TROTS vaccin: Annie Lööf och Per Bolund testade POSITIVT för COVID
Foto: Facebook/Faksimil

Centerpartiets partiledare Annie Lööf och Miljöpartiets språkrör Per Bolund har båda testat positivt för covid-19. Det skriver de båda partiledarna på Twitter.

Annie Lööf och Per Bolund deltog båda i riksdagens partiledardebatt under onsdagen.

LÄS MER: VIDEO: Bolund anklagar SD för att agera som i filmen ”Don’t look up” – då svarar Åkesson såhär

Lööf skriver på Twitter att hon efter debatten gjorde ett snabbtest som visade positivt för covid-infektion. Anledningen var att en person hon träffat i slutet av förra veckan visat symptom på sjukdom och fått positivt svar på ett PCR-test.

Lööf har därför bestämt sig för att ”följa rekommendationerna”, isolera sig och familjen och ta ett PCR-test så snart hon kan. ”Jag mår som sagt bra, och känner inga symptom”, skriver C-ledaren.

Faksimil

Per Bolund också smittad

Under torsdagsförmiddagen meddelar MP-språkröret Per Bolund att han troligen också smittats av coronaviruset.

”Jag har nu på morgonen gjort ett snabbtest för Covid-19 som var positivt och kommer därför att sätta mig i karantän enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer”, skriver Bolund på Twitter.

Faksimil

Vaccinerade

Såväl Annie Lööf som Per Bolund är vaccinerade mot covid-19 och har i sociala medier uppmanat allmänheten att låta sig vaccineras. Trots det verkar det nu som att de båda smittats av det ökända viruset.

Faksimil
Faksimil
Faksimil

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Mattias Albinsson

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Stötta Samnytt
Etablissemanget försöker strypa vår ekonomi. Vill du fortsätta läsa Samnytt?
Bli då prenumerant för endast 19 kronor första månaden!