kissade-pa-glass-feature

Facebook

Inrikes

Urinerar i glassbox under ”cruising” i Kungälv – ”Det värsta jag har varit med om”

Publicerad 5/22/2023
Annons

Videoklipp som sprids i sociala medier visar hur ett par unga män bland annat urinerar i en glassbox inne på en restaurang under en så kallad cruising i Kungälv i helgen. Dennis Fjellet, ägare av restaurangen, berättar för lokaltidningen Kungälvsposten om händelsen.
– Jag har haft grillen i sju år, det här är det värsta jag har varit med om, säger han.

Det är under lördagen som den årliga cruisingen hålls i Kungälv, med bilar från främst 50- och 60-talen. Tillställningen lockar deltagare från hela landet.

En av de näringsidkare som ställer upp och servar alla tillströmmande gäster är Dennis Fjellet, som driver Vikingagrillen utanför samhället.

Kissar i glassbox

Men det är inte alla gäster som kan uppföra sig som folk. Ett par unga män ställer sig bland annat och kissar i en glassbox inne på Vikingagrillen. Några filmar alltihop, och sprider videoklippen på internet.

– Jag har haft grillen i sju år, det här är det värsta jag har varit med om, säger ägaren Dennis Fjellet till Kungälvsposten.


Videoklippen får stor spridning i sociala medier, och det är många som är upprörs över hur männen uppför sig.

Från Bredaryd

Det är i synnerhet en 21-årig man som pekas ut för att ha urinerat i glassboxen. Mannen har åkt till cruisingen tillsammans med ett sällskap från Bredaryd i Småland.

Det är 30-årige Kim Knutsson som äger bilen som de två männen åker i. När Samnytt pratar med honom betonar han att han inte var med inne på Vikingagrillen.

Dennis Fjellet och Kim Knutsson. Foto: Privat

– De betedde sig illa. Man kan inte hålla på så, säger Kim Knutsson till Samnytt.

Sprids på nätet

Bilder på Kim Knutssons bil har, tillsammans med hans namn, efter händelsen spridits i sociala medier. Och han har blivit uppringd av Dennis Fjellet.

– Han ville att jag skulle kontakta dem som varit med i min bil. De som hade gjort det. Och att de skulle ringa upp honom, berättar han.

Kim Knutsson tror att en av männen ringt ägaren, men vet inget om vad som har sagts.

– Jag vill inte säga så mycket heller. De var bara med i min bil. Jag var inte inblandad överhuvudtaget, betonar han.

Hoppas de reder ut det

Knutsson påpekar flera gånger att han inte hade något med händelserna på Vikingagrillen att göra. Samtidigt säger han att han förstår att hans namn och bilder på hans bil sprids i sociala medier, och att det kanske fört något gott med sig trots allt.

– Det var bra att Dennis kunde nå mig, och om det löser sig genom att han pratar med dem som gjort det, säger han.

Han säger att han först senare under natten själv fick vetskap om vad männen som åkt med i hans bil haft för sig.

– Vi är bekanta. De brukar inte alltid åka med, men de har åkt med ibland och det har inte varit några problem då, säger Kim Knutsson.

Samnytt har även sökt Dennis Fjellet och den 21-årige mannen.

Mattias Albinsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
754Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons