➤ KRÖNIKA Nyligen framkom att Hollywood-producenten Harvey Weinstein anklagas för sexuella trakasserier. Vänsterliberaler i både USA och Sverige fördömde snabbt detta. Dock råder det ett utbrett hyckleri eftersom vänsterliberaler både i USA och Sverige samtidigt vänder ryggen till samma problem.

Att vänsterliberala Hollywood har problem med sexuella trakasserier är ingen nyhet. Anledningen att detta inte har uppmärksammats speciellt mycket är att ingen vill. För att lyckas i Hollywood måste man nämligen ställa upp på vänsterliberala beteenden som är normen i Hollywood, vilket inkluderar att vända ryggen till sexuella trakasserier.

Såväl manliga som kvinnliga skådespelare i Hollywood som påstår sig värna om kvinnor har genom åren ställt upp på att låta sexuella trakasserier fortgå genom att låtsas som att det inte sker. Att kvinnor sexuellt trakasserats genom åren i Hollywood är allmänt känt i branschen, men detta vänsterliberala högsäte har som outtalad policy att sopa sådant under mattan. Det som sker bland vänsterliberaler i Hollywood stannar i Hollywood.

Det är dock inte bara sexuella trakasserier mot kvinnor som hör till vanligheterna i Hollywood. Även pedofili är vardagsmat, något som många skådespelarstjärnor känner till men återigen väljer att blunda för. När någon talat ut om pedofilikulturen i Hollywood har de flesta andra skådespelare valt att vända ryggen till det.

Hollywood är en representant för ett vänsterliberalt hyckleri kring sexuella trakasserier, ett fenomen även utbrett i Sverige bland personer och institutioner med motsvarande åsiktsriktning. Ett exempel är Jenny Strömstedt och Britta Svensson som i Expressen nyligen fördömde Weinstein. Dessa två vänsterliberala krönikörer har även skrivit om våldtäkter i Sverige, dock utan att uppmärksamma att viss typ av invandring ligger bakom det växande fenomenet.

Att belysa Weinsteins sexuella trakasserier går tydligen bra, men att belysa att invandrare regelbundet ligger bakom våldtäkter i Sverige vägrar samma skribenter att göra. Även i texter då våldtäkten i fråga begicks av invandrare så döljs detta.

Andra exempel är vänsterliberala amerikanska NBC som mörkade Weinsteins sextrakasseriskandaler och svenska DN som mörkade sexuella övergrepp under en musikfestival.

Vänsterliberaler i Hollywood påstår sig värna om kvinnor och barn, men skyddar samtidigt gärningsmän som sexuellt trakasserar kvinnor och begår pedofilbrott genom att vända ryggen åt problemen. Vänsterliberaler i svensk media agerar precis likadant.

De påstår sig värna om kvinnor men blundar samtidigt för grundorsakerna bakom ökningen av våldtäkter och vägrar i sina texter att uppmana till minskad invandring från problemländer för att skydda svenska kvinnor. Olika länder men samma vänsterliberala hyckleri.

Detta är en opinionstext. Den återspeglar skribentens personliga åsikter.