➤ LEDARE Omar Al-Ganas, den av media tidigare omhuldade socialdemokraten som kryssades in i Hässleholm kommunfullmäktige med hjälp av sina ”klanröster” från den invandrartäta stadsdel han bor i, har nu slutligen fallit helt.

Häromdagen meddelade han att han avgår från samtliga uppdrag. Efter vårt avslöjande granskade Expressen SSU vilket lett till att ännu mer islamism, homofobi, kvinnohat och andra åsikter, som är vanligt förekommande i Mellanöstern, har uppdagats.

Idag släppte Samhällsnytt ytterligare ett avslöjande om islamisterna i SSU, som bland annat stöttade Al-Ganas.

LÄS MER: AVSLÖJAR: Så här vill islamisterna ta över hela SSU

Bland annat berättar en källa att:

– De här personerna använder sina kontakter i förorter för att på kort sikt öka antalet röstberättigade medlemmar som ska rösta på dem. De mobiliserar sina stora släkter, klaner osv..

– T.ex den där Omar Al-Ganas som ni skrivit om… I princip hela SSU-klubben i Hässleholm består av hans släktingar och familj – det är på det sättet han ”återupplivade” SSU där.

Full ”damage control”
Samhällsnytts och därefter Expressens granskning visar att ett av SSU:s största distrikt tagits över av islamister mer eller mindre, vilket har satt Socialdemokraterna och SSU i full ”damage control”.

De nekade först till att de kände till situationen, såklart. Men, de kände till den, såklart.

Expressen skriver:

Men flera interna rapporter som Kvällsposten kommit över visar att både förbundet, S i Malmö och partidistriktet i Skåne vid upprepade tillfällen fått veta vad som pågår.

Enligt medlemmar har informationen funnits högst upp inom socialdemokratin i Skåne.

– Att läsa i ditt reportage att Joakim Sandell och Philip Botström hävdar att de inte känt till situationen blir därför nästan lite komiskt, säger en partimedlem.

Johan Westerholm på Ledarsidorna skriver också att ordförande och kommunalråd för Socialdemokraterna i Malmö Katrine Jammeh Stjernfeldt kände till det hela:

– Även Malmö Arbetarekommuns ordförande och Malmös kommunalråd fick reda på det samtidigt och kvitterade att de fått informationen.

Har fått några ljuvliga sms-konversationer med bland annat Botström och Katrine Jammeh Stjernfeldt till mig. Daterad och klar.

I en rapport som Expressen hänvisar till beskrivs bland annat aggressiviteten hos den styrande falangen.

”Det fanns en tidpunkt då jag kände behovet att tillkalla poliser”, lyder en mening i den fem sidor långa rapporten som skickades till partistyrelsen, SSU:s förbundsstyrelse och styrelsen för LO-distriktet i Skåne.

Bara bottenlöst naiva är förvånade
Jag har ärligt talat svårt att förstå förvåningen. Vad trodde folk de skulle få när de ville mångkulturalisera politiken? När de aktivt försökte få in invandrargrupper från Mellanöstern och Afrika (som ju är de grupper som dominerar invandringen till Sverige)?

Det är ju den mycket enkla princip som jag och SD försökt få svenska folket att förstå under årtionden:

Ett land eller en organisation utgörs av de människor som verkar däri. Fyller man en organisation, exempelvis SSU eller Socialdemokraterna, med somalier, irakier, afghaner eller vad det nu kan vara så blir SSU eller Socialdemokraterna somaliskt, irakiskt och afghanskt – med allt vad det för med sig.

Samma princip gäller för landet Sverige.

Drabbar inte bara partier
Och detsamma gäller de politiskt korrektas idoga arbete med att mångkulturalisera polisen, försvarsmakten, brandkåren, eller våra myndigheter generellt sett.

Vi har sett vad det lett till gällande Migrationsverket där invandrare prånglar ut medborgarskap och uppehållstillstånd till släkt, landsmän eller för pengar.

Men det sker inte bara i myndigheter eller politiska föreningar, även privata bolag är på samma sätt i riskzonen.

Aviator ett annat exempel
Ta bara Samhällsnytts avslöjande om Aviator som har hand om centrala funktioner på Arlanda flygplats. Enligt Samhällsnytts avslöjande sker det otaliga kulturkrockar mellan invandrare och personal med svensk bakgrund.

– De gaddar ihop sig mot oss och är allmänt otrevliga och oemottagliga för kritiken, berättade källan bland annat.

LÄS MER: Otryggt på Arlanda: egna personalen kallar kollegor ”svennehora”

Bara toppen av isberget
Skandalen omkring Al-Ganas, liksom SSU, är dock bara toppen på ett isberg.

I mångfaldens och mångkulturalismens namn har det här extremt naiva samhället välkomnat och kvoterat in invandrare från kulturer så vitt skilda från vår egen att det borde ha varit helt självklart från dag ett hur det skulle sluta – med ett stort magplask.

Det sker såklart lättast i vänsterpartierna, som varit helt besatta av massinvandring, mångkulturalism och kvotering. Det är därför vi fått se islamisten Mehmet Kaplan bli minister för Miljöpartiet.

Eller Leila Ali-Elmi (MP) som kryssade sig in riksdagen genom hennes somaliska landsmän.

Läs mer: ”Allah är stor och somalierna är stora” – så säkrade Leila Ali-Elmi (MP) sin plats i riksdagen

Eller Jamal El-Haj som numera är riksdagsledamot som står i demonstrationer med en halsduk från terrororganisationen Hamas, utlovar fler och lättare moskébyggen och att försvara niqab på en shiamoské med starka kopplingar till den iranska regimen.

För att inte tala om Moderaternas alldeles egen islamist Abdirizak Waberi, som satt i riksdagen för dem i fyra år (dessutom i försvarsutskottet).

Men inkryssade politiker är som sagt bara toppen på ett isberg.

Hotar hela grunden till det svenska samhället
Företag, organisationer och myndigheter – alla är de kidnappade av mångkulturalisterna och har öppnat dörrarna för dessa invandrargrupper, vars åsikter, värderingar och uppförande är så väsensskilt från allt vad som är svenskt, att det hotar hela vårt samhälle.

Läkare som vägrar behandla kvinnliga patienter, myndighetshandläggare som prioriterar sina landsmän, busschaufförer som vägrar ta emot hundar på bussen, poliser som är korrumperade gentemot sin egen klan, politiker som vill islamisera landet, lärare som är antisemiter och indoktrinerar elever i skolan, tjänstemän i den offentliga förvaltningen som på olika sätt inte vet eller bryr sig om svensk förvaltartradition eller de värderingar som format våra samhällen – listan kan göras oändligt lång.

Mångkulturalism största hotet i svensk historia
I årtionden har vi varnat för massinvandringen. Först talades det bara om de ekonomiska problemen, som förvisso alla förnekade länge. Sen kom kriminaliteten upp på agendan, som alla förnekade länge, men allt mindre nu. Och nu sakta vaknar detta naiva land till det tredje problemet: kulturskillnaderna.

Det är inte konstigt att jag och SD fokuserat så mycket på massinvandringen och mångkulturalismen. Det är helt enkelt för att det är det utan tvekan största hotet Sverige och svenskarna stått inför. Tyvärr med svenskarnas eget goda minne (de röstar trots allt för det).

För ett samhälle blir så som dess befolkning är. Fylls vi upp med folk från Mellanöstern och Afrika, så blir vi som Mellanöstern och Afrika. SSU är ett utmärkt typexempel på det.

Så går det när saker ska mångkulturaliseras.