Sommar med Julia Caesar

25 Shares

Det har visat sig hart när omöjligt för personer utanför den vänsterliberala åsiktskorridoren att få komma in i Sveriges Radios P1-studio och spela in ett Sommar-program. Många har ledsnat på statsradions brist på opartiskhet och mångfald i urvalet av sommarpratare och börjat göra sina egna sommarprogram. En av de flitigare är journalisten, författaren och debattören Julia Caesar som i år gör sitt femte fria alternativa sommarprogram.

I programmet reflekterar Juila över hur ”ett litet taggigt virus sätter våra liv på standby” och om existentiella frågor som liv och död från en tillvaro i hemkarantän. Hon pratar också om att våga stå för den man är och det man tycker – även i opposition mot ett ofta brutalt repressivt åsiktsetablissemang.

Men programmet handlar också om att njuta av sommaren, blommorna och fåglarna i trädgården, om att njuta av och älska livet extra mycket när man nyligen varit på väg att mista det.

authorimage

25 Shares
Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.