Foto: läsarbild

Trots rekordmånga besökare på Sweden Rock: ”lugn festival”

Delningar

Återigen utmärker sig Sweden Rock som en festival utan större stök eller brott. Andra festivaler har haft stora och återkommande problem och Bråvalla festival lade ner verksamheten efter omfattande sexövergrepp.

Ett nytt år och och en ny Sweden Rock-festival. I likhet med tidigare år rapporterar polisen till SVT att det trots rekordmånga besökare varit en lugn festival.

Det ska ha förekommit ett 40-tal anmälningar om stölder från husvagnar och tält, ett fåtal fall av misshandel och ett 40-tal narkotikabrott men polisen tycker i stort att festivalen har varit lugn i förhållande till hur många besökare som var på plats.

Det är en stor skillnad jämfört med andra festivaler i landet, exempelvis Bråvallafestivalen, som ställdes in i år efter omfattande sexövergrepp förra året.

På Twitter noterar flera användare skillnaden mellan Sweden Rock och andra festivaler:

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

189 KOMMENTARER

 1. Svenskarna röstar ned sossar och moderater i opinionsundersökningarna. Svenskarna har genomskådat lögnerna.

  Båda partierna kan landa under 20 % i valet, medan SD blir största parti. SD har haft rätt hela tiden.

  • Tack för en perfekt analys! Fiffel och båg från M&S, det är det enda de erbjuder oss, nu som alltid. Trodde faktiskt att de skulle komma med något nytt i valspurten.

   Men ack vad besviken jag blev….

   Får väl gå till SD då…. (Med glädje) 🙂

 2. Ju mer man blandar västerlänningar med muslimer och afrikaner ju tydligare blir skillnaderna i uppförande mellan människor som lever på 2000-talet och människor som är kvar på apstadiet.

  • Det handlar om kultur och uppfostran.
   7-klövern har låtsats som om detta inte gäller.
   Nu kommer deras backlash, när allt fler upptäcker den enkla sanningen.

   Sweden rock befolkas av både män och kvinnor med ett gemensamt intresse; Musiken. Det är en kultur som förenar.

   Svensk kultur och MENA-kultur kan aldrig förenas kring synen på kvinnan. Det är som olja och vatten.

 3. Kan det vara så att sextrakasserande våldtäktsmän inte gillar hårdrock och därför uteblivit från festivalen?

 4. Slagsmål med knytnävar, fylla och tjuveri fanns redan på ”Bulten i Bo´s” tid

  Men då hade också länsman respekt och starka medel mot den som betedde sig illa…

  Men INTE dessa knivar, rökheroin mm. Det är ett nytt importerat fenomen…

 5. Verkligheten talar sitt tydliga språk, medans Stefan Löfven mumlar om fablernas värld. Kan det vara en orsak till att Socialdemokraterna tappar väljare ?

  • Du menar Fredde Reinfeldts bevingade ord:
   ”Allt ursvenskt är rena barbariet”…
   Ja, det ligger något i det kanske.
   Det är barbariskt att lyssna på hård musik. Det är ju så ursvenskt med hårdrock.
   För att inte tala om alla gruppvåldtäkter.
   Kalle, Olle och Pelle är också gängkriminella förutom hardrockers.

 6. Swedenrock är som ett Ungern och Polen i miniatyr.Inget mena och det obligatoriska överraskning sexet uteblir.

 7. Nu gäller det för PK etablissemanget att agera ”förtjänstfullt” och snabbt som attan dela ut möjliga motförklaringar på detta ”fenomen”

  Kan det vara närheten till Danmark?

  Mindre anmälningsbenägenhet?

  Kanske var det effekten av förra årets armband?

  Inte?

  Då finns det inte utrymme att rapportera om detta! I PK media alltså men tack för att Samnytt finns!

  Donerade återigen flera hundra häromdagen till denna ack så behövliga informationskanal

  Tack för att ni finns Samnytt!

 8. Blir lite som att undersöka gärningsmännen som begått majoriteten av grupp och överfallsvåldtäkter!
  Där kan man också konstatera att hårdrockare är märkligt underrepresenterade!
  Jag MENAr att dessa problem måste grunda sig i helt andra sorters ”män”!

  • Har man haft en sådan chef, som hyllar det bakvända samhället, och ser ner på vanliga svenska traditioner och människor så vet man hur fult spelet är. Men hon plockade PK-poäng hela tiden. Det var som en påfågel som smyckade sig själv för att stoltsera inför de andra påfåglarna.

 9. Underbart! Och vilken grupp människor är INTE där? Kanske till och med rabiatfeministerna blir tvungna att dra en och annan slutledning.

  • Rabiatfeminister som Gudrun Schyman?
   Hon får hjälp av vår Özz Nujen i valet nu.

   Hon har svårt att dra slutsatser. Eller gränser.

   • Hon har svårt för det mesta. Bland annat att välja en partner till valrörelsen för att uppnå något. Hur fan skulle Özz Nujen kunna tillföra något någonstans längre. Men det är bra för då drar de sig själva i smutsen…

   • Nästa år bjuder kommunerna utanförskapsområdenas befolkning på inträdet och transport. Allt för att få mångfald bland publiken.

  • För att dra paralleller till enskilda individer: på Sweden Rock finner man inte Fredrik Virtanen eller Ehsan Fadakar, de två typerna av ”män” som står för så gott som samtliga sexuella brott i Sverige.

 10. Nu är det ju hörrö som så att alla fick gratis braja. Braja lär ju göra människor lugna och fridfulla. Goa alltså! Men nu ä det ju som så att så är inte fallet. Alkohol däremot flödade mest, och det kan få människor att gå över gänser. Men ack, inte ens alkoholen fick svenssons att börja syssla med individuella och gruppattacker av sexuella art. Hatten av för svenssons.

  • Hederliga svenskar som dricker bärs är inte världens största problem. Så jag instämmer i din hyllning.

  • Etanol är det som i dagligt tal kallas ”alkohol” eller ”sprit” – den kemiska formeln är C2H5OH.
   Etanol är från början ett bedövnings- och sömnmedel, och ska alltså göra människor lugna och trötta.
   Men vissa människor har nåt fel i hjärnan som gör att de inte tål etanol, så dessa blir istället pigga och bråkiga och vill hela tiden slåss, och dom ska för sin och andras hälsa helt avstå från att inta etanol.

 11. Efter förra årets Sweden Rock uttalade sig Fredrik Bratt, talesman för polisen till
  tidningen BLT: ”Den publik som går på Sweden Rock ägnar sig inte åt att trakassera kvinnor sexuellt”. Ingen av skrikfeministerna eller gapvänstern har än i denna dag kommenterat det uttalandet och efter att antalet sexövergrepp på årets festival stannade vid 0 (noll) så sitter förmodligen nämnda ”aktivister” och vrider sig som metmaskar på en krok i ren vånda…

 12. Ganska enkelt att lägga ihop ett plus ett. Alltså INGA araber eller afrikaner! Länge leve hårdrocken!

 13. Det var precis ett reportage om den utsålda Sweden Rock och man kom fram till att svenskarna håller just hårdrocken som den mest folkliga och populära musikstil.
  Tycker mig se de nordiska gudarna och många påminner om vikingarna till utseendet.

 14. Märkligt tyst om denna festival i SVT gick det inte att ljuga ihop en endaste liten våldtäkt,eller var den för svensk

  • Både och. Den saknade nyhetsvärde då det inte fanns någon mångkulturell vinkling och att man inte heller kunde peka ut svenskar för något dåligt.

 15. Älskar denna festival. Inga jävla gardintjuvar eller andra babbar som springer runt och för väsen av sig. Att romer nu inte plockar burkar på området överhuvudtaget känns bara så, svenskt. Allt är bara så svenskt, lugnt, stilla, hårdrock. Inga skäggbarn som springer runt och struntar i sin SFI och skriker efter tjejerna. Nej Sweden Rock e för jävla bra och svenskt.

 16. Skötsamma, vita, svenska medelålders män som älskar musik måste vara en käftsmäll på alla feminazister och värdegrundsmarinerade pk-plankton i landet.
  Emma Knyckare kan ta sin mansfria festival och stoppa upp den nånstans.

 17. Jag kan bara dra slutsatsen att inga gratisbiljetter har delats ut av kommunerna i år till invandrarna, lärdomar har dragits!

 18. Här har vi svaret till att mer än 50% av våra poliser rösta SD. Och de som envisa med att fortsätta rösta på inkompetens har inte förstått problematiken.

 19. Skulle det mot förmodan dyka upp ett antal tafsande HVB-män till festivalen så skulle dom få springa gatlopp alternativt bli halvt ihjälslagna.

 20. Utan massinvandring från hot och våldskulturer hade Sverige varit tryggt,sammanhållet och blomstrande.

  • Gott om bostäder hade det varit också, och vi hade inte varit så utsatta när det livsmedelsförsörjningen.
   Men nog har vi blivit kulturberikade.

 21. En sån paradox! Männen som besöker SweRock kör gärna med en hård image och är således uppbärare av ”destruktiva manlighetsnormer” (inga velourpappor eller hipsters precis). De skiter i de arvsyndsteorier som feministerna försöker trycka i dem om kollektiv manlig skuld.
  ÄNDÅ håller de tassarna i styr. Hur ska normkritik-feministerna förklara detta?
  Hoppar av glädje, ty än finns hopp om trakasseri-fria festivaler.
  Säger som Lordi: Rock halleluja!

   • Förklaringen är nog mer åt det hållet att dessa fyllerkajor har blivit upplärda sedan barnsben med. ”Se men inte röra, ett nej är ett nej”. Spelar ingen roll hur fulla dom än är.

  • När hon satt i Reinfeldts regering så betalade de tre miljarder för att invandrare skulle få jobb till jobbcoacher som inte blev något.Bortkastade skattepengar.

   • Och det är HELT oacceptabelt att de slösar med skattemedel på det viset. Vi behöver rensa bland byråkrater och myndigheter och spara pengar och sedan göra smarta investeringar. Stoppa asylfusket NU!

 22. Den svenska vita , arbetarmannen , roten till allt ont som kvinnor överhuvudtaget kan råka ut för. Eller hur?

  Synd att inga MENA-killar var där och kunde rädda dom stackars rockande kvinnorna. Men hårdrock är inte så stort hos Shariafolket.

  • jag vågar påstå att hårdrock death metall är mycket större än vad man tror i arabvärlden men den undertrycks av islamisterna som hotar förföljer dödar hård rockare.

   • Ja alla Araber är inte födda lika det är ett som är säkert. För oss i Sverige är det ju dock väldigt svårt att veta vem som är vem. Tryggast , både för dom och oss , vore att förbjuda allt som har med Islamism att göra. Jag tror faktiskt att det i längden skulle gagna dom araber som trots allt vill bo kvar här i framtiden om vi gjorde som Österrike.
    Det kanske inte är så konstigt att SD ökar även bland invandrare.

   • Använde inte USA:s trupper hårdrock för att bryta ner motståndaren mentalt under Irak-kriget? Jag får idéer…

 23. Det började ta fart i början 80-talet. Svenska flickor i förorterna fick börja vänja sig vid att bli kallade för ho*a/. Etablissemanget blundade. Och redan på 80-talet började det bli rätt vanligt att svenskor våldtogs av invandrare med vidrig kvinnosyn, och med hat mot svenskar. Etablissemanget blundade. Och med tiden kom det att bli mycket värre. Och etablissemanget blundar. T.o.m dagisbarn, eller förskolebarn har börjat drabbas av sexuella attacker.

  Det korrupta och ideologiskt utsatta etablissemanget har fått dess yrkesfolk att bli riktigt värdelösa medmänniskor. Och de har fått skolor m.fl med i förfallet. Lögnen är etablissemangets ständiga verktyg. De blundar för hemska brott för att det dabbar det egna folket. De är svikare och förrädare. De är värdelösa.. De är ej måna om folk.

  Svenskfientliga och demokatifientliga krafte är de måna om. Men inte för dessas bästa heller. De vill köra Sverige åt Sibriien.

 24. Det är underbart att se alla människor, vanliga människor, som ställer sig upp och gör sina röster hörda. Människor som inte låter sig bli utnyttjade längre. De är bra folk.

  • Tror nog att det var en hel del folk som rökte där. Men vad har det med saken att göra då cannabis knapast förvandlar någon till en våldtäktsman.

 25. Ingen rapefest måste ha varit tråkigt för batikhäxorna som hoppades på lite lattjolajbans i ”””

  • De bär ansvaret för att (främst)unga, blonda kvinnor blir överfallsvåldtagna, ofredade eller gruppvåldtagna och att unga tjejer inte kan gå säkra på festivaler eller någonstans längre. De bryr sig inte ett sikt, inte ett jävla dugg! utan bara om sig själva.

   Tänker inte längre än näsan räcker heller, för man kan ju ha bättre förhållanden än de som kommer ut av en sexuell relation med en ekonomisk migrant som inte respekterar landet, sederna eller folket.

 26. En fråga om alla politiker borde ställa sig. Vilket land i Världen, har lyckats integrera muslimer ?? Det finns inte något land i Världen,som lyckats.

  Singapores grundare Lee Kuan Yew, skrev i sin bok:

  ”Jag vill inte såra det muslimska samfundet, men jag måste vara uppriktig, om det jag säger skall ha något värde: Jag menar att idag, kan vi i Singapore, integrera vem som helst, förutom muslimer.

  Jag bedömer att Singapore, utvecklades positivt fram till dess, att vi fick en kraftig ökning av muslier i vårt land.”

  ”Går du på en skola, med muslimska o andra elever, finns det en halal o en icke halal avdelning. Muslimerna sitter separat, för att inte komma i kontakt med något som är ”förorenat” enligt deras tro.” ” De blir en social klyfta….”

  På frågan vad muslimer behöver göra i Singapore, för att integregas svarar han: ” Var mindre strikt med islamiska ceremonier o säg: Okej, jag äter med er ” ….

  Men i Sverige, är det landets medborgare, som skall anpassa sig o hela det svenska samhället ….

 27. ”Raggarträffarna” kanske påminner om barnfamiljs-evenemang numera. Och om så är fallet så bör man väl förstås avstå från att spekulera om orsaker (annat än hög medelålder)..

  • Man kan ju också misstänka att det är minst lika mycket unga män och lättklädda tjejer som på andra festivaler. Sedan är det förstås också så att det är en del äldre personer på Sweden Rock festivalen men det är nog likadant på en del andra festivaler som haft ”problem”….så man kan ju ändå dra slutsatsen att det är ett visst ”klientel” som utsätter tjejerna för sexbrott…

 28. Nästa år blir det kvotering till Sweden Rock. Lika många cis, som Binär- trans- och homosexuella som invandrare och kvinnor får köpa biljetter. Och Sweden rock måste Hbtqzpr-certifieras

 29. Tydligen har inte etniska svenska rock fan inte anammat det fina med MENA kulturen. Här har vi ett omvänt integrationsproblem

 30. Har inget minne av att Vi som lyssnade på Saxon, Judas, Iron M, Black Sabbath, etc… i Landet Sverige, utgjorde särskilt stora problem för Svenska Folket?

  Men minnet kanske sviker?

  • Nejdå, det är inget fel på ditt minne även om våra föräldrar, Siewert Öholm m.fl. ville få hårdrocken från bl.a. nämnda band att framstå som något som skadade den dåtida ungdomen och förde oss raka spåret ner i fördärvet. Jag köpte min första platta med KISS 1974 vid 13 års ålder och lyssnar på dem än idag. Lyssnar även på Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Rainbow, Queen m.m. Numera är jag farfar, har ett bra jobb och lever ett lugnt familjeliv. Jag har knappast skadats av vad jag lyssnade på för musik i ungdomen. Å förresten, även mina två söner har hakat på hårdrocken…

   • Jag är kristen. Men har alltid älskat tung, rå musik. Men jag passar inte riktigt in i mallen. Så jag är inte med i någon församling. De flesta kristna är rent av fjantiga.

 31. en fest som jag gärna går på!!! när man hinner mellan jobben…

  musiken är ju inte direkt arabisk så dom undviker väl att komma.. som skulle orsaka stök

 32. Helt fel publik för tafsarna. De vet med sig att hårdrockspublik skulle ta det mycket hårdare om de ser några som tafsar. Och behandlingen skulle bli därefter. Därför håller de sig borta.

  • Ja, exakt, inget utrymme för gruppvåldtäkter och annat som mena-män ägnar sig åt.

   Men vänta lite….en massa vuxna, t.o.m. medelålders vita män, blandat med massor med tjejer/kvinnor, det borde väl ge en massa sexuella trakaserier och våldtäkt!?

   För det lär feministerna ut, roten till allt ont för kvinnor i vårt land, kommer ju just från ”den vite mannen”, deras egna fäder och bröder!? Men nej, det hände inte denna gång, iaf.

   Kan det vara så, att man behöver skilja på grupper och grupper, trots allt prat om att alla är lika? …..Ja, kanske det…..

   • Just det här med ”allas lika värde” och ”inte ställa grupp mot grupp”… Vilka är det som hela tiden pratar om det? Jo, vänstern. Vilka är det som är snabbast att skapa grupper, och ställa dem mot varandra? Jo vänstern…

    Och engagerar du dig i ”fel” grupp, då haglar snart glåporden över dig… Hyckleri kallas det visst för…

  • Och fruntimmer med ”Fantomens Dödskallering” på alla fingrar – en sån smäll skulle nog kännas… speciellt för ömhudade tafsare…

 33. Det är tuffa grabbar och tjejer där. RIKTIGA Svenskar. Tafsar en Arab eller Afghanhanne så [email protected] smäller det. De vågar sig inte dit de små fega parasiterna som kn_llar i flock. Här är det Svenskar mellan 18-70 år som alla gillar hårdrock. Parasiterna går hellre på någon ungdomsfestival där de inte möter motstånd.

 34. Som sagt, Det är inte den vite mannen som är problemet i samhället!! Vi får göra samhället mer HÅRDROCK!!! så håller taffsarna sig borta!!!!!

 35. Sagt det förut och säger det igen: Kvinnor är alltför känslostyrda och lättpåverkade för att tillåtas ha några högt uppsatta positioner i samhället eller ha inflytande över viktiga politiska och ekonomiska beslut. Det är sanningen. Om män styrt det här landet hade vi sluppit otroligt många problem som vi har idag.

  • Håller helt med. Har länge förespråkat fråntagandet av rösträtten från kvinnor av just detta skälet. Är även för fråntagande av rösträtt från män som har låg testosteron-halt.

   • Jag har sett detta så många gånger. Det är väldigt få tjejer som det går att föra en vettig debatt med. Tjejer har svårt att tänka rationellt och logiskt och styrs istället helt av känslor och deras beslut blir därefter. De är helt låsta i sina känsloargument.

    • Absolut är det så. Och det är ju biologiska orsaker bakom det där. De är skapade så, för att empatiska mödrar ökar sina avkommors överlevnads-chanser. Så det är inte dåligt att kvinnor är sådana, tvärtom, bra för våra barn.

     Det är den förhatliga demokratin som är problemet här, den utstuderat onda och dumma idén om att alla måste få vara med och bestämma, oavsett vilka de är – män som kvinnor, idioter som genier, utlänningar som infödingar.

     • Exakt. Men i ärlighetens namn kan detsamma sägas om många män. Jag hatar verkligen demokrati så oerhört mycket. Ge två människor med en IQ på 85 dubbelt så mycket inflytande som en människa med 130 IQ – helt sjukt system. Som att säga att ju fler idioter du samlar i ett rum, desto smartare blir de.

     • Ja det är för sent att rädda Sverige på demokratisk väg. Tar för lång tid för folk att inse vad som händer. Vi behöver en stark regim med en stark ledare som gör det som måste göras, rensar upp i skiten och räddar vårt folk från undergång. Obekväma beslut kommer ibland behöva tas, men i längden kommer det bli bättre för alla.

    • För en kvinna blir inte dödad i krig utan det som oftast händer är att de tas som krigsbyte och får barn med fienden. Men männen blir eliminerade.

 36. SITT I BÅTEN FÖR HELVETE!

  Så här kan det inte fortsätta med vedervärdiga sekulära värderingar som riktlinje för festivalbesökare. Berusade män, lättklädda kvinnor och inte ens en antydan till mångkulturella gruppaktiviteter.

  F.d. socialdemokratiska landsmodern Mona Sahlin har tydligt och klart förklarat riktlinjerna som dessa vidriga CIS-kräk inte verkar fatta.
  Låt mig upprepa hennes bevingade ord mycket tydligt så att även den mest trögfattade svenska medelsålders man måste fatta att så här beter man sig helt enkelt inte på en festival i Sverige år 2018!

  -Det är inte dom som ska anpassa sig efter oss utan vi som ska anpassa oss efter dom!

 37. Skulle sexövergreppen helt plötsligt bara försvinna och det lagom till valet ..

  Har personalen på HVB hemmen fått order av Regeringen att mörka datum och platser ??

  • Nej dels det och sedan frekventeras dessa hårdrockskonserter även av rätt så tuffa och starka Svenska män, och det undviker de till varje pris. De skulle aldrig gå iland med sitt beteende på en dylik konsert.

 38. Hur bar de sig åt för att hindra ”ensamkommande barn” eller andra MENA invandrare från att besöka festivalen? kaosblattarna skiter ju i musiken de flesta av dem..de åker enbart på festivaler och konserter för att kunna tafsa, ofreda och våldta de kvinnor som är där..ingenting annat..

  • Stefan Löfven måste ha gett HVB personalen nya diektiv vad gäller festivalerna.

   Jag kan inte tänka mig något annat då de nalkas val.

  • En SRF-biljett kostar så pass många tusenlappar att inte ens Annie eller MP är beredda att betala inträde för dem. Och, är man dessutom helt offörstående för musiken som spelas, använder man hellre bidriagen till lite gräs hemma med bruschorna. Vem vet, det kan ju dyka upp någon nattvandrande kvinna där med.

   • Det vi kommer se framöver i samhället är just detta. Allt fler privata arrangemang med höga medlemsavgifter och regler som utesluter de som inte kan sköta sig. Ex privata badanläggningar för vem vill gå på kommunala badhus idag.

    • Precis så. Det bliir ett ’gated society’ för den som har råd. Fackpampar, politrucker, politiska tjänstemän, mediaprofiler och pk-artister kommer trängas med näringslivets hjältar ombord på arken när syndafloden kommer. Man får betala för sina gräddfiler, sina förmåner och sin frihet. Det skall räcka till bl a privat sjukvårdsförsäkring, en miljösäkrad tjänstebil, medlemskap i badklubben Frisimmarna och boende i ett ’gated community

 39. Kan man tänka sig att en order från högre ort att inte offentliggöra det så vanliga tafsande från de grupper som är överkänsliga för lite lättklädda flickor ?. Valet börjar ju närma sig .

 40. Använde inte USA:s trupper hårdrock för att bryta ner motståndaren mentalt under Irak-kriget? Jag får så konstiga idéer…

 41. Det är i huvudsak säkert för kvinnor att umgås med vita,heterosexuella,medelålders (lönnfeta ) män-som mig.

  • Det finns gott om s k särartsfeminister bland rockbrudarna och det är väl rätt!? Det här är damer med skinn på näsan. Är stolt fader till två sådana!
   Muslimer? Skojar Du? SRF är haram.

 42. Har bevistat 10+ ’Sweden Rock’-festivaler. Säkert hinkat 150 liter skattetyngd starköl i sammanhanget och sovit i tält, förtält, bilar, husvagnar och bara sovsäclen under bar himmel. Har aldrig sett tillstymmelsen till slagsmål eller otillbörligt tafsande. Detta trots viss manlig övervikt i publiken.
  Rockers har sina preferenser. En del gillar metal, andra bliues eller prog. Detta leder ibland till långa meningsutbyten och fyllefilosofiska resonemang men aldrig till handgemäng. Vi har en gemensam berörelsepunkt; vi älskar vår musik och det är därför vi är där..
  De enstaka polis-/väktaringripanden jag sett under festivalerna har riktat sig mot det EU-migrerande patrask som ständigt bildar svans till ambulerande nöjesverksamhet och begår oegentligheter såsom fickstölder och butikssnatterier. De agerar även svartabörshajar och förmedlar sina tjänster medelst onegripliga små skyltar. ’Biljetter köpes’???
  Den största glädjen med denna tidiga junivecka är den totala avsaknaden av mellotrams och ghettopop som annars vädras flitigt i etermedia, inte minst i SR. Säg mig ärligt: Hur ofta hör Ni god rockmusik i någon kanal som inte profilerat sig just som rockkanal?
  Godhetsivrande delar ut gratisbiljetter till popfestivaler i förment välmenande syfte till individer som inte kan uppföra sig i det offentliga rummet. Ofta till festivaler som besöks av en väldigt ung publik där det är gott om trallande jäntor. Då blir det ’Taharrush Paradise’!
  Den skrattande och mycket vänliga lokala polisen gör sin stora insats på söndagen då det är dags för hemresa. Alkomätarna kommer fram! Få om ens någon fastnar. Vi ska nämligen hem till jobbet och bidraga med skatt. Allt för att försörja världens största och alltför välbetalda politkerkår samt finansiera deras ’kasta bort pengar’- projekt.

 43. Rock ’n’ roll, alkohol & grillade kotletter är haram för mussarna, de håller sig borta från sånt, liksom Greve Drakula gör när han känner vitlöksdoft.

 44. Konstigt att 50000 pers kan hålla en sån gemenskap genom att inmundiga mängder med alkohol, dividera vilken sångare som är bäst, vem som är bäst på gitarr (Jason Becker) osv…men ändå kunna hålla sams!!

  Tänk om hela Sverige vore så nuförtiden…
  Nästan så man ska bilda ett nytt parti!!

  HRPT = HårdRocksPartieT
  Så det blir ordning o reda i detta jävla landet!

  Drömmer om svunna tider ~ 70 o 80-talet….mmmmmm…

 45. Liknelsen kan överföras till Sverige som helhet: även med 8 miljoner vita inkl. 4 miljoner cis-män är det lugnt framgångsrikt och väldigt få sexbrott.

  Dvs det kunde varit så men nu gjorde politikerna vad de från 1975 och framåt och väljarna har inte brytt sig i någon större mängd förrän nu.

 46. Inga ”berikare” okidoki.
  Men fanns det inte ens #MeeToodeLoo inslag av kulturbärande vänsterliberala PK män hen på denna festival ?

 47. Stölderna kan till viss del förklaras med ”burksamlande” romska gäng. På vår camping kastade ägaren ut dem.

  • Jag brukar göra ett utfall med ena armen och skrika ’schaas’ när burktjuvarna fått syn på min halvtomma/-fulla Pripps blå. De studsar då bakåt och håller sig därefter på längre avstånd från just mig.

 48. Denna artikel visar att det finns hopp trots allt. Trevligt att läsa. Jag kan tänka mig att det är samma som man kan uppleva i vad man kallade på min yngre tid motorburen ungdom.

 49. Det bedrevs en mc-festival i mer än 10 år.Minst 3000 besökare varje år,4 dagar varje år.På tolv år så var facit en ringa misshandel och en stöld!

 50. Rockers och bikers går bra ihop. Ofta något av båda i en och samma person. MC-campingen på SRF ugör ett föredöme för hela festivalpubliken. Där råder ordning.

 51. Vita ”cis män” var aldrig problemet, det visste vi alla här redan och det gavs konkreta bevis på här. De få problem som finns bland dessa, är en droppe i havet till de problem som mena vildarna skapar, DÄR kan vi prata problem, rätt allvarliga sådana, men det pratas ju inte om, eller det får inte pratas om av de som hade behövt att prata mest om det: politikerna, vilket egentligen är helt absurt och borde inte accepteras, spec INTE av kvinnor.

 52. Till alla sjuka hjärntvättade ledande pkmänniskor. Som inte fattar vad svensk kultur är. Hörde en kulturreporter på P1 nyligen som spydigt sa att ”Vad är svensk kultur?”. I en kontext där de talade om SD. Har hon aldrig hört talas om Bergman, Strindberg, Lagerlöf etc? Men hon menade något annat. Nämligen att skita ner svenskt tradition och förfula SD i den opolitiska public servicekanalen P1. Sweden Rock är ett alldeles lysande exempel på svensk publikkultur. P1 kan ju åka dit och studera. Men de skulle nog då hitta något fult att rapportera. Det är ju inte fint att vara svensk.
  Kulturpersonligheter som inte låtsas förstå skillnaderna i svensk vardags och festkultur jämfört med tex folk från Afghanistan. Borde inte jobba med kultur. Speciellt inte som reportrar på P1. Sedan alla politiker, krönikörer samt chefredaktörer. Om ni inte heller förstår vad svensk kultur är. Hur fan kan ni umgås med varandra överhuvudtaget? Det krävs ju att man förstår gester och oskrivna regler samt det svenska språket. Ja, svenska språket tillhör svensk kultur. Hur i helvete kan de vara så korkade.

 53. Gillar inte mussar hårdrock? Kanske det är p.g.a. att grabbarna där är lite tuffare och försvarar sina kvinnor?

 54. Verkar som om ”kulturprofilen” kommer att klara sig. Åtalet gäller två våldtäkter mot samma person vid två OLIKA tillfällen. Varje gång hade offret frivilligt gått med kulturprofilen hem. Detta hände för elva år sedan.
  Detta har man använt sig av för att montera ned Svenska Akademin och demolera Nobelpriset!

 55. Väldigt intressant att MENA-individer, trots att de bara skakar på huvudet vid anklagelser om våldtäkt i rättssalen, som grupp plötsligt verkar ha återfått såpass mycket intelligens att de inser att om de tafsar på tjejer under en rock-festival får åka ambulans därifrån…

  Det är ju knappast rockmusiken som avskräckte kulturberikarnas besök i detta fall. Sålänge det finns försvarslösa tjejer i närheten så dyker MENA-förövarna upp oavsett vad det handlar om.

 56. Har inget med vita män att göra..det har med dom IQ befriade dårarna som dom låter komma in i landet som gör kaos de är de ända dom kan göra de är kaos ..#UtMedPacket

 57. Sköna twitterkommentarer som letar sig rakt in i hjärtat på lögnarna i det vänsterliberala etablissemanget. Alla vet ju redan att vita män i allmänhet & svenska män i synnerhet INTE är problemet. Behövs inte mer bevis för det, men Sweden Rock är ett KLOCKRENT BEVIS!..

LÄMNA ETT SVAR