Sjöbo misshandel
Inrikes

VIDEO: Gäng misshandlar pojke brutalt i Skåne – sparkas i ansiktet när han ligger ned

Publicerad 10/5/2019
Annons

På fredagskvällen började en video cirkulera i sociala medier som visar hur en pojke blir omringad och brutalt misshandlad av ett gäng i sydöstra Skåne. Samhällsnytt kan nu visa videoklippet.

Enligt uppgifter till Samhällsnytt inträffade en gängmisshandel tidigare under veckan nära Emanuelskolan i Sjöbo. Vi har tagit del av videomaterial som visar hur ett samtal mellan två ungdomar som uppges vara 15-årsåldern eskalerar när ytterligare två ungdomar ansluter sig.

LÄS ÄVEN: Nytt brottsbegrepp etableras i Danmark: ”dominanskriminalitet”

Bakgrunden till misshandeln uppges vara att pojken som lutar sig mot fordonet har hamnat i en muntlig dispyt med någon utomstående och nu är gänget på plats för att straffa honom för det. I videon hörs en av ungdomarna säga, ”fucking trötta att ni bara står och kollar hela tiden”.

Videoklippet kan ses nedan:

https://vimeo.com/364455464

Flera liknande händelser i år
Senast i slutet av september rapporterade Samhällsnytt om en gängmisshandel i Skövde där en 12-årig pojke omringades och fick utstå en brutal misshandel samtidigt som ingen utomstående ingrep. Den misshandeln skedde i kölvattnet av den mycket uppmärksammade gängmisshandeln i värmländska Kil.

LÄS ÄVEN: VIDEO: Invandrargäng sparkar och slår svensk pojke brutalt i Skövde

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
778Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons