Rasmus Paludan Stram Kurs Samnytt 5

Samnytt besökte Paludan i Danmark efter korankravallerna. Foto: Samnytt

Samnytt TV

VIDEO: Samnytt möter Paludan – ”Sverige har haft första intifadan”

Publicerad 5/9/2022
Annons

Samnytt har besökt den dansk-svenske politikern Rasmus Paludan i Köpenhamn för en långintervju om bland annat den senaste tidens händelser och hans framtid i svensk politik men även sexchattarna.

Redan sommaren 2020 besökte Samnytt som första tidning i Sverige den då relativt okände politikern som endast var 7 000 röster från att komma in i danska folketinget.

Vi gav läsarna en bild av den islamkritiske politikern, uppmärksammade hans demonstrationer med koranbränningar i Danmark och följde samma år med och dokumenterade när hans parti Stram Kurs reste till Rosengård för att hålla Sveriges första koranbränning. En händelse som kom att resultera i att Polismyndigheten gav Paludan inreseförbud i Sverige.

En hel del har hänt sedan dess. Paludan har fått bekräftat att han sedan 1989 är svensk medborgare och därmed blev inreseförbudet ogiltigt. Nu har han grundat Stram Kurs Sverige och satsat på islamkritiska valmöten inför riksdagsvalet. Vi har ställt en rad aktuella frågor men även om skandalen kring sexchattarna. Se vår nya intervju nedan:

UPPDATERING: Youtube har censurerat vår video genom att ta bort den från plattformen. En ny uppladdning på annan plattform kan ses här!

SE VÅR TIDIGARE INTERVJU: Paludan: ”Mitt broderland kommer gå åt helvete”

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons