Faksimil Mapio/Facebook

S-politikern Lottie Fallman avgår efter Samhällsnytts avslöjanden

Delningar

Under dagens sammanträde i kommunfullmäktige i Söderköping beslutades att tillgodose Fallmans begäran om entledigande från alla politiska uppdrag i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige i Söderköpings kommun.

I en intervju för Folkbladet beskyller hon Samhällsnytts avslöjanden för beslutet och menar att hon blivit ”trakasserad”.  Invånarna i Söderköping ställer sig samtidigt frågande till denna förklaring i den lokala Facebook-gruppen Politisk debatt i Söderköping och menar att det är Fallman själv som utsatt andra för trakasserier genom åren. Enligt en källa med insyn i ärendet som Samhällsnytt har varit i kontakt med finns det en annan förklaring till avgången.

Fallman har, enligt uppgifter från källan, kommit att ses alltmer som en belastning för Socialdemokraterna på grund av hennes kopplingar med den dömda sexualbrottslingen Arif Moradi.

Tidigare uppmärksammades hon i samband med att hennes son tillsammans med Arif Moradi träffade Sveriges statsminister Stefan Löfven.

Fallman anklagades även för att ha ifrågasatt brottsoffret – den 14-åriga flicka som blivit utsatt för sexuellt ofredande av Moradi. Under hösten engagerade sig Fallman för att Moradi skulle släppas fri från Migrationsverkets förvar i Flen där han sattes i början av november ifjol i väntan på utvisning. Kampanjen för att frige brottslingen slutade med att Migrationsdomstolen i Stockholm upphävde förvarsbeslutet förra veckan – med hänvisning till bland annat Moradis ”offentliga roll i sociala medier”.

I slutet av december 2017 uppmärksammade vi att Fallman i sin roll som kommunpolitiker utsatt flera kommuninvånare för trakasserier och oönskade kontaktförsök för att tysta deras kritik mot henne.

LÄS MER: Kommuninvånarna jagas av S-politikern -”Hon vill få mig att vara tyst”

I intervjun med Folkbladet hävdar Fallman att hon fick stöd från Socialdemokraterna lokalt – detta trots att hon enligt våra uppgifter mer eller mindre tvingades att avgå. Samhällsnytt har tidigare uppmärksammat nepotismen och den osunda kulturen i kommunala förvaltningar i en krönika.

Enligt våra uppgifter planerar Fallman nu att ägna sig åt ensamkommande istället för politiken.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

322 KOMMENTARER

 1. Glöm inte att stötta Samhällsnytt ekonomiskt!
  Nu kan hon åka till Afghanistan och stötta de ”ensamkommande” på hemorten.

 2. Kul att se att min månatliga donation, om än liten, kommer till samhällsnytta! Kudos!

  Jag uppmanar också fler att donera till alternativmedia, det behöver inte vara mycket, 50-100 SEK hjälper tillräckligt om numerären stiger.
  För en objektiv media in i framtiden, med början september 2018!

 3. ”Enligt våra uppgifter planerar Fallman nu att ägna sig åt ensamkommande istället för politiken.”

  Batikhäxan Fallman får nu gotta sig med sina älskade skäggbarn dygnet runt. Varje vänsterkvinnas våta dröm.

 4. Haha.. glömde läsa sista raderna….
  Nu ska sexhäxan börja leka med sina s…leksaker,,, Ensamkommande 40åringar….

 5. SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

  Va bra att denna person Lottie Fallman försvinner och hur kan man ta ett samhällsansvar genom att försvara brottslingar obegripligt
  Vilka stolpskott till politiker vi har i vårt samhälle

  Bra jobbat och ett HAND HJÄRTA till dig IGOR för ett föredömligt jobb med att gräva fram denna S Häxas dolda agenda

  Dumt att heta Fallman !!! Kan ju bara gå på ett sett
  Hon får väl använda orden som Torbjörn Felldin myntade en gång i tiden
  Detta blev inte mitt fall Men just detta blev hennes fall

  Sedan skall denna sexualbrottsling ARIF MORADI som utövade sexuella tafsade på flickan utvisas ur Landet omgående
  Finns inte på kartan att han skall få vara kvar

 6. Allt fler damer (feminister) har upptäckt att politiken består inte bara av att synas välsminkad i rutan och dessutom i rätt kameravinkel: avhoppen av dessa #hoppjerkor blir nästan daglig läsning. Inte bra att vara belastning oavsett parti.

 7. Antar att det är ett gott tecken, att inte ens sossarna kan acceptera politiker som agerar som om de vore maffiabossar.

  Jag har makt och jag kan göra precis vad jag vill, oberoende av lagar och regler,
  tycks vara Lottie Fallmans syn på livet som politiker.

 8. Sparken känns väl inte så bra men det är bara att inse sitt stora misslyckande ,hon kan väl gråta ut med Eliasson och Rosanna.

 9. Ja, ja.
  Så man bädda,
  Så man ligga !

  Bra att Samhällsnytt rensar ut det hysteriskt bedrägliga partiet.
  Ett parti vilket hymlar om utrensningar i andra partier.
  Som det nu är med avslöjanden om fusk, bedragna väljare, lösa påståenden mm
  Att man har partimedlemmar i hela ledet, vilka begår eller uttalar sig upp åt väggarna .
  Och ändå rensar man inte ut skithuset och slutar med alla sina sossefasoner.

  På 70 – talet skulle ingen valpropaganda bedrivas på arbetsplatser. Men alla på mitt jobb uppmanades att ”Rösta Solidariskt. Rösta på Socialdemokraterna !”
  Detta då L-O ombesörjde att alla fick en dos . Banden mellan L-O o sossarna är ju välbekant och helt i stil med troll o annan sossetaktik !
  Åtminstone kan jag med rent samvete erkänna att jag ALDRIG röstat på vakumskallarna.

 10. Haha! Lika gott åt henne, obehagliga människa, tur att det finns en gnutta vett kvar i huvudet på samtliga. Må de ensamkommande behandla och berika dig lika ”gott” som Moradi behandlade 14-åringen, det är du verkligen värd❤️

 11. Så skall slipstenen dras!
  Vad vore Sverige utan Samhällsnytt och dess suveräna och riktiga journalister?
  Den här gången var det Egor som dukade bordet för oss ”vanliga” ! ????????

 12. Samhällsnytt gör skillnad och är en stor tillgång för Sverige!

  Ni på Samhällsnytts redaktion gör ett fantastiskt arbete och det är en fröjd att äntligen få läsa en tidning gjord av proffsiga journalister som aldrig ger sig.

  Tack!

 13. Härligt. KARMA ! Drevet går. Nu får hon känna på sina egna metoder. Fortsätt jaga alla vänstermuppar. Bra Samhällsnytt. Mera !

 14. En politiker som trakasserar sitt eget folk och gosar med främmande predatorer. Inte för att jag vet om Fallman passar in på den beskrivningen, men om hon inte gör det så gör många andra det…

 15. Aha, då kommer hon alltså i fortsättningen att stå till arbetsmarknadens förfogande?
  Eller skall det allmänna även framledes ta hand om henne?
  Fortsättning lär följa.

 16. Anotherone bites the dust. Återigen dags för ett glas champagne – det är en sådan glädje att få se maktfullkomliga människor bli avklädda. Gott!!

  • hoppas fler utomstående kan tipsa till SN anonymitet gäller vi är inte så korkade som AB är att vi sätter ut några namn på dom som vill vara anonyma än mindre bild

 17. En eloge till Egon och ni andra på Samnytt. Ni har lyckats förändra Sverige till det bättre ett litetsteg. Men många småsteg blir ett stort.

 18. Jag är egentligen emot hetsjakt och aggressioner mot enskilda personer så till den grad att man försöker använda metoder där man kontaktar arbetsgivaren och försöker få personen sparkad och därmed förlora livsinkomster osv. Men detta är ju en välkänd metod som vänsterns extrema hantlangare använt under en längre period och systematiskt utnyttjar mot alla man förlorar debatter emot, invandringskritiska opinionsbildare och privatpersoner som inte inrättar sig i
  åsiktskorridoren. På sistone har jag börjat bli så frustrerad och förbannad över den dessa fula och smutsiga tilltag att jag känner att varför ska vi på den ”onda” sida (enl deras definition) vända andra kinden till och ta obegränsat med skit, hat, hetsjakt, förtal, smutskastning. Lite som figth fire with fire.

  Är det nåt dessa mångkultursmarxister, socialister och kommunister ogillar starkt är att bli utsatt för samma personliga förföljelser som man utsätter andra personer som inte delar deras världsbild, problemformuleringar samt åsikter. Så fort dessa utsätts för liknande drev, uthängning, attacker osv så är det ett jävla gnällande och offerkofta som gäller. Fejkregrekiskan Alexandra Pascalidou är ett lysande exempel, men det finns otaliga andra exempel. Den främsta näthatarrörelsen idag är tveklöst batikhäxorna och fjollmännens JÄH rörelse som numera liknar en sekt, som har kopplingar ända upp till myndighetsnivå.

  Vad som är utmärkande för många av dessa indoktrinerade maximens propagandister och mångkultursaktivister är att man helt saknar förnuft, logik, samt förmåga att tänka själva, därav sektbeteendet. Det värsta är att många av dessa svagbegåvade individer sitter dessvärre på diverse beslutande positioner. Allt från statsråd, inom SVT, socialtjänster, rättsväsendet, länsstyrelser, landstingen osv och bedriver politisk aktivism, trots tydliga regler, lagar,
  förordningar osv som avkräver politisk neutralitet i yrkesutövandet osv. Säger bara, bring em all down.

 19. Stefan Löfven Sveriges ledstjärna Nr:1

  Statsministern ser så nöjd och belåten ut då han poserar tillsammans med det renhjärtade oskuldsfulla ”flyktingbarnet” Arif Morad

 20. Fallman kan väl bli hjälparbetare i Afghanistan nu då när hon blivit entledigad så gör hon lite nytta för mänskligheten.

  • Nu råder som bekant ingen brist på flyktingbarn i åldrarna 17-55 utan snarare är det brist på etniskt svenskar som man kanske kan köpa en uppblåsbar variant från China. Glöm bara inte betala de nya omotiverade straffavgifterna Post-Nord hittat på.

  • Plus ett stearinljus och Carolas ”främling vad döljer du för mig” så skulle det kunna bli riktigt romantiskt

 21. Lille Morgan presenterade åtgärder mot brottslighet idag. Kan bara konstatera att S är främlingsfientliga rasister
  Kopiatorn har gått varm att kopiera SD’s politik. Dessa åtgärder föreslog SD för flera år sedan. Vilka sossehycklare.
  Sossarnas trovärdighet är noll.
  Nu måste väl det sovande folket vakna.
  SD2018

 22. Inte för å va sån, men borde hon inte ha råd med tandställning med den lönen hon haft ? Hon är dessutom inte vacker en cm².
  Ett riktigt praktexempel på en batixhäxa ju. 🙂

 23. Ensamkommande Afghaner är en födkrok för somliga Svenskar. Den dumme Svensken betalar kalaset. Vi har tröttnat på dumheterna!!!

 24. Samhällsnytt gör skillnad. Troligtvis skulle hon ha suttit kvar, om inte detta hade uppmärksammats på bästa sätt.

  Och nu har hon mer tid över för sin ”boytoy”… Kanske hon kan få honom att lämna de unga flickorna i fred nu?

 25. Begriper inte vad som rör sig i vissa personers huvuden. Men som vanligt så återkommer man till frasen ”det är inte konstigt att det ser ut som det gör i Sverige idag – kan det bli annat”

  SD 2018

 26. Lottie Fallman må tro att hon har haft en söt liten affär med ett oskyldigt litet ensamkommande barn. Arif Moradi är dock inget annat än en fullvuxen man.

 27. Vad tycker den numera sparkade feministhäxan Fallman om hennes efternamn? Ligger hen och vrider sig om nätterna för att hon inte heter Fallhen i efternamn.

 28. Hoppas Löfven blir gruppvåldtagen av ett gäng afghanska homosexuella ” barn ”
  Men vem vill ge sig på kommandorans son..

 29. Politiker av Fallmans typ är mycket dyra för skattebetalarna. Avgick de alla skulle det innebära miljardbesparingar för kommuner och landsting.

  • Förmodligen skulle det finnas utrymme till att fondera en del av statskassan i pensionsfonder, vilket på sikt skulle gynna alla svenskar!!!

   • Pensionsfonderna försvann efter den senaste djupa lågkonjunkturen då Göran Persson måste rädda kapitalisterna, eller som det då hette återställa förtroendet för det finansiella systemet vilket var en förskönande omskrivning för att plocka pengar från arbetande svenssons som i stort kunde känna sig blåsta

 30. Hur vågar någon alls kritisera den röda politiska adeln.
  I medeltiden blev av med huvud och lemmar en sådan kritiker.

 31. Vill hon verkligen på fullt allvar att hennes barn och hon själv ska bli våldtagna av s k ensamkommande flyktingbarn eller liknande bottenskrap? Och varför vill hon medvetet krossa sina barns och barnbarns framtid?

 32. Dessa vänstervridna ”batik-kvinnor” som gör allt för att skydda de ljugande ”välfärds-migranterna” även när de begår sexualbrott mot minderåriga flickor, säger en hel del om hur snedvriden deras världsbild är!!!

 33. Kan inte Samhällsnytt gräva fram någon” snaskig” grej om ”svetsaren” ” hovnarren” L..en också så han utesluts ur partiet !? Han är ju inte bara en belastning för partiet utan en belastning för hela Sverige Ha ha ha
  Fast det gör ju ingen skildnad,? Ett helt gäng efterblivna sossar står väl i kö för att efterträda!!??

 34. Hallå, vad är det för fel egentligen på medelålders svenska kvinnor?
  Totalt sexfixerade så springer de omkring som löpska tikar bland dessa horder av yrkeskriminella s.k. ensamkommande män.

 35. Tänk om fler och fler blir varse om sanningen genom samhällsnytt? då blir vi snart av med varenda en som likt Fallman (S) belastar samhället.

 36. Hon har väl våta drömmar om dessa hazarer.Drf avgår hon så hon kan ägna sig åt detta i lugn å ro…Hon får väl inget annat….

 37. Hon har inte fått nog!!! Nu ska hon ägna ALL sin tid till ensamkommande!!!!! HELT OTIPPAT!!!!!! Det blir trångt hos damen nu!!!

 38. ”Enligt våra uppgifter planerar Fallman nu att ägna sig åt ensamkommande istället för politiken.” Hahaaha! Snart kommer klippen ut på redtube.. 😉

 39. Jag förstår inte riktigt hur hennes hjärncell arbetar, men hon väljer säkert rätt inriktning på valet av arbete…

 40. Ingen rök utan eld, dum blondin var ett vardagligt uttryck för 40-50 år sedan, här har uttrycket dum blondin även fått ett ansikte.

 41. ”Enligt våra uppgifter planerar Fallman nu att ägna sig åt ensamkommande istället för politiken.”

  Ok, vågar vi fråga på vilket sätt?

 42. Ytterligare en ”godhetsivrare” som faller.
  Och fler kommer att falla tack vare dom alternativa medierna. Låt oss nu arbeta hårt på att fälla trollen i trollskogen med faktabaserad sanning. För den 10:e september faller stortrollet självt så han kommer att få lämna trollfabriken på sveavägen 68.

 43. Säger som Greg Giraldo sa till Adam Corola på roasten av Pamela Anderson.

  ”Look at you, you horse tooth bastard.”

   • Aha, starta HVB hem! Se till att få dubbelt betalt för sin ”godhet” – skattepengar fyller kontot för hemmet/hemmen och annat fyller dem själva när betalning i natura utkrävs?

    • Absolut. Och som sosse och övriga vänstern är dom mästare på att rättfärdiga det som dom står på barrikaderna och skriker om ifall någon mer till höger gör exakt samma sak. Skandalöst och patetiskt.

    • Ja det är väl enda nyttan batikhäxorna kan göra. Krama ur musten så dom inte har energi kvar till våldtäkterna

 44. Kan väl bara säga att tyvärr har jag inifrån sett extremt många inkvoteringar inom socialdemokraterna som aldrig borde hänt, och där de inkvoterade inte har något mer än dumhet att tillföra, det tragiska är att har socialdemokraterna två saker att välja mellan (inkvotering eller att göra det bästa för svenska folket) så väljer socialdemokraterna inkvotering framför att hjälpa svenska folket.

 45. Grattis Lottie nu kan du ge dig hän till ensamkommande på heltid. vi skattebetalare sponsar din hobby via skattsedeln.

 46. Det var det dummeste jeg har hørt at hun skulle være en belastning for Sossarna . Hun er jo i godt selskap der . Men at hun er en belastning for Sverige er det ingen tvil om . Skam deg Farman ! . Ravn Figenschou.

 47. Minsann, minsann Lottie Fallman skall ”ägna sig åt ensamkommande ” i fortsättningen.Hmm…undra vad ”ägna sig åt ” betyder… Batikhen brukar ”ägna sig åt” skäggbarn på ett speciellt sätt.

 48. OT. Slaskbladet: Flera män gav sig på kvinna – utsattes för våldtäktsförsök och grov misshandel. Lotties älsklingar i farten?

 49. Är svenska kvinnor de dummaste i hela världen? Tyvärr finns svenska kvinnor på många poster, ofta inkvoterade. Sverige styrs inte med logik utan med ”känslor”, därför ser sverige ut som det gör idag. Av någon anledning tycker de flesta svenska kvinnor att feminism är idealet, pga att det är pk eller grupptryck? Kan bara konstatera att i både Danmark, Norge, Finland….alla andra länder så är kvinnorna smartare och har ett bättre ekonomiskt förstånd.

  • Finns många smarta kvinnor, men de lyfts inte fram i MSM. Dessutom följer många kvinnor Wallenbergs metod ”finnas utan att synas”.

   För att trycka tillbaka batikhäxorna, behöver vi vända deras egna metoder emot dom. Kalla dom lögnare i sociala medier. Skratta ut dom. Vägra ge dom anställning. Kalla dom psykiskt sjuka. Peka på dom och smussla ”kolla på den där …”. Helt enkelt, förskjuta dom från samhället, arbetsplatsen, grannskapet etc.

 50. Härligt att det fiss personer som även vill hjälpa invandrade pedofiler..
  Hoppas att hon även vill hjälpa inhemska pedofiler också, men kanske inte känns så PK..

  • Vem vet om hon inte redan gör det, den dära tumgossen till vänster om Stefan stolle ser lite misstänkt sliskig ut…

   • Jag tror det är Fallmans son. Det finns en film när de ställer upp sig för fotot där man säger ngt i den stilen. Tror man säger ngt om ordförande i SSU. Ngn som kan hitta filmen?

   • Örk va de ser sliskiga ut alla tre vid närmare eftertanke. Skulle inte ens våga segla med dem mellan Stockholm och Åland.

 51. Va skönt för Söderköping att bli av med ett av Såssetrollen. Det är bara att jobba på och se till så trollen håller sig borta från all beslutsfattande politik.

   • Exakt ! Sossekärringarna faller bort överallt i hela Sverige för att ägna sig åt något roligare än sossepolitik. Bara de gamla tokkärringarna stannar kvar för att biträda Stefan Löfven i hans fruktlösa kamp mot det Svenska folket och deras livsstil. Han är på väg utför han också.

   • yeah right:=) haha. Dere renser ikke bort noe. 60 No go Zones:) Sverige blir ALDRI det samme igjen. Dere røster på Islam, Islam´s coming knocking on your door;)

    Sharia 2030..

 52. Ägna sig åt ensamkommande, jag hoppas vår eminente Egor Putilov håller koll på hennes framtida förehavande. En sådan människa drar sig inte för att lura till sig miljoner från skattebetalarna. Allt för den goda sakens skull.

 53. Äntligen ett bra beslut och hon är inte ensam , för i en del kommuner går allt fler kvinnliga sossekommunalpolitiker in i den berömda väggen och lägger av med all politik. Löfvens lögn-och bedrägeripolitik gör framsteg överallt i Sverige. Till slut faller alltsammans i en enda stinkande rutten dynghög med tuppen Löfven på toppen galande av bristen på höns. Kuckeliku ! Var finns alla mina hönor nu ?

 54. Kanske en Elev för Lottie Fallman

  Ensamkommande som onanerade på buss till Norrtälje blev rådgivare åt regeringen ????
  Samt våldfört som Kvinnomisshandlare

  Mushtagh Hosseini, ordförande i ”Sveriges ensamkommandes förening”, har tidigare uppmärksammats i alternativ media och i sociala medier

  Vilken skitstövel som vi skall försörja
  Ut med han till hans primitiva Hemland Afghanistan

  • Hur fan kan man få bilda en förening för ensamkommande? Asyl eller inte är det som gäller. Antar att denna förening får saftiga bidrag?

   • Personligen så förstår jag inte denna regering som ”Svetsaren Löfven” företräder och om denna man hade något innanför pannbenet borde han förstå att han och hans regering företräder ett folk som tappat förtroende i allra högsta grad nämligen vanliga Svenskar
    Jaga rätt på dessa papperslösa samt icke önskvärda flyktingar och ut med dom omgående till sina hemländer

     • jag misstänker att det blir en kartellbildning(som är förbjudet enl. lag) en bart för att hålla SD utanför något inflytande

     • ja.. Och 87% av alla dumskallar i Sverige røstar fram ISLAM igjen och igjen. Altså Svensker er så jævla idiot i hodet at det er en skam.. Hele landet fylles opp av pedofile kvinnemishandlere. Og Svensker som virkelig behøver hjelp får ikke hjelp. For Mohammed og Abdullah skal ta over Sverige, det har sossene bestemt!

      Og 87% av Sverige er helt enige:) Dere lar hele landet gå i ruin, problemet er at ingen Svensker våger å sto opp mot galskapen.

      Om 2 generasjoner er det full Sharia i Sverige. Og dere skjønner ingenting.. Dumskap.

   • det finns ju ingen som helst kontroll på vilka som får bidrag det har blivit som ett självspelande piano

 55. Hon kan gå med i FI, mp eller moderaterna. Same same när det kommer till massinvandring av afghanska dvärgar. Exakt samma politik.

 56. Häxorna har hört av sig och vill protestera mot att användningen av ordet ”batikhäxorna” får titeln ”häxa” att framstå i en dålig dager.
  Vad blir istället? Batiksossar? Batiksosselinor?

  • Sant! ”Häxorna var ju offer” Ett förslag: Geriatrisk Batikhona
   Men vad kallar vi manliga motsvarigheter till batikhäxorna. Förslag?
   Jihadskäggmollusker skulle innefatta Hanif så det är väl inte lämpligt.
   Vänsterfjantarna har lärt oss att språket är viktigt för att forcera fram specifikt tänkande.

  • Det blir panikhäxor av batikhäxor! Tycker Batikhäxa är mycket passande, med en ursäkt till övriga häxor förstås!

 57. Undrar om hon skulle ivra o vurma like mycket om det bara var horder av unga Kvinnor som vällde in i landet? ”näppeligen”.

 58. ”Inte bra med brunstiga sossekärringar i politiken
  låt dom istället stanna hemma vid spisen
  dom ska serva ensamkommande
  inte vara tillkortakommande”

  Ursäkta grötrimmet men kunde inte avstå!

 59. Att sabotera en utredning genom att försöka tysta offer är brottsligt varför ingen arrestering och fängelse som följd?

 60. Inte ens toppen på ett isberg.
  Bara en snöflinga vid vattenkanten av det hela som sossediktatorerna pysslar med.
  De lever gott som parasiter i varenda instans i Svea rike!

  • Hela Sveriges politikerkår,statliga såväl som kommunala är mer eller mindre korrupta.Det finns bara ETT SÄTT att få stopp på detta.Ändra lagen och inför personligt ansvar med straff för missbruk av skattemedel för alla som är politiskt engagerade.
   Nu får det vara nog med brottslingar inom statliga och kommunala uppdrag,oavsett om dom är folkvalda eller inte.

LÄMNA ETT SVAR