Bild: T.v. Louisa Vesterager Jespersen (24). Mitten: Maren Ueland (28). T.h. Avrättningen. Facebook.

Skandinaviska tjejer har fått huvudena avhuggna i Marocko – ”avrättade av islamister”

Delningar

Dubbelmordet på två unga skandinaviska kvinnor i Marocko utreds nu som ett terrordåd, uppger bland annat norska VG och nyhetsbyrån AFP. Enligt källor i polisutredningen handlar det om en avrättning utförd av islamister. 

Den 24-åriga danskan Louisa Vesterager Jespersen och den 28-åriga norskan Maren Ueland befann sig på en backpacker-resa i Marocko för att vandra i Atlasbergen. I början av veckan hittades båda tjejerna vid sitt tält barbariskt avrättade utan huvuden i närheten av samhället Imlil.

I marockansk media har under kvällen publicerats videomaterial från attacken mot tjejerna. Av videon framgår att tjejerna lagt sig för att sova när flera män med macheter angrep. Männen var skoningslösa i sin barbariska attack.

Klippet visar tydligt hur männen varit ute efter att slakta tjejerna. En man trycker med hjälp av sin fot ned en av tjejernas huvud i marken medan hon nyvaken skriker i skräck. Detta samtidigt som den andre mannen med kraft tar sin machete och sätter den mot tjejens hals så blodet forsar ut från halsen.

Därefter övergår skriket till ett väsande ljud från tjejens kropp när mannen skär loss hela huvudet. Sedan greppar en man huvudet i det blonda och blodiga håret och slänger omkring huvudet bland tjejernas packning och stormkök. En av tjejerna hittades senare avrättad utanför tältet medan den andra tjejen låg död inne i tältet.

Polis: ”Islamistisk terrorattack”
Under onsdagskvällen framkom uppgifter från polisutredningen genom den norska tidningen VG och nyhetsbyrån AFP om att polisen anhållit tre personer. Brottet utreds som terrorism på grund av hur morden utfördes men också därför att personerna har konkreta kopplingar till ett terrornätverk.

I marockansk media visas på bilder på de anhållna som enligt media har läckt från polisutredningen.

Området
Det lilla samhället Imlil är ett populärt turistmål för bergvandrare vid foten av Afrikas näst högsta berg. Dalen ligger på 1800 meters höjd och ungefär 1,5 timmes resa söder om Marrakech.

Enligt Storbritanniens reseinformation är det inte ovanligt att det sker terroristattentat i Marocko. Det finns en ökad hotbild från individer som tillhör eller sympatiserar med Islamiska staten. Det föreligger också en hög risk för kidnappningar i hela Nordafrika. I området rör sig även Al-Qaida i islamiska Maghreb (AQ-IM).

Danmarks statminister: ”En terrorhandling”
Den danska statsministern Lars Løkke Rasmussen har blivit informerad av Danmarks säkerhetstjänst PET. Enligt statsministern tyder mycket på att det är ett ”politiskt motiverat dåd och därmed en terrorhandling”. Rasmussen fortsätter att beskriva dådet som ”barbariskt och omänskligt”.

Klockan 08.30 på torsdagen kommer statsministern att hålla presskonferens.

LÄS ÄVEN: Snart frisläpps 1 500 terrorister i Europa – Säpo: ”En stor utmaning inom kort”

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1222 KOMMENTARER

 1. Seriöst! Vad är det med unga tjejer och deras naivitet?

  Fattar inte dom vilken farlig värld det är vi lever i?

  Tycker föräldrarna bär ändå viss ansvar här. De måste faktiskt börja bry sig om sina egna barn!

  • De har blivit, som tyvärr så många andra, hjärntvättade av media och politiker och andra do-gooders så att det naturliga försvaret mot ondska har försvunnit.

   Media och de andra har dessa flickors och många andras blod på deras händer. Väck upp så många ni kan i ert närområde…

   May they burn in hell!

    • Högst troliga samtliga… Propagandan pågår hela tiden som du kanske har märkt.

     En viss Churchill sa visst något som del ligger mycket i:
     Islam in a man is like rabies in a dog… Detta är den gemensamma nämnaren… detta måste vi inse…

     • Jepp. Varför tror du just Sverige ligger i topp vad gäller våldtäkter per capita i världen? Jo, pga den massiva indoktrinering och hjärntvätten kombinerat med naivitet samt tilltro till media och politiker… Men det börjar ändra på sig så sakteligen, men många kommer att bli drabbade i framtiden tyvärr…
      Mvh

  • Alltid någon Annans fel?
   är man 24 och 28 både kan och skall man ta ansvar själv.

   Visst var tjejerna naiva och oförsiktiga och satte sig själva I en situation som var farlig men ansvaret ligger 100% på de 3 gärningsmännen

    • Vad menar du med ”låtsas vara idiot”?

     Förstod du inte vad jag skrev eller är du helt enkelt bara oartig och omogen?

     Skrev klart och tydligt att ansvaret ligger 100% på de 3 gärningsmännen.

     • ”Alltid någon annans fel?”

      Du antyder uppenbarligen att jag skyller på någon annan?

      Ja, så jävla korkad verkar du vara på riktigt att du inte fattar att om du är en söt liten skandinavisk tjej och slappnar av bland morer som vill ha ihjäl dig, att en själv ökar riskerna för att råka illa ute.

     • Suck….
      skrev klart och tydligt att:
      Visst var tjejerna naiva och oförsiktiga och satte sig själva I en situation som var farlig
      Du verkar ha lite svårt att förstå.

      och uppenbarligen skrev du att :
      föräldrarna bär ändå viss ansvar, vad betyder om inte att du lägger del av skulden på föräldrarna.

     • Du säger det själv. De ökade riskerna för att hamna där.

      Varför gjorde inte föräldrar, vänner, folk som bryr sig något för att stoppa detta?

      Ser du inte problemet.

      ”Hej pappa, jag ska supa mig full och leka parkour. Jag lovar inget dåligt kommer att hända.”.

      Det är här man ska gripa in, och kanske handgripligen hindra idioter från att göra idiotiska saker. Så har jag gjort flera gånger för vänner. Så gör vänner och föräldrar som faktiskt bryr sig.

     • Men om det var median som bidrog till att de blev vilseledda om hur säker Marocko var, hur kan det vara deras fel?

  • Kan bara hålla med. Blonda skandinaviska kvinnor + semester i muslimskt land +ensamma i tält omgivna av islamistiska kättarmän =direkt dödsdom.

   • Ja, många av dessa alldeles för många är mer än korkade det är bara förnamnet. Las gringachas utmärker sig var helst de drar fram!

  • Sorligt och sant men kan inte tycka synd om dessa idioter.
   Jag hoppas alla dessa pk idioter turistar i Nordafrika och andra muslimska länder.

 2. På norska finns uttrycket ”å miste hodet” när man blir alldeles till sig av något eller någon. Men Maren råkade dessvärre ut för en mer bokstavlig variant.

 3. Nästa story man får läsa om svenska eller skandinaviska tjejer som möter samma öde kommer man kommentera med ett jaha.

 4. Enligt SVT hade kvinnorna ”skärsår på halsen”. Ganska rejäla skärsår, får man säga. Sånt här ska europeer tycka är helt normalt nuförtiden, så de har även ett reportage om hur Estelle och prins Oscar förbereder julen på Haga slott.

 5. Detta ar sa oerhort tragiskt. Tva unga personer forlorade sina liv pa det mest
  brutala viset. Detta visar ocksa den absolut varelosa ideologin av socialism
  och progressivism. Dessa unga kvinnor hade inte ”utbildats” i faran att resa
  ensam i et land som Marocco dar islamister/terrorister harjar for fullt.
  Svetsar’n vill ha mer av dessa barbarer, eller vad han kallar dem:
  ”pensionsraddarna. Hur skall dessa vardelosa ”mannisko-slaktare” radda
  pensionarerna??? Skramma dem till dods???

  • Svitsaren är inte ensam om det han har 82% de s.k. dumsvenskarna bakom sig och kräver mer och fler asylanter. Hurtfriskt skränar dumsvenskan mest av alla ”Hjälp dem mera så de kan bli flera”!

 6. Hur fan kunde dom åka dit utan att ta sig en funderare på var någonstans dom var på väg! Pga detta så borde europa om dom nu hade bulor nog bara utfärda ett totalstop för resor till sådana länder och isolera dessa länder tills dom har gjort sig av med alla islamister om det så får ta 100 år bara dom gör sig av med skiten! Men europa är körda till den graden att dom är totalt handligsförlamade!

 7. Att tunisiska kvinnor ser vilken frihet västerländska kvinnor har utgör givetvis ett hot mot gamla traditioner och mot männens sociala kontroll. För många män i denna del av världen är även enkla interaktioner med kvinnor utanför familjen fyllda av konflikter och motsägande impulser. Oftast ignoreras kvinnor totalt även när medvetenheten är intensiv. Man skall betänka att en inhemsk kvinna som visar minsta lilla hud utanför ansikte och händer rutinmässigt blir kallade xxxx – ja numera vet vi hur språket går. De flesta unga kvinnor som reser i denna del av världen är omedvetna om hur de betraktas av en majoritet av befolkningen.

 8. Hjärntvättade skandinaver fortsätter skämma ut sig med sin naiva världsuppfattning… det går inte längre att skylla på okunskap i dagens uppkopplade samhälle, jävla mongos,

 9. Inte utan att på något sätt förminska vad dessa tjejer utsattes för, så kan man ändå inte låta bli att fundera på vad dessa 3 män inte har behövt gå igenom tidigare.

 10. Ledsen att behöva säga det men 2018 års Darwin Awards går till dessa två tjejer.Hur i helvete kan man inte veta bättre?Ge sig in i djävulens håla.Play stupid games,win stupid prizes.

 11. Har aldrig satt min fot i ett muslimskt land och kommer heller aldrig att göra det!
  Detta beror inte uteslutande på rädsla för islamister utan även pga att dessa länders regimer inte ska få en enda krona för att bedriva sin destruktiva ideologi!

 12. I svensk media rapporterades!
  Polisen undersöker misstänkt mord!
  Då en norsk och en svensk kvinna hittades avlidna med misstänkta skärskador på halsen!

  Ja… Avhuggna huvuden kan orsaka misstanke om brott!?
  Gissningsvis ville inte vår media helt onödigt försämra bilden av fredens religion!
  Vi får ha förståelse! De var ju i själva verket inte muslimer, utan några socioekonomiskt utsatta killar, som hade tolkat koranen fel!

  • Bara anmälningsbenägenheten som har ökat och egentligen har dom nog skurit av huvudet på sej själva för att kunna skylla på dom stackars araberna eftersom dom säkert var rasister egentligen..

 13. Detta påminnde mig en intressant händelse när jag var 17år och min familj var på väg till Montenegro och vi åkte bil igenom den muslimska delen av Bosnien. Helt plötsligt dök två blonda tjejer upp och liftade. Mina häpna föräldrar stannade och plockade upp tösarna. Dessa franska horor hade varit med och ”hjälpt flyktingar” i Grekland efter de hade avslutat sina studier och liftade nu genom balkan. De kunde inte språket och hade inte bokat några hotell. Päronen hjälpte dem att fixa ett hotell i någon by. Hur någon kan vara såhär ansvarslös är bortom mitt förstånd.

   • De hade studerat journalistik och jobbade med att ”rapportera rättvist” om invasionen. Jag kokade av ilska hela bilturen. Det var nästan att jag hoppades att någon abdullah skulle lära dem en rejäl läxa.

     • I ärlighetens namn är bosniska muslimer långt ifrån MENA folk. Hälften har blåa ögon och många är blonda. Det är bara generellt sätt jävligt dumt att lifta genom en del av världen där du inte kan språket och väldigt få kan engelska.

     • Dom fick inte vad dom ville i Bosnien som är mera europeiskt utan snarare hemma i multikulti Frankrike eller varför inte Tyskland eller Sverige..

  • Jag, min son och Hilding bagare åkte landvägen från Lima till Colombia. När vi kom till gränsen mot Ecuador blev det automatiskt stop. Enligt passpolisen var vi sent ute så vi fick inte passera jag, påpekade då det är ju en timma kvar tills ni skall stänga. Han replikerade men, vi skall plocka undan också. Då började jag rosa Ecuador, spelar en fantastisk fin fotboll och nu skulle vi till Guayaquil för att se en match. Risken är att inte får några biljetter. Poliserna tog sig en funderare: Bueno, pase Uds. – ok passera! Utan muta. Då, som under dök det upp en utrikes blondin, hon hade hört Hilding bagare prata svenska och ville utnyttja situationen och passera tillsammans med oss. Poliserna frågade reser denna ”gringa” med er? Nej, sade min son sanningsenligt vi känner inte denna svenska. Så hon fick övernatta vid gränsen. Innan dess hade hon inte bevärdiga oss en blick. The swedish style!

 14. Hur tänkte man där. Kanske en folder att dela ut till alla högstadieelever. Glöm inte att översätta den till arabiska, alla kan ju inte svenska.

  • Tragiskt att detta kunde hända. Hur kan man komma på tanken att åka till muslimska länder som kvinna? Visserligen var det inte svenskor då hade man kanske förstått det bättre. Kanske var det naiva omogna tjejer från Danmark och Norge. tragiskt och onödigt att det hände.

   • Du tror högt om norskor och danskor märker jag.Dom är de facto lika pantade mångkulturellt som de svenska dito.Skolsystem och liberala känslor är av samma sort i norr.

   • Jag tror på personligt ansvar. Dessa kvinnor var gamla nog för att veta det vi alla vet. Det funkar att skylla på andra när man är 0-12 år, efter det så blir det svårare. Efter 20 är det bara löjligt.

  • Alla marockanska pojkar hugger inte av huvuden, hela tiden, vecka ut och vecka in, flickorna hade bara otur, synd ändå att de utmanade ödet, men gör man det, så måste man också ibland vara beredd på det värsta.

 15. Tycker det är fel att skälla på tjejerna. Visst aningslösa absolut.
  Men deras länder borde skicka ner sin säkerhetstjänst och skippa rättvisa rejält.
  Tand för tand osv.

    • Men vi tar ju in tusentals om dagen av dessa ”trasiga skallar” i våra länder.Vi huserar runt en miljon bara i Sverige.Det om något är något som måste stoppas.

     • De måste ut – ju fortare desto bättre – liksom de politiker som möjliggjorde detta måste genomskådas av fler än 20% av väljarna.

     • En miljon, det var längesen, snart tre miljoner. De är släkt med kaninchen så nu går det undan värre. Inte ens de små kaninchen hinner med äggkläckningsmaskinerna. Det är inget att, säga om det ty jordens dummaste folk har beslutat om flerbarnstillägg i en överbefolkad värld. Nästan allt kan man beskylla svenskingarna för men, inte för att vara intelligenta.

  • Varför det? Marockanerna är helt säkert f-n så mycket bättre på att ta hand om mördare än politiskt korrekta skandinaviska myndigheter.

  • USA:s krig mot terrorn sedan 11:e september 2001 handlar i stort sett om det du förespråkar. Terrorn är inte utrotad, nästan 20 år efter kriget startade.

  • Att skylla på dem är absolut fel. Att förvänta sig att folk tar ett personligt ansvar, är absolut rätt.

   Vi utvecklade borde rensa våra länder och hålla oss borta från deras.

  • Förra gången en europeisk antirasist reste genom muslimska länder utanför charterbolagens och turistpolisens strömmar var den italienska feministen Pippa Bacca. Hon råndes, våldtogs och mördades i Turkiet.

 16. En kompis till min sambo vägrade ta ett bra jobb på en restaurang då hon skulle bli tvungen att åka hem på scooter sen kvällstid. Detta trots att jag aldrig hört talas om överfall mot kvinnor under de snart 13 år jag bott i staden som ligger i Thailand.
  Tydligen är det skillnad var man kommer från och lever. Hur dessa två kvinnor som blev halshuggna kunde tälta där som de gjorde övergår dock mitt förstånd.

 17. Vilken mardröm. Jag lider med tjejernas anhöriga och vänner. Men jag skulle aldrig våga resa runt i ett sånt land som Marocko utan manligt sällskap eller i grupp. Att bo i tält är inte heller att rekommendera. Inte ens något billigt, halvsunkigt hotell.

  Måste man bo i tält när man vandrar i bergen borde man organisera grupper och anlita vakter.

  • När jag var i Egypten för många år sedan hade man utflykter till pyramiderna från staden Hurghada där jag bodde under en vecka. Det handlade om en bussresa på omkr. 50 mil.en väg. Bussen hade framför och bakom sig polisjeepar med kulsprutor monterade på fordonen. Detta för att undvika överfall från terrorister och liknande element. En bra åtgärd.

 18. 6 – 8 unga män med skägg och utstyrsel som på bilderna ovan såg jag i samlad tropp besöka en svensk Lidl-butik för ett par månader sedan. Kände obehag. Jag såg dem på lite avstånd och var inte rädd, men jag tänkte på vad som händer om denna grupp av muslimer får mer inflytande i framtiden.

    • Nej, nej, det vet han redan. Annars skulle han inte forsvara detta vansinne sa intensivt. Innerst inne vet han att detta ar fel, men han
     ar for feg for att sta emot soros och hans enormt maktfulla posse.
     Det ligger sa mycket mer bakom detta vansinne. Det kallas
     ”DEEP STATE” och bakom detta ”DEEPER STATE”.
     Svetsar’n skulle forsvinna pa ogonblicket om han sa bara
     ett pip emot dem.
     Jag ser helt klart hur de forsoker krossa President Trump. Jag
     ber till Gud att han kan sta emot. Om han faller ar det bara
     att saga godnatt. Jag stoder ocksa de ”Gula Vastarna” i Frankrike,
     men wishes (onskar) att de inte vandaliserade sa mycket.
     Gula Vastarna kan mojligen fa Frankrike pa knana…………

 19. Vågar man gissa att tjejerna inte hängde här på Samnytt? Får man sin världsbild serverad av SVT så kan man mycket väl tycka det är mysigt att campa i Nordafrika. Jag skulle inte åka bil med låsta dörrar genom vissa områden nattetid, här i Sverige alltså.

  • Du skulle inte åka bil med låsta dörrar nattetid i vissa områden, skriver du.
   Jag skulle aldrig sätta min fot i Sverige mer under min livstid. Men jag är ju en feg stackare enligt en del kommentarer gällande polacken som blev mördad när han försökte ingripa mot en terrorist. Dessa påståenden främst från sådana som kommer att kasta sig framför en lastbil nästa gång det händer (för det kommer det att göra) för att rädda andras liv.
   Nonsens, påstår jag.

  • Det är många PK-poäng att hämta genom att fotvandra i islamiska dödszoner. Bevisa fredens religion. Iaf om man överlever.

  • Om man har svårt att sova och tar en biltur till macken vid 2 på natten, så är det inte ovanligt att man ser flera skumma, dyra bilar med lika skumma araber i.

 20. Och det var den näst bästa av de Islamska Teokratierna, det är nog bara Egypten som är mera turistvänligt. Där får ni halsavsågning, här får dom insatslägenheter i gamla stan, full pension och spetsade ekonomiska bistånd samt 250.000 kr startbidrag. Vilken skillnad va?

 21. SVT rapporterar om ”knivskador på halsen” och att det inte går att utesluta terror.

  Den där videon som marockansk media rapporterar om, var kommer den ifrån? Fanns det övervakningskameror?

  • Tittar ni efter riktigt liknar de faktiskt en svenne en svärmors dröm. Det är inget skämt för många, många svinskor är en sådan en våt dröm. Som exempel korpulenta batik tanter kan de aldrig få nog av dessa romantiska bonddrängar.

 22. Jag gjorde misstaget att klicka på en länk som visar när dom skär huvudet av en av tjejerna.
  Såg bara några sekunder sen höll jag på att spy.
  Vidrigaste jag sett och hört, tjejen lät så oskyldig när hon skrek ajajaj, se aldrig på den filmen.
  Äckliga islam och äckliga muslimer.

 23. Danmark och Norge delar ett stort ansvar för dessa brott. De var med i hejarklacken att bomba bort Ghaddaffi, som höll dessa terrorister i Nordafrika i schack. Danmark och Norge har indirekt orsakat dessa sina medborgare döden. Efter att Ghaddaffi dödats blev det öppen spelplan för Al Qaeda / ISIS i nordafrika, inte bara i Libyen utan Tunisien, Algeriet, Marrocko och Egypten. Vi har nu även öppen slavhandel i Libyen.
  Dessa kvinnor borde ha vetat bättre, men om de bara läser MSM media, så kanske de inte var väl informerade. Hejarklacken i MSM media vill ju gärna inte syna de politiker de jobbat för och påpeka att deras politik orsakat flyktingströmmar, kollapsade stater och terrorparadis – vilket var målet.

   • Ja, om ingen godhetskrigare kan presentera en fredlig lösning på hur man avprogrammerar anhängarna till denna dödskult, blir det enligt uteslutningsmetoden bara en lösning kvar. Men de har försökt i åtskilliga decennier utan att ens ha närmat sig en pacifistisk lösning.

  • Det kunde lika gärna ha varit svenska, finska, tyska, eller andra vita kvinnor.
   Är du så jävla dum att du tror de där sandaporna bryr sig om var tjejerna kommer från, jävla pucko!

   • Jag tror du har problem med din läsförståelse. Och om du läste reglerna på forumet hade du vetat bättre än att använda ett sånt språk.

    • Då får dom väl ta bort mej då, jag står fast vid min åsikt, det är ju befängt att skylla det på tjejernas hemland, USA brukar få skit för allt som händer i världen men nu ursäktar du dessa barbarers handlande genom att skylla på danmark och norge.
     Vad hade du skyllt på om det varit svenska tjejer? Lars Vilks kanske?
     Nej du är inget pucko, du har bara en jävla otur när du tänker.

 24. Fotvandra i Atlasbergen!! Vad felar, det var redan känt på 70-talet som en av världens farligaste platser att köra bil genom. Rövarband överallt. Rallytävlingen Paris Dakar gav upp Afrika för många år sedan. Trots armeer av säkerhetspersonal var det iaf för farligt
  UD måste vara PK och förmedla fredens religion.

 25. backpacker-resa till Atlasbergen av alla ställen, att man ens väljer att resa till såna här avdankade skithål då får man ändå räkna med sånt här.

  • Oförklarligt, måste vara någon form av dödslängtan.
   Andra länder fyllt av skit, Turkiet, vem åker dit på charter för att spara en tusenlapp.

  • Man börjar även varna för att resa till ”skithål” som sverige. Kina har nu en officiell varning för Sverige.

   • Ja, det är inte länderna som är problemet såklart, utan människorna som bor där. När skithål-människor flyttar till Sverige, så blir Sverige ett skithål-land. Torde inte vara så svårt för en icke-”journalist” eller icke-politiker att förstå…trodde jag, men t.o.m. efter över 20 år med folkmordspolitik så röstade över 80% (enligt officiellt valresultat i alla fall) på fortsatt fördärv.

    • Det är ett problem, men det finns stora skillnader. När de svenska tjejerna åkte till Marocko förväntade dom sig att det skulle vara säkert, oavsett deras eget uppträdande därför att MSM media hade lurat dom. När kineserna i fallet Generator Hotellet kom till Sverige förväntade dom sig att Sverige skulle respektera mänskliga rättigheter som i Kina, efter som Sverige säger så via svenska media. Det gör inte Sverige. Att polisen släpade ut dom på gatan och dumpade dom är helt normalt i Sverige, medan i Kina är det allvarligt brottsligt.

     • Jag dubbelkollade med en kinesisk arbetskamrat angående hotell-kineserna. Han konstaterade på sekunden att det där var en planerad grej, med staten bakom.

      När det gäller vuxna människor som blir ”lurade”…hade dessa kvinnor levt instängda i föräldrarnas respektive källare, och detta var första gången de fick komma ut? För om det inte var så, då kan deras anhöriga inte skylla på att kvinnorna blev lurade. Personligt ansvar!

      Fool me once – shame on you
      Fool me twice – shame on me
      Fool me constantly for close to 30 years – take away my right to vote (and make other important decisions), because I’m a f*cking r*tard!

     • Så du har kollat med ”EN” kines. Fantastiskt. Så kinesiska staten planerar ”grejer” för svenska polisen. Skitsnack. Kan jag föreslå en kontrollgrupp. Ta och kolla något med ”EN” norrman, som förslag Breivik. Att leva i Sverige är faktiskt som att leva i en källare och att åka utomlands *ÄR* likt första gången att komma ut. Svenskarna har aldrig lärt sig att ta personligt ansvar, dom gormar på ”staten” hela tiden. Svenskarna är något kusligt indoktrinerade om hur världen utanför ser ut. Det enda inblandningen från ”kinesiska staten” var att protestera mot ett grovt människorättsbrott. Sverige är ju rena kåkfararen när det gäller brott mot mänskliga rättigheter.

     • Jag kollade med en mer än du, plutten! Påstod jag att det var en vetenskaplig undersökning? Men vill du använda dig av en kontrollgrupp och ta detta till en hög nivå så önskar jag dig lycka till, händelsen betyder ungefär lika mycket för mig som du gör.

      När det gäller hur världen utanför ser ut så har jag besökt/arbetat i/levt i ett tjugotal länder på fyra kontinenter. Detta inkluderar allt från rena charterresor till utbildningsresor till jobb i över 1½ år. Förutom detta så har jag jobbat och diskuterat med människor från samtliga kontinenter, och fler länder än jag orkar räkna igenom.

      När det gäller indoktrinering så har jag föraktat svenska politiker (inklusive grundskolelärare) och ”journalister” sedan tonåren (min insikt kom någonstans runt Carlsson-Bildt).

      När det gäller hotellkineserna så vet jag inte vad för slags händelse du har fått för dig att det var, men ditt larv verkar generellt handla om att du vill ha rätt (i.e. enorm lesserwisser-varning), och du verkar inte ha speciellt mycket på fötterna (som förväntat). Jag vill absolut inte försvara Sverige (eller svenskarna), men att påstå att Sverige är ”rena kåkfararen” (..) när det gäller brott mot mänskliga rättigheter, och därmed implicit påstå att Kina är bättre, är så korkat att du borde skämmas, men jag gissar att du saknar kapacitet för det (också).

     • Tackar för din CV, även om den var ett personangrepp och hånfull. Jag kollar inte med någon, jag har egna erfarenheter att gå efter efter ett långt internationellt liv, för mig är det ett hundratal länder, och många år i Kina, men jag har faktiskt aldrig varit på någon charterresa. När det gäller hotell-kineserna har jag bara läst vad media skrivit, och dom mycket uppretade kommentarerna i Kina och från Kinas regering. Fakta. Inget land i EU har fällts så många gånger för brott mot mänskliga rättigheterna som Sverige, och det inkluderar tortyr. Kina är betydligt bättre, och jag har personligen erfarit båda. Hat propagandan mot Kina förmedlar avvikande falska nyheter men det är lögn. Hotell-händelsen bekräftar det.
      Ta en titt på bilderna av en svensk polis och en kinesisk, då ser du direkt vad skillnaden är. Svensken har stridsmundering, kängor, är beväpnad, skjutvapen, pepparspray, batong, handfängsel, automatvapen, skottsäker väst, maskerad, osv. Kinesisk polis behöver inte det.
      https://falsknyhet.wordpress.com/2018/09/18/kina-har-trottnat-pa-skiten/
      https://falsknyhet.wordpress.com/2018/09/16/svensk-brutal-polis-tolkar-manskliga-rattigheter/

     • ”Jag kollar inte med någon, jag har egna erfarenheter…”

      😉

      ”När det gäller hotell-kineserna har jag bara läst vad media skrivit…”

      😉

      ”Inget land i EU har fällts så många gånger för brott mot mänskliga rättigheterna som Sverige, och det inkluderar tortyr. ”

      Källa på det, tack? Klart intressant, om det skulle vara sant.

      ”Ta en titt på bilderna av en svensk polis och en kinesisk, då ser du direkt vad skillnaden är. ”

      Nu säger jag såklart inte att dina personliga erfarenheter inte är vetenskapliga bevis (jag gillade dock delen där du anser att det är fel att kolla med en kines, men att det är helt rätt att bara gå på dina åsikter). Du verkar gilla bilder på irrelevanta vinklade saker, men här kommer några länkar om problem med kinesisk polis och Kina generellt:

      https://www.rfa.org/english/news/china/lawyer-beating-11302018142637.html
      https://www.channelnewsasia.com/news/asia/chinese-police-knocks-down-woman-child-over-parking-dispute-9182584
      https://www.scmp.com/news/china/society/article/2177271/watch-chinese-police-accused-brutality-kneeling-womans-neck-next
      https://www.dailymail.co.uk/news/article-5228433/Golden-retriever-dies-beaten-policeman.html
      https://www.youtube.com/watch?v=IK0t3gb1k7s
      https://www.hrw.org/world-report/2018/country-chapters/china-and-tibet

      Så nej, ditt ord är inte nog. Faktum är att ditt sätt att ”argumentera” gör att jag inte kommer lita på något du säger, men oroa dig inte – det gäller det mesta för mig, jag dubbelkollar saker. Notera dock att jag faktiskt håller med dig till viss del, när det gäller hatpropagandan (vi särskriver inte på svenska) mot t.ex. Kina (och Nordkorea, Ryssland och USA för den delen).

     • -Källa Europadomstolen
      -Det är mina personliga erfarenheter dagligen under många tiotals år i Kina, inte vetenskapliga bevis. Tro inte på mig, gör som jag, åk ock kolla själv.
      -Det finns problem med polisen, dom klagar i Kina, det finns inget att göra. Några skvaller och propaganda i väst ändrar inte på det.
      -Att dubbelkolla är inte att sitta på andra sida jorden och läsa propaganda och skvaller.
      -Video visar lokalt anställda ordningsvakter, uniformen är mycket lika.
      -Kina tolererar dock inte stenkastande gatulynchmobbar som uppviglats till våld, det är olika Sverige. Där kallas det demonstrationsrätt. Därför är Kina säkert för vanligt folk.
      -Kriminella som arresteras tilldelas försvarare efter polisens utredning är klar. Detta för att undvika korruption. De ”advokater” man talar om är privata försvarare, inte licensierade advokater. Kina tolererar inte uppvigling, oavsett.
      -Sant, det finns tillfällen då polis efter grova provokationer gått för långt. Det innebär normalt avsked och yrkesförbud, olikt Sverige.
      -Svensk polis går betydligt längre, 25 skott mot en obeväpnad handikappad, till exempel. Kinas polis går obeväpnad.
      -Vid ett liknade fall i Sverige sattes sig två poliser på hunden för att kväva den, i ett annat fall avlossade man ett 50 tal skott.
      -Kina accepterar inte att kriminella terrorister, uppviglare och våldsverkare får gå fria bara för dom kallar sig human rights defenders, religiösa, eller något liknande. Kina ingriper innan dom dödat någon.
      -Jag förstår att du inte gillar mitt sätt att argumentera, det skjuter ju din i sank, som är byggd på propaganda och skvaller, och du har ju tydligen inte ens varit i Kina. Spelar ingen roll hur man bemöter sådana som dig, du kommer alltid att hitta ytterligare in skvallerartikel, blogg eller falsk nyhet. Webben är stor.

     • ”Källa Europadomstolen”

      Länk, tack. Jag hittade det inte.

      ”Tro inte på mig…

      Som sagt, det gör jag inte. Och det blir inte vetenskapliga bevis även om jag reser till Kina. För det krävs en vetenskaplig undersökning (och samhällstrams är inte mitt ämne).

      ”…det finns inget att göra.”

      Så, de klagar, men det finns inget att göra? Tänker du igenom det du skriver?

      ”Att dubbelkolla är inte att sitta på andra sida jorden och läsa propaganda och skvaller. ”

      Nej, det är att kolla med t.ex. kineser. Vilket jag gjorde, och du inte accepterade, för resultatet var inte vad du ville ha.

      ”Därför är Kina säkert för vanligt folk.”

      Vanligt folk = de som antingen är politiker, har släkt som är politiker, eller som helt underkastar sig politiker.

      ”Kriminella som arresteras tilldelas försvarare efter polisens utredning är klar. Detta för att undvika korruption.”

      Mm, de har inga korruptionsproblem i Kina. Najs!

      ”Kina accepterar inte att kriminella terrorister, uppviglare och våldsverkare får gå fria bara för dom kallar sig human rights defenders, religiösa, eller något liknande”

      Haha. Najs. Du inser förstås att sådana som jag hade kallats ”uppviglare” enligt din definition, då jag anser att den svenska staten är korrupt och att ansvariga politiker ska hållas just ansvariga? Det är mänskliga rättigheter det – rätten att helt underkasta sig systemet!

      ”Jag förstår att du inte gillar mitt sätt att argumentera, det skjuter ju din i sank…”

      Wow, du lever verkligen i din egen lilla tokiga värld om du tror att något i den satsen stämmer. Det du gör är inte att argumentera, du kommer nämligen inte med argument, utan med ogrundade påståenden. Den enda av oss som har påstått att all information de har fått om något har kommit från massmedia är DU (snyggt försök till halmgubbe annars, synd att sådana inte fungerar på mig). Men du har rätt i att vi har olika sätt att analysera saker. Du sitter med huvudet uppkört i arslet och går 100% på egna erfarenheter, vilket vetenskapligt är lika stabilt som att…sitta med huvudet uppkört i arslet för att hitta information. Jag går på så mycket information som möjligt, som jag kan få från kinesiska arbetskamrater, massmedia, alternativ media, utländsk media och en minimal del personliga erfarenheter (när det är lämpligt, rent generellt kopplar jag bort sådant när jag analyserar, för att hålla det objektivt). Om du tror att man måste besöka ett land för att analysera landet så är du dummare än du har bevisat hittills, dock behövs det såklart mycket information.

     • Om du inte kan hitta är väl det synnerligen signifikativt för dessa svamliga och osakliga inlägg som blir allt längre och tar alltmer karaktären av hat och personangrepp. Jag tänker inte bli din ständige gratis servicebyrå. Gå och leta själv. Du kommer aldrig att sluta.

     • Översatt: ”jag har ingen källa, som vanligt, utan hittar bara på skit, som vanligt”.

      Jag bad om EN källa, för allt trams du påstod. Så ”evige servicebyrå” är lika dumt som…allt annat. Hat? Nej. Personangrepp? Absolut, och det är löjligt att du inte förstår varför. Du är alldeles för gammal för att bete dig som en tonåring.

      Men, ja, det räcker nu. En dag kanske någon som du förklarar för mig varför ni skriver saker på internet, men jag tror inte att ni själva vet.

 26. Minns bara när grannens ”barnläkardotter” rakade av sig allt sitt blonda hår innan hon for till till Indien, galning !
  Hon visste alltså vad det var för hon skulle möta !?

 27. Domen i Marocko lär bli väldigt hård. EU ligger på för att de och många andra länder med avtal till EU skall avskaffa dödsstraffen. Jag hoppas Marocko har kvar dödsstraffet kvar och att det blir domen. Islamisterna blir allt fler i det landet men något folkligt stöd har inte sådana här barbariska attacker.

  Målet för islamisterna är att förstöra landets ekonomi och Marocko är väldigt beroende av turism. Denna attack kommer säkerligen minska antal besökare.

 28. Medlemmar från den här mördar sekten finns ju utspridda över hela den naiva världen nu. Det är tur att visegradländerna håller emot och vägrar ta emot sjukdomen.

 29. Man kan ju också´förstå att dessa renläriga islamister beter sig på det här sättet, för flickorna hånar ju den patriarkala kulturen, genom sitt sätt att bete sig i ett islamskt land.

 30. “Fredens religion gör det igen”. Lider med dessa två unga tjejer men varför varför varför åka till dessa Muslimska länder!?!? Må tjejerna vila i frid och dessa fega as få sitt rättmätiga straff: Dödsstraff.

  • När fan ska människor begripa, att den SATANS läran är en ideologi, det är
   definitivt ingen religion. Förbjud skiten omgående.

 31. Det finns massor och massor av fall där vita västerländska kvinnor som rest till MENA-länder som mördats och våldtagits. De flesta har även varit väldigt politiskt korrekta och tror på att ”alla är lika mycket värda och man skall bekämpa fördomar”. Innerst inne tycker jag icke kvinnor skall resa utomlands till ickevästliga länder på egen hand. Jag skulle aldrig resa till ett MENA-land eller något annat underutvecklat land.

  Västerländska och nordiska kvinnor är så djupt förstörda av kulturmarxismen att de utsätts för sådana grymheter pga den indoktrinering och hjärntvätt från media, politiker, tv-serier och universitetskurser.

  • Jag har en kollega vars fru är multikulti förespråkare. De satte sina barn i en skola med utländska barn för att visa hur goda de var. Det var tre svenska barn i klassen, resten var invadrare. Efter ett år gav de upp, den naiva ideen om hur fina och goda de var fungerade inte i verkligheten. Deras barn var mobbade och lärde sej ingenting, föräldrarna flyttade dem raskt till en annan skola med svenska barn.

 32. Det var mycket obehagligt två vackra skandinaviska kvinnor
  oskuldsfulla fyllda av livsglädje.
  Så ser man tre bilder på tre förmodade förövare…
  Det måste vara något fel på utbildningen redan på dagis
  när kvinnorna inte ser till att akta sig bättre.
  Det är bara att konstatera att muselmaner finns på en skala…
  I Sverige borde man se över Religionsfriheten och förbjuda
  religion som är byggd på sharia.
  Nu blev jag verkligen bestört över flickornas öde och man
  måste nog förbjuda en hel del i Sverige.

  • Det är inte ”dagis” det är fel på utan den mycket underliga inställning som vuxit fram i Sverige och fostrats av PK politiker och MSM media att Sverige har någon självpåtagen ledarroll i världen och allt och alla som inte behagar anpassa sig till vad svenskarna tycker och bestämmer bryter mot mänskliga rättigheter, och PK doktriner som feminism, allas lika värde, osv. Sverige är inget annat än en ”flugskit” på norra delen av en halvö på baksidan av Asien.

   • Ett dagis som erbjuder sagostunder med transexuella är inte utan skuld. Barnen formas på dagis och där odlas många osunda värderingar.

    • Det beror väldigt mycket på hur det förekommer i samhället. I Sverige har avvikande som transpersoner och LTGB etablerat sig som privilegierad ”ras” med extra och över-samhälleliga rättigheter. Inte som en del av det bredare samhället. Till motsats, ta Samoa’s Fa’afafine. Fa’afafine betyder ungefär ”på en kvinnas sätt”. Dom är alltså fysiskt män, men annars kvinnor och klär sig gärna i kvinnokläder. Dom bildar något av ett tredje kön, är respekterade i samhället, tar ofta hand om barnen, och är mycket strikta med sitt uppträdande och vandel. Dom predikar inte om att vara något annat än vanligt folk och en del av samhället. Detta går igen på många håll i polynesien. Problemet är alltså inte att någon är transsexuell, utan hur dom framställer sig och uppträder.

     • Jag har inget problem med transsexuella per se men att grooma in dagisbarn att vänja sig vid detta är en moralisk styggelse.

 33. När ska vita människor, i synnerhet kvinnor, inse faran med ondskans religion.
  ”Förlåt dem, ty de veta icke bättre”.

 34. För det fall informationen i artikeln stämmer så har,från islamisternas synpunkt, två otrogna eliminerats, till den ende guden behag.

  • Och det är just den falska MSM och PK maffian som indoktrinerar med falska nyheter till falsk säkerhet. Bar min åsikt.

  • Ja du Evert, de blir nog en hel del ryggdunkningar vid nästa klanmöte och en massa hysteriska Al…h Akb.. orerande. Sunkigt va

 35. För att förstå en händelse måste man kunna se den från olika vinklar, även om man inte håller med. Marocko är ett muslimskt land med muslimska värderingar. Ibland fundamentala eller till och med radikala värderingar. Varken svenska värderingar eller åsikter gäller. Jag gissar, men förövarna har förmodligen sett, i deras åsikt och med deras värdering, ett par halvnakna utländska kvinnor som genom klädsel och uppträdande vanärade islam och deras land. Dessutom utan manligt sällskap, och reagerat på det. Grundproblemet är att trots att politiker och MSM journalister konstant indoktrinerar svenskar, och ofta grovt ljuger och missleder om andra länder, så är olika länder faktiskt – just det – olika, och varken PK politiker eller PK journalister kommer att kunna ändra på det. I min åsikt, ansvaret för detta bör lika mycket läggas på den synnerligen underliga, för att inte säga rent falska och lögnaktiga, indoktrineringen om omvärlden som skapas av just svenska politiker och MSM media. Uppenbart gjorde det att kvinnorna kände sig säkra. Det var dom inte.

  • Indoktrineringen – propagandan, börjar redan i dagis. Politikerna missleder folket redan vid den åldern och fortsätter att med lögnen om ”människornas lika värde”, genom utbildningssystemet och genom massmedia. De framställer islam som en religion som vilken annan. Men just detta är problemet. Islam är inte en religion, utan den är en OND kult! Islam handlar ytterst om våld mot icke muslimer.

   • Det går tillbaka en del i tiden, jag upplevde det personligen. Det skede helt öppet. Hela samhällssystemet medvetet byggdes upp som sovjetkommunismen. (S) var det enda partiet som tilläts makt, resten fick kritisera. Socialismen och enpartistaten byggdes in i skolor, myndigheter och media. Privatskolor var förbjudna, bara två undantag. När Sverige fick en borgerlig regering 1975 visade det sig att regeringen var maktlös att ändra på något. Skolor och myndigheter rent ut sa till regeringen att dom inte hade med det eller det att göra. Det är detta vi lider av idag. Den djupa staten, ”träsket”. Däremot vill jag inte kalla islam en ”ond” kult, men det är inte en religion som svenskar ser det, det är ett helt samhällssystem och det kommer aldrig att integreras i det svenska värderingarna.

  • Ja, har man vanärat islam och det muslimska landet. Så har man begått ett ”hemskt brott” som då enligt koranen kan straffas med döden.

   Koranen 5:33. ”Det rättvisa straffet för de som kämpar emot GUD och Hans budbärare, och som begår hemska brott, är att dödas eller korsfästas, eller att få sina händer och fötter avskurna på alternerande sidor, eller att landsförvisas. Det är för att förödmjuka dem i detta livet, sedan drabbas de av ett mycket värre straff i Livet Efter Detta”

   • De som ”flytt” hit räknas förhoppningsvis som landsförvisade och borde straffas rejält i livet efter detta!
    Bo i Rosengård utan ett öre i bidrag och utegångsförbud från 17 på kvällen till 09 på morgonen är en bra början!

 36. Var är alla trendiga och alternativa och annars så högljudda feminister? Ni vet sådana där med en examen i något Kalle Ankaämne, med lite ”busiga frisyrer och häftiga tatueringar”, eller redaktörer på någon tidning eller sofistikerad kulturarbetare av något slag. Varför är de jämt så tysta när sådant här händer?

   • eller fega eller fullt upptagna (som alltid) att försvara, rationalisera och ömka för sådana här män. De är ju ickevita. Då är de tvingade till sådant här pga strukturer, utanförskap, fattigdom eller brist på sysselsättning. De kommer hitta på någon akademisk ursäkt. Lisa Magnusson gjorde det vid tillfällen. ” De kan icke rå för det”.

 37. Jag har varit i Marocko i Agadir. Åkte då även till marknaden i Marrakesh. Det blev en förfärlig upplevelse. Nästan alla försökte lura dig, folk var otrevliga, det var smutsigt och skräpigt nästan överallt. Det blev en kulturkrock. Jag och min flickvän såg saker vi knappt trodde var sant.

  Folk i allmänhet kastade skräp på gatan. Typ plastflaskor påsar. Det fanns en stor rondell med lite träd och buskar, dit in försvann folk för att uträtta sina behov. Både nr 1 och 2.

  Det blir aldrig mer en resa dit. Vi har blandade erfarenheter av Turkiet där vi har varit 2 gånger. Vi kommer inte att resa till Turkiet mer heller.

  Några år reste vi inte utomlands. Det kostar ju en del. Förra året var vi på kreta och kommer att åka dit igen nästa sommar. De flesta greker är trevliga inte så påflugna. Maten är underbar.

  • Jag har bara besökt ett arabland (om man inte räknar med Malmö), och det var Tunisien. Kommer jag att besöka ett arabland igen? Nej, det kommer jag inte.

   Deras länder är vidriga för att deras folk är vidriga. Krasst, men sant.

 38. Skandinaviska tjejer är så indoktrinerade i mångkulturens förträfflighet att de inte kan tillgodose sin egen säkerhet. Kombinationen av naiv oskuldsfullhet och fullständig frihet att göra precis vad dom faller in har blivit många skandinaviska tjejer olycka. Det är hög tid att dessa får en verklighetsuppfattning som är mer i linje med verkligheten. Men vår Bolibompa regering jobbar hårt på att indoktrinera dessa samtidigt som de ska ges mer möjligheter att möta islamistiska våldsverkare

  • Ja vi får kanske eventuellt reda på så småningom, huruvida dessas familjer godtroget har anammat, den falska mediebilden av dessa aggressiva folkslag. Kärleksfulla men något busiga, är den officiella versionen. Från mig hade de fått en skarp varning och om de insisterade, några råd som jag inte skriver här

 39. Tjejerna drömde antagligen om spännande romantiska möten med lokala män. Om det bara var naturupplevelsen som lockade fanns många tryggare resmål än de ökända Atlasbergen. Mötet blev mer spännande än de tänkt sig dock. Naiviteten dödar. Dags att inprogrammera mera vett i Skandinaviens kvinnor.

   • ge dej, empati hjälper föga, varför mörka riskerna med islam ?
    sanningen måste fram hur brutal den än är, dådet är utfört av fundamentala muslimer som till skillnad helt avsaknar empati för vita kvinnor.
    det är inte tjejernas fel självklart, det är vårt samhälles fel som undanhåller och särbehandlar islams doktrin, vitmålar islam på alla sätt.
    felet de gör är att de inte talar sanning om islams olika inriktningar, bara för att det finns fredliga muslimska individer så skall vi inte undanhålla sanningen om de barbariska muslimerna vilket blir kontentan.

    • Spelar ingen roll om de är fredliga eller mordiska.

     Finns ingen anledning överhuvudtaget att flytta de till sverige på skattebetalarnas bekostnad.

     Någon har begått landsförräderi!

     • jaja försöker bara resonera vettigt, för egen del ser jag islam som fiende nr1 och de som relativiserar islam som nr2.
      vi ser oxå en skillnad på de som lämnade islam bakom sej och flydde och de som kommit med islam de senaste decenierna,, riv alla moskeer och skicka hem de troende muslimerna samt de kriminella födda muslimer som finns här i sverige,norden,skandinavien,, europa.

   • Fel och fel. Det var förstås gärningsmännens fel men som man säger;

    Don’t break the fules of Stupid: Don’t go Stupid places, with Stupid people, at Stupid times, and do Stupid things. Break one and you might be okay. Break 2 or more Rules of Stupid, though, and you’re in trouble.

    Ansvar för sin egen säkerhet har man först och främst själv. Men jag förstår hur du känner.

 40. Inte sett ett ord på Aftonbladet eller SVT. Vågar dom inte skriva eller säga något för det kan skada islam. Sörjer med föräldrarna. Men varför är dom media. Uppfostrade av naiva föräldrar som har köper sig fria.

 41. Nu förstår man bättre varför Kristersson anser att det är av vital betydelse att vi lär oss snacka arabiska och kinesiska!
  Arabiskan tycker han är viktig, så vi bättre förstår när nyadeln har önskemål om ex förtur till vård, högre pensioner, förtur till bostäder, bidrag som mindre bemedlade svenskar bara kan drömma om, vill halshugga oss mm
  Kinesiskan är för att Kristersson vill försäkra sig om att folk ska kunna prata med hans barn på deras modersmål!
  Vi väljare är ju till för våra politiker! Vi röstar så att de ska veta vem av dom som ska ge bort vår välfärd till andra länders medborgare och hur mycket de ska sätta sin lön till för det stora ansvar de har att härska över oss lägre stående människor!

 42. Dan Eliasson!

  Det är dags att du tar och samlar ihop någon feminin polisansamling och beger dig till Atlasbergen för att dela ut armband.

  Kanske bjuda lite på kanelbullar och kaffe medans du ändå håller på…

 43. Såg filmen. Hon hade inga byxor på sig. Bar undertill. Mördarna filmade själva medan de sparkade på dansken och skar av halsen med en slö kniv. Såg ut som hon försökte skydda sig en sista gång. Ene trampade på huvudet med sina stövlar och skar av hela huvudet.

 44. Hur kan man bara få för sig att göra något sådant här? Dom var ju tre också vad jag förstår varför stoppade ingen av dom?
  Jag tror inte jag är ensam att titta på bilderna av killarna och försöka se dom i ögonen och försöka förstå på något vis.
  Men det enda jag landar i är någon sorts svindelkänsla och totalt mörker.
  Det är inte dom jag blir rädd för det är mig själv.

 45. När Zaida Catalain mördades så blev det ett himla liv och det har skrivits spaltmeter och visats i tv. Men när två vanliga tjejer som har valt medias bild av världen då är det tyst. Så man ser ju hur medias bild är en FN observatör mördas då är det nära journalisterna. Lek med tanken att Bianca Wahlström hade mördats på det här sättet hur hade det låtit då. När en kändis dör då skrivs det men vanligt folk är bara en grå massa som journalister o politiker lever på. Utan människor så skulle inte journalister överleva. Utan medborgare skulle inte politiker överleva. Så frågan är människorna till för politikerna o journalisterna eller tvärtom.

  • Ja kanske hade de gått på medias och våra politiska företrädares falska bild av dessa folkslag. ”Vi reser ner till de kärleksfulla Muha…..erna” Alltså mycket tragiskt förstås, men ingen kvinna jag känner skulle ha gett sig på något sånt här utan en rejäl uppbackning. De har förstått läget

   • Men varför håller dom kvinnorna masken och inte säger som det är. Joo dom har fel åsikt blir inte framsläppta i media.

 46. Tyvärr så har stora delar av mänskligheten degenererats mentalt av vidskepelse och gör skillnad på folk och folk. Några ska dödas för att ära en imaginär gud. Det finns många exempel där religion går helt snett med fanatiska ledare. Har man dessutom en skrift där det står att man får döda. Ja, då är det ju en dödssekt.

 47. Tycker Steffe och hovnarren Lindberg kan ta regeringsplanet och flyga ner och hämta upp stackarna som gjort det. Sista trenden är ju att hjälpa hemvändarna istället för att straffa de. Blir väl bra om man tar hand om de här tre lika dant och se till att de kommer i jobb, får bostad osv. Slaktaryrket verkar vara nära till hands.

 48. Samtidigt några mil bort undertecknas FN GLOBAL COMPACT som gör att miljoner muslimer kan vandra över våra gräns med stor risk för våra liv och kultur. 😡😡😡😡

 49. Följande uppmaningar predikas i alla moskéer,
  varje dag, av muslimernas Imamer:

  ”Döda de otrogna var du hittar dem.” (Koranen, vers 2:191).

  ”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” (Koranen,vers 9:123).

  ”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” Koranen,vers 09:05…

  ”Någon annan religion än islam är inte acceptabel.” (Koranen,vers 3:85).

  ”Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” (Koranen, vers 9:30).

  ”Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam” (Koranen,vers 05:33).

  ”Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten, smält deras hud och bukar.” Koranen,vers 22:19).

  ”De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem.” (Koranen,vers 8:65).

  ”Muslimer får inte ta de otrogna som vänner.” (Koranen,vers 03:28).

  ”Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.” (Koranen,vers 08:12).

  ”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” Koranen,vers 8:60).

  • Normalt skulle ju detta vara ett praktexempel på hets mot folkgrupp. Men eftersom våra kristna ledare och obildade politiker tror att man kan mysa med islam. Så gäller inte lagstiftningen. Trots att texterna uttryckligen handlar om att döda och utrota otrogna. Det vill säga alla andra än muslimer.
   Inte ens den mest förhärdade rasisten i sverige talar om att döda muslimer.
   Politiker och rättsväsendet gör skillnad på folk och folk.

 50. Snart år det för sent..

  Vågskålen väger snart över till islams fördel..

  I Sverige finns det ca 1.4 miljoner muslimer..

  Som styrs av koranen..

  Räkna ut resten själv..

  Ingen kan hjälpa er mot det våra politiker iscensätter..

  Ingen..

 51. Deras totala brist på realitet är förbluffande….
  Fanns det inte en enda människa i deras närhet som kunde göra en uppskattning av riskerna om de nu inte begrep själv??

  • De begrep det säkert själva, men trodde som vanligt inte ett dugg på det och visste nog inte det finns media överallt, samt hade hånglat med några stycken redan i Norge och Danmark och ville ha mer. Snart får väl folk läsa om de glada hemmafruarna från Sverige i Gambia också.

 52. Hur många dylika halshuggare finns det nu i Sverige och övriga Europa? Observera att världsbankirerna, som den av Financial Times och Annie Lööf hyllade George Soros tjänar, har kraftig befolkningsreduktion på sin agenda! Jordens befolkning närmar sig i dag 7,5 miljarder. Det betyder att globalistoligarkerna på allehanda sätt vill göra sig av med 7 miljarder, eftersom deras mål är att mänskligheten alltid ska understiga 500 miljoner.

  ”Man Who Built Georgia Guidestones Calls for Transhumanist Merger of Man and Machine in Rare Book”:
  https://m.youtube.com/watch?v=ckJm8_pS0dY

  ”MADS PALSVIG ~ ’Banksters vs. Slaves & 5G Depopulation Agenda’ [Age Of Truth TV] [HD]
  Age Of Truth TV”:
  https://m.youtube.com/watch?v=CjWhYOqoPUc

 53. Omvärlden kommer reagera och agera med full kraft..

  I form av manifestationer mot rasism och högerpolitik..

  Frågan är om mänskligheten är värd att räddas..

  Min tro och hopp sviktar för varje dag..

  Människor dör varje dag av islam..

  Och de har inte förstått någonting..

   • Samt alla med talbanskägg och stinker marijuana och inpyrd svett med knivar skarpa som rakblad jobbar i restaurangkök och är bra på falafel och får i kål. Visst låter det härligt.

   • Menar Du verkligen det. Man behöver inte vara ens korkad för att åka till Marocko. Det finns tusentals sådana platser idag. Och de som åker dit är ofta också extra smarta med sina pengar.

  • Längtan. Längtan efter att få dosan att fungera lite bättre. Längtan att få lite extra sexuella upplevelser. Längtan efter bruna ägg. Längtan efter färska fikon och dadlar. Längtan efter att få en tobak som bedövar skallen. Längtan att få slippa hångla med killar som påminner om Fridolinare.

 54. OT
  Sjöstedt skäller ut Trump för att han kommer lämna Syrien samtidigt ska väl han på julsemester nu med de andra
  Kurder är i princip = V
  Bara ett litet problem palestinier är också i princip = V och hur de ska få ihop det..

  • När USA åker dit ”USA borde sluta lägger sig i”, ”USA bara bombar”, ”såklart de blir terrorister när USA bombar dem”

   När USA drar sig tillbaka: ”nää buhuu, stanna kvar”

  • Om de filmar det och sprider filmen så är meningen med morden att sprida skräck och terror vilket då alltså blir en terrorattack.
   Hade det varit ett ”vanligt” mord så hade det inte funnits något inspelat.

 55. Det är idag farligt för vanliga infödda svenskar med svenska biologiska rötter att semestra i eller besöka muslimska länder.
  /CC

  • Den dagen kommer aldrig, för det kommer inte att finnas kvar någon som kan slakta dem i alla fall. De är då redan slaktade själva. Men så långt tänker väl ingen i de europeiska länderna längre, så de låter staten tänka istället åt dem.

   • Folk är inte lika trötta på att kriga med varandra som förut, de kan inte gömma sig bakom svenska kvinnor för evigt och då får vi se vad som händer, det ligger i deras kultur att fly

    det tar tid att bygga upp ett krig ha bara tålamod jag jobbar på det

 56. Dådet har skett i Marrakech där man bara för en dryg vecka sedan skrev under att alla dessa stackars mördare som vill är välkomna till Europa. Tyvärr så har dessa inte en plats i det civiliserade samhället (eller den politika religionen från medeltiden).

  • Jag vet. Alla som röstat för att det ska komma fler. De lever ju i en demokrati som är fantastiskt fri och tilltalande härlig.

 57. Jag har för länge sedan bestämt att jag aldrig åker till ett muslimskt land med mina barn….aldrig mer Turkiet.
  Jag riskerar inte mina barns liv för att det är ”billigt”…
  …det stora problemet är ju att vi har ”skiten” i Sverige…

  • Kebab-förgiftningen breder tydligen ut sig rejält i Sverige. En epidemi utan dess like. Inte undra på att varenda akut är överfull och att det är stor brist på vårdpersonal så de måste ta in Kebab-personal till och med där. Och de svenska politikerna avskyr alla som är emot det och skriver på vad fan som helst i FN för att hjälpa till med att sprida epidemin ännu mer. Politikerna brinner av lust och hat och skulle helst se att det gick samma väg med SD AFS och NMR plus deras miljoner väljare som med dessa två stackars tjejer. Får de otroliga partierna fortsätta tillsammans med sina trogna väljare och fortsätta att härja kommer det att slaktas värre än någonsin inom en inte alltför lång tid.

  • Inget annat land har tagit livet av så många kristna som Turkiet har gjort. Turkarna har utfört de grymmaste brotten mot mänskligheten, genom att systematiskt massmörda kristna, våldta kristna flickor och kvinnor för sedan tvång konvertera dem till Islam. De kristnas helgedomar, som kloster och kyrkor har omvandlats till moskéer eller förstörts.
   Märklig nog, har Västvärlden endera stött turkarna eller inte brytt sig om dessa brott mot mänskligheten! I dag – återigen, står Turkarna bakom mycket av den muslimska fundamentalismen. Exempelvis, stöttar de sina bröder Uigurer i Xingjang provinsen i Kina. Dessa Uigurer, som kallar sig för ”Öst turkiskans muslimska rörelse”, utför grymma terrordåd mot kineser. Det är dessa turkar, som Kina skiter till ”omskolnings läger”. Det är på grund av detta, som Västvärlden kritiserar Kina och beviljar dessa muslimer uppehållstillstånd i Väst. Det är nästan likadant över hela världen, muslimska fundamentalister utför terrordåd över hela Världen.
   Muslimerna i Myanmar – Burma, (Rohingier) är inget undantag. Men likväl spelar de offer.
   Turkiet driver muslimernas talan i bland annat FN och försöker förbjuda all kritik mot Islam. Vi ser redan resultatet, numera kan man bli dömd till fängelse i många länder i Västvärlden om man kritiserar Islam.

 58. Det kan bli intressant att se Danmarks respons på detta. Till skillnad från Sverige sticker man inte huvudet i sanden.

  • Den norske statsministeren vil antakelig omgjøre datoen til «klem en imam»-dagen for å bekjempe islamofobi og fremme sameksistens mellom muslimer og kafirer.

 59. För min egen del har aldrig muslimska länder lockat som semestermål, det är bara att åka till Ronna eller Rinkeby om man vill uppleva det på nära håll.. Tyvärr så håller det Sverige som en gång fanns att utplånas tack vara ansvarslös politik. Traditioner som man växt upp med försvinner i allt snabbare takt.

 60. Ytterligare ett BEVIS på ISLAMISTERNAS ENORMA HAT mot oss som inte är islamtrogna.
  Varför importeras denna sorts människor till våra länder i hundratusentals ? vi vet vad dom tänker om oss. Vi kan inte skydda oss mot dessa HATISKA PERSONER, många fler av oss i väst kommer att DÖDAS.

 61. Detta är inte handlingar utförda av människor, jag kan inte diskriminera djuren och säga att detta utfördes av djur heller!

 62. Det är därför jag bojkottar allt som är islamiskt. Köper inte produkter från islamiska länder, semestrar inte i dem och gör inte affärer med muslimer.

  • Och det är inte speciellt svårt att undvika eftersom inget av det som kommer från deras kultur har jag funnit intressant.

   • Precis, men man måste vara en uppmärksam köpare. Dadlar kommer oftast från muslimska länder. Jag köper bara sådana som inte kommer från dessa. Samma sak med apelsiner och annan frukt. Det kan vara från Marocko, Iran, Turkiet, med mera. Dessutom måste man vara uppmärksam på reservdelar till bilar. Turkiet tillverkar en hel del reservdelar till europeiska bilmärken, som t.ex. bromsklossar.

 63. Det ironiska är att sverige skrev på FNs flyktingavtal i Marocko samtidigt som flickorna halshöggs. Grattis alla nu får vi ännu fler terrorister på gatorna. Vilken julklapp vi fick.

 64. Skandinaviske foreldre er for ofte med på konspirasjonen med medier, forskere, lærere og politikere. Det forræderiske budskapet rettet mot skandinavisk ungdom synes å være at religion ikke har noe med politikk og at alle mennesker i bunn og grunn vil det samme og er snille. Her er resultatet, og forhåpentligvis kan man snart bryte dette onde nettverket, slik at unge skandinaver blir opplyste nok til at de unngår MENA når de skal på dannelsesreise.

  • Den här värdegrunden är ju också en modern religion. Helt hjärntvättade och talar i tungor. Förstår inte ens vad dom säger faktiskt.

 65. Ja, det här blir ett dilemma för PK-folket. Tjejerna var ju vita, priviigierade MEN samtidigt förtryckta kvinnor. Förövarna var bruna, förtryckta muslimer MEN män. Hur ska vi förhålla oss till det här?

    • Tänkte på före detta polischefen Dan Eliasson. Men jargongen går igen hos detta hjärntvättade avgrund-värdegrunds folk. Det är intränade mantran dom kör om och om igen

     • Den magreaktionen som den prästen fick förklarar bara en hel del om detta pk mindset. Hur sabla illa det är ställt uppe i kontoret på dem. Det går liksom inte att förklara bort en sådan magreaktion efteråt, den visar på hur det spontana tänket går. Jag antar du har sett den intervjun.

     • Ja, dan Eliasson är ännu värre med tanke på att den jubelidioten har suttit och besitter verkliga maktpositioner. Och varje gång gjort bort sig kapitalt.

 66. Tragiskt för dessa tjejer och deras efterlevande.

  -Personligen har jag så svårt att fatta att det fortfarande finns en sådan dum naivitet hos vissa personer, som fortfarande reser och vill resa till MENA länder när värden i dessa regioner är i krig!!

  Dessa tjejer måste ha levt i sin egen MP bubbla, helt frånvarande från verklighetsförankring.
  Dessutom inte ett ljud om detta i Svensk nyhetsmedia!

  • Fordi marokkanerne i Europa skal have mulighed for at rejse på semester i det land de påstod at flygte fra da de snød sig til ophold og underhold i vores lande

 67. ”Klippet visar tydligt hur männen varit ute efter att slakta tjejerna. En man trycker med hjälp av sin fot ned en av tjejernas huvud i marken medan hon nyvaken skriker i skräck. Detta samtidigt som den andre mannen med kraft tar sin machete och sätter den mot tjejens hals så blodet forsar ut från halsen. Därefter övergår skriket till ett väsande ljud från kvinnans kropp när mannen skär loss hela huvudet. Sedan greppar en man huvudet i det blonda och blodiga håret och slänger omkring huvudet bland tjejernas packning och stormkök.”

  Men fy satan, vilka vedervärdiga jvla avskräden!! Fatta vilken dödsångest tjejerna måste upplevt!?! Dessa as borde nästan få ett likställigt vedervärdigt straff, och bli kokad levande i en stor gryta över öppen eld, eller liknande!!

  Men man undrar ju hur fasiken dom kunde få för sig att det var en bra idé, för två blonda unga tjejer från Skandinavien, att åka och campa i bushen i Marocko!??!?

  PS: Noterade att Aftonbladet skrev att tjejerna dog av; `sticksår i halsen´.
  Sticksår i halsen??..dom blev halshuggna! Man fattade ju att dom inte skulle skriva rubriken; `Två blonda skandinaviska flickor halshuggna av ett gäng islamistiska terrorister i Marocko´, men nån jäkla måtta på mörkandet må det ju vara.

  • Exakt min tanke när jag läste ”sticksår i halsen”… en omskrivning för något betydligt brutalare som svensk media inte gärna vill förmedla till sina läsare.

   • Ja, det var samma sak när svenskan Zaida Catalán blev halshuggen i Kongo-Kinshasa. Detta mörkades helt i svensk media

 68. Väldigt sorgligt och jag beklagar deras anhöriga MEN tjejerna måste ha varit väldigt naiva som utsatte sig för en sådan risk. Att ingen vän eller familjemedlem kunde berätta för dem att det är olämpligt, livsfarligt att resa till muslimska länder.

 69. På SVT Nyheter har denna nyhet nu halkat långt ner bland rubrikerna. Att Bianca Ingrosso slutar blogga är en mycket viktigare nyhet. Det står fortfarande att de hade ”knivskador på halsen” och det har inte uppdaterats sedan 22.24 igår kväll. Det är inte bara så att SVT bedriver agendajournalistik, deras agerande är rent ut sagt skrämmande och samhällsfarligt. Är det detta vi ska betala för på skattsedeln?

  • Public service övergrepp på sanningen och relevant information till folket är lika vidrigt som islamisternas. Rentav värre då det skördar okänt antal offer varje dag, varje minut .

  • I Sthlm behöver de inte omprogrammeras alls. Såvida de inte själva vill och sannolikheten för att de vill det är ju lika med noll.

   • Omprogrammeras? Det låter som det skulle vara robotar.Nej så enkelt är det inte,vi har varit naiva klingar starkt.

  • Har du aldrig varit i någon av ”förorterna”? Eller för den delen numera i stan? Det kryllar av dessa typer överallt. Speciellt på fredagar.

    • Hela Västvärlden är under Islams belägring! De som är ytterst ansvariga för detta brott mot sitt folk är politiker. Dessa politiker fortsätter med sitt brottsliga verksamhet, släpper horder av muslimer in i Västvärlden, tvingar sitt folk att försörja dessa och sätter munkavle på folket så ingen vågar ens protestera!

     • Roten till problemet är att våra makthavare korrumperat hela systemet via sina fiffelaffärer med oligarkernas Bilderberggrupp och Trilaterala Kommission!

   • Så djäkla många är de inte. De skickas ju för fan till Finland för det mesta. Många tar sig dit för egen hand. Större bidrag och bostad samma timme fullt möblerat och modernt. 7 gånger mer per individ än i Sverige. Uppgjort mellan Sverige och deras finlandssvenskar som sitter på varenda kort.

  • Får mig att känna att det finns situationer där dödsstraff helt klart kan tillämpas. Jag ser de här varken som mänskligt eller djuriskt liv. Det är monster.

   • I Sverige anser myndigheterna att det går att ”avprogrammera” folk. Att en person som gör ett sånt här brott går att integrera i samhället.
    Sjukt va?

    • Hur sjutton ska man göra för att integrera en rättrogen muslim, dvs en som respekterar koranen och det som står i den för dem heliga boken?

     • Men måste man inte precis som princessan Victoria se till att vapenhandeln med Saudiarabien flyter på som vanligt, dvs under massmedias sk radar?

     • Heh, jadu. Så ser det ju ut. Sverige för ju en positiv politik gentemot sådana här diktaturer och tar hand om deras avskräden. Mänsklig sopstation.

    • Det är verkligen så sjukt att ett samhälle kan gå så långt att det landar i denna mentala offermentalitet.

     Jag hade inte kännt någon ånger, ingen ilska, ingen medkänsla ingen som helst känslomässig reaktion som står över känslan att gå ut med soporna, av att avrätta sådana här.

   • Håller med. Jag vill se dödsstraff för terrorister och massmördare (där man till 100 % vet att man gripit rätt person och att det var en avsiktlig handling)

     • Absolut inte, men då de är monster och aldrig mer kan bli normala människor så kan de ju aldrig släppas ut ur ett fängelse, och då försvinner ju själva vitsen med att hålla dem med kost och logi i fängelset, eller hur? Då är dödsstraff mer lämpligt, givetvis utdömt av en domstol.

      Om man aldrig mer kan släppa ut någon från fängelset, så kan de heller inte avkriminaliseras och varför ska vi skattebetalarna ge dem gratis mat, boende, etc under resten av deras liv i fängelset?

      Det var en naiv socialistisk idé efter andra världskriget som sakta spred sig över Europa, den att man kunde vårda kriminella och få dem friska igen, därav att man döpte om det till ’kriminalvård’ och dödsstraff började avskaffas i fler och fler länder. Men nu börjar folk inse att det var ett misstag.

  • Det finns tiotusentals, kanske hundratusentals av dessa typer bland oss som tycker att dessa tjejer förtjänade detta brutala handling! Men de håller tyst om det – än så länge !

 70. Mördarna är en produkt av Islams lära – Koran’en. Offren är produkt av politikers masspropaganda om ”människors lika värde”. Västerlänningar har i generationer hjärntvättats om detta! Har dessa muslimska mördare och deras oskyldiga offer, dessa två tjejer samma människor värde? Har en pedofil och offret samma värde?
  Nej! Inte enligt min åsikt! Man föds med samma värde. Men sedan är det de värderingar som man får, som avgör om man har samma värde eller inte! I muslimernas ögon, har icke muslimer inte samma värde. För så står det i Koran’en.

  • Man föds knappast med samma värde. Är ditt eget nyfödda barn lika mycket värt som ett främmande barn i Kina..? Nä, inte troligt. Det där är en totalt värdelös floskel som bara är osann.

   • Du får lova att utveckla ditt resonemang. I grund och botten har alla människor samma värde vid födseln. Sedan uppfostras barnen i den del av världen, där en vis religion, kultur, traditioner, värderingar råder. Det jag ville ha sagt är att ”värderingarna” är avgörande.

 71. Hade dessa unga kvinnor fått adekvat upplysning genom åren så hade dom inte befunnit sig där.
  Filmen är vidrig men jag kan tycka att många som ännu inte förstått bör se den.

 72. Helt meningslöst att visa bilder… som km det gör någon som helst skillnad. Räcker att veta att det var ännu en muslimsk attack mot vita. Väck mig när det är dags för ”Crusades 2.0”.

 73. Marocko värnar inte sin turistverksamhet. Vad lever det landet för övrigt på, har de utvecklad industri eller naturtillgångar?

  • Jodå, i städerna är säkerheten mycket hög för turister. Marocko är rent generellt lika säkert som Sverige, om det säger dig något. Jag har själv varit i Marocko med bil en gång i tiden. De har till och med sk karate-poliser, med röd-vita rutor på polishatten som visar att de är såna som kan gå in och stoppa vilket slagsmål som helst.

  • Fiske, från såväl Atlanten som från Medelhavet, är en stor inkomstkälla.

   Grannlandet Algeriet har inte fiskerätt i Atlanten då de inte har kust där, så därför stöder de rebellerna i Västsahara som vill bli fria från Marocko, just för att Algeriet ska få kustområdet och rätten till att fiska i Atlanten.

   Citrusfrukter säljer också bra utomlands.

 74. Svensk (pk) media verkar fullständigt ha ”missat” att rapportera om denna makabra nyhet, hittar ingenting i alla fall vilket tyder på det sedvanliga undanhållandet av relevant nyhetsrapportering.

 75. Hur motiverar svenska resebyråer folk att köpa en resa till Marocko nu? Få en spännande och annorlunda upplevelse? Eller sänker de bara priserna?

 76. En liten sjuk flicka som dog pga att hennes pappa släpat henne runt i öknen för att olagligt ta sig in i USA har det rapporterats om i oändlighet, men när två skandinaviska kvinnor blir avrättade av jihadister är det nästan tyst. ”Knivskador på halsen” stod det i en liten notis. Tragikomiskt när svenska media på detta sättet nästan inte rapporterar alls om tjejer från våra grannländer som får huvudena avskurna.

 77. Bestialiskt, men dylika halshuggningar har vi fått veta var standard där IS drog fram. Sen har vi folk som bränts levande, dränkts, kastats från torn och hustak och massa annat. Det är såna ”IS-resenärer” som nu kommunernas socialtanter, i den lilla mån man ens vet vilka de är, håller på och gullar med för att de ska ”återintegreras” genom boenden och bidrag. De finns mitt bland oss, deras barn går på våra dagis och skolor.

 78. Stackars dessa båda mördades kvinnors familjer. Undra dessutom hur två ensamma unga kvinnor kan ge sig ut på resa och att tälta i Marocko eller vilket som helst Islamistiskt land? Media får här ta på sig ett ansvar som konsekvent förhindrar publisering av verkligheten som den är. Förövarna har nu i sin egen sjukliga tro säkrat sig en plats i paradiset. Man vill kräkas när man läser om detta dåd!

 79. Något för DN att skriva om samtidigt med jätteartikeln där tyska nazister härjade för tjugo år sedan. DN är alltför försiktiga med att fördöma den ena sidan.

  • Jag tror inte att jag kännt riktigt HAT förut, men nu gör jag det. Jag hatar islamister, Och jag hatar Svensk MSM för att vara för mesiga för att berätta vad som händer. Tror politikerna verkligen att det här ”multkulturella experimentet” kommer fungera? Jag har inte nått gränsen till egentligt hat mot kära Sveriges politiker, bara 100% förakt. Men det är nära bristningsgränsen.

 80. OT: men jag tycker verkligen att det är på tiden att någon seriös journalist ställer följande fråga till Annie Löööw :
  Delar du de patrialkala islamska värderingarna, eller fördömer du dem som barbariska monströsa värderingar?

  • Det kan jag svara på. Hon kommer att säga NEJ och hon kommer att fördöma dem. Men hon kommer ändå att försätta försvara Islam och muslimer. Ty hon kan göra, säga vad som helst – så länge det gagnar Islam och muslimer. För det är bara det som räknas.
   En muslim, även en fundamentalist muslim, kan tom. dricka alkohol eller äta fläsk, om denne anser att handlingen gagnar Islam.

 81. Symbolen för ”fredens religion” har redan kommit in i TV4s morgonsoffprogram i form av en kvinnlig kock som iförd muslimsk klädsel lagar mat under trevliga former…
  Det är på detta sätt som islam smygs in i den svenska vardagen.

 82. Skall vi européer bara tvingas titta på när våra landsmän slaktas och vår etniska grupp blir utnumrerad av vandrande babyfabriker ifrån en barbarisk helvetessekt?
  Vart finns kampviljan, var finns överlevnadsinstinkten?

 83. Att inte PK skriver om sådant här, gör att folks säkerhetstänkande inte får nödvändig information.
  Det är som att montera bort varningsskyltarna till ett varghägn!

   • Ja, menar att det kommer bli mycket värre än vad det är nu.De kommer mörda folk hej vilt när vi blivit i minoritet i Sverige.

   • Antingen slår vi tillbaka som ett inbördeskrig i Libanon eller dylikt eller så gör vi Inget motstånd och de bara kan ha ihjäl oss och vi tvingas fly landet.

    • Vad dillar du om? Inbördeskrig? Då kommer jag ju att missa både Lat´s dance och Allsång på Skansen och det vill jag verkligen inte göra. Behåll ditt inbördeskrig för dig själv.
     I den delen av Östermalm jag bor ser vi aldrig några terrorister eller liknande. Bara rika vita människor.

  • Då kommer Nato eller en EU-armé att ”rädda oss” och vi accepterar gladeligen mer överstatlighet och i förlängningen en världsregering. Reinfeldt blir fredsförhandlare. Eller någon annan globalist som får Nobelpris.

 84. Den naiva kvinnliga mentaliteten hjärntvättad av PK samhället.
  Hade det mediala informationsflödet varit sanningsenlig och redovisat korrekt bild då hade de troligen inte rest dit i överhuvudtaget. Kvinnor offras i väst på globalismens altare samtidigt är det offtast just kvinnor som går i bräschen för olika typer av aktivism under den moraliska obesudlade parollen ”allas lika värde”.

  • Alla är inte lika värda, men det visste du. Svin som de begick det här, är inte värda skit. Skydda Sverige med vettiga och fungerande gränskontroller. Det är iofs för sent nu. MENA-kvinnor sitter i sina bidrags-lägenheter i förorterna och pumpar ut ett barn per år. i tio år. Svenska kvinnor föder i snitt 1.9 barn, så man behöver ju inte vara en matematiker för att förstå vad som kommer att hända med kära Sverige. Lyckligtvis,för mig, så kommer jag vara död (och jag har inga barn) när stenålders sharia-skit-lagar träder i kraft.

 85. Glöm ALDRIG vår utrikesminister, tillika Löfvens ställföreträdare Maggot Wallströms uttalande: Citat ; Jag har största respekt för islam och dess bidrag till vårt samhälle. Slut på citat. Det vänder sig i min mage.

 86. Svenska chefredaktörers första tanke var; SKADEMINIMERING,
  hur ska vi skydda våra muslimer från rasisterna

 87. Islam är inte kompatibelt med våra västerländska värderingar. De hatar oss, de vill förgöra oss, men likförbannat ska de bo i våra länder.

  Att tälta i vildmarken i Afrika måste väl vara rekord i dumdistrighet.

 88. Hur många oskyldiga måste avrättas,innan gränsen stängs för musliminvasionen?

  Denna sjuka ideologi förpestar hela samhället och de ansvariga tittar bort och media mörkar.

  När ska folket vakna?

  Islam=De otrognas död.

  Står ordagrant i Koranen,

  Bara att öppna ögonen och läsa själv,om någon skulle tvivla.

 89. Vilken tur att de grupper som hatar oss hör till i Marocko, på en helt annan kontinent, och inte i Sverige, eller hur? …

 90. Bjud hit de muslimska männen för livslång pension med all inclusive! Allt annat är väl rasism och SD-politik?

  • Javisst, de är ju också människor. Har säkert haft det tufft här i livet. Då Spanien och Frankrike har varit där och betett sig illa så borde vi skylla på dem samt lyfta fram den kollektiva skuld som alla vita europeer borde känna i o m detta dåd.

 91. I Allahs Namn. den Nåderike. den Barmhärtige.
  All lov och pris tillkommer Allah. Vi prisar Honom och söker Hans hjälp och ber om Hans förlåtelse.
  Den som Allah vägleder kan ingen leda vilse och den som Allah låter gå vilse kan ingen vägleda. Jag
  vittnar om att det inte finns någon gud utom Allah – och jag vittnar om att Muhammad (Sal-Allâhu
  ‘Alayhi Wa Sallam). är Hans tjänare och sändebud.
  Den store
  Upprätthållaren, Bevararen
  Uppehållaren, Uppfödaren, Näringsgivaren, Den närande
  Den beräknande, Den alltillräcklige, Räkenskapsföraren
  Den kungligaste, Den sublime, Den mäktige, Den mest majestätiske
  Den generöse, Den mest generöse, Den allfrikostige, Den storsinte
  Den allseende, Den vakande, Den vaksamme
  Den besvarande, Den tillgänglige, Besvararen av böner
  Den allomfattande, Den väldige
  Den vise
  Den kärleksfulle, Den älskande, Den mest älskvärde
  Den lysande, Den mest ärorike
  Uppväckaren, Den som väcker de döda till liv
  Vittnet, Bevittnaren
  Sanningen, Den riktige, Den sanne, Verkligheten
  Den förtrogne, Förvaltaren, Förmyndaren, Beskyddaren, Den ytterligt pålitlige
  Den starke, Den starkaste, Ägaren av all styrka
  Den beslutsamme, Den faste, Den kraftfulle, Den mest ståndaktige
  Vännen som skyddar, Den försvarande vännen, Beskyddaren, Hjälparen
  Den lovvärde, Den mest berömlige
  Den beräknande, Räknaren av allting, Värdesättaren, Den som känner till allting
  Ursprunget, Skaparen, Tillverkaren, Initiativtagaren, Orsaken
  Återupprättaren, Den som tar tillbaka allting
  Livgivaren, Givaren av liv
  Dödsbringaren, Den som bringar död, Förstöraren, Tagaren av liv
  Den levande, Den odödlige
  Den självuppehållande, Den självinrättande uppehållaren av allt, Den absolut oberoende,
  Den finnande, Den fullkomlige, Den som aldrig misslyckas
  Den ädle, Den ärorike, Den magnifike
  Den ene, den unike
  Den ende, den odelbare
  Den evige, Den självtillräcklige, Den ogenomtränglige, Den evigt bestående
  Den kunnande, Den allsmäktige, Herren över absolut fri vilja
  Den mäktige, Bestämmaren av allt, Den dominerande, Skaparen av all makt
  Utgivaren, Den sändande, Den som lägger fram, Den som skapar närhet
  Försenaren, Den som lägger bort, Den som skapar distans
  Den förste
  Den siste
  Den uppenbare, Den yttre, Den manifesterade
  Den fördolde, Den inre, Den gömde
  Beskyddaren, Den regerande
  Den mest upphöjde, Den suveräne, Den transcendente
  All godhets källa, Den vänligaste och rättvisaste, Den som gör gott
  Den som godtar ånger, Den alltid återkommande, Den som visar vägen till ånger, Den som gör ånger lätt
  Hämnaren
  Benådaren, Förlåtaren av synder, Utplånaren av synder
  Den milde, Den medlidsamme
  Ägaren av all suveränitet, Ägaren av absolut suveränitet, Ägaren av allt, Den som härskar för evigt
  Herren över majestät och frikostighet, Ärans och godhetens herre
  Den rättrådige, Den rättvise, Den jämställande
  Den samlande, Förenaren
  Den rike, Den ensamt tillräcklige, Den allrike, Den självständige, Den oändligt rike, Den totalt oberoende
  Den berikande, Utsmyckaren, Frigöraren, Befriaren, Den som tillgängliggör
  Den förhindrande, Försvararen, Hjälparen, Den som förhindrar det skadliga
  Den som skapar det skadliga (förekommer endast i hadith.)
  Den välvillige, Den gynnsamme, Välgöraren, Skaparen av det goda
  Ljuset
  Vägvisaren
  Den ojämförlige, Skaparen
  Den evigt bestående, Den evigt förblivande, Den för evigt varande
  Arvtagaren, Den högste arvingen, Den som ärver allt
  Vägledaren, Den rättfärdige läraren, Den ofelbare vetaren, Den som leder på rätt väg
  Den tålmodige, Den tidlöse

 92. Fasansfullt!
  Media och politiken matar på med godnattsagor om islams fredliga och kärleksfulla syften, när halshuggning av otrogna är den ultimata njutningen för dessa bestar.

  Jag hoppas Marocko inte har någon gymnasielag, utan att varulvarna får Kännbara straff.

  Statsradion har ingen rapportering om de fruktansvärda händelsen. Så konstigt…

 93. Dom här är garanterat welcome rapefuggesstollor.Hade någon normal varnat dom för att åka dit så hade dom helt säkert kallat dom för”rasistnazistfascister”Som man bäddar…..Gärningsmännen är snart”svenska barn”

  • eksakt. Dom hade redan på tungspetsen : ”- see,, VI var och tältade i Marocko och det hände iiiinget! Allt är bara FÖRDOMAR.”

 94. När man blivit hjärntvättad av floskeln allas lika värde.

  Ja,då blir det så här,när man turistar i ett arabland hemsökt av IS..

  Nått för Veckans Brott eller snarare årets brott?

  Vad säger du Hanna Stjärne?

  Du är ju feminist och VD för SVT.

 95. ”Skärskador på halsen”, är det längsta man sträcker sig i beskrivningen i gammelmedia. Jo tack, jag skulle också ha skärskador på halsen om jag fått huvudet avskuret. Filmklippet är vidrigt men borde ses av alla hycklare.

  • Såg det nyss. Riktiga iskalla mördartyper de där. Tvekar inte att döda otrogna. Illa att vi tillåter sådana här terrorister leva i vårt land frivilligt.

   • Har flickorna snubblat på några stenar och slagit huvudet av sig i fallet? Givetvis en dum fråga, vi vet alla hur det ligger till, men det är så etablerad media framställer det hela verkar det som. Skulle kunna ske i vilken skandinavisk skog som helst(?) för att relativisera det hela. (ironi)

    • Kollat igenom SVT Aftonbladet och expressen
     Man utesluter inte terror.
     En av dessa aktörer ska vi finansiera via skattsedeln.

 96. Nu får ni ta och sansa er! Svenska män tafsar faktiskt också och ger sliskiga blickar.
  Det är MÄN som är problemet här.

 97. Nu blir det jubel i de svenska moskéerna på fredag.

  De sanna muslimerna ska ju hyllas.

  Löfvén blir inbjuden till festligheterna.

 98. Detta beror på avsaknad av fritidsgårdar och har absolut inget att göra med någon religion öht.

  Mvh Lille Morgan, Ynkeman och Stassministern

 99. Varför åka till islamländer när de svämmar över här??
  Fler naiva individer kommer att följa i samma mönster.
  De såg väl en fredens religion i Marocko.

 100. Är gärningsmännen ”svenskar”?

  Man vet inte så noga numera.

  Jag har sett åtskilliga ”svenskar” i Sverige,som ser ut som de på bilderna.

  Kanske det var flickornas pojkvänner.

 101. Till Marocko köper man enkel biljett. Synd att inte alla PK-politiker blev kulturellt berikade när de var där och skrev på sitt avtal

 102. O detta är möjligt. inom ramen för islam . En ideologi, som det politiska o mediala etablissemanget hyllar, samtidigt som man angriper den kristna idelogin o förlöjligar dess traditioner etcetera.

  Svensk politik är sinnesförvirrad o det gäller inte minst den mediala propagandan, som hyllar islam o mörklägger orsakerna till dom enorma problem, denna ideologi förorsaker människor i den civiliserade delen av Världen, inte minst i Sverige,

 103. De mördar ”kuffar, hedningen” och tror att de därmed hamnar i paradiset, får 72 st. jungfrur” osv.
  Är det någon av er, som vill vara i samma paradis, som dessa islamister?

 104. Löfvén har rätt.

  Det är lite problem i början.

  Sen är det ren vinst för svenska samhället,att importera menafolk.

  Så,håll ut!

  Vinsten kommer snart.

 105. Nu borde Lööf, Lövin,Schyman,M.Sahlin, m.fl av samma sort åka till Marocko på en semesterresa, så ni får uppleva hur era älskade muslimer behandlar kuffar.otrogna.
  Vad anser Lööf om att importera ytterligare 30 miljoner av dessa människor ?

 106. Vilket hat! Hur många hatare finns i Sverige?
  Ja, det är kommunernas ansvar. Har då kommunerna koll på dessa? Svar NEJ! De skyldiga till detta och våldsutvecklingen i vårt land stavas Sjuklövern. Vid nästa terrordåd, gängvåldtäkt eller annat våldsdåd är dessa enfaldiga i riksdagen de verkligt skyldiga. Skyldiga är även de som röstat fram dem. Må historiens dom vara hård.

 107. . . . och dylika individer ska vi ta emot i Sverige och sedan tala om ”alla människors lika värde”?
  Sjuka politiker skapar alltid sjuka samhällen!

 108. I SVENSK SLASKMEDIA ÄR DET HELT TYST. Kan det vara för att importfolken kan känna sig kränkta för vad deras kompisar gör med vita kvinnor ?

 109. Det här är monster. Flera av dessa monster har Sverige tagit emot med öppna hjärtan ( ni minns väl Reinfeldts tal 2014).

 110. Marocko är bara intresserad av bidrag från väst och att skicka deras sysslolösa kriminella ungdomar till Sverige för att sälja knark på gatan annars är det Islam som gäller i landet. Så länge Sverige har utrikesminister Margot Wallström (S) som välkomnar Islam med öppna armar och migrationsminister Helén Fritzon (S) som har gått bakom ryggen på det Svenska folket när hon skrev under ’FN Global compact for migration’ kommer det att bli bara värre.

 111. Varför åker man till Marocko ? vi har ju Marocko här. Det är för mig helt obegripligt hur man kan åka dit. Min gissning får bli att de tillhörde den godhetsknarkande grönvänstern rent ideologiskt. Långvarig och djup propaganda är skadlig och det ser vi tydligt även i detta fall.

  • De är inte tillräckligt informerade. De tror att de åker till ett varmt land med gästvänliga människor. De vet inte att IS och Al Qaida finns i området och att de hatar kristna.

   • Ja dom har förmodligen bara hämtat sin information via media motsvarade Aftonbladet, Expressen osv. Tragiskt dessa typer av politiskt tillrättalagda media leder folk in i döden.

 112. Helt obegripligt att PK-isterna i vårt land vurmar så för dessa islamistiska orcher att man vill importera dem till Sverige för att ’berika’ vår kultur. Vill befolkningen i Sverige utplåna sig själv?

 113. De täckte sig inte och hade fel hudfärg. Ur islamisternas synvinkel var det helt rätt att halshugga dem. Varför är deras synvinkel fel egentligen?

  • Det är äckliga PK medias fel, de skönmålar och desinformerar, har precis varit i de trakterna, att tälta där och springa runt halvnaken, det går inte!

   • Då var det ju helt rätt av islamisterna att halshugga dem. Media måste predika islam och att folk måste underkasta sig Allah

  • Dom är i sitt land och använder sig av sina ritualer och kultur.
   Nr 1 tjejerna skulle aldrig ha åkt dit, nr 2 de skulle när de ändå åkte dit ha följt deras kutym att täcka sig om de nu inte gjorde det då förstås.
   Att åka dit och inte följa deras kutym är ju som att be om problem tyvärr.

 114. Liten översättning av media,”Skärskador” = lika med huvudet avskilt från kroppen.
  ”Det går inte att utesluta mord” = brutalt mord.
  ”Kan vara terrordåd” = Islamister, men det ordet är inte förenligt med PK.

 115. Regeringen inklusive Reinfeldt och Lööf bör ge sig ut på ett oeskorterat studiebesök i Atlasbergen med camping i det fria. Snälla åk.

 116. En gymnasieskola i Hässleholm är utrymd med anledning av en explosion inne på skolan. K-pist beväpnad polis på plats
  – Det känns tryggt säger en elev

  Fast jag kan ju tycka att det hade varit ännu mer tryggt om inte skolor bombas och k-pist beväpnad polis springer runt och viftar med sina vapen.

 117. Bilderna visar samma fula trynen som man ser här hemma. Och importen fortsätter oförminskad. Snart räcker det inte längre med gruppvåldtäkt, snart kommer macheterna fram.

 118. Sverige kommer att gå motsamma samhälle dom USA där man är tvungen att ha vapen hemma.

  I Israel går man runt på stan med vapen i byxlinningen.

  • ”All bildning står på ofri grund till slutet // Blott Barbariet var en gång fosterländskt.”

   –Esaias Tegnér, 1836

   Det var denna passage Fredrik Reinfeldt efter sitt besök i Ronna hade i åtanke med sin lakoniska kommentar. Tyvärr blev det misstolkat som att det var en personlig åsikt och Reinfeldt-hatet utgår mycket från just hans parafrasering.

   • Å fasen karln försökte leka bildad.
    Nej hatar honom inte, men föraktar. Han har gjort mycket elände under sin livstid.

 119. Såg precis klippet på flashback. FY FN…Höra ena tjejens skrik kommer jag drömma mardrömmar om.

  Vi har liknande galningar som går på våra gator just nu. Polisen borde ju fängsla alla dessa parasiter omgående sen kasta bort nycklarna.

 120. När statsmedia underlåter att rapportera om det fasansfulla dådet, och bland andra Expressen beskriver halshuggningarna som skrapsår – men du kan läsa om händelserna på Samnytt utan censur och omskrivningar – kan det kanske vara värt att donera en slant till Samnytt?

 121. Tjejer, det finns gott om bra, svenska killar tillgängliga. Håller er till dem och håll er hemma! Undvik att resa till lägre utvecklade skräpländer.

 122. Dom som har facebook lägger ut det här,folket får reda på det iallafall,det fulmedia mörkar och skruvar och vänder,dom tror tydligen att även dom kommer få bankjobb som tack av globalister,jo tjena.

  • Det var ju samma med slakten i Strasbourg nyligen.Locket på från fulmedia när det var muslimer och islam som var avsändare – igen.

 123. Statsministrarna i Danmark och Norge har haft presskonferens med anledning av morden på de skandinaviska flickorna.
  Tror ni att vår statsminister hade gjort sig besväret om det gällt en svensk kvinna?
  Visst ja, vi har ju ingen statsminister, men ni förstår vad jag menar….

 124. Såg nyss videon som visar den danska tjejen få huvudet avhugget. Om ni funderar på att göra det så avråder jag från det. Hon lever och är vid fullt medvetande när de börjar skära i henne… Skräcken syns i hennes ögon när de börjar…

 125. Glöm inte att dessa barbarer/djur finns mitt ibland oss och serveras vårt
  smörgåsbord inkl.alla förmåner som finns,man ryser och skakar när man ser
  bilderna på dessa barbarer/djur,KROSSA MUSSAR/ISLAMISTER innan vi blir
  fullständigt krossade själv av dessa barbarer/djur.Våra politiker borde skämmas
  å det grövsta som ger dessa tillträde till våra samhällen

 126. Nu är det f-n krig alltså. Det är vi mot dom. Vi kan inte bara sitta passivt och se på när våra vackra skandinaviska tjejer blir våldtagna, dödade och förnedrade. Nu får det vara nog. Till kamp!

  • Du har rätt i att vi måste upp till kamp men vilka definierar du som dom? Att endast ge sig på hammaren som slår på spiken ger ingen fullkomlig lösning utan det är utövaren av hammarslaget som först måste neutraliseras!

  • Självklart skriver eller talar inte statsmedia om detta.

   Däremot är det helt ok att lägga mycket tid på att rapportera att Ungersk TV inte rapporterar korrekt angående demonstrationerna om höjt uttag av övertid. (Något som har sin grund i att det är arbetskraftsbrist i landet.)

 127. Låter som de fick vad de förtjänade. Besöker man som västlänsk ung kvinna ett skitland fullt av muslimer så är risken överhängande att bli våldtagen eller mördad.

 128. Otrevligt och islamofobiskt vinklat till flickornas nackdel!
  Risken att just du får halsen avskuren är betydligt mindre än att som praktiserande islamist bli förolämpad av felklädda kvinnor eller av rasister som är tveksamma till att fredens religion som samhällsbyggande norm skapar trygga och jämlika demokratier! Det är ju bara ett fåtal muslimer som begår terrorbrott och massavrättar otrogna religionsutövare, de flesta nöjer sig med att vägra ta hedningar och kvinnor i hand och könsstympa de egna barnen! Att ha rimliga tvivel om det går att implementera Islam i länder där personlig frihet och mångkultur eftersträvas är tydligen uttryck för rasism, främlingsfientlighet och överdriven rädsla för ofarliga religösa kulturyttringar!
  Jag tycker det finns många trevliga länder och områden där religionsfrihet existerar trots en majoritet av muslimer! Afghanistan, Irak, Yemen och Somalia är väl kända för att respektera sina invånare och besökare med sin feministisk liberala politik?
  Ursäkta ironin och sarkasmen, men jag upprepar egentligen bara katastrofpolitiska mantran som de med den rätta värdegrunden låtsas tro att beskriver den mångkulturella utopi de med genusneutral och multisexuell normitet försöker skapa. Det stör inte visionen att personer som blir stötta över antydningar om avvikande beteende då de själva kallar det läggning, inte ens reagerar när unga flickor gruppvåldtas frekvent och i allt större omfattning!
  Det finns ett bra arabiskt uttryck som beskriver politikernas prioriteringar i den rätta värdegrund de påstår sig bejaka: ”Sila mygg och svälja kameler!”

 129. Ponera att ikeamorden skett i något av våra grannländer – vad tror ni hade hänt? Statsministrarna hade prioriterat händelserna och utlyst presskonferens, det gör man inte i Sverige; det kan ju gynna mörka intressen,
  Svenska politiker borde drabbas själva av denna terror, men av någon anledning blir dom inte det…..

 130. I det här landet undertecknade Sverige FN:s ramverk som ska underlätta migrationen och kväsa kritik av av den,detta betyder att just den typen av individer som skar av huvudet på de två danska kvinnorna får större möjligheter att komma till Sverige.

  • Det är våra styrande i Europa som vill oss, främst vita europeér, illa! Fundamentalistisk islam är bara redskapet som nyttjas för detta syftet!

 131. Vad passande att FNs migrationsavtal skrivs på i just Marocko. Nu kan vi lättare hjälpa dessa frustrerade muslimska män hit till Sverige och ge dem allt de behöver för att må bra igen. Innerst inne tror de helt säkert på alla människors lika värde.

 132. Tusentals potentiella terrorister går lösa på våra gator.
  Låt oss göra som schweizarna; Utrusta varje vuxen svensk man med en styck automatkarbin, och då menar jag svenskar, inga halvfigurer.

 133. Varför åker man till muslimska länder, sluta åka dit. Vi i väst måste sluta åka till sådana länder. Att åka dit är att stödja dessa länder. Skyll er själva når ni åker dit, ni tigger om det.

 134. För en civiliserad hjärna är detta nästan omöjligt att förstå.

  MP . C . S . L. V . Fi . M .

  Dessa partier måste stoppas med all kraft.

  Dom vill ha över det här till Sverige genom sin ” humana ” idiotpolitik.

 135. En välinformerad skulle aldrig åka till Marocko, Tunisien eller Egyptien. Definitivt inte till Libyen eller Algeriet.

    • Själv deltog jag i demonstrationer i Prag 1969 bland poliser, soldater,pansarvagnar som sköt tårgas,vattenkanoner och stridsvagnar som sköt med sina kulsprutor! Det var också spännande!

     • Ja jag kan förstå det 🙂 Jag var själv en period även på lite flera äventyr på Balkan första halvan av 90 talet. Man har väl blivit försiktigare med tiden antar jag.
      Jag är helt övertygad om att en Chaufför jag hade i Phnom Phen var en röd khmer. Hans sätt att uttrycka sig om vissa händelser fick mig att förstå att det inte var någon god idé att prata politik med vederbörande.

     • Jag hade en bekant som var där med franska främlingslegionen på den tiden det begav sig. Då var det så spännande att han aldrig talade om det. Det kunde komma nåt ord om han fått i sig för mycket, det var allt.

     • Jag kan förstå det. Jag tog mig en tripp till Dödens fält och där stack det upp både det ena och det andra ur jorden.
      Klädtrasor och benpipor var en vanlig syn.
      Kranium fanns det uppstaplat fler än vad man kunde räkna. Nu är nog Cambodia ett välbesökt turistmål gissar jag.
      Borde ta sig en tripp dit för att se förändringen faktiskt.

      Kommunisternas folkmord är inget som massmedia är så intresserade av att ta upp och belysa.
      Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att det inte fyller deras syfte. Nej då det som tas upp är endast det som har ett syfte att fylla. Deras eget syfte.

     • En som jobbat i Vietnam berättade för mig att han hade en vietnamesisk förman som var f.d. Viet Cong soldat. Han sa att han aldrig någonsin en människa med så tomma ögon som den mannen. Det var som att titta i två svarta hål, aldrig det minsta spår av några känslor.

     • Allt började med en false flag i Tongkingbukten.
      Krig är hemskt för alla som drabbas och de som deltar är bara brickor i ett större spel. Men det är lönsamt för vapenindustrin och dess oligarker.

   • nu pratar ni om 2 helt skillda saker.. budismen som i asien är annorlunda än islam.. där är det budismen som blev infekterad av kommunismen… syftar på diskussionen här nedan
    blandas de äppel o päron i salig röra

 136. For noen prakteksemplarer disse innavlede jævlene er. Tenk at de var så modig at fire stykker angriper to sovende og helt forsvarsløse kvinner. Dette er ikke mennesker, det er jordens avskum….

  • Vi naiva skandinaver måste inse att det finns folk utan tillstymmelse till medkänsla eller humanism. Människan är det värsta och ondaste djuret på denna jord.

 137. Jag måste säga tjejerna var inte kloka.Det är farligt att övernatta ensamma i tälten även i Sverige men de åkte åndå till Marocko för att sova i naturen..
  Stackars dem men hur tänkte de..:(

 138. Ja men vad tror dem?
  Jag är så less på kvinnor/tjejer som ska ”resa”.
  Skärp er.
  Man kan inte vimsa runt i världen som om det vore en inhängnad lekplats.

 139. Med nuvarande lagstiftning, så kommer sådana människor in i Sverige utan kontroll!!!
  Sådana människor tillåts också återvända till Sverige när de de har tillhört IS och i normala länder kallas ”krigsförbrytare” men i Sverige benämns ”återvändare” !!!!

 140. Jag reste som ensam ung tjej runt i Afrika i ett halvår och tältade ofta. Elva länder. Inget hände mig. Fast jag undvek Nordafrikanska länderna.

 141. Oh, surprise! Morocco! a MODERATE islamic country.
  Like Jordan, another MODERATE islamic country: https://www.youtube.com/watch?v=YTyOTh9lcSU&t=4s

  Like Turkey, another MODERATE islamic country, but this one trying to infiltrate the EU: https://www.youtube.com/watch?v=6vOz_myPVzs&list=PLBD75059A0DF9E684

  and the list can go on and on.. Islam, the religion of the pieces.
  So difficult is for our politicians to draw a straight line between two points, A and B?

  There is no moderate Islam, there is no such ’islamism’. It is plain islam, clear as daylight.
  ”Islam is politics or it is nothing.” Ayatollah Khomeini

 142. Släng ut varenda jävla marockan från Skandinavien. Och bojkotta landet helt som turistmål mm. Sluta handla marockanska produkter.

 143. Morocco näst farligaste land efter Egypten för kvinnor att åka till. De har sig själva att skylla. Åk inte till muslimska länder och tro ni kan vandra som ni vill. Sluta åk till muslimska länder! Bojkotta dem få dem lida mot vad de gör mot väst.

  • Instämmer. Bara att ta sig från den inhägnade resorten ner till stranden på en plats som Egypten eller Marocko är en pina. En helvetesvandring då du blir ständigt trakasserad som etnisk europé. Vem åker frivilligt någon stans där man blir mobbad? Aldrig mer jag iaf.
   Och att släppa iväg kvinnliga anhöriga att tälta i ett arabland… Well, tjejerna var myndiga, jag antar att familjerna gjort allt de kunnat för att avråda dem…

  • Tyvärr tänker inte många så, de tror ju bara att det är ”extremister” som utför hemskheter och brist på kunskap när det gäller kultur/religioner.

 144. Dessa var trogna muslimer, de följde Koranen. Hade de agerat på ett västerländskt sätt, vänligt, hade de brutit mot Koranen vilket gjort dem till otrogna muslimer = dödsstraff. De är goda muslimer och kommer att belönas med paradiset, enligt deras tro. Sverige kommer att gå samma väg som dessa kvinnor, naivitet straffas av verkligheten.

 145. Det värsta är rädslan för vad som kan hända här. Det har inte med rasism att göra eller islamofobi utan med såna här händelser. Media lever i förnekelse i och med att de inte skriver om det.

  • Att du överhuvudtaget tänker i termer av ”jag är faktiskt inte rasist” visar bara på vänsterns lyckade indoktrinering av oss svenskar. Att överhuvudtaget hata muslimer för att de begår dessa brott är inte rasism, det är förnuft. Det spelar ingen roll att alla inte är terrorister, alla har samma strävan, samma lagbok Koranen. Hade du uttryckt hat mot nazister hade ingen reagerat. Dessutom är svenskar det mest toleranta och minst rasistiska folket i världen. Det är inte du som behöver ursäkta dig, det är den Sverigehatande vänstern som behöver besegras.

 146. Verkar som tyvärr många personer inte förstår allvaret med islam, de tror att det är som kristendomen, buddismen o.s.v. Klumpar ihop alla religioner och tror att alla är samma sak. Sen när det händer sådana här hemskheter så skyller man på ”extremister”. De är så naiva, godtrogna, inkompetenta men vill inte lära sig någonting heller.

 147. finna svampar.. vi polacker är galna i svampar.. men mkt mask i dom tyvärr…

  annars vem faan åker o tältar där ?= hahaha starckars dumma tjejer….

  o visst vem åker till maroko på semester?? så ni sponsrar indirekt.. deras attityd mot vita.. tja.. vad ska jag säga.. hade rätt igen???

  • Karl-Johan svampen är fantastiskt god. Men den stora på bilden är det säkert mycket mask i. Man kan nästan se det.

   Deprimerande att kolla bilder på dessa lyckliga, två tjejer i underbar natur när man vet vad som hänt dem.

   • Karlj. har jag fullt av där jag bor.. typ 30 min promenad.. o fulla kassar… men men .. utan mask så blir det nog när dom är små… då har man mer chans..

    sedan så torkar vi ju svamp .. o då faller maskar ut.. o sedan har vi det i olika rätter.. så berit.. de du… testa….

    o så gör du bigos.. fast det där med kryddsättning.. var försiktigt det ska inte vara så mkt till överdrifter i .. det är bara vanlig mat ingen komplicerat som mänga som skriver recept vill få verka så duktiga

 148. om det var polskor.. då skulle vi se många mord på mörka i polen.. för polacker frågar inte varifrån du kommer dom bara går på… tyvärr.. det är av ondo!!! tur det… då….
  men.. tror att många fr. maroko skulle sätta livet till i pol. o kebab grillar.. skulle brinna o bli sönderslagna… undrar om norrmän köpper sin kebab som vanlig idag.. skakar lite på huvet.. o käkar på??? messar

 149. All utveckling kommer utifrån, bara det svenska är barbariet eller hur REINFELDT!
  Detta mänskliga avskum med förkärlek att döda och karva av huvuden på folk får mig må illa, känna maktlöshet och hat inte bara för barbarerna men även för politiker.
  Att naiva unga tjejer i Norden saknar självbevarelsedrift och förmåga till kritiskt tänkande är sorgligt. Skolans förfall, samhällens förfall, avsaknad av seriös journalistik samt den idiotiska feminismen med sin allas lika vääärde är orsaken till deras naivism.
  RIP Louisa och Marn.
  Hoppas att rättvisan hänger dessa tre @por.

 150. problemet med hela eu är ju att några få lever på att skattebetalarna göder deras konton och deras hittepå projekt ,så lite kommer tillbaka och de vill vi ska vara slavar och inte bestämma något själv ingen yttrandefrihet

 151. Alla icke muslimska länder borde förbjuda resor till Marocko för att skydda sitt folk och för att straffa Marocko för det är väl turister dom lever på men det blir väl som vanligt inget skydd inget straff

 152. Då är det bara att åka ned och bomba Marocko. Vad väntar vi på? Vi kan säkert låna flygplatser av Spanien.
  Kräv av Marockos regering att de tar avstånd från islam och förbjuder islam i Marocko eller också så bombar vi dem.
  Svarar man inte aggressioner så blir det bara värre. Så fungerar verkligheten.

 153. Största möjliga tystnad från ljugmedia.

  Bryr dom sig. Nej! Bara om sin makt. Den grötmyndiga föreläsandet om rätt värdegrund kan inte bli mer sjukt och ihåligt.

  Journalisterna är mycket onda och sjuka människor.

 154. Dröjer nog inte länge innan 7 klövern beslutar att flyga och hämta dessa sadistiska mördare och erbjuder dom arbete bostad och körkort. För det har ju det så svårt i sitt hemland, eller nått.

  • Tror dock det är fler orsaker till varför islam har tagit denna riktning. Vi har våra makthavare att tacka för detta. De har attackerat land efter land i mellanöstern och därmed har befolkningarna där radikaliserats.

 155. Inte åkte judar på tält semester till Nazityskland. Nu måste det upplysas ordentligt om farorna med att åka till muslimska länder.

   • Världen blir inte bättre av att jag har tjejernas sista stund i livet graverat i mitt minne. Personligen vet jag redan vilka monster muslimer är. De är en slumrande slakt på väg att hända. Det är inte vanliga människor vi har att göra med. Muslimer infiltrerar, utnyttjar, bedrar, stjäl och mördar. Vår egen säkerhet förutsätter att vi inte ses som mesar av muslimerna, då kör de över oss totalt. Vi måste få dem att frukta oss. Och för det tackar jag faktiskt USA.

  • Titta inte på videon, varning utfärdas! Jag såg några sekunder sen valde jag att bara lyssna på ljudet och det var tillräckligt. Och då är jag ändå relativt tålig och har sett en hel del.

  • Varenda människa på planeten borde titta på denna. Speciellt folk som bor i länder som öppnat sina hjärtan för dessa människor.

   • Jag såg den och jag håller med. Lätt att avfärda om man inte ser detta. Detta är verkligheten. Dessutom ville mördarna att det skulle ses eftersom de filmat och själva lagt ut det på nätet.