För ett par dagar sen skrev journalisten och statsvetaren Marcus Oscarsson på sin hemsida om Italien som tycks bli nästa EU-land att införa så kallade vaccinpass. I samband med inlägget fanns även en omröstning. Plötsligt togs ett av valen bort och sedan togs hela omröstningen bort.

Marcus Oscarsson är även TV4:s politiske expertkommentator och har tidigare hyllats för vad många menade var en orädd och rak stil att förklara och analysera det politiska läget.

I texten i fråga skrev Oscarsson bland annat att ”Italien har i kväll beslutat att införa vaccinpass för att få tillträde till allt från museum och restauranger till idrottsarenor och biografer” och frågade medelst ett formulär sina läsare om deras åsikter kring så kallade vaccinpass för att kunna leva fritt och normalt.

LÄS ÄVEN: Massiva demonstrationer mot coronarestriktioner

Omröstningen uppmärksammades bland andra av Twitteranvändaren Christian Wallgren vid kl 11.20 på måndagsförmiddagen. En timme senare noterade Wallgren att alternativet ”Jättedåligt”, som ledde stort, försvunnit och alternativet ”Jättebra” tycktes procentuellt ha fått rösterna som försvann.

Ytterligare en timme senare försvann hela omröstningen.

LÄS ÄVEN: TV4:s Marcus Oscarsson vill rädda demokratin – förbjuder kritik mot Säpo