Utvisningsdömd fortsätter förstöra vid terrormördade Ebbas grav – spottade på pappan

Delningar

Sedan sommaren har det rapporterats att en invandrare systematiskt skändar 11-åriga terroroffret Ebba Åkerlunds grav i Stockholm. Trots åtal tillåts gravskändaren att vara på platsen och vandaliseringen bara fortsätter varje vecka, berättar Ebbas pappa. Under tisdagskvällen var han återigen där.

LÄS MER: Utvisningsdömd har skändat terrormördade Ebbas grav 30 gånger – pappan kritisk  

Skadegörelsen vid gravplatsen fortsätter enligt ett mönster som har pågått i ett halvårs tid, enligt Ebbas pappa Stefan.

En 59-årig hemlös och utvisningsdömd man från Polen står åtalad för två fall av brott mot griftefriden vid Adolf Fredriks kyrkogård i Stockholm, ett brott som kan ge böter eller fängelse i upp till två år.

11-åriga Ebba Åkerlund var en av dem som i terrordådet i april förra året på Drottninggatan i Stockholm brutalt mördades av den illegale invandraren Rakhmat Akilov.

För tre månader sedan tog Ebbas pappa Stefan på egen hand fast den misstänkte gravskändaren. Trots tidigare utvisningsbeslut och åtal släpptes mannen fri i väntan på rättegång.

LÄS MER: Trots åtal fortsätter den utvisningsdömde att förstöra terrormördade Ebbas grav

Senast under tisdagskvällen var mannen återigen vid Ebbas grav. Pappan beskriver i ett inlägg på Facebook hur mannen var ”extremt hotfull” och spottade på honom. Därefter lämnade mannen kyrkogården och pappan följde efter honom i 15 minuter samtidigt som han ringde polisen. Någon polis kom aldrig till platsen.

Tack så j-vla mycket, P**tr, för att du spottade ner mina kläder ikväll! Detta blir bara sjukare och sjukare. När jag…

Posted by Stefan Ebbas Pappa on Tuesday, December 11, 2018

Gravskändaren: ”Inte förbjudet”
Den åtalade mannen berättar i polisförhör att han brukar besöka Ebbas grav i princip dagligen, eftersom ”det inte är förbjudet att besöka graven”. Samtidigt lovade mannen i förhöret att hålla sig borta i fortsättningen.

Hotat kyrkans personal
I polisens utredning mot gravskändaren framkommer uppgifter om att mannen tidigare har blivit konfronterad av besökare i samband med skadegörelse av gravplatser vid Adolf Fredriks kyrkogård. Han har då blivit ”aggressiv” och ”skrikit någonting på ett utländskt språk”.

Vid tidigare skadegörelse har mannen även blivit konfronterad av en trädgårdsmästare som arbetar vid kyrkogården. Då har mannen ”gormat på ett utländskt språk” och när trädgårdsmästaren försöker avvisa honom fysiskt ”drar mannen upp en kniv”.

LÄS MER: Ebbas pappa: Huvudlös asyl- och migrationspolitik bär ansvaret för Ebbas död

Rättegång
Den 8 mars 2019 kommer rättegång att hållas i ärendet. Ebbas pappa yrkar på 310 000 kronor i ersättning av mannen för kränkning och bevakning av gravplatsen.

Ebbas pappa uttrycker sin frustration i väntan på rättegången, ”Blir så trött på detta! Det tar aldrig slut. Skall han hålla på så här ända fram till rättegången i mars?”.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

461 KOMMENTARER

 1. Alla kriminella vet att i Sverige förutom ”det är förbjudet att vara kriminell” finns ingenting som kan stoppa kriminell verksamhet.

 2. Tydligen så att även Samnytt väljer att skydda mannen genom att pixla ansiktet?!?!
  Och så var det väl själva fan om det inte skulle finnas vuxna karlar i detta område som kan ta hand om frågan på lämpligt sätt???? Har fan lust att resa dit några dar.

 3. Hot mot rättssamhället. Polis, åklagare och domstolsväsen skulle prioriterat detta. Personen skulle sitta inom lås och bom tills dom utkunnas.

  • Polisen lika handlingsförlamad som talmannens förmåga att utlysa extraval. Båda delarna är ett stort hot mot samhället.
   Ett extraval är den gordiska knuten men vi har ingen med stake nog att hugga av den. Talmannen daltar med hönsen i 7-klövern.

    • Han kan påskynda processen på flera sätt. Alliansen har dessutom på ett exempellöst sätt genom sitt väljarförakt orsakat att vi fått en kommunist som 2-e vice talman.

     • Ja han skulle ju kunna ta jimmie åkesson till statsministeromröstning fyra gånger på rad, eller de återstående två gångerna, men då hamnar han väl i dålig dager själv.
      Jag tycker han sköter talmansuppdraget på ett korrekt sätt, med en liten brasklapp på varför inte SD beretts möjlighet att sondera terrängen, men det kommer kanske.

     • Jag tror inte det. Tänk så olika man kan anses vara korrekt. Jag tycker att killen är rena drömmen för en byråkrat. De lösningar som återstår är inte vad landet behöver. Väljarna är nog tillräckligt arga och missbelåtna med de sju partier som har försatt oss i vår nuvarande prekära situation att ett extraval mycket väl kan förändra förutsättningarna till att få till en handlingskraftig regering.

 4. Mannen verkar vara psykiskt sjuk och kan därför omhändertagas omedelbart.

  Sedan kan han dömas i mars och utvisas på livstid.

  Det är ju fan att inte samhället kan skydda sina medborgare.

  Vad fan får vi för de skyhöga skatterna?

 5. Borde inte SÄPO agera på detta ?

  Han utgör en säkerhetsrisk .

  Helt klart en potentiell terrorist..

 6. I ett fungerande Sverige hade Polisen fört förövaren till sjukvården
  för diagnos, därefter hade en läkare ( enligt lag ) skrivit intyg om
  vårdbehov, samt personen vårdats enl LTO.

 7. Det väl deportera kräket, han har ingen band till Sverige, han är dessutom kriminell därav sakna han allt människovärde.

 8. Jag lider verkligen med pappan. En fruktansvärd mardröm han lever i. Först dödas dottern av en muslimsk terrorist, sen vandaliseras graven av en galen migrant, som egentligen skulle utvisas. Och på det, polisen vill inte hjälpa pappan så att hans dotter får vila i frid. Och den galningen har dessutom hotat andra med kniv…

  Men, varför blir jag inte förvånad? Det är ju Sverige. Landet där man motarbetar de hederliga, de infödda svenskar som försöker bygga upp detta land. Här ska man skydda gärningsmännen. Här ska man i smyg, avkriminalisera brott. Bedrägerier? Inga problem. Våldtäkt? Vi skyller på att det är så många, så vi hinner inte utreda. Vandalisera gravar? Men snälla, stör oss inte med sådana bagateller.

  Om någon då åker fast, mja, då ska man vara ”snäll”. Lite ”förhör”, ett par koppar kaffe och bullar, sen frisläpps den kriminelle, ”i väntan på rättegång”. Så som exempelvis den dieseltjuv som flydde hem igen, och de åtalade istället de som tog honom. Jupp, de var vita svenskar, det var inte tjuven. Eller då denna polack, som hotat personal, vandaliserat en grav, spottat på dotterns pappa… Han är fri, i väntan på rättegång. Och där lär han snart bli frisläppt igen. På sin höjd att han utvisas. Men med våra gränser, är han snart tillbaka. För att ”roa sig” med nya vandaliseringar…

  Vi som läser här, vi skulle kunna fylla på listan med hur mycket som helst. Men alltid samma sak. Det är ”så synd” om gärningsmännen. Deras handlingar är ”rop på hjälp”. De är ”traumatiserade”, medan de skrattar sig fördärvade bakom ryggen på oss. Och det på grund av menlösa politiker. Som är så menlösa, för att vi har röstat fram just dem. Så uppenbarligen vill vi ha det så. ELLER så kan vi kanske rösta lite annorlunda i nyvalet, som lär ske. Kanske gå från 1.1 miljoner till 1,3 miljoner..? Eller kanske till och med 1,5 miljoner.

  Jag vet inte. Men jag vet att vi bör börja valarbeta redan nu, få folk att börja inse och rösta därefter.

   • Ja, hans beteendemönster matchar inte den bild jag har av polacker. De är i regel ett skötsamt folk. Men oavsett varifrån han är, är han en fruktansvärd människa som helt saknar respekt för andras sorg.

    • Ja brist på respekt för människoliv också, han drog ju kniv mot kyrkvaktmästaren.
     Jag skrev ju fel i min förra kommentar, jag skrev muslim, det skulle ju stå islamist(=potentiell terrorist).

  • Pappan får inget stöd av samhället heller. Vi klara inte av bestraffa en utlänning som förstör gravar utan att de kriminella kräket skall ha en massa rättigheter. Det är bara kicka ut skiten, sedan få han processa ifrån polen om han vill stanna.,

   • Ja, jag har inte hört någon godtagbar ursäkt för att han är kvar i landet, då han har ett utvisningsbeslut. Han borde tagits in och skickats tillbaka, mycket tidigare. Och med allt vad han har gjort nu, definitivt blivit intagen för utvisning.

  • Kasta in handduken och låt våra grannländer sköta Sverige i alla fall under rehabiliteringen. Sverige är som ett höstlöv i storm.

   • Jag förstår vad du menar, men jag har en helt annan åsikt. Som jag ser det, det är vårt byk. Det är vi som skapat det, då är det även vi som ska ta itu med det. Dels för att stärka vår egna självkänsla, dels för att vi ska förstå vad vi har gjort. Vi ska inte komma lindrigt undan, för det vi har skapat.

     • Jag tror inte det är riktigt så mörkt… Snarare att de är rädda för vad andra ska tänka och tycka om dem…

      Vad de då inte har insett, att få har en egentlig åsikt så sett. Ja, några kommer att säga ”tack och adjö”. Men det roliga är, när väl de själva fått uppleva ”mångkultur”, brukar de komma tillbaka och vilja tips, råd, hjälp.

      Tills dess, vi kan gott stå upp utan dem. Folk som börjat vakna och inse, men är rädda för att förlora en massa ”vänner”, dem ska vi stötta. Tala om för dem att de klarar sig bättre utan dessa ”vänner”, som är mer av typen ”barlast” än ”vänner”. Det är vårt mål, vad vi måste göra.

  • Undrar om de vågar göra om valet för nu är de rädda för att SD kommer att öka vilket de säkert kommer att göra också och då blir det inte lika lätt att utesluta dem från allting men vi får hoppas att de tvingas till nyval för fyra år till med de nuvarande mupparna går bara inte.

   • Ja, de är nog ganska medvetna om att det troligtvis kommer att bli förändringar i valsiffrorna. Nu när väljarna har sett deras sanna agenda. De slår sig för bröstet och säger sig arbeta för Sverige, göra det bästa de kan för Sverige. Medan de i verkligheten bara arbetar för sig själva. Och många fler väljare har blivit medvetna om denna pinsamhet. Och det kommer att visa sig i röstresultatet, och det vet de.

    Men samtidigt, de vet att de inte kan mygla med reglerna hur mycket som helst, eller hur länge som helst. Visst, vi har myndigheter som väljer att strunta i sitt jobb, och det är en beräknad risk. De vet att enskilda medborgare inte kan göra mycket åt det, deras största fruktan är att sidor som Samhällsnytt får reda på det, och sprider informationen.

    Men att försöka mygla bort ett nyval, för de är rädda att förlora makten? Då lär de, förr eller senare, få ett uppror likt ”gula västarna”. För fler och fler har fått upp ögonen, och fler och fler har fått nog. Vi kommer att komma till en kritisk massa, där de inte kan göra något då.

    • Ja vänta bara när idiotavtalet med FN som de skrivit på börjar visa vilka konsekvenser det kommer att få med ett gangstersamhälle som sakta men säkert växer fram så kommer de som nu sover sött i sin sossekoma att vakna äntligen och inte ge dem en enda röst och de får finna sig i att SD tar över deras köttgrytor och de måste kamma sig och skaffa sig ett jobb.

     • Risken är väl istället att vi får en ny grupp att försörja. De lär vara duktiga på att börja tigga, gråta på beställning, krypa, gny, kräva och på andra sätt bluffa till sig pengar.

 9. Den svenska modellen med att vara så korrekt och enbart fjolla om problemen funkar ej.Pappan får helt enkelt ordna en kompis som hjälper han med problemet utan vittnen,och sen ge upp polis och annat larv i samhället.Annars så upphör aldrig problemet så länge svensken viker ner sej ständigt för att visa godhet,som många hånskrattar åt.

 10. Detta kan bara ske i landet där bilbrännare går fria medan pensionärer som i kommentarsfält uttryckt ovilja mot massinvandringen kläms åt i domstolar.

 11. Men ta honom på bar gärning och skicka ner fanskapet 2 meter under jord. Måste ju gå att lösa på en kyrkogård.

 12. En sån här person borde bara tas hand om av civila personer direkt. I andra länder som Ryssland hade han nog blivit slagen ned till en våt fläck.

  • Sverige är ett land där medborgarna lämnat över alla aspekter av sina liv till staten – och där staten dessutom straffar medborgarna om de försöker ordna någonting själva.

   • Staten låter som nåt heligt. Förstår inte statens appeal riktigt. Folk röstar som zombies för att behålla detta system.

 13. En skum polack som attackerar en person som sörjer sitt barn ? Måste vara
  en människohatande stenåldersmuslim denne skumme polack,och vore jag
  fadern till Ebba ja då vet jag vad jag skulle gjort. Att inte polisen kommer är nu
  ett normaltillstånd i landet,har själv erfarenhet av det. De kommer bara vid
  följande situationer: Vid s.k hatbrott,när mussar behöver uppbackning,när du
  kör för fort,kör utan lyse på din cykel,när tiggare behöver hjälp o.s.v
  Det ni gott folk är god och sann demokrati

 14. Som sagt , var är SÄPO.

  Är inte han en potentiell terrorist så är ingen det..

  VAKNA SÄPO !!

  • Löfven har givit dem order att göra julen säker för alla muslimer, riktigt hemsk och detta visar återigen att staten inte klarar sig uppgift att säkra svenskar mot kriminella, men detta är väl det nya sverige vi har att vänta oss.

   ”Refuges First” är väl löfven lööv ledord.

   Dax för medborgargarde, men då har vi väl polischefen sett till att ha en styrka på plats inom 5 min.

   • O ja. Vid medborgargarden så kommer 15 polis konvojer inom några minuter. SÄPO kallar hem anställda från semestern..

 15. Sverige är en fristad för hela världens lågt stående människor..

  När Svenskar inte ens kan skyddas eller fredas från icke-svenskar som inte ska vara här..

  Då är det åt helvete..!

  Om vi inte klarar det mest självklara i fredstid..

  Tänk er då när helvetet brakar löst i Sverige..

  För det kommer det att göra..

 16. Ingen fara , Ingen fara – detta är vad Svenska Globalistkyrkan och Wallenbergs samt Anni Lööf jobbar för. Och vad ca 80% av röstboskapen vill ha. Så kom inte å gnäll.

  • Alla dessa hemliga sällskap som tydligen inte är så hemliga för att vi inte ska känna till deras existens och deras planer tycks vara helt fokuserade vid tankar på Sveriges undergång. Så många, som med ett så tydligt mål och så stora resurser till sina förfoganden och som också arbetat under decennier med undergången och fortfarande finns vi kvar.

   Dessutom tycks dessa hemliga sällskap också arbeta med samma sak oberoende av varandra, som om det är en tävling bland dem i att förstöra Sverige.

   Tycker du inte att det låter alldeles för osannolikt för att vara sant?

 17. OT. När Sverige nu visat sitt mentala och intellektuella tillkortakommande i regeringsbildning mm, föreslår jag följande.
  1. Överlåt Försvaret, polisväsendet, sjukvården till Finland!
  2. Invandringsfrågor, jordbruk till Danmark!
  3. I övrigt alla ekonomiska frågor till vårt broderland Norge.

 18. Farliga personer får i väntan på straff röra sig fritt i samhället. Dömda kriminella får vänta i år på att få sitta av sitt straff på anställt då det saknas plats. De som sitter där vill väl inte släppa sina platser. Upphandla platser utomlands som andra länder gör och välj den som betalar lägst. Bulgarien ligger bra till med sina 50 kr per dag. En svensk plats kostar över 5000 kr per dag.

  • Vitryssland som har världen bästa kriminalvård kan vårda en brottsling för max 5:- dagen. Det behöver dyra gråterskor eller trerättersmiddagar åt det kriminella. Utan det räcker med en trång cell och 24 timmars isolering.

   • Svenska fängelsestraff är frihetsberövande åtgärder. Att ta någons frihet är en såpass allvarlig handling att det är ett brott i sig. Därför används det som straffmetod.

    Gamla sovjetiska kvarlevor som Vitryssland är inget att ta efter.

 19. Det var likadant med den dåren som körde ihjäl Ebba.Han hade utvisning ock rörde sej fritt i samhället. Är ni riktigt friska i huvet ni beslutsfattare?

 20. Var är alla ”goda” människor som är så duktiga på att göra handhjärtan i Stockholm?
  Ställ upp och hjälp pappan nu!

  • Men det går inte.. Pappan har gripit en kriminell, och vi få inte avhumanisera kriminella, dom är oxå människor. I Fablernas värld har även kriminella känslor , har inte 70 talet flum barnprograme lärt dej någonting? 🙂

   Vi stackars jävla som uppväxta med att se en påårökt gubbe som leker med dockor i en pannkakan, vi är förstörda för livet.

   • Men varför raljera om detta! PJ Viktors uppmaning är ju antagligen seriöst menad. Det är absolut ingen omöjligt att organisera ett stort uppbåd av personer som hjälper pappan att övervaka graven.

 21. Va fan är det för en pappa? Hade det varit jag och jag hade upptäckt någon vandalisera mitt barns grav hade han åkt på så mycket stryk att han hade behövt en egen grav. Straffet för ommöbleringen av ansikte och organ hade jag mer än gärna tagit.

 22. Tipsa polacken om Palmes grav istället!
  Det ger garanterat mera uppmärksamhet!
  ”Allas lika värde” kommer att yla sinnessjukt!

  • Palme grav vandalisera nog ganska regelbundet ändå. Alla MUF:are som gå hem på fyllan och villan har nog tömt blåsan på den graven ganska ofta.

   Men där har du sossarna som har en stor partikassa, därav drabba det ingen fattig. Är en stackars farsa som har fått sin dotter mördad av en ond muslimsk terrorist.

  • Hans liv är ju redan förstört. Vad har han att förlora? Några år på världens bekvämaste fängelser + en enorm tillfredsställelse över att ha gjort nåt för stackars Ebba. Valet är mycket enkelt!

 23. Ebbas pappa är redan hårt prövad i.o.m dotterns våldsamma död. Prövad blir han återigen av en hotfull gravskändare som skulle sitta inlåst, men kan röra sig fritt i samhället och återigen skända en liten flickas grav och hota pappan.

  Vårt samhälle är mycket sjukt…

 24. Men varför kastar de inte ut fanskapet?Han ska ju utvisas så vad väntar de på?På med spottluva och tvångströja och på med honom på ett plan till Polen så är problemet löst.

 25. Jag tycker vi skulle återinföra Beckomberga mentalsjukhus. Både till hjälp för patienter och samhället i stort.

 26. Ni som bor i Stockholm, hjälp pappan för tusan! Ska han behöva stå där själv och konfrontera gravskändaren? Dessvärre bor jag inte längre i huvudstaden, men hade jag fortfarande bott där så hade jag inte tvekat en sekund. Jag hade lagt allt jag hade för mina händer åt sidan och utan dröjsmål kontaktat pappan eller bara begett mig till graven.

  Kom igen nu alla godhjärtade stockholmare, visa lite medkänsla och civilkurage, bilda mur runt Ebbas grav men använd inget våld. Om ni blir attackerade av gravskändaren har ni rätt att gripa och kvarhålla honom. Ju fler ni desto säkrare blir er insats.

  Go – go – go NUUUU!

   • I anarkins Sverige tar var och en hand om sig själv och sina egna. Hade Ebba varit min dotter hade den enögde polacken inte existerat på jordens yta längre. Om jag sen hade – av misstag – kört över honom med bilen ett antal gånger eller råkat tappa en yxa i huvudet på honom, vet jag inte dock….

    • Dina drömmar om våld hjälper ingen. Dessutom så tror jag inte på vad du säger. Men på nätet kan man ju alltid påstå precis vad som helst.
     Nä, tror inte på dig!

   • Polackerna kan ju skicka en brandbil och hämta hem honom eller kanske en madrasserad ambulans. Det gick ju bra vid skogsbränderna i somras

 27. Resurserna är nu på upphällningen,så att rättsstaten inte fungerar.

  Muslimimporten sväljer alla resurser.

  Svenska folket har självmant röstat fram den prioriteringen.

  Var god tig och svälj!

 28. Sveriges myndigheter tillåter att terrormordet på Ebba fortsätter!

  Hur har vi kunnat utse och anlita sådana odugliga representanter och anställda i vårt land? Vi ser dagligen denna brist på kompetens och respekt

  • Med tanke på vilka ministrar som ansvarar för Sveriges styre.

   Är det förvånande att det inte sker fler uppseendeväckande brott.

   Inkompetens och korruption styr Sverige.

   När ska Svenne Banan vakna?

 29. Jag tycker vi (ni) kan sluta att raljera över samhällets och PK-människors oförmåga att visa medmänsklighet.

  Kan vi inte i stället verka för att det bildas ett uppbåd av personer med civilkurage som på plats hjälper pappan?

  Han är inte hjälpt av alla kommentarer om de brister i samhället vi alla redan känner till!

  • Bor tyvärr i soptippen Malmö. Men Stockholm är stort. Borde finnas gott om förnuftiga människor. T o m PK-folk måste väl bli illa berörda av den här historien….väl?

  • Ja,det är en sympatisk tanke att hjälpa mannen på plats.

   Men jag tror faktiskt att en opinion även kan pressa fram en hjälp till pappan.

   Så det ena utesluter inte det andra.

     • Har du läst ”satiren* i den här tråden. Blä! Nä, jag tror inte på denna s.k.satir 😉

     • Var en får tro vad den vill,men att censurera inlägg som du anser opassande,vill jag inte vara behjälplig med.

     • Nej nej, vantolka mig inte. Jag vill inte censurera någon… Jag försöker mana på i en riktning jag anser snabbast kan hjälpa pappan.
      Jag håller med många av de raljerande inläggen, men det smärtar mig att inte fler agerar för att faktiskt hjälpa pappan på plats. Fullt möjligt att göra.

      Låt oss i stället fokusera på vad du och jag verkar vara överens om – att en hjälp på plats vore bra!

     • Ja,vi kan vara överens om att yttrandefrihet är något bra och som ska värnas.

      Folk tycker olika och uttrycker sig olika.

      Och så ska det vara.

      Jag har inget emot ditt förslag om att stötta pappan på plats.

      Samtidigt tycker jag att alla ska komma till tals och uttrycka sin åsikt.

     • Jag hoppas du inser att jag trycker precis detsamma. Med tillägget att en debatt inkluderar rätten att kritisera andras inlägg. Det var faktisk bara det jag gjorde, så jag hoppas vi kan avrunda med en samsyn om detta ….?

 30. Har fanskapet frikort på kriminalliitet nu när gravskändning kan ge böter eller fängelse upp till två år.
  Hade vi bott i ett riktigt land så hade man skickad han till ett fängelse i t.ex Ryssland

 31. Tur att man ej verkställt utvisningen av detta så att detta kan fortsätta att berika vårt land med sina ”kärleksgärningar ”. Sådana som detta är värda all vår kärlek och beundran. Undras vad detta flytt ifrån då detta som tur var kom hit till oss och blev varmt välkomnad. Det är sådana som detta Sverige behöver.

 32. Svenska staten som är skyldiga till Ebbas död genom att inte utvisa Akilov har en moralisk skyldighet att skydda hennes grav.

  Men så sker inte i det här landet som behandlar hederliga svenskar som skit och som andra klassens medborgare medan muslimer behandlas som en ny överklass.

  Föreställ er att en svensk terrorist hade dödat en muslim och att muslimens grav ständigt hade skändades.
  Det hade blivit ett ramaskrin i media,
  stora dagliga reportage och politiker och polis hade blivit konfronterade av upprörda journalister.

  Men nu är det en hederlig svensk som är drabbad. Då får han tåla att bli behandlad sämre än en hund.

  Man gråter inombords över pappans situation och jag önskar att vi kunde ordna en insamling och skicka blommor och några fina ord till honom

 33. S¨ådana här förstår nog intet annat språk än REJÄLT med STRYK !!
  Min gamla ömma moder, tidigare lärare, uttryckte sig så om ”vanartiga”..

 34. Den som är så sjuk i huvudet så han vandaliserar en barngrav! torde väl vara farlig för allmänheten och inte få gå lös? Liksom att ens komma på tanken! En sådan individ har väl inga som helst spärrar?

  • Det är Polisen som brister i ansvar inget annat.
   Det är lika omöjligt att spöa en sjuk människa frisk
   oavsett om vederbörande brutit lårbenshalsen eller
   lider av psykisk sjukdom.
   I så fall är vi tillbaka i Socialismens experimentverkstad.

 35. Alla kommer med olika förslag varför inte ställa upp för pappan och visar han vad skåpet skall stå och att vi inte tolerera detta gå ihop och hjälp han ni som bor nära visa att ni verkligen bryrer.

 36. Skandalöst! Var ligger graven? Kanske det finns några svenska patrioter som kan hjälpa till med lite övervakning av denna till och från. Löfven och Reinfeldt som borde dömts för medhjälp till din diotters död ,borde stå vid hennes grav dygnet runt och vakta om de hade någon som helst moral och/eller etik.

  • Ja. Vart är Löfven?
   Han brukar ju skyndsamt rusa till när någon muslim råkat illa ut.
   Kanske han kan trösta mannen som nu kommer få svårt att härja vid Ebbas grav?

 37. Springa till Svensk MSM och gnälla samt kräva skadestånd hjälper föga, nej var en man och ta tag i problemet…det är din dotter det handlar om.

 38. Polisen utreder ej längre bedrägeribrott (om det inte är stora belopp), man klarar upp 3% av inbrotten, men man sätter dit pensionärer som på nätet klagar på tillståndet i landet. Varor och människor förs in och ut ur landet utan kontroll vilket lett till att vi har sprängämnen och automatvapen i överflöd nu. Inte ens detta offer för en terrorattack klarar man av att hjälpa mitt i hans stora sorg.
  Jag vet inte den exakta definitionen på ”failed state”, men vi borde vara nära nu.

 39. Det är nya tider.Polisen är inte det första alternativet som dyker upp när rättvisa ska skipas.Deras förmåga att upprätthålla lag och ordning är obefintlig.Det ska till andra alternativ numera.

 40. Det var ingen slump att man låste in psykiskt sjuka människor förr. Det var bland annat för att skydda allmänheten. Ebbas pappa bör rusta sig om han vill gå i närkamp med denna man. Han kan hitta på precis vad som helst. Borde låsas in och få vård.

 41. Tips, samla några vänner och utrusta alla med träpåkar och placera ut några som håller vakt
  Steg 2 gör processen kort, vid kyrkogårdar på kvällen finns det inga vittnen.

 42. Visa lite balls och kör iväg honom därifrån. Se till att budskapet går fram så att säga. Skriva facebookinlägg gör tyvärr ingen nytta.

 43. Han hotar med kniv då finns all anledning att göra processen kort mot honom.Han är här illegalt och bär kniv och polisen gör ingenting?

  • Enligt praxis – även domstolspraxis – har muslimer rätt att enligt sin kultur
   bära kniv varhelst de befinner sig. Troligen också i Riksdagshuset? , men
   säkerligen när de besöker de otrognas begravningsplatser, som de be-
   traktar som fientlig och farlig mark.

 44. Det är inte förbjudet besöka gravar. Det är helt OK att tosingar får röra sig fritt i samhället. Vi lever i en inkluderande kultur. Men vé och fasa den som slänger en fimp på marken….

 45. Om nu det rinner över för Ebbas pappa så kan ges sig på att polisen kommer att agera. Skillnad på folk och folk.

 46. Hur många gånger ska den svenska polisen bete sig som ett mycket dåligt skämt.
  Det måste bli ett slut på slappheten hos den svenska polisen.

 47. Han är ju hemlös. Det finns säkert en ledig plats där som han kan få bo i. Och det finns säkert folk som är villiga att hjälpa honom dit.

 48. Jag undrar varför pappan inte gör ngt åt det? För han har ju redan förlorat sitt älskade allt. Islam, klanbeteende kan du endast slå med samma metoder som de använder. Dock måste du som i filmen de omutbara ta med elpistol om de har kniv, makingevär om de harpistol och tar de en, tar du 10. Ett språk även den mestinbitna islamist skulle förstå.

 49. Helt sjukt!
  Det måste väl finnas någon i Stockholm som kan hjälpa Ebbas far pro bono, med att tala denna person till rätta?

 50. 1. Ta in honom.

  2. Sätt honom i förvar.

  3. Utvisa honom med eskort.

  Är det svenska rättssystemet fullständigt tandlöst eller vad är det frågan om ?

  • Polska staten borde väl ta hand om honom med tanke på alla bidrag man erhåller från EU eller ?
   – Das dumme Schwäden, kan behålla honom !

 51. Han hoppas säkert på att åka på storstryk så de religösa och batikhäxorna förbarmar sig över honom och demonstrerar till honom ett parlament uppehållstillstånd

  • Afs har uttryckligen sagt att de ska jaga politikerna för detta och åtala Reinfeldt och rensa upp, stänga ned myndigheter mm. Förblir väl en dröm men ändå skönt att nåt parti har hårdhandskar på.

 52. Den metrosexuella urbaniserade mannen är ett skämt.
  En pappa med ryggrad slår ihjäl skändaren på stället. Ett psykbryt efter denna historia är högst motiverat.

 53. Griftefriden ?? ????
  Den satanen skulle sättas i ap-bur
  och på en godsvagn destination ;
  hemlandet
  Plus alla (h) hans kompisar !

 54. Finns det någon som äter upp gröten i hans närhet som kan hjälpa till och ordna problemet när ingen ser på.Själv bor jag långt därifrån,men skulle gärna vakta graven och samtidigt roa mej med killen som förstör.

 55. Vad fattas de ansvariga beslutsfattare, polisen. Han skall ut härifrån
  Svenska folket har no driver, för annars hade vi aldrig hamnat i hell situation som vi har idag

 56. De fåtal länder som styrs av förnuftet måste skratta åt vårt land och folk som är så kor.. saknar lagar, har anarki

 57. Det är allvarliga fel i huvudet på karln, som skövlar en död flickas grav, med tanke på hon fick sätta livet till av terrordåd och sedan har karln mage kränka, vanära hennes grav utan att han skickas ut härifrån direkt.

 58. Skicka de poliser som
  ”stog o tittade på när Christer Pettersson ramlade och slog i backen så han dog”,
  att åka till graven och titta på polacken.

 59. Han verkar tydligen vara skräckinjagande med bara ett öga.
  Hade det varit min dotters grav så hade i alla fall inte han själv ha kunnat se sig i spegeln efter han hade ha mött mig.

 60. En sån jävla skit skulle man
  blåst av pungen på ,till att börja med !
  Varför hålla rättegång för en latrinhög!

 61. Finns det inga Stockholmare som är vuxna nog att bunta ihop denna människa och släpa in honom på närmsta polisstation?

  • Det skulle inte hjälpa ett dugg, han blir utsläppt efter en halvtimma.
   Anledningen till det är överbelastade häkten.
   Svergie översvämmas av krimnalitet, varenda gammal bunker skulle behövas tas i bruk för att inhysa kriminella, Eller hyra 10000 platser i sibirien.

 62. Jag hade slagit sönder vederbörande om det vore mitt barns grav. Svenskar måste våga stå upp när polisen inte bryr sig.

  • Det låter ju hemskt, men jag har fult förstående för en sådan reaktion.
   Vi borde skaffa ett polisväsende som agerar polis och inte så som dessa lata figurer agerar.

 63. Kan se rubriken framför mig. Polisen: nu när vi ser på det i efterhand är det klart att vi skulle agerat tidigare. Men det är alltid lätt att vara efterklok. (Då är vi antagligen framme i feb. månad med en katastrofal konsekvens)

 64. Om polisen inte kan ta hand om faanskapet , så blir det helt enlkelt den gamla hederliga lösningen som gäller. Om Ebbas pappa ber om hjälp här på nätet så vi får åka dit och spöa skiten ur faanskapet , rejält med spö hjälper alltid, och så mår vi alla bättre efteråt. Nöden har ingen lag då polisen inte får resurserna av det otäcka PK-patrasket.

 65. Nu förordar jag inte att nån ska ta död på nån men av nån anledning som kom jag att tänka på Raubtiers låt Skjut, gräv, tig.

 66. ”Det inte är förbjudet att besöka graven”. Nu handlar det inte om besōk utan gravskändning och hot.
  Om pappan skriver något invandrarkritiskt däremot riskerar han fängelse.
  Är mannen polsk zigenare eftersom polisen inte vågar ingripa?

  • på den suddiga bilden ser han ut som vanlig polack.. tyvärr…

   pappan borde skapa en facebook grupp o rikta sig till polacker som bor i s-holm.. o påtala det som att här har ni en som håller på så…

   i polen är gravskändig ngt som är hemsk.. o frivilliga polacker skulle säkert dyka upp för att göra upp en gång för alla.. .. MEN….
   det skulle ske om ebba var polsk…. men en sv. vet jag inte.. men det är värt att testa..

 67. Svenne! Fortsätt knyta näven i fickan medan landet ditt förfaller… En nation av feminiserade muppar får de politiker de förtjänar.

 68. Och… var har vi våra vuxna pojkar med ”mandom mod och morske män” som inte då och då kan promenera runt graven och lära fridstöraren hur men inte får bette sig?

  Men… skulle det inträffa så är nog polisen snabbt på plats i detta mesSverige!

 69. Men kan han inte bara ta bort allt som står på graven för ett tag så att det inte finns något att förstöra. Varenda gång som man ersätter sakerna som är trasiga så ger man nytt bränsle till knäppgöken som vandaliserar.
  När det inte finns nåt nytt att ha sönder så kommer han att tröttna på att gå dit. Ja det är så man får göra nu när samhället inte låser in dioten i väntan på rättegång.

 70. Ja, polisen har fullt upp! Ny skjutning i Malmö.
  Många barnfamiljer fanns i närheten
  för att lämna sina barn på förskolan
  som ligger mittemot platsen där mannen
  sköts. Ett av fönstren på förskolan vetter ut mot gatan och flera i personalen såg händelsen.
  Så hjälp dig själv Svensson! I riksdagen fortsätter lekstugan.

  • Det fanns ju en positiv sak med skjutningen, det var en mycket kriminell person som fick smaka på sin egen medicin.

   • Inte ett skott ska avlossas av kriminella. Sverige är förstört! Och när det gäller gravskändaren så skulle denne hamna i rullstol om det var min dotter.

    • Exakt. Hade varit svårt att behärska sig. Bäst att han skärper till sig denna skändare så att han inte råkar illa. Tycker det är jävligt allvarligt att hålla på som han gör, med människor som redan fått lida p.g.a. en annan invandrare.

  • vad gör polisen som gör att dom har fullt upp… ???? är dom upptagna att klappa varandra på axeln o vara stolta över att mörda handikappade svenskar???

 71. Det är en potentiell mycket farlig person som troligen skulle uppfatta ett långt Svenskt fängelse straff som en lång semester på ett lyxigt hotell. Han har med andra ord inte särskilt mycket att förlora Som att köra bil på drottning gatan i julruschen

  • Ska man vara lite cynisk så begränsar jag mig till de närmaste. Och ännu mer cynisk, detta är rena reklamen för ett samhälle som kapitulerat. Förhoppningsvis börjar människor som röstat för detta att tänka efter.

   • Vi kan nog inte hoppas för mycket, de har inte tillgång till rätt info och deras politiska tro är just tro och inte byggt på sakliga skäl.

    Så länge tillgången på tramsiga och konstruerade skräpprogram på TV, öl, chips och lösgodis är inte är hotat så de nöjda.

  • Mycket dryga kommentarer från dig. Låt folk skriva av sig vet ja, och förresten kanske dom gör något åt det i slutändan, men låt dom själv ta ställning till hur dom vill göra med det.

 72. blir ledsen över att läsa sådant.. det är helt fel … att sådant får ske!!! o polisen är alldeles för slapphänt!! vilka signaler sänder polisen?? tror ni som jobbar som poliser att brotten kommer minska bara för att ni inte tar tag i saken???

  nää det kommer att öka o det är polisens fel 1!! för ni gör inget åt det1!!

  därför ska poliskåren läggas ned.. o poliser kan plocka skräp o sopa gatan istället… där gör ni nog mer nytta.. räfsa löv.. fixa vägar etc… måla vita väg markeringar.. så ni vet var ni får köra!!!
  sv. polis är tragiskt efterbliven!! åk ni till tyskland.. o slösa mer skattemedel. för här gör ni ingen nytta stanna där

   • Dom har fullt upp med att jaga övriga brottslingar såklart: ”gatubarn”, hitresta langare, hitresta ligor som själ i stora skalor och gör inbrott mm.
    Det är i grund o botten inte polisernas fel, dom är kraftigt underbemannade, eller om man vänder på det -(de hitresta) brottslingarna är kraftigt överbemannade

 73. Vad bra att han inte ens behöver utvisas längre snart då -eftersom Löfven skrivit på papprena att ”vem som än behagar får lov att bo o verka i Sverige”, vad hen än må ha för anledning att va här
  Lövet hade egentligen inte ens behövt skriva på, det praktiseras ju redan så

 74. Jag tycker fruktansvärt synd om Ebbas pappa och andra annhöriga.

  Att förvänta sig hjälp av polis och rättsväsen i Sverige 2018 är meningslöst, det gäller människor i allmänhet och etiska Svenskar i synnerhet. För oss finns ingen annan rättvisa en den vi skapar själva.

 75. Vad ska svensk polis göra, tänk om han blir våldsam… dessutom har de fullt upp med att förbereda sig inför nästa pride parad, så klaga inte på polisen de har fullt upp och är underbemannade.

 76. Historier som denna ”utvisningsdömd som förstör gravvård, där 11-årig flicka offer för terrorist är begravd”, är en tragedi. I Frankrike skulle det nog kunna vara startskottet för ett upplopp….I Sverige borde åtminstone närboende personer som äger större hundar, turas om att patrullera……
  Har full förståelse för anhörigas känslor och att de gör något ”drastiskt” till slut.
  Men då träder självklart ”rättsväsendet” in med full kraft, till anhörigas nackdel, förstås……..

 77. Om den pappa virkelig vil have den psyko stoppet, så må han selv stoppe hen, med overmagt!
  Jeg ved at det havde jeg gjort for lang tid siden, om det var min terrordræbte søn eller datters grav det omhandlede!

  Stop hen NU!

   • Der må være nogen lokale ligesindede som kan stoppe hen, evt ‘ta bort’ det andre ögat så at hen forstår alvoren og holder sig langt væk.

    Noget andet er at jeg tvivler på at nogen vil sakna hen.. om hen ‘forsvandt’🤗

    Realiteten er nok desværre at OM nogot skulle hände med hen.. DÅ skulle ordensmagten säkert rulle ut det helt store opklaringsapperat

 78. Ibland önskar jag att jag var tungt kriminell belastad med likasinnade gäng bakom mig… Då hade jag ”tagit en för laget” i det här fallet…

 79. Skrämmande att detta får fortsätta men det är inte förvånande för denna S MP regering struntar fullständigt i offren för terrordådet men vurmar för terrorister vilken denne tomte är.

 80. Jag tycker vi borde återinföra dödsstraff.
  En sån person har ju inget att göra på jorden. Vad kan han bidra med som inte är att förstöra för alla andra? Efter sin arkebusering borde hans gravplats inrättas som pissoar.

 81. med tanke på att det är terror drabbad gravplats.. så borde polisen agera fördömigt.. då hon dog i attentat!!! det är inte bara pappan som drabbas.. men även hela sv. nationen .. gravplatsen är därmed en symbol… för sverige och är ett minnesmärke över terror drabbade pesoner.. o därmed borde det stå en vakt där o vakta … !!! istället för att polisen ska åka o slösa massa pengar på tyskland sup resa!!! o lära sig inget.. så borde dom satsa på att ta fast o hålla honom o bygga upp graven o salutera!!!

  då skulle man vara stolt över att bo i sverige..

  det som händer gör att svenskar som bor i sverige.. undrar vilket ufo dom bo i
  det är skam!! att det fortgår….!!! polisen borde skämmas!!!

 82. Försöker någon eller några civilpersoner stoppa honom så skickar EXPO ut halva sitt motstånds team.

  Man ska inte göra motstånd mot islamisering och Mena galningar.

  Då är man Nazist.

  • expo är en olaglig organisation som ställer sig bakom terror polisen borde ta tag i dessa element.. 1!! o inte åka på drick resa till tyskland.. o påstå att dom ska ha konferens!!! dom borde börja sköta sitt jobb ist!!!!

 83. HUR kan denna pajas fortfarande gå fri på våra gator, och VAD GÖR rättsväsendet!!? SKÄRPNING FÖR ALLA INSTANSER NU!!!!!

 84. Utvisningsdömd…..!
  Va FN gör han där, provocerar för att få tak över huvudet och Mat på Tallriken i ett Svenskt Fängelse naturligtvis, vad annars….

  En Drömtillvaro för varje Hemlös…!

  Hur enkelt som helst att sätta honom i en Polisbil och leverera HEM honom till Polen,….

  Inte ens det klarar dom av, är det månne synd om honom, då bör hans sociala skyddsnät i Polen få ta hand om det….!

 85. Att 11 åriga terroroffret Ebba Åkerlunds grav i Stockholm ständigt vandaliserad och att vara tredje ung flicka/kvinna har utsatts för grova sexuella övergrepp och att 1000-tals äldre svenskar rånas och misshandlas och att det idag finns 61 no-go-zoner och att allt grov brottslighet ökar för varje timma och att skjutvapen används flera ggr per dygn och att tiotusentals svenskar misshandlas och rånas, dödas och skänkas det är ett resultat av 7-klöverns förbannade asyl- och invandringspolitik. Jävla idioter som förstör vår välfärd och trygghet. Nej, jag röstar på Sveriges nu enda demokratiska parti; SD. Den som röstar på något annat parti anser jag måste vara efterbliven eller extremt hjärntvättade. Tvi för 7-klöverns politiker.
  /CC

 86. Är det en ”signal” från myndigheterna om att man sysslar färdigt med det där? Kanske även en signal från regeringen om att terror-offer & deras familjer inte ses som något märkvärdigare än trafik-eller arbetsplatsolyckor? Eller så får allt bara bli som det blir? Inte lät att veta..

 87. Jag skulle inte må särskilt illa om denna vidriga existens fick kompanistryk och det ordentligt. Jag skulle inte vittna om jag såg det.
  Varför denna fixering vid en flickas grav? Snacka om en störd jävel.

 88. Ring Schyffert och hans ”goda” kompisar.
  Be dem ställa upp och lösa detta, eller dryfta frågan i riksdagen och fråga varför det är så lätt att importera, men att exportera är otroligt svårt.

 89. Hade jag bara kunnat så skulle jag sätta mig och bevaka Ebbas grav med ett basebollträ.
  Ser att gammelmedia skriver väldigt lite om detta.
  Finns det inga MC-gäng lr patrioter som kan ta hand om gravskändaren?

 90. Löfven tycker du skall läsa denna artikel det under din ledning som
  sådana tragedier utspelar sig.
  När en far i lugn och ro inte kan besöka sin mördade lilla flickas grav.
  När inte polisen kan skydda honom beror på dig. Polisen har tydligen
  inte befogenhet att skydda denna lilla flickas grav.
  Läser du det här då kanske du förstår att det behövs en annan ledning
  i Sverige där lagen ger polisen rätt att kasta ut sådana vandaler.

 91. Måste var psykisk sjuk men det är ju ingen ursäkt. Vrf är han inte inlåst eller utvisad. hur kan sjuklövern tillåta gravskändning skulle vara förbjudet att närma sig denna grav detta det är deras fel och hans advokat .De vaknar väl när det händer något värre stackars man ja säger bara polisen de klarar bara ingenting

 92. Att det inte är någon som hjälper Stefan, och tar fanstyget! Black Army kan väl göra lite nytta, eller Johan Seguis polare på HA. Bobbo? Bjud honom till Åland, och ett dopp på vägen…. Till jul blir väl fanstyget än mer aktiv, och polisen gör vad? NADA, INGET, ZERO, NOLL…

 93. ”Rätts”-systemet visar ständigt prov på vad det finner prioriterat: En svensk som häftar en krona i skuld, då så tar det fullständigt hus i h-e, men en invällare kan uppträda hur illa, hotfullt, bedrägligt, avskyvärt och kriminellt som helst…Stackars fader och övriga nära närstående!

 94. Polsk man ? Jag trodde det var nånn jävla muslim. Vilket fall som helst så visar det hur jävla mesigt det här landet blivit. Stort behov av medborgargarden eftersom polisen tillåter vad som helst.

  • Frågan är varför han ger sig på dotters grav! Hon om någon är oskyldig! Gissar att mannen är Uzbek som Akilov och vill på något sätt rättfärdiga Akilovs gärning genom att skända Ebbas grav!

   Det är ynkligt av svenska myndigheter inte gör något åt det, samt systemmedia som inte belyser skändningen!

   Nånting har gått väldigt snett med Sverige!

   • Svaret är att han är psykiskt sjuk, och har blivit fixerad vid bilden på hennes grav. Han har ju under lång tid vandaliserat en annan grav på samma kyrkogård, som även den har en bild på den avlidna, Isabelle som omkom så tragiskt 1999. Hennes mamma känner en klump i magen varje gång hon ska besöka sin dotters grav, för hon vet aldrig vad som har hänt när hon kommer till graven.

 95. Det är klart att inte polisen har tid att komma, hela styrkan är ju på de viktiga Jemensamtalen i Rimbo. Sverige ska ju lägga näsan i blöt i det mästa som händer och sker i andra länder.
  Som vi inte har nog med problem här i landet.

 96. Förlåt men vad är det för jävla mes farsa. Finns aldrig en chans i denna värld att jag skulle låta sådant beteende få gå obesvarat. Skulle inte bry mig om hur mycket större snubben var än mig själv. Jag skiter i fall de sätter mig i fängelse och förlorar mitt jobb, hade ALDRIG tillåtit idioten fortsätta.

 97. och ni patetiska svenska män sitter på facebook och beklagar er
  agera för fan, om han nu är där så offta så kan det väll inte vara omöjligt att gå dit några kvällar o leta efter honom?
  åh nej, beter han sig aggresivt och skriker på ett utländskt språk?! är det allt som krävs för att svenska ”män” ska springa iväg?
  haha fy fan, ni förtjänar allt som händer i sverige jävla får 🙂

 98. Det ska släkten till svenska offer tydligen få utstå enligt denna skitpolis och kretin regeringar vi haft de senaste årtionden. Denna individ som gör detta är så låg i moral och människosyn att 7-klöverns partiledare måste dyrka honom som sitt ideal.

 99. Ta med ett basebollträ innan för jackan nästa gång. Be honom dra därifrån! Börjar han vifta med kniv har man rätt att försvara sig! Bara slå in skallen på idioten!

 100. Skicka hem honom till Polen med beskrivning av vad han gjort här. Polackerna är inte lika mesiga som vi svenskar och dessutom religiösa så han borde nog få ett varmt välkomnande.

 101. Jag förstår inte hur pappan kan möta dåren och dessutom bli bespottad utan att dräpa honom. På mig skulle hjärnan fullständigt koka över, varken jag vill eller inte, och gravskändaren skulle få samlas ihop i delar.

  • Ja eftersom skändaren hotar om våld så måste i det fall han verkställer det, motsvarande våld mot denne anses som självförsvar.
   För att åstadkomma det resultat du vill uppnå så kan ett vasst samuraj/katanasvärd rekommenderas.

    • Jo rent juridiskt sett så har alla rätt till försvar av sin egen person. Man har även rätt att ingripa till någon annans försvar. MEN eftersom det är ett korrupt/vänsterpolitiserat rättsväsende som skipar ”rättvisa” i det här landet brukar ofta den som själv har blivit attackerad bli den som blir straffad. I ett civiliserat land skulle det givetvis inte ifrågasättas överhuvudtaget om någon brukat våld mot en annan person vars syfte varit att skada eller döda. I USA har alla rätt att försvara sin egendom och liv med våld och vapen mot angripare. Ett sunt och riktigt förhållningssätt till kriminellt avskum.

 102. Inte nog med detta vansinne. Även han som utförde terrordådet som ledde till den lilla flickans död var en illegal invandrare. Varför sätts inte dylika människor i förvar innan utvisningen verkställs. Tydligen har Sverige blivit Vilda Västern, ett laglöst land!

 103. Har ni inga HA eller Bandidos där som kan fixa till det eller rent av NMR men dom vill bara springa och visa upp sig, och inte göra någon nytta nu har dom chansen och visa lite civilkurage.

 104. Finns grupper som mot betalning kan lösa problemet. Hade nog själv valt den lösningen om man känner att man inte själv vill göra ned kläderna. Det där måste vara höjden av kränkning vilket får ens blod att koka. Skogen är stor och mörk så här års.

 105. Utländska gravskändare ska naturligtvis utvisas permanent! Hur orkar Ebbas pappa och mamma? Sverige behöver nya styrande. Ut med globalisterna och in med nationalisterna!

  • Exakt vad jag skrev igår. Och den tjänstgörande Moderatorn svarade mig att :”dina fantasier om vad du vill göra med mannen får du behålla för dig själv”(!). Och raderade inlägget. Jag fattade ingenting och hade en brevväxling med vederbörande, men han stod på sig.

 106. Dan Park hade de värdelösa poliserna inye svårt att låsa in i väntan på rättegång.
  Men vadå rättegång han kommer släppas ut efteråt åndå och polisen kommer jobba stenhårt med att hitta ursäkter att slippa utvisa.

 107. Kasta ut det djävla aset ur landet omgående. Vad är det för fel på SVENSKA MYNDIGHETER, som ej klarar av att verkställa denna utvisning???

 108. Våra politiker vill att den här sortens folk blir kvar och berikar Sverige och sedan kommer de enligt Annie med flera att rädda våra krympande pensioner.
  Man har svårt att tro att det är verklighet.

 109. För satan!!
  Finns det inga män i Stockholm???
  Med så dåligt rättsväsen, så löser man problemet själv!!!!

  Hade detta hänt på en terro mördads grav i Skåne, så är jag ganska säker på att problemet vorre löst!!

LÄMNA ETT SVAR