➤ KRÖNIKA Redan idag snickras det planer på att bilda en ny decemberöverenskommelse och isolera SD i ytterligare fyra år. Att döma av opinionsinstitutens siffror är detta fortfarande möjligt om 7-klöverpartierna äntligen ska göra rättvisa av sitt namn och förenas i en gemensam ”koalitionsregering”, en nationell ”räddningsregering” (självklart mot fascism) eller något liknande.

Detta innebär fyra år till av ökande polarisering, minst 300 tusen nya invandrare utan ens mikroskopiska utsikter att integreras, tillkomsten av nya och ökningen av existerande problem kopplade till 7-klöverns politik.

Att döma av dagens nivå av polarisering kan ett försök att frysa situationen i ytterligare fyra år i värsta fall leda till en allvarlig civil konflikt som saknar motsvarighet i Sveriges moderna historia. Medietränade proffspolitiker som representerar 7-klövern må tala väl i diverse valdebatter, men man ska komma ihåg det viktigaste – de för Sverige mot en civil konflikt med ödesdigra konsekvenser.

Om de får som de vill kommer vi sannolikt att se NMR som ett oppositionsparti i riksdagen om 4 år och ett fullständigt sammanbrott av det demokratiska systemet. Vid det här laget är det uppenbart för många att ledande personer i toppskicket av 7-klövern har en starkt begränsad kognitiv och analysförmåga. Trots detta ska man utgå ifrån att till och med de förstår vad som kommer att ske och räds detta – naturligtvis inte av omtanke om Sverige och svenskarnas väl och ve, utan av rädsla för att hållas ansvariga för vad de har gjort.

Därför finns det goda grunder att misstänka att morgondagens val kommer att bli det sista relativt fria valet i Sverige under överskådlig framtid. Man kan anta att det redan nu skissas på ursäkter för att inskränka det demokratiska systemet och cementera 7-klöverns position för alltid – med hänvisning till ”utländsk påverkan”, ”anti-demokratiska krafter”, ”högertroll” osv.. – dessa begrepp har planterats in i massmedvetandet under en lång tid och är därför välkända för de flesta.

Redan nu har man aviserat omfattande ändringar i grundlagar i syfte att begränsa press- och yttrandefriheten.

Vägen framåt är utstakad: 7-klövern kommer att försöka att få fyra år till av sitt korrupta styre för att under den tiden riva ner det som finns kvar av svensk demokrati. Tyvärr har de stora chanser att lyckas.

Sverige är ett litet land – därför betyder varje röst mycket. I vanliga fall brukar väljarna signalera genom att rösta för partier som ligger dem närmast om hjärtat – vare sig det är MED, Piratpartiet, AfS eller någonting annat. Dock i det som riskerar att bli Sveriges sista val har endast ett parti en liten chans att bromsa utvecklingen som beskrivs ovan. Det är Sverigedemokraterna – på gott och ont.

Sverigedemokraterna är långt ifrån ett idealiskt parti att lägga sin röst på. De har haft sina mörka stunder i närtid – nepotism, myglande riksdagsledamöter, bristen på kompetens i viktiga frågor. Det vet vi alla. Men i en situation när etablissemanget samlar sina krafter för en slutgiltig lösning för oppositionen och motståndet har man inte råd att rösta för partier som inte har en chans att få ett avgörande inflytande. Så – med handen på hjärta – vilket parti ska ni rösta på i Sveriges sista val?