Kista Galleria. Foto: Wikiandchill

Stort bråk mellan 20-tal personer i Kista Galleria

502 Shares

Ett stort bråk har ägt rum i Kista Galleria. Vittnen larmade om att skott avlossats, något polisen inte kunnat bekräfta. Larmet inkom till polisen klockan 17.34 på söndagen.

Ett stort polispådrag ryckte ut till Kista Galleria men man har inte kunnat hitta någon skadad person, uppger källor till Aftonbladet. Flera samtal ska ha inkommit till SOS Alarm om en eventuell skottlossning. Man har inte heller kunnat bekräfta att en skottlossning skett.

Enligt uppgifter till tidningen ska vittnen på plats ha sagt till polisen att ett bråk mellan ett 20-tal personer brutit ut. Polisen misstänker i nuläget att besökarna trott att ljudet av vältande bord och stolar var pistolskott. Även glas ska ha krossats på platsen.

– Jag har ännu inte fått återkoppling från patrullerna på plats men vi fick samtal och personerna som ringde via SOS Alarm beskrev ljuden som skottlossning. Så nu är vi på plats för att se vad som har hänt, säger Stockholmspolisens presstalesperson Towe Hägg klockan 17.50.

Personer ska ha flytt gallerian i panik när det våldsamma bråket bröt ut, berättar vittnen.

Enligt vittnesuppgifter till Samhällsnytt rör sig en polishelikopter över Kista i skrivande stund.

502 Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.