Ungdomsgäng trakasserar och vandaliserar i galleria – skrämmer bort kunder

Delningar

Butikerna i Galleria Trädgården i Varberg har så pass allvarliga problem att man anlitat fler väktare och vädjar samtidigt till polisen om mer hjälp. Bara sedan augusti har skadegörelsen kostat 100 000 kronor.

– Vi har väldiga problem med ungdomar som är här och ställer till förtret och förstör saker och ting. Jag fick ett mejl av en kund nyligen, en man i 60-årsåldern, som skrev att han inte ville gå hit längre på grund av stöket, säger Galleria Trädgårdens vd Göran Borg till Hallands Nyheter.

Enligt Borg polisanmäler man inte längre alla incidenter då man upplever att polisen ändå inte agerar.

Klotter och sönderslagna toaletter och glasrutor är en del av den omfattande vandalisering som ungdomsgänget ägnar sig åt. I samband med att gallerian nyligen renoverades installerades fler kameror och fler väktare anlitades, något som inte hjälpt situationen nämnvärt.

Hos den lokala polisen säger man sig vara medveten om problemen och uppger att man jobbar hårt mot utvecklingen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

311 KOMMENTARER

 1. Mer invandring är lösningen!
  OT: Lööf berättade just att kraftigt ökad migration är ett krav från C i förhandlingarna med S!

 2. Ännu mer jobbskapande arrangemang för kamerainstallatörer,säkerhetsfirmor
  ,graffitisanerare,glasmästare, socialtjänst osv. Var det det här som enligt Löfve’n skulle leda till Europas lägsta arbetslöshet?

 3. Om polisen fick göra något så hade dom löst problemen fort ..men politikerna och vänstern har förstört swe för alltid

 4. Varför anmäla när ”pensionsräddarna” är ute igen efter någon timme, och på sin höjd får kratta rabatter som ”straff”?!

 5. Vad är ungdomsgäng? Är det de som Annie Lööf av humanitära skäl fått att stanna i Sverige och som regeringen sedan tvingat på Sveriges städer?

  • Jag tycker att man ska titta närmare på företeelsen ’Sverige-kommande Afghanska män’.
   Har ungdomarna och männen som kommer till Sverige från Afghanistan (Iran, Pakistan) fått rabatterat pris, från människosmugglarna, i utbyte att de ska göra en del gentjänster?
   Och, vilka inom Riksdagen/ Regeringen har kopplingar till droger och annan kriminalitet, som skulle kunna gynna drog-kriminalitets-maffian? Vilka skulle kunna vara behjälpliga i den sortens verksamhet?

 6. Står det ”ungdomsgäng” så vet man att det till 99,99% är invandrare (ungdomar vill jag inte skriva eftersom riktiga ungdomar är max 18 år).
  Med asylinvandringen kom våldsamma ”ungdomsgäng”, utan massinvandring skulle vi inte ha dessa våldsamma kriminella missbrukande tvåbenta varelser som förstörde för oss svenskar.

  • Att vara dum är alltid dyrt men, är man så dum, som svenskingarna är. Ja, då är det en katastrof eller ännu värre en cataclismo.

 7. Varberg är en mycket fin turiststad på sommaren med mycket folk och stor handel, hur blir det nu med den när folket flyr. Jo konkurser och arbetslöshet. Bra jobbat Varbergs kommun.

 8. Enligt Borg polisanmäler man inte längre alla incidenter då man upplever att polisen ändå inte agerar. Samtidigt hävdar kriminologerna att anmälningsbenägenheten ökar.

  Hur länge kommer svenskarna att låta sig luras av Sarneckis politiska häxkonster?

 9. Jag tror Varbergspolisen jobbar lika hårt med det här som den engelska gjorde med grooming-gängen.
  Dvs. ingenting, eftersom man är rädd att bli kallad rasist.

 10. Gamla Domus i Varberg ser det ut som…

  Men så fort det stod skrivet ”ungdomsgäng” så vet man ju att detta är kodordet för gäng av unga män från MENA eller Afghanistan

 11. Trots att polisen ’jobbar hårt mot utvecklingen’ så har de väl ingen aaaaaning om något signalement på förövarna. Det är väl uteslutet att problemet är relaterat till massinvandringen som de flesta av Varbergborna varit med om att rösta fram.

 12. Polisen tycker väl att det inte är lönt att ta dem eftersom de släpps genast och får inga straff och då blir det som det blir när idioter till politiker har släppt in avskrapet i landet.

 13. Så totalt jävl… ointressant …. Som man röstar får man springa…. Så sluta klaga….
  SvekDemokraterna jobbar på det….

 14. Polisen vågar inte göra någonting längre. Fel utbildning, fel utrustning, fel ledning, för lite erfarenhet. Tänk er fler poliser multiplicerat med dessa problem. Allt kan bara bli ännu fler fel. Ska medborgare och handlare behöva skapa sin egen milis? Snart dags ser det ut som.

 15. Organisera att miltärpolisiär elitstyrka och samla ihop dessa importerade gangsters , deras familjer och deportera dom från Sverige. Svårare än så är det inte. Skjuter dom så skjut tillbaka. Dessa odiciplinerade impulsstyrda invandrargangsters kommer inte ha chans mot väldiciplinerade militära och polisiära proffs som har rätt utrustning och juridiska befogenheter!

 16. Finns det överhuvudtaget någon småstad i Sverige som inte hemsöks av dessa parasiter? Vart ska man flytta om man vill uppleva det hederliga Sverige igen?

 17. Ingenting kommer att bli bättre innan Svensson vaknar och äntligen slår näven i bordet och möblerar om hela landet. Den som inte vill eller kan integrera sig ska inte vara här och vi ska inte underhålla dem som inte har rätt att vistas i landet. Ganska självklara saker för en normalt tänkande människa.

 18. Vid det här laget är såväl väktarbolag som poliskår överhopade med muslimer, så ingenting konstigt alls med att de inte vill förstöra för de här gossarna!

 19. Det som vi upplever idag i vårt Land Sverige är att Polisen är rädda att ingripa och ta ”hand” om ligisterna.
  Dels rädda för att bli kallade ”rasister” , men även bakom skynket att dessa är ”minderåriga ” .
  Det är väl dags att Regeringen , som vi förhoppningsvis snart får , gör en Ny Lag. Det gillar ju dom ! Göra Nya Lagar !
  Ta Bort Straff-friheten för unga !
  Sänk Straffåldern till 10 år !
  Lås in dom !

 20. Är gallerians besökare full med 82% are så bryr jag mig inte nämnvärt.

  Dom har fått det dom vurmat för.

 21. O.T
  Såg att stjärndesignern Lars Wallin fått duktigt med smörj när han var på besök i Paris.

  Är ganska säker på att denna kändis står upp för allas lika… bla bla bla..

  • Vem är så jävla korkad att man besöker en stad där det är upplopp…. Jo en hjärnblåst svensk…. Men se kommunistglorian skyddar inte…

 22. Får polisen inte ägna sig åt polisarbete längre, är den förhindrad av ”politiska hänsyn” & tillåts inte lösa sina arbetsuppgifter pga detta?

 23. Dessa Horder av Utländska ”Barn” måste stoppas !
  Ett sätt vore att ta bort alla Bidrag för Familjen, och skicka hem dom till det Skitland dom kommer ifrån.

  • Vem ska göra det? Alla institutioner är extremt muslimvänliga, och det är inte någon ny företeelse… det är så sedan Mona Muslim fyllde Malmö med palestinier.

 24. Bodde i Varberg under ungdomsåren. En idyllisk och härlig sommarstad. Det var då det…”Det har bara blivit så här” hör man ibland. Nej, det har det inte. Några har gjort det så här. Och borde bestraffas.

 25. Glöm inte, 82% röstade för detta. SD är det farligaste som finns, sa någon systemkollaps, det är det värt säger sjuklövern bara SD inte får något politiskt inflytande. Bäst att skratta åt eländet.

 26. Min fru med våra småttingar 6mån i vagn samt tre år blev stoppad av ett gäng blat*ar som vägrade släppa ut henne från vårat lokala lilla köpcenter(sigma väsby)om hon inte betalade till dom.

 27. ’16-åringen träffades i ett ben och av två kulor i höften när han på söndagskvällen satt vid ett fönsterbord på en pizzeria vid Lundavägen i Malmö.

  I lokalen fanns barnfamiljer bland annat ett två år gammalt barn.

  – Det fanns barn i lokalen, har Ewa-Gun Westford, presstalesperson vid Malmöpolisen tidigare bekräftat för Kvällsposten.

  Dagen efter, framåt kvällen, kom två män i bil till akutintagen på SUS. Flera källor uppger att männen ville komma in på sjukhuset för att komma åt 16-åringen.’

  Jorå, allt väl i Svea, alla vill jobba på akuten, supereftertraktat…

 28. Låt änglabarnen bada kallbadhus utan föregående bastu med vakter som låter dem gå upp när de har lovat bot och bättring…

 29. ”Jobbar hårt mot utvecklingen”… betyder det att poliserna är nere i Malmö och motar bort migranter som försöker ta sig in i Sverige?

 30. Ungdomsgänget får snart förstärkning, 70 000 är på väg! Då förslår inte en galleria i Varberg men lugn de är kreativa så det ska nog gå bra.

 31. Det nya globaliserade, av våra politiker rosade, samhället växer fram.
  Tack alla ni som ser till att Sverige utvecklas åt rätt håll. Ett särskilt tack till Föräderik Renfäll och Annie Lööf som påskyndat denna utveckling. TACK skall ni ha.

 32. Problemen går inte att lösa. Den far som försvarade sin familj mot den s.k. ”dödspatrullen”, förföljs av åklagaren. Svenskt rättsväsende verkar stå på de kriminellas sida.

  När sonen i familjen blev utpressad av ett kriminellt gäng med kopplingar till Dödspatrullen fick farsan gripa in. När de försökte tränga in i hemmet slutade det med att två av de kriminella fick plockas upp av ambulans med skottskador. Fadern friades i tingsrätten, men åklagaren har överklagat domen
  https://nyheteridag.se/plus/beskyddande-familjefader-satte-tva-kulor-i-det-kriminella-ganget-och-friades/

 33. En tanke slog mig.
  Om dom nu satt upp kameror så borde det väl vara lättare att hitta förövarna.
  Men så verkar ju inte vara fallet.
  Så då undrar jag hur det kommer att fungera om dom sätter upp kameraövervakning överallt som i Storbritannien som det varit tal om. Lär ju inte hjälpa överhuvudtaget när polisen står handfallna och när vårat rättssystem inte fungerar som det ska.

   • Det är inte helt fel att det där järngänget får skulden för Sveriges fall, när lågkonjunktur och räntehöjningar slår till.

    Svenskarna tror på snacket om att ladorna är fulla.

   • Effekterna av Sveriges jättelika privata upplåning går inte att lösa på politisk väg. Det är bra att SD inte exponerar sig i dessa tider.

    • SD har klargjort var man står,och kan luta sig tillbaka och från första parkett betrakta spektaklet! SVT och MSM släpper inte in dem!

  • Allt är uppgjort på förhand! MEN man måste spela spelet och ge intryck av,att det är ”svåra förhandlingar”! De stora förlorarna är de väljare som gick på lögnerna!

  • ”Totalt antal inkomna ansökningar: 11 660
   Bifall: 3406
   Avslag: 1879
   Statistiken uppdaterades 27 november”
   Det skulle ju vara 9000? Varifrån kommer de övriga?

 34. Min fru med våra småttingar 6mån i vagn samt tre år blev stoppad av ett
  gäng berikare som vägrade släppa ut henne från vårat lokala lilla
  köpcenter(sigma väsby)om hon inte betalade till dom.P.S hur i helv*te kunde den här kommentaren bli raderad???????

 35. Massinvandringens konsekvenser,
  Så är är det på många håll i Sverige idag.Och värre och värre blir det .
  Detta är bara en försiktig början på den katastrof som hotar Sverige.Ny Demokrati försökte att stoppa massinvandringen 1991-93 men blev systematiskt utmobbade ur Sveriges Riksdag.Orsaken var Sveriges vänstervridna journalistkår som uppfostrats i sann socialistisk anda vid våra sk Journalisthörskolor.Sveriges journalister försökte äve att stoppa SD genom systematiska nidskriverier.Före valet 2009 gick jag igenom över 200 inlägg på Text TV( dvs STV) och av dessa var samtliga negativa!Sedan har nedsvärtandet fortsatt personer som ex vis den prisbelönade journalisten Baas skrev häromdagen återigen ett sådant inlägg i Expressen.

  • Ny Demokrati hade 6 punkter som hade med invandring att göra. Det ansågs av etablissemanget vara fruktansvärt rasistiska åsikter. Men några år senare föreslog S 4 av dessa punkter, och då hette det att de var de ansvarstagande. Kommer tyvärr inte ihåg vad och internet fanns inte mycket på den tiden.

 36. SD fick dryga 12 % i kommunvalet och 16 % i riksdagsvalet i Varbergs kommun.
  Man kan väl se det som att varbergsborna nu äntligen får vad de betalat för!

 37. Kan inte Annie, Janne och Steffe åka ner och ta tag i problemet istället för att låtsas som de gör någon som helst nytta i regeringskansliet.

 38. plankat : ”””Har vinet blivit dyrare? Har du fortfarande råd med Netflix så att du ännu kan se några verklighetsdövande amerikanska serier? Eller har du till och med fått avstå en pizza eller två i år? …
  Så beskrivs ”systemkollapsen” av (enligt sig själva) stora statsmän, journalistiska tänkare och skojiga komiker som inte ens verkar kunna multiplikationstabellen ordentligt. Mängdläran verkar inte heller riktigt ha fastnat. Hade den gjort det, hade kanske till och med dessa personer förstått att en mycket stor mängd invandrare i rask takt glupar i sig en välfärd hoparbetad av en mycket liten mängd svenskar.

  EN SYSTEMKOLAPS … är inte riktigt samma sak som Big Bang. Systemkollapsen kommer tassande som en tjuv i PK-mörkret, förklädd till ”alla likas värde”. Annars kallas det revolution. Eller att Trump blir demokratiskt vald till USA:s president av amerikaner. …Sveriges systemkollaps märker du kanske först när du och din familj blir misshandlade, rånade och bakbundna i ert eget hem – men brottet klaras aldrig upp eftersom de polisiära resurserna behövs för att reda upp systemkollapsens mångtaliga gängmord. De psykiska sviterna får ni själva bearbeta bäst ni kan. …Sveriges systemkollaps märker du kanske först när ditt hus brinner och du ringer 112 för att få hjälp – men ingen kommer i tid innan huset är nerbrunnet – för det fanns ingen tillgänglig poliseskort till brandkåren och tidigare upprepad stenkastning har gjort ditt bostadsområde till en no-go-zon. Eller så har alla deltidsbrandkårer i närheten redan lagts ner. Eller när din man fått en hjärtattack – och du uppmanas på bruten svenska att i stället ringa 1177. ”Kanska han behova en pilla? ..”Sveriges systemkollaps kanske du även märker när du som rädd förstföderska tvingas åka till Finland, Norge eller Danmark för att föda – trots att du är svensk och betalar skatt i Sverige för att få svensk sjukvård. I värsta fall dör ditt barn i din mage under den långa resan.
  Eller så märker du av Sveriges systemkollaps när du hälsar på din multisjuka gammelfarmor på hemmet – och upptäcker att hon för det mesta bara får filmjölk till middag. Med lite kanel och socker ovanpå. Och att hon inte förstår ett dugg av vad en del av de anställda säger.
  Systemkollaps är det när din kommun köper upp hus och bostadsrätter för att inhysa nyinvandrade – medan de hemlösa svenskarna lämnas därhän. Bara i Malmö är uppemot 1000 barn hemlösa tillsammans med sina föräldrar. Och då handlar det om riktiga barn. Ni vet, de där kortvuxna människorna utan skägg och iPhones.Systemkollaps är det när svenska flickor inte längre kan besöka musikfestivaler, diskotek osv. eller ens gå hem utan att omringas av horder av unga afghanska ”barn” som våldför sig på alla deras kroppsöppningar. Systemkollaps är det när polisen varken lyckas förhindra detta eller gripa någon av förövarna.
  Systemkollaps är det när en sjättedel av Sveriges 15-åringar (som redan innehåller en hög andel invandrare) plötsligt består av afghaner i 20-30-årsåldern. En av dem var t o m 45 år gammal – han är nu dock dömd för våldtäkt på en 12-årig pojke på sitt HVB-hem.
  Systemkollaps är det när svenska do-gooders låtsas tro att 45-åriga afghaner är 15 år – för att de säger att de är 15 år (via skattebetald tolk och advokat).
  Systemkollaps är det när den svenska polisen tålmodigt uthärdar frekvent stenkastning från invandrarungdomsgäng utan att agera – och när de gång på gång inte ens lyckas gripa en enda av de hundratals invandrarungdomar som inför deras polisögon tänder fyr på bilar, sopcontainrar och skolor.
  Systemkollaps är det när du betalar MASSOR av skatt för att dina egna barn, din egen ålderdom, er gemensamma trygghet och välfärd ska kastas på soptippen och därtill bespottas som rasism, fascism, nazism.
  Systemkollaps är det när Sverige ger Afghanistan 600 miljoner i bidrag – men Afghanistan vägrar att i gengäld ta tillbaka sina egna afghanska medborgare. Men får sina bidragspengar ändå.
  Systemkollaps är det när massmedia simultant kastar av sig rollen som nyhetsförmedlare, och i stället med liv och lust går in för att vara uppfostrare, fördömdare och bödlar.
  Systemkollaps är det när något stackars hundratal soldater placeras på Gotland för att agera kanariefåglar och slaktlamm ifall någon skulle få för sig att vilja anfalla ön.
  Systemkollaps är det när allt som är svenskt ska bespottas, och när det inte längre är en självklarhet att svensk kultur och svenskhet och svenska traditioner ska råda i Sverige.
  EXAKT SÅ SER SYSTEMKOLLAPSEN UT.

  http://avpixlat.info/2016/12/30/systemkollaps/

  • Holy balls!! Det var ord och inga visor. Är det någon som längre tvivlar på vilka som skapar det segregerade samhälle som faller som ett korthus nu.
   Lekstugan och pajkastningen fortsätter i Stockholm medans våldet eskalerar,
   Tillsluter Annie och Janne till svetsarn så är det fulländat.

   • Art. skriven tidigare till Avpixlat av någ. insändare … har sparat den DÅ och i synerh. NU passar den bra till att avspegla verkligheten som vi alla svenskar befinner sig i …
    Visa den för DINA närmaste i familjen, SPRID !

  • Det enda jag inte förstår är hur Trumps val skulle vara ett tecken på systemkollaps??! Eller misstolkar jag texten? Ibland blir man chokad över hur annars smarta svenskar blivit helt hjärntvättade angående Trump.

 39. ”Hos den lokala polisen säger man sig vara medveten om problemen och uppger att man jobbar hårt mot utvecklingen.
  Det stämmer väldigt bra för den har eskalerat,den utvecklingar har ju polisen själva sett till.

 40. Allas lika värde försvinner när det slår mot den egna plånboken. Det var meningen att SD-sympatisörer skulle mista jobbet, inte att VI skulle drabbas.

 41. Var är polisens skåpvagn med kaffe och halalkorv? Skulle den inte stå utanför centrumet, så att de unga männen kunde få ladda upp lite mellan vandaliseringarna? Eller var det bara i Göteborg? Dags för polisen i Varberg att lära av storstaden.

 42. Så här ser det ut på många håll i landet! Polisen vågar sig inte till köpcentra och gallerior när de ska stänga!!!! Personalen hotas och möts med stenkastning när de ska hem!

   • – Och skjuta handikappade som inte ens har gåvan att kunna göra sig förstådda, den makalösa svärmen av kulor in på ett välbesökt gym ”tidigare”; ”sicke´ fölk”!

  • Snälla, kan ni inte sluta kalla dessa uniformerade socialarbetare för poliser? Det kan finnas riktiga poliser i andra länder som läser det och dom blir förnärmade, med all rätt.

   • Polisen gör inte sitt jobb, det vet vi. Frågan är vad som hindrar dem? Politik och lagar!? Vilket fall måste saken lösas, innan vi tänker på fler poliser…..som inte gör något!

 43. Varbergs lokalpolitiker kan enkelt med lock o pock få dem in i en buss och köra dem till Södermalm och släppa av dem där.

 44. Flathetens flathet. När tar det slut? Sätt ned foten och säg ifrån, det enda språk de förstår. Det kommer att bli en nödvändighet inom en snar framtid. Vet att det inte är lätt att gå emot godhetsknarkarna, en dålig polis och syltryggarna inom politiken. Organisera er! Eller bend over! Finns inget alternativ.

 45. Det var i Varberg polisen sköt ihjäl en person som sprang omkring med kniv och som knivhuggit ihjäl en äldre kvinna bl a. När mannen sprang mot poliserna med dragen kniv sköts han. Åklagaren Perklev, som nu är RÅ väckte åtal mot polisen som visserligen frikändes men han och hela kåren mådde dåligt länge, Nu törs de väl knappast ta i mot buset!

 46. Detta är numera ett dagligt problem i hela landet.
  Men gallerierna har snart gjort sitt, då internet konkurrerar ut dem.
  Även stormarknader drabbas .

  Men svenska folket trivs…

 47. Bor strax utanför Varberg för här är lugnt beroende på att bostäderna är få och dyra. Tyvärr har sosseregeringen tvingat på också det borgerliga Varberg Annie Lööfs ensamkommande. Men det är en väldig skillnad mot min förra stad dä ffa somalierna blev fler och fler trots att staden försökte bromsa.

 48. ” polisen säger man sig vara medveten om problemen och uppger att man jobbar hårt mot utvecklingen”

  Det kan väl knappast ge resultat om de jobbar från sina tjänste- och fikarum? Känner de till var Galleria Trädgården ligger eftersom de inte hittar dit?

  • De har säkerligen fullt upp med att – vilket det har rapporterats om ett flertal gånger de sista åren – fördela beslagtaget och inlämnat gods samt, då långhelgerna randas, all alkohol emellan sig…

 49. Kalla in Fredrik Rheinfeldt, Mona Sahlin och Ylva Johansson, assisterade av Annie Lööf och Majoren. Så får dom patrullera gatorna i Varberg och jaga buset. Vilken samling grötmyndiga ordbajsare !

 50. Ungdomsgäng trakasserar och vandaliserar i galleria – skrämmer bort kunder
  Tålamod gott folk , det är lite utmaningar innan det blir lite bättre.
  Och vi ska vara tacksamma för dom , ty de är våra pensions räddare.
  De tar hand om oss när vi blir gamla.
  DET NYA TRYGGA SVERIGE 7-KLÖVERN GETT ÅT OSS

  • De tar redan hand om våra gamla. Läste nyligen om en 96-årig kvinna som blev rånad och misshandlad i sitt eget hem.

 51. Allt som egentligen behövs är att det statueras ett antal riktigt tydliga exempel.
  Tyvärr så är undfallenheten total så det eskalerar istället.

 52. Förr kund man åka till biblioteket på söndagen och läsa en tidning eller två i lugn och ro.
  Skulle aldrig falla mej in nuförtiden.
  Riskerna är för stora.

 53. ”Hos den lokala polisen säger man sig vara medveten om problemen och uppger att man jobbar hårt mot utvecklingen.”

  Är det på det gamla vanliga sättet att försöka uppmana media att inte skriva om det?…

  • Yep . . Man jobbar hårt mot utvecklingen och ugnen går varm hos Kling & Klang när det knådas bakas bullar för brinnande livet & blandas saft för fulla muggar och där kommunal mupparna hoppar in och hjälper till . . . X( .

 54. I Koranen Sura 5:33 ingår även korsfästelse som en form av straff.
  Det är helt säkert ett hemskt straff att drabbas av.
  I Sverige har vi istället saft och bullar, det känns ju tryggt.

  • Om det är någon gång som lagens långa arm når tillräckligt långt så skulle det vara om en svensk ville försvara de egna eller den egna borgen gentemot attack från den nya adeln.
   Om det tror jag att vi kan vara överens.

 55. Ja att vara affärsidkare är nog inget framtidsyrke i Sverige;
  rån, gäng som skrämmer bort kunderna, utpressar/beskyddarverksamhet mm mm…

  Å andra sidan, finns det något framtidsyrke i Sverige över huvud taget (och som inte inbegriper mångkriminalitet)?

  • Och minkarna själva öppnade grinden för att gå ut, och detta exakt samtidigt som dessa jävla aktivister befann sig på platsen. Heder åt de resoluta minkfarmarna som ändå gör något.
   Att tro att ordningsmakten ska försöka skipa rättvisa mot aktivisterna är bara en dröm.

 56. ”Hos den lokala polisen säger man sig vara medveten om problemen och uppger att man jobbar hårt mot utvecklingen”
  Hahaha javisst! Eller hur? 🙂 Dom får för helvete inte kröka ett krullhår på muslimernas krullskallar.

 57. Finnes endast en kategori i Sverige som bär skuld och ansvar för landets helvetiska sits och de stavas POLITIKER-GARDET!!!

  • Dessa politiker , journalister och PK kändisar kommer att få svara för samhällsutvecklingen – livet ut.

   Jakten På Shyffert och Betnér är ingenting mot hur det kommer bli sen..

   • Jaa du! När jag i förra veckan fick det tvivelaktiga nöjet att se och höra ”en orm” i Opinion, en orm som från gatans kravaller nu adlats till politisk företrädare för V
    I Malmö kommunfullmäktige! Namnet? Showan Shattak!

  • Men journalisterna, politikern och det fina folket i Varberg handlar ändå inte på Gallerian så de har varken sett eller hört att det varit stökigt där. Mao ”fake news”

 58. Polisen uppger att man jobbar hårt mot utvecklingen.
  Det är som att en vegan skulle påstå att de jobbar hårt för att folk
  skall fortsätta äta kött.

 59. Dysfunktionella Mena män i ett trevligt och civiliserat Sverige.

  Nu kommer konsekvenserna.

 60. Skäggbarn som är djupt besvikna och avundsjuka på Sverige och Svenskarna. Gör som Danmark-placera dem på ett ungdomshem i Litauen.

 61. Det måste löna sej att vara polis, inte bara i lön men också kunna se resultatet av sitt arbete, det kan ju inte vara så inspirerande för en polis att sätta fast en knarkförsäljare, när inget händer, nästa dag polisen åker gförbi så står han där igen, vem kan vara inspirerad av ett sådant arbete, tänk dej en byggare, när han kommer till jobbet nästa dag så är föregående dags arbete förstört.
  Se till att polisens arbete lönar sej!

 62. Dessa respektlösa ”ungdomsgäng” skrämmer bort kunder mer än ett kärnkraftsutsläpp.

  82% arna borde tvingas handla där varje kväll.

  • Om tillräckligt många och tillräckligt resoluta människor ginge dit samtidigt så vore det nog inte så svårt att fysiskt bestraffa snorungarna på lämpligt sätt.

  • Förmodligen är dom perversa och gillar att bli våldtagna och rånade.

   86,67 % har röstat för detta, alltså på Sjupartiet.

 63. Vafalls…finns det problem med mångkultur…?

  Vem trodde det…?

  Ja, inte dom som röstade i Varberg, i varje fall.

  Galleria Trädgården ligger strax söder om järnvägsstationen i Varberg.

  Detta innebär att den tillhör valkrets Varberg centrum söder.

  Låt oss kolla hur denna valkrets röstade:

  *trumvirvel*… skritch, skratch…

  SD 13,33 %…

  Alltså långt under riksgenomsnittet för SD, 17,53 %.

  Och även långt under genomsnittet för Varbergs kommun, och Hallands län – 16,13 % respektive 18,62 %.

  Dom här VILL alltså ha mångkultur: 86,67 % har röstat för mångkultur och massinvandring.

  Och ni HAR fått mångkultur, precis som ni har röstat för.

  Så håll käften.

  • Helt rätt resonerat.

   Det är bara att ta massinvandringspartierna (oftast rödgröna + de döda alllanspartierna) minus SD, bland partierna som haft reell chans till mandat, så får man fram sannolikheten för att ”dumsvenskarna” själv har sett till så att de hittagna etnocentristernas/rasisternas och vandalernas sabotage är självförvållat.

   100-13.33%, dvs 86,67 % har själva valt detta he*te. Och de har också valt att få sina döttrar våldtagna, sina söner rånade och misshandlade; ja de är t o m i högsta grad ansvariga för att förnuftiga SD-väljare (inkl. deras barn) blir angripna på motsvariga sätt.

 64. Varberg har röstat för Mångkultur.

  Varberg har fått Mångkultur.

  Ni fick ju som ni ville och röstade för. Så håll käften.

 65. Lätt att sitta i Riksdagen och vara humanitär Stormakt, med en månadslön på 67 000:- pensionförmåner vanligt folk bara kan drömma om. Egna säkerhetsvakter. Samt troligen boende i en multikultefri miljö. Våra politiker lever i en egen underbar bubbla.

 66. De är väl integrerade, inte i Sverige , utan i det nya mångkulturella samhället. Det samhälle en normal person inte vill ha något att göra med.
  Är det sådana människor? som är globalistoligarkernas förtrupper?
  Är de möjligen inte i behov av en viss typ vaccination?

 67. Vad Sverige inte behöver är SDs 7000 ytterligare HBTQ certifierade poliser. Signalpolitik utan verkan är meningslöst.

 68. Hej Samnytt.
  Vi väntar alla på listan med företager som inte ville ha med SD att göra. Snart kulminerar julhandeln, och det vore ju synd att belasta dem med våra pengar.

 69. Mycket kritik mot polisen. Nästa kraftfulla insats blir säkert att kräva förbud mot vissa aktörer på nätet. DDR-drömmen lever fortfarande bland vissa ”polischefer”. Uppvaknandet lär bli omskakande.

 70. Hur Röstar Ni i Varberg ?
  Tillhör Ni Mobbarna , som Mobbar Svenskar , som har RUTTNAT på UTLÄNNINGAR som beter sig som grisar ?
  Mobbar ni SD väljare ?
  Dåså !
  Stå ert val , och njut av Mångfalden.

 71. ” nyligen renoverades installerades fler kameror och fler väktare anlitades, något som inte hjälpt situationen nämnvärt.” Tips från mig blir att koppla in kamerorna o anställa väktare som har mer än ledsyn därmed kanske men kan fånga in ligisterna o skicka dom dit där dom hör hemma. Detta är faktiskt inte svårt att komma till rätta med om man vill.

 72. Visst, säkert arbetar svenska poliser hårt, men jag tror inte att ovanstående snutar är riktigt ärliga, med vad de jobbar mot. De ingår ju som en del i maktapparaten i Sverige, där alla arbetar hårt på att förstöra landet.

  Genus-’vetenskapen’ – som i ett slag har jagat all logik och allt faktasökande på flykten på våra högskolor och universitet – ägnar man sig åt inom polisen med kraft och frenesi. HBTQ-fjoll är ytterligare ett prioriterat område för poliserna, där man dock har blivit omsprungna av överbefälhavare Bydéns patetiska soldater.

  Sedan har vi ju förstås prickskytte-övningarna på utvecklingsstörda. Uppenbarligen är behovet av skjutträning stort i kåren, eftersom man bara registrerades för 4 träffar av 25 avfyrade skott. Men hjältarna kan ju hävda till sitt försvar att åtminstone ett skott i ryggen var dödande.

  Om det har samband med skjutträning på obeväpnade civila svenskar låter jag vara osagt, men polisens kvotering av utlänningar till kåren är ju också något som man lägger ned mycken möda på. För att inte tala om hur intensivt man jagar invandringskritiker. Som sagt, visst arbetar svenska poliser hårt…

 73. Eländet kryper uppåt , Norrut !
  Malmö-Lund-Landskrona-Helsingborg-Halmstad-Varberg.
  Och enda upp till Sop-tippen ; GÖTEBORG .

LÄMNA ETT SVAR