Göteborgspolisen har gått ut med en efterlysning på ett gäng som stampar en pojke i huvudet samtidigt som som de håller i bland annat en machete.

Samnytt kan visa en tydligare version av videoklippet som först publicerades av Efterlyst. Men tv-programmet censurerade gängets röster och mörkade delar av bilden med grafik.

LÄS ÄVEN: Pojke sparkas och tvingas kyssa sko: ”Ska knulla din mamma på din pappas rygg”

Polisen påträffade videoklippet i samband med en telefontömning i en annan utredning. I videoklippet syns det hur tre personer stampar en tonårspojke som försöker skydda sig med händerna.

Personerna i bild bär en bland annat en machete och en kniv. En av personerna frågar offret upprepade gånger, ”lakk vem sa du horunge till”.

Polisen hoppas få in tips

Samnytt har varit i kontakt med Malin Axelsson som är förundersökningsledare i Storgöteborg Syd och hon berättar att man inte vet var exakt händelsen utspelar sig men hoppas att att någon ska känna igen gärningsmännen efter att man har delat videoklippet med media.

– Vi hittade filmen i en telefontömning. Vi vet inte när, var och hur. Vårt ärende har koppling till Göteborg, därav gissar vi på att det kan vara i vårt område.

Vet du mer om händelsen, kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

LÄS ÄVEN: Svensk förnedras och misshandlas av invandrargäng – tvingas stoppa pistol i munnen