Under kravallerna i Malmö har den kriminelle invandraren Duraid filmat sig själv när han begår brott. På sociala medier har han lagt upp videoklipp när han misshandlar en annan man, kastar sten mot polisen, klättrar upp på deras fordon och tar droger.

Det är återigen den 31-årige syriske medborgaren Duraid Mohamad Anka från Damaskus, som Samhällsnytt tidigare skrivit om. Han invandrade till Sverige i samband med migrantkaoset år 2014 och är numera folkbokförd i Malmö.

Sedan Duraid kom till Sverige har han hunnit med att dömas för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, olaga hot, skadegörelse, narkotikabrott, vårdslöshet i trafik, olovlig körning och rattfylleri.

LÄS MER: VIDEO: Polishataren Duraid saboterar utryckningsfordon – ”Jag ska knulla polisen”

Under förra helgens våldsamheter i Malmö var han en av dem som hetsade och var våldsam, något han noggrant dokumenterade.

I klippet nedan dokumenterar han sin natt i Malmö under kravallerna.

Det är något oklart om scenen med polisbilen utspelas på morgonen därpå eller inte.

Vid årsskiftet trädde en ny lag i kraft rörande blåljussabotage där den som döms får som lägst 14 dagars fängelse och som högst fyra år. Om brottet bedöms vara grovt löper straffskalan mellan lägst två och högst 18 års fängelse. Även livstid kan utdömas.

Det är okart varför Duraid inte utvisats ur landet för den brottslighet han begått.