ahl-kassel-736525
Opinion

Swexit och återvandring ödesfrågor för Sverige

Publicerad 7/7/2019
Annons

➤ DEBATT Tack till alla er som röstade på Sveriges enda Swexit-parti. Ni visar att det finns tusentals svenskar som vägrar acceptera PK-etablissemangets försök att döda Swexit-debatten.

Vi ökade till omkring en halv procent av rösterna. Allt fler svenskar känner till vårt parti och vår politik. Vi är dock under inga omständigheter nöjda. Nöjda är vi den dagen svenska folket röstar för att lämna EU. Fram tills dess är det hårt och smart jobb som krävs för att få liv i denna ödesfråga.

Den opinionsbildning vi bedrivit i EU-frågan ända sedan partiet bildades kommer att fortsätta. Vi har alla argument på vår sida, och vi ägnade stora delar av EU-valrörelsen åt att just upplysa svenska folket om vad EU-medlemskapet inneburit för Sverige. Kunskap är makt!

Sverige ut ur EU kommer fortsatt att vara en av våra främsta frågor tillsammans med partiets kärnfråga om återvandring, vilket skulle möjliggöra både en upprustning av välfärden och rättvisare lägre skatter. Vissa menar att Swexit-frågan är ”död”. Det är vårt globalistetablissemang som vill att frågan ska vara död och begraven, precis som de ville att invandringsfrågan skulle vara död och begraven innan Sverigedemokraterna väckte den till liv.

Många säger också till oss att återvandringsfrågan inte borde drivas. Det verkar helt enkelt som att Sveriges ödesfrågor inte ska få drivas, om man lyssnar på vissa förståsigpåare som själva helt saknar svar på hur Sverige ska räddas.

Som tur är så lyssnar vi inte på dessa defaitister. I så fall hade vi varit ett helt meningslöst parti som övergav våra profilfrågor och tyckte som alla andra. Alternativ för Sverige vägrar spela efter etablissemangets regler – vi spelar för att vinna. Vi fortsätter kraftfullt företräda linjen om att Sverige ska lämna EU.

Får vi en levande Swexit-debatt kommer alltfler inse att de har blivit lurade om vad EU innebär. Får vi det inte, så lär EU ändå implodera inom en inte alltför avlägsen framtid, med mer turbulenta konsekvenser för de länder som då inte hunnit lämna det sjunkande skeppet.

Inför valet 2022 kommer vi att driva frågan om att Sverige med omedelbar verkan ska sluta betala medlemsavgiften till EU, liksom vi gjorde under valrörelsen 2018. EU har brutit en mängd ingångna avtal och därför finns inga skäl för Sverige att följa sina åtaganden.

När britterna lämnar EU kommer Sverige att betala minst 55 miljarder i EU-avgift, pengar som vi behöver här hemma. Vi ska sluta förnedra oss själva och betala in pengar till en globalistisk organisation bryter mot sina egna regler, så som Dublinförordningen och stabilitetspakten, men som ändå tvingar oss att betala för hela kalaset.

Därför är EU de facto skyldigt Sverige hundratals miljarder. De pengarna lär vi aldrig få se röken av, men det minsta vi kan göra är att omedelbart avbryta pengarullningen och ignorera EU-lagar och beslut fram till dess att svenska folket fått ta ställning till om vi ska kvarstå som medlem eller lämna unionen.

Att blint acceptera det svenska EU-medlemskapet som ett ofrånkomligt faktum är inte en väg framåt och vore lika otänkbart för oss som att acceptera massinvandringen som ett faktum. Det gör vi inte, och därför förespråkar vi aktiv och omfattande återvandring.

Genom ett EU-utträde, en omfattande återvandring av de invandrare som på olika sätt belastar samhället och en dränering av det korrupta etablissemangsträsket kan vi frigöra omfattande resurser för många viktiga reformer. Alternativ för Sverige vill att svenska folket ges möjlighet att återigen bygga ett tryggt och suveränt Sverige. Ett Sverige fritt från EU:s bojor.

Jeff Ahl, f.d. riksdagsledamot och styrelseledamot Alternativ för Sverige
Gustav Kasselstrand, partiledare Alternativ för Sverige

Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
590Man ihjälskjuten vid idrottsplats – ”Man vill flytta från Stockholm”
Annons