Balkongturken 23

Foto: Polisen

Inrikes

VIDEO: Här stormar ’Balkongturken’ exflickvännens hem

Publicerad 8/30/2023
Annons

En algerisk migrant kunde inte acceptera att hans svenska flickvän gjorde slut. Han hämtade en stege, klättrade in i lägenheten där hon bodde och gick till attack beväpnad med sten och kniv. Samnytt kan visa en video från attackensom är filmad av exflickvännens kompis i bostaden.

Det var den 25 maj i år som 26-årige Mohammed Amana, medborgare i Algeriet, gick till attack mot en svensk kvinna i Orrefors i Nybro kommun.

LÄS MER: ’Balkongturken’ stormade exflickväns hem: ”Wallah jag kommer döda dig”

Kvinnan som hade gjort slut med Mohammed Amana bodde tillfälligt hos en manlig vän. Migranten sökte upp henne för att sedan gå till attack med en kökskniv, vilket Samnytt nyligen rapporterade om.

Exflickvännens kompis: Han högg mig med en kniv, han högg mig med en kniv, en stor köttkniv, skriker exflickvännens vän.

Mohammed: Wallah jag kommer döda dig!

Se videon från bostaden:

Utvisas” återigen

Mohammed Amana dömdes till fängelse i två år och utvisning med förbud att återvända till Sverige under tio år. Detta trots att det inte är första gången som migranten döms till utvisning.

Men den tidigare utvisningen har aldrig verkställts och istället har Mohammed Amana stannat kvar och begått flera nya brott i landet vilka han dömts för under de senaste åren. Det återstår att se om den nya utvisningen verkställs.

LÄS MER: ’Balkongturken’ stormade exflickväns hem: ”Wallah jag kommer döda dig”

Tycker du om det vi gör?

Donera då en slant till tidningen. Utan ditt stöd kan vi inte fortsätta att granska etablissemanget.

Du kan swisha 123 083 3350 eller klicka här för övriga alternativ.

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1249”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons