Skärmbild

Se när två transpersoner utklassar kvinnorna i sprintlopp

Delningar

I måndags förra veckan hade Connecticut i USA en sprinttävling i Willow Brook Park. En person slog rekordet för flickor i både 100- och 200-metersloppen. Den personen var emellertid biologiskt sett en pojke.

Terry Miller från Bulkeley, en så kallad transperson, vann loppen. På andraplats i 100-metersloppet kom Andraya Yearwood från Cromwell, också det en transperson, rapporterar the Daily Wire. Här kan ni se loppen:


Yearwood vann klass M-sprinter förra året; Miller tävlade för pojklaget under vintersäsongen och gick sedan med i flicktävlingen.

När frågor ställdes om de två flickor som blev utslagna från finalerna av Miller och Yearwood och de två tjejer som slutade sjua och åtta och som nekades att tävla i the New England-tävlingen, svarade CIAC-direktören Karissa Niehoff, “Vi känner med dem. Jag håller helt med om att det inte känns bra. Det ser inte bra ut. Men vi måste verkligen se till de större aspekterna som handlar om medborgerliga rättigheter och det faktum att detta är high school-sporter”

Hillhouse-coachen Gary Moore berättade för Hearst Connecticut Media att Miller ska få tävla men att situationen ”var inte rättvis mot tjejerna” och att något behöver göras för att jämna ut det hela.

Selina Soule från Glastonbury High som slutade sexa i 100-metersloppet sa att regeln som tillåter transpersoner att tävla mot personer av det motsatta köner ”ska självklart gälla för matte och vetenskap och sång. Men sport ska vara rättvist. Biologiskt sett är män och kvinnor olika. Den stora majoriteten offras för minoriteten”.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

203 KOMMENTARER

 1. Man måste vara tappad bakom en vagn om man inte begriper att det i genomsnitt finns betydande fysiska och psykologiska skillnader mellan män och kvinnor. Ändå har en politik där man påstår just detta, varit norm hos sjuklövern de senaste 20 åren. Totalt omdömeslösa och farliga är vad de är. Bort med dem i valet den 9 september 2018! SD mot största parti!

  • ”En” får påminna ”feministerna” när de gaggar om ”könsmaktsordningen”, att det inte finns någon. Åtminstone finns det en cirkulation gällande genustillhörigheten; social och könsmässig rörlighet: ena dagen man, andra dagen kvinna, och en annan dag något mittemellan. Och saknar man något mitt emellan, så ska man inte behöva lämna scenen, svanslös mellan benen.

 2. Galenskaper på i USA och Sverige! Efter som vi (dvs läkarvetenskapen) vet att kvinnor i genomsnitt bara har ca 75 procent av mäns muskelmassa, säger det sig självt att män (även om de har blivit transpersoner) i idrotter vinner över kvinnor.
  Att låtsas om något annat är bara strutsbeteende.

  • Det är ett fint exempel på när en korkad ideologi omsätts till praktik – när önskan om hur verkligheten borde vara, hamnar i konflikt med hur verkligheten är. Det är bara att skratta åt eländet! 😜

 3. Det blir snart en verklighet i Sverige när det tredje könet som debatterades i riksdagen får tillräckligt fäste och breder ut sig .

  • Vi ska lobba för SD fram till valet. SD kommer definitivt inte tillåta att sådana befängda lagförslag görs till lagar.

  • Varför kan tokstollarna inte fråga en läkare om ämnet? Jag antar att de istället har vänt sig till en förvirrad sociolog eller psykolog. Att debattera något utan grundläggande kunskap är vansinne.

 4. Eftersom vissa påstår att det finns ett tredje kön så ska det könet naturligtvis bara tävla mot varandra och inte de andra två könen o s v så fort man uppfinner flera kön. Ur led är tiden.

  • Problemet med det tredje könet är att alla som skulle tillhöra det inte är likadana. Det finns en stor variation av både biologiska och psykologiska avvikelser. Tävlingar inom den gruppen skulle inte heller bli rättvisa.

 5. Det är just därför vi har Huvudsport och damsport, ingen kvinna eller transperson skulle nekas plats i herrsporten, de är dock oftast för dåliga för att platsa.
  Sport handlar om att vinna, inte att ”alla ska med” förstår man inte det, så har man inget i sportvärlden att göra.

  • Göra om Kungsan till en basar med Jakobs kyrka som tillhörande moské? Och burkaklädda mammor ute om natten. Istället för poliser.

   Lysande! Bara Reinfeldt kan komma på något sådant.

  • Så enkelt är det inte. Både män och kvinnor medverkar aktivt i den extrema hbtq-rörelse som är särskilt spridd i de demokratiska västländerna. Själva tänkandet har uppstått på de amerikanska universiteten.
   Här har man förvandlat vitt till svart och vice versa. Man får Orwellkänsla!

   • Vi får vänta och se hur det blir när detta kommer till OS/EM/VM.
    Då ska t.o.m. jag kolla, och jag ska ha popcornen redo, för det blir underhållning! 😂

 6. Karissa Niehoff, ännu en kvinna som har vikit sig för minoriteternas intressen. Ask and you shall receive.

 7. Det är klart att något måste göras för att jämna ut det hela.
  Låt de kvinnor som också är transpersoner börja tävla i pojklaget.
  Det blir väl bra? Demokratiskt, rättvist … eller?

 8. Varför utestänga djur från tävlingarna, det är oerhört kränkande. Min jycke skulle vara i mål innan hensen knappt lämnat startblocken.

  • Kommer du ihåg de ryska kulstöterskorna som deltog i OS på 50-talet? Tror att de försvann när man började med könstester, men då visste man ju inte att det fanns transpersoner och 54 (?) andra kön.

 9. Det skulle vara kul att se en manlig supertungviktare i boxning som kommer ut som transa och får möta kvinnliga boxare i ringen. Ja ska dessa regler gälla inom vissa sporter så ska det väl gälla i alla?

  • Den största viktklassen kanske inte har någon övre viktgräns? Jag tror den störste manlige boxaren har liiite mer muskler än den största kvinnliga. Ishockey vore också kul med mixade lag. Ja, inte kul för alla förstås.

   • Supertungvikt för män är från 91 kg och uppåt, en han som blir en hon skulle få tävla i tungvikt för damer som är från 81 kg och uppåt. Skulle säkert bli en härlig fajt…

  • Vi har ju redan vuxna våldtäktsmän och mordmaskiner i svenska lågstadieskolor tillsammans med äkta barn, och det skulle inte förvåna om diversity på dagiset blir nästa svenska hit.

  • Nu är du elak! 😀 Vi män som är starkare ska vara gentlemän och beskydda kvinnor och barn. Skratta inte för jag menar allvar. Det som bekymrar mig just nu är att ÖB har sagt att vi borde ha betydligt fler kvinnliga rekryter. Jag har inget emot att kvinnor gör värnplikten eller försvarar landet men en svensk gosse som är 185 cm och väger 85 kg har lättare att bära sin automatkarbin och stridssele än en vältränad kvinna på 165 cm och 60 kg. Känns liksom fel att använda Försvaret som ett medel för könspolitik när huvuduppgiften är att försvara landet.

   • Kvinnor Bland Soldater Är Farligt Då Vissa Män Vill Imponera På kvinnorna Och Tappar Förståndet Då Blodet Finns I Fel Huvud !!!!!

  • Jag tror faktiskt något liknande hänt redan, hörde talas om en kampsportare som ”bytt kön” och numera slog ned kvinnor i ringen. Minns inte vem det var dock så har ingen källa.

 10. Det har sett egendomligt ut sedan länge. Många av ”tjejerna” ser väldigt muskulösa ut. Problemet för dessa transpersoner är väl att inte vara alltför överlägsna.

 11. Tamara Press hette en kvinnlig Rysk diskuskasterska, hon var överlägsen i ett årtionde.
  När hon slutade sin karriär visade det sig att hon var man.
  Dags för tävlingar för ett tredje kön??

 12. Hur ser det tredje könet ut, och hur kan det påverka tillkomsten av liv. Har det tredje könet något med eveltionen att göra. Blir det tredje könet gravid eller gör det något av de två andra könen gravida. Enligt koranen skall Muhammed återfödas genom en man. Enkel fråga, någon som sett det tredje. Könet? För som det flesta människor vet, behövs det kön 1 och 2 för att det skall bli barn. Är det så att det tredje könet enbart finns i människors fantasi, den sexuella fantasin. Då är det inget kön utan ett sexuellt redskap typ dildo eller latex vagina. Det är tillåtet att ha sexuella fantasier och det är tillåtet att leva ut dessa, men att göra det till ett nytt kön är bara en fantasivärld .

  • Det finns inget biologiskt tredje kön. Det vet alla som läst biologi/medicin och fortfarande har förnuftet i behåll.

   • Jag vet. Men de som marknadsför det tredje könet borde veta hur det ser ut och hur det fungerar biologiskt. Som jag skrev, en enkel fråga.

   • Bra svar! Det finns inget tredje kön. Kön finns för att blanda gener och möjliggöra en snabbare anpassning till miljön. Det är en biologisk överlevnadsmekanism. Utifrån det perspektivet är alla avvikelser biologiska återvändsgränder – de ger ingen funktionsduglig avkomma.

    • Och inte nog med det. Könen och deras attraktionskraft på varandra har naturen skapat för att fortplantningen ska fungera och säkra artens fortlevnad. Det är vad som ska läras ut i skolan.

  • Skicka ett mail till Alice Bah Kuhnke och be henne förklara. Hon uttalade ju nyligen sig inför Malmö Pride om att hon och det stolleparti hon representerar ville utreda möjligheten till att införa ett tredje kön i Sverige…

   • Ja varför inte, säkert någon i hennes parti som har för lite att göra. Hon kanske skulle köpa en biologi bok för lågstadiet, där står det nog något om hur mänskligheten är indelad i 2 kön. Även hur barn blir till.

 13. Vad stolt han måste känna sig. Verklig sportsmanship.
  Det är mycket allvarligt när en regim blivit galen angående grundläggande biologiska förhållanden som ålder, kön och klimat. Härnäst kommer de att påstå att man har evigt liv och att kvoterade ”själv”mord är vägen till full sysselsättning.

 14. Det skulle vara roligt att se några uttalanden från mång-köns-förespråkar-personer….

  Projekt med mång-köns-dagar på ett naken-bad, där det inte skulle uppdelas i kvinnor-män, har tydligen också spårat ur enligt Aftonbladet…..Det har visat sig att männen är alldeles för mycket förtjusta i att titta på kvinnor…..

  Trist för allra-bäst-tyckarna att människan är en varelse med en biologisk bas, som de inte kan prata bort med hjälp av politiska idéer.

  • vi behöver logik sunt förnuft o vetenskap i politiken och inte galningar o dårar som styr.
   de vill införa ett tredje kön och hur ser ett tredje kön ut?

 15. Sport som tillåter sådant kommer att dö ut, det är mycket som kommer att försvinna när en liten grupp rabiata får sin talan igenom.

  • Med tanke på hur många sporter som numera är gravt politiserade så tror jag att mycket kommer att försvinna framöver. Iaf spela en betydligt mindre roll i samhället och framför allt generera mindre pengar.

 16. Om det fortsätter på det här viset, så kommer på sikt all individuell damsport att försvinna. För vilken normal tjej vill satsa på träning o likn om sporten helt tagits över av transor o bögar med större naturliga muskelmassor.

 17. Hjärnan är olika. Inga tävlingar mellan män och kvinnor kan bli rättvisa.

  Neomarxismen förnekar vetenskap och måste neutraliseras innan den ställer till massmord som gammalmarxismen.

  • Eller Trams-OS så får vi med allt. Både trams och trans och alla de övriga 54 (eller var det 55?) könen.

  • Det märkliga är också att det sannolikt inte finns särskilt många av olika avvikande sexuell läggning, och ännu mycket färre som verkligen är med och deltar i vare sig aktivism för sin grupp eller i denna sortens idrottsutövande. Så vad jag vill ha sagt är att denna typ av fjäskande för en minimal grupp är fullständigt vansinnigt korkat och främjar inte gruppens integritet eller rättigheter på något sätt. Tvärtom skapar detta motsättningar som annars inte skulle ha funnits.

   • Ja, du har helt rätt. De personer som har en genuint avvikande könsupplevelse utgör en extremt liten minoritet i samhället. Resten är resultatet av uppmärksamhetsbehov, modetrender och liknande. Det är jag helt övertygad om. Men en liten, liten lobbygrupp har lyckats få hela samhället att förhålla sig till den här lilla minoriteten, som om deras behov är viktigare än allt annat i världen. Detta trots att t.ex. vi i Sverige redan under decennier varit det mest utvecklade och toleranta folk när det gäller acceptansen av avvikande sexualiteter.

 18. Hahaha äntligen!

  Jag har länge förespråkat att vi går steget längre, och tar bort könsindelningen helt och hållet inom idrott.
  Då skulle luftslottet byggt på allt TRAMS rasa desto snabbare.

  Men när vi ändå håller på med uppdelningar, varför delar vi inte upp idrottare efter ras?
  Det gjorde man ju förut, varför ta bort den ena uppdelningen och inte den andra?

  • Olympiska spelen har väl aldrig varit rassegregerade? Det är ju krigslekar med antika vapen för att demonstrera förbrödring och fred.

   • Sport har alltid varit ett substitut för krig. Nation mot nation, stam mot stam. Mångkulturalismen förstörde sporten. Det är därför sport nuförtiden är mer eller mindre meningslöst. Varför hålla på ett lag där ingen som ser ut som du eller ditt eget folk?

 19. Så för medelmåttiga manliga idrottare, bara byt kön så är du en stjärna helt plöstligt. Ställ krav på DNA tester som enkelt visar om man är född man eller kvinna, vid minsta tveksamhet skall man tävla med männen. Alternativt- gör så att män och kvinnor ALLTID tävlar tillsammans. Lär inte bli många kvinnor i idrotten, men jämställt som aldrig förr.

 20. Det var inga som kom fram efter loppet och gratulerade, så de kna knappast varit populära. Det kan inte vara roligt för de pojk-flickor som vann, när de vet att det inte varit på lika villkor. Vilka problem vi skapar för oss.

 21. Minns ni hur det skämtades om att ”könsbytare” i framtiden skulle ställa upp som ”kvinnor” och med sin större fysiska styrka spöa damerna i boxning osv? Vi är där nu, totalt vansinne.

 22. Man ska inte mixtra med naturens ordning-ofta,att det skulle finnas massa olika kön är påhitt.

  • Ja feministerna slår nog knut på sig själva i sina grubblerier om hur de ska förhålla sig till dylika problemställningar.

 23. Det finns två Kön. Att det sedan finns en massa avvikande sexuella läggningar är något helt annat. Ska man behöva förklara detta för vuxna människor?

 24. I olympiska spelen måste en idrottsman som övergår till kvinna genomgå hormonbehandling och visa att den totala nivån av manlig testosteron i blodet har varit under en viss gräns minst under ett års tid före tävlandet.

  Tveksam till att den tiden räcker för att ta bort konkurrensfördelarna. Men det är väl ändå det minsta man kan begära även i andra sammanhang också.

 25. Ett liknande problem blir alltmer frekvent inom svensk ungdomsidrott när ljugande invällare får sin uppgivna ålder godkänd av migrationsverket och kan tävla mot betydligt yngre konkurrenter.

 26. Som en transperson sa angående en lag om ett tredje kön sa – Nej det tycker jag inte. Könet är så flytande…

  Flytande könsgränser? Ena dagen man andra dagen kvinna?

  • antingen har du snopp eller snippa.. bara o acceptera o gå vidare!!! transor borde förbjudas .. men mussar kommer rensa dom ändå så ??

   • Det ska inte gå så långt. Vi har chans att ändra på mycket genom att rösta på rätt parti – SD…

  • Minns du den serie om Lärarhögskolan som M Zaremba skrev för en del år sedan i DN? En lärarstudent hade anmält sin lärare för diskriminering till DO. Läraren hade använt fel pronomen om studenten. Minns inte om det var han eller hon.
   Det visade sig att lärarstudenten hade just ett flytande kön: ena dagen kvinna andra dagen man. Men det visste ju inte läraren och transfrågorna var ännu inte riktigt på tapeten.

   • Det är nu så att i höst MÅSTE någonting hända i valet så man tillåts bortse från alla dessa icke-frågor som tar all energi från vettigt politiskt utövande. Fy fan som det har blivit i debatten.

   • Jag minns inte just det. Världen snurrar fort nu. Nästa varje dag något okänt man måste förhålla sig till. Som av en händelse tillkommer nytt kön till de övriga två. Inte lätt att vara människa. Men glad över att jag har en bergfast övertygelse om att jag är kvinna…

 27. vad du gör skiter jag i .. bögar lebbar o transor..
  men när muppar acepterar män som anser sig vara kvinnor.. att tävla med kvinnor.. då är det ngt fel.. o när dom själva inte tycker att det är fel …
  då växer mitt förakt för transor…. dom uttnyttjar systemet… o då börjar jag tycka illa om transor… dom är män med kukar.. så sluta hålla på!!! gör vad fan du vill hemma.. men gör det inte offentligt.. när du gör det offentligt.. o uttnytjar systemet.. så tycker jag det är ok att ni får stryk!!!! rätt ska vara rätt.!!! antignen tävlar du me män eller sitter på läktaren!!!

  det vissar tydligt att dessa sjuka personer förtjänar det dom får!!!

 28. vad tycker feminister om att kvinnor blir bortknuffade av män som påstår sig vara ”kvinnor” hahaha ngt att ta i?`? eller blunda som vanligt?

 29. Det är väl lättaste saken i världen att kolla om nån har YX- eller XX-kromosomer? Har man YX (eller XY som vi fått lära oss) så är man av manligt kön och ska inte tävla mot kvinnor.

 30. Det kommer nog en lag om förbud i sportsliga evenemang ifall man ändrat sin könsidentitet. Det är värre med 20-45 åringarna som tillåts sänka sin ålder till ibland så lågt som 13 år gammal. Dom vet ju inte hut utan är med och tävlar sportsligt, vinner lätt såklart mot äkta barn. Finns gott om skandalbilder i ämnet. Eller den där 30-åringen som såg sin chans till framgång och tävlade mot 14 åringar i kampsport och vann. Politiken misshandlar era Barn, berövar dom sin barndom. Sjuklövern, de sju plågorna.

 31. När man föds så kan man se vilket kön man har.
  Om man senare i livet blir osäker på vad man sett, så skriver man in sig på Säter alt hämtas för tvångsvård!

  • Du är inte helt underättad i genuspolitiken.

   Människor är inte födda med ett kön, människor är helt könslösa vid födelsen och kön tilldelas människan av sköterskan efter födelsen.

 32. Sedan har vi alla vuxna karlar som tillåts infiltrera svensk och ja,faktiskt västeuropeisk ungdomsidrott.25-åringar från långtbortistan och afrikas djungler som sparkar boll med 12-åringar. Ingen har väl heller glömt ”Sveriges snabbast 14-åring”. Det är lättare att analysera hur en sådan som Thomas Quick tänker än att förstå sig på hur de dårar som tillåter cirkusen och spektaklen tänker.

 33. Som på 80-talet då med öststaternas idrotts-”kvinnor”. Visserligen kvinnor från början men så fullpumpade med steroider så de blev som män. Men vann gjorde dom men genmälet kom efterhand med den idag väl kända dopningsdebatten. Nu däremot för att fjäska för en minoritetsgrupp accepteras detta fullt ut.

 34. Detta är ”de goda” humanist-globalisternas mål – en av deras dolda härskartekniker – att så split mellan grupper.
  Genom att skapa osämja, otrygghet och krig kan de styra världen.
  Hbtq- och feministrörelserna, fri arbetskraftrörligheten över gränserna, hejdlös invandring, ja själva EU och FN är globalisternas främsta verktyg för att söndra världen.
  De vill inte ha en värld, där alla älskar alla och håller ihop. Då förlorar ledarna sin makt över folket – statsledarna som indoktrinerats Bb-gruppen och Soros.

  Att KVINNOR slås ut av trans-personer inom idrotten öppnar upp för känslor av orättvisa och hat, är självklart.
  MÄN som överallt i samhället slås ut av feminister och kvotering, leder till detsamma.
  Kristna som slås ut av islamister blundas det för, medan det motsatta utlöser protester och demonstrationer.
  Européernas samhällen, värderingar och kultur slås ut av invasionen från MENA-länderna.
  Sjuka och gamla slås ut av invandrarna och kostnaderna för dessa.
  Opartisk rättsskipning slås ut av islamistiska nämndemän i våra domstolar.
  Folkstyret slås ut av islamistiska politiker.
  Demokratin och yttrandefriheten slås ut av panikslagna statsledare.
  Mm mm

  Alltså ställa grupp mot grupp är receptet för ondskans maktövertagande – globalisternas dolda agenda.

   • Tack Hedvig för tipset om artikeln! Ett stort tack också till Kjell NilssonMäki och Ledarsidorna som släpper den fri!

    Alla borde läsa och begrunda nu särskilt då SR i sina nyhetssändningar om kriminaliteten i nybyggarområdena bara talar om 23 särskilt utsatta områden. Det pågår en omfattande semantisk förändring för att dölja problemen med ökande antal utanförskapsområden. Att ljuga för att få verkligheten att stämma med budskapet är att lura väljarna! Det är således inte Ryssland som försöker påverka det svenska valet om inte Ryssland har många anställda på SR!

   • Tack för tipset.
    Att denna figur öht vågar visa sig innanför Sveriges gränser, tyder på hans dåliga omdöme – något som svenskarna och Sverige nu får känna av.
    Och han av ALLA (!) startade upp Trygghetskommissionen!
    Låt mig le!

 35. Varför är de så sura när en söt flicka vann tävlingen? De borde ha varit glada att flickor kan prestera så bra.

  Hatarna som påstod att det finns biologiska skillnader mellan såkallede ”kön” borde åtalas för hatbrott och hets mot folkgrupp. ROFL!

 36. Transpersoner kan få tävla i en egen grupp tillsammans med andra djur som geparder eller varför inte mot fåglar.

 37. En kvinnlig läkare som egentligen är en man får naturligtvis undersöka en muslimsk kvinna i burka som egentligen kanske är en man- En manlig läkare som egentligen är en kvinna får naturligtvis undersöka en muslimsk man eller tänker jag fel ? jag ger upp.

  • Det finns även kvinnor som byter kön och som får en konstgjord penis gjord av hud från låret och med en apparat inuti den som gör att de kan få ”erektion”. Det är en mentalsjuk värld vi lever i.

 38. Nu var det nån som ringde och ville sälja vitaminer. Jag frågade om han – förlåt hen – hade svartaminer också. Men hen visste ingenting om mångfald. Jag sa att nu får hen tamejfan skärpa sig. Det är ren rasism och diskriminering. Jag läste verkligen lusen av henom och sedan lade jag på.

 39. Det tjatas ju om det tredje könet numera. Varför inte vara konsekvent och inrätta tre klasser? Damer, herrar och transpersoner. Då blir ju allt frid och fröjd.

  • Å så kommer dom att skylla på patriarkatet. Asgarv! Det blir ju bara dummare och dummare… 😂😂😂

 40. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/yvrWoa/rev-konsgranserna–da-invaderade-mannen-blir-uttittade

  Besöket på kallbadshusets queerdag blev inte som Jeanette Larsson tänkt sig, skriver Sydsvenskan. Enligt henne har de öppna dörrarna till kvinnornas område lockat till sig män – som bara är där för att stirra på dem.

  Första måndagen varje månad infaller ”Queer Kallis” på Ribergsborgs kallbadshus i Malmö där besökare får välja fritt vilket omklädningsrum eller badbrygga man ska befinna sig på.

  ”Queer Kallis riktar sig till alla men särskilt till hbtq-personer. Icke-binära och transpersoner som tidigare inte kunnat gå på Kallis på grund av den strikta könsuppdelningen i en dam- respektive herr-avdelning har nu möjlighet till det”.

  Lite oviktigt på ett sätt men ”männen” vet vi ju alla vilka det är. Att det sen tas ett sånt beslut överhuvudtaget är ju mer ett tecken på nivån av det sjuka samhället.

 41. Var är den sprudlande glädjen över vinnaren här dock? Till och med vinnaren själv verkar inte ha så kul. Inte publiken heller…

 42. Ja men vad bra. Kan ni tänka er detta fast i MMA? Inga skillnader mellan könen så det borde ju gå hur bra som helst eller hur.

 43. Detta är enkelt att lösa. Man bestämmer helt enkelt vilka östrogen, testosteron samt blodvärden man måste hålla sig inom för att få tävla i damklassen. Ligger man inte inom normala kvinnliga nivåer får man tävla med herrarna.

 44. Transarna får väl ha en eget VM, någon jävla rättvisa får det vara på detta jävla könsspexande som sår löjets skimmer över sig.

 45. Inte som gör direkt behöver bry mig. Men tjejer som vill bli bäst på 100 m har nog ett och annat att säga till om detta.

  • Identitetspolitik och politisk korrekthet blir alltmer stöttande och det är något som bekymrar mig. Den överdrivna hänsynsfullheten och toleransen för en liten och avvikande minoritet på majoritetens bekostnad är farligt. Man leker med dynamit.

   • Du har helt rätt där. Hanterar man tolerans inom rimliga gränser finns det få människor som skulle protestera, men som idag när minoriteterna ska ta över allt skapar man problem som aldrig skulle ha uppstått annars.

    • Egentligen så handlar det inte om tolerans överhuvudtaget. Tolerans är att respektera att det finns minoriteter som inte är som majoriteten.

     Här låtsas man att minoriteten inte finns som minoritet utan försöker pressa in den i en majoritet.

   • Ja det är absurt. Här förstör man hela den kvinnliga tävlingsidrotten för att någon man hellre vill vara en kvinna. Jag har inga problem med transor men det är fullständigt galet att låta biologiska män tävla mot biologiska kvinnor.

 46. Jag undrar om dessa två HBTQ-personer förstår hur de andra tjejerna i tävlingen, deras syskon och föräldrar kommer att tycka om flickor som är födda som pojkar? Kommer toleransen att öka eller minska för avvikande personligheter? Jag har läst historiska böcker om hur kulturlivet var i Berlin på 1920-talet. Livsstilen och konstuttrycken hade liberaliserats sen första världskrigets slut. Det fanns även en öppenhet mot sexuellt avvikande. Till slut fick den vanliga människan nog av gränslösheten och valde en mustaschprydd herre med kataklysmiska ambitioner. Man ska vara försiktig med sin frihet så att den inte blir stöttande.

 47. Rätt väg att gå är nog att som miljöpartiet föreslår att införa ett tredje kön. Då behöver vi inte dela upp tävlingsgrenarna mellan män och kvinnor.

  • Det är en sjuk och satanistisk väg, HBTQ-agendans mål är transhumanism.
   Och ABK är en naiv klättermus och sådana är de onda ”människornas” bästa redskap.
   ”Every dictatorship is based on altruism.” -Ayn Rand

 48. Fjollan vann också tävlingen, ”kvinnan med flest pungkulor”. Nya rekord kommer hagla in i klassiska damsporter när regnbågsfjollorna tar över. Lite som när de sterioidstinna östflickorna på 90 kg kastade diskus på 80talet. Grattis alla liberala damer det kommer lukta herrkiss och gubbsvett på era toaletter oavsett om de skär av sig den lilla larven eller inte.

 49. Selina Soule glömde tydligen att kön endast är en social konstruktion; hade hon kommit ihåg det hade hon säkert vunnit!

 50. Ha, hur ska PK-mupparna inom idrotten hantera detta? Allas lika värde! Jag identifierar mig som handikappad och kräver att få ställa upp på pilbågsskytte för blinda. Den som säge emot är nazist.

 51. Haha, feministerna klagar när det inte går vägen för dem. Men nej, ”männen” borde inte ha fått deltagit i tävlingen för kvinnor. De kan kalla sig själva vad de vill, men kvinnor är de ju biologiskt sett inte.

 52. ”Det handlar om medborgerliga rättigheter”… vad hände med flickornas rätt att själv kunna ha egna tävlingar då?

 53. Världen har ju ballat ur fullständigt!!
  Det börjar likna damerna i det forna östtyska simlandslaget som konstant fick raka sig.

 54. Samma globalister som drivit på massimmigrationen driver även på de sjuka HBTQ agendorna, Metoo kampanjerna, censur av det fria ordet och de vill till varje pris förgöra kärnfamiljen all kristen etisk moral och hela den kristna befolkningen i västvärlden.

 55. Otroligt vilka idiotier. Precis som Caster Semenya utklassar damerna i 800 meter. Om man ser ut som en man, rör sig som en man och beter sig som en man så är det en man….
  Globalistfeministerna förstör allt dom rör vid.

  • Ja där är det helt galet, jag undrar verklige vilket kön Semenya har mellan benen. Det skulle vara oerhört intressant att få se. Penis eller en jätte clitoris? (ja jag är seriös i min diskussion)

   • Som jag förstår det är det typ både och. Det är sånt som händer och tragiskt för den personen men man kan inte låta såna tävla mot andra kvinnor. Tyvärr är det svårt att dra en teknisk gräns. Man kunde bara hoppats att personen själv skulle inse så patetiskt det är.

 56. Kanske skulle va bättre om Caster och co startar ett eget mästerskap!? Transpersoner har ju egna galor och egna parader mm. Det kanske skulle bli rättvisare då?

 57. Och varför är ingen jävel intresserad av friidrott längre?
  Bäst ”hostmedicin” vinner och när inte det hjälper byter man kön.

 58. undrar om dt omvända är vanligt …. att kvinnor som blir män oxå tävlar … eller det är inte lika intressant för att man kommer att förlora …

 59. Mycke nu – som man i sin ivrighet inte tänkte på vid det tredje könets skapande. Jösses vilken röra. Men – många av tjejerna som tävlar mot dessa transpersoner var kanske med på barikarderna och stred för deras rättigheter. Nu spöar de skiten av sina tidigare supportrar. Mycke nu.

 60. Vi lever i en riktigt sjuk värld. Jag vill gärna se, på bild, det tredje kön dårarna i MuslimPartiet vill etablera.

  • Transpersoner med manlig kropp men kvinnliga ideer kan ju producera mer av tävlingsvänliga hormoner, så det är klart att de vinner.

   Problemet är larvigt, egentligen. Personer med k*k ska tävla som män. Allt annat blir orättvist.

   De som tävlar som kvinnor ska i princip kunna få barn. Annars får man väl ha en tredje klass för all slags icke-män-och-icke-kvinnor.

 61. Det är bara att titta på kroppshållningen och se att vinnaren är typiskt kroppsligt en man, och det spelar ingen roll att denne transperson försöker nu bli något annat, fysiologiskt kommer det aldrig att bli någon skillnad, piller eller ej, tråkigt vill jag påstå !

  • En kvinna har ett skelett som delvis är format för att hon ska kunna få barn. Det i sig kan vara ett märkbart skäl till hennes sätt att röra sig, i synnerhet vad gäller höfter, lårben osv.

   Det betyder inte att transpersonerna nödvändigtvis ska trakasseras, men det betyder definitivt att de inte ska tävla mot kvinnor.

LÄMNA ETT SVAR