Foto: WiseWoman.

Vägraseri slutade med knivhuggning och sönderslagen ruta

Delningar

Kvinnan ansåg att mannens bil legat för nära henne. Nu misstänks hon bland annat för mordförsök.

Det var strax innan kl 15 på söndagen på Västkustvägen i Lomma kommun som kvinnan i 45-årsåldern irriterade sig på bilen bakom, rapporterar SVT Nyheter.

Kvinnan stannade plötsligt sin bil, gick ut och fram till mannens bil. Efter att han vevat ned rutan gjorde kvinnan ett utfall med en kniv som orsakade ett sticksår.

Därpå slog kvinnan sönder vindrutan på mannens bil med en hammare. Sedan körde hon från platsen.

Ytterligare en bilist bevittnade hela händelseförloppet och körde efter kvinnan som sedan greps i Lomma. Hon är nu misstänkt för mordförsök och skadegörelse.

Mannen fördes till sjukhus men ska inte vara allvarligt skadad.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

163 KOMMENTARER

 1. Det har väl alltid funnits tokiga fruntimmer…men är det inte lite väl mycket sånt här nu.?
  Kanske det är så att anmälningarna ökar…tyckte jag hörde snickisnacki säga nåt sånt.

 2. Nu har Anders Borg gett moderaterna och sossarna silkessnöret genom att föreslå att S och M bildar en koalition för att regera Sverige. Det är samma som att säga att Sverigedemokraterna ska bli största parti och politikens skiljelinjer ska gå mellan å den enda sidan SD med en realistisk politik för Sverige och det svenska folkets bästa och å den andra sidan Sosse-moderaterna som i koalition kommer att bli helt paralyserade av olikheter i sin politik och därmed på sin höjd fungera som expeditionsministär för ökad invandring. Tutteludingenmej – man kunde ibland få intrycket att dingeling Borg var smart men det intrycket var uppenbarligen helt fel. Sannolikt bara formad av M-propagandan som falnade betydligt efter snoppincidenten.

  • Kommunist partier bägge två moderater som sossar. Skiljer bara lite i skattepolitiken. Moderater sänker skatter o tar igen det i avgifter. Same shit.

  • Om man leker med tanken så har de två partierna med (SD) som stödjare i vissa frågor 70% av väljarstödet och tokpartier som (C) och (MP) lämnas utanför inflytandet. Men för att (S) inte skall få problem med sin vänsterfalang måste partiet ha ett mycket gott skäl att gå ihop med (M). Det skälet KAN vara en havererad migration, att sprickan till (MP) så vidgats att (S) enda chans till makt är ”vi måste ta ansvar för Sverige” med (M), som ju är med på noterna. De kan ju också skylla på nödvändigheten att hålla ett (SD) med över 20% av rösterna utanför makten. I den praktiska politiken finns väl idag ingen skillnad att tala om mellan (M) och den styrande högerfalangen i (S).

   • Tror inte ett dugg på det där. Det enda vettiga är att vi alla jobbar stenhårt på att SD blir största parti i valet i september och bildar minoritetsregering med hoppande underlag i riksdagen. Sossarna har i nästan 100 år lyckats med det så det kan SD göra med.

    Ett annat alternativ är att moderaterna blir så illa tilltygade i valet i september pga att SD har ökat kraftigt och då kan SD bilda regering med M som i det läget inte har mycket att välja på. Om M i det läget väljer att bilda koalition med S så kommer S och M att raderas ut i valet 2022.

  • Socialdemokraterna och Moderaterna har redan en regeringssamverkan enligt varannanprincipen. I höst är det Moderaternas tur.

   Detta följer av DÖ.

  • Gräsrotsmoderater som för övrigt hatar Borg och Reinfeldt är inte så imponerade av att rösta på kommunister.

 3. OT: DN
  https://asikt.dn.se/asikt/debatt/aven-minderariga-ensamkommande-maste-fa-stanna-i-sverige/

  ”Regeringens förslag att ensamkommande ungdomar ska få gå gymnasiet och därefter få möjlighet till permanent uppehållstillstånd räcker inte. Även minderåriga måste få stanna. I annat fall bryter Sverige mot FN:s barnkonvention.”

  Omröstningsresultatet i DN ger 70 % som vill ha bort ungdomarna, 30 % som vill vara generösa.

  Det verkar gå åt rätt håll.

 4. Ingen bil kan ligga för nära bakom en! Det är ju bara att anpassa farten till det avstånd som bilen bakom väljer. Ligger de inte tre sekunder bakom i hög fart, så sänker man farten tills det blir tre sekunder hur nära de än ligger. Har de bråttom så ökar de så klart avståndet så att man kan hålla högre fart.

  • Det där är långt över många bilförares nivå att förstå.

   De anser det tvärtom legitimt att ligga närmare och närmare för att demonstrera sitt missnöjge med den låga farten.

 5. Fredags åkte jag från Stockholm mot Södertälje. Sålåg det en invandrar tjej så nära i röven så jag såg inte ens hennes front i backspegeln. Jag bromsade ner henne tre gånger och gasade på till avstånd som är lagom. Efter sista gången bytte hon tre filer samtidigt nästan helt livsfarligt. Men dom kära är bäst på att köra bil och dom kör efter sina regler o sin kultur. Kunde man inte få hoppa tillbaks fyrtio år och börja om. Då hade till och med Södertälje varit en bra stad.

 6. Kvinnorna börjar bli hårdare på grund av att dom måste vara på sin vakt hela tiden mot dessa nya kulturberikande män..man kan väl se det som nån sorts av överlevnads-evolution..

  • Driver man med oss? Ett sådant fruntimmer, med lilafärgat och kortklippt hår och den sortens idéer därinunder, är inget annat än livsfarligt för samhället om hon inte negligeras totalt av media. Men inte, det ska skrivas spaltmeter om eländet och förvirrade genusforskare tar till sig detta som oundgängliga fakta. Fy fan!

 7. Tredje medelålders kvinnan som löper amok på lika många dar. Är det enbart ett sammanträffande?

 8. En del kör så sakta och till och med saktare och saktare så det blir omöjligt hålla avstånd. Ovana förare kanske, men väldigt irriterande.

  • Det kan ha varit jag. Jag vill nämligen inte bli påkörd av dig om det dyker upp ett hinder på vägen. Håller du inte avståndet så måste jag se till att kunna bromsa försiktigare. Därför sänker jag farten mer och mer ju närmare du ligger.

   Det är aldrig omöjligt att hålla avstånd. Gör det eller kör om. Hur svårt kan det vara..

   • Jag kör alltid om, men man kan inte ta ut mororvägsavstånd direkt efter att trafikljuset blivit grönt, för då himmer det bli rött igen.
    Dessutom tillkommer irritationen att du ska bestämma min hastighet. Kör ordentligt så håller jag ordentligt avstånd. Tills jag kör om.

    • Det var tydligen för svårt för dig iaf. Det handlar inte om att någon ”vill bestämma din hastighet”.

     Det handlar om att olika bilförare kan ha olika uppfattning om vad som är rätt hastighet. En del går efter hastighetsmätaren och den visar i allmänhet lite lägre en den riktiga.

     Man kan också göra olika bedömningar om vad som är rätt hastighet just där och då med hänsyn till väglag och övriga förhållanden.

     Det fungerar inte att tro att alla skall ha samma önksade hastighet som du.

     DU vill bestämma andras hastighet. Annars tycker du att du har rätt att riskera trafiksäkerheten bara för att demonstera ditt missnöje.

     Håll avståndet så kör jag så snabbt jag tycker är lämpligt. För min del är det ofta lite mer än hastighetsgränsen. Du får gärna köra ännu snabbare om du vill men håll avståndet tills du kör om. Annars kommer det att gå långsammare för min del.

     • Mitt scenario är i tätort, ditt kanske på landsvägen? I så fall håller jag med dig.
      I tätorten Stockholm där jag bor är det åtskilliga som aldrig kommer över 20 km/t, de har väl viktigare saker för sig kanske.

 9. Lite Off-Topic, men viktigt och har med demokrati att göra.

  Som de flesta här vet är P1 Sveriges Radios rysslandskorrespondent Maria Person Löfgren grotesk partiskisk och verkar hata ryska folket i allmänhet och Putin i synnerhet.

  I stort sett varje sändning från denna människa bryter grovt mot reglerna om opartiskhet i Sveriges Radios Sändningstillstånd.

  Kan ni föreställa er mer än 17 Vasalopp i en värdig och fredlig marsh genom Moskva för att hedra de soldater som kämpade för sitt land i WWII…?

  Det handlar alltså om mer än 1 miljon deltagare.

  Inget att rapportera om tycker Maria Person Löfgren – som däremot omedelbart rycker ut med mikrofonen om de står ett gäng på 10-12 HBTQ-aktvister i ett gathörn och ylar slagord mot Putin.

  MEN – här kommer det positiva. Ni kan LURA den rysshatande korrespondenten OCH SE PÅ MANIFESTATIONEN DIREKT UTAN MELLANHÄNDER.

  Här är en fantastisk video på 1:53 minuter:

  https://youtu.be/PgQD5jTXD4s

  Marschen kallas ”Immortal Regiment Marsh” och hölls i Moskva på Segerdagen nu onsdag 9:e maj.

  Och var är folkets president, Putin, om inte i Folkets Marsh…?

  Givetvis där bärande ett porträtt av sin far som deltog i WWII.

  Även Serbiens president Vocic och Israels premiärminister Netanyahu deltog i marschen – även de bärande porträtt.

  Missa inte denna video.

  Den är mycket hoppingivande tycker jag. Visar på styrkan hos ett enat och patriotiskt folk.

 10. Den kvinnan skulle jag gärna se som busschaufför i invandrarutsatta områden. Här finns att lära för ängslige svenne!

 11. Mellan Sala och Krylbo haffar man fortkörare varenda dag!
  Jag kommer ihåg en BMV med en dum förare som låg bakom mig på denna berömda väg för fortkörare som manade på att jag skulle köra fortare än de 90 som är tillåten fart.
  Vid ett ställe så blir jag omkörd av BMV typen som hytter med näven och ruskar på huvudet, några kilometer senare har han blivit stoppad för fortkörning, jag saktar ner och ropar åt honom har du inte bråttom längre? Han svarar på sitt kulturspråk med svordomar och Polisen fick lugna ner honom!

  • ”Om du hindrar honom från att mörda dig har han vunnit”-snacket.
   Bara kompletta helidioter säger sådant.

 12. Till er alla, fina, duktiga, välutbildade migranter som har köpt sitt körkort i Malmö:
  Vad man ritar på asfalten är inte klotter, utan har en viss betydelse, tex. stopp, dubbeldragen, osv.
  De där stolparna med en massa konstiga skyltar också menar något, tex. stopp, väjningsplikt, omkörningsförbud, max hastighet osv.
  Lamporna ni ser lite här och där är inte kvarglömda julbelysning utan signalera om man får eller inte får köra vidare.
  Ju, vi har hittat på en massa sådana konstiga saker här i väst, men det bra att veta om ni vill ut i trafiken. Vi har kommit överens – vi alla som kör bil – att det är inte den största BMW-n eller Mersan som har rätt till allt i trafiken, utan det ska finnas något som kallas REGLER. Bra att veta.
  Så nästa gång: det är inte bara tuta och köra om ni vill överleva i det nya landet.

 13. Anbelangandes raseri så går tydligen den liberala eliten mot ännu en motgång då Italien tycks få en regeringskonstellation med storpartierna 5-stjärnerörelsen och Lega. Lega som svenska journalister tidigare inte kunnat ta i sin mun utan att spy. Enligt nyheterna på TV-4 är det ”populister” och ”främlingsfientliga” som går ihop. Så hade det inte hetat om de så hade varit stalinister som tagit över rodret. Ängslan över vad som händer i det svenska valet i höst ökar kan man förmoda.

  • 7k blir bruna i kadrullerna på valnatten.
   Italien måste till ett nyval igen då kaos
   har alltid styrt deras politik.
   Folket måste vakna där också nångång.

  • Hoppas att de kan medverka till att alla som ”räddas” på Medelhavet skjutsas tillbaka till sin egen strand istället för att köras till Italien för vidare transport till Sverige.

 14. Förr hölls sinnessjuka inspärrade.
  Nu är sverige ett enda mentalsjukhus.
  Och dessutom ökar importen av defekta hjärnor.
  ARMA FOSTERLAND som leds av 7k-riminella med beteendestörningar.

 15. Ligger puckot nära och stryker ska fanskapet ha stryk
  Ha en stressgubbe eller tant en halvmeter bakom mil efter mil…
  Bra att hon stävjade ofoget

 16. Så nu är det bäst att se upp för svenska kvinnor,för det är väl Maggan å Siv?????Å Snicke-snacke Jerzy ”det va värre förr”…jo goddag YXSKAFT……Svenska kvinnor har alltid attackerat barn på lekplatser,folk på torg,å bilister med kniv…

 17. ”Kvinnor kan” hehe, hoppas man slipper ha henne framför sig i kön.

  Lite OT från dagens ledare på Borås Tidning.
  Stor bild på Thailand men ingen på tiggarna eller somlaierna, hmmm. Undra om de kan styrka att mässlingsfallen tbc och multiresistenta bakterier kommer från oss och våra semesterländer…
  Alla vet att mässlingen kommer med migranter som oftast är helt ovaccinerade, det är allsköns sjukdomar de tar med sig.
  Men som vanligt skyller tidningar på alla andra och skyddar smittbärarna.
  Tidigare har vi svenskar varit utpekade för att ha importerat löss, nu blir vi anklagade för mässlingen som enl Borås Tidning finns i Thailand. ”Patong Beach i Phuket. Härligt – men inte riskfritt utan mässlingsvaccination.”

  ”Idag är vetskapen om att det främst är i vissa grupper av somalier i
  Stockholm som mässlingen är vanligare, och i Rumänien där
  vaccinationsgraden är lägre i jämförelse med andra EU-länder.”

  Så varför inte bilder på tiggare och somlaier då det är de som är smittbärare som sprider sjukdomar? stranden i Thailand undrar jag vad den har med reportaget att göra

  http://www.bt.se/ledare/kunskapsforakt-smittar-mer-an-masslingen/

  • Snicky Snacki tycker det var värre ”förr” men jag levde också ”förr”
   och kan intyga att så är inte fallet,LÅNGT IFRÅN

   • Jerzy Sarnecki håller samma agenda som hans trosfränder Bonnierklanen. Det är ingen konspirationsteori. Det är en målriktad agenda uppbackad av bilderbergklanen.

 18. Varför stannade zombien kvar på platsen när kvinnan gjorde utfall…
  Doftar som mannen kom ifrån en icke skidåkande nation

    • Woo och Bonn siter numera i ’operation room’ – så det är väl nån Jönsson som får vara verkställande utåt.
     Snart påminner dom att Paideia (via JJan Eliasson) att dom
     behöver mer kapital utöver de 40 miljoner som skattebetalarna fick ställa upp med förra gången. ”Annars
     kommer integrationen att riskera att misslyckas”.
     Och Barbara behöver säkert pengar för att Soros skall bli
     glad och fortsätta sin viktiga uppgift med att göra Sverige
     multi-kulti och 100% PK.

   • Och som inte kan räkna! Eller ser dåligt och läser ”som bor i
    Sverige” som ett ord – ”somboriSverige”.
    Dom där judarna är lite konstiga, oftast. Men dom har ju alltid rätt –
    till och med rätt att alltid ha fel! Det är hårt för oss svenskar att
    tvingas vara tysta när makthavare påbjuder lögner. Men, man
    får väl vänja sig – även fast tankarna ibland går till gamla vikingar.

   • Det förstår de mycket väl, men det är inte meningen att svensken ska också förstå. Därför ”tolkar” DN åt den ”dumme svensken” och ”förklarar” att Åkesson inte vet vad han pratar om.

    • Den tänkande svensken förstår sen tidigt 2000-tal att Åkesson mycket väl vet vad han talar om. Och just därför är etablissemanget livrädda, eftersom de blir avslöjade med byxorna nere vid fotknölarna.

  • Det ligger i deras natur. Sanningen är deras största fiende. Så länge de finns kommer de att fara med osanning.

 19. Dessa kvinnor med sina knivar.
  Det borde i lag förbjudas för kvinnor att hantera knivar, de är uppenbarligen inte mogna för sådant ansvar.
  När vi ändå håller på att titta över vad de är mogna för så borde vi nog se över rösträtten också.

  • Den enda anledningen till att jag är för kvinnlig rösträtt beror på att de är hälften av befolkningen ungefär. Vad jag anser om deras röstande däremot är en annan femma, som man sa förr. Själv valde jag att dra från landet.

  • Jag har hört att det är modernt att inte låta kvinnor rösta och man snurrar in dom i massor av trasor så man slipper se dom!!

   • Låter som en ypperligt bra lösning.
    Borde nog förbjuda dem att köra bil också, när jag tänker efter.

 20. En person som är vid sina sinnes fulla bruk hade stannat i en minut och låtit den som låg för nära passera. Den här kvinnan är allvarligt störd och skall låsas in.
  Frågan är vad hon får för straff, men mordförsök brukar väl ge några år på Hinsan.

 21. Underligt att utrusta sin bil med hammare och kniv, såvida de inte är hantverks / arbetsredskap.

  • Jag har en kniv med bältesavskärare och glaskrossare i bilen.
   Av den enkla anledningen att vid en nödsituation så kan den komma att behövas snabbt antingen för att undsätta någon annan eller för att ta mig ur bilen snabbt själv.
   Hamnar bilen i vattnet, vilket inte är helt osannolikt i Sverige, så kommer du aldrig ur bilen innan den är vattenfylld utan att du kan krossa glaset.
   Att krossa en bilruta är mycket svårare än det låter, speciellt inne i bilen. Du kan inte slå sönder den med handen, du kan inte sparka sönder den, du kan inte använda nycklarna som glaskross. Utan en dedikerad glaskross är det i princip omöjligt.

 22. Brottsligheten sjunker i Sverige sade Jerzy Sarnecki på Aktuellt i morse och hårdare straff hjälper inte mot brottsligheten.
  Programledarna nickade med.

   • Ett väldigt djupt sådant i såfall , ett som är tillräckligt djupt så att han får hälsa på Horn Per . . . ;o) .

  • Snicke snacke hävdar som vanligt att det minskar: jo med statistik kan alla ljuga.
   Tack vare den höga ökningen till 10 miljoner finns det en minskning för brott per 100.000 invånare.

   Men känner jag mig trygg när morden i mitt område är fler?
   Känner jag mig trygg när ungdomar bär kniv öppet?

   Vågar du släppa ut din dotter?

  • Ja vilka lögnare Snicki-snacki och SVT är,de säger att brottsligheten minskar när media i dagarna sa att fängelserna är överbelastade, går det ihop med vad Snicki-snacki säger?

  • han sade fel han menade polen.. sluta döma en gammal man med skleros… han har rätt att säga fel.. är ni rasister???

 23. Hmm, roadrage.. Nått jag stör mig på i trafiken är det som kör 10 kmh under fartgränsen och håller sig så nära mittlinjen som möjligt. Och sånna som höjer farten i omkörningszonen på vägar med mitträcke.

  • Det tyder bara på att de är extremt medvetna om hur de kör och anser sig vara så viktiga i världen att de ska bestämma hur fort andra ska köra.

  • Det du beskriver är medelålders gråsossar i Volvo 240. Som motiverar sin körning med att ”jag har också rätt att åka här”.

 24. det är bara till att bromsa häftigt en gang och hoppas att man inte har en oförsäkrad bakom sig eller att det är en malvaktsbil. Pa min tid när vi körde posten i de gula lastbilarna (allmänt kallade Gula Faran) hade vi ocksa ett bra trick när vi behövde köra om – släng bara upp dörren under fart -da ska ru se att de bromsar av bara helv–e…

 25. Vad är det som händer, nu kommer det rapporter i strid ström om tokiga kvinnor,
  Kan det vara någon form av avledningsmanöver inför valet?

 26. då kan man lägga till en ny aspekt av mångkultur.. som mona s. vill ha in i sv…
  vägraseri är reltativt nytt i sv.. så bara o gratulera mona.. hon får nya traditioner i sv.. !!!

 27. Kan inte Snickesnacki åka tillbaka till Polen? Det är inte diktatur längre, så det är säkert ett utmärkt land att bo i.
  Han kan snacka svenska där, då lär ingen förstå vad han säger.
  Det tror jag han tjänar på.

 28. I Göteborg sker det ofta med PostNords chaufförer etc. De hoppar ut ur sin bil och gör utfall och är väldigt hotfulla. Om du öppnar dörren och går ut, då attackerar de. Sker nästan dagligen!

LÄMNA ETT SVAR