shekarabi2

Faksimil TV4

Inrikes

Shekarabis fru avslöjas ge kommentarer på tv om regeringens politik – som polis i Rinkeby

Publicerad 5/27/2021
Annons

När TV4 Nyheterna på onsdagen sände ett inslag om rapporten från Brottsförebyggande rådet, där det konstateras att Sverige har flest dödsskjutningar i Europa, intervjuade man bland andra polisen Therese Skoglund-Shekarabi.

Det var i 19-sändningen TV4 Nyheterna tog upp Brås rapport, som Samnytt rapporterade om i går. I inslaget intervjuades ett par poliser verksamma i Rinkeby i Stockholm. En av dessa var Therese Skoglund-Shekarabi som berättade att många i området påstås uppge att de trivs och känner sig trygga där men att man aldrig går ut efter kl 20.

Hennes recept för att få bukt med situationen är bland annat att jobba med yttre resurser och mycket förebyggande samt bryta ned rekryteringen.

Att Therese Skoglund-Shekarabi är civilminister Ardalan Shekarabis (S) fru nämner man dock inget om. Detta faktum uppmärksammades på sociala medier där många gav uttryck för sin frustration över mediernas ovilja att nämna relevanta kopplingar. Bland annat ifrågasattes att ministerns fru kommenterar regeringens politik utan att bli presenterad som sådan.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
849Ryssland fick skulden för möjlig ukrainsk attack på civila
Annons