Under torsdagen blev tre flickor i tioårsåldern attackerade och misshandlade av ett ungdomsgäng i Brunnsparken, Göteborg. En av flickorna tillfogades en sprucken läpp och näsblod medan den andra eventuellt fick sin näsa bruten.

Det var på torsdagen vid 18:30-tiden som larmet om den misstänka gruppmisshandeln nådde Göteborgspolisen. Den ägde rum vid en av Brunnsparkens hållplatser där en av killarna beskrivs som mer aktiv än de andra i våldsanvändandet. En av killarna ska även ha filmat misshandeln.

Enligt presstalesperson Jens Andersson är omständigheterna kring händelsen oklara, men det är åtminstone två killar som ska ha hoppat på flickorna, rapporterar Göteborgs-Posten.

Fångade på övervakningskameror – ingen gripen

Fyra killar fångades på övervakningskameror efter misshandeln där de sågs springa iväg mot Lilla Bommen. Polisen har upprättat anmälningar om tre fall av misshandel, men ingen person har ännu gripits.

LÄS ÄVEN: Han våldtog 15-årig flicka i Kramfors – slipper fängelse

10-årig flicka tidigare knivhuggen i samma park

Samnytt har tidigare rapporterat om hur en 36-årig man från Iran knivhögg en 10-årig flicka i samma park. Mannen ska innan attacken där han knivskar flickan i magen och halsen ha utropat ”Allahu Akbar” enligt vittnen på platsen.

Överfallet skedde för ungefär en månad sedan och flickan fick först nyligen lämna sjukhuset efter att ha blivit allvarligt skadad.

LÄS ÄVEN: 36-årig iranier knivhögg tioåriga flickan i Göteborg