Koranen. Foto: Pixabay.

Sverige får sitt första islamistiska parti – vill delta i riksdagsvalet 2018

Delningar

➤ ISLAM Det islamistiska partiet Jasin har ansökt om registrering hos Valmyndigheten för att delta i riksdagsvalet 2018. Partiet säger sig vilja ha representanter i polisen och domstolar för att ”bekämpa främlingsfientligheten och rasismen i myndigheterna”

Partiets namn kan syfta på 36:e suran i Koranen som kallas ”Hjärtat av Koranen”. För att få delta i riksdagsvalet krävs åtminstone 1500 underskrifter vilka nu verkar ha samlats av Jasin och överlämnats till Valmyndigheten. På Valmyndighetens hemsida står det att anmälan är under beredning samt att anmälan gäller val till riksdagen, för samtliga val till landstings- och kommunfullmäktige samt för val till Europaparlamentet.

Samhällsnytt har läst partiets hemsida som även är en hemsida för ett trossamfund som heter Jasin Group Det muslimska trossamfund. Sidan innehåller flera länkar till en ideell förening som heter Föreningen Mary Dian Riksförbund. Föreningen är registrerad på samma address i Malmö som trossamfundet. Ett par med ursprung i Iran verkar stå bakom de båda föreningarna. På partiets hemsida står det följande att läsa angående vilken relation partiet har till föreningarna:

” Ja Sin Group (J.S.Gr.) är ett multikulturell demokratiskt fredligt parti som har JaSin muslimskt trossamfund och föreningen Mary Dian under sig.

Som ett politiskt party eller rörelse är JaSin Group en sekulär rörelse och målet är att ena alla från östvärlden. Nämligen Fjärran östern, Mellanöstern, Afrika och Östeuropa, oavsett vilken folkgrupp, språk, ras, hudfärg eller religion de har.

Målet är att i ett samarbete skall vi kunna skapa en bättre framtid åt oss, våra barn och de nyanlända.”

Trots att partiet förklarar sig att vara en ”sekulär rörelse” består det alltså av två religiösa föreningar som delar samma lokal i Malmö – en så kallad källarmoské. Föreningarna har en shiitisk inriktning vilket innebär att de vänder sig främst till invandrare med bakgrund i Iran, Irak och Afghanistan. En facebook-grupp som är knuten till föreningarna och som har knappt över 1000 medlemmar har flera medlemmar som kan betecknas som ”ensamkommande barn” från Afghanistan. De så kallade ensamkommande tillhör vanligtvis den etniska gruppen hazarer som följer den shiitiska avgreningen av islam.

Gruppen är sluten och innehåller mest jobbannonser på persiska samt en och annan statusuppdatering som marknadsför Iran. Dessa uppdateringar har lagts upp av samma personer som verkar stå bakom de religiösa föreningarna.

På gruppens hemsida finns även följande information att tillgå som kan kasta ljus över partiets planer:

”Den muslimska manliga rörelsen handlar om att muslimska män skall kunna få rättigheter i samhället. Vi skall förebygga familjevåld och kvinnomisshandel. Vi skall ge stöd till de muslimska män som fick förbud att träffa sina barn, de män som har gått på missbruk av droger och alkohol.

För jämställdhet kommer vi så småningom att ha representanter i olika myndigeter bl.a. polis, domstolar o.s.v. för att bestrida främlingsfientlighet eller rasismen i myndigheterna.”

Enligt information på partiets hemsida ”underrättas” aktiviteter av Sheikh Zoheir- Eslami Gheraati som år 2015 föreläste på Imam Alis norska centrum.

Det finns även en svensk avdelning av denna organisation som heter Imam Ali Islamic Centre. Den shiitiska organisationen gjorde sig känd år 2012 när den anordnade en demonstration som krävde inskränkningar i yttrandefriheten för att skydda profet Mohammed från förolämpningar. Bland banderollerna återfanns bland annat en med texten ”Yttrandefriheten får inte kränka mig”.

Samhällsnytt har sökt personer bakom föreningarna för kommentar.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1381 KOMMENTARER

 1. OT om valet 2018: Har hittat en väldigt Liberal skribent på nätet som i en väldigt genomarbetad analys kommer fram till att det bästa en borgelig väljare kan göra är att rösta på SD:

  ”Givet att Alliansen inte är ett habilt alternativ utan en splittrad konstellation som har tappat fokus, och givet avsaknaden av ett liberalt parti av rang, återstår i praktiken bara Sverigedemokraterna som alternativ om det primära och omedelbara syftet är att förpassa regimen Löfvén-Lövin från Rosenbad. Det är ett pragmatiskt val, som jag tror att allt fler ser som ganska uppenbart.”

  https://dougherty.se/en-ickesocialistisk-majoritet.nd

 2. Med tanke på allt otyg som släppts in i landet de senaste 25 åren, så lär ett sånt parti få 3-6% …alla etniska svenskar bör rusta sig inför framtiden.

  Den som känner någon gammal morbror som äger ett mausergevär, någon som har en gammal pistol eller revolver, bör konfrontera denne och göra sig beredda.

 3. Där kom den, nu börjar det att bli riktigt farligt i Sverige. Sharialagar om några val.
  Verkligen dags för massiv nationalism och white lives matter.

 4. ”är ett multikulturell demokratiskt fredligt parti som har JaSin muslimskt trossamfund”
  Med hjärtat i koranen…
  Jodå så att…

 5. Om man skulle låta massinvandringen fortsätta skulle det säkert bildas två block likt idag 7-partiet vs Sverigedemokraterna fast ännu mer polariserat. Sedan behövs inte mer skrivas.

 6. Eftersom partiet har en shiitisk inriktning så lär de inte ens få många muslimska röster, sunni dominerar ju stort i Sverige.
  Och som bekant så spränger ju dessa båda inriktningar varandras moskéer titt som tätt i Mellanöstern.

  • Kan det verkligen stämma att shiitiska hazarer är vanligast bland ”ensamkommande”? Jag har en känsla av att det skulle vara mest Sunni, fast jag kanske har fel.

   Ja, den absoluta merparten måste repatrieras oavsett. Blev bara förvånad att det ej är Sunni enligt insändaren som är ”ensamkommande”.

   • Det är den uppfattningen jag fått, att i gruppen ”ensamkommande” dominerar shiitiska hazarer, antingen direkt från Afghanistan eller via Iran ditt miljoner förr tilläts flytta.

  • I valet mellan svenskt och islam kvittar det nog vilken gren partiet står för. Så länge Allah och profeten nämns i sammanhanget är det nog inte så noga. Det viktigaste är att valsedlarna har tydliga symboler så att analfabeterna kan välja rätt parti. Dessutom krävs medborgarskap för att få rösta i riksdagsvalet.

   • Ja, och det är många som har detta åtråvärda medborgarskap! Du känner väl till alla våra Goa ”svenskar” som krigar för IS?!?

   • Medborgarskap delas ut så lättvindigt nuförtiden så jag undrar om det rentav följer med i Cornflakespaketen, precis som det förr var gnuggisar och klisterbilder i paketen är det nu PUT och medborgarskap.

 7. I Tyskland har turkarna bildat eget parti.(trots att det redan finns cirka 15 st. turkiska parlamentariker i Bundestag, varav åtminstone en är minister – integrationsminister).

 8. Om inte detta stoppas NU utan får fortgå i vårt land som till stor del bebos av ”sengångare” och politiker som alltid ”vaknar” tio år för sent, ja då är det oerhört mycket för sent för Sverige!

 9. Libanon var ett kristet land som förändrades etniskt pga okontrollerad invandring, som i sin tur ledde till splittring och vi vet vad.

  Sverige nästa?

  • Ja, min far har en bekant som flydde från Libanon när muslimerna tog över och slaktade alla kristna. Han säger att han inte längre känner sig trygg i Sverige och han kan inte förstå hur Svenskarna inte ser vad som håller på att hända..

    • Tro mig han har pratat med så många och försökt få dem att inse vad som händer. Men det enda han får höra är att han ska vara tacksam och att han är borde välkomna dem som kommer nu precis som han välkomnades.
     Skillnaden är ju bara att han skaffade sig jobb, egen lght och lärde sig svenska inom ett halvår efter han kommit hit. Han var för stolt för att ta emot bidrag. Åh jag vet ingen som firar dem svenska högtiderna mer än vad han gör..

     • Ja det är bra! Han har säkert ett brett kontaktnät här i Sverige och alla behövs för att upplysa och stoppa vansinnet!

     • Samma skit som Finland får höra då finländarna skickade över sina barn till Sverige. Man jämför riktiga och bra flyktingar med dagens lyxmigranter som är här för att invadera.
      -Tror ni finska barn eldade upp gården för att de inte var nöjda med sina rum?
      -Tror ni finska barn matvägrade för att maten inte dög?
      -Tror ni finska barn kastade sten, våldtog, rånade och misshandlade?
      -Tror ni finska barn kallade svenskar för smuts och horor och sa saker som ”Svenskar duger att ha roligt med(i den åldern var det väl frågan om en puss) med men jag skulle aldrig gifta mig med en”

   • Hörde en Turkisk långtradarchaufför Fråga ” Varför Släpper Ni In muslimerna I Sverige ???? Ser Ni Inte Vad Som Hände I Turkiet ?????” Detta hände Redan på Åttiotalet !!!!!!

   • Jag känner många kristna från Mellanöstern som skakar på huvudet åt det som nu sker i Sverige. De försöker varna för vad detta kommer att leda till. Vissa söker sig härifrån för att slippa återigen uppleva vad de redan flytt från.

  • Kriget i Libanon var väl ett proxykrig, vem kommer stödja svenskarna i det kommande kriget? Knappast NATO och USA. Vårt hopp står till Putins Ryssland, och det varken man vill det eller inte!

   • Då vet du väldigt lite om dagens Ryssland om du sätter ditt hopp till Putin.
    Under hans styre har hänt: blodiga terrordåd varje år; över 200 dödade journalister som var kritiska mot regimen; många oppositionella politiker åtalade, fängslade, några dödade; astronomisk korruption, ökade klyftor i samhället och total misär för dem som bor på landsbygden, värre än under sovjettiden. Med mera.

    En enda grej är Putins styre bra på – att marknadsföra sig själv och att styra publiken via media. Putins anhang äger ALLA TV-kanaler i landet, alla papperstidningar. Oppositionen finns bara på internet, och nu tillkom det nya lagar som begränsar tryckfriheten på nätet.

    Att önska hjälp från den ryska diktaturen är att hoppa ur askan i elden.

  • Hela Mellanöstern och Nordafrika befolkades av olika befolkningsgrupper med andra religioner när islams expansion började. Samma sak gäller Iran och Turkiet, även om de inte tagits över av araber. Skillnaden mot vad som sker i Sverige nu är att det då var en frågan om regelrätta invasioner, fast skillnaden i resultatet kanske inte är så stor.

 10. Ett sånt här parti kommer kunna växa helt i fred i Sverige. De behöver bara frukta sunni-grupper. De kommer inte vara intresserade av svenska debatter utan de kommer växa helt utanför det politiska systemet endast berikade av diverse svenska och utländska bidrag. Därefter kommer motsvarande sunnipartier växa upp.
  Den svenska sjuklövern har närt ett odjur vid sin barm.

 11. Kanske, kanske att detta ska kunna få 7-klövern att vakna ut sin törnrosasömn!
  Men dom sover nog inte, utan är medvetslösa efter lobotomeringen!

 12. Jag har länge varnat för att ett islamistiskt parti kommer bildas i Sverige, men att det skulle ske redan 2018 kunde jag inte ens drömma mardrömmar om. Tänk när alla muslimer i Sverige röstar på dem och vi får en imam som statsminister. Sharialagar införs. Då är det rentav försent att fly landet. Nordea gjorde rätt som bestämde sig för att dra.

 13. Ja vart ska detta sluta… Inget motstånd alls för att ta över vårat land.
  Snart är enda lösningen att göra som Indien gjorde en gång i tiden och gav bort en bit av landet som idag heter Pakistan. Det gör såklart ont att säga men det sker ju ingenting! Alla politiker är ju helt apatiska liksom större delen av befolkningen!

 14. Jag tar för givet att SD nu ökar tonläget och lägger mycket mer energi på att motarbeta och bekämpa islam i Sverige.SD har hittills varit mycket passiva i sin islamkritik och nu måste det ändras.Nu har de en odiskutabel tydlig politisk fiende att ta sig an.

  • Dom är kissnödiga nu när dom hör att vissa kan tänkas tala med dom, här gäller det att vakta sin tunga o vara försiktig för att inte bli kallad ”rasist”, vad det nu betyder i detta land.

  • Det kommer stå mellan SD och Jasin.
   ”Nazisterna” mot de riktiga nazisterna.
   ”de onda som inte borde vara i möblerade rum” kommer stå mot de fredliga uppkomlingarna med kluven tynga som alla kommer hejja på

 15. Tycker att detta är bra, då kanske folk får upp ögonen hur ruttet islam är egentligen. Nu kan de ju läsa deras partiprogram. Ringer inte klockorna då, vet i tusan.

 16. Ruggig utveckling med tanke på hur många stenåldersmänniskor det finns här nu.
  Vi skickas 500 år tillbaks i tiden p.g.a vansinnig förd politik

 17. Nu jublas det inom S och V! Ett nytt systerparti är fött Tänk er en regering med S MP V F! och detta muslimska parti. Ett rövargäng som hade passat in i vilken skräckfilm som helst.

 18. Och Löfven och rövgänget gjorde det möjligt. Islamister är inte för demokrati överhuvudtaget, så nu kan vi förvänta oss vad som helst. Jag skulle gärna se en debatt mellan dessa islamister och en viss Herr Löfven, helst direktsänd så det svenska folket får se hur denne pajas slickar dessa islamister i röven.

 19. Då lär det bli ett parti till som slåss om de rödgrönas röster. V Fi S V och MP sedan tidigare + detta islamparti (några vilsna centerpartister kanske ansluter också). Kan man hoppas på inbördes kannibalism kanske??? I bästa fall blir det bara S som lyckas komma över 4%-spärren.

 20. Det behövs bara 4% för att positionera sig i finrummet 2018.Absolut ingen omöjlighet med tanke på hur Sverige systematiskt invaderats av mörkermän,som nu får chansen att göra en första betydande insats i maktövertagandet.Så fortsätter det.Dom är många,väldigt många.Det gäller att ta in det,begripa vidden av vad som nu startar.

  • (Förlåt mig för det jag skriver nu…men mer sant än så blir det inte.)
   Det blir inget slick slick, det blir sug sug….anledningen till det är att det kommer inte att finnas en endaste kvinna i det partiet!

 21. Tycker att man skall stifta en lag som säger att inga religiösa partier skall få tillåtas i Sveriges riksdag. Fortsätter man på den nu inslagna vägen så kommer krutröken i framtiden ligga tungt över landet

  Det ser mörkt ut för Sverige sa Bull, nattsvart sa Bill

  • I så fall bör Sjuklövern förbjudas. Mångfaldsvurmen är som en religion: bedömd som helig, irrationell och höjd över all kritik.

 22. Om detta nu skulle bli sanning så blir det väl så att dom tar röster från S,V och MP. Undrar var S landar när deras valboskap går över till shariapartiet. Är helt övertygad att S och MP är dom som har mest att förlora eftersom dom har många muslimer i sin organisation och som väljare.

  Förutom den helt absurda situationen att det finns en chans att ha ett jihadistparti i svensk riksdag så hoppas jag att varenda en av oss drar alla vi känner till vallokalen 2018. Och fram tills dess ska vi tillsammans visa vad det är som verkligen sker i samhället…och vad det kostar.

  Sen så kan jag inte låta bli att fundera över vilket av sjuklöverns partier som först närmar sig dessa för ett ”samarbete”. Hade F! suttit i riksdagen så hade det varit dom helt tveklöst, men dom dårarna är lyckligtvis inte representerade i riksdagen.

 23. ”Den muslimska kvinnorörelsen (Al Zahra) är en rörelse som är ute efter att ge muslimska kvinnor utbildning för att kunna hjälpa de att lättare skall kunna integrera sig i samhället. De skall kunna veta om deras rättigheter och skyldigheter i samhället och i hemmet. Samt att dem skall ha medicinska och hygien utbildningar t.ex. om de är gravida. Samtidig muslimska flickor och kvinnor skall kunna ha sport aktiviteter som simning o.s.v.”

  Källa: http://jasingroup.page.tl/F.oe.rsta-sidan.htm

  • Samtidigt säger de sig vara en troende muslimsk rörelse. Naturligtvis ska man välkomna alla försök till att modernisera islam, men samtidigt drar jag öronen åt mig med tanke på hur fundamentalistiska många islamförespråkare är. Återstår väl att se. Jag är inte övertygad än iaf.

  • Jag spyr
   ”Veta sina skyldigheter i hemmet”
   ”rättigheter i samhället” (krav)
   ”Lära sig hygien när dom är på tjocken” ( så dags,,)

 24. Frågan är om dom partier som sagt att dom inte kan tänka sig att samarbeta med SD kan tänka sig att samarbeta med ett Islamistiskt parti. Skulle vara intressant att se hur dom reagerar och svarar på en sån fråga.

 25. Löfven här har du för fratiniserandet med muslimer, invandting av
  muslimer som du Löfven aktivt dragit hit.
  Jadu Maria Ferm här har du för alla års hårt arbete för vad du åstakommit.
  Ja och Du Annie Lööf, 30 miljoner pers. hit till Sverige.
  I slutänden kommer man att tänka på Burma.

 26. Jag har mottot att vi bör vårda möderneslandet varsamt. ”Jag skall måla hela världen lilla mamma, full av solsken varje dag”.

  Det är mitt motto.

 27. Jag måste bara dela det här. Undrar hur länge det dröjer innan AFA o EXPO börjar förfölja o hota denna kvinna…och hur lång tid det tar för slaskpressen att skriva att svenska kyrkan är full av islamofobiska rasister!
  Och så undrar jag hur snabbt Ante Jackelen uttalar sig. JA ni vet den stasi utpekade ärkebiskopen vi har…ärkeängel snarare om sanningen ska fram

  http://www.na.se/opinion/debatt/valj-det-kristna-budskapet-istallet-for-mangfald-och-politisk-korrekthet

  • De lär bryta sig in hos henne på natten, eller skicka våldtäktsmän efter henne. Det är så vänstern opererar. Maximal terror och skrämsel.

 28. Trångbott i Eskilstuna Anna Dahlberg skriver i sin ledare i Expressen
  hur den yttrar sig, här i Eskilstuna måste nog Löfven gripa in och fixa
  toaletter Jimmie Jansson mäktar inte med.
  Det nya muslimpartiet får väl ta över och ordna upp allt, för i Eskilstuna
  blir de stora.
  Du Löfven varför inte ordna med induviduell mätning av varmvattnet,
  ja lägenhet för lägenhet, nu när du har din sista chans att regera.

  • Fastighetsskötarna måste ha alla rättigheter i världen att neka till att ta upp folkskit i trappuppgångarna. Det kan de överlåta till de blinda kommunalpamparna.

 29. Man undrar när denna bisarra cirkusföreställning skall vara över och allt skall återgå till det normala. Sju klöverns pajaser springer nu omkring och snubblar på varandra och längst bak i manegen står den största clownen av dom alla, Stefan Löfven och övar på att göra ännu en kullerbytta inför publiken.
  Hoppas ridån går ner 2018
  Försök att övertyga alla i er närmaste omgivning och övriga ni träffar att rösta på SD 2018

 30. Detta har jag hört skulle kunna hända, och nu är det alltså fakta ????????är det någon som har koll på hur det ser ut i övriga Europa? Går detta att förhindra?

    • Det stora problemet är att svenskarna är livrädda för att anklagas för främlingsfientlighet. Skulle ett muslimskt parti komma in i riksdagen skulle de få igenom projelt på grund av en syltryggad riksdag.

   • Ja det är som du säger. Bättre det sker nu än senare. Motsättningarna kommer öka markant närmaste åren och sen måste sven och svea välja sida i den väpnade konflikten.

   • Det kommer inte att fa nagon att vakna. De marknadsfor sig som ett sekulart parti och msm kommer inte att stalla besvarliga fragor. De kommer att omtalas av msm som ett humanistiskt parti som tar strid mot rasism och som tar strid for de svaga i samhallet. De sovande kommer att applapera utan att inse vad som hander.

   • Sjupartiets ledare, speciellt Annie Lööf, kommer nog att stå med hjärtformade blomsterkransar och bjuda Janin på en hejdundrande välkomstfest som alla utom SD är välkomna till.

 31. Trodde det skulle dröja längre innan de drog igång denna del av programmet. Ser ut som att inbördeskriget startar tidigare än väntat…

 32. två- fyra miljoner röster alltså. Samtliga med Mena bakgrund samt godhetsapostlar och feminister. Dags att dra landet?

  • Jag tänker bo kvar trots att jag ser en enorm risk med inbördeskrig. Jag hoppas kriget går över fort om det kommer och det är hyfsade chanser att klara sig. Viktigast är att vara mentalt förberedd så man inte chockas.

 33. Vad är det för vits med att starta ett muslimskt parti om det är ”en sekulär rörelse” och de vill ha blandkultur? Det finns redan sju sådana partier i riksdagen och de islamiserar Sverige med samma iver som muslimerna själva.

  ”Målet är att ena alla från östvärlden. Nämligen Fjärran östern, Mellanöstern, Afrika och Östeuropa”.
  Vad är ”östvärlden”? Det ordet finns varken i Svenska akademin ordlista eller på Wikipedia. Om det ändå ska föreställa någon sorts motsats till Västvärlden så kan man i alla fall inte räkna in Östeuropa i den kultursfären. Men de kanske tycker att allt som börjar på ”öst-” hör dit som t.ex. Österrike, Österlen, Östersund osv.
  Tyvärr kommer nog inte detta muslimska Kalle Anka-parti att ta speciellt många röster från S, MP och V men kan de bara ge MP sista nådastöten så att de åker ur riksdagen så har de gjort någon nytta.

 34. Nu blir det käbbel, i partiledardebatterna, jag vill inte stå bredvid
  islampartiet, inte jag heller osv.
  Det kan lösas med att (S) Löfven får stå i en egen vrå, med en strut
  Där det står S på.
  Miljöpartiet också en egen stor dubbel vrå, där även Annie Lööf ska få plats
  givet med strutar MP MP och C

 35. Kanske det här är vad Sverige behöver!
  Vi behöver få ansikten för islamismen. Det är först då vi kan säga ”Nej tack” vid valurnorna.
  Idag är ju Annie Lööf islamismens verkliga frontfigur. Och hon skrämmer ju ingen, eller?!

 36. Vill man ha missämja, bråk, konflikter och krig ska man göra som Sverige har gjort de senaste femtio åren; skapat ett multikultisamhälle. Grattis!

 37. Ja det är nog lätt att ta över ett land som bara består av Hedningar och Ateister, där har islamisterna sin chans………..

  • sier ikke jesus at man skal vende andre kinnet til da? og den homo-kristne kirken i norden sier vell nå fortiden at man skal vende den andre rompe-skinken til… Vi trenger alle åsgårds æser, åsynjer og vaner for å komme ut av dette helvete! Fritt Norden! Hill Seier! revoltera.nu

 38. Jättebra initiativ – de kan förhoppningsvis fiska åt sig en del röster från ”Sju-Partiet”, (särskilt från Sju-Partiets MP-fraktion), men INGEN från SD; Perfekt alltså!

 39. Sunniterna på Granhedsgården kommer nog snart med sitt ’politiska parti’. Dom
  har ju fördelen via Muslimska Brödraskapet att redan vara representerade i
  (S)ocialistdemokraterna på Sveavägen och deras Verkställande Utskott.
  Snart blir väl stefan utnämnd till emir och Bjereld kallar sig Sultan. Ulla
  Löfven blir chef för Tro & S. och flyttar in på Rosenbad.
  Kul när det rör på sig i Svedala. Med Jasin på shiit-sidan och (S) med sitt Tro &
  Solidaritet på Sunnisidan så lär det snart komma Oljedollar till landet. T.o.m.
  ursprungsbefolkningen kan sluta jobba och besöka Försäkringskassan i
  stället.
  Bingo! Etablissemanget jublar. Hela Östermalm förenar sig med Södermalm och
  Hilda och Ruben dansar på Stockholms gator. SVT organiseras om: TV1 blir
  Shiitiskt och TV 2 Sunni. SR avvecklas och vart tidningarna tog vägen är det
  ingen som vet.

 40. Det läskiga som hände i Egypten var att islamister valdes in på demokratisk väg och väl vid makten ville man skrota demokratin och införa sharia. Det kan hända även i Sverige på sikt. Där gick militären in och avsatte de styrande! Partier med rötter i islam gillar inte demokrati. Demokrati är löjligt när det är Gud som bestämmer, ungefär så!

 41. Det finns en anledning att de kommer hit och det är vår generösa välfärd och just att vi inte är muslimer det glömmer dom hur snabbt som helst och vill ha kakan men ändå äta upp den. Ut med medeltiden säger jag med en gång.
  Vi måste bli benhårda inget annat duger

 42. Hörde ett radioprogram där en muslimska var uttagen till värnplikt
  nu i Sverige, hon tyckte det var bra.
  Hos människan har i alla tider mannen krigat kvinnan har sutti i hemma
  och skött barn(jmf grottan), men det klart man talade inte om vilken tjänst.

 43. Jaha ja där kom den.
  Tidigare än väntat,tillåtet förståss,Sverige står i brächen som vanligt.
  Vi har redan tältpartier så det blir över.
  Varför inte Zigenarting på en gång?

 44. En Svensk familj föder i genomsnitt 1-2 barn.,

  En muslimsk familj föder 5-8..

  Det blir många bra väljare för det islamska partiet..

  Plus alla röster som Sverige importerar varje dag..

  Idag finns det ca 1,5 miljoner muslimer i landet..

  Sverige ber om sin egen död..

 45. Yttrandefrihet?
  Islam är inte ens hokus pokus utan värre!
  Ut med skiten en gång för alla!
  Släng ut alla gängkriminella en gång för alla!
  Vi är väl för tusan vikingar?

 46. Nu startar Sveriges undergång på riktigt. EN islamist i vårt parlament är bara EN för mycket. Än värre med ett parti, vars befolkningsunderlag förökar sig likt kaniner.
  Svenska politiker och myndigheter bör bevaka, så att detta islamist-
  inträde i SVENSKA parlamentet ALDRIG kommer att ske.

  • Ja, dessvärre finns det till råga på allt många muslimer från forna Jugoslavien. Maktelitens sociopatiska ingenjörskonst är lika briljant som den är ond.

 47. Regeringen trodde på import av väljare
  Nu är det dags att dra! Är detta ett demokratiskt parti?
  Fosterlandet reser sej aldrig mer

 48. Dom börjar redan betrakta Sverige som ”sitt” land, därför dom kommer ju från”civilisationen”, vi svenskar är egentligen utlänningarna.
  Detta hört av en äldre syrisk man , väntande på bussen utanför en sunnimoske´ i Helsingborg.

 49. Det är intressant att de kallar sig sekulära, samtidigt som de har en shiitisk inriktning. Än så länge tror jag att något sådant parti kan komma in i riksdagen, då de inte har ”bidrag”att ge. i tillräcklig omfattning. Till 2022 kanske ett islamistiskt parti kan komma in men då antagligen ett med sunni islamsk inriktning. V % MP lär välkomna dem som samarbetspartner.

 50. Den svenska ungdomen börjar ana vartåt det barkar. Trots massiv propaganda, har de inte köpt vad de serverats. De börjar soka sig härifrån.

 51. Sjuklöver-partierna får snart stå där med lång näsa när deras nuvarande väljare hoppar strömhopp över till det muslimska partiet.

 52. Såja där kom spiken i den svenska kistan. 1,5 miljoner som röstar på dom. Ett 10-15% parti som sjuklövern slåss för att få samarbeta med. En sak är säker svensken är inte mogen att förstå vad som händer i Sverige till valet 2018. Utan det är nog dags att börja planera flykten. Men kämpa i ett par år till. Men det är nog kört det här varnade vi för på politiskt inkorrekt tiden och då blev man inte blockad.

   • Tyvärr kan dom nog hålla ihop. När det gäller att ta över ett land. Sen är frågan vem blir ledare för dom. Kan han bara mörda motståndare blir som arabländerna har ju överlevt i tusentals år till någon stör dom som med arabiska våren. Tyvärr kan dom nog hålla ihop i Sverige hatet är ju svenskarna det svaga folket som ger bort landet. Sen när dom har tagit över då är det nog full cirkus.

  • Det är så detaljerade undersökningar och tester inför en adoption.Samma typ av undersökningar borde göras inför röstning.Flertalet som röstar har ingen aning om vad det innebär.Den gruppen är den stora faran.

 53. Redan idag är det stora spänningar i det svenska samhället. Hur det kommer att bli i framtiden, vågar jag inte tänka på. En gnista och det exploderar. Bye, bye Sverige.

 54. Det är kört.
  Om 20 år är majoriteten burkaklädda bidragstagare. Problemet då är att det kommer saknas skatteintäkter. Sverige kommer kollapsa. Förbered exit då Sverige kommer bli ett u-land.

 55. Läget är nog ännu värre än vad man trott. Partier tillåts skapas av folk som inte ens klarar av att integreras på den plats som man säger sig ”flytt” till.
  Sen lägger Sossarna med sina skit kollegor 22 miljarder av våra skattemedel för att ” lyfta utsatta områden ” som det heter.
  Kommuner lägger skattemedel på sånt som de inte alls har bemyndigande att göra ( se andra artiklar i det ämnet )

  Sätt ett stopp för detta och rösta rätt till valet.

  SD 2018

 56. Hur ställer sig ”feministiska Sverige” till ”Den muslimska manliga rörelsen handlar om att muslimska män skall kunna få……..”?

 57. Att muslimer skulle starta ett parti för att använd DEMOKRATIN SOM EN VÄG TILL MAKTEN var väntat, målet är ett IRAN i norden.
  Vi har närt en orm vid vår barm är ett bra uttryck.

 58. Det kommer att bli en rödgrön kannibalism, de första tre valen kommer röster tas från sossar, vänster och miljöpartiet. Men när alla ensamkommande ”barn” importerat en varsin fru, eftersom svenska tjejer inte är något man visar mamma, så kommer de fördubbla valkåren inom några år. När de sedan förökat sig ofta med fler ungar än två så kommer Sverige inte längre att vara Sverige. Förhoppningsvis bor man då inte längre här.

 59. Nu får vi sluta vara snälla för nu har den mest fazistiska inskränkta ock inavlade skitet blivit ett parti.
  Stjärnan ock halvmånen är en symbol för inskränkthet ock folkmord…..så svenska folket måste resa sig nu annars är vi rökta.

 60. En kall vinter utan ett värmande bidrag det är vad som väntar invandrarna i framtiden om dom inte förslavar svenne.
  Men tack i alla fall Reinfeldt och Löfven!!!!

 61. Finns bra två sätt att få tillbaka det gamla Sverige. Utvisa alla bekännare av islam. Och de som inte kan utvisas måste sättas i läger där enda vägen ut är att lämna islam.

 62. JaHa
  Till det första valet de ställer upp kommer de att få runt 100 000 röster
  Val efter det så får de ytterligare ett par hundra tusen då fler människor har begärt och fått sv .medborgarskap detta av människor som troligen har dubbelt medborgarskap och med andra ord en kluven lojalitet eller till och med hatar Sverige
  Det räcker med att det i dag sitter ett antal människor i riksdagen med dubbla medborgarskap för mer än ett parti (troligen i sju partier!!
  SKA INTE FÅ FÖREKOMMA!

  • Jag instämmer. Politiker ska inte få ha dubbla medborgarskap. Eftersom Sverige har varit svenskarnas land i tusen år borde inga med utländsk bakgrund tillåtas arbeta politiskt.

  • Tyvärr kommer Jasin nog att få fler röster än 100 000. Det är i dag oerhört många muslimer i Sverige. Någon korrekt siffra presenteras dock aldrig från Myndighetssverige. Det räcker med uppmaningen till muslimerna att rösta på Jasin från alla imamer i vårt land så kommer Jasin in i riksdagen. Imamerna kommer också att uppmana muslimerna att rösta på Bilderberggruppens utsedda statsminister för Sverige, nämligen den farliga Annie Lööf och det en gång landsbygdsbevarande Centerpartiet som hon i grunden har omstöpt till ett globalistiskt, urbant parti som omfamnar alla muslimer och förespråkar vidöppna gränser.

 63. Att tillåta ett islamistiskt parti, är väl samma sak som att tillåta ett nazistiskt parti, särskilt vad avser synen på judar!!!
  Det Sverige behöver göra är genom att radikalt sänka bidragen till asylsökande ”välfärdsmigranter” åstadkomma en återvandring av muslimer till sina hemländer!!!

 64. Partiet är i princip ”nationalistisk” då dess mål är att förena folk från de muslimska länderna. De vill säkra den muslimska särarten mot västs inflytande i praktiken. Kommer knappast att bli bemötta som SD kan jag lova. Snarare kommer röda mattan att rullas ut i den sk ”mångkulturens” och globaliseringens namn. Mångkultur som i praktiken innebär muslimkultur har vi konstaterat. Eller har någon annan märkt av några andra kulturer i debatten om mångkultur?

 65. Vad vi kunde förväna oss. Det kommer väl ett sunnimuslimskt parti också, så kan de slåss med varandra i Riksdagen. Det är bara att gratulera Löfven till att ha lyckats med integrationen när S mister merparten av invandrarrösterna

 66. Nu börjas det! Det finns således så många muslimer i Sverige att det är dags att bilda ett islamistiskt parti och ansöka om registrering hos Valmyndigheten för att delta i valet till riksdagen, kommunerna och landstingen samt Europaparlamentet 2018! Hur många islamska/islamistiska partier från andra europeiska länder har representanter i Europaparlamentet?

  Hur många muslimer som är röstberättigade finns det egentligen i Sverige? Hur många muslimer finns det totalt i Sverige? Med tanke på alla moskéer eller trojanska hästar som islamska/islamistiska länder som Saudiarabien skandalöst nog har tillåtits bygga på svensk mark, nu förmodligen ägd av bl.a. Saudiarabien, muslimers stora barnafödande, att det i Sverige finns muslimska män som fyra fruar och att många muslimer har gått under jorden och inte är registrerade hos svenska myndigheter måste det röra sig om oerhört många, och antalet ökar med förfärande takt för varje dag som går.

  Kommer alla muslimer som har infiltrerat det muslimkramande Sjupartiet nu efter sin politiska lärdomsperiod att gå över till Jasin? Förhoppningsvis röstar muslimer som tidigare röstat på Sjupartiet på Jasin och förhoppningsvis får detta islamistiska parti så många muslimröster att det precis hamnar under riksdagsspärren.

  Det vore en katastrof om Kristdemokraterna åker ut och ersätts av ett islamistiskt parti. Det vore en katastrof om Jasin kommer in i riksdagen, kommunerna och landstingen samt i Europaparlamentet. Vad har ni gjort, sjupartister?! Förstår ni vad ni har gjort, sjupartister? Har ni medvetet och med öppna ögon skapat det nya muslimska Sverige, sjupartister?

  Jag hoppas att alla svenskar och icke-muslimer röstar på SD 2018. Vi kan nämligen utgå från att Sjupartiet kommer att samarbeta med det islamistiska partiet om det får tillräckligt många röster för att komma in. KD borde dessutom få stödröster, trots att Ebba Busch Thor dumt nog har deklarerat att KD inte kommer att samarbeta med SD. Ebba Busch Thor är dock den bästa av Sjupartiets ledare. Övriga sjupartistiska ledare är globalisthubotar.

 67. I Västerås så har kommunen köpt en villa åt en invandrarfamilj (troligen muslimer) eftersom dom har 11 ungar. Fortsätter det så här så kommer det inte finnas några pengar kvar till våra barn som ska växa upp och ska dom sedan ha ett parti som ska föra deras talan och påverka vårt samhälle så kommer samhället att troligen kollapsa.

  • Med 11 barn med flerbarnstillägg och övriga bidrag så behöver inte familjen försörja sig med externt arbete.

   Vad som glöms bort är att det är andra människor som ska försörja dem.
   Jobba, slita och betala hög skatt förutom att i nästan alla sammanhang ha sämre förmåner än 11-barnsfamiljen.

 68. Jag undrar om någon journalist på Samhällsnytt, förslagsvis Egor Putilov, kunde skriva om Barcelonaavtalet från 1995? Enligt detta avtal ska muslimer få invandra till Europa som ska islamiseras.

  http://www.eeas.europa.eu/archives/docs/euromed/docs/bd_en.pdf

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Barcelonaprocessen

  https://rosatraktor.wordpress.com/2017/08/01/har-du-nagonsin-undrat-varfor-eu-har-oppnat-sina-yttre-granser-vidoppna-sa-att-horder-av-muslimska-flyktingar-kan-floda-fritt-over-vara-granser/

 69. Det är ett shiitiskt parti så sunnimuslimerna, vilka är långt fler än dessa kommer aldrig rösta på dem, så de kommer max få 1000 röster. Vänstern har därför inget att frukta. Annat blir det om sunnimuslimerna startar ett eget parti, då kommer vänstern förlora många röster.

 70. Socialdemokraterna som vill säkra sin makt genom massinvandringen kan bli deras undergång istället och på sikt över hela Sverige. Inte tror jag när islamiska partiet har etablerat sig här att de inte kommer att samarbeta med någon annan partiet alltså men oss otrogna. Var som nu just pågår här är fullständigt islamisering. Några konsekvenser är att, alla muslimer har religiös skyldighet att sträva sharia införs över hela världen. Greeping sharia är term som används för långsam metodisk avsiktligt frammarsch i icke muslimska länder det vill säga smyga och krypa osv. Jihad är en viktig del av sharia och definieras som krig för att etablera islam på alla muslimer i hela världen är skyldiga underställd under islamisk lag. Vakna nu gått folk och rösta SD innan de är för sent för var och ens och våra efterkommande skull.

 71. Svenne Banan kommer förmodligen INTE att vakna förrän statsministern är en muslim, om ens då !

  Majoriteten av det svenska folket är De Facto så korkade !

 72. Islam er en intolerant og totalitær ideologi fostret på vold, har ingenting i ett demokrati å gjøre. Og ser man på deres bidrag til samfunnet så langt, så er det ikke mye å feire.

  Vi bør vel heller etterspørre når disse fremmede skal reise hjem igjen?

  De er tross alt flyktninger. Det er ingen automatikk eller forpliktelser som tilsier at flyktninger skal få statsborgerskap, og det gjelder også barn som blir født i Sverige av gjester. Meningen var jo at de skulle dra hjem når det var/er mulig.
  Det er tilsynelatende ingen kvalifikasjoner for å være en flyktning, og siden det var meningen at det skulle være en temporær løsning for å hjelpe folk, og ikke permanent bosettelse, så kunne man tillate at ’hvem som helst’ kom.

  Har man bevisst omgått vanlige immigrasjonsprosesser ved å betegne dom som flyktninger når man ser at venstreaktivister i politikken og forvaltningen egentlig deler ut statsborgerskap i øst og vest hvor det ikke synes å være noen krav til nye ”medborgere”?

  Det er jo faktisk en grunn til at vi har immigrasjonslover og diverse krav til ekte immigranter. Krav og plikter som ekte immigranter ofte må oppfylle før de i det hele tatt får lov til å komme til landet. Så mår man slipper inn, så må man bevise sin verdi som en framtidig medborger ved at man oppfyller sine plikter og bidrar positivt til samfunnet over mange år samtidig som man ikke har fri tilgang til sosiale rettigheter.

  Men med ”flyktninger” så gjelder altså ingen av disse normene, ingen krav stilles. Jeg lurer på hvorfor dette aksepteres? Eller er det slik at man ikke engang har tenkt over det siden prosessen har gått over lang tid og endringene har vært tilsynelatende små og blitt normalisert? Så ender man med: mange bekker små blir til en stor å. Og nu er det jo nesten politisk korrekt med vidåpne grenser og man forventer at hvemsom hels bare skal komme.

  Jeg mener denne praksisen er undergravende og en stor fare for enhver nasjon. Og har det vært en bevisst handling med utspring fra visse ideologier som har tilintetgjørelsen av nasjonalstater høyest på agendaen, så må det vel kunne betegnes som ulovlig og ugyldig så lenge vi kaller oss for demokratier og som har menneskerettigheter? Ja for vi europere har jo menneskerettiheter vi også, eller for å sette det i rett kontekst, det er bare vi som har menneskerettigheter. Noe som kanskje ikke er så rart da det var vi som fant på dette med menneskerettigheter. I andre land og kulturer så betyr ikke det så mye, ja med mindre man selv kan utnytte det for egne egoistiske grunner.

  Så i stedet for å tenke ’gjort er gjort’, hva med å sette den konklusjonen på pause, spole tilbake og se hva som egentlig har hendt?
  Har vi blitt ført bak lyset?
  Har dette vært en åpen og redelig prosess?
  Er dette lovlig?

  Jeg og mange flere hadde ikke noe imot å hjelpe flyktninger fra krig og uroligheter i en periode, men å skulle bosette dom permanent var ikke en del av avtalen. Og bedre blir det ikke når folk vi ofte ikke engang vet hvem er, er helt fritatt fra normale immigrasjonkrav og prosesser.

  Nei en slik diskriminerende og undergravende praksis ville aldri blitt godtatt i ett ekte demokrati. Men her lurte man altså kolonistene inn som såkallte flyktninger, vel vitende om at folk flest trodde det var middlertidig, for så å begynne prosessen med å dele ut statsborgerskap i det stille. Dette kan vel i beste fall betegnes som uredelig, i værste fall ulovlig.

  • Det finns siffror som säger att andelen muslimer i sverige är 17%. Alla får inte rösta men gissar att ca 10%-13% får det 2018. Att vara muslim och inte rösta på sitt parti kan komma att ses som förräderi som kommer att bestraffas, ungefär som sossarna bestraffade de som inte röstade på dem på 50-60 talet. Jag skulle bli förvånad om ett muslimskt parti skulle bli mindre än top 3.
   7klövern kommer att tappa hakan, oj då, det kunde man ju inte veta, som det kan bli.

   Räkna bort 2-3 partier som faller ur riksdagen decimera övriga partier förutom SD. Spännande sverige.

 73. ÅR 2040 KOMMER SVERIGE ATT FÅ EN MUSLIMSK MAJORITET.
  Och 20 år senare är de flesta röstberättigade muslimer.Detta även om gränserna stängs helt!!!!Inga officiella siffropr på muslimernas barnafödande finns detta eftersom vare sig religiös tillhörighet eller etnicitet inte sedan Olof Palmes tid får registreras. Men Migrationsverket rapporterade ivåras att mödrar med PUT(dvs nästan 100% muslimer) under åren 2015+2016 fött drygt 11000 barn!! Totalt torde antalet födda muslimska barn bli minst 30000 iår. Och barnafödandet används som ett redskap för att få stanna i Sverige!!! Och KAOSET på våra BB avdelningar får inte diskuteras!Har försökt ta upp detta ämne i Läkartidningen upprepade gånger men blockerats!
  Utan en omfattande repatriering går Sverige mot en stor nationell katastrof!!

 74. Bra med små marginalpartier som inte når 4% spärren, som då sållar bort många väljare från andra små skitpartier, så även dom förhoppningsvis ramlar under 4% spärren, som t.ex FI, Miljöpartiet. Detta borde troligen gynna SD 2018 .
  På sikt kommer dock Islamska partier få större inflytande, om vi ”inte stämmer i bäcken”.

 75. Det är nog sosse partiet som har triggat fram det här för att kunna ha ett parti att regera tillsammans med. Släpp inte fram sossar eller islamist partier.

 76. Skulle vara bra om dom hamna över spärren och typ kd och miljömupparna åker ur.Det pratas om att SD är ett rasistiskt parti i grunden,om det nu är rasistiskt att värna om sitt land,och alla vet vad muslimer är och kommer därför stå på SD sida mot maffian som styr nu.

 77. Ve det svenska folket när muslimerna är i majoritet. Sossarna trodde att muslimerna skulle vara lojala men det är typiskt S att vara dumma och naiva.

 78. Bara en idiot hade missat att förutspå detta.
  Det är precis vad jag förutsagt, den dagen de röstberättigade islamisterna är över 50% så utgår fredagsordern från hatmoskeerna att rösta den söndagen efter.

  Jag måste formulera om min första mening, bara en vänsteridiot missade att förutspå detta!

 79. En skrämmande men förutsägbar utveckling där svenskarna inte förmår sätta sig till motvärn. Jag tror att muslimerna så småningom kommer att konfiskera svensk egendom och fördriva svenskarna till reservat i likhet med vad som hände i Nord- och i Sydamerika och i Australien när européerna tog över dessa kontinenter. Fördrivandet kommer att ske med absolut hänsynslöshet och svenskar som sätter sig till motvärn kommer att avrättas på platsen såsom vi sett i Syrien där IS försökt upprätta ett eget rike, men uppenbarligen misslyckats tack vare den hjälp som den lagliga regeringen fått från Ryssland.

  • Judarna får Israel och på sikt hela Mellanöstern, och palestinierna och andra muslimer får Sverige och på sikt hela Europa. Är detta planen?

   • Halvvägs Ja,
    Andra halvan går ut på att med mussarna som spelbrickor skapa sådant kaos att Bilderbergarna kan stövla på och omringa Ryssland, som sitter på världens största naturtillgångar.
    Svenne räknas inte ens in i sammanhanget.

   • Jag tror inte att det finns någon ”plan” i den meningen att någon organisation sitter och rycker i trådarna, utan fastmer kommer det muslimska övertagandet av Sverige bero på svenskarnas ovilja att ställa upp på ett försvar av sitt land mot den starka muslimska kulturen. Denna ovilja är nog i sig en följd av att vårt land, alltsedan kriget mot Ryssland år 1809, inte varit ockuperat av en främmande makt, och att därför svensken blivit för bekväm och egoistisk för att utsätta sig för det obehag, som en konfrontation med muslimerna innebär.

  • Varföf tror du att man ordnade krisen i Ukraina innan den aktuella invasionen .. man ville få bort Ryssland ur ekvationen..

 80. Undrar om Svenska Kyrkan fortsätter att applodera… kul , KD åker ut och Brödradkapet in… snart kontrolleras domstolar mm av islamister..

 81. Satan i gatan har klistrat sig fast i vårt land och kräver att nu ska vi ta över!
  Så länge jag lever ska vi ha det mottot, att skända dessa idioter som borde sättas på pråmar och bogseras ut ifrån vårt landområde!
  Gör vi inte något nu så kan vi svenskar lämna vårt land, exakt det Bilderbergergruppen vill ha det till stånd.
  Inte ens SD är skyddat av Israel som ingår i Bbg!
  Varför ska SD ligga ihop med semiterna

 82. Löfven som jobbat ihärdigast för att islam ska bli en del av Sverige genom sin flört med muslimer och högläsning ur koranen i Rinkeby moské på Sveriges nationaldag 6 juni 2014, är den som förlorar flest väljare om detta blir ett parti.

  Men saken gäller om Valmyndigheten öht besvärar sig med att undersöka om Jasin uppfyller de demokratiska principerna innan de godkänns som ett parti. Med tanke på att allt i Sverige bedöms efter en ramsa om allas lika värde, är jag mycket pessimistisk.

  Kanske går ansökan igenom – och Sverige går mot en mörk medeltid…

 83. Har man inte förstått det hör tidigare är man troligen blind och döv eller troligen fullständigt inkompetent. Förmodligen en kombination
  Svenska kyrkan, V, mp gör gemensam sak med aporna
  Det måste till en förändring NU!!!

 84. Tja . . Det här var ju bara väntat , bara idioter kunde förvänta sig något annat . Och förresten , fred & kärlek samt sekulärt my ass . . . X( .

 85. Kashif Virk, imam, Ahmadiyya Muslimska Samfundet (artikel i Aftonbladet).

  Aftonbladet kör med mycket ful KGB-propaganda för att lura svenska folket.
  Ahmadiyya-muslimer betraktas av de flesta muslimer som kafirer (icke-muslimer). Ahmadiyya-muslimer hatas och förföljs av både sunni-muslimer och shia-muslimer.
  https://www.youtube.com/watch?v=8SlZ23kcf00

 86. Jaha, då var det dags. Väntade bara på att de stora konflikterna mellan kulturerna skulle dyka upp på riktigt.
  Tack Reinfeldt och Löfven ni aningslösa, korkade, makthungriga. Må ni skörda ert förvärv. Islam och demorkrati finns inte någonstans på hela jorden. De är motsatser.

  • Demokrati har aldrig frodats i arabländerna. Det beror på islam. Saken var den att Muhammed, när han skapade sin religion, tog de hedniska och reiligiösa seder om omgav honom och de politiska lagar som styrde beduinstammarna på 600-talet. I dessa stammar hade shejken, eller hövdíngen, absolut auktoritet över dem som stod under honom. Det fanns ingen tanke på medborgerliga eller personliga rättigheter i 600-talet Arabien. Ledaren för stammem bestämde över liv och död. Det är därför som islamiska länder alltid och oundvikligen styrs av diktatorer eller ”starka män”. Det finns idag 22 arabländer, och inget enda av dem är en demokrati.

   Eftersom det inte fanns någon tanke på personlig frihet eller medborgerliga rättigheter i 600-talets arabiska stamtillvaro erkänner inte islamisk lag yttrandefrihet, religionsfrihet, mötesfrihet eller pressfrihet. Det är därför som

   icke- muslimer, som kristna och bahaier, rutinmässigt förnekas även de mest grundläggande medborgerliga rättigheter.

   • I Egypten slårman ihjäl kopter (kristna). Fast de har ”demokratiska” val. I Iran har de demokratiska val där de fick välja mellan två islamister. Den ena värre än den andra. Att de hänger homosexuella och de som talar illa om islam. Verkar inte störa de styrande.

    • Svenska kyrkan och ärkebiskopen anser att islam är fredens religion och blundar för detta religiösa våld. Ärkebiskopen har till och med gått så långt oi takbir som att proklamera att ”Gud är större” eller allahu akbar, som det heter på arabiska (och betyder ”Allah är stor” eller ”Stor,större är Gud). Allahu Akbar är ett utrop som muslimer använder (i synnerhet jihad-martyrer som självmordsbombare före detonationen) för att visa sin överlåtelse eller kallelse till heligt krig (jihad). Allahu akbar var också det utrop Muhammed Atta och hans sammansvurna män använde strax före de flög in i WTC-byggnaden.

     • Ärkebiskopen är faktiskt inte frisk i huvudet. Hjälp till att rösta bort henne i kyrkovalet om en vecka.

     • En person som påstår sig vara kristen som gör en sådan sak som att hänvisa till utropet ”Gud är större”, kan det knappast står rätt till med. Det är otvivelaktigt på det sättet, även om det är på modet bland svenska biskopar att blanda ihop hedendom med kristen tro.
      Jag har inte rösträtt i kyrkovalet, eftersom jag gått ur Svenska kyrkan. Det var just för den pågående islamiseringen inom denna kyrka.

     • Synd att du har gått ur, vi hade behövt din hjälp i kyrkovalet. Kolla gärna om du ännu kan registrera dig och sedan gå ur kyrkan igen direkt efter valet.

     • Till sist ger en människa upp efter den kommunistiska och islamistiska infiltrationen i den Svenska kyrkan. Jag säger mig att frikyrkorna inte är mycket bättre. Dessa döper afghaner på löpande band, givetvis i syfte att de skall stanna kvar i landet och bli försörjda av oss tappra skattebetalare. Det är skit med det mesta i Sverige. I bland funderar jag på att gå i frivillig landsflykt, men jag har inte de ekonomiska möjligheterna. Istället måste jag står ut med den förb… svetsarpajasen varje dag.

 87. Rubriken och artikeln är missvisande. De blir inte Sveriges första islamistiska parti. Vi har redan 6st islamistiska partier som redan sitter i riksdagen och som har gjort allt de kan under flera decennier för att Sverige ska bli ett muslimskt kalifat.

 88. 7-klövern har krattat manegen. så nu blir ni åtta partier i er kartellbildning.

  Grattis till sharialagar o islam som värdegrund !

 89. Jag förstår inte hur man påstår sig flytt undan Islamförtrycket i sitt land för att sen börja jobba inom ett Islamistiskt politisk parti i Sverige med mål att komma in i Riksdan.

 90. Nu börja islamiseringen på riktigt! HaHaHa. Detta har svenskarna själva valt! Nu Löfven och Centern, vilka muslimer ska rösta på er!

 91. Hizb ut-Tahrir finns redan. Det är ett politiskt parti som har Islam som ideologi
  http://www.hizb-ut-tahrir.se/index.php/om-oss

  Det är alldeles utmärkt att sossarna får konkurrens om muslimrösterna. Muslimska Brödraskapets moskeer lär dock stödja sossarna även fortsättningsvis. Muslimska Brödraskapet tycks ha mer inflytande över svensk politik, än vad SD har.

 92. Debatten om integrationen i Sverige är felriktad, Borde handla om 7ks förräderi mot svenska folket, och inte om flyktingar i sig.
  Undrar om kvinnor får vara framgångsrika politiker i muslimska länder, Om inte blir det stora förändringar för 7k om några år.

  • Då kvinnor gruppvåldtas och akutvårdspersonal måste bära på sig larm av rädsla för att bli angripna och terrorangrepp mot svenska folket besvaras som om inget hänt så är det krig.
   Sverige befinner sig i ett inbördeskrig.

 93. I vilken utsträckning sunnimuslimer kommer att rösta på ett shiamuslimskt parti är osäkert men min misstanke är att den är begränsad. Partiets tillväxtmöjligheter utanför shiakretsar kan därför ifrågasättas. En inte oväsentlig del av de som tidigare flytt från Iran är väl integrerade och har dåliga erfarenheter av religion. Många av de shia som kommit till Sverige under senare tid får inte rösta i riksdagsvalet. Alltså är i praktiken målgruppen begränsad.

  Deras chans att komma in i riksdagen är nog mycket liten. Däremot kan de nog komma in i kommunalfullmäktige i vissa väl valda kommuner – om de sköter sina kort väl. Det kräver dock en lokal organisation, om vilket vi inte vet något.

  Helt klart är det ett tecken i tiden och vi lär få se mer av sådant här.

  • Det här måste vi alla verkligen se till att vara emot och göra allt för att det inte blir av. Vill verkligen att det inte ska bli krig i det här landet är det dags att säga ifrån nu. Inte bara knyta handen i fickan inne på vår kammare…

  • Det framgår inte vad det är för tjänster. Ett parti för de med österländska rötter och som vill göra Sverige till ett bättre land att leva i, skriver de. Allt är skrivet på väldigt dålig svenska. Urdålig layout. Känns mer vilja än kunna.

   • Det verkar vara en grupp kvinnor som har totat ihop det här. Känns inte speciellt oroväckande (om det inte är en täckmantel för något annat, typ Hizb ut-Tahrir)

    • Det som är oroväckande är att mitt blodtryck går upp till farligt höga nivåer när jag hör att ett islamistiskt odemokratiskt parti tror att de ska kunna ta över vårt land på allvar.

 94. Den muslimska organisationen Hizb ut-tahrir delade vi valet 2014 ut flygblad i förorterna,med uppmaning att bojkotta det svenska riksdagsvalet.

  Foldern som delades ut till muslimer, hade rubriken ” Västerländsk politik – Nej tack ”

  Där förklarades att det är ett brott mot islam, att delta i västerländska val, eftersom det innebär att man stödjer demokratin.

  Organisationen har som mål, att upprätta ett globalt muslimskt kalifat o därigenom utplåna alla andra samhällssystem. än sharia.

  • Enligt islam är vi icke-muslimer kafirer som ska bekämpas och dödas tills vi erkänner att det bara finns en Gud och Allah är hans namn och profeten Muhammed är hans sändebud.
   Finns det fortfarande svenskar som inte förstår detta?

 95. Det enda sättet att bli av med Nazism och Kommunism och Islam är att driva ut det från landet handgripligen, tror jag.

 96. Sossarna är som missbrukare, som tror att de kan sluta använda islam närhelst de känner för att lägga av.

  Dumhögern, där Reinfeldt och Bildt hör hemma, tror fortfarande att de kan få bidragstagare och hårt arbetande människor att samsas inom samma parti.

  • Hur kan Sverige erkänna ett islamsk parti? Sharia är fullständigt oförenligt med den amerikanska konstitutionen. USA vann andra världskriget och det efterföljande kalla kriget. Sverige lustmördades utan att en enda kula avlossades i dess försvar då Sverige krossades i samma kniptångsmanöver som Norge och Danmark erövrades av nazisterna.
   Sossarna är fullständigt helt jävla sinnessjuka och saknar helt verklighetsförankring!

   • Sverige har ett kommunistiskt parti, som bytt namn i syfte att dölja sin kommunistiska agenda. Det verkar vara samma sak med islamisterna.

    • Lars Ohly fick ultimatum att avgå eller ta bort kommunist i sitt CV. Dinamarca är fortfarande stolt kommunist, och ediernas favorit

 97. Alltså i helvete heller att islamism ska in i politiken. Där går verkligen gränsen. Skulle de nu mot förmodan få in en fot i politiken, då lär det definitivt bli inbördeskrig.

  Sådana här idéer är jag absolut motståndare till! Aldrig i helvete alltså!!!

  • Håller med dig om att det är skrämmande men tyvärr fungerar en demokrati på detta sätt, inget vi kan gör åt det. Den dagen de är fler än oss så är det bara att fly hals över huvud. Att våra naiva politiker inte kan se detta scenario är obegripligt.

   • Klart vi kan göra nått åt det. Demokrati fungerar inte så att man kan byta ut en befolkning och därmed omvandla ett land till en islamisk diktatur. Det finns något som heter folkrätt och att flytta hit befolkningar så att den ursprungliga befolkningens levnadsmöjligheter och kultur slås ut faller under FN:s folkmordskonvention. När vi har fattat det så ska vi jobba på att de som är skyldiga ställs inför en folkmordstribunal och våra gränser återupprättas.

    • Ok, det där kände jag inte till, har du mer info om detta? Då är det väl bara att sätta igång då. I annat fall kommer Sverige att gå under i demokratins namn.

     • Men då borde det vara ganska rnkelt att hänvisa till detta, varför gör ingen det då? Tror inte det är så enkelt. Har vi röstat för mer invandring så är det ett val vi själva gjort och då tror jag det är ok även i FNs ögon.

     • Vem har röstat för mer invandring? Vilka är vi? Men vi borde rösta om invandringen. Detta får kärnkraftsomröstningen att verka iscensatt av femåringar i jämförelse

     • Precis – det är inte så enkelt eftersom vi har en rad mörka krafter mot oss. Om det hade varit enkelt hade vi inte haft några krig och inga diktaturer hade funnits och alla människor hade varit snälla men så är det ju tyvärr inte. Därför är det enda som gäller politisk kamp tills vi återupprättat vår frihet, självständighet och demokrati.

     • Nä det är ju det jag menar och dessutom tror ju jag FN har ett intresse av att Sverige blir en multikultur så därifrån kan man nog inte vänta sig mycket till hjälp.

  • Tyvärr är det redan kört,nu ska ni få se vad som kommer att hända alla ni som röstade in oss i det ”trygga” EU djävulens religion kommer att sprida sig värre än pesten i Sverige precis som ni vill era jädrans rödgardister

 98. Det här lär väl vara ett parti med
  ”rätt värdegrund”. Kanske nåt för alliansen och KD att lyfta in? Eller sossarna? Deras röster lär väl komma därifrån. Inte alls omöjligt att dom skulle klara spärren nästa år.

 99. En miljon muslimer finns redan här och fler är på väg.
  Vi måste förbjuda en militant och intolerant religion som baseras på koranen!!
  En varg i fårakläder.
  Först måste vi ur eu eländet som blundar för farsoten.

 100. Detta Forum är internationellt och inte en specifik plats för svenska folkets åsikter, sådant kan bli borttaget för säkerhets skull!

 101. Ett tänkbart regeringsalternativ med S. Man har idag mycket gemensamt via ”Broderskapsrörelsen”, ”Socialdemokrater för tro och solidaritet”. Där S strök några rader i stadgarna som var alltför bestickande för islamisterna, de om HBTQ.

 102. Det första (1:a) islamistiska partiet i Sverige har funnits ett bra tag nu, nämligen Miljöpartiet (MP). Det andra (2:a) skall heta ”Jasin” och kan INTE heta ”Jasså” eftersom övriga väljarkåren har vetat (åtminstone anat) att detta kommer att hända. MENA kunde också vara ett namn på partiet, så att även den maktgalna regeringen vi har kunde förstå att partiet MENAr allvar med att förstöra nuvarande ”demokratin”. J.Å. och (SD) MENAr att valkampanjen kommer att bli den ”SKITIGASTE” vi någonsin har upplevt i Sverige.

  • Hur tror vi att muslimerna kommer att rösta i sina enklaver? Valarbetare är från de styrande klanerna i området, och säckvis med röster kommer att levereras av trogna gängmedlemmar. Hur skulle någon kunna ha ett fritt val i dessa områden?

 103. Detta kan innebära att en del valboskap nu försvinner från ( S ) som å andra sidan får en koalitionspartner.
  Och Sverige sitter och slår det rep som landet så småningom skall hängas i.

 104. Ja ut från deras hemsida var intensjonen at sammla folket från, Fjärran östern, Mellanöstern, Afrika och Östeuropa, oavsett vilken folkgrupp, språk, ras, hudfärg eller religion de har.
  Ja ock det fins många av dom her i svea. De har bara 1 parti at rösta på ock vi har 8 parti. Vil inte gå många år för de har makten. Helt ut efter deres bok, så er det dom kimmer at ta över!

 105. Religiösa partier borde förbjudas enligt lag.
  De som vill rösta på ett religiöst parti kan ju flytta tillbaka där de kom ifrån.
  Där finns däremot inga demokratiska partier.

  • Tack för att du avgick Reinfeldt den i särklass enfaldigaste statsministern i modern tid….” muslimer är pensionsräddare och försvaret är ett särintresse.”…hur dum får man vara??

   • For at bli Statsminister i Sverige måste man vara en korkskalle som kan masse löylige epiteter. Sitter å ser på debatter politikere i mellom.
    De prater inte politikk mn pröver at komma på det beste skämtet som får störst aplåd. De er så utrolig korkade at det inte fins en enda fornuftig tanke i deres korkskaller!

 106. Har du någon gång undrat varför S, V och MP vägrar att kalla en spade för en spade? Eller varför de står i TV och gör sig själva till åtlöje, när de blint försvarar och urskuldar Sveriges farligaste och brottstätaste områden?
  Jo, det är enbart för att där bor de rödgröna väljarna. De rödgröna partierna har sina starkaste fästen i Sveriges samtliga ”särskilt utsatta områden” som media och politikerna kallar dem, eller no-go-zoner, som vi vanligt folk kallar dem.
  Därför vägrar de att kalla en spade för en spade, ett upplopp för ett upplopp, en kris för en kris och ett haveri för ett haveri.
  I riksdagsvalet 2014 röstade till exempel hela 88,10 procent i Rinkeby på Socialdemokraterna, Vänsterpartiet eller Miljöpartiet.
  92,97 procent i Södra Rosengård gjorde samma sak, även 84,28 procent i Fittja och 70,61 procent i Biskopsgården, och så vidare, och så vidare.
  När man går genom valresultatet från 2014 så visar det sig att i samtliga no-go-zoner i Sverige så röstar en kraftig majoritet på de rödgröna partierna – och framförallt på Socialdemokraterna.
  http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/rike/index.html

 107. Att inte svensken förstår sin egen framtida situation!!???
  Detta parti och muslimerna kommer att ställa krav efter krav, vilket våra ”sjuklöverpartier” som vanligt kommer att ge vika för!!!
  Det är i valet 2018 som VÅR FRAMTID stakas ut, tänk på det innan ni röstar!!!
  För ett Sverige med västerländska traditioner och levnadssätt —SD 2018!!!

  • De kommer att hota och genomföra terrordåd om de inte får igenom dessa krav. Oskyldiga svenska liv kommer att offras.

   • Kanske men de flesta är skyldiga och inte oskyldiga röstar man för islamistisk invasion får man det…konsekvenserna får man bära

 108. Rättning de menar egentligen såhär:
  ”Den muslimska manliga rörelsen handlar om att muslimska män skall kunna få brstämma mer och ta all makt i samhället. Vi skall förespråka familjevåld och kvinnomisshandel som varje muslimsk mans rätt. Vi skall tvinga, hota och mörda muslimska kvinnor som förbjuder sina män att träffa sina barn.

  För jämställdhet tror vi inte på, och så småningom kommer vi att ta över alla myndigeter bl.a. polis, domstolar o.s.v. för att få makten över hela Sverige, och rätten att våldta svenska horor vilket alla svenska kvinnor är”

 109. Först och främst måste vi ta tillbaka vår svenska kyrka. Islam har fått fäste i svenska kyrkan och om en vecka kan vi genom röstsedeln driva ut islam därifrån.

 110. Ja det var bara en tidsfråga…..men fördelen är att det kan splittra den islamiska rösten och skada Löfven….på lång sikt kan de ta över Sverige via röstsedeln….kanske Svensson om något årtionde fattar vad som pågår ?? Danmark har fattat och inför stora restriktioner….

 111. Håkan Juholt är en typisk Socialdemokrat politiker som tog över efter skandalomsusad Mona Sahlin klarade bara max nio månader som ledare för (S) partiet innan han blev tvungen att hastigt avgå. Trots att Ljugholt är känt bl.a. för att snacka skit om (SD) när de kom in i Riksdan röstade partiet (S) att han måste lämna posten som ledare till förfogande. Jag är säker på att den här Ljugholt kommer att välkomna det här Islamistiska partiet tillsammans med Röd-Gröna med öppna armar om partiet lyckas komma in i Riksdan.

 112. En sak kan vi dock vara säkra på: när PK-medierna ska utse Årets Svensk så lär hucklemänniskan som är demonstrationsledare i Sthlm ligga bra till. Man eller kvinna, spelar ingen roll.

  • Med andra ord så menar du att årets svensk inte heller den här gången är svensk. Började inte det med en viss Refat el Sayed? Han var verkligen föregångare när det gäller kompetensregnet!

  • Bara det är en hen. Könstillhörighet, ålder el. Identitet får dom välja fritt. Och allt sväljs med glupande aptit av Pk sverige.

 113. Det värsta blir nog konflikten mellan de två riktningarna inom islam som nu gör sitt inträde på svensk mark.
  Sverige blir ett konfliktladdat isolat inom den skandinaviska regionen.

 114. Ett parti med grunden i Islam borde aldrig kunna bli godkänt som politiskt parti i det sekulariserade Sverige. Vi behöver inte islam, som enbart kan splittra ett samhälle där allt från kultur till lagstiftning bygger på kristen grund,

 115. Dette er inte enda Islamistiske partiet i europa. Vi har Hizb ut-Tahrir, som stiller til val i Danmark, de börjar okså bredda sig ut!

 116. I och med ett islamistiskt riksdagsparti och Stefan Löfvens ohejdade import av muslimer kan man bara säga att Sverige sett sina bästa dagar! PKister och Godsvenskar hälsas hjärtligt välkomna till Fredagsbönen . . .

 117. Då börjas det på allvar, islamiseringen av Sverige. Glöm aldrig vilka som godkände och hjälpte till med att förstöra landet och förslava folket.

 118. Partiet kommer att dränera en del röster från övriga partier men inte nå upp till mer än nån promille av rösterna. Muslimerna är själva splittrade i olika sekteristiska fraktioner och de kommer att ägna sig åt att bekämpa varandra. Vi som fattar läget jobbar på att SD ökar istället. Även sekulära muslimer har mer på att vinna att rösta på SD än att lägga sin röst på nått islamfundamentalistiskt parti.

   • Det beror på hur starka sverigevännerna är på att stå upp för svensk kultur. Svenskarna har tyvärr efter 100 års socialism tappat mycket av den svenska kulturen och är svaga i vilka de är, varifrån de kommer och vart de ska. Har vi inget att erbjuda så kommer vi att balkaniseras men har vi en egen tradition som är starkare och bättre kommer folk att anamma den om vi jobbar på det. Det är därför viktigt att vi står upp för svensk kultur utan att kröka rygg och att vi jobbar på att själva stärka oss i den och erbjuda den till andra.

    Så var det med det. Och konstigare än så var det inte.

  • Muslimer får INTE rösta då det ingår i ”demokrati” och är förbjudet enligt ”Sagoboken”. Däremot skall ALLA muslimer oavsett gren agera i Allahs anda. När imamerna börjar proklamera att muslimerna SKALL rösta får de också information om vilket parti som är tillåtet. Detta shiia-muslimska testparti kan medföra att det redan färdiga men inte registrerade sunni-partiet agerar och gör gemensam sak, allt i Mohammeds anda!
   Jag varnade för detta 2001 på PI-sidan. Mycket av oroligheterna i Mena beror på ”påtvingade” val av västmakter, framför allt EU och USAs liberaler.

 119. Bra! har undrat länge över varför inget islamskt parti deltagit i val redan. Symbolvärdet och psykologin kan inte underskattas. Nu tvingas sjuklövern debattera mot muslimska meningsmotståndare istället för att sträcka medhårs och vara undfallande. Speciellt sossarna och mp kan förlora röster som per automatik som valboskap annars hade rösta på dessa idioter. Sjuklövern har trott att det räcker med att vara lite undfallande och blunda så kommer muslimerna alltid att rösta på dem. Självklart kräver de och vill något annat. Ett bryskt uppvaknande kanske?

 120. Med tanke på hur många som har importerats kan det inte komma som någon överraskning att de kräver politisk representation. De har ju uppmuntrats att behålla sin kultur och ju fler de är desto mer kommer Sverige att likna mellanöstern. Politikerna som skapade problemet har tappat kontrollen och det är tyvärr förmodligen redan för sent att ändra på det.

 121. Följande innehåll finns i deras inofficiella partiprogram eftersom koranen styr deras liv och livsuppgift..

  Följande uppmaningar predikas i alla moskéer, varje dag, av muslimernas Imamer:

  ”Döda de otrogna var du hittar dem.” (Koranen, vers 2:191).

  ”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” (Koranen,vers 9:123).

  ”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” Koranen,vers 09:05…

  ”Någon annan religion än islam är inte acceptabel.” (Koranen,vers 3:85).

  ”Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” (Koranen, vers 9:30).

  ”Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam” (Koranen,vers 05:33).

  ”Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten,
  smält deras hud och bukar.” Koranen,vers 22:19).

  ”De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem.”
  (Koranen,vers 8:65).

  ”Muslimer får inte ta de otrogna som vänner.” (Koranen,vers 03:28).

  ”Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.”
  (Koranen,vers 08:12).

  ”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.”
  Koranen,vers 8:60).

   • Ställ en fråga till detta muslimska parti om de förnekar dessa verser om svar ja. Fråga varför de förnekar koranen och om det är ok att ni lägger ut deras svar offentligt.

   • Ingen av de tidigare och nuvarande folkvalda förrädarna vågar ta ett steg framåt och säga att islam är djävulens religion..

    Därför skickar de hellre det Svenska folket till slakt..

    För när islam har fått fotfäste i alla länder kommer Sharia råda..

    Och då kommer utrensningen av kristna och otrogna börja..

    Förintelsen i Nazi-tyskland kommer blekna i jämförelsen när JIHAD startar..

    Inte ens Gud kan då bevare oss..

  • Ja ock detta er bara ett lite utdrag av quranen. 1/3 av quran står det hva dom skal gjöra med otrogna ock desertörer! Den er kunn oppbygd på hat mot uliktenkande, men muslimene kaler det kjärlek ock fred!

  • Det här verserna är inget man kan avfärda som muslim..

   Det är uppmaningar som SKA följas när tillfälle ges..

   Och ska verkställas när tiden är inne..

   Det kallas JIHAD..

   Imamerna vill få oss att tro att vi ska fokusera på de trevliga verserna i koranen istället..

   Tror de vi är felknullade allihop..!?

   Bara för att våra folkvalda förrädare inte begriper något..

   Så betyder det inte att vi Sverigeälskare också är tröga..

  • Om du använder citattecken så får du inte frisera texten och lägga till egna formuleringar. Det här är inte några direkta citat! T.ex. 8:60 lyder ”Och vidtag alla rustningar ni förmår och håll stridshästarna i beredskap så att ni injagar skräck i Guds och era fiender….” I det här fallet handlar det således om försvarsberedskap – inte terrorism. Rätt ska vara rätt! Och den Sverigevänliga rörelsen vinner inget på att inte ägna sig åt källkritik och vara saklig. Anklagar vi motparten för fake news så ska vi inte själva sprida sådant. Läs kommentarerna nedan och se hur okritiska de är. Även om det finns alla skäl i världen att kritisera Islam så förlorar vi om vi inte är sakliga och ärliga.

    • Det har du säkert rätt i – så det gäller att vara på sin vakt. Tyvärr är det alltför få som insett vad som håller på att hända med Sverige. Lycka till i din kamp!

 122. O.T. ’Skit-Sverige’? I gårdagens Expressen läser jag att: ”människor söker sig ut i trapphusen för att uträtta sina behov. Att städa bort avföring har blivit vardag för fastighetsskötarna”. Plötsligt har det blivit populärt bland några av Maktelitens journalister att beskriva de verkliga konsekvenserna av en totalt misslyckad invandringspolitik.

  Tiden med de groteska lögnerna till svenska folket tycks (för tillfället?) vara förbi. Inget prat om att svenska folket är odugliga att sköta sitt eget land. Inget snack om alla raketforskare i folkvandringen, som väller in över landets gränser. Om vi
  räknar in även de lycksökare som inte söker PUT kommer Sveriges regering (S+MP) välkomna närmare 100.000 ’flyktingar’ i år, 2017. Med sympatistöd från både V och C.

  Men varför skriver Anna Dahlberg om verkligheten nu, när hela landet dragits in i ett totalt samhällskaos? Varför inte för tjugo eller trettio år sedan? Vi hade ju ’Facit’ i vår hand redan då. Erfarenheterna i Europa från t ex Frankrike och Holland. Utanförskap. Arbetslöshet. Grov kriminalitet. Inte sällan 15 personer i en liten lägenhet. Plus de som sover på gatan. Parallell-kulturer.

  Den svenska bilden är nu helt klar. Världens mest naiva rikspolitiker, hetsade av journalister och akademiker med svensk-fientlig agenda, tar inget som helst ansvar inför folkvandringen mot Sverige. Tvärtom. Låt gå och handlingsförlamning gäller. Helt fräckt dumpas allt ansvar på kommunerna. Där man först försöker hålla god min. Men ganska snart tvingas uppleva verkligheten.

  Så här summerar Dahlberg nuläget: ”Utanförskapsområdena och de gamla bruksorterna kommer att fyllas på i än högre grad och dagens problem med segregation och trångboddhet lär förvärras ytterligare”. Hon har rätt. Om än senkommet.

  Hur det går med den växande grova kriminaliteten fick vi veta i senaste Uppdrag Granskning. Det gäller att i Maktelitens media fortsätta med att prata ’Orkaner’ och ’Trump’, så att svenska folket kan fortsätta med att sova.

  • Ja det er en folkevandring inn til Sverige ock en nesten lika stor folkevandring ut av Sverige, man trenger inte vara Einstain för at komma til svaret på det reknestycket!

  • Sverige Är Konstigt Att Förstå Sig På !!!! Om Någon Svensk Blir Svårt Sjuk Eller Arbetslös Är Det Oerhört Kostsamt För Samhället Trots Våra Gemensamma Trygghetsförsäkringar !!!!! Men Då HUNDRATUSENTALS Väller In Över Gränserna Utan Arbete Och Bostad Klagar Ingen Över Kostnader Eller Kulturutspädning-påverkan ! Sverige Är Ett Rikt Land Som Har RÅD Med Detta För Vi Är En HUMANISTISK STORMAKT !!!! Det Har Den Store löfven Sagt I TV !!!!!!

 123. Nej, nu går jag ut i skogen med jycken istället. Där möter man aldrig några muslimer av nån anledning. De trivs bättre på café i betongghettot istället.

 124. En misstroende förklaring mot våra folkvalda politiker och avsätta de vore på sin plats. De har tappat kontrollen över vårt lands säkerhet. Om alla läsare här samlades och bildar en milis grupp så kan man med lagen göra detta.

 125. Man måste se det positiva i detta. Varje röst på ett islamskt parti är en röst mindre på de rödgröna. Ett shiitiskt parti får inga röster av sunniter så då startar de ett eget sunnitiskt parti och då får de rödgröna ännu mindre röster.

   • Så splittrade som muslimska grupper är i sina hemländer så kommer alla muslimska partier som bildas aldrig att uppnå 4% och då får de ingen påverkan på politiken.

    • Splittringen är inte så stor, omfattar enbart två läger, shia och sunni. Sen de kristna förstås, som ses om orena hundar av muslimerna!

     • Rent politiskt är de inte bara två grupper. De röstar i första hand med klanen inte efter religion. Finns inte många muslimska länder som har några stabila partier utom diktaturerna.

     • Religionen är alltid först för muslimer, men klanen kommer på god andra plats!
      Där kan t.o.m. stridande klaner förenas mot ”den vita hunden” (vite kristne mannen väst) om det krävs.

     • Absolut men för att få ihop dem till stridande grupp av betydelse så verkar det fordras en diktator som ledare. Se på is.

  • tillägas bör att gräver man en grop åt andra så kanske man faller i den själv.. vad menar jag.. jo stefan det ligger mkt i det du säger.. samtidigt så kommer islamisterna att kräva mer o skapa mer oreda därmed får sd mer röster.. så.. tja annars är det bara för j-vligt att islamister tillåts !! det är så anti sverige.. det kan bli.. o dom kommer aldrig att anpassa sig… tillåter man islampartiet så tillåter man segregering o katastrof.. se bara på mellanöstern vill ni ha krig i framtiden?

  • Jag tror att detta kan vara bra. Om politikerna får konkurrens om sina välbetalda ”jobb” så kanske de slutar fjäska för de socioekonomiska faktorerna och intresset för att ösa in fler av dem torde minska.

   Då ett sådant parti antagligen kommer att driva muslimska särintressen – i förlängningen skapa ett muslimskt samhälle – finns det kanske hopp om att pursvensken tar till krafttag för att återställa samhället.

  • Ditt resonemang kan ju tyckas logiskt men hur många procent av respektive muslimer finns det i Sverige numera? Går shiiter och sunniter till samma moské eller har man olika? Då sossarna har 65% av alla röster bland muslimer i Rinkeby och liknande platser borde de bli av med massor av dito och det är väl i så fall det enda positiva. Svenne räknar ju fortfarande pengar på huset så hen är väl inte att räkna med vad gäller att ge röster till SD.
   Men pappa och mamma röstade ju på S brukar det ibland också låta.

  • Rödgröna utgörs av bidragpartier, de vänder sig till folk som gillar att snylta bidrag, dom finns kvar. Muslimerna kommer rösta på det muslimska partier som kommer finnas och de kommer sedan stödja vänstern då även deras väljare kommer vara arbetslösa bidrags människor. De absolut värsta scenariot, är när samhället måste banta ner bidragen då tar det hus i helvete.
   Det kommer var så säker, det kan redan skönjas, det kan bli full anarki. Alliansen kommer aldrig förstå, dom kommer pladdra dagen lång, SD kommer öka då Allianspartierna är helt meningslösa att rösta på, de representerar ingen förändring, de trivs bra att vara i en opposition gnälla lagom mycket men trots allt ha fin fina löner och riktigt bra pensioner.

 126. Ska bli intressant att se hur stor uppslutning det blir kring detta nya parti bland muslimerna i landet! Antar det så småningom kommer bildas två muslimska partier, ett sunni och ett shia.

  Hur som helst kommer det ge en fingervisning hur muslimerna i Sverige tänker, ifall de kommer fortsätta rösta på konventionella svenska partier eller om de går över till sina egna partier baserade på koranen.

  Troligen kommer imamerna att hota med Allahs vrede ifall de inte röstar rätt och enligt koranen!

  • Hehe …

   ”Det är också ett försvar för dig och mig, att någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi dom andras rätt ja då går vi lite tryggare.”
   Jens Orback i Sveriges Radio P1 den 9 november 2004.

 127. Skrämmande!
  Hitlers NSAP utnyttjade en inte ont anande demokrati för att ta makten för att avskaffa demokratin.

  Lär av historien.

 128. Man frågar sig nu om detta parti som även är en religion som dessutom är väldokumenterad som RASISTISK (judehatare bl.a.) kommer att stödjas av våra PKister och Godsvenskar? Kanske situationen framöver blir så prekär att Aliansen till slut ser det som en enda utväg att söka SDs stöd på alla fronter?

 129. Bra! Då kanske betongröstarna från 7-klövern äntligen får upp ögonen för vilka som kommer stå som segrare i Sverige om massinvandringen får fortsätta. Hoppas dock att en majoritet inser det innan de kommer in i riksdagen men om det är vad som krävs välkommen ta plats bland andra massmordsförsvarare som Vänsterpartiet.

 130. Nej till sharialagar i Sverige.. Nu är alla totalt tossiga.
  Vidare står Svergie för yttrandefrihet och jämlikhet… Att värna om dessa påståenden finns inte i sharialagar vilket gör att Sverige ska bestämt hålla sig borta från ovanstående

 131. Vilken Sörja, gör som Japan Förbjud Invandrare de första 10 åren tillgång till Rikets inre Säkerhet och göromål…!!
  M a o MAO att Arbeta inom Kommuner o Statlig tjänst.

  Först efter 10 år på Arbetsmarknaden med Egen Försörjning och Lärdom om Den och Folkets Traditioner…!!

  Politiska Partier utöver den Etniska Japanska är Förbjudit och Medborgarskap fås Aldrig…!!

  Jaja här i Sverige blir det BARA de Partier som emottagit dem under årens Lopp som förlorar deras Väljarröster, vilket INTE kan vara någon överraskning….!!

  Bra för SD men ett H-E för Folket fortsättningsvis…!!

   • De hadde jo nesten stengt grensen, de hadde jo lagt sig på EUs minimums nivå. Tycker det er lite underlig at de er på minimumsnivået, då dom har tatt inn 3 gånger så många som resten av skandinabvia har gjort tilsamman hitils i 2017. Då måste jo alla grannlender bryta mot EUs direktiv! I flosklenes land kan alt gå ann!

  • klippet med PAUL GIERA som jag hann se innan det försvann hade en sann bild över hur det kommer att se ut här i framtiden exakt som det blev i libanon

 132. Tror nog att många muslimer fortsättningsvis kommer rösta på de rödgröna även i framtiden. Detta parti kan däremot potentiellt dra till sig de mest fundamentalistiska och (beroende på hur högljutt de för sig) få många svenskar att inse att det gått för långt, då det kommer bli svårare och svårare för etablissemanget att hävda att Islam är harmlöst för Svenska samhället och inte har ambitioner om att dominera det.

 133. Kanske löfven börjar förstå att importen av valboskap slagit helt fel och att de nu i en hast måste få fram en plan B… C och D…

 134. Spiken i moder Sveas kista är nu satt !
  Förbannade jävla PK-patrask och alla satans journalistdrängar, ni är dom som är dom skyldiga till det nordiska Islamiska bygget som nu gör allvar över att få makt i svenskarnas Sverige. För att bli av med denna satans plåga som Islam utgör, är det dax att gå man ur huse och se till att det blir ett folkligt uppror mot det helvete som nu börjar ta form i vårt land. Vi måste nu visa var vi står och protestera och se till att vi hörs överallt, bland vänner på arbetsplatsen, i kollektivtrafiken, överallt precis överallt måste vi nu höras, vi måste också tvinga riksdag och regering till att börja tömma landet på det sunkiga innehåll vi importerat under tiotals år från jordens alla sandhålor. Det är dax för revolt mot rådande system, där demokratin nu har upphört, då svenskarna nu förvandlats till en andra klassens medborgare i sitt eget land av det hycklande PK-patrasket i riksdag och regering. Något annat en folklig kraftfull revolt med ursinnig vrede mot det styrande patrasket är nu det enda som gör att vi kan behålla vårt svenska Sverige, samtidigt som returen till sandhålorna måste starta.

  • Jag anser att vi måste satsa på SD i valet 2018 och undvika revolution. Revolution är vad makteliten vill att det ska bli i Sverige. Den kommer att slås ner av NATO som de styrande svenska marionetterna har gett tillåtelse att operera på svenskt territorium.

 135. Situationen har blivit sådan i Sverige att misstanken slår en att Stefan Löfven och resten av regeringspatrasket redan nu SMYGKONVERTERAT till ISLAM???

 136. OT men inte helt
  ’Prins Daniel: ”Samhället är ojämlikt”
  TV4:s reporter Ida Björnstad ställer frågan om prinsen tycker att det är en självklarhet för barn och ungdomar att få idrotta.
  Då talar han direkt från hjärtat.
  – Det är så sorgligt det vi ser i dag att det är olika förutsättningar för idrott beroende på var man växer upp. Samhället är ojämlikt på det sättet, det behövs fler initiativ, säger prinsen’

  ’Prinsen vill nog ha fler miljarder till utanförskapsområden’
  Att damlaget med ungdomar i Spånga får stenar kastade på sig, det är inte något som prinsen tar upp.
  Kungahuset är rött och för denna massinvandring, det är ju synd om hela världen. Aldrig att jag kommer vara för monarkin någonsin mer.

  • I USA bjuder enskilda personer, alt media, personer inom rättsväsendet, polis och militär mfl upp till kamp.
   Svenskar med kompetens måste börja anmäla alla brott regimen begår mot svensken och Sverige.

  • Jag är övertygad om att kungahusets medlemmar inte är glada över denna massinvandring till och islamisering av Sverige. Kungen har dock fråntagits all politisk makt. Han är väl den enda i Sverige som inte får uttala sig politiskt. Det är absurt.

 137. ”Yttrandefriheten får inte kränka mig”.

  Ha ha! Det är ett alldeles fantastiskt budskap. Det innebär att han själv kräver att få avgöra vad som ska få sägas. Han har inte fattat att yttrandefriheten är till för att man ska kunna få säga vad man tycker om vem som helst.

  Han bör omgående åka till Irak eller liknande och framhålla att man inte får kränka honom.

 138. Nej nej nej nej man orkar ej mer skall vi ha Muslimer i riksdagen ????
  Säger som en skriver jag går ut i skogen o sätter mig o slipper se dem !
  Svergie vad är vi på väg ? Det pratas om intregera dessa men som skrevits Café sittare o öppna eget har ej sett n,g,n jobba inom industrin eller andra tyngre jobb!
  Nej öppna eget med sin BMW bil o ½ miljonersklassen o sälja lite godis o läsk med lokalhyra mm,mm,mm hur går det ihop!
  O vet dom köper hus i området jag bor o där är 30 Km men dom respekterar ej detta!
  O jag hoppas innerligt väl att dom ALDRIG kommer in i riksdagen med ett eget parti om jag fattat denna insändare rätt vill dom det !
  Om dom skulle göra det kollapsar Svergie jag orkar ej mer,,o när idag jag satte på radion så i H-borg tror jag det var så hade 1 ynglingar försökt rycka en hund för en äldre som var ute o rastade den o man behöver ej vara proffessor för antaga vilka som gör såhär!
  O dom skall utvisas på studs hela familjen !
  Så nu är det upp till OSS SVENSKAR att se till att dom EJ kommer in i RIKSDAGEN fy f-n !!!
  //Rolff

  • Kan förstå din frustration och ilska! Den delas av många i det här landet För att bättre förstå vilken kultur vi har att göra med när det gäller islam och muslimer som vi så okritiskt släppt in i vårt land genom att ”försvara” vår religionsfrihet, så rekommenderar jag alla att läsa Nicolai Sennels bok ”Helig vrede – bland kriminella muslimer”.
   Han för i bevis att islamsk kultur är en total omöjlighet att integrera i våra västerländska kulturer. Istället kommer islam att konkurrera ut våra kristna och demokratiska kulturer och allt annat vi har vårdat i generationer. Detta kommer de göra med våld och terror, något som vi inte är vana vid. För vi är inte vana vid att lösa våra konflikter och problem genom våld och aggression mot andra då vi inte regelmässigt i vår kultur ser att allt som händer oss är alltid andras fel. Det gör muslimerna! Men detta är vad vi redan har fått se i våra ”nog-go-zoner” runt om i landet.

  • En röstsedel per person, dom kommer att bli fler än oss då dom föder fler barn och snabbare.
   Även fast det är biologiskt omöjligt så misstänker jag att det kommer upp ett behov av att ta fram barnvagnar utformade som ett tåg, så man kan montera ihop dom framför varann.
   Har sett familjer som ”fått” en Van, familjebil för att kunna ta sig fram.

   • Plus Att Dom Tar Så Kallade Anhöriga I En Allt Högre Takt Som Sedan Tar Hit Andra Så kallade Anhöriga I En Aldrig Sinande Ström !!!!!

 139. Ärkebiskopinnans glada rop, ALLAHU AKBAR börjar så smått utkristallisera sig i en framtidsvision och förmodligen lurar Mona Sahlin i skuggan av Södermalms moskén iklädd sitt huckle redo att ställa sig till det nya partiets förfogande, sanktionerad av Stefan Löfven???

  • Importerar vi millen av muslimer så självklart att det skulle ploppa upp. Låt sem berätta vad de vill. Låt våra 7 pk partier förhålla sig till dessa. Låt sen svensken förhålla sig till den nya verklighet de just nu förnekar och ej vill se.

 140. Dagens regering är att fruktansvärt tragisk bevis på vad illa det går när bristande bildning, okunnighet och historielöshet toppas med ren dumhet. Då kan nog t o m ett muslimskt parti godkännas.

 141. Jag måste rekommendera alla att läsa Nils Dackes bok ”Islam under slöjan”. Där förklaras ingående hur muslimerna kommer att smyga sig in i våra samhällen och i våra beslutandeorgan, kommuner, landsting och regering.
  Vi kan inte ana vad de har för destruktiva planer för att lägga våra samhällen under sig och skapa ett globalt kalifat med endast sharialagar. Och dessa planer lades redan 1982 av Muslimska Brödraskapet.
  Det vi ser i bl.a. Syrien kommer kanske också ske i Europa och i vårt land om vi inte får ett stopp på islams spridning. Men hittills har det sett mycket mörkt ut med de okunniga och likgiltiga politiker vi har, men också den Sv. Kyrkan som ”knäböjer” inför islam.

 142. Rapporter från dagens Sverige är rena rama skräckläsningen. Att Sverige har fått ännu ett islamistiskt parti, Jasin, som har registrerat sig hos Valmyndigheten inför valet 2018 är en riktig rysarnyhet. Här är ännu en, inte på samma ångestladdade nivå, men den speglar förfallet i Sverige:

  ”Varje vecka upptäcker man nya sovcentraler där 15-16 personer kan bo i en 2:a. Ventilationen räcker inte till och fuktskador är legio. Ibland upptäcks sovcentralerna genom att grannen under ringer och undrar varför det droppar genom taket.

  Även familjerna bor oerhört trångt. I många lägenheter bor 8-9 barn som ska dela på en toalett. Följden blir att människor söker sig ut i trapphusen för att uträtta sina behov. Att städa bort avföring har blivit vardag för fastighetsskötarna.”

  ”ANNA DAHLBERG
  Är flyktingkrisen över? Inte ute i kommunerna”:
  http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/ar-flyktingkrisen-over-inte-ute-i-kommunerna-/

  Det är således inte bara romerna som uträttar sina behov där det faller dem in utan även utomeuropéer! Det stinker lite överallt i Stockholm, och trottoarerna är fulla med fimpar. Det är i högsta grad deprimerande.

  • En fruktansvärd utveckling som
   sju av landets åtta partier ställt sig bakom.

   Sju partier, som inte vill samarbeta med det enda partiet, som prioriterar landets egna medborgare i första hand.

  • Precis som man skyller på marknaden skyller man nu på Rikspolitiken.
   Varför inte säga som det är, S+V+MP’s politik.
   Nedbrutet på person är det Stefan, Ylva m.fl.
   Expressen kan ställa frågor direkt till dom och vi läsare kommer att se fram emot effektiva åtgärder.

   ”Rikspolitiken kan inte bara skyffla över ansvaret på kommunerna och låtsas som att flyktingkrisen är löst

   • Vad säger du om trojkan med globalistmoderaterna Bildt, Borg och Reinfeldt då? Eller centerpartisten Bilderberg-Annie Lööf som vill att Sverige ska ta emot 30 miljoner invandrare? Eller liberalen Birgitta Ohlsson Klamberg, vars Sverigefientliga artikel ”Avskaffa Sverige!” provocerande nog publicerades på Sveriges nationaldag den 6 juni 2001? I denna artikel förespråkar hon en världsfederation.

    • Dom är helt riktigt delaktiga och kommer att finnas med i historieskrivningen men just nu är det regeringen som har ansvaret att analysera och ta fram åtgärder, leverera delresultaten enligt uppsatt tidsplan.

  • Och Nu Satsas På Att Bygga Lägenheter Under Trettiofem Kvadratmeter Åt Svenskarna !!!! Hur Bygger Man Åt ZOOOMALIERNA och araberna Med Riktiga Familjer Med Fyra Fruar och Femton BAAARN Med Varje ?????

   • Väggarna slås ut mellan lägenheter så att en invandrarfamilj kan bo i två eller tre lägenheter som tidigare beboddes av två eller tre svenska familjer. Villor köps dessutom till stora invandrarfamiljer.

 143. S+ V+MP huset har bjudit in gäster, matat dom, fyllt deras fickor, som tack kommer dom att ta över huset snart. När deras parti får majoritet av femtekolonnare och dom själva så har vi kanske en kung från Somalia och en regering från Afghanistan.
  Media bombarderar svenska ungdomar att man inte behöver kunna något, betyg inte behövs, kunskaper är onödigt, att man skall ta det lugnt, göra det man känner för, gå Harry Potter kurser o.s.v.
  Utlänningar har större ambitioner än så, på sikt kommer dom att vara mera högutbildade och ta över viktiga poster i samhället.
  Att ett vikingafolk har kunnat degenerera så snabbt är för att demokratin utan krav släppt igenom dom minst kompetenta till ledande befattningar dom inte klarar av. På plats befäster dom undermålig förvaltning genom att rekrytera in ytterligare inkompetens.
  Ta en titt på CV’n för våra politiker så blir bristerna synliga
  Det mesta dom vet om kommer från resultateten av deras misstag, men det var ju inte misstagen vi betalade höga löner för.

 144. vad då, ”Sveriges första islamistiska parti?????” Vi har redan sju islamistiska partier i riksdagen. Det finns inte tre positioner att inta i förhållande till islam. Det finns bara två för eller emot. Den som uppmuntrar, beskyddar eller för den delen undviker att aggera är lika skyldig som de som aktivt förespråkar islam.

 145. Og fordi svenskerne, som danskerne, er så elendige til at holde sammen vil katastrofen indtræffe.

  De kommer til at bruge demokratiet til at ødelægge demokratiet!

 146. Malmö? Hur länge dröjer en utvidgad, dödlig kamp mellan.fraktioner? Vi har redan den understundom blodiga och dödliga kampen mellan Sunni och Shia!! Mer att vänta innan ”fredens religion” etablerar sig politiskt, men skrämmer det inte? Får de som sover, romantiserar att bli klarvakna?

 147. Det var bara en tidsfråga innan försök att bilda ett islamistiskt parti i Sverige skulle ske. Ett bevis på att antalet muslimer i landet är alltför många.
  Naivt om någon är förvånad över den här utvecklingen.
  Är svenskar, som välkomnar sin egen undergång, det mest okunniga, dumma och tafatta folket på denna planet?

 148. . . . åter poppar PK-politikernas ord upp: ”Mångkultur berikar och är bra för Sverige!”

  Förr sa man att: Du ska ta seden dit du kommer . . . inte av dom som kommer! Man undrar om Stefan Löfven kan ro?, för man sa också att: Tar du Fan i båten så får du också ro honom i land!

 149. Sveriges Riksdag är fullbelagt med naiva o helt verklighetsfrånvända så kallade förtroendevalda.

  340 av dessa vill begrava demokratin o ersätta den med sharialagar o muslimsk diktatur.

  Hela landet har förvandlats till en förort. med Reinfeldt o Löven i spetsen o
  339 nickedockor.

 150. Ja Sin Group (J.S.Gr.) är ett multikulturell demokratiskt fredligt parti som har JaSin muslimskt trossamfund och föreningen Mary Dian under sig

  Ungefär som Senn Fein var IRA:s demokratiska och fredliga parti. Och VARFÖR påpekta extra tydligt att man är demokratiskt och fredligt! Bara folk som fiskar i grumliga vatten måste påpeka det.

  fr Wikipedia
  Sinn Féin (iriska för ’vi själva’) är ett demokratiskt socialistiskt och irländskt-republikanskt politiskt parti i Nordirland och Republiken Irland. Partiet har ofta förknippats med Provisoriska IRA

 151. Mycket bra! Jag hoppas de kniper 5% från 7-klövern och skickar ut Miljöpartiet ur riksdagen för all framtid.

  Detta borde komma som en kalldusch för 7-klövern, de har ju fjäskat för muslimer länge nu för att få deras röster och så går de och bildar ett eget parti! Åratal av fjäskande förgäves! Därmed borde det vara slut med vurmandet för Islam nu när de är politiska konkurrenter. Fast å andra sidan är ju inte 7-klöverpartierna kända för att vara smarta så antagligen kommer de att fjäska ännu mer ett tag i ett försök att bjuda över muslimpartiet, vilket självklart inte kommer att lyckas. Därmed kommer de också att göra situationen ännu värre.

  Den enda som har ryggen fri här är SD som drivit en konsekvent linje. För den som inte vill se ett muslimskt maktövertagande i Sverige är SD det enda seriösa partiet. SD behöver knappast vara rädd för väljarflykt heller av naturliga orsaker. Detta muslimparti är ett stort problem för 7-klövern och en stor tillgång för SD.

 152. Då Ylva Johanssons snabbspår inte fungerar som det var tänkt för kvalificerade arbeten finns en risk att hon styr in dom i politiken.
  Där krävs ingen kunskap, mångfald är ett plus.
  Det här kommer att gå fort…

 153. Utlänningarnas misslyckanden i skolan och på arbetsmarknaden kommer att skyllas på rasism. Det blir som i övriga världen; etniska konflikter. Det ser verkligen inte ljust ut och svensken kommer att tvingas konfronteras. Det går inte att ”sova” längre. Går det så långt som till krig hoppas jag på ett snabbt avgörande.

 154. VARANNAN UTVISNING TILL AFGHANISTAN STOPPAS
  Problematiskt för de utan mediehjälp.Rubriker i DN idag!!!!
  DVS Det är Sveriges degeneratde vänstervridna journalister som stoppar utvisningarna.
  Och det är samma journalistkår som bär ansvaret för att Sverige förstörts genom massinvandringen.Systematiska trakasserier mot Ny Demokrati och SD.I ex vis Text TV före förra riksdagsvalet läste jag över 200 negatvia inlägg om SD och inte ett enda positivt!!!!!!
  Den tredje statsmakten är i Sverige den första.

 155. Kommer MSM nämna detta?Beskrivas i positiva ordalager? ”Muslimska manliga rörelsen.” Ingenting om bejakande av feminism.Vad hade hänt om det stått
  ”Ett parti för alla som är från västvärlden ?” Domstolar,sharia,
  striktare alkohollagstiftning?

 156. Det fattar man ju vad det partiet handlar om. Ren sharia och förtryck. Jag tycker de kan bilda ett eget block ihop med mp och fi, de passar varandra som handen i handsken.

  Jag vet precis vad man kan läsa mellan raderna under det där maniceptet.
  Men men, kan ha kommunistiska partier i riksdagen kan vi ha islamistiska antar jag. Båda älskar våld lika mycket.

   • Jag skulle vilje inkludera socialistiska partier. Men det är ju i och för sig ingen skillnad mellan kommunistisk och socialistisk.

    • Nä, bolsjevik och mensjevik är ju istortsett samma mög.

     Begreppsparet bolsjevik–mensjevik skapades i samband med socialdemokratiska partiets femte kongress, som hölls i Bryssel och London 1903.

   • Jo, men fördelen är att Sossarna tappar röster förhoppningsvis till runt 15% och Miljökremrena under 2% En strålande framtid väntar oss!

 157. Enda fördelen är att muslimerna nu kommer att tappa sjuklövern på röster… I synnerhet mp och S kommer märka av det…

 158. Grattis får man väl säga till de muslimskvänliga partierna i Sveriges riksdag.
  Det blir att slåss om rösterna, medan slutresultatet inte borde komma som någon överraskning…

  Om det nya muslimska partiet kraft anstränger sig, så är det nog inte uteslutet att en riksdagsplats kan inkasseras.
  På den kommunala nivån i vissa städer, så borde det vara garanterat med råge.

  När valet 2022 står för dörren, så är säkert rösterna dubblerat.
  Vad som händer några decennier bort, vill ingen veta.

 159. Sverige har ju kämpat för Islamiska Staten åtminstone sedan Lövén tog över. Undersökningar visar på muslimska föreningar med 100% jihadistföreläsare. Hot om indragna bidrag blir aldrig verklighet trots denna fortsatta IS-rekrytering, det visar sig att kommuncheferna själva är anställda muslimer inkvoterade av regeringen. Moskéer och koranskolor växer så det knakar tack vare allt fler muslimer i beslutsfattande positioner.
  Så vad kommer då bli resultatet för detta IS- (förlåt muslimska) parti? Mest troligt kommer det stöttas hårt av S,MP och C fram till att polletten trillar ner, då kommer det vara försent naturligtvis. Troligen kommer i stort sett alla muslimer rösta för detta parti, med de ca 1,5 miljoner muslimer vi nu har kan de röstberättigade nog resultera i runt 15%. S kan sjunka till 5-10% och C och MP försvinner nog. Möjligen kanske propagandan inte hinner nå ut till detta val. I så fall lär ovanstående resultat dröja till valet 2022, om Sverige existerar då.

  • Den sista idioten är inte född än..

   Se bara på 7-klövern..

   De ger hellre bort landet till muslimerna än erkänner att SD har haft rätt hela tiden..

  • Visst, finns de….Ta alla batikhäxor med allsköns kramare…Underlaget av entusiaster, är det nog ingen brist på.
   Säkert inom vissa valkretsar där de är starkt framträdande.
   Inom Stockholms kommun så finns det med all förmodan några tiotusentals.
   Sen är ju frågan, hur starkt uppknutna de är till sitt tidigare parti?

 160. Det här landet är redan förlorat. Det begriper väl alla. Det är nu bara en tidsfråga. Ska det ske inom tio , 20 eller 5 år?

  Även om SD får 50+% i valet så lär de inte kunna riva upp redan beviljade medborgarskap och permanenta uppehållstillstånd

 161. Nu får vi bittert uppleva konsekvensen att fel sida stod som segrare i ww2. Sveriges dagar är räknade! Hur många heta frågor finns att ställa i samband med det här.

  Nu har vi anledning att ställa förrädarna mot väggen. Lämpligast gör man det vid valstugorna före valet i nästa år.

 162. För att få bukt med rasismen i Sverige torde de där islamistiska dårana utplåna sig själv först. Innan dess kan det bara bli värre!

 163. ”Den muslimska manliga rörelsen handlar om att muslimska män skall kunna få rättigheter i samhället.
  Många frågetecken ????????????????????????????????
  Vilka är kvinnors rättigheter ???
  Demokrati ????????????????????

  • ”Muslimska män” är lite överflödigt eftersom enligt koranen så är muslimer män. Kvinnor kan inte vara muslimer, de kan bara tillhöra en muslim. En kvinna som är korkad nog att tro på islam kallas rättrogen.

   Det sagt, så har kvinnor inga rättigheter i islam så att prata om dem är överflödigt. Deras män ger dem de rättigheter de behöver.

 164. OT: När en grupp som muslimer uppnår en viss andel i befolkningen så vill de utöka sina rättigheter att omforma samhället passande till sina värderingar.
  Gissa att detta krockar med västliga demokratier med våra europeiska värderingar samt kulturarv.

  Inte undra varför Ungerns nuvarande regering med Viktor Orbán i spetsen kämpar kategoriskt för sin nations rätt att bestämma över vem de vill leva med i sitt eget land.

 165. Det där lät ju som ett rätt förvirrat och illa genomtänkt politiskt initiativ som knappast kommer att få något större genomslag. Om i stället någon av de stora muslimska organisationerna som ofta syns i media skulle bilda ett parti, t.ex. Sveriges Unga Muslimer, så skulle det nog locka fler.

  Men som jag tidigare har sagt, det finns ingen anledning att bilda ett renodlat religiöst parti när det är så mycket lättare att infiltrera de befintliga partierna som öppnar stora famnen när muslimer visar sitt intresse. Vi har sett det från höger till vänster, även om MP antagligen är det parti som varit mest utsatt. Även ideella organisationer som Röda Korset, Rädda Barnen etc. är lämpliga mål för dem som vill bedriva aktivistisk politik under täckmantel.

  • Jag har just läst igenom 36 suran. Jag fattar ingenting, det är bara svammel.
   För övrigt manar hela boken till motstånd mot islamkritiker/otrogna.

   • Att det är svammel har ingenting med suran att göra. Hela koranen är svamlig. Ett av koranens viktigaste budskap på vara kriget mot islammotståndarna, men varje enskild sura nämner faktiskt inte det.

 166. Är det någon som tänkt på hur det går med välfärden om muslimerna får något att säga till om? I välfärden ryms både pensioner, bostadsbidrag, barnbidrag och andra förmåner som hör till våra rättigheter. Det gäller nu att vara observant på utvecklingen.

  • Muslimerna kommer kapa kostnaderna för pensioner och sjukvården..

   De eliminerar helt enkelt 8 miljoner kristna och otrogna..

   Döda människor kostar ingenting..

   • Risken torde vara uppenbar frö var och en. Tyvärr så är inte reaktionen särskilt märkbar. Man nöjer sig med att munhuggas och spy lite galla, innan man går tillbaka in i glömskans dvala.

 167. I dagens zerohedge läser jag följande.
  En ung student i England åtalas för hatbrott för att hon gjort narr av ISIS på facebook

  Behöver det bli klarare än så vilka EU stödjer?

  Helt klart så är det inte den kristna vita befolkningen i EU utan man stödjer massmördare.

  Med andra ord är vi redan i fullt krig där politiker/ EU och media bedriver propaganda för massinvandring, islam och en censur där ISIS och muslimer inte får kritiseras

  http://www.zerohedge.com/news/2017-09-09/death-political-correctness-student-charged-islamaphobic-hate-crime-after-mocking-is

 168. Vem kunde tro att en gång världens bästa land..

  Skulle släppa in världens största och farligaste trojanska häst..

  Och därmed utplåna sig helt..

 169. Men det är faktiskt bra – nu ser man i opinionsmättningar hur många är ”vi” och hur många är ”dem” –
  Ruinfeldt käbblade hela tiden om att ”vi ska inte dela människor i ”vi” och ”dem” – HAHA !
  VI delade inte!

  DEM gjorde det SJÄLVA !

  Fredde – du så DUM!!!

 170. Jag håller faktiskt med partiet om att det finns ”rasism i myndigheterna”. Denna rasism tar sig uttryck i att myndigheter ständigt ser mellan fingrarna och skyddar förövarna när svenska kvinnor, barn och pensionärer systematiskt blir oprovocerat misshandlade, knivrånade, tafsade på, kallade ”svennehoror”, överfallsvåldtagna, gruppvåldtagna, terroriserade och mördade av invandrare. Jag misstänker dock att partiet syftar på någon annan slags ”rasism” som tydligen ständigt drabbar invandrare, men som ingen verkar ha något konkret exempel på.

 171. Enda positiva blir väl att fruarna i Sverige inte beställer längre på zalando eller Boost. Burka blir billigt för hushållsekonomin. Ja även hijab. Man behöver ingen dyr frissa längre.
  jämnställdhetsivrarna i Sverige har antingen en dold agenda eller inte alla hästar hemma. För de är väl de som vurmar för detta scenario o gör det möjligt..

 172. HÖR UPP..!!

  7-klövern och dess svagbegåvade väljare..!!

  SE NU VAD [email protected] NI STÄLLT TILL MED..!!

  DETTA ÄR LANDSFÖRRÄDERI PÅ HÖGSTA NIVÅ..!

  DETTA KOMMER TA 50 ÅR ATT STÄDA UPP..

  OM DET ENS ÄR MÖJLIGT..!

 173. Det absolut största hotet mot Sverige, sitter i Sveriges Riksdag, anförda av Löven o c/o.

  Putin är en bris i jämförelse o svensk media angriper Trump med alla medel, trots att landet håller på att gå under
  av det islamistiska våldet .

 174. OK . . det gick så fort dithän, att Sverige snart står med ett muslimskt politiskt ”party” som de skriver på sin hemsida och sharialagar.
  Få se hur mycket fest det blir av det!

  Utdrag ur ”partyts” hemsida – och mina kommentarer:
  ”De som inte har utbildning kommer också att få hjälp.”
  – Då kan de i ”partyt” börja med att utbilda sig själva – i svenska språket.
  Har de inte fått någon vänstertok att hjälpa dem med stavning och grammatik för hemsidan?

  ”Partyts” mål är att ena alla från Fjärran östern, Mellanöstern, Afrika och Östeuropa.
  – Här är det fråga om separering från den vita européen och diskriminering av densamma, eftersom dessa inte tycks vara välkomna i ”partyt”.
  ETT FALL FÖR Diskrimineringsombudsmannen!

  ”Målet är att i ett samarbete skall vi kunna skapa en bättre framtid åt oss, våra (!) barn och de nyanlända.”
  – Ska ett riksdagsparti ha som mål att utesluta grupper i samhället?! ”Partyt” tycks inte ha läst på FN-konventionen så bra som de vill påskina!

  ”År 200 (?! alltså före profetens tid!) föddes tanke under namnet föreningen Mary Dian Riksförbund som senare bytte namn till Mary Dian. År 2016 registrerades föreningen, år 2017 mobiliserade (låter krigiskt!) om Mary Dian och föddes JaSin Group.”

  Vidare. .
  ”JaSin som en muslimsk förening har sina aktiviteter som en ’ideellförening’ (vad är det?) där man skapar aktiviteter och fritid till muslimska (!) barn, ungdomar kvinnor, män och äldre. . . ”
  – Eftersom denna förening då utesluter ickemuslimer, får man förstå att de inte kommer att söka föreningsbidrag, då det fordras att även personer med könsöverskridande identitet, annan etnisk tillhörighet eller TROSUPPFATTNING mm ska beredas delaktighet i föreningen!

  ”Vi skall ha olika form av tävlingar och utbildningar för barn som skall lära sig om islam i form av sagor, inspelnings medier och data program.”
  – Sagor? Alltså högläsning ur koranen, då?

  ”Den muslimska kvinnorörelsen (Al Zahra) . . . skall kunna veta om deras rättigheter och SKYLDIGHETER (!) i samhället och i hemmet. Samt att dem skall ha medicinska och hygien utbildningar t.ex. om de är gravida.” . . . ”Den muslimska manliga rörelsen handlar om att muslimska män skall kunna få RÄTTIGHETER (!) i samhället. Vi skall förebygga familjevåld och kvinnomisshandel. Vi skall ge stöd till de muslimska män som fick förbud att träffa sina barn, de män som har gått på missbruk av droger och alkohol.

  – Här avslöjas den stora skillnaden mellan kvinnor och män . Kvinnor är gravida (för det mesta) och män super och misshandlar familjen och har INGA SKYLDIGHETER gentemot svenska samhället!?!?

  ”Det här partiet kämpar för allas rättigheter fredlig inom den svenska ramen och F.Ns konventioner. Därför beaktar sig ifrån all militanta grupper, fundamentalism, nationalism och separatism.
  – Hmm . . ”beakta” betyder ”ta hänsyn till”?!

  ”För jämställdhet kommer vi så småningom att ha representanter i olika myndigeter bl.a. polis, domstolar o.s.v. för att bestrida främlingsfientlighet eller rasismen i myndigheterna.”
  – SÅ BRA!
  Då kanske även vi ’ursvenskar’ får tillgång till tandvård för 50 kr, förtur i bostadsköer, dagisköer och vårdköer, extrautbildning för våra barn i skolan och yrkesutbildning för oss själva, . . blir frisläppta utan rättegång efter våldsbrott, sexbrott, rån och misshandel, vapeninnehav, mordförsök och får utan efterföljder lov att kasta sten på blåljuspersonal, bränna bilar mm mm mm
  HURRA, HURRA, HURRA!!

 175. TÄNK på GYLLENE REGLN! (Man ska bete sig så, som man vill att andra bete sig mot en själv). Denna regel saknas inom islam!

  Den här videon rekommenderas verkligen.

  En vetenskapsman (Gad Saad) intervjuar en annan (Bill Warner) om islam…
  De talar bl.a. om att ’gyllene regeln’ saknas inom islam, eftersom muslimerna har tillstånd enligt islam, att bete sig hur rysligt som helst mot icke-muslimer, medan de kräver att ALLA icke-muslimer ska vara hyggliga mot muslimerna.
  https://www.youtube.com/watch?v=EDmfUdQL8ho

 176. De kommentarer jag får ute i svenska samhället om hur blåsta vi är som godkänner vår nuvarande invandring och ofta en helt oförstående min. Ja de kommer nästan enbart från människor som inte är svenskar eller muslimer. Det säger lite om indoktrineringen.

 177. Det værste er at et islamistisk parti promoverer sig på at være mangfoldigt, og at 7 kløverpartierne jubler over al den ”mangfoldighed” et islamistisk parti vil bibringe.

  Nyttige idioter.

 178. Hur ser det ut i koranens hemländer ? Muslimerna flyr sin egen ideologi, kan det bli värre ?

  Samtidigt som svenska politiker fyller landet med den muslimska läran islam.

 179. Ja, de kommer i alla fall inte ta några röster från SD.
  Sina flesta röster kommer de att ta från S och MP.

  Men bortsett från det: Det är akut BRÅTTOM nu!
  Islam måste nog förbjudas i landet.

 180. Att muslimerna kommer att organisera sig ändå mer är självklart. Det har vi vetat länge. Över en miljon muslimer i landet är helt enkelt ett faktum! De utnyttjar våra naiva demokratiska spelregler, och startar ett eget parti. Självmordsdemokrati…Får dom verklig makt kommer tex dödsstraff som ett brev på posten.
  Batikhäxorna jublar.

 181. Nu bildar de parti.
  Nästa steg är att de kommer in i riksdagen.
  Detta har jag envist hävdat ska hända sedan drygt 25 år tillbaka. Då skrattade även numera inbitna Sverigevänner åt sådana idéer och menade att de var HELT orealistiska.
  Well, guess what! It’s happening!

  • Dessutom bygger Muslimerna på underlaget för röster i framtiden då deras kvinnor gör 4 x fler barn än ursprungssvenkorna.

   • Javisst!
    Ja, det tar ju inte så lång tid för dem att nå majoritet, om man ser på det i ett endast något större perspektiv.

  • Ja, det är som en enda stor underbar buffé av mångkulturella delikatesser!
   Bara att ge sig ut där och låta sig och de sina berika sig!

 182. Riktigt obehagligt. Men kommer våra kära media att granska dem och kalla dem rasister och demokratimotståndare (som de ju rimligen måste vara om de är islamister/muslimer)?

 183. Stefan Löfven sa vid ett tillfälle att: – Det finns både onda och goda muslimer!
  Nu kommer han förmodligen att också få chansen att peka ut vilka som är vilka!
  (. . . en svetsare som statsminister, det kan ju bara gå helt åt HELVETE!)

 184. Detta jag för flera år sedan varnade om.
  Nu smyger partiet sig på och talar milt. I botten gäller hela Koranens budskap.
  Darra månde KD m fl Liberala partier. SD kommer historiskt att framstå som de sista räddarna av den svenska kristna ursprungskulturen. Alltså gott folk, tänk september 2018 och rösta på SD.

 185. IS ideologin, har övertagits av svenska riksdagspolitiker. Det som sker är mer
  absurt, än man kan föreställa sig i sin
  vildaste fantasi.

  Salafistiska moskéer ingår i
  ockupationen, allt medan Löven skall rusta upp försvaret mot Putin .

  Vad är det för pajasar o noviser som styr landet ?

 186. Duger det inte längre med S,MP och C..
  Det var bara en tidsfråga med den massinvandring vi
  haft från muslimska länder. Mer sharialagar och burka åt folket..

 187. Jag är generellt emot förbud.
  Men när det gäller en så fullkomligt livfarlig sekteristisk religion som islam, så ser jag nog ingen annan lösning än förbud – i sådana länder som vill kunna behålla sin egen kultur.
  Att man sedan får acceptera att andra länder har islam – som alla dessa länder i arabvärlden – är ju en självklarhet, och inte konstigare än att man t ex nödgas acceptera att vissa länder (t ex USA) har dödsstraff eller kärnvapen.

 188. Mångkultur går emot vetenskapen om orsaken till krig om man tittar historiskt. De överväldigande flesta krig uppkommer p.g.a. folkvandringar som ger religiösa etniska och politiska konflikter. Sträva mot mångkultur är att sträva mot allt det negativa som går att läsa om i historieböcker. När man förstår det fattar man också att vi kommit till vägs ände. Sverige står onekligen på randen till inbördeskrig.

 189. Vi lever i ett land där polisen inte har tillräckligt med bemanning att gripa våldtäktsmän som våldtar tolvåriga småflickor.

 190. Ca, 400.000 människor har dödats i Syrienkriget o svenska politiker fyller Sverige med samma ideologi o
  blandar ihop kulturer hej vilt.

  När skall ni inse, att ni har tappat omdömet fullständigt !?