Stockholms stad portar män från evenemang för arbetslösa

171 Shares

Stockholms stad satsar på könsdiskriminerande evenemang i vilket bara kvinnor och ’icke-binära’ är välkomna.

Det var den femte november som det skattefinansierade projektet ’Jobbtorg Unga Stockholm’ höll ett evenemang i Skärholmen för att arbetslösa ska få hjälp att komma ut på arbetsmarknaden.

På vägledningsverksamhetens Facebooksida stoltserar de med att ”hela 100 procent av besökarna var nöjda med eventet” tidigare i veckan där män portades.

Sedan passar de på att meddela att det könsdiskriminerande evenemanget fortsätter redan nästa vecka.

I tisdags arrangerade vi ett jobbevent endast för kvinnor och icke-binära. Hela 100 % av besökare var nöjda med eventet!…

Posted by Jobbtorg Unga Stockholm on Thursday, November 7, 2019

”Ren och klar könsdiskriminering”

I sociala medier möter Stockholms stad kritik från bland annat Järfällamoderaten Alexandra Hedborg som frågar varför staden ägnar sig åt könsdiskriminering av män.

Hjälper till att förlänga uppehållstillstånd

Vid sidan om könsdiskriminerande jobbevenemang assisterar den skattefinansierade verksamheten även migranter med hjälp att förlänga uppehållstillstånd.

Vill du har hjälp med att förlänga ditt tillfälliga uppehållstillstånd? Välkommen idag till Klara Västra Kyrkogata 20 B, Stockholm. Vi finns på plats fram till kl. 18:00.Hälsar: Eveliina, kommunikatör

Posted by Jobbtorg Unga Stockholm on Friday, November 8, 2019

171 Shares
Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.