Så vill SD återta kontrollen över förlorad svensk mark
Faksimil Youtube / Poltikerveckan Almedalen, CC BY-SA 2.0

På en pressträff på tisdagen presenterade Jimmie Åkesson och partiets rättspolitiske talesperson Tobias Andersson Sverigedemokraternas åtgärdspaket mot parallellsamhällen.

Sveriges trygghet och säkerhet kommer att vara den primära uppgiften för nästa regering och för Sverigedemokraternas del kommer principen ”tryggheten först” råda i budgetpolitiken. Det var kontentan då SD presenterade partiets nya kriminalpolitik i kölvattnet av påskens korankravaller. Med ett flertal åtgärder vill man möta de samhällsfientliga kriminella som blivit systemhotande.

Bland punkterna finns åtgärder som att den beslutade folkräkningen ska genomföras, kartläggning av parallellsamhällena, gryningsräder, omedelbar utvisning av illegala, biometriska register, effektivt verkställighetsarbete, visitationszoner i kulturellt och kriminellt belastade områden och kombinera straff i parallellsamhällen med vistelseförbud.

Pressträffen

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Andreas Nilsson

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Stötta Samnytt
Etablissemanget försöker strypa vår ekonomi. Vill du fortsätta läsa Samnytt?
Bli då prenumerant för endast 19 kronor första månaden!