Drygt en tredjedel insamlat hittills i juli månad!

Delningar
Andel av juli månads budget insamlad hittills: 40%

Vi vill tacka alla våra läsare som bidragit till Samhällsnytts ekonomi i juni månad! I skrivande stund har vi lyckats samla in 40 procent av vår månatliga budget för juli månad. Fortsätt stödja oss så vi har råd med vår journalistik!

Fördelen med en finansiering helt genom ert stöd är att vi inte längre kan skadas av våra politiska motståndares attacker mot vår ekonomi och dessutom att ni slipper reklam och därmed får en sida med ett renare utseende som också laddas snabbare.

Läs mer: Dystert ekonomiskt läge för Samhällsnytt – nu ber vi läsarna om hjälp!

  1. Ert stöd förra månaden övergick de reklamintäkter som gick förlorade! Vår ambition är att växa och utöka redaktionen och vi kan härmed berätta att vi från och med juli månad startar en videoredaktion som, som namnet avslöjar, ska syssla med videoreportage. Den består i dagsläget av två personer; en reporter och en filmare/redigerare. Se vårt första lilla produktion här.
    .
  2. Utöver det letar vi även efter en ny medarbetare som kan förstärka våra skribenter, främst på helgerna, men vi tittar även efter personer med läggning för grävande journalistik. Klicka här för mer information om jobbansökan.
    .
  3. Nu har juli månad börjat och vi är fortsatt beroende av ert stöd, precis som i juni månad. Glöm därför inte att fortsätta stödja oss eller ha igång automatiska överföringar! Läs här om de olika sätt du kan donera till vår verksamhet så vi har råd att fortsätta utvecklas!

Tack på förhand!

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.