om Stefan Jakobssons (SD) taxiresor igår?
  Fast det går ju inte att jämföra grov misshandel av syster med taxiresor finansierade med skattemedel . . det senare är mycket allvarligare brott !

  • Ha Ha ho ho…….
   Mahamed Mahamuud har ju bara följt den lag som regeringen Palme beslutade om för mer än 40 år sedan? Sverige är ett mångkulturellt land.

   Förstår inte mångkultursförespråkarna vad mångkultur innebär i Sverige?

 46. Sverige av i dag høres ut som en science fiction fortelling.
  Det er et ENORMT svik mot det svenske folket.
  I denne saken er det et avskyelig svik mot en ung kvinne, at nasjonen som lovet å beskytte henne lot henne til (muslimske) ulver.

  For å være ærlig; Sverige har mycket dårlig tid kvar til å få sitt hus i orden.

  • Vi har tagit emot tusenfalt mer migranter än vad vår kapacitet har räckt till. Vi har fått ikläda oss rollen som västeuropas samvete.
   Vi har ett resultat som övriga återhållsamma länder kan skåda!

 47. Ännu ett exempel på hur sjuk invandringspolitiken är. Helt vansinnigt att kriminella får stanna i Sverige och till råga på allt etablera sig som politiker medan offren utvisas. Mycket får man höra innan öronen trillar av.

 48. SD-hatarna i pk-Expo tycker inte ett brott som beskrivs så här av domstolen: ”Brotten är av sådan art och har ett sådant straffvärde att annan påföljd än fängelse inte kan väljas”- är något de borde avslöjat. Vänster-Expo håller grova brottslingar om ryggen…

  • Expo är ju förespråkare av mångkulturen.
   Artikeln här ovan är ju ett exempel på mångkultur som utövas i Sverige.

   • Ja precis. Men de grävde fram Stefan Jacobsson, vit man hatad av Expo, att schavottera i alla medier. Enligt Expo är inte alla lika inför lagen. SD:are är högvilt, medan allehanda mördare, skyttar på våra gator, våldtäktsmän går fria från expos granskning. Anledning: Annan etnicitet. Expo är en samling fegisar…

 49. Jaha, då kanske det är dax att byta namn till Muslimska Samlingspartiet !
  För har man inte sparkat ut denna unkna varelse ur partiet, så visar man med all tydlighet att det är OK att sparka och hoppa på sin syster för att hon vill bli svensk.
  Men denna muslimska idiot har ju visat att han absolut inte vill bli svensk, och ändå uppträder dom hycklande Moderaterna som om det inte är något problem att ha muslim som inte vill vara svensk på riksdagslistan. Vore det lite krut i Kristersson så skulle han sparka iväg denna fridstörande avart så han landar i den sandhåla han hör hemma i. Summa summarum, några röster mindre hos dom hycklande moderaterna lär det förhoppningsvis bli.

 50. Så systern blev misshandlad och utvisad medan brodern som gjorde det fick stanna kvar. Sverige belönar brottslighet. I alla fall om den begås av ”rätt” sorts folk. Sverige är fantastiskt….

 51. Hoppas att folk fattar att det är trojanska hästen som pågår.Till sist så kommer det oundvikliga att hända i Europa, och folk och politiker säger som vanligt,vi kunde inte se vad som skulle hända,men alla andra ser.

  • Ja de är överallt i samhället nu, riktigt farligt för oss nordbor med islamister som sen tar över vårt land och tvingar oss att fly.

 52. Ja där ser man vad en Moderat står gällande kvinnosyn.

  SD kanske inte skall samarbeta med dem, så SD blir befläckat. SD klarar sig nog bra att stå på egna ben utan att umgås med de där kvinnoförnedrande Moderaterna…

  Återigen Tack Egor för en intressant artikeln.

 53. Moderaterna har och är sedan länge infiltrerade av islamister.
  Dessvärre är SD infiltrerade av sionister.
  Själv så tar jag avstånd för dessa båda avarter som icke vill Sveriges väl, och lägger min röst på AfS.

   • Och du fiskar efter SD röster genom att hela tiden hoppa på oss som avser rösta på AfS. Ta det lugnt, till skillnad från dig så har jag här aldrig sett mina ”bröder” som motståndare.

    • Precis, inga AfS anhängare är aggressiva här. Vissa av SD folket verkar ha mer hat för AfS än vänsteretablissemanget. Säger inte lite.

  • Moderaterna är ett globalistiskt, lands- och folkförrädande NWO-parti som förhoppningsvis förintas den 9/9 tillsammans med övriga globalistiska, lands- och folkförrädande NWO-partier.

 54. Nu är det val igen. Du har ett ansvar!

  Svenska politiker och journalister fortsätter att riva landet.
  Men tänk på att du har faktiskt en möjlighet att säga ifrån på valdagen.

  Du har ett stort ansvar på valdagen.
  Du har ett stort ansvar för vår framtid.
  Rösta på Sverigedemokraterna!

  Börja med att läsa denna sammanfattning!

  Massinvandringen är ett rasistiskt övergrepp mot svenska folket
  Massinvandringen är ett övergrepp mot svenska folkets mest grundläggande rättigheter.
  Det är en extrem och djupt odemokratisk politik som svenska folket aldrig godkänt.
  Sverige är upptaget.
  Det bor redan ett folk här.

  Det här landet tillhör svenska folket.
  Sverige tillhör inte minst alla kommande generationer svenskar.

  Massinvandringen är en rasistisk politik riktad mot oss svenskar,
  mot vår demokrati, mot vår rätt till vårt eget hemland.
  Det är inte generositet. Det är förakt!

  Demokratin har sedan länge förvandlats till kosmetika
  Vår representativa demokrati började dö med massinvandringen.
  Massinvandringspolitikerna har övergivit demokratin och svenska folket.

  Det var länge sedan svenska politiker representerade oss svenskar.
  I stället trampar de på sitt eget folk och tvingar på oss oändliga problem.
  Så kan inte en representativ demokrati fungera.

  Massinvandringspolitikerna och journalisterna i våra bankrutta massmedier har
  ingen som helst rätt att förvandla befolkningssammansättningen i Sverige.

  Sverigedemokraterna är inte ett extremt parti
  Sverigedemokraterna uppstod framför allt som en reaktion mot massinvandringen.
  Det finns inget exempel på något land där folket har godkänt en omfattande invandring.
  Det är massinvandringspolitiken som är extrem.

  Demokratin och rätten till det egna landet är grundpelarna i den civiliserade världen.
  Rätten till det egna landet, den nationella självbestämmanderätten är en av grunderna
  för Förenta Nationerna (FN).

  Självklart gör massinvandringspartierna och vår usla journalistkår allt de kan
  för att smutskasta Sverigedemokraterna.
  Sveriges journalister har i årtionden vägrat utföra journalistiskt arbete när det handlar
  om massinvandringen.
  Istället har man öppet propagerat för den och angripit de som vågat kritisera den.

  Levnadsstandarden kommer att sjunka och brottsligheten att öka
  Du som är svensk medborgare, oavsett om du är född i ett annat land eller i Sverige,
  vill du slå sönder det land du bor i?
  Du som är ung idag, vill du sänka din och kommande generationer svenskars levnadsstandard?

  Ju fler asylsökande med anhöriga som får emigrera till Sverige för gott, ju fler ska dela på samma kaka.

  Lönerna och arbetsmiljön har redan försämrats i många branscher.
  Bostadssituationen blir allt svårare, inte minst för våra yngre.

  Brottsligheten ökar och utlänningar är kraftigt överrepresenterade.

  Fortsatt invandring kan naturligtvis bara förvärra situationen.

  Sverige är svenska folkets hemland.
  Sverige är inte en koloni till Balkan eller Tredje världen.
  Sverige är inte en flyktingförläggning eller socialbyrå.

  Exploatering i sjuk- och äldrevården
  I bland annat sjuk- och äldrevården exploateras personalen idag på ett vis som hade varit
  oacceptabelt på sjuttio- och åttiotalet.
  Arbetsbördan har ökat på ett orimligt vis.
  Personal med god arbetsmoral blir till slut sjukskrivna på heltid eller deltid.
  Sedan får de avslag av Försäkringskassan.
  Belöningen för ett bra arbete blir alltså numera ofta sjukdom och rejält sänkt levnadsstandard.

  Arbetsgivarna kan alltid sätta in någon ny att köra slut på, invandrare eller svensk.

  Är det någon som tror att kvaliteten på vården gynnas av detta?

  Det behövs en fungerande asylpolitik
  En flyktingpolitik som bygger på emigration till mer välmående länder saknar all trovärdighet.
  Den modellen är helt ohållbar.
  Människor utan asylskäl lockas till Sverige eftersom med asyl följer rätten att emigrera för gott.
  Nu lockas exempelvis barn och vuxna ombord på usla båtar och drunknar på Medelhavet.

  Asylrätten måste bygga på att flyktingarna återvänder hem när skyddsbehovet har upphört.

  Om ett nytt krig bryter ut likt kriget i Syrien behövs en fungerande asylrätt.
  Kommer vi ha en sådan då?

  Avslutningsvis
  Många svenskar vågar fortfarande inte inse den verklighet vi faktiskt lever i.
  Betänk att feghet och dålig moral ofta är samma sak.
  Var och en bör kunna visa ett minimum av ryggrad.
  Våga använda ditt förnuft!

  Stoppa raserandet av det svenska välfärdssamhället!
  Rösta nej till massinvandringen!
  Rösta på Sverigedemokraterna!

  Med vänliga hälsningar
  Vi som bryr oss om Sveriges framtid

 55. Men som pk-etablissemanget vill göra gällande, den viktigaste frågan för svenska folket är om abbortgränsen ska sänkas, tro tusan Sverige förfaller med ett sådant pk-etablissemang.

 56. Ett sånt parti som accepterar kvinnomisdhandlare som riksdagskandidater vill vi inte rösta på – NEJ TACK. Går inge vidare med integratiOOOnen ens i moderaternas egen organisation!

 57. Sköna lirare dessa Sverigefientliga partier froterar sig med. De tycks vara lika kvinnofientliga som sina ”älsklingar”

 58. Så otroligt praktiskt att han upprepat, så grovt, råkade misshandla sin syster att det stod utom allt rimligt tvivel att han var skyldig.

  Schyssta signaler Sverige och moderaterna ger. Hedersvåld i islams namn så slipper du utvisning och blir inbjuden i finrummet.

  • Dette er kulturen som er importert til fredlige Sverige. Norge er ikke langt bakefter. Dere har muligheten til å stoppe nå. Bruk stemmeretten fornuftig!

 59. Kära moderatorer,
  Ni gör ett fantastiskt arbete i att hålla ordning och jaga bort troll.
  Men nu, ja vad skall jag säga. Jag har faktiskt inga ord. Ni får gärna förklara er om ni så önskar.
  Jag är således en vän av Sverige, som här avser rösta på AfS i Riksdagen och SD i kommunalvalet. Men detta får man då inte säga här?

 60. Sverige; vårt engang vakre og stolte nabofolk har sunket dypt i genuspolitikk og innvandringsliberal praksis. Moderatene og Sosialdemokratene er akkurat ille. Det er absurd hvis ikke SD får rent flertall ved valget. Da har man fortsatt ikke forstått.

 61. Kristersson ! Vilket fynd du gjort, En muslim som hoppar på en kvinnas mage. Muslimen har redan talat om att han HATAR Svenskar.

  Han blir en PERFEKT MINISTER i din ev.regering.
  Ps. Reinfeldts ider lever fortfarande kvar i MODERATERNA.
  Moderaterna är första klassens falskspelare, in med kriminella muslimer i partiet.

  • Tyvärr är många här så förblindade av sitt sossehat att de helt överser med moderaternas taskspel på denna viktiga punkt

 62. Tre dygn återstår, sedan ska marxismen – satans ideologi – fördrivas ifrån beslutande position genom excorcism.

  • Som Bibeltroende kristen och försvarare av vår Herre, Jesus Kristus vill jag påpeka: Satan har många ideologier: Marxism, islamologi och sionism är bara tre av många.

   • som övertygad ateist har jag lite svårt att välja likt Hasse Alfredssons Pastor Jansson — Rösta på Pastor Jansson han har inga bestämda åsikter om nånting!

 63. OT: ”Genusdagis pressar pojkar att bära klänning:

  Alla barn ska kallas för ”hen”, pojkar pressas att bära klänning och Astrid Lindgren-böcker har slängts i normkritikens namn. Det är verkligheten på en kommunal förskola i södra Sverige. – En dag viskade en flicka i mitt öra: ”Är jag en pojke eller flicka?”, berättar en av barnskötarna på förskolan.

  En dag när vi rensade bland leksakerna slängde mina kollegor alla Emil- och Pippiböcker. Jag tyckte att det var onödigt att slänga böcker och frågade varför, säger Anna.

  Svaret hon fick var, att det inte fanns några könsneutrala personer i böckerna. Bokhyllorna på förskolan har nu i stället fyllts med barnböcker med teman som transsexualitet och homosexualitet, berättar Anna.”

  http://www.varldenidag.se/nyheter/genusdagis-slangde-alla-bocker-om-pippi-och-emil/reprid!Mox9LCNwAyhygNeVenhjIw/

  • Se ”Femenistinspektionen” Youtube de har gjort 2 intervjuver om detta. En med en man som ’ngrade sitt k’nsbyte och en med f’r’lder till ett barn som utsatts f’r denna HBTQ indoktrinering.

 64. ”jag vill bli statsminister” på tv nyss.. Nästan lika mycket drama, skitsnack och skådespel som i Robinson..

  Det blir väl ingen ändring efter valet. Globalisterna som styr även Sverige kommer se till att landet också i fortsättningen förstörs med massinvandring och folket kommer inte att ha något att säga till om, även om SD skulle få 25-30%

 65. Moderaternas valslogan ”Tryggheten ska öka, brottsligheten ska minska” skulle jag vilja säga är ett praktexempel på Orwellska.

  • Så har de väl alltid sagt? Till och med innan sina åtta år vid makten. Ökade tryggheten och minskade brottsligheten märkvärt under Alliansens tid?

   • Att öppna Sverige för okontrollerad massinvandring av identitetslösa utomeuropéer från Mellanöstern och Afrika minskar tryggheten och ökar brottsligheten. Att ha en moderat, muslimsk politiker som har suttit i fängelse för att svårt ha misshandlat sin syster för att hon ville bli svensk ökar inte heller tryggheten. Det var därför som jag skrev att Moderaternas valslogan är Orwellsk, dvs. tvärtomspråket används. Om Moderaterna skulle uttrycka sanningen och inte skriva en fejkad valslogan borde det stå: ”Tryggheten ska minska, brottsligheten ska öka”.

  • Ojoj! Tänker Moderaterna äntligen göra sig av med hen fredrik. Grattis –
   ett bra första steg, men det är tyvärr mycket som återstår.

 66. Jag läste just en rubrik om att Ulf Kristersson vill skynda långsamt med att bilda regering? Jag var helt omedveten om att valet är överstökat redan och representanterna för de sju clownpartierna redan delar ut ministerposter till sig själva.
  HJÄLP!!

 67. har har ni lite några som inte ”gillar” ”er” HELA NAMNLISTAN: ”VAD SOM HELST MEN ALDRIG SD”
  1. Kjell Bergqvist

  2. Lisa Nilsson

  3. Tommy Körberg

  4. Ingvar Hirdwall

  5. Helen Sjöholm

  6. Carl Kjellgren

  7. Helena af Sandeberg

  8. Börje Salming

  9. Helena Bergström

  10. Jens Hultén

  11. Louise Hoffsten

  12. Sharon Dyall

  13. Åsa Marklund

  14. Josephine Alhanko

  15. Katarina Ewerlöf

  16. Elin Klinga

  17. Hans Klinga

  18. Malin Ek

  19. Kajsa Grytt

  20. Thomas Hanzon

  21. Agneta Fagerström Olsson

  22. Ann Petrén

  23. David Tainton

  24. Meta Bergqvist

  25. Sofia Ledarp

  26. Gerhard Hoberstorfer

  27. Jens Orback

  28. Ernst Billgren

  29. Nina Rung

  30. Özz Nujen

  31. Idde Schultz

  32. Jan Scherman

  33. Lisa Ohlin

  34. Linda Krüger

  35. Alida Morberg

  36. Ia Langhammer

  37. Lotta Ramel

  38. Vanna Rosenberg

  39. Shima Niavarani

  40. Zinat Pirzadeh

  41. Sören Sulo Karlsson

  42. Anna K Wallander

  43. Birgitte Söndergaard

  44. Joel Kinnaman

  45. Eva Rydberg

  46. Efva Attling

  47. Nils Landgren

  48. Titioy Jah

  49. Rolf Börjlind

  50. Cilla Börjlind

  51. Gunilla Röör

  52. Eva Röse

  53. Björn Ranelid

  54. Pia Green

  55. Agneta Ehrenswärd

  56. Amanda Ooms

  57. Alexander Mørk-Eidem

  58. Anita Molander

  59. Johan Rheborg

  60. Andreas Kleerup

  61. Anki Bagger

  62. Ann-Sofie Rase

  63. Beatrice Järås

  64. Camilla Lundén

  65. Cajsa Stina Åkerström

  66. Rebecka Hemse

  67. Björn Skifs

  68. Mårten Palme

  69. Pernilla August

  70. Suzanne Reuter

  71. Ola Forssmed

  72. Sofia Rågenklint

  73. Vera Vitali

  74. Ulla Skoog

  75. Ulf Ahlberg

  76. Eva af Geijerstam

  77. Irma Schultz

  78. Ellen Jelinek

  79. Rafael Edholm

  80. Mikael Segerström

  81. Olle Sarri

  82. Eva Dahlman

  83. Jakob Ericksson

  84. Louise Raeder

  85. Lo Kauppi

  86. Lena Koppel

  87. Hans Marklund

  88. Iwa Boman

  89. Jan Myrbrand

  90. Cilla Thorell

  91. Rickard Ulvsäter

  92. Katrin Sundberg

  93. Carina M Johansson

  94. Henric Norlén

  95. Henrik Schyffert

  96. Martin Stenmarck

  97. Georg Malvius

  98. Pelle Seth

  99. Gunilla Backman

  100. Mikael Gordon Solfors

  101. Thomas Oredsson

  102. Pontus Klänge

  103. Sara Klänge

  104. Jessica Zandén

  105. Göran Rudbo

  106. Kelly Tainton

  107. Philip Zandén

  108. Jan Sigurd

  109. Maria Fahl Wikander

  110. Vicky von der Lancken

  111. Victoria Ferguson

  112. Shirley Clamp

  113. Ella Lemhagen

  114. Sissela Kyle

  115. Eva Dahlgren

  116. Linnéa Claeson

  117. Sarah Dawn Finer

  118. Anders Ekborg

  119. Peter Birro

  120. Lotta Tejle

  121. Kåre Mölder

  122. Stefan Gödicke

  123. Anja Radijc

  124. Ander Lindberg

  125. Viktoria Tolstoy

  126. Jacob Felländer

  127. Anton Körberg

  128. Alexander Karim

  129. My Holmsten

  130. Malin Arvidsson

  131. Pierre Lindstedt

  132. Lisa Rennerstedt

  133. Claes Malmberg

  134. Sofia Wistam

  135. Martin Lidberg

  136. Björn Bengtsson

  137. Julia Ragnarsson

  138. Anneli Martini

  139. Felix Herngren

  140. Mikael Persbrandt

  141. Rolf Lassgård

  142. Sara Sommerfeld

  143. Jon Lindström

  144. Carina Lidbom

  145. Lars Bethke

  146. Maria Robsahm

  147. Peter Robsahm

  148. Claudia Galli Concha

  149. Maria Zeniou

  150. Simon Norrthon

  151. Inga-Lill Andersson

  152. Johan Hson Kjellgren

  153. Cecilia Frode

  154. Cecilia Ljung

  155. Jonas Stadling

  156. Claes Ljungmark

  157. Edward af Sillén

  158. Stefan Gödicke

  159. Lars Hägglund

  160. Adam Lundgren

  161. Göran Ording

  162. Henric von Zweigbergk

  163. Håkan Bjerking

  164. Musse Hasselvall

  165. Regina Lund

  166. Camilla Läckberg

  167. Eva-Britt Strandberg

  168. Anna Serner

  169. Katarina von Bredow

  170. Johnny Alrup

  171. Per Flygare

  172. Torkel Pettersson

  173. Tommy Nilsson

  174. Elisabeth Östnäs

  175. Kjell Wilhelmsen

  176. Marie Molander

  177. Anne-Charlotte Körberg

  178. Emil Grönholm

  179. Åsa Jinder

  180. Anna-Lotta Larsson

  181. Mona Sahlin

  182. Sara Varga

  183. Rolf Lydahl

  184. Annicka Kronberg

  185. Martina Haag

  186. Micael Bindefeld

  187. Christer Lindarw

  188. Annika Jankell

  189. Olle Ljungberg

  190. Sussi Eriksson

  191. Nina Gunke

  192. Lollo Amble

  193. Thomas Hedengran

  194. Henrik Lundström

  195. Rolf Sohlman

  196. Margareta Petterson

  197. Liv Mjönäs

  198. Marianne Scheja

  199. Börje Hansson

  200. Frida Hallgren

  201. Nicke Wagemyr

  202. Marianne Tedenstad

  203. Jan Waldekranzt

  204. Happy Jankell

  205. Kjell-Åke Andersson

  206. Thomas Laustiola

  207. Lena B Eriksson

  208. Erlend Körberg

  209. Helle Klein

  210. Karin Alvtegen

  211. Dan Ekborg

  212. Ylva Swedenborg

  213. Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson

  214. Joakim Odelberg

  215. Mia Sohlman

  216. Richard Kaigoma Sseruwagi

  217. Ralph Carlsson

  218. Jean Paul Wall

  219. Hanna Hedlund

  220. Lina Hedlund

  221. Pia Grünler

  222. Ann-Sofie Kylin

  223. Stasse Soulis

  224. Joakim Nätterqvist

  225. Lina Englund

  226. Kalle Westerdahl

  227. Rasmus Troedsson

  228. Björn Stein

  229. Johan Renck

  230. Josephine Bornebusch

  231. Nisti Stêrk

  232. Ingela Olsson

  233. Peter Englund (skådespelare)

  234. Stig Björkman

  235. Jesper Odelberg

  236. Shanti Roney

  237. Klara Zimmergren

  238. Josefin Ljungman

  239. Pamela Andersson Alsenlind

  240. Natali Gerami

  241. Christoffer Wollter

  242. Marianne Rundström

  243. Jan Göransson

  244. Zara Larsson

  245. Sanna Nielsen

  246. Lia Boysen

  247. Jojje Wadenius

  248. Kajsa Reingardt

  249. Tova Magnusson

  250. Stefan Sauk

  251. Inger Nilsson

  252. Jill Johnson

  253. Carolina Gynning

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/wEGO6n/hela-listan-hundratals-kandisar-i-upprop-mot-sd

 68. Jag tror att den största anledningen till KD:s uppgång är att många moderater bara inte klarar av att lägga sin röst på Milhouse i år.

 69. OT: När jag kom hem från jobbet idag så låg där innanför brevinkastet, ett stort vitt kuvert och skrivet i stora, varningssignalerande röda bokstäver stod ”Viktig information om din hyra”! Oj fanken tänkte jag, vad kan detta vara!? Jag öppnar kuvertet och så är det sossarna som skickar ut skrämselpropaganda om att våra hyror kan gå upp 40-50% om man röstar på M eller SD! Smutsiga är dom😝

  • Så rutten kampanj skulle inte vara möjligt i Finland. Man skryter på det egna partiet, inte smutskastar de andra.

  • Jag fick det också häromdagen. Jag ska ringa en jurist på Valmyndigheten i morgon och höra om det inte strider mot regler att skicka ut såna kuvert utan avsändare. Innan jag fattade att det var från Socialdemokraterna (vilket endast framgår i foldern inuti kuvertet) trodde jag att det handlade om min hyra, kanske från hyresbolaget eller dylikt. Det var riktigt obehagligt.

 70. Detta med den kriminella somaliern som genom att misshandla sin syster kunde få stanna i Sverige och bli en ”sann” moderat, det kan inte vara sant, då jag inte har hört eller sett att SR/SVT har gjort något reportage om det. ELLER?

 71. Om systern eventuellt visade en liten del av sina ben när hon cyklade och om det eventuellt var nämndemän från centerpartiet som fattade beslutet så är då inte jag förvånad över att hon är utvisad medans han blev politiker. Tyvärr!!!

 72. Egor Putilov vad jag uppskattar är att dina gräv verkar vara så disponerade och dokumenterade så skall en sann journalist arbeta

 73. ”Han misshandlade sin syster för att hon ville ”bli svensk”. Är detta förenligt med att vara ett föredöme enligt Moderaterna?

  – Jag återkommer om det.”

  Godnatt.

 74. Sverige och dess bakvända rättsväsende i ett nötskal: Familjen åker ut ur landet helt enligt regelverket medan dess kriminelle medlem, tack vare sitt våldsbrott, kan stanna kvar och åtnjuta full välfärd. Våldsbrottet, dess utredning och straffets sonande sågs alltså som att den kriminelle hade en fastare anknytning till Sverige på grund av den tid processen tog!!! En vanlig syn på tingen i vårt galna land.

 75. SD ska svara för kandidater som var med i (påstått) Nazistiska organisationer för 15 år sen men S tar in islamister och f.d. grova brottslingar i sitt regeringsparti. Hur kan S anklaga andra utan att sopa rent för egen dörr först. Taktik förstås. De har egentligen ingen moral.

 76. Moderaterna är ett HELT annat parti i jämförelse med då jag kampanjade för Bohman. Jag vill bara att dagens ungdom skall veta detta. Numera är jag tämligen övertygad om att Bohman skull rösta på AfS.

 77. Skulle vara intressant att veta var hans syster befinner sig nu. Det borde han uppvisa för oss om hon har det bra enligt svensk standard.

 78. En klappsomalier. Alla partier har någon från varje folkgrupp. För att få röster av landsmännen. I det här fallet någon slags rabiat hederskulturist. Moderaterna måste rensa i sina egna led. Var det inte Kristersson som ville komma åt klädpoliserna i förorten? I så fall har han en egen i partiet.

 79. Besökte vårdcentralen igår för provtagning.
  En surrealistisk upplevelse, jag själv och tio muslimer i besöksrummet. Som att sitta på en främmande planet.
  Funderade, är de sjukare än oss eller mer benägna att söka vård.
  Noterade också jag var den ende som behövde betala för mig.
  På hemfärden hade lokalradion partiledardebatt, passande nog var sjukvården på tapeten.
  Det socialdemokratiska kommunalrådet fick duktigt på pälsen av moderaten för sjukvårdsköerna hade ökat.
  Kommunalrådets svar var intressant, hon hade allehanda förklaringar till varför köerna ökat.
  Det främsta skälet var att folk lever längre.
  Det verkliga skälet kunde hon naturligtvis inte nämna. PKisterna är kusliga varelser.

 80. På tal om Kristersson. Vem vill egentligen ha en DVÄRG till statsminister? Där han sprätter fram och viftar med sina små kycklingvingar till armar.
  På stadsbesöksbanketten måste han sitta på en kudde för att få näsan över bordskanten.

 81. Sverige står inför en apokalyps. Bibliska proportioner i svenskt format. Det finns ingen räddning. Alla politiker och media drar åt samma håll. Allmänheten förstår alltså inte hur illa det är utan litar på etablissemanget. I siffror ser vi hur det ändrar sig. BNP är hög p.g.a. bidrag till alla nya. Men BNP per capita är EUs lägsta. Det här kommer fortsätta åt samma håll. BNP bortfallet är pengar vi skulle haft i fickan egentligen. Men nämn inte invandringen från MENA för guds skull. Kom ihåg att det har inget med migrationspolitiken att göra. Absolut inte. Då är man rasist om man ens nämner det. Don’t mention the war.

 82. OT
  Nu kan ”Personer som lever i hemlöshet eller andra utsatta situationer..” rösta utan id-handling eller röstkort.
  En person som säger sig känna igen dessa går i god för dem..
  VA? Är det ens tillåtet?
  Bryr mig i detta fall inte om det är svenska hemlösa utan undrar snarare vilka dessa som lever i ”andra utsatta situationer” kan omfatta..

  Inslaget kommer när det har gått 2/3 av programmet
  https://www.svtplay.se/video/19199291/lokala-nyheter-vastmanland/svt-nyheter-vastmanland-5-sep-21-46-2?start=auto&tab=2018

  • Då kan man ju ta in 100.000 afrikaner som röstar på Sossarna och sedan åka hem igen mot betalning? Detta är dagens demokrati?

   • Ja, jag tänkte på de som nyss kommit hit och inte har svenskt medborgarskap och inte ens får rösta. .
    Men man ska väl inte bli förvånad över någonting längre

 83. En riktig guldklimp med rätt färgpigmentering. Att han är en bokstavstrogen religlös psykopat är inget som moderaterna fäster sig vid. Dessutom har guldklimpen högtidligt utfärdat en kandidatförsäkran att idka god vandel och vara föredömen.Man kan knappast önska sig mer.

 84. Ok denna löjliga pajkastningen ger jag då upp….och min uppmaning är då: Vi står på samma sida Sverigevänner, gå nu ut och rösta och visa vänsterliberalerna var skåpet skall stå. Visa dem vad folket vill.
  Vi kommer vinna vänner. AfS kommer jag stödja, men jag önskar SD lycka till.

 85. Politiker är förtroendevalda och ska stå för vad de gör och tåla att granskas av media. Varför skriver inte AB eller Expressen om detta? David Baas t.ex. på Expressen driver närmast en inkvisition mot SD representanter. Han mår inte bra, det är tydligt men det är ingen ursäkt. Det är farligt när representanter för tredje statsmakten med uppdrag att vara objektiva på breda plattformar ensidigt får projicera sina personliga fixeringar okritiskt på en stor läsarskara.

  • David b.a.a.s har nog snart slut på sina 4-8 år gamla databaser med inlägg på avpixlat mm. Vad har han för värde för expressen sedan? Han börjar nog bli nervös snart. Materialet måste ju vara på upphällningen.
   Han verkar sparat en del till nu inför valet.

 86. Lite OT, men kommer tillbaka till det jag sagt många gånger tidigare på sajten.

  Den förda ekonomiska politiken är inte hållbar.
  Nu börjar t.o.m. ekonomer att försiktigt påpeka att det ”ser inte så bra ut för framtiden och en avmattning av konjunkturen är att vänta redan i början av 2019 (SR/Ekonominyheterna)”

  Sverige beredskap är dålig.

  De flesta ekonomerna har hittills inte velat/vågat yttra sig.
  Samtidigt säger man att den viktiga exporten saktat in och står i princip stilla. Beroende på en europeisk kris så är det osäkert vart det tar vägen.

  I Sverige är bostadsmarknaden det stora problemet med stadigt fallande priser.

  Varför flyttar Sveriges största bank Nordea huvudkontoret till Finland i oktober?
  Förutom en finländsk ledning?
  Det luktar surt sa räven !

  Valet måste ha målsättningen: Räddas vad som räddas kan.

 87. Ett klart tecken på att inte rösta på detta skitparti! Och om denna kafir är vad moderaterna har att erbjuda så säger jag bara sug grisfötter!

 88. ”– Generellt sett i det här landet har vi en tradition att om man avtjänat sitt straff så är man fri från rättvisan. Och alla människor har rätt att gå vidare med sina liv…”
  En princip som jag helt ställer mig bakom.

  • Kändisar är ju faktiskt helt vanliga människor också, med åsikter. Men att missbruka sitt kändisskap genom politiska smutskastningskampanjer är väldigt smaklöst.

    • Jag också. Han liksom hela kulturvänstern är fullkomligt ohederliga, det enda de vill ha är publicitet i press och i TV. Hela denna fars började med denna ” We are the world”.
     Bedrägeri på hög nivå.

     • våra? jag vill inte vara med längre…har mailat skatteverket och finansdepartementet säkert 20ggr och BEGÄRT att slippa betala till detta…men för döva öron:)
      man får några paragrafer ur nån lagbok som svar.
      senast jag försökte var när det visade sig att folk som drog ner och kriga för IS i syrien fick CSN bidrag för ”utlandsstudier” fy helvete vad förbannad man vart genom åren! kommer kräva skadestånd för sveda och värk:)

  • Det gjorde danske kendisser for 20 år siden😂
   Jeg husker tydeligt Gregers dircknick-holmfelds vanvittige udtalelse om at ”den danske kultur er fattig og derfor bør vi labbe de fremmedes kultur i os med velbehag”.

 89. Om Alliansen bildar regering som det ser ut (alla fyra partierna), Gud hjälpe oss, så lovar jag här dyrt och heligt inför Gud den Allsmäktige att på dagen efter detta tillkännages insätta kronor 20 000 kronor på Samhällsnytts konto. Kampen måste fortsätta, kampen mot Förtrycket!
  Ni är alla mitt vittne.

 90. Och här ser vi än en gång varför muslimer ALDRIG kommer att kunna integreras i väst, du vill bli svensk så jag misshandlar eller dödar dig!

 91. Inget konstigt, globalisterna vill ha oss våldtagna, skändade, arbetslösa, ensamma. Kuvade i helvetet …
  Undrar vad dom ska ta sig till med resultatet ?

 92. ︅i j︅u︅s︅t ma︅︅k︅e e︅r︅o︅-︅︅pi︅ct︅ures︅ – c︅o︅m︅e fo︅r ︅au︅g︅h︅t︅y c︅o︅l︅l︅e︅c︅ti︅o︅n︅.
  C︅h︅a︅t m︅e︅, I r︅e︅a︅︅d︅y t︅o n︅ig︅h︅t st︅a︅n︅︅d︅ ̩▶️ i︅a︅l︅m︅a︅z︅︅.︅c︅o︅m︅/︅i︅d︅8︅7︅3︅0︅1︅︅4

  • ︅O︅M︅G!︅ y︅o︅u l︅o︅o︅︅k l︅i︅︅ke a︅︅n a︅n︅g︅︅el !︅!︅! a︅m︅a︅z︅i︅n︅g ph︅o︅t︅o !︅!︅

 93. Veronika Palm är ju verkligen inte nån som man gillar speciellt mycket. Och varför hon slutade har inget med hat att göra. Hon blev obekväm för sossarna. Terror kan drabba alla och det borde hon inse det är väl det . Bättre att helt ta avstånd från terror. Sossarna verkar ju ha en tradition att se mellan fingrarna med terrorister. Palme och Schori och Sten Andersson hade svårt med skiljelinjen.

 94. Skulle utvisas men fick stanna kvar pga brottsutredning och nu är han politiker i moderaterna. Och så finns det folk som röstar på moderaterna i tron om att de ska lösa problemen….
  Det viktigaste är att godhetssignalera genom att ta in utlänningar i partiet. Spelar ingen roll om de är våldsamma galningar.

 95. Moderaterna, ja dessa har förändrats till okännelighet. Ursäkta, men var är alla rop om att gå ur denna korrupta union EU pålurad oss av moderaten Dinkelspiel?
  Såväl vänstern som SD verkar ha kapitulerat.
  Endast AfS driver frågan.

  • Moderaterna, hycklare och falskspelare. Jag kommer ihåg de äckliga muffarna på gymnasieskolan som kastade pil på foto av Olof Palme. Sådana är de de små moderatasen.

 96. I en saga var artisterna lika politiskt oansvariga som ”konstnärer” & ”intellektuella” alltid varit. Solidariteten de vurmade för var av ett märkligt slag. Det var så förutsägbart, så osjälvständigt. Som ett dåligt manus de lärt sig utantill utan att reflektera över innehållet. ”-Snälla, sjung bara!” bad en bäver..

 97. Är det inte dags att ta bort detta idiotiska ”nya” kring moderaterna. Lägg istället till ”gamla”, återgå till traditionell moderat politik och sparka ut dessa j-la liberaler ur partiet.
  Ja då kanske det finns en framtid. Med detta tycks vara mycket svårt att förstå?

 98. Fōr s. k. Nyanlānda tycks det mesta vara mōjligt, och för politikerna tycks rektytering av dessa vara en bragd.
  Snart väcks ”sovarna” och då vet inte ens fan vad som händer.

 99. I gårdagens, Studio Ett, fick Expo vara med och komma med gammal skåpmat om SD.
  Hedrande för reportern att han tog upp några andra fadäser från fler partier.
  Det märks alldeles för väl hur smutskastningen mot SD eskalerar. Landsortstidningarna som har äldre läsare kan säkert påverka folk att inte rösta på SD. Fattar inte att dessa tidningar inte hänger med i synen på SD. Det är inte de vassaste knivarna i lådan som står bakom Dalarnas största tidningar. Nästa lågkonjunktur kan dessa sk. journalister stå arbetslösa, precis som politikerna måste man ända in i kaklet för att förstå verkligheten.

  • Ja de ska bli utan arbete. De har hållits under armarna länge nog med pressstöd och diverse andra statsbidrag. Det företag som inte är livskraftigt ska bort, svårare än så är det inte. Det finns idag antagligen ett mycket stor andel av journalistkåren som egentligen inte fyller någon funktion utan sysslar med terapi av olika slag.

 100. The swedish style of today! Följer swinja devisen; ”Ju sämre desto bättre”!
  Rövarnas Rike, som även har blivit ett komplett dårhus. Så min uppmaning till de styrande är att, fullborda ert verk med att, starta bygget av ett tak över landet. Då kan det även officiellt bli jordens största dårhus.

 101. Kristersson skrattar på bilden men snart är det färdigflinat. När varken Alliansen eller de rödgröna kan bilda regering är Kristerssons enda val att lyfta luren och ringa Jimmie. Och be snällt…

 102. Ulf Kristersson är 54 år och har med undantag för några få år aldrig haft ett hederligt jobb.
  Vem är denne man att komma med ”rekommendationer” om hur jag bör driva företag. Denne lille man bör hålla truten och återkomma när han skaffat sig erfarenhet utanför det korrupta politiska systemet.

  • Grabben där som inte förstod varför dom blev tillsagda när dom kastade skräp på marken, hade ett budskap. Dom som säger till får ta konsekvensen var hans besked.

 103. Undrar vilket parti som kört med den smutsigaste valrörelsen. Ett parti toppar verkligen, de som varnade mest för mörka krafter och utomstående nationers påverkan. Politisk information på arabiska innehållande graverande lögner om andra partier. Om man inte riktigt tyckte det tidigare så är man numera helt övertygad.

 104. Kristersson lille vän. Jag stödde en gång ditt parti, men du svek ditt land, din religion och ditt parti och borde SKÄMMAS:
  Hur kan man tillåta aborter, homoäktenskap och homoadoptioner. Visst rent politisk kan man givetvis så göra, men vilken moral har man då om ingen annan än NOLL.
  Du är en SKAM för vårt land,

 105. Kjell Bergkvist lista på kändisar som.
  HELA NAMNLISTAN: ”VAD SOM HELST MEN ALDRIG SD”
  1. Kjell Bergqvist
  2. Lisa Nilsson
  3. Tommy Körberg
  4. Ingvar Hirdwall
  5. Helen Sjöholm
  6. Carl Kjellgren
  7. Helena af Sandeberg
  8. Börje Salming
  9. Helena Bergström
  10. Jens Hultén
  11. Louise Hoffsten
  12. Sharon Dyall
  13. Åsa Marklund
  14. Josephine Alhanko
  15. Katarina Ewerlöf
  16. Elin Klinga
  17. Hans Klinga
  18. Malin Ek
  19. Kajsa Grytt
  20. Thomas Hanzon
  21. Agneta Fagerström Olsson
  22. Ann Petrén
  23. David Tainton
  24. Meta Bergqvist
  25. Sofia Ledarp
  26. Gerhard Hoberstorfer
  27. Jens Orback
  28. Ernst Billgren
  29. Nina Rung
  30. Özz Nujen
  31. Idde Schultz
  32. Jan Scherman
  33. Lisa Ohlin
  34. Linda Krüger
  35. Alida Morberg
  36. Ia Langhammer
  37. Lotta Ramel
  38. Vanna Rosenberg
  39. Shima Niavarani
  40. Zinat Pirzadeh
  41. Sören Sulo Karlsson
  42. Anna K Wallander
  43. Birgitte Söndergaard
  44. Joel Kinnaman
  45. Eva Rydberg
  46. Efva Attling
  47. Nils Landgren
  48. Titioy Jah
  49. Rolf Börjlind
  50. Cilla Börjlind
  51. Gunilla Röör
  52. Eva Röse
  53. Björn Ranelid
  54. Pia Green
  55. Agneta Ehrenswärd
  56. Amanda Ooms
  57. Alexander Mørk-Eidem
  58. Anita Molander
  59. Johan Rheborg
  60. Andreas Kleerup
  61. Anki Bagger
  62. Ann-Sofie Rase
  63. Beatrice Järås
  64. Camilla Lundén
  65. Cajsa Stina Åkerström
  66. Rebecka Hemse
  67. Björn Skifs
  68. Mårten Palme
  69. Pernilla August
  70. Suzanne Reuter
  71. Ola Forssmed
  72. Sofia Rågenklint
  73. Vera Vitali
  74. Ulla Skoog
  75. Ulf Ahlberg
  76. Eva af Geijerstam
  77. Irma Schultz
  78. Ellen Jelinek
  79. Rafael Edholm
  80. Mikael Segerström
  81. Olle Sarri
  82. Eva Dahlman
  83. Jakob Ericksson
  84. Louise Raeder
  85. Lo Kauppi
  86. Lena Koppel
  87. Hans Marklund
  88. Iwa Boman
  89. Jan Myrbrand
  90. Cilla Thorell
  91. Rickard Ulvsäter
  92. Katrin Sundberg
  93. Carina M Johansson
  94. Henric Norlén
  95. Henrik Schyffert
  96. Martin Stenmarck
  97. Georg Malvius
  98. Pelle Seth
  99. Gunilla Backman
  100. Mikael Gordon Solfors
  101. Thomas Oredsson
  102. Pontus Klänge
  103. Sara Klänge
  104. Jessica Zandén
  105. Göran Rudbo
  106. Kelly Tainton
  107. Philip Zandén
  108. Jan Sigurd
  109. Maria Fahl Wikander
  110. Vicky von der Lancken
  111. Victoria Ferguson
  112. Shirley Clamp
  113. Ella Lemhagen
  114. Sissela Kyle
  115. Eva Dahlgren
  116. Linnéa Claeson
  117. Sarah Dawn Finer
  118. Anders Ekborg
  119. Peter Birro
  120. Lotta Tejle
  121. Kåre Mölder
  122. Stefan Gödicke
  123. Anja Radijc
  124. Ander Lindberg
  125. Viktoria Tolstoy
  126. Jacob Felländer
  127. Anton Körberg
  128. Alexander Karim
  129. My Holmsten
  130. Malin Arvidsson
  131. Pierre Lindstedt
  132. Lisa Rennerstedt
  133. Claes Malmberg
  134. Sofia Wistam
  135. Martin Lidberg
  136. Björn Bengtsson
  137. Julia Ragnarsson
  138. Anneli Martini
  139. Felix Herngren
  140. Mikael Persbrandt
  141. Rolf Lassgård
  142. Sara Sommerfeld
  143. Jon Lindström
  144. Carina Lidbom
  145. Lars Bethke
  146. Maria Robsahm
  147. Peter Robsahm
  148. Claudia Galli Concha
  149. Maria Zeniou
  150. Simon Norrthon
  151. Inga-Lill Andersson
  152. Johan Hson Kjellgren
  153. Cecilia Frode
  154. Cecilia Ljung
  155. Jonas Stadling
  156. Claes Ljungmark
  157. Edward af Sillén
  158. Stefan Gödicke
  159. Lars Hägglund
  160. Adam Lundgren
  161. Göran Ording
  162. Henric von Zweigbergk
  163. Håkan Bjerking
  164. Musse Hasselvall
  165. Regina Lund
  166. Camilla Läckberg
  167. Eva-Britt Strandberg
  168. Anna Serner
  169. Katarina von Bredow
  170. Johnny Alrup
  171. Per Flygare
  172. Torkel Pettersson
  173. Tommy Nilsson
  174. Elisabeth Östnäs
  175. Kjell Wilhelmsen
  176. Marie Molander
  177. Anne-Charlotte Körberg
  178. Emil Grönholm
  179. Åsa Jinder
  180. Anna-Lotta Larsson
  181. Mona Sahlin
  182. Sara Varga
  183. Rolf Lydahl
  184. Annicka Kronberg
  185. Martina Haag
  186. Micael Bindefeld
  187. Christer Lindarw
  188. Annika Jankell
  189. Olle Ljungberg
  190. Sussi Eriksson
  191. Nina Gunke
  192. Lollo Amble
  193. Thomas Hedengran
  194. Henrik Lundström
  195. Rolf Sohlman
  196. Margareta Petterson
  197. Liv Mjönäs
  198. Marianne Scheja
  199. Börje Hansson
  200. Frida Hallgren
  201. Nicke Wagemyr
  202. Marianne Tedenstad
  203. Jan Waldekranzt
  204. Happy Jankell
  205. Kjell-Åke Andersson
  206. Thomas Laustiola
  207. Lena B Eriksson
  208. Erlend Körberg
  209. Helle Klein
  210. Karin Alvtegen
  211. Dan Ekborg
  212. Ylva Swedenborg
  213. Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson
  214. Joakim Odelberg
  215. Mia Sohlman
  216. Richard Kaigoma Sseruwagi
  217. Ralph Carlsson
  218. Jean Paul Wall
  219. Hanna Hedlund
  220. Lina Hedlund
  221. Pia Grünler
  222. Ann-Sofie Kylin
  223. Stasse Soulis
  224. Joakim Nätterqvist
  225. Lina Englund
  226. Kalle Westerdahl
  227. Rasmus Troedsson
  228. Björn Stein
  229. Johan Renck
  230. Josephine Bornebusch
  231. Nisti Stêrk
  232. Ingela Olsson
  233. Peter Englund (skådespelare)
  234. Stig Björkman
  235. Jesper Odelberg
  236. Shanti Roney
  237. Klara Zimmergren
  238. Josefin Ljungman
  239. Pamela Andersson Alsenlind
  240. Natali Gerami
  241. Christoffer Wollter
  242. Marianne Rundström
  243. Jan Göransson
  244. Zara Larsson
  245. Sanna Nielsen
  246. Lia Boysen
  247. Jojje Wadenius
  248. Kajsa Reingardt
  249. Tova Magnusson
  250. Stefan Sauk
  251. Inger Nilsson
  252. Jill Johnson
  253. Carolina Gynning

 106. Efter att ha lyssnat på Gustav Kasselstrands fantastiska brandtal i Skellefteå på nätet har jag bestämt mig slutgiltigt för följande: Jag röstar på AfS i riksdagsvalet och på SD i kommunvalet och landstingsvalet. Det är väl så Gustav Kasselstrand själv tänker rösta. AfS måste komma in i riksdagen, och det verkar som så också kommer att ske. Det handlar om liv och död för vårt land och folk. Tack AfS för att ni finns och ett särskilt tack till de tre stora hjältarna och makalösa talarna Gustav Kasselstrand, William Hahne och Jeff Ahl!

  ”Gustav Kasselstrand håller BRANDTAL under Återvandringsturnén i Skellefteå!
  Alternativ för Sverige”:
  https://m.youtube.com/watch?v=Q-g7KNXLphY

  När William Hahne i Umeå säger följande buar de dåraktiga motdemonstranterna:

  ”Vi ska inte ha en enda kriminell invandrare i Sverige. Vi ska inte ha en enda invandrad mördare i Sverige. Vi ska inte ha en enda invandrad våldtäktsman i Sverige. Vi ska inte ha en enda stenkastande, bilbrännande, sexofredande invandrare i Sverige.”

  Det som alla borde ropa är: ”Inga kriminella invandrare, inga invandrade mördare, inga invandrade våldtäktsmän, inga ISIS-soldater, inga stenkastande, bilbrännande, sexofredande invandrare på våra gator”.

  ”ÄR NI REDO, UMEÅ? Alternativ för Sverige och Återvandringsturnén har kommit till stan!
  Alternativ för Sverige”:
  https://m.youtube.com/watch?v=SPTCj3W9AAI

  Torgmötet i Växjö, som jag nu har sett på nätet, är alldeles fantastiskt.

  ”Alternativ för Sverige – Torgmöte Växjö 2018-09-05
  John Nord”:
  https://m.youtube.com/watch?v=8a9Xt2ZkGSI

  • Växjö: Invandrarna där hjälpte till att förstärka budskapet… Han som avbröt Jeff Ahl krävde ”Respekt. Respekt” och var påstridig som bara en mycket korkad /egoistisk person kan vara. Dumma svenskar (-or) lär dem. ”Deta er mit land”.

   • Jag vet. Denne aggressive invandrare som hötte med fingret åt Jeff Ahl och skrek att Sverige var hans land och att alla fick komma till Sverige kommer att ge AfS många röster. Det kommer även de andra invandrarna som pekade finger och buade åt AfS-politikerna att göra.

 107. man kan säga att M krockar med MP när det gäller cycklar?
  ”MP alla ska cykla”
  ”M bara vita cyklar, andra blir misshandlade”

 108. B R E A K I N G ____N E W S

  Sverigedemokraterna skriver i ett pressmeddelande att Jimmie Åkesson imorgon torsdag kommer att presentera sin största värvning någonsin från ett annat riksdagsparti.

  Uttalandet kommer att äga rum på ett torgmöte på Centrala stora torget i Motala klockan 12.00.

 109. Bergkvist Kjell har startat ett upprop mot SD,massor av ”kulturarbetare” sägs ha skrivit under.Här gäller det att vara rädd om jobbet.

  • Terrorist finasären Özz finns med. En ganska osmaklig samling dårar som försöker påverka valet.

   Glöm aldrig Ebba 11 år som dog på Drottninggatan.

  • Man kan undra varför
   SD är INTE mer s.k. rasister
   än något annat parti
   så den den jävla samlingen kan ta sig
   i ashlet!

   • Kulturarbetare, han själv är den största narren som finns, Den värsta rasisten måste vara lusen Bergkvist själv som tydligen hatar svensken så mycket det bara går

 110. Moderaterna är allt annat än moderat. Precis som Liberalerna knappast är liberala eller att sossarna är ett arbetarparti… Vi har sju partier som utgör en dödskult och ett parti som knackar på riksdagsporten för att haka på samt ett vacklande SD.

  • Oftast är de den raka motsatsen mot vad de kallar sig. Namnet eller loggan de bär är endast till för att lura icke ont anande svenskar.
   Sedan kan man ju ställa sig frågan hur svensken då inte klarar av att se vad som döljer sig bakom den tunna flagnande fernissan.

 111. Vilka jävla partier som en del folk röstar på
  och såna tror dom kan styra ett land
  Förbannade blindstyren, tar in allt jävla
  P a c k
  MENA individer i Sveriges Riksdag
  då kan det bara gå åt helvete!!!!

 112. Sveriges Radio körde med en ny klimatkampanj igår i P1 kl 2030. Lyssna på det. Rena MP-propagandan där de försökte få det att låta som att alla ”klimatskeptiker” är idioter.

 113. Islamistiska infiltratörer finns överallt i Sverige.. Några av oss som arbetar inom olika ”myndigheter” har insett detta.
  När ska befolkningen förstå detta??!

 114. Syster som blev misshandlad blev utvisad. Spånet som utförde misshandeln blev kvar och som lök på laxen även ett namn på moderaternas lista – ja men då så – Landet fullständigt tvärsom, lever vidare.

  SD 2018

 115. Allt som vanligt då i fram och baklänges landet Sverige. Allt som annars tillhör normalitet är i Sverige onormalt och vise versa.
  För att försöka få till en ändring på detta så kommer min röst att hamna på lämpligt parti.

  AFS 2018

 116. Och sossarna kör på med sin yttre påverkan från främmande makt. Nu tar Löfven hjälp av sin spanske sosse-kompis Sanchez. ”ENKÖPING. Stefan Löfven får spansk draghjälp i valet. På onsdagen flög premiärministern Pedro Sánchez till Sverige – för att kampanja med statsministern. -Vi har samma värderingar, säger Löfven”. Löfven är så rutten att han inte ens längre kan tänka själv, utan måste nu hämta hjälp både från Frankrike och Spanien i sin valkampanj. Han och sossarna gör bort sig för var dag.

  Var det för övrigt någon som såg när han fick frågan om hur det var att vara statsminister. Då började pajasen med att tala om hur kul det var att träffa alla företagsledare och människor i övrigt. Plötsligt blir han tyst och så säger han, -Hur löd frågan.

 117. Hade människor har rätt att gå vidare med sina liv javisst. Men skall inte sitta folkvalda församlingar. Skall M låta Drottningargatan terroristen stå på valbar plats oxå?

  Man kan inte grovt förhärdade brottslingar sitta i riksdagen

 118. Nä, det ser inte bra ut med alla skandaler som kvällspressen avslöjar om SD varje dag.
  Jävla idioter att sabba för partiet så nu när vi hade chans att bli största parti.
  Aja, dom riktigt övertygade, dom som vill ha förändring kommer ändå rösta på SD oavsett vad media avslöjar, men lite besviken blir man.

 119. Det här visar återigen hur våra politiker och journalister hjälps åt att våldta Sverige, det finns absolut inget som man kan kalla för sveriges bästa numera. Här ska allt raseras, våldtas och förgöras!

  Häng dom högt!

  .

 120. Tick tack, tick tack.

  Tre dagar återstår nu för miljöpartisterna att använda rodret till att medvetet pricka närmaste klippa som dyker upp i stormen.

  Sedan är det Game Over.

 121. Det verkar som att Kristerssons kvinnosyn fått genomslag hos kandidaterna med tanke på att han snodde en lägenhet från behövande ensamstående kvinnor. Vad säger den fd baseball polisen tillika tingstättsdomaren Anti Avsan om att ha kollegor som denna man och tidigare islamisten Waberi. Att han överhuvudtaget vill vara i samma rum som dessa! Ynkligt.

 122. Den nya kulturen sprider sig i hela landet, med hjälp av det politiska o mediala etablissemanget.

  En kultur, som svenska folket tvingas finansiera.

 123. Nu måste vi värva så många till SD vi kan de sista dagarna innan valet. Kolla därför in den här hemsidan som länkas till längst ned i denna kommentar. Den måste omedelbart spridas vidare till alla som tvekar och som funderar på att eventuellt rösta på SD. I 10 punkter som tar 10 minuter att läsa sammanfattas hela problematiken kring invandringen och forskningen kring denna. Fullständiga referenser finns. Sprid den vidare. NU ! Om du ska övertyga någon om att rösta SD och du bara har en hemsida att referera till så är det denna:
  https://folkhemellermangkultur.webnode.se/

 124. Expressen näthatar emot SD politiker.. Någon SD politiker hade tydligen varit lite kritiska emot att Islamiska terroristen inte skulle få expandera i Vårby, nu får hon springa gatlopp hos den liberal fejk news tidningen.

 125. Morgon Nyheterna spinner loss i TV kanalerna :
  Isabella Lövin Mp tillåts husera fritt hur länge som helst tidsmässigt och att avbryta Ebba Bush-Thor KD i debatt.
  SD hatarna Rolf Porseryd & Philblad tillåts trasha och på nått märkligt sätt koppla ihop Trumph , USA och Sverigedemokraterna hela tiden.
  – Man antar att det blir värre vad etablisimanget inte förstår är att man genom att bete sig så bittert och desperat bara binder ris runt egen svans.

  • Jag förstår inte varför man är så självskadebenägna. Blir det så när man ser sin tillvaro gå om intet. TV4 har förvandlats till en riktig skräpkanal.

   • TV4 var en befrielse när den kom i början på 90 talet som alt till tv1 och tv2, dessutom märksänd. Men idag när man har netflix och pocorn time så känns tv4 som att glo på en svartvit AGA ifrån tidig 60 talet. Substanslöst innehåll utan kvalité ..

     • TV4 var något nytt, det var inte sovjetisk dock teater som Drutten och Krokodilen . Men deras play utbud är ett skämt, dessutom måste man släppa ifrån sej en massa personliga uppgifter för att se på reklam tv.

 126. Förmodligen kommer vi att få se en ny variant av ”Den stora Oredan” efter valet. Den märkliga tid som denna mandatperiod inneburit kommer att fortsätta fram till dess man tvingas till ett nyval. Att lyssna på Löfven gör att man drabbas av utmattningssyndrom, vilket han själv har gjort för länge sedan. Han verkar riktigt frånvarande och tvingas nu bli uppbackad av andra länders socialdemokrater. Han kan inte ens med hjälp av sina egna svenska partikamrater stå på egna ben. Hur kunde Sverige bli så politiskt galet.

  • Valet av Stefan Löfven till partiordförande bidrog inte till att förbättra läget.
   Det samma får man nog säga om Annie Lööf.

 127. Den med traditionell svensk kultur hoppar på studsmatta om man vill hoppa.
  Men i PK elitens Sverige så är nya och spännande kulturyttringar likt att hoppa på mage helt acceptabelt och något som förskönar den annars så tråkiga och svenska kulturen som inte ens finns.

 128. Valrörelsen har nu gått in i pajkastningsstadiet i alla slags media. Nu handlar det inte längre om politiken utan om vilka personer som kan avslöjas och hängas ut som moraliskt klandervärda. I alla media jobbar man nu för högtryck med att hitta skandaler. Det ska bli spännande att se vem som hittar (eller har sparat) den värsta skandalen !

 129. Vänstermedia har tydligen fått panik efter 4år med sosseregeringens urkassa politik, tittar man på media så är det påhopp överallt på SD!!?
  SD har inte suttit i regeringsställning, däremot har 7klövern utsatt landet för mångkultur, mord,rån,bilbränder, skolbränder, våldtäkter, hedersmord, månggifte, omskärelse, åldringsrån, tiggeri, fattigpensionärer m.m..så sopa undan sosseregeringen på valdagen!!!!

 130. Märkligt att sossarna inte går till val tillsammans med miljönissarna. De säger ju sig båda för en ansvarsfull politik för Sveriges bästa. Om så vore fallet borde dom väl båda ha ökat bland väljarna. Tyvärr var det två lika dåliga kockar som öppnade en restaurang tillsammans.

 131. Skicka honom till Norge, de står redo att skicka hem hans landsmän och det finns nog en plats ledig på något av planen.

 132. O/t JUST nu sitter Veronika Palm på SvT 1 och tycker att valet är otäckt då den mörkblå röran ser ut att lyfta in KD och som konsekvens blir regeringsbildningen efter valet svårt…..etc etc….Så TV tar allltså in Palm dagarna före valet och låter henne ohämmat sprida sina åsikter om de andra partiledarna…aktivisterna på ”Public Service” förnekar dig icke!! Tala om S-märkt TV…..Aftonbladets förlängda arm.

 133. SKAM, SKAM.
  Nu går tryckpressarna för full maskin på AFTONBLADET och EXPRESSEN för att SMUTSKASTA så mycket dom kan på SD.

  Ps. Stå på dig Åkesson ! Skitstövlarna förlorar till sist.

 134. Borde gå en budkavle landet runt att om inte moderaterna raderar bort den 27.e kandidaten på riksdagslistan så bör partiet betraktas som förrädiskt och inte valbart.

 135. Jag förstår inte på vilket sätt feminismens Sverige avviker från Saudi-Arabiens kvinnoförtryck….Kvinnan misshandlad gul och blå och sedan utvisad medan gärningsmannen fick stanna kvar och frodas. En man i Saudi-Arabien har inte större friheter än så….Och inte ett ljud om saken i vår s k press men väl tonvis med artiklar om hur Trump ska (!) avsättas och kändiselitens hat och mobbning mot SD.

 136. Denna skandal är ju höjden av allt som en politiker skall representera .Att Moderaterna , som vill kandidatera till statsministerposten , har sådana fula fiskar under sitt beskydd är klandervärt . Frågan är : har de ingen svensk som kan uppfylla villkoren ? Och varför skickades han inte tillbaka efter straffet till det första asyllandet ?

 137. Min tolkning om att invandrare går fria för rasistiska handlingar finns det massor av bevis för, brända bilarnas och skolornas taktik är den extremrasism svenska folket är utsatta för!
  När nu ett politiskt parti försvarar invandrade rasister och som i det här fallet en sadist, vilket är extrem form av rasism är inte sådana partier värda folkets röster!

 138. Man kan fråga sig hur mycket skit som etablerade partier kan orka ta för att kunna ”stoltsera” med diverse personer som skall uppfylla nån sorts mångfaldskvot. Vore jag Moderaten ifråga så skulle jag skämmas livet ur mig för sånt här. Men uppenbarligen icke. Hur i glödheta h-e kan denna man få bli kvar i Sverige? kan en polisutreding vara skäl för att man inte kunnat kasta ut karln? flatheten är förödande.

 139. Han tänkte väl att mödomshinnan kan spricka av cykling och då är hon inte längre en ”ren” oskuld och kommer inte få någon man.

 140. Låt det bli måndag morgon så vi slipper denna hänförelse över en grupp unga män som endast har aggressiviteten som ledord, jag upplever AFS fans som omogna historielösa. De tänder på en retorik med högt tonläge, det lockar säkert några men är i övrigt helt kontraproduktivt i landet lagom, då talar jag om medelsvensson, inte makten.

 141. Det är inte klok egentligen hur det har blivit I Sverige år 2018!
  Mäniskor från tredje världen som befinner sig på Neaderlandernas nivå
  skall plötsligt kandidera för Sveriges riksdag, medan deras intellektuella nivå räcker inte till för att valla getter och kameler! Hur kan det komma sig att Svenska politiska partier kan falla så lågt och tummar på grundläggande värderingar som Svenskarna tror på och uppskatta mest i det här landet?
  Är detta bara för att locka till sig några futtiga röster som skall hjälpa visa stolvärmare att sitta kvar på sina stolar få en massa förmåner och parasitera på Svenskarnas bekostnad år efter år?

  • Den svårt hjärnsjuka muslimen har hamnat i rätt parti. MODERATERNA !

   Reinfeldt och Kristersson är överlyckliga för att fått tag i denna gök.

  • En bekant sade mig att i stort har de gamla latinska områdena fallit, medan den germanska ännu står. G.A. ll visade en gång var skåpet skulle stå.

 142. Ha framtidstro, ha framtidstro!
  Jag har röstat SD sedan 2002, då Vi endast var 1,44%, eller 76.300 av valmanskåren som hade modet att rösta på SD.
  O, oj, oj……och oj vad mycket skit jag har fått för detta blivit hånad, bespottad och förtalad. Men vem bryr sig när man innerst inne visste att man alltid har haft rätt!
  Nu kommer f.d. vänner och bekanta krypande med ursäkter och bortförklaringar.
  Sverige är full av ”roddare”, vilka snabbt vill tillhöra den rätta sidan!
  Men jag glömmer inte så lätt och ber dessa individer fara åt h-e och är definitivt inte förlåtande mot ryggdunkande och lycksökande charlataner.
  Hämnden är ljuv sägs det och den söta smaken stannar länge, länge……länge kvar i munnen!

  • Så kommer det vara med AfS också om några år när de gått om SD. Då kommer folk säga, hur kunde vi vara så dumma som trodde rösterna var bortkastade 2018. Men då kommer vi vara så upptagna med återvandringen så vi lägger ”vad är det ja sa” åt sidan.

   • Bäste Swedal,
    Jag har nu gjort mitt för Sverige och kommer att flytta utomlands där man får tänka, säga och vara sig själv.
    Efter ett strävsamt yrkesliv med miljon efter miljon i inbetalade skatter och där mina företag har åstadkommit enbart exportinkomster för Moder Svea runt tre miljarder kronor!!!!!
    Jag är trött, mycket trött på svenska politiker och deras entourage av bidragstagare!
    Det får vara nog nu och jag tillsammans med 50.000 andra svenskar, vilka årligen emigrerar, tackar för oss och blir mottagna med öppna armar.
    Att vara etnisk svensk utomlands är mycket tacksamt då Vi anses vara ett hårt arbetande släkte med anor från Vikingatiden i Vårt blod!
    Ber att få önska lycka till i framtiden!!!!!

    • Här verkar inte finnas någon framtid. Förr eller senare får man väl följa efter och ”fly” från sitt land. Men tills dess får man hitta något att ställa sitt hopp till för att stå ut med tillvaron.

  • Jag var med sedan start…Anders Klarström i Rålandshovsparken mm. Det var lättare att hålla möten ifred på den tiden…trots att vissa skins inte applåderade det dom tyckte var bra , utan visade det med höger arm…
   Men på den tiden var gesten inte HMF när det var inom gruppen så att säga.
   Sedan började polisen både civil & uniformerad att tränga in på privata fester , typ en middag , en spelning , firande av födelsedag osv…och direkt någon höjde höger arm ..avbröt polisen festen–bröt strömmen , började ta ID på deltagarna..mopsa upp sig och vara stöddiga… sett det massor av gånger. .–
   ( Jag tänkte väl mest att gesten var ett sätt att visa trots mot regimen..och kunde vänstern hela tiden hålla på med knutna nävar , hammare & skäror , Stalin , Lenin ..tja..får den ena hylla odemokrater så skall väl alla få ? )

 143. Medan muslimerna sitter i sina källare och planerar hur man ska ta över Sverige, är politikerna upptagna med viktigare saker.

 144. Ser på Joakim Lamottes reportage från Sätra i går, flera hundra tusen personer har redan sett det.

  I Sätra driver utlänningar runt i flock och misshandlar, rånar och trakasserar svenskar. Många utsatta berättar om en vardag präglad av våld, rädsla, oro och instängdhet. Sjuklöverns ”öppna samhälle” levererar.

  Antalet utlänningar ökar, exponentiellt. Redan vid ankomst påbörjar de hitresta koloniseringsprocessen. Man inmutar områden där svenskar inte tillåts leva fritt, den svensk som kan flyttar, många blir dock kvar. På dessa områden förökar sig de hitresta mycket snabbt, stora svärmar avkommor driver planlöst runt på kvällar och nätter, vidare hämtar man i samma rasande tempo hit släktingar och vänner, genom smuggling, bluffgiftemål eller bluffjobb. 2 blir 4 blir 8 blir 16 blir 32 blir 64 blir 128 blir 256 osv.

  Den svensk som fortsatt tror på en ljusning i detta land behöver vakna upp, inte ens helt avslutat asyl bidragsinvandring i kombination med hemresebidrag (vilket knappt ens SD föreslår) kommer göra ens mätbar skillnad, det kan jag garantera.
  Och glöm ”sänkta bidrag” – då blir det våld och kaos direkt. Det finns inte en chans i helvete att svenska staten kan hantera hundratusentals människor med smak för sönderfall och våld, staten kan inte ens utvisa en handfull kriminella, det är fakta. Kaoset lurar under ytan, den politiker som genomför förändringar som sätter landet i brand finns inte (utöver möjligen AFS).

  Kolonier, utanförskap, islamism, allt detta växer av egen kraft i en helt obrytbar spiral, rakt ner i helvetet. Under tiden ser sjuklövern en helt ny väljarbas växa fram och anpassar sig snabbt till detta, det är redan nu så att svensken i de större städerna är på mycket god väg att bli politiskt irrelevant, ett särintresse. Och kom ihåg, detta ser och vet de sjuka sju om, dom ser det komma och dom kommer aldrig vika från målet att göra svensken till ett särintresse, detta då svensken i dag är ”hotet” mot deras politiska existens.

  Ett kort episod från gårdagens timslånga reportage.
  https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1040825586066807/

  • Skrämmande dokument över ”Sverige” (jag trodde att Lamotte var på besök i Afrika men det visade sig vara Gävle!).

   • Ett tjatter från importfolken så det var omöjligt att höra vad dom hade att säga.
    SVERIGE är slut, det finns ingen chans att vårt land blir normalt igen.

   • Fegt, rent kriminellt. Men det passar såklart de sjuka sju som handen i handsken att vi svenskar är fullt upptagna med att parera stenar som kastas på oss av deras nya väljarbas, då finns ju ingen energi över att vända mot makten. Söndra och härska.

  • Sverige är helt klart utsatt för invasion. Kolonisation. Dessa invällare suger ut Svenska statens resurser. Klassisk imperalistisk strategi.

  • Såg hela reportaget nu. Vilken tur att man bor i skogen och slipper dessa IQ68 människor till vardags. Vi är så totalt olika dem till både utseende och sinnelag. De är bara här av en enda anledning, och det är inte att bli en del av det svenska samhället. Vi måste börja återvandringen av dessa människor nu!

   • Precis så är det, för allas bästa. Förstå vilket kaos det skulle bli om vi gjorde slag i saken och skickade hem 1 miljon eller fler, vilket är vad som krävs. Jag ser tyvär inget hopp. ”Minsta motståndets lag” en allom-mänsklig egenskap, det vill säga det obehag vi hade behövt genomleva för att rensa upp landet kommer de flesta vilja slippa så länge det går.

 145. OT:
  Den enorma diskussionen om stöd till funktionshindrade är ju helt och hållet orsakad av att det avslöjats ett omfattande, systematiserat fusk i ”vissa kretsar”.
  Sedan har alla de legitima behövande blivit de som drabbats stenhårt.
  Sverige, som ju är ett humant land, hade råd att hjälpa sina behövande så länge ingen parasiterade på förmånen.

  Nästa stora fuskhärva kommer att bli all tolkhjälp som kostar svindlande summor.
  Ett, till stor del, rent bluffbehov, från människor som mycket väl klarar tillräcklig svenska.
  Dessutom, varför i fridens namn skall det läggas pengar på tolkning i domstolar och liknande, om man vill åstadkomma integration?
  Vem f-n tror att någon svensk skulle få tolkhjälp i ett MEA-land?

 146. Hur i h,,,, kan dessa erbjudas plats i politiken? Det har ju visat sej gång på gång att dom skiter fullständigt i gällande praxis

 147. Dagens höjdare i dumhet SVT. Dom diskuterade jag vill bli statsministern morgonprogramet. Maria Ferm säger hur SD visa hur Åkesson får råd från en grupp män. Inte en kvinna men SD är ju ett mans parti. Snacka om att ligga på en fjortis nivå. Farliga är att hon får mycket tid i tv.

 148. Hmm det här bör väl vara något för MSM medierna att ta upp. Jag menar man brukar ju fråga Jimmy hur han ställer sig till vad någon lokal SD politiker har twittrat.
  Men nä så kan man ju inte göra för då är man ju opartisk….hmm

 149. Ynkliga socialister och moderater!

  Är det bara Sverigedemokrater som behöver avrättas offentligt?

  Hur är det med socialisten Löfvens morfar, nationalsocialisten!!!

 150. Det är något lurt. Vem är ansvarig för beslut om uppehållstillstånd på Migrationsverket? En Somalier? Någon muta erlagd? PK partierna vill gärna ha Kulturberikare på sina listor som dragplåster och godhets alibi.

 151. Är den muslimska MODERATEN som hoppade på en kvinnas mage så hon sket på sig ,är han kvar som Moderat politiker ?
  Kanske dåren sitter i knät på Kristersson som rådgivare ?

 152. Har Ulf Kristersson hoppat på systerns mage tänkte jag först. Det kan väl ändå inte vara sant. (Det är ju Uffe som är avbildad).

  Sedan insåg jag förstås att det bara var fråga om en vanlig muslimskt kvinnoförtryckande sedvänja.

  Ulf Adelsohn må ha varit macho men jag tror inte att han hoppade på fruns mage. Men tiderna ändras och Sverige blir alltmer spännande.

 153. 95%av Svenska kvinnor kommer inte att rösta på SD, vilket betyder att man inte vill ha några förändringar. Detta låter som ett problem som kvinnorna får lösa.

 154. Har man en sådan pass störd hjärna så betyder 10 år ingenting.

  Säpo borde kolla honom INNAN något händer..

 155. Vad kan en maghoppande somalier tillföra Sverige? Ingenting av värde för sveriges folk. Vad har en sån typ att göra i svensk politik? Fullständigt obegripligt….!
  U S C H !

  • MODERATERNA gilla denna sorts invandrare. Dom får t.o.m. bli medlemmar i Moderaterna. Muslimer som hoppar på en kvinnas mage så hon skiter på sig)

   KRISTERSSON vad är det för fel på dig ?
   Dessa dårar vill styra Svenska folket. Sverige är SJUKT, MYCKET SJUKT.

   • Sverige INTE är SJUKT.
    Det är de topparna inom Riksdags Partier (inklusive SD, se Kent Ekeroth petning från vallistan till Riksdagen) uppbakad av hundratusentalls politruker, byrokrater/tjänsteman, som styr och ställer till efter sina SJUKLIGT makt begär, som i högsta grad strider mot den svenska folkets intresse och välbefinnande.

 156. Eftersom dom allra flesta kvinnorna i Sverige inte röstar på SD, så får dom väl slappna av och njuta om dom blir våldtagna av invandrare!

 157. Valets viktigaste fråga för journalister är inte migration, klimat, trygghet, vård utan det är:
  Vilket parti kommer du inte att samarbeta med oavsett vilket fråga det gäller.

 158. Tack Egor ännu en gång för lysande grävande journalistik. Man undrar gång på gång hur fullständigt genomkorkat det svenska systemet är.

  • Det svenska systemet är inte korkat, tvärtom, det är nästan för bra för att vara sant – för de, som vill förstöra Sverige och förslava dess befolkning.

 159. Tack för detta reportage, Egor, även om det får mig att må ännu sämre 😉

  Riksdagspartierna har segervittring och har släppt alla hämningar. Inte så att deras egna partier växer, utan för att de sammantaget kommer att få c:a 70% av rösterna och därmed kan fullfölja Sveriges förstörelse i ytterligare 4 år. När landet väl har kraschat spelar folkets röster ingen roll i alla fall…

  För alla politikerna är det Sveriges förstörelse, som är målet. Deras vision om det globala världsriket New World Order kommer nu allt närmare och Sverige faller snart som ett övermoget äpple.

  Varför då bry sig om sådana bagateller, som att riksdagsmän är dömda brottslingar. Svenskarna är ju nu så förvirrade, så de kommer ändå att rösta för sin egen undergång…

 160. ÄNDRA PÅ DEN VANLIGA GRUNDTANKEN!
  Min tolkning om att invandrare går fria för rasistiska handlingar finns det massor av bevis för, brända bilarnas och skolornas taktik är den extremrasism svenska folket är utsatta för, talar ett annat språk.
  När nu politiska partier försvarar invandrade rasister och som i det här fallet en sadist, vilket är en extrem form av rasism därför är inte sådana här partier värda folkets röster!

 161. På Malagas vinstänkta redd,
  se Svaret Rudolf som dansar.Länge sedan jag hörde denna vackra visa(skriven av Erik Axel Karlfeldt) sjungas.Kulturell Censur råder i Sverige.

 162. Här förfasar man sig över att Kent Ekeroth försvarar sig i en krogkö medan misshandlande idioter med fängelsestraff i bagaget nomineras till ansvarstagande uppdrag i samhällets tjänst!? Vad händer?

 163. Den här hemsidan som länkas till längst ned i denna kommentar. Den måste omedelbart spridas vidare till alla som tvekar och som funderar på att eventuellt rösta på SD. I 10 punkter som tar 10 minuter att läsa sammanfattas hela problematiken kring invandringen och forskningen kring denna. Fullständiga referenser finns. Sprid den vidare. NU ! Om du ska övertyga någon om att rösta SD och du bara har en hemsida att referera till så är det denna:
  https://folkhemellermangkultur.webnode.se/

 164. ”… avtjänat sitt straff så är man fri från rättvisan…” Jag blir rasande varje gång jag hör detta synsätt! Har man behandlat en kvinna på det sätt som här beskrivs har man förlorat all ära för all framtid som jag ser det! Det är en sak att det svenska samhället inte orkar bjuda brottslingen på gratis pensionatsvistelse (= fängelse) längre än en begränsad tid – men enligt detta synsätt skulle brottet alltså liksom aldrig ha ägt rum så snart straffet är ’avtjänat’? (den mördade väckas till liv igen???)

 165. Det viktigaste är att eleverna får godkänt betyg, alltså inte att de lär sig svenska språket. Jag har själv märkt av denna attityd bland invandrarfamiljer där läraren är elak om de ger sonen ett F.

  F as in fail!

 166. Bara för att man har avtjänat sitt straff betyder inte det att man har sonat sitt brott. Det beror helt och hållet på vad man dömdes för. Jag anser att det är vissa brott man moraliskt aldrig kan sona. Detta är ett sådant brott. Vem vet vad som rör sig i huvudet på honom idag?

 167. En sådan tycker M är lämplig att ansvara för barnens skola och utveckling. Byt politiker och våga möta problemen!

 168. Ett förslag – kanske skulle det kunna drivas av SD – vore att återinföra möjligheten att stryka personer på valsedeln.

  Det var nämligen så innan det mer eller mindre i smyg ändrades. Man kunde då gå igenom listan på valsedeln och stryka de olämpliga, som då kunde halka ner en bit.

  (Numera kan man visserligen stryka de olämpliga, men det betyder inte längre att de får en röst mindre – strykningen räknas helt enkelt inte alls.)

  • Hade jag rätt att rösta i Katrineholms kommunal- o landstingsval skulle jag välja en M-sedel och stryka samtliga namn på listan.
   Detta förutsatt att de gamla reglerna gällde.

 169. Rasistkortet, rasistkortet så klart vilket tycks skrämma skiten ur Moderaternas partiombudsman i Sörmland Martin Edgélius!

 170. Ännu en pinsam kandidat för M. Tror de att de kan bli en attraktivt invandrarparti? M är attraktivt för de som anser att de betalar mer i skatt än var de har nytta av och dit tillhör inte de stora flyktinggrupperna. Hade vi inte haft flyktinginvandringen så hade M vart Sveriges dominerande parti idag.

 171. Bildningsnämnd? I Katrineholm?
  Är Göran Persson hedersordförande?
  ABF i tvärpolitisk tappning?
  Varför deporterades inte berikaren efter de fyra månaderna i rättsligt förvar?

 172. ”I två val i rad har Ismaiil Mahamed Mahamuud från Katrineholm stått på
  Moderaternas riksdagslista. Utöver detta representerar han partiet i sin
  kommuns bildningsnämnd och fram tills nyligen satt han i Sörmlands
  landstings hållbarhetsberedning.” ….men är det underligt att det går käpp rätt åt helvete med Sverige?

 173. Är det någon som vet om hon fortfarande lever? Jag antar att han kan påverka hennes liv var hon än finns, genom släkt och ”vänner”

 174. När kommer reglen i hur många generationer som svensk du har bakom dig, innan du får styra i landet, som det är nu kan någon kapa fartyg i Somalia, för att nästa år sitta i Sveriges regering.

  • Man borde vara född i Sverige för att få bli riksdagsman.
   Som det nu ser ut kan vem som helst ur klansamhället ta sig in i riksdagen med hjälp av ”klankryssandet”.
   I det här fallet borde han ha åkt ut för att ha misshandlat sin syster.
   Istället blir hans syster utvisad.
   Är vi riktigt kloka i Sverige?

   • ”Är vi riktigt kloka i Sverige?”

    Majoriteten är patetiska, men det finns en liten klick riktiga män (och kvinnor) kvar. Dock behövs det en ledare för att samla männen, och chansen att en svensk karismatisk, stolt, kapabel och villig ledare ska dyka upp existerar inte.

 175. ”Generellt sett i det här landet har vi en tradition att om man avtjänat sitt straff så är man fri från rättvisan. Och alla människor har rätt att gå vidare med sina liv.”

  Men från sina av andra påstådda nazistiska rötter kan man aldrig bli fri. Också det är tradition som ”vi har i det här landet”.

  Vilka fina traditioner, det må jag säga. Fast det är väl överord att kalla dem för generella.

  • Fri från rättvisan är inte detsamma som att man inte har utfört den/de handlingar man blivit dömd för.

   Inom politiken har vi uppenbarligen även traditionen att det tidigare förträdare för ett parti haft som sina åsikter, det är även senare företrädare ansvariga för och belastade av … även flera decennier senare.
   Därför är det konstigt att inte kommunismens och socialismens hemskheter från 1900-talet över huvud taget verkar ligga som en blyvikt på V och S.
   Visst ja, förlåt, det gäller ju bara icke-kommunister och icke-socialister! Det kallas för värdegrund och allas lika värde!

   • Vi får göra vårt bästa för att få folk inse detta, framför allt den yngre generationen. Om och om igen. Och inte skygga tillbaka för en konfrontation. Vi kan bara vinna på det.

  • Notera dock att de ”nazistiska rötterna” bara gills om man inte de facto samarbetade med nazister (i.e. för SD gills det, för S och C så gills det inte).

 176. Vilket djävla as!!! Och sådana djävlar samlar svenska politiker på inför
  Sveriges ras av det SVENSKA samhället? UT MED ALLA SOM HATAR SVERIGE
  OCH VÅRA LAGAR1

  • Instämmer, och tittar vi röstsiffrorna blir vi nog inte så många kvar, både bostadsbristen och arbetslösheten och säkert många fler problem skulle lösas i ett nafs

 177. Helt fucking otroligt !!! Att han inte blev utvisad visar på den flathet, feghet, svek och förljugenhet som florerar i NÄSTAN alla partier, undantaget SD, som kör med raka puckar, sanning och riktighet. Sen är det väldigt få som kan stå för vad dom säger 🙁

 178. Beskåda det nya folket, beskåda Löfvens verk, lögnernas slott, där är det förbjudet att ropa: Kejsaren är naken – för då är du rasist min vän.
  Politiken är äckligt, politikerna är äckliga – med ett visst undantag.

 179. Hva er galt med det Svenske rettsvesenet? 4 måneder i fengsel for drapsforsøk ?

  I tillegg viser han åpenlys rasisme, er tilhenger av islamsk sharia og belønnes med tillitsverv hos M.

  Hvorfor finner etniske Svensker seg i svindelen?
  Alle kan se at historien om Sverige med den sosialist-feministiske regjering ikke får happy ending.

  • Norge har visserligen problem också (med somalier, pakistanier och dylikt), men för att svara på din fråga om varför svenskarna accepterar detta: för att det finns ytterst få riktiga män kvar, och vi som finns kvar har insett att det är så här cucksen och batikkärringarna vill ha det…och om vi försöker göra något åt det, så är det vi som åker i finkan.

   Min slutsats är följande: om det finns vittnen så kommer jag inte göra någonting för att skydda någon annan än mig själv och min familj. Finns det inte vittnen så är det ”SGT” (skjut, gräv, tig…en norrländsk grej) som gäller. Jag planerar för min flytt och om ingen karismatisk, kompetent ledare dyker upp innan dess så kommer jag göra mitt bästa för att glömma detta land och folk. Detta folk äcklar mig och jag kommer inte riskera någonting för att skydda denna genusneutrala hönsflock.

 180. Mannen dömdes till fängelse i fyra månader. Tingsrätten skrev i motiveringsdelen av domen:

  ”Brotten är av sådan art och har ett sådant straffvärde att annan påföljd än fängelse inte kan väljas.”……..

  Öhh, Skulle det inte varit 4 år.

 181. Moderaterna gräver sin egen grav.

  Det provocerar mig något oerhört att folk är så här flata och indirekt stöttar förtryck mot kvinnor. Jag som bär svenska värderingar förstår inte detta.

  Tack Egor för ditt arbete, det förändrar samhället på ett bra sätt.

 182. Att en människa kan låtsas om att detta inte har hänt och gå vidare i livet med gott samvete påvisar minst en av två saker:

  1. Personen i fråga är psykopat
  2. Personen i fråga ser inget problem med det då dess kultur och syn på livet tillåter detta

 183. En ynkrygg, en kvinnomisshandlare som naturligtvis inte kan försvara sitt beteende ”min advokat sa….”
  Skönt att jag gick ur moderaterna för flera år sedan.

 184. M-muppen säger: ”– Generellt sett i det här landet har vi en tradition att om man avtjänat sitt straff så är man fri från rättvisan. Och alla människor har rätt att gå vidare med sina liv…”
  Gäller dock inte SD-politiker.

 185. Vi är nog många som undrar vad Kristersson egentligen menar med ”anständighet”. Jag uppfattar den förtroendevalda moderatens uppvisning i våld som kulturellt betingad psykopati. Det hade varit ”anständigt” att låta den klanvåldsutsatta kvinnan stanna och låta klanvåldsbrottslingen utvisas. Hur flat får man vara som moderat?

 186. Finns bara ett straff för en sådan person – Skjut kreaturet som har en så skev människosyn till kvinnorna – MEN HELA 7-KLÖVERN HAR JU LIKA JÄVLA SKEV MÄNNISKOSYN.

  • Det kanske trots allt inte är så ofattbart om man tänker efter. M valde en muslim att representera dem och man ville inte ens bakgrundskontrollera honom eftersom marxismens ”värdegrund” säger att alla muslimer är högutbildade och laglydiga. Man har avsiktligt valt att blunda för verkligheten. Varför? Jo pga entrism. Man ser på demografin (muslimer föder många fler barn) att islam kommer ta över väljarmajoriteten Sverige såsmåningom och pga att man är identitetspolitiska pacifister (de anser att goda avsikter är viktigare än goda resultat) föröker man nu lämna över makten till dem frivilligt.

 187. Känns tyvärr att Sverige går mot en allt mörkare framtid. Allt detta sanktionerat av politiker från höger och vänster. Må rättvisan hinna ikapp er!

 188. SD anklagas för att ha nazister bland sina väljare.

  Precis som alla de andra partierna har de säkert det men bara SD klandras för dessa väljare.

  Denne islamist kan ”gå vidare” efter sitt grova brott enligt MUF ombudsmannen efter avtjänat straff som om ingenting hänt. Tydligen lite SSU islamism i MUF också.

  Märkligt är då att de före detta nazister som finns i Sverige aldrig tillåts ”gå vidare” efter att de kommit på bättre tankar utan blir kallade nazister för gott resten av livet.

  Tala om dubbla måttstockar.

  Att karln inte blev utvisad precis som sin syster innebär politisk korruption för det bottnar säkert i detta att han är kvar i Sverige.

  Hans uppfattning om att integrering i det svenska samhället är viktigt för invandrare bottnar säkert i att han menar i det kommande svenska samhället dominerat av Islam.

  Asylsökande som döms för brott skall naturligtvis få sin asylansökan avslagen direkt och sättas på första färdmedel ut ur landet.

  Denne man skall inte tillåtas vara kvar i landet.

  Hans plats skall tas av verkliga asylsökande!

 189. Härligt med så initiativrika pensionsräddare som Ismaiil.
  Han blir nog en sann glädje för alla våra feminister framöver..

 190. Att Moderaterna syftar på ”moderata muslimer” visste vi ju, men frågan är om dessa shariapoliser verkligen är så moderata.

 191. Det där med hållbarhet och bildning
  är väldigt centralt i dagens Sverige. Inte minst i Katrineholm.
  Att vara ett föredöme är viktigt för en politiker.

LÄMNA ETT SVAR