Josef Loco Sattarov 93

Josef Sattarov mer känd som ”Josef Loco”. Foto: Polisen

Inrikes

TV-profilen ”Josef Loco” dömd för våldtäkt

Publicerad 2/7/2022
Annons

Den bland unga välkända tv-profilen och influencern ”Josef Loco” har dömts för oaktsam våldtäkt på en krogtoalett i Stockholm. Tingsrätten bestämmer straffet till fängelse i åtta månader.

I slutet av december uppmärksammade Samnytt våldtäktsmisstankarna mot 30-årige Josef Natiq Sattarov, som invandrade från Azerbajdzjan år 2006 och erhöll svenskt medborgarskap 2015. Sattarov har på senare år gjort sig känd under artistnamnet ”Josef Loco” och medverkat i tv-program vilket resulterat i 260 000 följare på Instagram.


LÄS ÄVEN: TV-profilen ”Josef Loco” häktad för våldtäkt på krog

Det framgår av polisens förundersökningsprotokoll att Sattarov den 6 november förra året på krogen Oxid bar i centrala Stockholm träffade en kvinna i toalettkön som han inte hade någon tidigare bekantskap med. Sattarov gick in med kvinnan på toaletten där han ska ha tvingat kvinnan att utföra oralsex på honom. Vidare har Sattarov fört upp sina fingrar i hennes underliv och även fullbordat ett samlag.

Våldtäkten avbröts av att andra kroggäster knackade på toalettdörren. Flera personer i kvinnans bekantskapskrets vittnar om hur hon var panikslagen och grät efter händelsen.

Foto: Polisen
Foto: Polisen

I samband med läkarundersökningen på Södersjukhuset påträffades blåmärke i munnen. Enligt kvinnan har Sattarov tryckt in sin penis långt in i hennes mun.

Döms till fängelse

Sattarov – som tidigare är dömd för narkotikabrott, olovlig körning och brukande av falsk urkund – förnekade brott men Stockholms tingsrätt ser annorlunda på händelsen och den 3 februari meddelades det att Sattarov döms för oaktsam våldtäkt till fängelse i åtta månader. Enligt rätten kan någon annan påföljd än fängelse inte komma ifråga.

Ladda ned och läs hela domen HÄR.


LÄS ÄVEN: Kartläggning: 85% av överfallsvåldtäkter begås av invandrare

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1188”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons