I ett videoklipp som har fått spridning i sociala medier syns en 14-årig flicka när hon blir stampad i ansiktet. Flickans mor berättar att gänget kidnappade flickan och misshandlade henne under två timmar samtidigt som hon krävdes på pengar. Samnytt kan visa hur flickan bönar att bli släppt – men istället får en spark i ansiktet.

Det var på onsdagen som flickans mor gick ut i sociala medier för att beskriva händelsen som berör hennes 14-åriga dotter. Flickans mor berättade att hennes dotter utsattes för en rånmisshandel i Hisingen i Göteborg.

LÄS ÄVEN: Pojke förnedringsrånas, tvingas kyssa skor och sparkas i ansiktet

Gänget ska ha kidnappat flickan och hållit henne i två timmar. Hon krävdes på 500 kronor. Hon ska även ha fått höra från gänget att hennes mor och lillasyster skulle knivhuggas om hon inte följer order.

Flickans mor: ”Fick epilepsianfall”

Flickans mor berättar att dottern lider av svår epilepsi vilket dessa personer visste om. Vidare uppger flickans mor att trots detta har man inte visat någon förståelse.

– Min dotter har epilepsi och tjejerna visste det om det innan. Under tiden de misshandlade henne fick hon anfall men de brydde sig inte.

Händelsen har polisanmälts. Flickans mor uppmanar även vårdnadshavare som har barn i Skälltorpsskolan att informera om händeslen för att höra om något liknande har inträffat fler.

– För tjejerna hotar barn ordentlig till och med slår utan bekymmer.

LÄS ÄVEN: Flicka sparkas i huvudet och tvingas kyssa gängets skor – ”Säg jag är stolt hund”