Helsingborg
Inrikes

VIDEO: Tungt kriminell förnedrade äldre kvinna i pizzeria – ”hora, din fucking slyna”

Publicerad 9/19/2019
Annons

På måndagen började ett videoklipp cirkulera i sociala medier. Klippet visar hur en yngre man förnedrar en äldre kvinna med svordomar och sedan dränker henne i läsk. Samhällsnytt har talat med kvinnan.

Videoklippet visar hur mannen och kvinnan diskuterar någon person som enligt mannen är en ”horunge”. När Samhällsnytt tar del av videoklippet på sociala medier-plattformen Snapchat framgår det att kvinnan uttalar sig positivt om Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.

LÄS ÄVEN: Asylsökaren Nawras förnedrade kvinnor på äldreboende – filmade allt

Samhällsnytt har varit i kontakt med den 67-åriga kvinnans son som berättar ytterligare detaljer om händelsen. Han bekräftar att modern, som är Sverigedemokrat, sade positiva saker om Åkesson i en diskussion som ägde rum på Adolfsbergs pizzeria på Södra Hunnetorpsvägen i Helsingborg. Detta får en person att reagera med verbala grovheter och därefter gå till attack genom att hälla en läsk över kvinnan.

”Din hora, din fucking slyna”
Mannen i videoklippet är identifierad som en 26-årig Helsingsborgsbo med invandrarbakgrund. Han förekommer sedan tidigare i belastningsregistret för bland annat utpressning, försök till utpressning, rån, grov stöld och brott mot knivlagen. Han har även åtalats för medhjälp till mord men friades i brist på bevis.

https://youtu.be/3-xor0HSfO8

Mannen: Kalla mig horunge en gång till jag kommer knulla din… [hörs inte]

Kvinnan: Du kallade mig [pekar på migranten], inte mig, men den mannen som jag uppskattar mest i hela världen.

Mannen: Jag pissar på han, fattar du?

Kvinnan: Det skiter jag väl i.

Mannen: Passa dig jävligt noga, fattar du?

Mannen: [Häller ut läskburken över kvinnan] Din hora, din fucking slyna.

Kvinnan: ”Han vill skrämmas”
Vi har även talat med kvinnan som valt att inte anmäla attacken. Detta eftersom hon inte fick någon uppbackning i form av vittnesmål från personalen på pizzerian.

Vad var det som inträffade hos Adolfsbergs pizzeria och hur uppstod situationen?

– Det hände i vintras på den lokala pizzerian där vi bor och alla vet att jag är Sverigedemokrat. Han är min granne och har tidigare gnällt på mig men inte fått rätt. Så nu skulle han fortsätta men med SD och han är typen som vill skrämmas. Det är väl det som han blev frustrerad över, att han inte kunde skrämma mig. Jag blev paff och jätteblöt av den klibbiga läsken.

LÄS ÄVEN: VIDEO: Svensk förnedras och misshandlas av invandrargäng – tvingas stoppa pistol i munnen

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
999”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons