Josef Loco 0

Josef Sattarov mer känd som ”Josef Loco”. Foto: Faksimil Instagram/Google Maps

Inrikes

TV-profilen ”Josef Loco” häktad för våldtäkt

Publicerad 12/30/2021
Annons

Den bland unga välkända tv-profilen och influencern ”Josef Loco” sitter inlåst på Kronobergshäktet i Stockholm på sannolika skäl misstänkt för en våldtäkt begången på en krog i centrala Stockholm.

30-årige Josef Natiq Sattarov, som invandrade från Azerbajdzjan år 2006 och erhöll svenskt medborgarskap 2015, har på senare år gjort sig känd under artistnamnet ”Josef Loco”. Han har bland annat medverkat i tv-program och samlat på sig över 260 000 följare på Instagram.

Nu visar handlingar från Stockholms tingsrätt att Sattarov misstänks för en våldtäkt den 6 november i år på Oxid bar.

Sattarov, som tidigare är dömd för narkotikabrott, olovlig körning och brukande av falsk urkund, förnekar brott. Han bestrider att det föreligger sannolika skäl för brottsmisstanken samt de särskilda häktningsskälen. Men Stockholms tingsrätt ser annorlunda på misstanken och beslutade att omhäkta tv-profilen den 23 december.

Sattarov blev välkänd bland unga för ett par år sedan när han syntes i uppseendeväckande videoklipp tillsammans med sin vän Abbe Blattelito, en person som Samnytt vid flera tillfällen skrivit om.

LÄS ÄVEN: ’Blattelito’ dömd för mord på småbarnsmamma men skonas av hovrätt och friges i förtid: ”Fuck Kriminalvården”
LÄS ÄVEN:
Här hånar ’Blattelito’ den villkorliga frigivningen: ”Knullade hela systemets farsa”

Josef Loco (t.v.) Abbe Blattelito (t.h.) Foto: Faksimil Instagram


År 2019 fick Sattarov medverka i tv-programmet ’Ex on the beach’ och han har sedan dess synts i flera stora Youtube-kanaler och rapartisters musikvideos.

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1073Ökad russofobi i spåren av Ukrainakriget – ortodoxa kristna nekas handla
Annons