littorin-jammeh

@Nils_Littorin gör det jobb som INGEN journalist gör i MSM.TACK!!!Demonkrater sänker landet och skyller på alla [email protected] @hanifbali @Sverigebilden08 pic.twitter.com/zGsFPlFQ9d — The Daddy Monster (@pissedfather666) September 4, 2022

Inrikes

VIDEO: Här flyr Malmös S-topp frågor om korruption

Publicerad 9/5/2022
Annons

Efter att det framkommit att Socialdemokraterna i Malmö under flera år kunnat få igenom sin budget med hjälp av ”köpta” miljöpartistiska röster, konfronterade Malmölistans partiledare kommunalrådet och kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh.

Det var Sydsvenskan som i juli avslöjade att Malmös rödblå styre (S+L) i fyra år har kunnat rädda sina budgetar med stöd från Miljöpartiet, och som tack för rösterna har tre miljöpartister fått välbetalda jobb i stadshuset med saftiga löner.

LÄS ÄVEN: Malmö fortsätter ösa miljoner över integrationsprojekt

Oppositionen har anklagat Miljöpartiet för att vara köpta och efter valet införs nya regler som omöjliggör fortsatta röstköp. Möjligheten att ge heltidsjobb till stödpartier försvinner med de nya reglerna.

Inga svar

Detta ville Nils Littorin, partiledare för Malmölistan, fråga den lokala S-toppen Katrin Stjernfeldt Jammeh om. Men några svar blev det inte då hon i stället valde att fly.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
656UD-protest när Rysslands ambassadör kallar Sverige ”legitim måltavla”
Annons