samnyttsverigekosovo
Partner

Spelexperten tror på enkel vinst för Sverige mot Kosovo “det finns många bra odds för oss som tror på svensk vinst”

Publicerad 10/1/2021
Annons

Lördagens VM-kval match för Sverige förväntas ett fullsatt Friends Arena när de tar emot gästerna Kosovo. Mycket står på spel för Sverige i då Grekland kommer smygandes bakom i tabellen med sina 6 poäng med 4 spelade matcher. För att Sverige ska ta sig till fotbolls-VM i Qatar 2022 så är Kosovo ett lag man måste ta poäng från. Lagen möttes senast i mars då Sverige tog tre övertygande poäng och vann matchen med 3-0 utan något större motstånd – troligtvis väntar sig Janne och hans mannar samma historia denna gång.Matchen visas på TV4 och C More Play kl 18.00 nu på lördag 9:e oktober.

– Oddsen ligger på Sveriges sida, helt klart, säger spelguidens fotbollsexpert William.

Just nu: 100 kr i sportbonus och uttag direkt för nya spelare. Kom igång här!

Sverige föll tungt i senaste kvalmatchen i Aten mot ett Grekland som försvarsmässigt bjöd på ett starkt motstånd. Några veckor tidigare tog man 3 poäng mot ett starkt Spanien som troligtvis gett laget en ett rejält självförtroende.

Zlatan saknas ännu en gång i truppen och behöver återhämta sig helt från sin skada i hälsenan.  Med lagets spets i toppen med Isak, Kulusevski och Forsberg känns det inte helt orimligt med en målfest mot ett förhållandevis svagt försvar hos Kosovo. Att spelarna dessutom har en sur förlust bakom sig så finns det nog ett rejält sug på revansch för att försvara den svenska flaggan, fortsätter spelguidens William.

Få en välkomstbonus på Scandibet när du spelar på Sverige – Kosovo. Klicka här!

Tittar man på Kosovo så kommer man senast från en förlustmatch mot Spanien men har innan dess lyckats plocka poäng mot Grekland. Att kunna rubba Sverige blir ett mer eller mindre ett måste för att kunna hänga med i tabellen med sina 4 poäng på 5 matcher. Mot ett välorganiserat Sverige som också på pappret har ett betydligt bättre lag kommer Kosovo få sig en rejäl utmaning.

Spelguidens expert William ser Sverige som stora favoriter och att lämna Friends Arena utan poäng har han väldigt svårt att se. –“Med en så pass stark offensiv, hemmaplan och svagt motstånd ska ett desperat Kosovo inte vara ett problem att gå segrande från.”

Spela på matchen hos Scandibet – just nu får du 100 kr i bonus att spela för. Gör uttag på pengarna direkt efter matchen enkelt!

Spelvärda odds enligt experten: 

✔️ Matchvinnare: Sverige till odds 1.37 på Scandibet

✔️ Totalt antal mål: Över 2,5 mål till odds 1.80 på Scandibet

✔️ Halvtid/Fulltid vinnare: Sverige/Sverige till odds 2.05 på Scandibet

— 

Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Läs regler och villkor innan du skapar ett konto. Spelar du för mycket finns Stödlinjen och Spelpaus.

Externt Material
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
660Demonstration mot svenskt WHO-medlemskap
Annons