Ali Hassan (2)

Ali Hassan. Foto: Polisen

Inrikes

VIDEO: Se gängledaren Alis avrättningsförsök i närbild

Publicerad 6/29/2020
Annons

Tidigare på måndagen kunde Samhällsnytt berätta mer om de gangsterfilmsliknande avrättningsförsök som under helgen uppmärksammats sedan dom i fredags föll mot en av gärningsmännen. Vi kan nu visa bättre bilder från åklagarens videomaterial som utgjort en del av bevisningen mot den tungt kriminelle migranten.

Det var i mitten av juli förra året som 23-årige Ali Hassan som kopplas till den kurdiska maffian i Västerås tillsammans med en fortfarande okänd medhjälpare åkte till det ’utsatta området’ Gottsunda i Uppsala för att med automatvapen och pistol skjuta ihjäl en kriminell 28-åring i ett bostadsområde. På gatan syns en grupp barn passera just det område där biljakten bara sekunder senare tar slut och ett regn av kulor avlossas mot fordonet.

LÄS ÄVEN: Gängledaren Ali döms för avrättningsförsök med automatvapen i bostadsområde

Se det iskalla avrättningsförsöket i bostadsområdet

Samhällsnytt har tagit del av det kompletta videomaterialet från en övervakningskamera i området och kan till skillnad från gammelmedia visa en ocensurerad version med närbilder.

LÄS ÄVEN: LÄS ÄVEN: Uppsala passerar Malmö som farligaste stad

authorimage

Tyckte du den här artikeln var intressant?

Stötta då tidningen med en donation! Utan ert stöd kan vi inte fortsätta vårt arbete med att göra det som gammelmedia ignorerar.

Du kan ⚫ Swisha: 123 083 3350 ⚫ Fylla i formuläret nedan ?, eller ⚫ klicka HÄR för övriga alternativ

Tack på förhand!

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
551VIDEO: Studentfirande i Göteborg – ”Fuck Sverige”
Annons