Fredrick-Federley-2
Inrikes

Uppgifter: Federley träffar ny barnvåldtäktsman

Publicerad 12/20/2021
Annons

Ett år efter avslöjandet att Fredrick Federley levde i samborelation med en dömd barnvåldtäktsman kommer nu uppgifter att den tidigare EU-toppen träffar ytterligare en dömd pedofil. Det är sajten Stoppa Pressarna som skriver att en dömd barnvåldtäktsman har haft sin bil parkerad över natten hemma hos centerpartisten.

Samnytt har vid flera tillfällen uppmärksammat turerna kring 43-årige Fredrick Federleys parrelation med en dömd barnvåldtäktsman i Björbo i Dalarna. Federley – som hade börjat träffa pedofilen nära inpå att mannen frigavs från ett längre fängelsestraff – förnekade att han haft kännedom om brotten. Men trots att Federley sade sig ha tagit avstånd från pedofilen framkom uppgifter om att paret fortsatte att träffas.

LÄS ÄVEN: Federley fortsätter träffa barnvåldtäktsmannen

På måndagen publicerade Stoppa Pressarna uppgiften att Federley nu träffar ytterligare en pedofil. Personen ska ha tillbringat natten mellan fredag 17 december och lördag 18 december hemma hos Federley i Dala-Floda, vilket uppmärksammats efter att pedofilens Volvo stått parkerad utanför Federleys hem.

Pedofilen är enligt sajten 43 år gammal och har arbetat som en lärare i Mellansverige. Han är dömd för två fall av våldtäkt mot barn, två fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, ett fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering, tre fall av grovt barnpornografibrott och ett fall av sexuellt ofredande.

Stoppa Pressarna skriver att våldtäkterna har skett i mannens bostad och även hemma hos barnets föräldrar. Vidare framgår det att delar av övergreppen har filmats och spridits till andra personer.

Pedofilen dömdes till fängelse i fem år och uppges nyligen ha lämnat fängelset. Stoppa Pressarna skriver att de har varit i kontakt med flera olika personer i trakten som bekräftar att man sett pedofilens bil utanför Federleys hem. Det är oklart vilken relation Federley har till pedofilen.

LÄS ÄVEN: Efter pedofilhärvan – nu säljer Federley gården och blir präst

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
867Ryska civila evakueras undan ukrainska attacker i Belgorod
Annons